Dodaj do ulubionych

Produkty Aloes vera z FOREVER

25.11.14, 17:05
Witam,
Czy zna ktos produkty Aloes vera z firmy FOREVER Living?
Macie jakis ulubiony produkt z tej firmy?
Obserwuj wątek
    • mictar123 Re: Produkty Aloes vera z FOREVER 02.12.14, 21:17
      witam,

Korzystam z produktów firmy forever living (super jest antyperspirant, szampon, mydełka, witamina C itd)
      są to drogie kosmetyki ale również wydajne. Jeśli chciałabyś więcej info. pisz proszę na adres e.tarwacka@gmail.com
      • sylwiass33 Re: Produkty Aloes vera z FOREVER 18.03.15, 20:56
        tak..ja akurat pije aloes od dwoch lat i mi bardzo pomaga zresztą zobacz go sobie wejdz na forever-aloes.pl i tam w zakładce napoje jest...
    • wladeczek7 Re: Produkty Aloes vera z FOREVER 11.12.14, 12:37
      proszę o kontakt wrzodak@vp.pl
    • monia-n871 Re: Produkty Aloes vera z FOREVER 31.08.15, 21:08
      Tak, ja stosuję produkty tej firmy. Jak na razie spróbowałam tylko kilku: miąższu aloesowego, pasty do zębów, mydła w płynie, dezodorantu i galaretki. Bardzo chętnie ułatwię i zakup ze zniżką. Tel 790-500-787.
    • aloespro.pl Re: Produkty Aloes vera z FOREVER 17.03.16, 16:04
      Ja stosuję codziennie Forever Daily - kompleks multiwitaminowy z minerałami i flawonoidami, i oczywiście pastę do zębów Forever Bright i Dezodorant Pozdrawiam Mirek Forever Bielsko
      • monia-n871 Re: Produkty Aloes vera z FOREVER 17.03.16, 18:22
        Mirku, kupujesz już z rabatem?
    • anawrin Re: Produkty Aloes vera z FOREVER 28.04.16, 09:48
      Z firmie i produktach z Forever najbardziej jestem zadowolona z faktu że się od nich uwolniłam. Produkty są takie sobie za wyjątkiem mydła pasty i sztyftu a te wszystkie witaminki i inne cuda to to zwykły marketing sieciowy mający na celu wciskanie tysiąca pudełeczek że niby bez nich to jesteś wrak A pozytywne opinie to chyba już ci zwerbowani piszą.
    • aldona0101 Re: Produkty Aloes vera z FOREVER 25.09.16, 20:42
      witam jeśli ktoś ma pytania dotyczące produktów firmy forever zapraszam na moją stronę www.aloesfitsport.pl ;pozdrawiam
      • bona150 Re: Produkty Aloes vera z FOREVER 12.12.16, 22:28
        super ,ja mam pytanie czy mogę zwrócić produkt aloes brzoskwiniowy do picia ,nie podoba mi się że są tam substancje konserwujące między innymi benzoesan sodu i temu podobne substancje konserwujące?mam się truć za ciężkie pieniądze moje?no ludzie wystarczy że mamy żarcie w sklepach z chemią ,kosmetyki z chemią to jeszcze suplementy diety ,która ma pomagać w oczyszczaniu organizmu jest z chemią to jest oszukiwanie klientów
      • bona150 Re: Produkty Aloes vera z FOREVER 12.12.16, 22:31
        jak chcesz o pisz do mnie bozena319@vp.pl
    • mateuszzzchc Re: Produkty Aloes vera z FOREVER 31.07.17, 19:16
      mój ulubiony to Clean 9 - bardzo dobrze oczyszcza organizm z toksyn

www.zawszezdrowie.pl/sklep/forever-clean-9-oczyszczanie-organizmu/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka