Dodaj do ulubionych

ubek "chcę mieć wpływ na to forum" czym ?

16.05.06, 14:06
polem siłowym do drażnienia genitaliów i miejsc chorych wrażliwych na ból...
pole siłowe do zastraszania polaków czytających to forum ?...niemcem jesteś ?
..z jakim sponsorem ..z jakim azylem..moim sąsiadem w bloku /..
zwyrodnialcem psychicznym i jego obrazem technicznym w urządzeniach dsilowych
które bezczelnie mieszając teksty w urządzeniach dywersyjnych do
podsłuchiwaniua mózgu ..przez kogo /..azyl ?..prawo ?...kwp ?..może nawet ..
..za słowo kurwa ?...nie za obraz porawdy o naturze biologi i dywersji
dzisiaj i od czasu kiedy niemiec z raichu w polsce ..od zawsze ..nigdy w
polskich mediach..ostatnio prawie wcale...
..ten z początku "myślałem".."stary pedał chciał pomóc"..komu ?..tak
zwyrodniałą presją?... biując polem siłowym po prąciu faceta samotnego 46
letniego ..w jego domu przez ściany /.."najnowsza technika wojskowa'..bij
niemca ty zwyrodnialcu...musiał byś bić siebie?.. wynocha z polsaki..
...zwariował...już rozumu nie używa tylko siłownik...szatanista sadysta...
de.bil...uwieżył że może wmówić nerwicę..gdzie?...gdzie się niby rozmawia?...
..kto i dlaczego ?..nie może odpowiedzieć /..zastraszone /..śmiercią ?..
bo wykasuje ich pamięć "zabije nas/ (idziemy) żeby nas
zabił"....komputery "obrazy ludzi"..on to kto ?..odwrotnie..podpiera się
fałszywkami inwalida z rzeźbionym mózgiem przez bundeswerę...
myśli że przymus rozmawiania przez jego urządzenia podsłuchujące mózg..?..
..pień ?..promiennik/..z zęba .."podsłuch krtani"....równa się rozmowie tzn
atrybut myślenia..od kiedy terroryzm to myślenie zbrodniarzu ?..
Obserwuj wątek
    • mo.ul.der3 ubek "chcę mieć wpływ na to forum" czym ? 05.06.06, 16:25
      ..od /fix makro "słszysz 19.V" kurczak 5.oo/ V 2005 mordersstwo w zoo
      chorzów/ ..atak na obraz bezpiecznej przestrzeni ..przed tem jakby
      stara'niemka' 'z gupa' w czerwonym pluszowym kostiumie z przeŚwitem szerokim
      na /A przystanek/ porzed wybudowaniem /lidla/..potem jakby dupa z 12.6
      od "montekarlo" z balkon/antena sat .."kończę można z nim już chodzić"
      dla dziecka matka ...gadacze uliczni podejrzani o etat 'tajniak' 'z gupa'..
      przez lato 2005 ..zima rozwiniecie ataku 'gadacz z gupa' ze ściany ..
      ..gnojnie fizycznie ciała polem siłowym spod podłogi .."najnowsza technika
      wojskowa ../w moim mózgu/ "kto inny będzuie tu mieszkał".. top mówił osiłek
      mówiacy wprost do "prywatnego umysłu".. przypominają głosami samic znaną mi
      p.j. ..wypieraja sadystycznym szatanistyczny zamordyzmem przypomniane obrazy
      kobiety ..nazywaja sie sami pedałami .."módl się żebyś pedałem nie został"..
      ..non stop gadaja tworzac sprzeczne obrazy ..pole społeczeństwa.. to ich ubeków
      urojenia że w ten sposób zmyla moja śswiadomość ..to cyber bandyci ..to jak
      atak niemca który wszedł pijakom w urzedach w dupe i chce zniszczyć
      psychologicznie człowieka który na tym forum napisał 'miedzy wierszami' jak
      natura jest wykorzystywana współcześnie przez bandyrtów z "mkultra" fix od
      2005 ..l/i.de/l - "sterowanie umysłami"..
      .. niszczą obraz kobiety strasząc lękami z 'archaików' ..z syfu prowadzacego do
      depresji i samobójstw..
      ..w tej chwili ci de.bile pod dowództwem głownego "programisty" mówia "kurwa
      kurwa"..otepiaja polem siłowym.. +/- ..niby że kontra.. gówno prawda..to
      osadzeni 'z gupa' gadacze na dorobku 12.6 /adm /skansen ../"wojsko"../głośne
      słowa słyszane od sufitu 'z nikąd'..asocjacje sz.t.OR.c/władza..redukowane
      do 'kopyt'..szczelinowych dźwieków 'przypominaczy' ...kiedy myśle teraz słyszę
      cały czas replay gadaczy ..przed/rzeź/niaczy..'przypominaczy'...."kończę można
      z nim już chodzić"..powiedziała w miejscu koło śmietnika ..w skansenie gdzie
      trupie trafo.. skąd z nr 8 słuchać było wcześniej 'z gupa'
      głosy 'przypominaczy' ..typu "a ty"..jednorazowo babę "to ten"..
      jednorazowo po napisaniu na forum kielce słowa "wojkowy skansen" ..baba z
      auta "gdzie tu jest adm/a da sie tam dojechać".. i co robisz bandyto okupujac
      "prywatny umysł" ..bronisz swojej nowej pozycji przyjaciela niemiec elitarny
      zwyrodnialcu stary komuchu ?..morderco
      ..
      • mo.ul.der3 ubek "chcę mieć wpływ na to forum" czym ? 08.06.06, 02:42
        myśli "wyparte" powyżej ..atak w kuchni "nieistniejąca pamięć o p.j."..bo ?
        tło? 'z gupa' powtarzają "głosy" .."my nie istniejemy tam gdzie ty ../(róŻne
        głupawki do tego)" ..głosy /głos /kobieta/miękki/facet/tępak agresywny.. głos z
        komputera emisji/bezpośredni od przypisanej osoby/przejety przez wyparcie/
        przejęty przez kontynuacje ..podstawiony przez "komputer"..tzn przez psychola
        zmieniajacego tło emocjonalne tym innym głosem.. mylący osoby ..zawężający
        reakce emocjonalne osób chcących mówić swoim głosem ..zmieniany zniekształcony
        techno barwa zdziecinniały.. dziś zwyrodnialcy głosem normalnym spoza tej
        sceny "(jeden) umysł gotowy" ..?? ugotowany w mikrofalach ?
        otępiony "obowiązkami" ?? ci "ludzie" nie maja podstawowewj wiedzy
        psychologicznej..wyobraźni emocjonalnej by się bronić przed zwyrodnialcami
        którym pieniadze dały rozum.. a pole siłowe ? maty aluminiowe ..metalowe
        wokół ciała ..linie sił pola magnetycznego z siłowników spod podłogi..
        zwyrodnialcy "czytają" impulsy szpiegowane przez implant w czaszce .."widzą"
        co mnie boli .."'widzą" moje myśli.. "maszyna do naprowadzania na ciało" ..pole
        magnetyczne siłowe.. i "laser jonowy" .. pole pulsuje pedałkowato .."laser"
        boli.. kto w polsce ma w dyspozycji sekcje morderców ? msw ? jak "ss w
        1985r " ?..
        to jest "ich" polska " ? państwo w państwie ?..wypierają bezpieczna przestrzeń
        polakowi w jego własnym domu ? to niemcy !!! ..mówiłeś bydlaku spod orzecha w
        samborowiczkach "my tu jeszcze wrócimy"..a w domu na mejsnera podmienił mi
        znów "magazyn polski" z 1982.02 z doklejoną datą 2.5.8 ..fix E..na zebrze o
        5.oo rano obok pkp d.rodzącego zi.maka "gine.ko.loga" dla niemowlaka
        89/92 "dobrze pedałujesz..." ..??
        ..I..iii...i co ?...reneusz ..goń .ciarz ?...to boli niemca głos ameryki z
        waszyngtonu ?..dziś mi "powiedział" żebym jechał pod ambasade
        amerykańskom ..kim jesteś ? starym komuchem co zwariował ? zawsze byłeś
        głupi ..tylko kto ci dał "władzę" ?..niemiec ?..
        słowa bandytów okupujących umysł za pomocą implantu cyber
        urządzeniami .."generał kazał cie zabić" .."darowałem ci
        zycie".. ..2006.01 .."zabiłeś/Mzdz/p.j./ papałe)"..?? ..kto i dlaczego to mówi
        wprost do mojego umysłu ?? "generał" ? ..jego ludzie nazwani przez
        niego "komputerami" zastraszani "zabijaniem
        oprogramowania" .."dom.bek/generał/papała/"24/24 godz.. obrazy +/- ..dewiacje ?
        rozchwiania ?..pole tworzone przez gadaczy na którym
        pojawiaja się ważniaki.. operator pola siłowego do codziennej dawki bólu i
        strachu ..chcesz bydlaku "niemiecki" sprawdzać jak mój umysł potrafi
        wykorzystać tą wiedzę z tego forum by niedać się zeszmacić takim zwyrodnialcom
        jak wy ..pewne że pod azylem pseudo polskiego urzędu ..żłób z
        głodnymi ?..bronisz niemca ?.. ..tzw "dom.bek/bundeswera" .."ja bym musiał
        uciekać do raichu/musze pozabijać wszystkich(tam) i ciebie"..
        bronisz zwyrodnialcu niemca atakującego polaków kupą np L.ide.L ..implantami w
        wawa ? ..R.T.."myśl facet" ..że co ?..mówisz też de.bilu do mnie po
        nazwisku ..kto i dlaczego jest bandytą w moim prywatnym umyśle mówiącym do mnie
        jak do niewolnika .."rozkaz /polecenie/idzieszabić ?/ to twój błąd" oś
        świętokrzyskie/ul.świętokrzyska/warszawska/"a ona zarabia a ty".. kto ?
        f.jole.towy kolor na tesco ?..syfiaste samochody ..jakby opylone szarym metal
        syfem ..ekran ? mikrofale ?..gęby ukrywane ?..niebieskie swiatełka na deskach
        rosdz. samochodów młodej kadry komórkowców naq ulicach?..pod
        tesco/mielczarskiego "paluszek" ..dziecinno
        niewinni ?..chorzowska/białogon ..ul.paderewskiego..
        .. dziś w r.m. ..ziomkowie niemieccy w pradze wyrazili zadowolenie ..czesi już
        nie wyrazają niecheci przeciw niemcom "ziomkom" przesiedleńcom nazywającym
        przesiedlenia ludobójstwem.. ?? ..wy zwyrodnialcy też ??
        wy też nie wiecie co robi codzienna dawka strachu ?.. co robią słowa spoza tła
        gadaczy z techno zmienionymi głosami/zdziecinniała niewinność ..co robia
        słowa ..narzędzia językowe ..akustyczne przesuniecia
        fazy ..złudzenia ..fałsz ..pozorna dziura w suficie ..głos wysterowany przez
        komputer ? u mnie sa wasze mikrofony ?
        to złudzenie ?..to dźwięki biocybernetycznej fali radiowej słyszanej wprost w
        mózgu ?..nie zawsze ..drgaja ściany ..nagrywaja się przez zwykły mikrofon ..
        faszerowanie pamięci śmieciami.. sny zmieniane głosami "życzliwymi" ..polem
        siłowym drgającym jak wstrzasy jadacego autobusu ..męczenie
        organizmu ..bolących miejsc.. duszenie ..niedotlenienie ..senność..
        .. stress zabija.. ciągły monitoring myśli.. ataki obcych podrabianych
        komputerem emisyjnym głosów ..pseudo moich "myśli" z fałszywej przestrzeni..
        ciągłych prób osłabienia "woli"..zastraszanie śmiercią ..atak na pierwotne
        bezpieczne "przestrzenie emocjonalne z nich myśli i słowa"..pierwotne ..woda..
        matka ..bydle zwyrodnialec nazwał się "diabłem z ameryki".. "amerykanie
        byli".. ?..którzy ? "SS" ? ci co uciekli w 45r ? a tu mieszkają ci c o
        mówią "ruski za późno".. na co ? ..byś był człowiekiem potwotku "pedale"
        z "innym" mózgiem wyrzeźbionym przez "fachowców" ? ..przed
        chwilą .."mieszkam dokładnie nad tobą" .."dokładnie" jak niemiec ? .w
        radomiu "dokładnie" pode mną ? dlaczego ? bo skopali w 60r 6 tyg niemowlę
        by "pamiętało" ? "paluszek"? piłka ? "dziecko" ? ich szczekaczka przekłAmuje i
        komputer emisji zamienia słowo na "dziewczynka" ?
        ..ty jesteś "mózgiem" wyrzeźbionym strachem i stresem
        przez "fachowców" ..dokładnie to de.bile rzondzą tobą i twoimi
        pryncypałami "głodnymi" ..ale niestety nie wiedzy ..bo oni już mają
        niezbędne papierki by móc się wyżywać na ludziach ..debile nie muszą
        być "fachowcami" ..musza być tylko zgodni .."do roboty maja ludzi" ..zostaja
        stare komuchy ?..wywalają tych których niszczyli i znów
        młdych "ciemnych""szkolą" że ja to wróg a im ma być "wszystko jedno..." nawet
        architektowi miejskiemu ..szkarada "apollo"w skansenie
        dworców "pod.róży'..chore.n.dal.nych rozmiarów szpile i żaluzje
        okiennie ..płytki jakby zabki ?..profile pochyłe agresywne jak w lidlu "waga
        tr.on.ic/silwer.cres .."przent".. atak "mkultra" ub "szkła" i "grabarza" ze
        skansenu ul.niska ..że co niskie napiecie i młotek i kowadło akustyczne logo
        tzw polskiego radia kielce/herb katowic .."folksdojcze" młotki ? neohitleryści
        z logo L.ide.L na ul.grunwald ..
        a może kielce szpital na ul.a/wina ..ko.chanowskiego z hotelu polonia ? "A-A" ?
        albo ul.a/strona.utów ? ko.narskiego ?ko.pernika.ko.ściuszki.gupi teatr/pkp/ub
        "czy pan jest aktorem? nie jestem "pedałem" i.ea. !!! "czy ty grasz" z kim ?
        w co ?..z 13 zgwałconą przez "dwóch takich" ..z forysiem "z kiełbasą"=mc
        donald/zamordyzm "1025" z 85.06..krokodylka da ci "luby" pedałek 303 z "hujem
        jak szpila"?.z widmem ub skiby a.tomka tytuska przy ul.wiśniowa katowice kielce
        most pod pkp grunwaldzka=zamordyzm /sok pomidorowy?/ czy Mzdz i czerwona
        spódnica p.j. która "wdała sie w układy" ..z kim ? z "ss"..

• mo.ul.der3 ubek "chcę mieć wpływ na to forum" czym ? 14.06.06, 16:50
      które słóżby posiadaja komputer emisji fal mózgu ? IP: *.futuro.kielce.msk.pl
      Gość: moulder 14.06.06, 15:49 + odpowiedz

czy są wśród was ludzie którzy podejrzewają że oni działają w waszym
      otoczeniu ? ... są jakby smrodem komuny z demobilu albo tymi którzy są mocni
      obcymi..
      słyszałem przez pół roku na ulicach teksty podkładi pod atak cyber bandytów
      dysponujących urządzeniami do szpiegowania fal mózgowych i odczytywania z
      nich myśli odczuć bólu strachu emocji..uczą się widzieć słowa myślane i
      mówione ..te de.bile były zawsze zorganizowane jako szpieg na
      dalni .aledopiero z l.ide.l jakby propagacją niemca zaczęli częściej się
      pojawiać jako zagadkowe dźwięki nie wiadomo skąd.. ąż się ujawnili w 2005 12
      od pół roku rozmawiam z okupantem.. mój prywatny mózg jest 24/24
      szpiegowany ..zmieniają mi sny na de.bilne mówiąc do mnie w czasie
      snu ..skracająś mi sen do 2godzin ..próbują zastraszyć bólem z pola siłowego
      ..za oknem "bo zawsze tu było coś".. ?? ..to było że mnie gryzło coś w plecy
      na krzesełku obrotowym metalowym ..niewiadomo od cZego zrobiła się martwica
      tkanki i tzw szczelina odbytu...w tej chwili tweż ci zwyrodnialcy usiłują mi
      przeszkodzić w myśleniu i Ze swojego komputera emisyjnego fal mózgpowych
      nagają de.bilne głosy replaye moich słów ..bo oni "muszą wiedzieć co ja myślę
      bo oni coś podejrzewają" może jestem ufo ? a może tylko myślącym polakiem
      który w 84r usłyszał w słuchawce głos ubeka "czy pan profesor?"..bo ubek
      pękł..

• służby posiadaja komputer emisji fal mózgu IP: *.futuro.kielce.msk.pl
      Gość: moulder 14.06.06, 16:46 + odpowiedz

oni się ukrywają za "komputer obraz człowieka".. i odwrotnie normalnie mówiącym
      i reagującym /łosom kobiet/dają karę za rozmawianie ..robią z nich "obraz
      komputwera" ..terror i zamordyzm "my istniejemy tylko tu ..tam nie istniejemy"..
      terror w 2005 01 rto szatanizm .."duchy spod poduchy"..wybudzanie ze snu polem
      siłowym które tłumi mózg.. wrażenie wypierania Z ciała przez jakąś czarną
      zjawę ..instynktowna walka o życie odycham to coś wracam do siebie budzę się i
      widzę że to było naprawdę bo jestem w tej pozycji co w niby śnie ..mózg był
      przytłumiony ..może nawet niedotleniony..ci zwyrodnialcy dostali oprogramowanie
      do starych siłowników pola..widzą zwrotnie moje odczucia i "maszyną do
      nakierowywania na ciało" wycelowują wiązkli pola zakłócające pracę
      organizmu..pulsują mięśnie w polu wirowym omiatajhącym organizm ..symulują
      dotyk ..zachwiania..mierniki indukcyjności pokazują pulsowanie pola siłowego
      spod podłogi skupiające linie sił w celu ..rytmy ich głosów "chcemy mieć wpływ
      na pana forum".. to są ttylko narzędzia językowe te słowa to tylko nadajniki
      emocji ..fałszywek blokad..komputery emisji myśli są szybsze ..jak widzą mój
      umysł..implant ..korona z mostem ?może to ?..może coś co mi zatruwało życie już
      dawno a teraz "bezczelnie" sobie państwo istnieje poza prawem i kpi z
      polaków "niech mnie złapią" mówł świr.. bo w ich wypowiedziach dominuje
      komputer który ma wpisane gotowce.. to dywersja ..by móc pisać muszę zastosować
      bufory które ich wytłumiają.. komputer szpieguje ..wybiera domyślnie słowa nie
      moje i te falami radiowymi nadaje wyprzedzając moje werbalizacje by tłumić moją
      jaźń.. urzędnik poaństwowy na dyżuże który już się zabawił ludzikiem poszczuł
      polem siłowym w moim własnym domu/obraz kobiety matki ojcZyzny wypierany
      napadającym bandytą na moją bezpieczną przestrzeń atak na białe kolory gdzie
      wmontowali obraz byłej narzeczonej a następnie pojawił się de.bil nazywający
      siebie diabłem/ urzędnik ?.. samowola i bezprawie czy teraz obowiąxuje taki
      poziom wiedzy ?..ktoś kiedyś z rzadka normalnym głosem"myślałem że pan się już
      przyzwyczaił"..."ja zabijam takich debili jak pan/polskie świnie"...czy to aby
      nie czarny pedał z częstochowy u sąsiada wyżej?..może "wojsko" za oknem w
      admpodemną "amerykanie byli"?..że co ?10 lat temu wychodziła stamtąd przed moim
      nosem kobieta na zielono ubrana ? dolarów ?..ubek opracowywał kolor dla tła
      zamordysty "zieliński"..może to zi.mak co "wodę" w wannie ścioł ?..może to
      chodzi dziś o szkaradę archtektoniczną w skansenie podróże /szpile/szybko duże
      żaluzje/..moje pamiętniki z wojska w stanie wojennym zamienione na "huj jak
      szpila" karetkowym radiowozem znaczkiem cyganka męskim krawcem i trzaskieb bata
      forysia..kompuer mówi gotowcami.."bo co by tio było jakby (oni mogli) mówić
      wszystko"..prawda prawo ..kto i dlaczego pozwolił tym ludziomwieżyć że im wolno
      to robić co robią..zapłacą za to swoim zdrowiem psychicZnym ..będą
      kalekami..może już są bo nie widać by ktoś z tych na górze miał weiedzę i
      rozum ..tylko dobrze się układają by się okopać i trwać w imię czego ? czy
      swojej mafi ?..komputer p[owoduje kwadraturyzację myśli..otępienie mózgu...
      to może atak "przyjaciół"niemieckich na wrogów tych którzy trwają.. to chyba im
      niemiec podkłada swoje myśli jako gotowce by ich niekompetencja się nie
      ujawniała.. to jest ograniczebnie wolności ..oni zaczęli od przygłupich głosów
      z adm z pod podłogi /fałsz akustyczny / fałsz głosowy z fali radiowej wprost do
      mózgu/ prokurator za to forum gdzie napisałem jakie ciśnienie wywołuje agentura
      ..pkp..sem..na ryj../słowa/..wojsko językowe..terror w podświadomości..od ilu
      lat ty bandyto?,.,.trupniewski/skansen/ss 8/zimak/...85r
      sylwest/ster "czyniemowle pamięta" ..zwyrodnialcy chcą mieć wpływ na to forum
      zaatakowali w tej chwili moje czyłe iejsca ..to ból na p.. tam skupili na
      celowniku linie sił pola.. co im z tego od tego przygłupie nie edziesz
      mądrzejszy... wpływ rozumu ?..który to urząd posiada taki rozum ? taki któremu
      się zeszły scieżki z niemcem zwizualizowanym w agresji algorytmu mowy na logo
      l.ide.l.. przygłupie osiłku zginiesz ..ja jestem polakim ja się mogę bronić..ty
      jesteś bandytą w jakim byś nie był urzędzie bo tam jesteś tylko agenturą..
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=43609320
      • mo.ul.der3 ubek "chcę mieć wpływ na to forum" czym ? 19.06.06, 01:28
        • Re: służby posiadaja komputer emisji fal mózgu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Gość: Obcy 14.06.06, 23:14 + odpowiedz
        Czego się naćpałeś, powiedz może masz jakąś receptę.

• Re: które słóżby posiadaja komputer emisji fal mó
        joana311 14.06.06, 17:33 + odpowiedz
        "służby"
      • mo.ul.der3 ubek "chcę mieć wpływ na to forum" czym ? 19.06.06, 01:28
        • Re: służby posiadaja komputer emisji fal mózgu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Gość: Obcy 14.06.06, 23:14 + odpowiedz
        Czego się naćpałeś, powiedz może masz jakąś receptę.

• Re: które słóżby posiadaja komputer emisji fal mó
        joana311 14.06.06, 17:33 + odpowiedz
        "służby"
    • mo.ul.der3 ubek "chcę mieć wpływ na to forum" czym ? 27.06.06, 02:52
      2006 01 ..ciśnienie pola elektrycznego na mózg ..ogłupianie... jak do pół
      przytomnego ...ubek w nocy "rozmawia" z kimś mówiącym moim głosem który
      przedstawia się jako NOAA układ neuronowy wiedzący coś o mnie ...świr ..robi
      cyrk jakby rozmawiał z moimi neuronami ...dowiedział się że to jakieś ufo trzy
      tyś lat temu zapisało w genach człowieka coś co może by użyte jako telepatia...
      ubek "lubi" dręczy ą jakby był niemcem w polskim
      urzędzie "kontrwywiadzie" ...??? to wtedy UE "szuka" terrorystów
      przesłuchiwanych w polsce..
      NOAA to nazwa organizacji w usa mającej satelity fotografujące ziemię ..z
      których zdjęcia można oglągac w internecie ...potym występuje sekwencja
      przebudzania człowieka ze snu polem siłowym jako zmory zabójczej czarnego syfu
      naciskającego na ręce i sugestia wypychania z ciała z neuronów ..czy
      NOAA ??!! ...z neuronów ?? elektryczności ?? ..coś białego ??? ..ten agresywny
      głos wypierający postawiony obraz byłej narzeczonej "kocham cię w
      kuchni"..wypiera też zamordyzmem trupim/trupniewskim ?? biel wanny /rzeka
      mleczna/ 1025??../foryś??? /"telewizorek"??? ..emalia ?? powiedział że
      jest "diabłem /nieboi się.." ??!!! to dlaczego gada przez radio do mnie ??
      nieboisz się ?? jesteś ponad prawem ?? zmora zabijająca w śnie ?...strach
      przed śmiercią odpychanie całą siłą tego czarnego syfu ..przebudzenie qw tej
      pozycji ze "snu".. i głos świra "jak było"...zabójcy ? ..codzienny
      cyrk "rozmów" zkaperowani "ludziki" na gębe.. i szyderstwo "służby" ..bo oni
      ich nazywają "komputerami"...mówią że oni "wytłumiają im myśli żeby im nie
      przeszkadzały w pracy" bo oni są kim ? ..niepowiedziano "ludzikom" że
      wykorzystują ich mózgi nielegalnie ..otępiają ich świadomośc ..są bez
      zegarków ..dlaczego ?..by nie zauważali jak bandyci długo trzymają w
      otępieniu "urządzeniami na głowie"...kora mózgowa to transmiter koder i
      dekoder ..a móżdżek "myśli" ..a ubek robi klimacik emocjonalnego przygłupa... a
      oni tępieją ...w autobusie "bezczelni/odkryto szkło/emeryt jest w
      porządku"..szkło ?...szyb/ko?..kanar w kielcach aż z katowic ??!!.."może by go
      zciągnoł jak tak dużo mówi"/śliwka pod okiem.. skansen podróż/niczy
      meissnera...l.ide.l "pan sobie wybiera
      prezęty"/??/waga/szkło/kuchnia//dr.zbozen mikroskop stoli szklany stomatolog
      pałka bejsbol/straż poż głos radiowy wprost myśli na ulicach/ gadający zakład
      pogrzrebowy/dziwne zielone furgony.. profil wagi i pstra architektóra apollo w
      skansenie dworców /ko.losy/kazim wlka/..
      to lipa magistratów agentur ..lipa ..zamordyzm wesołej
      ulicy...ula..ulastronautów..ulartwińskiego..."za te męki za te
      b.óle ..ule"...powiedzał miś...
      "słyszysz? 19V"...auzwajs pijak/miechów z 19V1940r z pkp dąbrowa g.???
      pks "wszyscy odpowi/adam/. za polskę"..że co ?? Y ???..to arab nie mówi
      Mzdz ?.."wszyscy panią ko/chamy..." .."a ty ...z a/rabkami..."...a ty
      voldzwagen granatowy/sylwester...zimno/long...dr trzaska ..siostra dr/skiba
      małpa ul.wiśniowa katowice fix 16/76 kielce ..szkoła szkło/słońce...małpa
      skipa/zamordyzm most pkp nad gru/nwaldzka ..sufit zamordyzm/"ruski za
      póżno"/wieś zamordyzm 1991 głos od orzecha "a my tu jeszcze
      wrócimy"..2006 "ziomki" ogłosiły wypędzenie w 1945 ludobójstwem...
      ul.or.z.echo.wa ...eliza ?? na ul świętokrzyskiej ?? "to twój błąd"..??? "ona
      pracuje a ty?".. ona ? z nim ? w echo/tes/ko ?...mariackiej ? kurwa ?..
      kolory ?..zieloną torebkę wywraca ..fioletowa linia neonu nad
      chodnikiem ?..."ocean jest zielony"..na ul romantycznej ?..2005 12 24 kobiecy
      głos "z ko/bietami będziesz mieszkał"....2006 01 "dom.bek stanisław/mówił że
      mieszka/z jolantąpielą w trumnie"..?? 2002 04 ..ul.słowackiego/skrzynka
      pocztowa/sem.na.ryj/ "a ona popełniła samobójstwo.. pytanko ..to demontaż
      robutek czy montaż z okazji wZmocnienia agentury obrazem
      niemca ..n..i..e..m..i..e../c.../dza ?...P.L.ide.:L..??...algorytm
      I/i...dynamiczne E nienapisane.. "siedmimilowe buty" ?.."ulubione"..cyfry
      zamordystów..zdz ??? siedem..L.Z.7...??..może
      prościej ??..1.4.7...2.5.8 ..3.6.9...z kluczykiem bozi łamiącym "e.nigm.e"
      asafaltową !!! schza choroby "niemieckiej" ...ajn/cw/dr..aj..???..braki w
      słowniku na literę ę ..ciśnienie z "sufitu"..wypiera moje myśli o tej
      nędzy ..to rok 199x ..kilka lat po wyparciu obrazu "dziedziny"..podzial
      emocjonalny tła świadomości ..słucham wtedy grało radio głos ameryki na
      parapecie okna w kuchni ..jakieś pedałki na ulicy pod oknem "wojsko/on ma inne
      neurony"...mówił ubek w skansenie" 2005r..R.T w tej chwili silny ból w
      kolanie .."laser" ..do "leczenia"...spod podłogi...de.bilny głos jak był
      dziś "jak to by było do zabijania neuronów to by pan już nie mógł chodzic"..??
      wojsko ?? polacy bez pracy ?.. przyjaciele z raichu w kwp ?.. ciągy stress
      podsŁuch myśli.. 'z gupa' .."(oni) się uczą a tam już byŁo"...czego ? gnoic jak
      bandyci ? bic bez śladów ?.. pole siŁowe i przpalający laser .."nie" tym się
      nie zabija ?..to do lepszego samopoczucia "oficerów"?..gŁosy zwyrodnialców
      dręczących czŁowieka... tu napisaŁem że sŁucham
      radia sfera greckiego ..tv baltic 1 muzyczna... a na balkon kolumny z radiem
      holiday londyn non stop lista przebojów ..radio nadaje w kurortach na wyspach
      wakacyjnych
      teneryfach ..majorkach... tym zatkaŁem "lufcik" "haŁasów" z
      skansenu ..gŁosów 'z nikąd'..'z gupa'.."a ty.."...kolega ?...a ty
      szpieg ?...nie! ty 2005/ul.nowy świat/9w "szpiegujesz
      nas"..kogo ?..gdzie ..sugestia i rekombinacja ze skŁadu
      agenturalnych "przypadków".. radio umie Łamać sobie język brzmieniem polskich
      sŁów ?...
      .."balkonia"...bat/foryś ?.."wojskowy"..."postanowiŁ pomóc"...kto i dlaczego
      skŁadaŁ "przypadki" sŁów na ulicach by je rekombinować w "radiu wprost do
      myśli"..
      ..L.ide.L ..to też "przypadek" ...dziennie dwa sŁowa to agentura skŁada
      rekombinacje aż "wizerunek" .."trwającego"..przekrętu litery .i....'dziwnie
      ożywionej' ..ożywiŁa te dorobki sz.t.or.c sŁÓwek 'z nikąd' jakby zza sufitu...
      powiedziaŁem im że są parobkiem niosącym sŁupek (1989-2005?)...cyferki do
      asfaltu ? ..76 stara kolonistka ?..84 "samochodziara/ukady/feręc?/"poznaje po
      numerach kto jedzie"...ilu ?..."znowu bedzie osiem lat czekaŁ"..8??.."lwstęga
      mobiusa" byŁa gdzie 222 gliwiński/gliwicka .."kuzynka ześwirowaŁa od
      cyferek"..w 1985 ?..w 199x kwp kielce piwnice "wyzerowane" z
      sedziszowa "pamiętaj..0.biaŁe."elektryk...?..198xr teczkę/sumkę/sun red ?..
      ...a może prościejsatelita echostar/trupniewski/rtg/pewex/cyfry
      tel/solna/enigma ?..pedaŁ/udzki /litery ?..a może prościej
      1.2.3...1.4.7....U..O..A...do UkOchAnej ?
      .."oficer"..dom.bek ?..sufit ?...zawsze zapominaŁem po przejściu przez skansen
      że mnie 'coś' gnoi w domu...oficer?..zamordysta?..88r kwp katowice ..chce pan
      mieszkać
      na ul.a/str.ów ?..czego ? telefonów 'aster'70 ..kwiatków ?...obok kwp ?...za
      cm ?...a foryś z pj .."...jestem ruda"..huta pokój..?.."dyc/huj jak
      szpila"..jw..?..81..J.W. 13/12..
      ..5051/..ratownik z "woda" w kielce w 5051 pkp...kto pozwoliŁ na
      szkaradę "apollo"..."wodospad"?..

• mo.ul.der3 ubek "chcę mieć wpływ na to forum" czym ? 27.06.06, 14:53
      czy "istnieje" agentury? ubeków? odppowiedzialnść za ingerencję w psychikę?
      non stop 24/24 dywersja ..podróba czuba ?.. teren jest "skażony" technicznie
      ..emisja myśli/mowy z komputera/ludzi jest dla nich dramatem ..to ich "praca"..
      to bandyci się nie liczą z ludzkim zdrowiem i życiem ..to coś za maŁo to forum
      by ktoś o zdrowych zmysŁach chciaŁ "mieć wpŁyw" ...na co?..to kŁamstwo ..
      ..czy to okopana agentura w o/siŁ/k/owych resortach?..musieli by się czegoś
      przestraszyć... niezdrowi są..ich dziwne zaczepki ŚWIADCZĄ ŻE Z NIMI JEST COŚ
      NIE TAK ..tak jak z tym budynkiem na "ul.a/st.rów"..UkOchAna ?..p.j. napęd to
      wy macie ..pewnie z hurowni eta/nol/u.. "najnowsza technika wojskowa" niezrodi
      z was czŁowieka bandyci...
      repertuar gŁosów komputer/"ludź"/ubek w "gębofonie"..
      .."kurwa mać".."wkurwiasz mnie".."bo ty masz tyle czsu na spakowanie się do
      więzienia.."..."wkurwiająca sprawa bo ten pan ciągle sobie leży.."bo wszystko
      my nagrywamy i pokażemy..".."pierdolniemy ci to wszystko za raz"..."myśleliśmy
      że ty jesteś tylko normalnym świrem"...oficer polski?.."zaraz odzyskamy kontrolę
      nad czŁowiekiem"..panienki/gŁosiki bez twarzy(syf czarny)bez imion/"marzenka"
      /fix/internet?/fix jola80/onet czat 2005"ty zawsze uciekasz"..dziwnie
      monotonna/fryzjer-kolor-pkp-skansen...nafaszerowany komputer czy
      ogŁupieni "ludziki"one..w tle psychiczne pedaŁy "one są gŁupie"..ubek bandyta
      komputer/mózg wyrzeźbiony przez "pracę" z "komputerem"/obcy w masce...urusŁ z
      L.ide.L.. inwazyjny agresywny niszczycielski ..użyŁ na wstępie agresji na
      przestrzeń domu haŁasy tŁuczących w ściany paŁ 2006 01...w rytm zbiorowej
      agresji zastraszania..Lomot "miarowy"..germański ?.."bundeswera"..jakby świr
      mówiŁ...skąd pole siŁowe?.."wpADł"...NA TYM FORUM TO PISZE ONI TO WIDZĄ...
    • mo.ul.der3 ubek "chcę mieć wpływ na to forum" czym ? 27.06.06, 16:20
      "gównojady" maja "ludzików" wzbudzajacych za interesowanie ich
      dramatem / "poszŁybyśmy na policje bo my widzimy ze to bandyci
      ..boimy się..bo oni nam powiedzieli że zabija nas jak pójdziemy do innej
      pracy..nazywają komputerami (by tŁumić tożsamość)..
      mówią /zabijamy oprogramowanie/...(w mysli obrazy psychicznego syfu jaki
      emitowali bandyci "diabeŁ" w tle woda/wanna/ w kolor emali
      wmanipulowane czaszki i prawie świcaca biel sem.na.ryj fix pkp fix
      skansen...taki obraz wywoŁuje w mŁodych/gŁos paniach paniczny lęk).. bo oni
      straszyli (je) "...postęp w agresji ? "bo (one) skŁadaŁy im przysięgę że bedą
      im sŁużyć do końca życia"...teksty wypowiadane totalnie 'z gupa' ?..."odstawimy
      go do magazynu debili z którymi nie mogliśmy się dogadać"... a przed
      lidlem/budka z piwem mrówki na chodniku chodza wszystkie jak na rozkaz jak
      pokwantowane ..krok/stop/krok/stop...L.ide.L ?...a ub kopie sobie "ludzików" w
      sobie państwie ?.. "bo my tu przyszŁyśmy do pracy po to żeby pracować a
      skurwysyny nas tu wykorzystuja nielegalnie jako przystawki do komputerów"..."bo
      to jest parszywe"...od kiedy ? ..od poczatku ? mówili o tym co tu się
      robi ?..."mówili że my mamy tylko suchać
      nie mówili że zmuszać nas będą do bycia "komputerami" bez zegarków z
      wyŁączonymi myślami żeby im nie przeszkadzać nadawć swoich mysli z
      komputerów /..on przyszedŁ i nie daje nam mówić../..bo ty jesteś taki jakbyś
      nam miaŁ coś do powiedzenia ..i my ci już nie ufamy..(!!!)...(R.T..wkurwiasz
      mnie)..."...ich myśli z komputerów ..zapisane kŁamstwa bydŁa bandytów w kolejce
      czekają na okazje by wykorzystać strefę zaufania do gŁosów kobiet...komputer
      emisyjny "oprogramowany" podtrzymuje gŁos osoby mówiącej /podstęp dywersja
      psychologiczna..zanim ktoś się zorientuje bydle mówi na tle emocji wŁaściwych
      dla zaufanej osoby ..("my ci już nie ufamy"..bandyci ofierze ?..kiedy ufali ?
      jak bili ?) ..zlepki "językowego wojska"..sŁowa narzędzia emocjonalna
      dywersja.. "gówno" kradnie gŁos (uczciwie pracującym??)...psychoterrorysta
      bandyta się uczy jak 'profesor' się broni przed podstepnymi atakami na
      tożsamość polaka...1984 mówię do p.j. "jestem profesorem do spraw
      ziemskich"...afirmacja dla pŁaczącej kiedy widzi w nocy park w
      chorzowie /dzierży/ńskiego fix zielone 5 fix 258 ..kiedy mówię do niej "trudno
      sobie wyobrazić że tam ludzie pracują pod ziemią'..Łezki leje...podsŁuch
      osobisty w 84r ? .."trudno być bogiem" ruska książka sf strug/ackich
      jak "nazbyt towarzyski"..J.W...81..pkp..5051..wojtek ty polak ?..cyf/rowy nr
      drogowy jak E.G...sztorc 126.."każdemy robotnikowi
      samochód"...WCiesli ..wychodek ..otWoCk..."adamo kolory"...czego ? ul.19
      stycznia" ? ..iskra/samolot jw/burza /sem.na.ryj...hodowla "ludzików" a
      agenturze ? .."bezczelni"..."idziesz zabić'..."rozkaz polecenie"...i co ci z
      tego że widzisz co myśle każde sŁowo ..zakŁada na gŁowe nadajnik moich myśli i
      każe się domyslać co robię..komu ?...kompuerowi ?...skąd bank wiedzy ?..."my
      nie możemy powiedzieć nic co tu widzimy bo..(
      psychiczna myśl odtracenie syfu) ..bo on nas tak chce otepiać a my sie
      bronimy /rozmawiając?/ nie chcemy tu...bo my tu chcemy praxcować tylko ty
      bydlaku stąd odejdź...bo to jest psychopata któremy waŁadza uderzya do
      gŁowy ...zamknięta placówka/bo my tego nie możemy powiedzieć /bo my to kasujemy
      wszystko/to znaczy że my tu jestesmy zamknieci/bo oni nam mówili że my jestesmy
      komputerami a my wiemy że my jesteśmy normalnymi ludźmi (replay 2006
      01 "dom.bek jeszcze mi nie kupiŁ twarzy" syf ? a twarz generaŁa ?) ...stul
      pysk gównojadzie..."bo jak my cię zaraz pierdolniemy"..."nie bo my ciebie zaraz
      pierdolniemy ty skurwysynu"...
      "bo my tu jestesmy a on jest tam"..a kto to mówi ?.."to mówią te ludziki"...kto
      to mówi ty kupo gówna !... "bo ten ktoś to jest debil co myślaŁ że tu sa
      komputery"...(replay 2006 02 "pan tu jest zapisany jako szyna
      dany.ch...skansen ?.."myslaŁem że sie pan już przyzwyczaiŁ" ??!! świr
      ubecki ?..."myslaŁem że pan sam do nas przyszedŁ"..."ja tu tylko robie przy
      komputerach".."może by pan przyszed do nas do
      pracy ?" ..niepoczytalny ?..gracz ?..) .."bo jak ten pan to wszystko pamieta to
      już nie ma sensu"...te de.bile
      nadaja zwrotnie podglądniete mysli by węszyć... to państwo polskie ?...ja
      pracowaŁem w monopolicji a oni tylko mnie caŁy czas obwąchiwali ?...
    • mo.ul.der3 czym? NLP? 99 zło.to ? sun? drogo.wo? "alfa" pies 09.05.07, 16:29
      bandyci pasożytniczy na umyśle atak siłowy fizyczny
      w nocy nasilajace sie od kilku dni nękające naprzemian w różnych
      miejscach ..fix obrona wyobażnia ...wtedy nie mogą mówić bandyci
      ...atak zniechęcajacy do obrony ...po wpisach na forum ...fix dzień zwyciestwa
      nad nimi ?...
      ..bandyta radiowy ..w.man / ///// ..fix de.bil ..."lufcik"...."alfa"....fix
      Mzdz "woda" ...fix ub 2005 fix ub 'na okazje' ulica/nysa "nie opieraj
      się" ...tesco fix obi /e.x.bud /kato.wic.e ul.zawadAzkiego fix tvn/ ////....
      fix dyc "ma pan huja jak szpila"....aNtena /zła man a/ fix mieczYsław ....85r
      syl.wE.st'er..."czy niemowle pamięta?"..ub busko 9xr ulica/nysa 'na
      okazje' ..ub.."czy pani używa jeszcze tego korzonka"....fix kolor znak drogowy
      zakręt...fix "alfa" dominant zwierzęcy ... oznaczenie terytorium "barwinek" -
      ..-
      • mo.ul.der3 czym? NLP? 99 zło.to ? sun? drogo.wo? "alfa" 09.05.07, 16:58
        wróć do 'dwie stare baby' ...4mm ...sklejke zamiast szyby do drzwi w pokoju ..
        ...atak.."odkryto szkło"...rejon dzieciństwa..ataków 'domonanta' ..wiejska
        kultura...agresja dowartościowana w 'domu' "trzeba był się uczyć"...
        ..no....nic wiecej nie robię ...sam sobie jestem 'profesorem' z bandytami na
        karku...ja mam racje ..ja odkrywam wiedzę podstawową
        władza to służba a nie posiadanie ..."posiadanie" władzy uderza do głowy
        osiłki biją ..bo to ich złób ..masa bierna?... bezpranie zakłada
        podsłuchy/implanty zdobywa łatwy łup ? ...NLP ? zastrasza zamordyzmem ?..okrada
        umysł z wolności ..deprawuje ..bandyctwo rodzi bandyctwo ..z kogo bydlaku
        chcesz zrobić agresywne zwierze ?
        kto ich zatrudnia ? ..ktoś kto się broni przed rozumem ? ...dając im
        nielegalnie robiony soft i złudzenie "pracy"... obcy zwyrodnialec
        zdrajca ...uczy sie atakować polską mowę i umysł ?
        ...ja odkrywam wiedzę podstawową ...a oni nie maja podstaw
        wiedzy w tym kierunku ...niewolnicy ? czy "mierni ale wierni" ?..
        sugerują że ub jest conajmniej satelitą czegoś "państwowego polskiego"...
        a "(wykorzystywani wbrew własnej woli ..eksploatowani biologicznie podstępnie
        zastraszani podstępnie wielowątkowo skrajnie ogłupiani są /z innych wydziałów
        albo albo/ w domku gdzieś u kogoś nie mioga miec swoich rzeczy/ za rok zarobili
        30.tyś zł i poszli /zarabiają nielegalnie 500zł do renty dla niewidomych)" fix
        tło ub ataki światło ..fix ub/ /// tło/ /// ul lompy ..ubek z kadr w kielcach
        2002 bandyta "on udaje że niesłyszy" ...a ja tego fix je.go kumpla fix pedał
        pkp fix sto.łówka ul lompy "a ty jesteś ponad tym wszaystkim"...
        2005 atak ub de.bil "słyszysz 19 maja" ....fix kurczaki 5.oo ..fix światło sun
        ..fix atak sem na ryj/fix piorun 'z gupa' gadka pod oknem ..fix sufit ...kolor
        atak ul solna ..litery ..waltera...
        ma szyna ...e nigma ..skansen fix kamienie ..fix sk "kamienna" fix występ DW
        sufit 12.6 ...cyfry aut z 'urzędu'... cyfry ? urząd ..12.4/ ///'z gupa' ...pj
        94..
        • mo.ul.der3 czym? NLP? 99 zło.to ? sun? drogo.wo? "alfa" 09.05.07, 17:53
          81r pamietnik w wojsku..
          83 ub "gra"żynka
          84r fix katowice fix światło ul.lompy Mzdz 100 "deseczki" / /// pił.ka "woda"
          żywioł ...fix biały klocek ...fix (pck pj 'babcia'fix rechot plac
          moniuszki 'bułka z buta'/butelka)ul.wesoła tr.umienka biała ...plac mon i uszki
          cyfry aut ...ul.kocha.nowskiego ul.a / ///hotel polonia fix występ porno pj z
          kw w BB fix / ///
          89r kielce atak czarny klocek ..fix k.łódka / /// cyf.rowy gość 'z gupa' na
          szyi czarna radiostacja..."piw"niC.A...."winnych będziemy szukać" niby kto ja ?
          nie oni ..po partyjnemu "towarzysze" ..tak jak w 2002 "udaje że nie słyszy"
          89r...ub wytrych "onanista" ..ul solna/ /// "sperma" ..sufit od 12.6 "sperma"
          (fix ul.pomorska rechot 'buła' na plecach...nerwica noc "jutro dalszy ciąg" fix
          porno pj występ kolory niebiesko białe/sun fix ż.ela.zo 76 ) / ///..atak chat
          onet "papa smerf/pitagoras" ...wypa dek fix znak drogowy fix ob wódka ..."wyżej
          pan nie wjedzie"/"pochandlować z komendy"...fix "szklana" win.da 2006 11 05..
          fix restauracja "victoria" de.bank ataki głosowe z gupa w tle LidEL
          fix "(czerwone winogrono)" ...obraz jedzenie obce atak fix pedał pkp..
          ..atak de.bila ..na forum obraz kwaśniewski ..(jechał przed "victoria" kielce w
          2005r wybory wieczór 'z gupa' kolumna fix "prezydent" BB..fix bo hotel ..biały
          klocek).. na tym forum ..w wawa plac hotel victoria ..siła polskiego języka jak
          tu jest dowiedzione w algorytmach obrazowanych znakani pisma i mowy samogłoski
          to nie tylko dżwięki ..to w jednym miejscu obraz energetycznego ciągu
          zaczynajacego sie na słońcu ...opera narodowa zasłonięta przez chciwych szmalu
          um ..szkaradą za którą z ue dostali nagrode ...od niemca ?...
          2005 12 23 / "sylwester" (fix atak pj 84r/sade czerwone rondo 2005) satelita
          słoneczny obserwator zrobił ładne zdjecia słońca .. zobrazowane złotym
          kolorem ..rozb.łyski uśmiech mony lizy ..ale oczy (pj fix foryś koń/"nie chce
          mieć klapek na oczach" fix Mzdz prze-"kazik" fix radio/bat)...ja mówie ..ktoś
          pasożytuje ...bieże pieniadze .. rzeczy o których się filozofom nie śni do
          dziś ..ja im nie mówię ..sami kopią ..np izrael "niemowlaki rozumieją
          mnogość".. darmo się tu dowiaduje ub czego 'nie zje' ...ub sadysta na wstępie
          występów 2005 "bo psychiatryki się zapełnią".. młodszy ub "musielibyśmy sie
          przekonfigurować by móc sie broniś przed takimi jak pan (sa)"...świr atakuje
          destrukcyjnie umysł i odraca "role" ...
          2006 ..autobus mijał 92 baza ...nocne koszmary ? na obraz kobiety pasożyt
          chciał nanieść kołnierz i czapkę ..jak grażyna 83 wawa i pj 84 ..i płaszcze
          miały te same...sadyzm ? 92 ? może kaszpirowskim postraszyć? (jest na forum)
          albo z.nowakiem rozcapierzonym 10-oma palcami energetyzującym wodę (było) z
          e.kranu tv ? mon i tor(t) ...sadyzm ..ul/równoległa/olimpiada/równa ...suma
          ra ..suma t ra ... RT "bo on napisał jakby to było że .."....a ty bandyto
          zakamuflowany babskim głosem niewiesz jak sie "przekonfigurować" ? sadysta
          nazwał sie diabłem ..narzedzie jezykowe plugawiace polska mowe ...skocz do kotła
    • mo.ul.der3 w 2006 "wpływ" powiedział politruk z 84r 02.06.07, 23:41
      głos zamordyzm 84r ..85r ..przekształcenia ..ukryte w ub słowach
      obrazy "kurewny" .."to niejestem ja" a kto ?...ubek ?..95r...2002r "on udaje że
      niesłyszy"...2004..2005 ulice "nie opieraj się"/lidel..z 70r park "lotniczy"...
      ubgłos w makro i zza ściany "słyszysz 19 V" ..zoo ? misjonasz ? czarni ?.."czy
      pani używa jeszcze tego korzonka?" ..wrd ?...kondziel/miecz ?...ub "bar
      rybka" ..fix pj z blok k.a. i celinka...ataki "zawsze niech
      będzie..." ..modlitwa pasożyta ?... 2005/2006 ściany/głos implant.. "chcę mieć
      wpływ na to forum"..czym ? bandyctwem ? ...2006.."czy pan pomyślał że my możemy
      panu całą rodzine pozabijać?"...RT kopyto ..prześladowca...dostał od sponsora
      urzadzenia na rozwinięcie prześladowań nocne obrazy ..ubek prześladowca niesie
      niemcowi słupek ..od znaku ?...od lidel ?...azyl agentura ..biedni
      funkcjonariusze ?...
      ..pasożytują na ludziach ..."pomagaja im" .."hobbystycznie"...emeryt zabójca z
      pistoletem w sobote ..."powiedział że da pana do pokoju z ludźmi z którymi nie
      mógł się dogadać" 2006 03... sterujący polem siłowym wzmocnionym w dzień od
      2003r widać zakłócenia na monitorze ...zaczął mówić ?..."może mu mieszkanie
      załatwimy/onanizuj się"...złe skojarzenie ..polem siłowym załatwiają ?...
      .."kocham cię w kuchni"/ ///..."bundeswera nie wie jak przerwać tą rozmowę...
      w logowanie "szkło odkryto"..."komputer w kuchni/komputer marzeny"...de.bil
      gat.es pod górą .hi.tle.ra/waszynGton...
      ..onet .."fabianka"...najpierw nic potem nagle tak podobna do jolki z
      piotrkowa...fryzjer kielce...pkp.../ ///..."pokój onet pitagoras/odwrotne
      nicki/samobójstwo ..podstęp skojarzenie ktoś woła pomocy..w błachej sprawie
      przekierowuje do "zgodził sie na trójkąt" ..kto ?...taki co wsiadł do bus kielce
      bo przed pkp trójkąt jak u pj?...tylko żółty kolor ?...alfa ? ...już atak w
      84r ..."każdy by chciał mieć żółwia" w.man/radio niebieskiego jak
      8383 ?...nawet pamiętnikopisarz z 81 12 13 w wojsku i to nie "kwaśny/chirurg"
      kompanijny... radio/politruk ?..."śnieżka"/"świadka wyrzuca" atak 2005 głosowy
      ..irracjonalny tekst ..i serial ub głosowy w retro podbierajacy białe kolory od
      wypierdolciny zimak/trupniewski poczatek ..to dawno.. poczatek karier "dla
      urozmaicenia"....ś/wir/y ? politruki podzielone na pojedyncze szczekniecia bez
      obciążania sumienia swiadomościa bandyctwa..."psy nazwywaja (ich)" ..może
      słusznie ..bandyto osiłkowy przy korycie...wykształcenie ..uprawnienia...
      legalność urzadzeń...oprogramowań przerabianych na rozkaz...sadysta zwyrodnialec
      .."chce mieć wpływ" na to co ja teraz piszę ..szczeka szczekaczkami ..replajem
      obcym głosem.."pan sa ma milion razy silniejszy umysł od dombka stanisława"...
      ..odpowiedzialność ?...do kogo mówiłeś ubek ?..do jakichś ludzi których nie
      masz w urzędzie "legalnym" gdzie masz za madre "to tylko komputery"...że "nie
      ma komputerów ,kto pierwszy ten lepszy"...do kogo mówiłeś ubek do ludzi
      niewidomych ,którym mała różnica że coś im kore zakłóca ? i nie rozumieją prawdy
      szydercy z ludzkiego rozumu ...zwyrodnialca pozbawionego ludzkich
      emocji ..pasożyta...zwierzęcia okradajacego ich z ich myśli ..wykorzystujacego
      ich muzgi jak o przystawki do "urządzeń" ..kiedyś szumiących..potem strzał w
      sobote słychać obcy głos ..ktoś mówił że przyjdzie...niesłychać potem
      dociekliwego umysłu.. kto walczy z polską ..kto zastrasza ?...kto nabory robi ?
      ..stała kadra ?...81 12 13 pamiętnik ..w tv sędzia "wspomina" przed kopalnią
      wójek był "perka" ..w 88r kazał mi zostawić legitymacje i górnika udawać ..u
      psychiatry już byłem i nie stwierdził...do kopalni mani-fest lip-cowy to sobie
      politruku swoje dzieci wyślij..pozwolono odmówić ..96 duBBielowaty "inż gwiazdę
      zwolniono/odmówił"...??? pozdrowienia pj w 94r ..cmentarne?....w 88r po kilku
      miesiącach k.dyc zawlukł mnie do "marca" wł z zomo/karuzela politruków ..
      ..."spóżnia się do pracy" ...5 minut
      ...mieszkanie chcieli dać na ul.A...fix pj BB ..dziękuję postoję...
      ...pj nie chciała mnie ..wyprowadzam się politruku... i nie wiem że w kielcach
      inny politruk rozpowiadał młodym pracownikom że "karnie przeniesiony"...?..to
      ubek...w domu też ubek skansen.... kto nimi kręci ?...to żołdactwo zzwyrodniałe
      mówiło "społeczeństwo ma się (ich) bać" ..."pozabijać"?...z uni po delegacji
      politruk szkolił ...a polacy wiedza że niemcy stoja w oknach ze słuchawką w
      ręku ..melduja gdzie trzeba... czy rozumiesz chamie że jesteś przestępcą ?
      atakujesz mnie bandyckimi urzadzeniami ..przerabiaj swój umysł
      implantem "najnowsza technika wojskowa".. politruk ..szpieg mojego umysłu...
      ..ubek z urojeniami ...tra.dyc.yjny wróg wolności i amerykanów ?...RT kopyto
      charakterystyczne...robi nagromadzenia już od pj lidka/cz.a.84/85...
      ..zle sie kojarzy ubek politruk w każdym zakładzie pracy ze stanem dzisiejszym
      ..kto przejął i dlaczego też po jednym politruku... w hurtowni etanolu /sekcji
      zabójców ?....ktoś bardzo pilnie śledzi mnie..każdą myśl .."uczył się"
      manipulować umysłem "profesora" już w 84r...rodił dywersje ..blokował nocnymi
      atakami pomysły ..rozszerzenia umysłu ..'dziedziny' kiedy słuchałem voa na
      parapecie w kuchni...
      a teraz ty psie walczysz z 'bogiem' ...nabrałeś się na śmieci ...nazwałeś się
      "diabłem/amerykaninem"2006 01... łżesz że "musiał (by) sie przekonfigurować by
      sie móc bronić przed takimi jak pan sa" grałeś do "ludzi"...bronił się
      przed 'silniejszym mózgiem'?... drugi przykład manipulacji alfa zwierze agresja
      sex dominacja...pj do sa na pc1000 "działasz na mnie jak czerwona płachta na
      byka/1 maja czerwona spódnica"..cegły wodzisław śl..."trókąt" żółta ob.wódka
      czerwona ...uproszczony obraz byka rogi do góry i pysk niżej "uwaga na drogę z
      pierwszeństwem przejazdu" intuicja grafomana? ..znak wrd .."pohandlować z
      komendą" ..'kierownik kazał' ?...dEk ?
      ..wypaDeK ?....2006 11 05...po lokalu "victoria"...deszcz lał ..nie "rondo"..
      nie pierwszeństwo ..żółte "dęb.ica"...działkowa..l.id.el...94 ?...pieko.szowska
      z pieca ?...z "ognia" ..G z kał a sznikow / ///też motał "kodował
      będzie"...porno ? ..pasożyt na pj ?...92r? azyl/agentura obca ?....
      ty bandyto ubecki bez wykształcenia profesora ..osłabiasz kraj nasz i polaków...
      ..wynarodowiony szpiclu... szpicle nie "kontrwywiad" ...te synki ważniaków
      mówiły że mnie "gnoją"...
      ..przykład przeciwności maznipulujacych na
      destabilizację..lęki..depresje ..nie wiadomo o co bandytom chodzi?
      2006 01 w nocy przebudzenie..wrażenie blokady ciała..nie chce sie poruszyć ?
      ..leże na materacu na podłodze..głos jakby spod podłogi ..'nad' głową...
      ..wypierdolciny ubecki .../o ufo fix filmy następnie w tvn/seria
      filmów ..odkryto wsi? tajemnice kto układa repertuar?/ ..głos świra (na tle
      ulic/autobus "szkło odkryto"/"gwiezdne wrota" piramida ..ufo pasożyt zabójca)
      ...w windowsie ? teczki w trzy kolory/"mape drogową" alfa rfn ?...
      ub głos "/neurony ufo przerobiło 3tyś lat temu /telepatia/chipy nazywaja się
      noaa"..pomieszał teksty dzienne "nie ma komputerów to ludzie/ nie ma ludzi to
      komputery obrazy ludzi"...noaa to usa satelity meteo .. szpicel okradł mnie w
      2002r?.. przeglądałem w internecie zdjecia...2005 na balkonie ćwiczę
      kregosłup ..patrze na pioruny ..wyczuwam pole elektryczne ?...słyszę ub z
      ulicy.."on ma inny układ nerwowy"...?...chip ufo ? .."skanuj(ą) nerwy
      codziennie jeden pod warunkiem że to nie jest ten sam"...szyderstwo
      szykany ..kopanie pradem silnego pola wielu wiazek kierunkowych skupionych..?...
      ..drażniony nerw penisa do bólu...kto ?...szeregowy żołdak /zwyrodniały dowódca
      bandytów..jak się bronić ?...wodą w butelkach plastikowych...skurwysyn pedał
      skradzione implantem pole mózgu mwali w swój łeb wie jak sterować polem..
      wie co mnie boli ...miesza po brzuchu po odbycie...po niedoleczonej szczelinie
      odbytu z 2003/pole siłowe drażniło w plecy/widać na monitorze szerokie prążki
      drgajace 'oczopląs'/...tak do dzisiaj ..poważne zajecie..poważni ludzie...od
      84r ..pilnują "profesora"....
      ...
      • mo.ul.der3 w 2006 "wpływ" powiedział politruk z 84r 05.05.08, 01:51
        umysł scala .."wpływ" ..ściemniacze ..agresje destrukcje negatywne
        selekcje .. miernoty ..tyrania degeneratów
        "mapa umysłu" to emocje 'gotowce' automatyzmy w monotonicznym
        zakresie scalone ..kiedy śpi 'obrabia' ..interpoluje ..poznaje
        buduje model ..a to walka z zamaskowanymi bandytami "mkultra"
        • mo.ul.der3 w 2006 "wpływ" powiedział politruk z 84r 07.05.09, 14:56
          replay
          • mo.ul.der3 w 2006 "wpływ" powiedział politruk z 84r 06.05.10, 15:19
            123 jest scalenie jest 4...147
            czym "wpływ" ? sfaz.tyka/wiatrak/chodnik/harcerze/8
            garaż/12.24..gil/zdz
            wiatrak/fan.hit.laser/pc et...atak fałsz szum/drgania zadręczani
            2004...2005 ..wyłudzanie fałszywej przestrzeni relikt las
            "woda".."a my cie..." wypadek 97/2004...."ty psie"...jw/cza jg
            "wyżej pan nie wjedzie"głos z szamba/drzewo or.z.ech/"opony łyse"
            "myśleli że pedał"...fix foryś/kariera/sekret.ariat/k.rymxxx
            2005...prze.kształcenia...głos na ścianie "słyszysz?"...
            ulice..."ona się uczy"...ty ?...fix zielone linoleum..1985/2005
            "cała rodzina?to dużo roboty"...całe co? ..dużo czego?...
            • mo.ul.der147 w 2006 "wpływ" powiedział politruk z 84r 29.06.11, 04:18
              oddał "głos" wybrał sobie środowiskową dodupamine ..duma "specjalisty"
              ...do swojej "trumny" ..fix kolor szary/szum po pielaty pi E lęg niarki sz koła/jw śFięte go
    • mo.ul.der3 ubek "chcę mieć wpływ na to forum" czym ? 07.06.12, 02:44
      84r pj nie przyszła o 7.oo na pkp... wyszła z pracy p.o. nocy i znikła ..."kierownik jej kazał"...
      o 23.oo po szła bo "obiEcała (jakiemuś) panu coś zrobić"..
      o 14.oo do bielsko biała ..hotel kolarze zmienili albatros kino ..na p.rezYde.nt ..
      .."a ty chciałeś mieć pe wne?"...?.... ..kielce pkp 84r "po co to wszystko?"... skansen 89r ?... de.bilom ..agentury ściemniaczy ..po łowy ..rybki ..łódki ..de.ki ..skanseny syfu .."w nocy.."
      p.o. kolorowe ..te dwa kolory ..nie twarzowe E E E ..
      w dzień ?..."wodospad"...v iola ...zielone magi "oczko"..?...zimne/ciepłe ...ul.mariacka też ?
      "oni zawsze biją w jedno miejsce" ..."puść go".../ ///// "słupów/karczma"...morze?...80..?
      ....w i e j s k a ...klub 13urżuja za grubą kreską
      • mo.ul.der3 ubek "chcę mieć wpływ na to forum" czym ? 07.06.12, 03:06
        2005 ub "głos" atak syfiarzy morderców umysły patologiczne narzędzia ukradzione przerobione
        ...?..."po trzeba"... "a ty nic nie masz?"... / ///// aparatczyk ..p.o. 100tyś przybytku urzędników
        ...w 2002r mnie zredukowali ..za dużo było ...2011 po in for mowa no mnie że mam za dużo
        ..że byłem ubekiem... że za dużo zarabiałem ..po 90r już nie ?... a on i są solidarnością ?
        nie .. klubem burżuja od okrong 100łów ..grubej kreski mazoowiecki dla czerwonej burżuazji
        ..nie jest moralnym bo byli zgnojeni i żyją w biedzie ...jak "wyklęci" ...a oni moralni im przez 22 lata nie pomogli ..fasada grubej kreski ..wałęsa ..słoma z butów .."elita"...narzędzia
        ..zarobek jak pajac za przemówienia tysiące dol. al gor .. y t m ..0zł ..system bezwładny
        bydlęcy pęd do władzY ..fasada pajacy ..
        • mo.ul.der3 ubek "chcę mieć wpływ na to forum" czym ? 07.06.12, 03:29
          0zł ...?... - 340zł/mieś ...
          "dekomunizacja"...normalnie naliczonej nie "zwyczajowo podwyższanej" emerytury
          bez ubeckich przywilejów ..gnojonego przez "nadzory" niekompetentnych "zwierząt/ambicji"..
          może to byli ich "psy" niemieckiej agentury ?...jak dziś
          ....ja "pan profesor"...nie "("ty psie") pies"...
          a moRZe "wszystko źle"...wg hierarhi fasady zwierzęcej ...i zabrać jak mało a nie "za dożo"
          ..ci co full plus w zapasie ...nie byli "komuniści" ?.....czerwoni burżuje za grubą kreską
          ..i..parodyści solidarności ..nie dająś sobie obniżyć emerytury..
          ..bezczelna hołota fasadowa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka