Dodaj do ulubionych

szukam znajomych

13.03.14, 13:32
jak w temacie, mieszkam na Argenteuil. Mój facet pracuje a ja całymi dniami siedzę sama z dzieckiem w domu (nie mówiąc o samotnych spacerach z dzieckiem), więc miło by było z kimś wypić kawkę i pogadać. pozdrawiam Iza
Obserwuj wątek
    • 1marzena33 Re: szukam znajomych 13.03.14, 14:19
      czesc izka:) milo mi ze napisalas ja dalej nie moge znalesc nikogo i wiem jak sie czujesz w tym gownianym paryzu sama ja tez calymi dniami sama narzeczoby pracuje ciegle na nocki masakra aja mam psa;) tylko problem bo mieszkamy kawalek od siebie ja mieszkam VITRY SUR SEINE DLA MNIE TO NIE PROBLEM SAMOCHOD JEST :) sawsze jakpos mozemy sie spotkac co o tym myslisz czekam z niecierplwoscia na odpowiedz sciskam serdecznie
      • 99iza Re: szukam znajomych 13.03.14, 14:51
        hejka :) odpisałam Ci na pocztę :)
      • narrator77 Re: szukam znajomych 13.03.14, 21:43
        "Gowniany Paryz" to po co tu przyjezdzacie?!
        • 99iza Re: szukam znajomych 14.03.14, 10:17
          a dlaczego piszesz w liczbie mnogiej, czy ja pisałam "gówniany Paryż" ?????
          Więc zanim coś skomentujesz zastanów się co piszesz. Pozdrawiam
          • narrator77 Re: szukam znajomych 14.03.14, 19:51
            @ 99iza
            Jesli Cie urazilem: przepraszam.
            Moim zdaniem odpowiedz skierowalem wylacznie do Autorki sformulowania "gowniany Paryz".
            Przeprosiny przyjete?!
            • 99iza Re: szukam znajomych 15.03.14, 09:57
              "Gowniany Paryz" to po co tu przyjezdzacie?!
              zdanie napisane w liczbie mnogiej, dlatego odpisałam bo, gdyby było napisane " po co tu przyjeżdżasz " miało by inny sens :) nie gniewam się bo ja nie z takich osób. pozdrawiam
      • joyk29 Re: szukam znajomych 10.04.14, 15:19
        Hey j'ai mieszkam na IVry sur seine tout nie daleko Vitry Mozemy sie kiedys spotkac tes mam psa !wiec jak sie nudzisz to daj znac to sie spotkamy na jakas kawke:)
        • 1marzena33 Re: szukam znajomych 11.04.14, 13:33
          jak masz wogole na imie i jesli moge wiedziec to ile masz lat :)z checie mozemy sie spotkac w kazdej chwili pozdrawiam marzena i czekam na odpowiedz
          • danis2 Re: szukam znajomych 27.04.14, 11:11
            1marzena33 napisał(a):

mam na imie danis . jak checie mozemy
            > sie spotkac w kazdej 0677077820
        • ula21213 Re: szukam znajomych 11.09.14, 22:37
          witam !! proszę o pomoc!!mój brat Mariusz pojechał do pracy w vitry sur seine od roku nie mam z nim kontaktu bardzo się martwię i nie wiem co zrobić żeby go znależć więc może ktoś by mi pomógł proszę o pomoc!!jeśli będzie taka możliwość to proszę o kontakt tel.mój tel.to 517026143 podam nazwisko pracodawcy !!5 011.2014 dopiero mam możliwość przyjazdu do Paryża więc będę próbowała przez media ale to kosztuje niestety z realiami polskimi to majątek dlatego próbuję wszystkich możliwości aby go znaleśc!!!
    • sloneczkolive Re: szukam znajomych 20.03.14, 22:22
      Hej. Mieszkam przy Cergy, wiec niedaleko. Takze mam dziecko i duzo spaceruje...:-))) Jak masz ochote na kawe, to ja z przyjemnoscia... Pozdrawiam, moj e-mail: calytenswiat@wp.pl
    • picasso05 Re: szukam znajomych 21.05.14, 19:22
      99iza napisał(a):

> jak w temacie, mieszkam na Argenteuil. Mój facet pracuje a ja całymi dniami si
      > edzę sama z dzieckiem w domu (nie mówiąc o samotnych spacerach z dzieckiem), wi
      > ęc miło by było z kimś wypić kawkę i pogadać. pozdrawiam Iza
      Witam,mam na imie Anouar 29lat,matka polka i reszte jestem francusiem,mieszkam w francji,znam fransucki i polski jezyka i jestem zainteresowane ciebie poznac. to moj email oraz moj numer telefonu i czekam na kontakt; darraginopicasso@yahoo.com 0758420274

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka