elwiwi 08.06.15, 11:15 Dzien dobry. Udzielam lekcji z jezyka francuskiego w Paryzu badz przez skype. Mam 15-letnie doswiadczenie w nauczaniu, jestem magistrem romanistyki i mieszkam we Francji od 10 lat. Korepetycje kosztuja 18 euro za 60 minut. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elwiwi Re: Korepetycje z jezyka francuskiego 08.06.15, 11:18 Dzien dobry. Udzielam lekcji z jezyka francuskiego w Paryzu badz przez skype. Mam 15-letnie doswiadczenie w nauczaniu, jestem magistrem romanistyki i mieszkam we Francji od 10 lat. Korepetycje kosztuja 18 euro za 60 minut. Kontakt elwiwi1@yahoo.fr Odpowiedz Link
lidiahanna Re: Korepetycje z jezyka francuskiego 29.05.16, 20:45 Jestem zainteresowana lekcjami j. francuskiego na poziomie podstawowym. Przenosze sie do Paryza pazdziernik/listopad. Teraz ucze sie od kilku miesiecy w Alianze Française. Jezeli ogloszenie jest nadal aktualne, prosze o odpowiedz. Lidia Odpowiedz Link
czarekparis Re: Korepetycje z jezyka francuskiego 02.06.16, 22:23 witaj lidia, Odezwij sie jak mozesz na mojego maila.Ja jestem tez w Paryzu i tez ucze sie jezyka od dwoch miesiecy .Chcialem sie dowiedziec odnosnie szkoly Alliance Francaise. Jesli chodzi o lekcje prywatne mam dobra osobe do ktorej obecnie chodze ale ona niestety wyjezdza do Polski niebawem na urlop.Kontakt cezary2005@o2.pl. Odpowiedz Link