mo.ul.der3 E m PI k (pełna) K ult U ra 14.12.03, 23:50 dr.z.ewo pień pięść pięć moc trwAnie (wytrych re.de(red)mpt.OR.'rzymski') szt.OR.c pAl.ik f.OR.um PAL na w.OR.onicza OR.dynator or.dynacja ko.OR.dynacja masoni OR.dynacka z kielonką w 5 V t.OR konserwat.OR 'marty.ro.logi' de b.OR.do center oś (sreinbach tu 'kaput') twój A.lgo.rytm w twYm mieście OR.o dobre mydełko dORo "dobra robota" d.OR.osły d.OR.ota m.OR.s'ea alfa.?bet?a m.OR.o m.OR.da m.OR.ał OR.anie k.OR.an k.OR k.OR.ek w.OR.ek w.OR.k w.OR.ld w.or.d Odpowiedz Link
pwn2 arbait w auschwitz ...żdzi my.ś.li.wce niegwiazdy 06.10.04, 01:54 forum aktualne • dziobate i skrzydlate bez piór 2003 09 05 11:13 Przeczytaj komentowany artykuł » Gość: ponad głowami pod niebem 05-09-2003 11:16 odpowiedz na list odpowiedz cytując poważna gazeta i hade park : każdy jakby nie chciał jest zdolny do popisu przed równymi co najwyżej sobie, problem w tym by dostrzec hitlera nim ten zniszczy nas ... a tej wszy wszędzie pełno ... ani piloci przed wami nie potrzebują się popisywać ... ani wasze popisy nie sa nikomu potrzebne,małe móżdżki ,zakute pały ,"etatowi" zparszywiacze ....dajecie sie wodzić za nos emocjonalne zwierzęta ...jesteście zachwaszczani oszołomstwem i miernotą...kto Wam Wasz Naród uratuje ? Wy? Wiecie że żyjecie w świecie którego wymiarów nie znacie, w którym bydło zawsze będzie bydłem, nawet komputer im maczugą. Chołota podniosła wrzawę bo zobaczyła .... a ile jest technologii o których "demokracja" milczy bo ma "apetyt wilczy" ....za kim ganiają ci o których nie wiecie ..za ufo? Prawa fizyki - masa bez"władna" się opiera ..dlaczego w Polsce Polaków się lekceważy ... Czy strażnicy prawdy są w stanie obnażyć całość wobec prawa ,że cząstkowa nieistnieje, jest tylko propagandą. Gdzie jest prawda między tym co jest mówione a robione - fakty - różne miary i wymiary. Barwy i szczegóły . Postrzeganie,emocjonalność,myślenie i mówienie nie wyróżnia nas pomiędzy zwierzętami. Człowiek to kulturowo społecznie wypracowany szerszy zakres działania .Tylko w społeczności akceptującej twoją tożsamość czujesz się Człowiekiem .Wrogiem ci ten kto cię upośledza. Psychologia tłumu na ślepo to tłumaczy. W imie wyższych "racji" czynili zło kanibale inkwizytorzy hitlerzy - prymityw nad tłumem - brutalnością zniewalać umysły.. Czy wy dziś macie wzory Człowieczeństwa ? w biernej przenicowującej wam mózgi tv masie ? Pan hitler odwoływał sie do wyższego porządku tworząc medialny parawan - zniewolenie. Dziś pan miller potrzebuje centrum przedziw wypędzeniom bo dzis jest wieżący.... a kto dziś mówi do polaków ,to jest nasze a to wasze , domy, ulice, fabryki...naród bez Autonomii pośród obłudnych krzykaczy ..... szmal... ich miarką .... idee są kosztowne ...umysłowo pracochłonne .... ani wasze popisy nie sa nikomu potrzebne,małe móżdżki ,zakute pały ,"etatowi" zparszywiacze ....dajecie sie wodzić za nos emocjonalne zwierzęta ...jesteście zachwaszczani oszołomstwem i miernotą...kto Wam Wasz Naród uratuje ? Wy? Wiecie że żyjecie w świecie którego wymiarów nie znacie, w którym bydło zawsze będzie bydłem, nawet komputer im maczugą. Chołota podniosła wrzawę bo zobaczyła .... a ile jest technologii o których "demokracja" milczy bo ma "apetyt wilczy" ....za kim ganiają ci o których nie wiecie ..za ufo? Prawa fizyki - masa bez"władna" się opiera ..dlaczego w Polsce Polaków się lekceważy ... Czy strażnicy prawdy są w stanie obnażyć całość wobec prawa ,że cząstkowa nieistnieje, jest tylko propagandą. darmo nie robie należy się 100zł jak w TVN w razie cenzury ew negocjacji ww kwoty am pwn2@gazeta.pl Odpowiedz Link
pwn2 ul.ice logo tvp kultura 26.06.05, 20:22 pełzający cień po lód polu koła podbiegunowego słońce 'lata' dookoła biegunowej 'osi' ...e'mpik k'ul'tu'ra literki dyg(italizu)ające jak w dawnym logo tv kat'o'wice ..a może w szyby więcej my'ś'lin ub 'pedzie' Odpowiedz Link
mo.ul.der3 kultura.....u..a.... tzn 'czyste' ub 27.06.05, 02:17 2003 08 wyniki badań budowy plemników nie sa tylko pędzi witkami posiadają węch odróżniają swoich od obcych sa zróżnicowane do zadań bojowych by zwalczac konkurencje jak długo czekaja na jajko a mogą tygodniami.................... 200x jaj'nik kazał założyć hurtownie kiepów w ministerstwie ..bo od tego sie hu'mani'zm powiększza...psa myśliwskiego 'w s'tadzie' s'f'or'ze .. spóźniony jeden dzień (35) studia specjalista od ślaczków i 'wrogów ludu' !? który 'skazał' 9xa 'kiedy nauczysz sie palić' ...czyś mi ub'pedałek 4wydz od klerykałów jak ub kurwa76..("nie pije nie pali rozkraczyłam się a on nic tylko patrzy mi w oczy"..8x a kurew podciagała..no ale w pracy ? w przeciągu..bez słowa ? ub przymus ..scenka za premie)..od palenia wiar'vir'usa rośnie podobno auto'rytet..w 'ce'gielni' ? 6x..łobuz 'podkowiński'sasied (nie ten od raichu), powiedział brzyd'uli by 'czekała' w ciemnej piwnicy obok kotłowni ...i ona tam stała.. ...na nudnym podwórku łobóz powiedział 'choć to coś zobaczysz' ...w kotłowni? ..'on chciał zebyś mu pokazała'..potępieńcze spojrzenie ??? ... czy ona mu wierzy ? ..wszyscy sobie myślą to co ona ??? ..ide do domu ...za lat 15 poczytam psy'chologie... od 5kl spada poziom nauki.. niewiem, że astygmatyzm utrudnia czytanie 'bukfów'... 'kamińska' stręczyci'elka..nauczy'ci'elka..'małego' jak stać jak skazaniec...pod murem...gdzie dr trzaska...wczasy u 'tadzia' na wagary ..z psy.chol.ogią....w mpiku ub złodziej..blu w'or'ka.. 6x..stra'szyli dzieci że c.Y.ganie porwią ..na kiju poniosą.. 6x..sąsiadka po zabawie w doktora zapomniała blu rajtuz...dewotki zgłosily do ksiedza ? ... 8x po dr'astycznej 'łóżkowej' separacji kurew z alfonsem.. ...WtC z 'kasa' cyganki ...'march'wic'xx... 'mieszkanie'...'80x'... 8x nie wiadomo kto kazał ucho do szyby przystawiać by sprawdzić co słyszę szept z 5m czy 'ich' zza szyby...sprzed dwóch lat 2005 06 26 'march'wic'xx..'za brak..'okrągłe pokoje' kut'za ub im'prezy'de'nta.. ..kobieta 'wpadła' do 'misiów'...po murku chodziła....2005 murek postawili 'policjanci' by im złodzieje nie przeszkadzali pełnić dyżurów z lalami w 'popielatym' pała'cu...'kultury'.... 6x..jakiś cyrk blu dziewczyna na rurce...wieś siodełko dyszel żelazny ..a gdzie koń?..."wio" ? rasztaBBigoid ?..."taka rura".."okrągłe pokoje"... 6x 'blond' pożyczyła rower ..moje 2rurki ? 'dała sobie ukraść' gdzie ma.ryśka (r'ys' podkow. ko'wal ?)(wg Mi.Mi)'stała z dwoma starszymi' ..szok).. 8x 'mieszkanie 80x' "jak miałam 13lat to bylo takich dwóch" ..jakich ? .."powinieneś wiedzieć" ...(skąd ?)..."macie podobne rysy"..(?) "nam ze sobą byłoby dobrze"..(warunkowe?)."jak sobie dałes ukraść widelec tzn ,że dasz sobie wszystko ukraść"...ten 'warunek' ?...w kwmo kradna w nocy z zamknietej szafki wideel ,mówisz że 'ub' mogą kraść co chca ?... nawet 'wszystko' algorytm '1' ..to czarno'byl też kradli ? ...alg 1 wiedza 8xjedność? pochodne 1 4 7 wiedza 9x ..47 zimno'long "też byłam taka rura" (folksdojcz? 'warszawa')..'rurka' p64 147..ub ku'tza? kluk'skuklan? 7x park katow'ice manualny wycina mur'zynki (za 5zł rybackie) z wodogłowiem.. ..m.zdz.. "j.p. to woda"... ??? nie 'rura' ??? nie 'ruda' 102 ??? m'urzyna ? piła duzo ?? nic dziwnego 'melina' doma 'z ub przydziału'... pol'mos taniej.. koński ubek "wszystko żle" 'zdanie' specjalisty od kiepów.... naabudce z piwem j.m. jak m."widelec tzn wszystko" ..jak kurew "ciężki krawiec męski" ..krawiec m. gdzie dr'trzaska... 6x mo z psami stadiony sportowe ..ra'dom'...7x mi 'piesek' i mo 'kradnie'wentyl z 'dingo'.....80 'wałęsam'sie po polsce ..nie wiem czemu mo 'pilnie' spisuje...8x 'kurew' mieszka w 80..... WtC o toto traktorze na oka'ziciela... r'ola..okazja.."szwarno frELA mosz"...'kurew' mówi nie.. i jedzie do mnie po to by wTc dać d...wpadła to pewnie nie dostała 'premi' z ub'de.... ul.szklana ul.sportowa ...dalej 'puszcza'...(sz.zdz "znajomy" ??? brodacz ? nr 2 ..nr3 też ..bo macie swoje mieszkania jak kazdy 'ubek' ? czerwonej cegle i red 'skodza' jak w 'dziw'nów'ku z różową amunicją 'myśliwską' ...WtC 'sam' "nigdy bym koledze nie xx dziewczyny"... 'sam' sie pchałes z "szwarno fr'ela mos'z"... mówiła ,że nie mam szwarnej fr'eli ...dziewczyny... 'człowiek' pomiedzy ubekami bandytami ? nie kolega nie 'mo.ja' ...."13lat" na jej twarzy koszmar "takich dwóch" jakich? "powinieneś wiedzieć"?! ...nie mój 'rower' ją alfons 'dostał' z przydziału ub...dobrze sie daje prowadzić ..może nawet trepowi przez sufit... i przez sen... kto mi podłożył na półke biały stary z7x bilet z linowej kolejki.." elki " kiedy nie mo'ja w moim pokoju była ?? ..fryy...ławki w powietrzu si.adam albo sp.adam gdzie na 'fali' misjonarki pocztówka którą jak ub pisała mi do domu potem manipulując 'dyplo.matką'...przedtem był tam siepacz pasem przez twarz zauroczony manualnym z nożyczkami za 5zł murzynek na pocztówkowym kartoniku...a ja wycinałem 'misie' wydłubywałem szare gumki z penicyliny i wbiłem se nożyczki w renke...niewiedziałem że należy sie 5zł ..na ul.'mała' bije 'cham' w uszy "skąd masz te 2zł"..(do złodzieja?)..od matki 8x 'niE ć' do nie.mo.jej 'mała'..(co ? ubek jak 'pod.ko.wiński' 6x)...a może 'blu' rura 6x albo ciąg do Zi.Ma.long.."taka rura" może teatrzyk ub wystawiany na 'moim podwórku' za planem Zi.Ma.k ..'któredy jechać'..tam gdzie ub 'stary alfons z młodą z dużym brzuchem'... ....może chcieli coś usłyszeć od 'konia' ? czy żle czy dobrze ? 9x niewiedziałem panie '17millJONer' ze Zi.Ma.k nr17 vide 17E.breslau su'dety srał po ubecku na mój wizerunek 'karnie przenoszonym' ...on 'godny' ('krzywdzony' z obrazu marty'rolo'gicznego na 'ścianie' ..tym co 'nie umie palić') w zaufaniu poinformowany i informujący by sie dystansowali ,a jemu za 'troskliwość' lizali jak on swojemu... specjalista "nieprzerywać nie przeszkadzać!" ja w pracy do 24 do 21 i chce wolne a on mi wyliczył czas w samochodzie do odpracowania 1 dzień..co 'wyczytali' jemu specjalnie na 'krnąbrnego' pracownika inspektorzy 'komedianta' w pzepisach (2005 06 para'grafy ..wide '150'zł nie '100'zl)pan panie mil.ler też teraz będzie musiał odpracować te mil.ljony..(2005 06 w usa pucybutów nieobowiazuje kwarantanna jako polit'pajacas).... może pana 'bydle' informował, że na 'dietach' (nie tej co w rtg była robaczywym drutem) ryczałt za dojazd on wpisuje razem do przejazdy dojazdy..'razem' to gazeta '80 dni dookoła'z ..a on tak przez 15 lat ? to mus ? (2005 znowu 'razem' w kioskach ? ulubiona 'r'olka') ...i pociągi pośpieszne chciał mi zabrać...widzi pan jak władza 'uderza' do głowy... widział pan jak to 'bydle' ludziom na ulicy pokazywał ,że władza 'uderza' mi do głowy....'porcelanowa' władza dr'trzaska ..kolejowa...ce.głowa sem i na ryj... niby boks boks...albo bum bum bum ...ż.ELA.zny misjonarz ? 8x...jak cioł.ka i pił.y ub od kryminału penta.xxx...pijak na 1000ulicy 'kaj my som'....kaj.danki? kaj'danki' budują co rok dacze i odpisują pity po znajomości...od 10 lat (sorry ..biorą za brak i buduja domki dzieciom ,już wszyscy 'swoi' emeryci podobno skończyli dlatego 'wrogowi' zabrali dodatek wykorzystując do 'operacyjnego' podprogowyego bandyctwa "nie do udowodnienia") 200x..a to do.m.nie 'bydle'zaszczekało w swoim ostatnim ub ko.piaku "a ty 10 lat temu powiedziałeś że ci mam kupić samochód"... ..a ten nawias poniżej to skąd ? ('a ty'treser nie.mo.jej od 'nie bież se ładnej dziewczyny' ..tej co z WtC na ul.szklanej nr/m ?'Adolfa' jak 'Med.ia Marke.t'nie hAdler...)..to s'treser odtwarzacz ub zapisanych z'granych' przez'kurew' na algorytmach ciagów ..green.. ..emocjonalny zabójca z ub...new school 'pro'leta'ryj'atu'... Odpowiedz Link
mo.ul.der3 'discovery' 27.06.05, 02:24 • MKULTRA kontrola umysłów przy pomocy LSDiSLD 17.05.2004 15:45 hyperreal.info/kanaba/go.to/index MKULTRA, czyli CIA i kontrola umysłów przy pomocy LSD Za sprawą CIA i jej przerażających eksperymentów, LSD obok tęczowej, ma także mroczną historię. Dla wielu Amerykanów lata 50. ubiegłego wieku to epoka uległości. W podręcznikach historii USA okres ten jest zazwyczaj portretowany jako łagodny, zwyczajnie jednostajny, zwłaszcza w świetle społecznych wstrząsów, które nastąpiły w następnej dekadzie. Jednak dla CIA lata nazywane "I Like Ike" ["Lubię Ike'a" - od pseudonimu Dwighta Eisenhowera, prezydenta 1953-1961 - przyp. luxx] były wypełnione wyzwaniami i działaniem, w większości zrealizowanymi bez publicznej wiedzy. Niewiele programów było tak okrytych nimbem tajemnicy, jak agencyjne eksperymenty z kontrolą umysłów, oznaczone wspólnym kryptonimem MKULTRA. W kwietniu 1953 roku dyrektor CIA Allen Dulles, zaniepokojony pogłoskami o praniu mózgów amerykańskich jeńców wojennych w Korei, zaakceptował program MKULTRA, który później okrył się ponurą sławą nieprawdopobnych i wręcz nieludzkich testów finansowanych przez Centralną Agencję Wywiadowczą. Pięć lat później, relacjonując przebieg eksperymentów, jeden z funkcjonariuszy napisał w wewnętrznej notatce: "Najwyższe środki ostrożności należy podjąć nie tylko po to, by chronić operacje przed wykryciem przez wrogie siły, ale także, by ukryć te działania przed opinią publiczną. Publiczna świadomość, iż agencja angażuje się w nieetyczne i zabronione działania mogłaby spowodować poważne reperkusje w kręgach politycznych i dyplomatycznych". Chociaż większość dokumentów dotyczących MKULTRA zostało zniszczonych przez CIA w 1972 roku, niektóre zapiski przedostały się do obiegu publicznego. Duże zasługi w ujawnieniu tych przykrych praktyk miała praca historyków, dziennikarzy śledczych i różnych komisji kongresowych. Wszyscy oni przyczynili się do faktu, że MKULTRA był jednym z najbardziej przerażających przykładów nadużycia wywiadowczych prerogatyw w dziejach ludzkości. Najbardziej haniebną częścią eksperymentów znanych jako MKULTRA były pionierskie doświadczenia nad działaniem narkotyku, który kilka lat później nasączył umysły amerykańskiej kontrkultury - dwuetyloamid kwasu lizerginowego, znany w skrócie jako LSD. Znany do tej pory jedynie w kręgach badawczych narkotyk zaintrygował CIA, która szybko zaczęła żywić nadzieje na to, że kwas mógłby się stać niezwykle użytecznym środkiem manipulacji i dezorientacji umysłów np. polityków z obozu komunistycznego. Agencja rozważała na poważnie wiele takich scenariuszy, włącznie z tajemnym zaaplikowaniem LSD Fidelowi Castro podczas jednego z przemówień radiowych, co wprowadziłoby go w narkotyczny stupor i skompromitowało w oczach całego świata politycznego. LSD mogło też pomagać w procedurze przesłuchań. W najbardziej kompetentnej książce na temat MKULTRA i innych tajnych programów CIA, "W poszukiwaniu 'mandżurskiego kandydata'", John Marks donosi, że większość eksperymentatorów agencji samemu spróbowało LSD. W rzeczywistości, wczesna faza eksperymentów nad LSD była jednym wielkim tajnym tripem kwasowym, w którym wzięło udział wielu dociekliwych oficerów. Fakt, że te eksperymenty w ogóle miały miejsce jest niezwykły. Lecz kiedy odsłoni się obsadę tego ponurego przedstawienia, wszystko staje się jeszcze bardziej nieprawdopodobne. W książce "The Very Best Men" Evan Thomas tak opisuje doktora Sidneya Gottlieba, szefa programu MKULTRA: "Od urodzenia kulejący i jąkający się niepozorny mężczyzna. Zrekompensował sobie te fakty tytułem eksperta od tańców ludowych i doktora filozofii na Politechnice Kalifornijskiej. Pogodny człowiek, który żył na farmie z żoną, pił kozie mleko i sadził bożonarodzeniowe choinki, sprzedając je potem przy drodze obok swego domu". O ile nie był pochłonięty pracą na farmie, dr Gottlieb aplikował swoim "królikom doświadczalnym" napoje z LSD, dokładnie sprawdzał ich reakcje i wyszukiwał te cechy narkotyku, które mogłyby być przydatne do celów CIA. Istnieje do dziś niepotwierdzona pogłoska, która mówi o tym, iż tuż po II wojnie światowej władze USA zwerbowały do badań nad narkotykami naukowców z Japonii i III Rzeszy, by wykorzystać ich wiedzę na temat tortur i eksperymentów medycznych, które przeprowadzali na więźniach obozów koncentracyjnych. Nieświadomymi ofiarami eksperymentów byli głównie więźniowie, bezdomni, upaleni hippisi w długiej podróży po kraju lub - najogólniej - tacy, których nagłe zniknięcie nie wzbudzi podejrzeń. Idealnymi kandydatami byli ludzie z podejrzeniem o schizofrenię. CIA przeprowadzało w tym celu specjalne łapanki. Nie było z tym zresztą większych problemów od kiedy ustalono, że schizofrenię można wykryć z pomocą tomografu komputerowego. Z agencją "współpracowało" wielu lekarzy, którzy przekazywali w ręce CIA swoich pacjentów. W tajnych bazach, w specjalnie przystosowanych salach (lustra weneckie itd.) obserwowano efekty aplikacji narkotyku. CIA przeszła samą siebie w Kentucky, gdzie podczas jednego z eksperymentów siedmiu mężczyznom podawano LSD przez 77 dni non stop. Jedna z wczesnych prób eksperymentów zakończyła się dla władz tragicznie. 19 listopada 1953 roku Frank Olson, wojskowy naukowiec i ochotnik, wypił w napoju wielokrotnie zwiększoną dawkę ciekłego LSD. Spędziwszy osiem dni w kalejdoskopowo zmieniających się paranojach i stanach depresji, Olson wyskoczył przez hotelowe okno w Nowym Jorku. Agencja ukryła swój udział w jego śmierci. Rodzina Olsona musiała czekać 22 lata na wytłumaczenia, które i tak nigdy nie były jednoznaczne. Po fali ciężkiej krytyki w połowie lat 70. CIA oficjalnie przyznała się do eksperymentów nad LSD i kontrolą umysłów. Jeden z raportów senackiej komisji oceniającej działalność CIA stwierdzał, że oprócz LSD kontrola umysłów obejmowała eksperymenty nad telepatią, fotokinezą, hipnozą, jasnowidzeniem i "zdalnym sterowaniem". Po zaaplikowaniu LSD ofiarę poddawano hipnozie. Podczas seansu przekazywano jej do podświadomości rozkazy, które miały być wykonane już w stanie świadomości po usłyszeniu specjalnego sygnału lub przeczytaniu specjalnego kodu, który uruchamiał polecenie. Hasła przekazywano zdalnie: ustnie lub pisemnie. Po jego usłyszeniu człowiek automatycznie wykonywał komendę. W ten sposób CIA wychowała sobie perfekcyjnych zabójców, do których podobno należeli Lee Harvey Oswald, zabójca prezydenta Kennedy'ego (jako żołnierz stacjonował w jednostce, w której dokonywano eksperymentów) oraz Sirhan Sirhan, zabójca Roberta Kennedy'ego, brata JFK. Obydwaj mordercy wykonali swoje zadanie nieudacznie, acz skutecznie i obydwaj nie pamiętali, gdzie byli i co robili w momencie zabójstw. Taki opis pasował do zachowań programowanych przez CIA zombies. Z czasem do sterowania umysłami CIA zaczęła wykorzystywać zdobycze mikroelektroniki, m.in. mikroczipy wszczepianie pod czaszkę, dzięki czemu była możliwa stała kontrola i kontakt z programowanymi szpiegami i zabójcami. Wszystko po to, by wciąż być o krok naprzód w wojnie o ludzkie umysły. Jak bowiem stwierdzili zarówno radzieccy (dziś rosyjscy), jak i amerykańscy specjaliści od bezpieczeństwa narodowego, wojna o panowanie nad światem polega już nie na tym, kto ma, a kto nie ma arsenału broni jądrowej, lecz na tym, kto dysponuje najnowszymi technologiami kontroli umysłu i przepływu informacji. Jak dziś wiadomo, doświadczenia nad LSD nie były przeprowadzane gwoli naukowej dociekliwości dżentelmenów takich jak dr Sidney Gottlieb. Dokument MKULTRA z 1995 roku wskazuje spektrum możliwości, które może dać kontrola umysłu za pomocą narkotyków. - nielogiczne myślenie i impulsywność sprowadzona do punktu, w którym obiekt zdyskredytuje się w oczach opinii publicznej; - wzrost wydajności umysłowej i sku Odpowiedz Link
mo.ul.der3 ''discovery' 27.06.05, 02:35 - zapobieganie lub przeciwdziałanie toksycznym właściwościom alkoholu; - wytwarzanie i sugerowanie symptomów różnych chorób; - wspomaganie i ułatwianie prac nad stanami hipnotycznymi; - rozszerzanie wytrzymałości na tortury podczas przesłuchań; - programowanie stanów amnezji po lub w trakcie dziania się wydarzeń; - programowanie szoku, wstydu i innych podobnych zachowań na dłuższy lub krótszy okres; - programowanie ataków niesprawności fizycznej, np. paraliżu; - wytwarzanie stanów masowej euforii lub załamania; - wytwarzanie stanów uległości jednego obiektu względem drugiego; - obniżanie ambicji i wydajności pracy. W połowie lat 90. Bill Clinton nakazał CIA ujawnienie dokumentów na temat MKULTRA. Do dziś jednak nie wszystkie z nich ujrzały światło dzienne, a i tak CIA kontroluje przez specjalną komisję, jakie dokumenty nadają się do upublicznienia, a jakie nie. Ponadto oczywiście nie wiadomo, czy i dziś zwerbowani i finansowani przez agencję laboranci pokroju amerykańskiego amerykańskiego Mengele, czyli dra Gottlieba, nie prowadzą jakichś zakonspirowanych doświadczeń, np. na eks-terrorystach z Al Kaidy i talibach w bazie Guantanamo. Skoro wciąż nie ma stamtąd żadnych relacji i zdjęć, można oczekiwać najgorszego... Przy pisaniu tekstu wykorzystałem artykuł Jona Ellistona "MKULTRA: CIA Mind Control" zamieszczony na www.mindspring.com./ 'mk.ultra' w uni dywersje umysłów de.mo.ludu www.cia.gov/cia/publications/factbook/geos/pl.html jak dziś 'władza' uderza (bydłem ludziom) do głowy ? ile cyber techniki utajnia pod pretekstem 'obronności' ? bo władza 'broni się' przed ludem lepem i fałszem ..prostuje się w 'krzywych lustrach' podstawiając wykradzine ludzim emocje jako swoje 'emocjonały' Odpowiedz Link
pwn2 Re: E m PI k (pełna) K ult U ra 27.06.05, 04:05 bio algorytmy sa obecne w biosferze ...we wszystkich 'językach' te same ..na bio poziomie wszystkie 'języki' sa tożsame... ten kto mówił że ludziom 'poplątał języki' jest jak zwykle mi'tomanem 14.12.2003 20:25 Y jako algorytm drzewo percepcja przestrzeni 123 456 789.... dYw.ersja dla tożsamość A to sztORc .... świadomość jest pracą filtrów jak błony komórkowej jest algorytmem w mowie statycznie i sdynamicznie bio energetycznym AAA ...m ' i '...wytrych do algorytmu tożsamości ...nie angażuj sie psychicznie w przedstawianą krzywdę przez mi ....I jest algorytmem cIepo pIec dom ...mi tzn nie utożsamiaj się z kimś 'mi'.... wytrych do algorytmu tożsamości ?... czy MILLjonER blitz jest narzędziem mkultra? mill-JON-er ry-A-goRY..AlgoRYtm mi..chalina wisłocka ..fikcje i fakty 1984 mi..xxx......te.reszka...te.ren.ia...plan biskupa ze strzykawką..kie'resZKa mi....ch.nik.... mi...cha.....kon'sument.? mi...n..chen.........dal...eke...eko mi...l.ler..mit...uns -------mil.jon.er mi...s.jonarz---white..anty.vir--koci sztorc euro wytrych do AAAAA mi...ło...było mi....ki/ka/cek/ros.ław/ckiewicz/..że A?... mi...A...sto...201..powiedział białe g...1987w fazie"d.oś.wiadczeń"?sto.lec?WtC? E2rd mi...ni.....gorąco..jest..? mi...ni..ster mi....ni..strant............... mi...koła..j ...tor.uński..podar.kiewicz..12.6...ruzgo..euro.pejcz...( dzieciom nad głowami 2004 12 24 ub'sufit włączył młot budowlany..bum bum bum) mi..lit.a.ria mi...tex mi...kro..fon............... mi....licjant.................. mi...eszanina..................... mi....eszka'nina.................. mi....eszkanie'.................. mi....e....nie....................sz...ka...???...AAA mi....r.................... mi....ss.........(2005 ub kut'za ...ss'MAN...) mi....ś mi....ster mi...s'hel......lena.......... mi...la....e'mi..ter...emi..lia...emma... czy a.U.nit.Ra blitz jest narzędziem mkultra? oR.zE.kła oR.ZEKłA ORZEkŁa jak glaSS szkutnik na cepEterze i rm rasztaBBiga z SS room o WINdzIE w KORytaZU stu.dziennym ...wyżej siende ???? ziben ziben acht acht • 5 pień.ć pi.Eń pieniądze 'sztOR' siła ..pięść (...?) 04.05.2004 03:55 • poznaj się i swój mózg 'wolność' da ci akceptacja i praca Jak bito rekordy odległości w kosmosie serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34148,1917304.html 19.02.2004 03:50 'Im galaktyki są dalsze, tym szybciej od nas uciekają, bo Wszechświat się równomiernie rozszerza.'...? psychomotywacja w gw Odpowiedz Link