Dodaj do ulubionych

szukam znajomych w Strasburgu :)

15.09.14, 06:58
Od jakiegoś czasu mieszkam w Strasburgu (Neuhof). Mój facet pracuje a ja całymi dniami siedzę sama w domu, więc miło by było spotkać się z kimś, wypić kawkę i pogadać. pozdrawiam Marta
Obserwuj wątek
    • erola6 Re: szukam znajomych w Strasburgu :) 08.01.15, 12:04
      Cześć Marta, niedługo przeprowadzam się do Strasbourga! Jak Ci się tam żyje? Ja mam mnóstwo obaw związanych z przeprowadzką... Pozdrawiam
    • mirek2016 Re: szukam znajomych w Strasburgu :) 08.04.18, 19:15
      z mila checia spotkam sie z pania na kawie ktora wspolnie wypijemy ..mieszkam tez w strasbourg..prosze o napisac podaje email piotr2.00@wp.pl bede czekal na wiadomosc pani marto pozdrawiam mirek
    • mirek2016 Re: szukam znajomych w Strasburgu :) 08.04.18, 19:16
      z mila checia spotkam sie z pania na kawie ktora wspolnie wypijemy ..mieszkam tez w strasbourg..prosze o napisac podaje email piotr2.00@wp.pl bede czekal na wiadomosc pani marto pozdrawiam mirek
    • mirek2016 Re: szukam znajomych w Strasburgu :) 08.04.18, 20:06
      witaj ..tez mieszkam w strasbourg (Neuhof). i sie dziwie ze sie do tej pory nie spotkalismy ---wiec mozemy sie spotkac prosze napisz piotr2.00@wp.pl to moj email lub podaj fb tak abysmy mogli nawiazac kontakt ..pozdrawiam cie michel
    • mirek2016 Re: szukam znajomych w Strasburgu :) 08.04.18, 20:08
      odpiaslem juz ci pani marto i dotej pory nie mam odpowiedzi od pani --michel
    • ula22x Re: szukam znajomych w Strasburgu :) 04.03.19, 08:55
      Szukam miłego i kulturalnego faceta na sex spotkania lub stały zwiazek w wieku od 21 do 60lat
      . Mam na imię Ula lat 20, wzrost 169cm, wiecej moich nagich fotek i kontakt do mnie tu loveholics.pl i wyszukaj mnie po niku: ula20 włącz konto vip abym wiedziała że masz realne konto i napisz do mnie następnie spotkamy się i przeżyjemy przygodę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka