mo.ul.der3 sen reality śmierć wyrywa dusze "najnowsza technik 02.03.06, 11:21 "sen" reality ..czarna śmierć wyrywa dusze z ciała broń się polaczku walcz odepchnij śmierć bo umrzesz" obudź się zobacz że to nie sen jesteś w pozycji ze "snu" ..polski psie "powiedz jak było"... "co czułeś ..jak wyglądało ? ..to twoja narzeczona ..nieżyje ..przyszła po ciebie ..zabiłeś ją ..bo patrzyłeś jej w oczy w 96r ..my tu przeprowadzamy badania" ..jako kto? czarny syf bez twarzy ? w przestrzeni dżwiekowej "mkaultra" "słyszanej" w mózgu na tle przestrzeni słuchu jako "duchami jesteśmy"...wariatami..oddajcie te klocki zbrodniarze ..zakłucenia świadomości ..ponad 50 przypadkó grożących utratą życia..?..zabawa grubych ryb ?.."to twój błąd"..mój ? synku ważniaka ?.. przez sufit ? mkultra..wibracje ścian.."popełniłeś przestępstwo.. już czeka policja że by cię aresztować bo napisałeś słowo kurewna/kurWa na tym forum".. o swojej miłości ..upodlonej przez system komunistyczny ?..psychicznie zniewolonej ..stare komuchy wyjęły nową broń.. łomiarz ? .."zginęło ci coś"..od 89 r ?..honor ..zniewolony ..terroryzowany ..85 "znowu będzie 8 lat czekał"..projekt ?...terror neo hitleryzm ?.."słyszysz" ? głos /ze ściany/.. replay czarny ss/man w makro odwiedza "grub" kogut..ów okrutnych ?..87 auzwajs 19 V .."słyszysz 19 V ?".. ???..kobieta z c..zęstochowy w c..hozowie m..urek ..m..isie ..lubią mamusie jeść ? rybę z wody ? .. Odpowiedz Link
mo.ul.der3 mkaultra na żywca w moim domu ?..de..bile..?. 02.03.06, 12:10 ubek w tej chwili załączył pole wirowe zaburzające obiek krwi i puls serca w całym pokoju ..pole sterowane yojstickiem przez pedała ..dręczącego serce i penisa.. "wykonaj polecenie".."widzisz nie możesz nic zrobić chwiejesz się".. odgraża się w tej chwili jak debil ..a przed chwilą ogłosili "ukończyłeś kurs".. ..u kogo u terrorysty z nikąd .. z ulicy kieleckiej gdzie podobno jeżdżą już czerwone tramwaje znane jako okrutne 'koguty'..".. Odpowiedz Link
mo.ul.der3 sztuczny dźwięk na korze wzrokowej w oczach? 02.03.06, 12:37 pezekaźnik w zębie ?...protezie..ubek z "synkiem" przed stomatologią.."nic tam nie ma".. 2005 10 05 ..napewno ?.. na 1000 leciu pp też "nowy" li.de.l ?..2005 10 08 pan s.f.ora ..nadepnoł na mnie ..przyjechał do kielc.."postanowił pomóc"..?..napewno ?..w czym ?.. z kat.owic lub.linem.."ty psie" ?..z okazji 2005 06 15 lidel mkultra graficzne..kolorowe ..prosto w podstawe mózgu..w kolory.."poddaj sie polaczku bo zaraz cie horda germańska zdepcze".. "cipe zostawiła na cmentarzu"...fałszywy kontrwywiad dombek mówi że "jest w łóżku z panią pi.jo.lą.."..techikami wiwiadowczymi przez sen dowiedzieli sie jakim jestem grożnym terrorysto zagrażającym bezpieczeństwy państwa z powodu że słuchałem w 8x latach ga..który to skrut występuje na cm komunalnym jako GA ..i GB ..itp..dolarów.."w nowym jorku będziesz mieszkał/z kobietami /patrol przed białym domem/prezydent tv cnn powiedział 'z gupa'..'w jaki sposób'...młynek w replayu.."uciec chcesz".."bez dokumentacji"..???..że co ?? ..psycho dywersja i psycho śmiecie ..najpodlejszy syf największą wartością w pp..ciemnota umacnia władzę ?.. ..ktoś ..debil..podglada człowieka przez 24 g...podczas snu cyber technika steruje "rozmową".."wszystko wiemy"...tzn jeszcze nie wiedzą gdzie i kiedy sie onanizowałem...to jest najważniejsze ..bo ukrywane?..a potem ufo ?..w oczach ? litery słowa zapamiętane na korze wzrokowej?..ruch oczami to replay dźwieku.. ..świr ?...za co ?...i obiecanka "do końca życia będziemy cię podsłuchiwać"... ..za co bandyto ?..stary komuchu z napędem z "ufo" ?.. Odpowiedz Link
mo.ul.der3 wiązki do zabijania ..nowe wydziały zabójców 03.03.06, 23:41 przenikaja mury koncentruja sie na organiźmie "włączymy na cała moc i zabijemy" ubek gania mnie jak zwierze po całym domu .. odczuwam efekt falowania mięśni/obmacywania przez pedała/drażnienie genitali/ ból głowy/otępienie/zawroty głowy/zaburzenia równowagi/ból serca/"może być zawał"/"może być uszkodzone serce"/"włączymy cała moc i zabijemy"/wyłącxają nagle urzadzenie tworzac nagły spadek ciśnienia..szok ..udar..uszkodzenie ..naczyń .. serca ?/ w tym czasie gadają bzdury do odwrócenia uwagi jago przygupy.. a ja myślałem że 'z gupa' zdanie 'głos' z balkonu wyżej "a my byśmy zobaczyli montecarlo" to przypadek.. a to chodziło o manipulacje "samochodziarą" ..rajd w mon/te/car/lo ..numery dom/bek samochodów ..a tu lidela "na trupie żołnierza z II wś " wybudowali wycinając "las" grunwaldzki .. operator wiązki to świr ubek dawny komuch z sekcji specjalnej zabójców podobno z kwp katowice..kolega f.s i d.j ?../czytają "katechizm" wyposarzeni w tzw mkultra które "sprywatyzowali"..jako folksdojcze słuźą bundeswerze do likwidowania polaków krórzy piszą jak niemcy są zli.. ...84 "jak ci ten zrobi krzywdę to zabije zaszczelę"...as zrobił krzywde kurwie bo sie w kurwie zakochał a kurw się nie powinno kochać bo za kurwą zawsze przyjdą alfonsy.. ss z gupa jak "dombek" od 1989 postępują zwiekszając powoli dawke stresu dla organizmu tak by był efekt przystosowania bez efektu odruchu obronnego.. minimalnie ..codziennie zwiekszane dawki dają złudzenie możliwości przetrzymania..a to złudzenie.. nie wiesz gdzie granica możliwości organizmu... a cały czas gada jakiś maniak 'z gupa'...chory psychicznie element systemy który uległ zwyrodnieniu i już nigdy nie bedzie normalny..to po prostu ubek zbrodniarz ..skazany na samotność w konserwie... 'z gupa' mówi że jest tak strasznym kon/tr/wywiadem że jest tr/upem i mieszka w tr/umnie ..że ja go zabiłem...a on sie mści... sprzeczności mieszają z idiotyzmami.. za oknem skansen ubek.de system zdechłej 'zupki'..odbierającej ludziom tożsamość oparta na słońcu i mleku .. dziwne ci "kurwo"..??? tresują wiązką jak zwierze od sasiada i mówią że im wolno bo oni są ważni.. a ją sie uczę ich de.bilizmu ..kim sa stare komuchy ? kgb ? gru ? ..oni maja gadajace komputery ..różnie ..debilnie i poprzecznie..na fali mkultra emitowanej zapewne z protezy zebowej bo mającej stały poziom.. "bo zablokujemy ci ośrodki mowy na stałe".. ..komu ? za co ? za słowo kurwa na tym forum? ..choryś świże ?... "bo będziemy rozmawiali inaczej/stosowali elektrowstrząsy" ..2002 ubek pedał czerwony 19 "udaje że nie słyszy"..kogo ? pedała na stołówce wusw katowice ...tego twojego mkultra ?..teraz ? 2006 ?...od 2005 03 ..od roku tresura ? ..folksdojcze na ulicach mają komurki..gdają "ciekawe" kawałki o pi.jo.li.. dom powoli jest pogłaśniany..zawsze tu był syf ..fale ..dziwne ..dziwne dźwieki ..zły sen...to tu było zawsze mkultra ?...zabójca z makro ? ss man nr 8 meissnera ? na/pole/on bo/naparte "pole/cenie"?..wariatka wpada do misiów ?.. "słyszysz" ?..co czy słysze ? czy udaje że niesłysze ? ze ściany to samo co z makro "słyszysz?" ..fale ? wibracje ścian modulujące żródła dźwięku w pokoju .. efekt gadającego dysku ..jak około 95r w lutym słychać było c.o 0,8m fale stojącą.. buc.z.E.nie mcem ? a śniło miSie że chłop "jaja jak żołędzie" niesie niemcowi słupki graniczne stukając kopyrami z słowami w asocjacji do sztORc.. a to ko.pydłowo .."straszny dwór"na placu moniuszki w katowicach otoczony nie/ko.lo/rowymi ulicami .."kochanowskiego urszulką/kopernika/koś.ciuszki.kosynierów ..planista urzędnik sadysta Odpowiedz Link
mo.ul.der3 mkaultra na żywca w moim domu ?..de..bile..?. 05.03.06, 23:39 1. etapy ataku psychologicznego 2002 ? 2005 2006 1..makro ..ss man ..kurczaki.. "słyszysz" ..atak ze ściany .."słyszysz?".. 2.. ulice gadający komórkowcy .."nie w tą stronę".. ..ubek mówi "tajemnica wojskowa" ..wojsko ? ..to prywatne folksdojcze z agentury w kielcach "tramwajarze".. bo "niemcy niewieżą ,że to ufo".. "foryś zdecydował się ci pomóc" .."zgodził się na trójkąt"..?? 3.. 10 07 kraków rynek ..szczekaczki ub..replay głosy ze ścian 4.. 11,12, zwieksza się ilość "gadajacych"..? 5.. ekstrema 12 23.."nagroda odkryłeś"..co ? najazd ze wszystkich ścian ..demoniczny głos .."do końca sam"..ktoś to mówił 2000 .."jak skończy 40 lat to sie nie ożeni".. przypadkiem życzliwy mz ? z sprzataczka o brzeczkowicach 47..11.2005 wracam z świetej katarzyny zamiast od jolki kwiat na cm w świętochłowicach..wściekły ubek robi mi blitz foto przed pkp kielce przez szybe autobusu ..dlaczego ?..bo.."nie umarła ..do raichu uciekła".."on chce uciekać"..bo w radiu holiday mówią jakby po polsku "tęskni/pozycja/helikopter"..że co ?.."no i co"..?."kontrwywiad" chyba cz.p "mam pistolet w samochodzie"..w absolutusie ? i w 2002 ulica/słowa/na ryj sem/ blitz ? szybkie słowa ? jak z sufitu w szczelinie?..uliczne de folkzdojcze ? .."a ona popełniła samobójstwo".. ?.. kto ? a ja skończyłem ..."już może bo ma 19 lat pracy"..co ? piepszyć ? .."udaje że niesłyszy"..?.. 2. etapy ataku fizycznego ..psycho techniką zastraszania i blokowania psychiki ..otępiały jestem.. 1..typowo drobnymi krokami przyzwyczajany.. "skaner" mówi 'z gupa' ubek ..przechodzi przez płyty stropowe ?...jakie promienie ? ..ubek mówi "tajemnica wojskowa" ..wojsko ? ..to prywatne folksdojcze z agentury w kielcach .. 1 ..atak na łydki i posladki ..złudzenie pływania grunt/waldu ..może pj uciekła od diabła i schowała sie u anioła w sercu ?..."w sercu ją ma"....a może w okrężnicy "uciekł ,a już mieliśmy jedna dziurkę na oku do wypalenia"..boli mnie odcinek esowaty..."co ty masz w tym jajniku"... to wszystko ?... ..wczoraj męczyli serce ...a jakby mnie potem bolało to też "jajnik" i to wszystko ?.. 2.. sadysta atakuje głowe ..czuję zawroty głowy.. Odpowiedz Link
mo.ul.der3 kim ty jesteś "dombek" że chcesz zmienić porzadek 07.03.06, 07:23 kim ty jesteś "dombek syf" że chcesz zmienić mi porządek ? ... czy pi.jo.la była więźniem ? 1984..1985..?..1994..1996..?.. która "władza" jest tak bezwzględna jak ss-man ? czy ja jestem więźniem w "moim domu" od 1989 ? czy od 2005 ?.. od 1989 skansen ?.. wyłamywanie 'bezpiecznej przestrzeni' ..obcy "zginęło ci coś"...2005..od kiedy wyłamywanie emocji ?.. mkultra zainstalowana przez kogo w moim domu to więzienie dla myślącego polaka ...włamanie do psychiki na bazie ubeckiego dorobku ..chore emocje ..pi.jo.la i jej otoczenie kaowice.. nawiązanie skansenem porcel.ana elektro.. kamienio.łomiarz morskie dno rybi cm 8 ss..kochana "rybka" do.misiów ? połowniaka ? wawa meissnera 123 jantar ?... nielegalny podsłuch moich myśli ...od kiedy ?...replay moich myśli ...monitor krtani...churalne obce głosy ..."panienki" z przedszkola ..."nowy stanisław"...mówią folksdeutche na ulicy w kielcach..pedofil?..a pedał "dombek" to "pedał masażysta" drażniący pulsującym polem siłowym nerwy "zniewolonego" 3 latka adasia zastraszanego przez mafię niemiecko policyjną ?..dziwne społeczeństwo ..jakby polska "kurwa" ..wg "syfu" za napisanie słowa "kurewna"...kobieta skoczyła ? .."słyszysz?"..mówił "syf"..."syf" mówi.."on nagrywa na kamerę ,robi błond, zakłóca"..."rozkaz...ta kobieta skoczyła zbalkonu"..kto ?..twoja matka ? .. ja myślę teraz a "syfiarz" włączył pole siłowe imitując kopniaka ..psychologiczny imbecyl...przy maszynie... co ja myślałem ?..powiedziałem żeby virtualny monitor mojego ciała oddał "kurewnie"..to będzie sie cieszyła kiedy poczuje podrażnienie mojego członka...to na te myśl "zareagował" "syfiarz".."amerykanie tu byli" powiedziała sprzataczka piętro niżej w adm..??? z GA ?? z cm ? w mkultra mówili "radiowi" tramwajarze niemieccy ? czerwone kostki ? kolorowa mkultra ? Lidelek red hitlerek ?.. niepokojący ?.. "dombek" mówi "twój penis to "dombek" / "dombek" mówi że jest "trupem w trumnie/ jest razem z jolantą pielą" ... / dolarów / nowy jork "..a ja mówie że to czerwony sem na ryj jest strupem... powiedział na ul wawa "to twój błond" ..a to twój ...tylko co ?.. "w jaki sposób" ? Odpowiedz Link
mo.ul.der3 nielegalna mkaultra terrorystyczna zza ściany ? 07.03.06, 11:04 faszyści w mkultra po polsku ? zrobili sobie dobrze ..złapali zwierzatko do klatki ?...emocjonalnej ?.. dawna "narzeczona" zamieniona przez parobków niemieckiego wywaiadu w żywego trupa z którym tańcza parobki forysia... jak to zrobili ?..progresja pedała ubeckiego który zaczoł od morderstwa w chorzowie a w tej chwili podwyższa moc "pola' by wywrzeć presje na mojej psychice.. udaje operatora jakiegos nieokreślonego wywiadu czy kontrwywiadu króry usiłuje mnie namówić do wspólpracy grożac śmiercia mnie lub rodzinie ..pretekstem jest to że debil przeczytał na forum słowo ufo ..albo kurewna...debilność pachołków bez skrupółów .. "on ma jakiś inny system nerwowy" .."my jsesteśmy wojsko i mieszkamy przy tym trupim skansenie pod bl 8" ..poczatek tego bandyckiego przestępczego napadu "bez nadzoru" ..pozbawiony podstawowych praw ..zaszczuty jak zwierzę ..niemiecka próba zniewolenia polaka przez chałupnicze mkultra z z de.mo.bilu ?' 2005 lato.."ja tu mam wszystko a on jest niedostepny"...'z gupa' blondynka' na ul.hs/mała ..tam po przyjeźdźe forysia do kielc "wystepowała" profilem małpa p.j. gdzie był pl.akat berlin/killer..plakat ?..niedostepny ? ząb ?...'z gupa' dołek na stanisława toporowskiego ..piach na ul .małej...ubek świr "on chce uciekać".."a co my mamy dla niego tu ? agnieszkę ? "..jaki to kontekst jest ? ..gównojaduy i podgównojady ?..."nie wiem czy dam sobie radę ..on cały czas coś śni"...to też ubecka "komórka" ?... a te skurwysyny dalej szarpią mi nerwy swoją maszynką zza podłogi chyba .."amerykanie byli" mówiła sprzątaczka..."nagroda ..odkryłeś"...mówiła imaginacja dwa światełka na ścianie dla "niedostepnego" ..paprzcie ludzie ubecy mi weszli do domu bez zaproszenia ? nowość ? jak już to zawsze jakieś obce ubectwo mi mieszało ...pr.85 "pod nieobecność ? mieszkaniec powinien sie cieszyć"...a 2005 04 ..nagle zawsze podejrzane hałasy o to że jest ich za dużo albo w asocjacji stuk i dziwne słowa zbyt głośne jak na sąsiada ..tresura mkultra ?... niewolnik ?... .."on cały czas coś śni"...a ty ?..tobie co się śni ? ...bat na mnie żeby mnie bolało uderzenie "butem" trepa zza ściany ?...a kiedy śpię głowa oparta o szafke była bita przez kopnięcie "trepa" przekazane rezonansem ?... skrajny sadyzm budzenie nie ze "snu" a koszmaru zabijanie poprzez "wygaszanie" neuronów.. musisz odepszeć psychicznie to coś czarnego co chce ci zabrać twoje ciało...legalnie panie ubek ? zabrać panu pana życie dla zabawy za to że pan mi.sie nie podoba ?...pan ubek w tym tkwi to jest jego baza ..na wiele sposobów... "jestem twoim drugim ja / miałem 3 lata ..wróciłem"..."skończył kurs mkultra "...jako kto ? zabawka skopany przez trepów ? ..nie ..jak de.bil to de.bil "osiągnął najniższy stopień mkultra" tzn że już zgłupiałem całkiem ?..myślałem że po prostu bandyć doprowadzali technikami typu motamie kłębka że zamotać ofiarę do wyczerpania psychicznego ..do załamania ..bo pan niemiec z forysiem wyczytał na forum że to idiota który do aushwitz jeździł na wy.cieczki szkolne a oni tylko do lublina i majdanka do "popielniczki"... niemieckie pety ?.. ..jakiś de.bil nazywa sie pl kontrwywiadem zza ściany/mkultra grozi prokuratorem za użycie słowa kurewna ..mk.ultra ..co to jest jak to działa ? słychać fale dewiacyjnych albo dziecięcych głosóew ..chałupnik robi system dla ?? stary komuch ??? przyjaciele z de.mo.bilu ?? wiadomo że ich ryje są schowane ..nadpisują do symulatorów ludzkich głosów ...chca się dowiedzieć co to jest 1.2.3. by w nastepnej wersji bandyci napadający na tiry nie musieli się obawiać że system się zawiesi ...jak np 'co to jest nic ? "niewiem" ..powiedz nic .."nic" ..cisza ?... szum ?..fale?..morze ?..woda ?..ryba ? chorzów ? ...chla/pała ?..KGP swastyka w piwnicy ?..solidarność ? babu riba ? baba ryba ?...ss man ? nie ..to trepoid ..."a ona popełniła samobójstwo" .."bo nas wykończy jak wykończył w katowicach " ..napewno ?..to mnie ty kurwo ubecka się tu bije bez pardonu i bez dzień dobry .. mkultra od zastraszania szatanistami i trupami ..bicie pałami drewnianymi w ściany ..dziwny hałas ..jacyś idioci ...zastraszanie... germańskie rytmy ?..antyryzm zaburzajacy jakiś rytm biologiczny ..tak zaczęli etap sadystyczny .. po tym pedofil z panienkami z przedszkola z głośniku z mkultra....."zabiłeś pa/pałe" .. "zabójca" ...kto Odpowiedz Link
mo.ul.der3 de.bil mówi że system mnie namierzył jako wroga 07.03.06, 13:51 de.bil mówi że system mnie namierzył jako wroga... to polacy ?.. tak wygląda władza w polsce ? kto w polsce jest tak bezczelny ? ..bezprawnie , bez współmiernego powodu do terroru jaki totalnie zastosowano, teroru mogacego zniszczyć psychike i doprowadzć do samobójstwa.. do łązienki virtualnie "wchodził" pedał i przeszkadzał mi w czynnościach .. może "system" domaga się by powstał w mojej psychice odruch zabójcy ..operator jakiegoś tajemniczego falownika cały czas drażni mnie ...pod pretekstem że "szuka nienormalnego neuronu" ... odczucia jak w/w nowość oczucie ukłucia szpilki ...operator to pedał ? drażni mnie po penisie ?? ...dlaczego taki system może działac bez nadzoru ?...to przecież zwyrodnialec ..czy to jakiś trep co zapomniał co mu wolno ? kto mu pozwolił zabijać człowieka ..."życie choć piekne tak króche jest zrozumiał ten kto otarł sie o śmierć".. Odpowiedz Link
mo.ul.der3 de.bil mówi że system mnie namierzył jako wro 07.03.06, 14:02 "wystarczy krótka chwila by stracić je"... ile jeszcze czasu panie generale "papało" pan sobie życzy ? bo ja panu nie życze ? zwyrodnialcy z systemu powinin zniknąć ...narzędzie perswazji śmierć ? .."my niewiedzieliśmy że pan nic nie wie ..myśleliśmy że pan to jakiś zwyrodnialec ..bandyta...zaraz napiszemy żeby wyśłali do pana list z wyjaśnieniem"... szaleniec ?..szaleńcy z systemu powinni zniknąć ?... kto kim jest w polsce ? "generał" terrorysta ?.....ja na teraz już 85 razy otarłem sie o śmierć ..na wiele sposobów system zakłóca sparawność i koncetrację psychiczną..."pan jest pozbawiony wolniości ? w jaki sposób" .. ..że co ? ..słyszałem ten zbitek słó w cnn busch "w jaki sposób" ..sam prezydencik cośs kręci ..."ubek demoniczny" ..."bo pan powiedział żeby oddać panu jolkę i poddać planetę"....bo w 1986 r pr3 powiedziało ..."czas sie cofa".. ..jak pan to potrafi zrobić ? ..bo na moich zegarkach czas sie cof.noł...a panu co potrzeba ? kilku młotków co wokół mnie rozbijają od kilku miesiecy i jakie mają wyniki ..znerwicowany ..pobity ..obolały.. ktoś pociągnie do odpowiedzialności tych de.bili ? Odpowiedz Link
mo.ul.der3 progresywny nacisk ubeckiego "pedała".. bo sam? 07.03.06, 17:14 ..."podoficer" ..."jestem oficer"...urojenia ubckiego programisty systemu audio 'mechanicznego psychologa' "stworzyciela" systemu symulatorów ludzkich rozmów bioracych watek z nielegalnej u mnie instalacji mkultra odczytujacej z "wytłumionej jażni" fale mózgowe i dekodującej do postaci werbalnej mówionej .. system sprawia wrażenie jakby był skonfigurowany tylko do przewsłuchiwania przez virtualne "obrazy oficera" pedał i spefilowane przedszkole barwnych głosów dziewczynek..system zamienia słowo dziec.ko na "dziewczynka" .. 84 03..."exiSt" ?...jestem u jolki pieli w domu ..ide do kibla ..wracam ..ona z miejsca też poszła do kibla... mogliśmy iść razem ?.. wróciła i mówi "ja bez tego nie mogę się wysikać" ..bez czego ? ..niezapytałem się ..84 03 zapytałem się o "exiSt" w liście ..'co to jest?' ..co miała na myśli ? towarzysz życia ? czy to tylko imaginacja w słowniku koloru bordowego ?...wzięła list i wstawiła sobie pod tyłek na fotelu... milczała ...mogła codziennie przez telefon ..przyjeżdżałem na weekendy ... a ona listy wysyłała z samolotami ... zapytałem ją czy kupujemy obrączki ..powiedziała że jestem niebieskim ptakiem ...kupiła mi niebieski swetr... rajski ptak ? "nam ze sobą byłoby dobrze"... kto powiedział "nic nie robisz tylko gruchy obijasz"... rasztaBBigoid 85 ? ...głos dużego dziecka "oficer kontrwywiadu" z podwórka ryżego urzędu bawiącego się nielegalnie w walki gladiatorów ?..katowice i kielce ?..te same pedały ..."udaje że nie słyszy" ..."słyszysz?" ... ...virtualna scena mkultra na tle ulicy bez widocznych osób ..projekcja na korę mózgową z kąd ?... z protezy zębowej ?... "przesłuchania" nielegalne podczas snu ? .."wszystko wiemy".."powiedz nam o xxxx"...gówno ?...gównojadzie ? jesteś dla mnie zerem informatycznym ..psychologicznie stoisz dla mnie w kał.uży... tylko pseudo badania nad "nienormalnymi neuronami" sa zastanawiające ..bo operator tylko mówi a mnie tylko boli .."on ryzykuje bo to idzie w cały świat" ..forum ? ..i mój ból ...w tej chwili terroryzowany jestem fizycznie falownikiem "badacza neuronów" ..państwo to robi ? to kpina ? jak wieśniak ogłupiony ?...to naprawdę banda ubeków starych komuchów zaprzyjaźnionych z niemcami ? ... to naprawdę psychologicznie tylko zwyrodnialcy ...żadnej wiarygodności bo to bez sensu ... to bandyci bez skrupółów ...mafia przestępców z urzędów ...w wc ?..obcy telefon komórkowy do podsłuchiwania mózgu ... ..psychologiczne typowe tło jakie tworza te de.bile..."do końca sam" .."do końca życia bedziemy wiedzieć co robisz" ..."w uchu ma wyłacznik" ..naprawdę ? de.bil? ..."foryś postanowił że ci pomoże"...de.bile mówią tłumem "jesteśmy na 1000 leciu w katowicach ...mówi ola piela ...mówi jola piela"..."exiSt" ?... ..w wc dziś "mała ta pałka ,lepsza była by amerykańska".. foryś zapłacił za zabicie jolki ?..."on ją ma w sercu"... Odpowiedz Link
mo.ul.der3 progresywny nacisk ubeckiego "pedała".. bo sam? 07.03.06, 17:01 ..."podoficer" ..."jestem oficer"...urojenia ubckiego programisty systemu audio 'mechanicznego psychologa' "stworzyciela" systemu symulatorów ludzkich rozmów bioracych watek z nielegalnej u mnie instalacji mkultra odczytujacej z wytłumionej jażni fale mózgowe i dekodującej do postaci werbalnej mówionej .. system sprawia wrażenie jakby był skonfigurowany tylko do przewsłuchiwania przez virtualne "obrazy oficera" pedał i spefilowane przedszkole barwnych głosów dziewczynek..system zamienia słowo dziecko na "dziewczynka" .. ..."exiSt" ?...jestem u jolki pieli w domu 84 ..ide do kibla ..wracam ..ona z miejsca też poszła do kibla... mogliśmy iść razem ?.. wróciła i mówi "ja bez tego nie mogę się wysikać" ..bez czego ? ..niezapytałem się ..niedawno zapytałem się o to co p.j. napisała w liście .."exiSt".. wzięła list i wstawiła sobie pod tyłek na fotelu...?? milczała ...rozmawialiśmy codziennie przez telefon ..przyjeżdżałem na weekendy ...dlaczego nic nie mówiła ... listy wysyłała z samolotami ... zapytałem ją czy kupujemy obrączki ..powiedziała że jestem niebieskim ptakiem ...kupiła mi niebieski swetr... rajski ptak ? "nam ze sobą byłoby dobrze"... kto powiedział "nic nie robisz tylko gruchy obijasz"... rasztaBBigoid 85 ? ...głos dużego dziecka "oficer kontrwywiadu" z podwórka ryżego urzędu bawiącego się nielegalnie w walki gladiatorów ?..katowice i kielce ?..te same pedały ..."udaje że nie słyszy" ..."słyszysz?" ... ...virtualna scena mkultra na tle ulicy bez widocznych osób ..projekcja na korę mózgową z kąd ?... z protezy zębowej ?... "przesłuchania" nielegalne podczas snu ? .."wszystko wiemy".."powiedz nam o xxxx"...gówno ?...gównojadzie ? jesteś dla mnie zerem informatycznym ..psychologicznie stoisz dla mnie w kał.uży... tylko pseudo badania nad "nienormalnymi neuronami" sa zastanawiające ..bo operator tylko mówi a mnie tylko boli .."on ryzykuje bo to idzie w cały świat" ..forum ? ..i mój ból ...w tej chwili terroryzowany jestem fizycznie falownikiem "badacza neuronów" ..państwo to robi ? to kpina ? jak wieśniak ogłupiony ?...to naprawdę banda ubeków starych komuchów zaprzyjaźnionych z niemcami ? ... to naprawdę psychologicznie tylko zwyrodnialcy ...żadnej wiarygodności bo to bez sensu ? to bandyci bez skrupółów ...mafia przestępców z urzędów ...w wc ?..obcy telefon komórkowy do podsłuchiwania mózgu ... ..psychologiczne typowe tło jakie tworza te de.bile..."do końca sam" .."do końca życia bedziemy wiedzieć co robisz" ..."w uchu ma wyłacznik" ..naprawdę ? de.bil? ..."foryś postanowił że ci pomoże"...de.bile mówią tłumem "jesteśmy na 1000 leciu w katowicach ...mówi ola piela ...mówi jola piela"..."exiSt" ?... ..w wc dziś "mała ta pałka ,lepsza była by amerykańska".. Odpowiedz Link
mo.ul.der3 te świry mają przeryte syfem mózgi 07.03.06, 19:01 głosy ubeków "komórkowych"..ulicznych ..w kielcach ..krakowie na rynku... "odkryłeś".. kobiety wyszły...został tylko szczekniecie szczelinowe "hm"... 2006 03 07 17:52 ..psychoza ...jak tu dojść do ścieżki psychozy którą ubek zrobił do "badanie"...profil psychologiczny "operatora" ..arogant...pytam się ich jak głupi ..dlaczego się skur..synu nie zgłosoisz normalnie na badania do swojego psychiatry ? kto ci dał te zabawki psychiku ? czego szukasz ? badanie nerwów ? nienormalnych?..wariat ?..te świry mają przeryte syfem mózgi ..dlaczego tak ? "nie twoja sprawa"...normalny jesteś bandycki trepie ? to działa psychoza ..daje sie zparszywiać jakimś skurwysynom.. lęki pasożytnicze oparte podstawą na lękach które skurwiel ojciec ma z syfu wojennego ..gnoił rodzinę ..w dzieciństwie doprowadził mnie na skraj samobójstwa.. to gówno ewoluuje ..to ingerencja w pamięć ciała.. gówno nie "badanie"..panie pedale "generale" swoje dzieci sobie "naprawiaj" ...to poprostu bandyctwo dlatego w tym nie ma nic normalnego..zabieraj pan z tąd te gównojady ... "systemu naprowadzającego na ciało"... czego naprowadzania ? .."nie twoja sprawa" ...a czyja sprawa ..."nie twoja sprawa"...operator "wyszedł" ..to też komputer idiota..bujają się "głosy" w replayu... programista nazwał je "duchami"... bo to system do destrukcji osobowości ..psychoza ... to system zrobiony z syfu ..czarnego syfu ..pozbawiony ludzkich wartości ..tkwi w syfie ..wywołuje lęki tym że jest światem w wiecznej ciemności ..w dzień i w nocy..bez twarzy ... rzeczywistych emocji.. gestów rąk .. demoniczny głos "jak ona go utrzyma jak ona taka jest ?".."specjaliści przyjdą" mówi "taka" co udawała że podgląda mnie przez światłowód "zgasił światło".."to błąd zobaczy cię".. nierzeczywiste głosy ..'z gupa'..."kochałam cie głupi" .. "kobiety" zniknęły ..zostały tylko znerwicowane "pedały" .."specjaliści" ..robią "badania" ...ile ci wariaci jeszcze tak mogą ?..."zablokujemy ci forum"..."kłać się"..nie .."jutro na komisariat"...bozia cię zabije skurwysynu ..nie kłuj mnie w proncie ..."zawsze zaczynamy od czubka penisa"...system naprowadzania na ciało ?..."zmniejszymy ci penisa" ...foryś to wariat ?.. jemu zmniejszcie żeby mógł poznać jolę od jej dzieciństwa ..skurwysynu pedofilu.. 200510 08 mogłeś wyjść egoistyczny skurwysynu... 96 jolka "w policji pracujesz?" trzeba zbić skur..syna ? nie chciał ci więcej dzieci zrobić ? 2005 04 skur..syn w makro 2006 .hałas w budynku ?..anty rytm ..pałki drewniane w "zgodnym" rytmie prezesa ?..a cyferki na samochodach ? a hałasy w domu i głosy typu mkultra na tle skansenu ? robisz ze mnie głupola ? dupku ty naprawde jesteś z bundeswery ?..pałka falownik... też anty rytm ? "jeszcze półtora miesiąca" czego ? kodowania ? tresury psychicznej .zezwierzęcenia ? "ty psie "...problem 85 01... bezczelnie de.bil mówi że to system amerykański ... "żebra cię bolą bo było krótkie spięcie".. a penis ?..a serce ? a jelito grube ? a odbytnica ? a głowa ?... wczoraj "badania wykazały że jeszcze mogę" ..napewno dzisiaj jeszcze mogę ? to ubek zrobił replay z forum ..pan "generale" też jeszcze może ? ..a za miesiąc będzie pan miał ciało z pamiecią świrów ? Odpowiedz Link
mo.ul.der3 te świry mają przeryte syfem mózgi jak foryś 07.03.06, 19:09 "dziewczynki" mówią "adaś zabij światło" .."adaś zgaś światło" ..."debil".. ..to mówił "system" mkultra forysia .."nie udowodnisz".. ..to "uciekło" ...foryś ty uciekasz ? bujają się "głosy" w replayu... programista nazwał je "duchami"... bo to system do destrukcji osobowości ..psychoza ... to system zrobiony z syfu ..czarnego syfu ..pozbawiony ludzkich wartości ..tkwi w syfie ..wywołuje lęki tym że jest światem w wiecznej ciemności ..w dzień i w nocy..bez twarzy ... rzeczywistych emocji.. gestów rąk .. demoniczny głos " Odpowiedz Link
mo.ul.der3 mkaultra na żywca ... wyniszczaja mnie 10.03.06, 20:09 z tego co teraz dzieje się w moim domu wynika że w polsce jest bezprawie można zainstalować w zębie przekaźnik mkultra do podsłuchwania myśli i zadreczania ciągle gadającymi komputerami i trepoidami .. depresja organiozu powiększa się ..ciągłe zadręczanie ubek intelektualnie niewiarygodny przygłup ignorant pozbawiony honoru i ludzkiej twarzy żongluje gadajacymi komputerami "synek uciekaj do najbliższej przyjaciółki albo za granicę bo zaraz to wysadzimy"... co ? ..przed chwilą mówił że odczucia wibracji i pulsowanie mięśni ból w jelitach to tylko wirtualne wrażenia biocybernetycznej fali... "jest w podprzestrzeni" ..robotem z ludzkim mózgiem ? tak dziwnie mówi jakby "kiedyś był człowiekim" ....przedtem mówił że to jest wirujące pole z prędkością 1000 obr s pole ... "(robi) mi wększy otwór w dupie żeby mi było wygodniej srać...bo jestem pedałem" .."módl się żebyś w przyszłym wcieleniu ..." że co panie trepoidzie ? wstrząsa mną w tym miejscu przed komputerem bo to miejsce jest zakazane dla mnie ... w moim domu ubekowi zza ściany wolno ? naprawde niewiem do dziś co to za skurwysyństwo ..rozumiem gdyby to było legalne i polskie to jasne że by nie było takich de.bili..a tu się wmawia mi że chcę uciekać ..jestem zagrożeniem .. im wolno gnoić mnie "a ona popełniła samobójstwo" a mnie nie wolno sie bronić przed sadyzmem.... zastrasza sie mnie ..szatanistyczne praktyki znów ..2.14..przebudzony ze snu w którym porywają mnie upiory na koniu.. komputery pytają sie jak było ..one mnie lubia bardziej od swoich trepów chciały mi zrobić przyjemność ..spałem tylko kilka godzin ..nie mogę zasnąć ...poprzednia pobudka 4.25 ... czy to są roboty czy maski na twarzy de.bili ? ..trep sie mści ? ..ufo szuka ? dureń kaźe mnie za nieposłuszeństwo ..to jest ludzie real to jest polska opanowana przez szaleńców którzy uzurpują sobie prawo do bycia ponad prawem ..komuna nie komuna ..te same typy ..charaktery .. przestępcy w aparacie państwowym ...sorry .."prywatny kontrwywiad forysia"... a kto to jest ? wszystkowiedzący agent mkultra z bundeswery ?.. Odpowiedz Link
mo.ul.der3 dziennik i nocnik ..ub "wywiad" w moim mózgu 24/24 07.03.07, 13:09 dziennik i nocnik ..ub "wywiad" w moim mózgu 24/24 mo.ul.der3 16.03.06 17:08 -------------------------------------------------------------------------------- 04.00 ....dziecięce głosy "..bież głowę bież nogę bież rękę ..bież inne części..." ..." informacja dla rodziców"...że co ?...ubek redukuje się ?...bufor od ofiary zrobiony z komputera z wariackimi głosami...włączonymi do "szyny danych"..to brzmi dziwnie ?..to nie jest bajka ..tak sobie pozwala bezpańska ubecja panie ministrze ziobro ..widać że nikogo z parodiujących władzę urzędów rozumu nie nauczyły wypowiedzi tow millera "pan jest zerem panie salwa ..pan jest szyną danych"...'curwe' babczy/szyną z pod /sem na ryj góry/ ?..a może pana starego komucha ubeka zaszytego w monopolicji podrażnił mój adress "wa/szyn/gton" ?.. a może jednak to nie "szkło" mówione przez ub /"szkło" ..??? szybko "uciuka"? ..a z jakiego powodu ? zmiłości ?..rzeczywiście powód dozainstalowania urządzeń typu mkultra non stop 24/24 z podgladem podświadomości i bezczelnego przerabiania na idiotę .."onanizuj się" .."podobało się"..poważnie ofiara psychiczna ?..to kto mi zrobił żart "przenieś się../..napisz rapoort po co się przeniosłeś /..myślałeś że jolka cie kocha ? jolka kocha tylko pana forysia ?."to nie jestem ja"..nazwisko foryś to nie jesteś ty ?..bo "pełno jest osób co sie tak nazywa dlaczego to miałabym być ja?"... "stasiu to dobry chłopak"..dlaczego on jest "dobry" ?...panie feręc "seksuologicznie" genitalny ? panie Mzdz kto pani joli zrobił mkultra ?..akto się czaił w kielcach na meissnera ze skansenem kamienio/łomiarza ss..ma??ss alski..m/kaultr/a m/a ??? ulice geologiczne skały ?..dobry klimat jak na sypialnie miejską szkieletczyzny ?? dno morskie ?? ul.połow/niaka ?? co robi klimat obróbki drewna na bal/konik ?? deski ?? kto jest tak bezczelny że przez kanał mk?/ul/tr/a mówi do mnie wprost do mózgu "my w polsce dopiero trzy lata uczymy się mkultra"..że co ?? proszę odpowiedzieć kto i dlaczego kpi sobie z prawa wpolsce... pytanie bez odpowiedzi....założyli mi protezkę na zab 3 ..2i 3..pretekst do ujawnienia ?...kraków rynek 2005 10 07...katowice 08...para "teatr" skarbnik pzpr i skarbniczka zsmp w czewonych majtkach /familok czerwona cegła fix rynek "nowa wieś" poniemiecka ?..dziwny głos "mam coś jeszcze dla ciebie" /zarogiem głos z nikąd :"przykro mi że lekarstwo masz tylko dla siebie"...w miejscu ul wiśniowa gdzie na tle tej ulicy pi.jola w 1984 r mówiła "a ty do kogo sie uśmiechałeś"..do tej "siostra doktora" ..dlaczego pi.jola po wyjściu od doktora trzadskającego głośno czymś po blacie mówi tylko o tej pani ponurej ?..doktor w skansenie "a ty miałeś a/rabki"..że co ?..kolonie zdrowotne ?porcelane w buzi ?..nie lekarstwo ?..ojca wariata oficera mo sprzączkę metalową z paska nad rozporkiem uderzajacą mnie w twarz bo kocham kobietę ..?..ministranta wychowanego przez czrnych pedałów ?...może "bundeswera" wie kto i dlaczego ? mo m,ówi "to ten chuj" ..jak też kurwy na ul dworcowej "chuj"..że co ..ub na ul stycznia "adamo kolory"...że co ??ubek bezczelny w skansenie na meissnera kopi zamordyzmu z wusw w katowicach "szwarno frela" 2005 inwalidka ? ...ja już nie pójdę po rentę od ubeckiej kliki ..tfu na 300zł... może jednak nie ubek "szkło" panie tylko ubek zdz komendakiewicz "jola to woda"...juz nie kobieta ? chlupotało coś w dziurce ?.. dno morza ? ..to ja mówię spontanicznie w 1984 11 15 kiedy przeniosłem sie do katowic i dowiedziałem się że w tym dniu zmarł miecz/y/sław ? męska część po i/grecku ? szkukał ktoś w mkultra białych klocków ? a może teraz w kielcach jeżdżą "niemieckie tramwaje" ? klocki czerwone jak skrzynki pocztowe jak lidel jak balkoniki przed krwiodastwem ..może "dom.bek"nie wie dlaczego znikneła kostka nr 3a / 7 /pa.pała / 123 / w 1989r spod mojego sufitu ?..te szczeguły moga "nie dotyczyć" ambitnych "oficerów" parodiujacych władze urzędów ?... --------------------- od 2006 08 "niewidome" mówią że "pracują12/24" na zmiany ...terror na umysłach ...jednymi głosami Odpowiedz Link
mo.ul.der3 L".i."d.l. sto.i jak dombEkpi z konTrwy.wia.du.pEL 07.03.07, 13:13 L".i."d.l. sto.i jak dombEkpi z konTrwy.wia.du.pEL mo.ul.der3 27.03.06 20:30 ul grunTwaldzka 1.4.7...na polu po "polskim trupie" z II w.św ..mUr....dziwny ?..niemiecki ?...L..I..de..L...dziwny..."I"....ludzik ?...trwa ..w groźbie ..że idzie na ślepo..po trupach...dumnie ?...zaraz może tupnoć głośno jak koń ?...może się zstanawia na miedzy ?..może jest pijany ?...po dzwonku ?..może to mały hitler jungen wyszedł Z dobrymiocenami ze szkoły i swastyka mu wystaje z tor.nis.tr.A Odpowiedz Link
mo.ul.der3 ubecka mkultra z demobilu w rękach wariata 07.03.07, 13:16 ubecka mkultra z demobilu w rękach wariata ? - mo.ul.der3 07.04.06, 17:11 Odpowiedz Link
psychologist ubecka mkultra z demobilu w rękach wariata 04.01.08, 05:35 logo lidla jest mk ultra atakiem ..jakby ożywione id fix cyfry ..tylem do ludzi .. fix polsat brama..ostro ...wiec chleb ..już pedalki nie pilnuja bananow ..nie mówia nadajnikiem ze sikago..amerykanie byli..by cie zabili...byk krowa murzyn "to są zaloty/kierowniczka" jak z nadajnika "kierowniczką jest/sadyści zostawili jej mnie"... bandyci .."show kobieta byla"/"bo on bez jaj jest"...żółte kasy ?... dziwne nazwy producentów tylko dla LidEL ...enigma ..pi los ..pi jak polon ez ..um ca xx xx ..."świadomi praw i obowiązków" agenci "kontrwywiadu" Odpowiedz Link
psychologist ubecka mkultra z demobilu w rękach wariata 03.01.09, 19:38 LidEL wewnątrz jest "naturlisch" gelb ..369 .."dieta" fix 258 .. ataki na tożsamoś ..adolf 80 /84r /86 blok ..2005 podobno w kwp "szkło odkryto" ..w 85r w p.szczynie 126p żółte ub z gupa foto de.bil ...rasztabbigoid z domyśnie pj z tyłu ..wołga .kolor na drzwi agresje zimak ..2002r kwp "jw" .."sudety".."wypędzanie"..ukrywane ..na wczasy ? szykany ..ja za pijaków nie dorobiłem sie miesiaca nadgodzin .. ..mnie zimak chciał ukarac dniem do odpracowania za nadgodzin 14 praca wg polecenia w/w ..szykany bezczelnego folksdojcza "sląskiego" Odpowiedz Link
mo.ul.der3 mkaultra żywSZa w moim domu ..de..bile 23.10.09, 14:54 atak na forum 2006 I sadysta sz atanista atak na sz um lęki relikt atak na alg ruch na drodze 258 myśl cel pewność atak syfu "po trzeba" kapo małpa płazyński aws po "hitler chciał dobrze.."...94 "chciał po rozmawiać" .."po zdrowienia" ..wy pa dEk ..ub/ /////ub 'doro.bek' agentura obca "/wszystko im jedno/społeczeństwo sie ma ich bać/" okrągły stol.i.ca wał riben.trop mo.łotow Odpowiedz Link
mo.ul.der3 mkaultra żywSZa w moim domu ..de..bile 11.11.10, 04:00 nie bezpiecznik narodowy LidEL nazwisko z gupa "cyfrowo" nie wykluczonego fix ko.opatcz plażaYński piach.. fale szum gaz rurka zółta zł palnik szum piec flaga bUzEk wieś "pole.cenie" biskup nie wpuścił do archiwum.. za luterańskie wzioł ..ukradł dla niego ubek ..stół okrągły orlik pl.astik orderek... pawi... tv e.kran ..granica percepcji ..lęki reliktowe ..napady obcych agentur.. łopocik .."śnieżka" sklep niemieckiej agentury LidEL..."marki"..dzwonek "alkoholismus"...sz.koła/wentyLator/sFastyka/szum/ztm EU ulica "wybuchy" szumów autobusów z białym dachem..bat.uta.. pręgierz..inkwizytor.."kleryków" Odpowiedz Link
mo.ul.der3 mkaultra żywSZa w moim domu ..de..bile 11.11.10, 04:12 sze.roki szam.pański uśmiech bez oczu/r.oku/szum na oczY/czole..fix te mida ważY .."co"..PO.co "wszystkim le.piej"?...swoim ..."właściciele giełgy"...po.co?..deprawacje średniej klasy..i tak oddadzą za srebrniki.."zarobek" złodzieja pasera.. ma..kler? ..stół ?..komisja majątkowa.. tuzk sekule kazał...gra.. organista?..pijar/alkoholismus Odpowiedz Link
mo.ul.der3 mkaultra żywSZa w moim domu ..de..bile 11.11.10, 05:07 rower/opona łysa/szumE/gaRaż/szoŁowiow/wentyl ator wiatRaczki hErCerze GW jazdy relikt EC główka "za przewodem" ..drutem od tv ?..RT LidELEL rEklamki zielone ..wło.szczyzna Odpowiedz Link
mo.ul.der3 mkaultra na żywca w moim domu ?..de..bile..?. 04.06.12, 22:00 RT ..po.po.łudnie hałas z komina ..pijak? ...RT ..4.50...ściany ..stukot ..belki drewno.. "kłody pod nogi" 84r ..piki ? metalowe zbrojenia z 4p pod nogi ?84r cyganka as pik pod nogi "pieniążek z główką" ...z gupa "a.rupie.ć".. "czy szkołe skończył" ..koszmary z cyganem? "szkło odkryto".2005r..muzykant 74r ul wojewódzka...brak milicji.. archiwum spalili w kwmo75r sady 5 Y pięciolinia..sądy fil.harmonia.. p64.."komisja majątkowa" za "grubą kreską" pijak w piwnicy zmiana nazwisk za "grubą kreską" ..urlop pijakom za "nadgodziny" "wrogowi ludu"..zimak ..gaz..bułki ..porc.cela.na .."jeździł samochodem tzn nie pracował do 24.00 do 21.00 ".. odpracować dniówke ..kabaret "dobrze wyczuł ogólne tendencje".. "tu się służy nie pracuje"... ?..ci sami o sobie "nie życzę sobie.." ..kliki klany kto ma fałszyme emerytury ..ipn"ubeckie przywileje"..tu.zk w2012 o policji "zwyczaj po.dno.szenia" ile ? ..w 90r 91r ...stołki etat kierownika dla emerytów .. 2012 zwyczaj "przywilej ubecki" i dekomunizacja zza "grubej kreski" Odpowiedz Link
mo.ul.der3 mkaultra na żywca w moim domu ?..de..bile..?. 04.06.12, 22:33 wg "grubych kresek" ...do emerytury liczy się praca w szkole przyzakładowej/fa.bryce nie 6 lat warsztatów TElektry..TEnerg.. zszTelekom..TElektron.. przy produkcji ..tokarki ..spawarki ..telefony... montownie nie szkoły ..sny koszmary .. czyje słowa ..kto pasożyt ..gdzie pieski ub obce.. po.mieszane hale..wc..brud regresy sz.p ..kolonie ..mini ster oŚfiaty ..na haL barany owce..las szumi ..nauka poszła .."gruba kreska" RT tv w sejmie siedzą same burżuje ..milionerzy ..jakim prawem "demokracja" robią propagande pod "plebs" .."dekomunizacja"..po 20 latach ..to komu obniliżyli emerytury / nieboszczykom ? zołnierzom nie..sł więziennej nie.. milicjantom nie.. nie.sioło.wski chwalił więzienie i mo ..lubili go ..nie bili go...ważny gość.. logistyce..ale itp płacą do dzisiaj.. za czas od 84r do 90r bo przedtem i po.tem nie byli wg ipn w ub.. kto pracował dłużej przed lub po nadpracował limit i zredukowali im 0zł.. klikom i klanom za "grubymi kreskami" Odpowiedz Link
mo.ul.der3 mkaultra na żywca w moim domu ?..de..bile..?. 04.06.12, 22:37 ...do emerytury liczy się praca w szkole przyzakładowej.. do mundurowej emerytury dolicza się mundurowy procent 3 lata cywilnej pracy tyle i znów 0zł redukcji "ubeckich przywilejów" ustawki nie.sioło.wskiej Odpowiedz Link
mo.ul.der3 mkaultra na żywca w moim domu ?..de..bile..?. 04.06.12, 22:46 B 13 zw alfa nie rządzi rozum ..ludzki instynkt b JE siadnY.. chroni swoje/siły plebsY usiłuje tępić ..."sejm" na wSi ejskiej ..róg G śląskiej Y pięknej DW TK (tomograf)W?M? ..dziki umysł.."dzrzewo ..dobro/zło ..wiEdzA"...wiedza przywłaszczona ..mitomania możesza G względne "dobro" Odpowiedz Link