Dodaj do ulubionych

dlaczgo mnie biją ?

29.09.16, 17:02
dlaczego fałsz deubekizacji to krzYwYnos
takie czasy bYłY nienależał do pzpr to niemiał i lat pracy w WŁ wg sąDU NIEZMIENIONY DLA BEZPIECZEŃSTWA KOLEKTYW PZPR-UB KOPAŁ DO 2002R za sld zł.odziei tajnych komisji wykopał "wroga ludu" dlatego w 2010=2014 sąd orze.kł jak na wiejskiej "takie czasy były" sam sobie winien pzpr=ub jest ka kreska mazowiecką i ich w WŁ de.ubekizacja"niedotyczy" ..ci co czytali z dopuszczeniem do tajności ub teksty.. też o bolkach
dlaczego bo.lek ma.siare.beach mówi "wolność trzeba codziennie pilnować" ..jego kolega "żądam zakazu strajków" .."polska to dziś solidarnoęć robotników" bolków?
Obserwuj wątek
    • mo.ul.der3 Re: dlaczgo mnie biją ? 29.09.16, 17:19
      dlaczego mnie "wroga ludu" z wł biją już sześć lat a PZPR-ub z wl nie ?
      dlaczego mi ukradli już 30.000 zł z emerytury "dla szmaciarzy" a za kreską mazowiecką czerwona burżuazja jest nietknięta z kominowymi "większymi od pensji" nie ?
      kro skonstuował taki układ profil odwrotny do fałszywej propagandy de.bilo.medi ?
      obce służby destrukcyjne wAł blady klocek też wł / ///// z.wał ..ul..nbp...ojro za 2zł...
      wł.asność po 90r rozbiory ..mk.ultra na egzystencji emocjach ..leki strachy terytoria.. b.o.lĘk
      jak jest biologicznie skonstruowana strefa algorytmów .."kłody pod nogi/łódka" ..jakie zakony literackie produkują de.bilomedia lecha wałęsy wel instytut bolka
      • mo.ul.der3 Re: dlaczgo mnie biją ? 29.09.16, 17:34
        bolek "przypłynął łódką" a lech" przeskoczył płot" ..z czego tylko Walentynowicz widziała łodkę...
        wł.odzi / ////jeż czy wit też ...gil?...
        czy to ofiary doświadczen ? czy pracownicy 'nafaszerowani' w wł ze schematów/fizyki cyferkami/matematyki bez podstawowj wiedzy o bio sensie cyfr w emocji podstawowej pamięci genetycznej ..jak ja ..o czym jest to forum przeciw obcym służbom w tym pijakom z sejmu i sądu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka