Dodaj do ulubionych

Wyprowadzka z Paryża do Polski

02.08.19, 21:51
Witam

Będąc już 21 lat we Francji, Paryż stal się teraz dla mnie "granicą", albo koszmarem
Strach wyjść gdzieś wieczorem w nocy, codziennie jakieś Kradzieże, zabójstwa itd, po prostu masakra ze mi się odechciało tam być

Obecnie pracuje na CDI, i mieszkam z rodzicami (sam był nie dal rady się wyrobić z kasą)

Mam już rożne dyplomy związane z działem IT

Czy jeślim bym się wyprowadził do Polski, czy można będzie użyć obecnych dyplomów i wykształceń by móc pracować w Polsce?
Czy ktoś już "brnął" ta drogą i może się wypowiedzieć co i jak było
Obserwuj wątek
    • archi26 Re: Wyprowadzka z Paryża do Polski 25.08.19, 20:23
      U nas pracy w IT od groma, więc z pracą nie będzie problemów. I to za ładne pieniądze.
      A urodziłeś się w Polsce czy już we Francji?
    • monika24l Re: Wyprowadzka z Paryża do Polski 30.03.20, 17:31
      Praca Zdalna dla Każdego - Nowy biznes 0nline, Zarobki ponad 20.000zł miesięcznie, hit roku 2020, wysokie i stałe dochody, praca zdalna wystarczy smartfon lub laptop, teraz każdy może tak zarabiać, zapisz się bezpłatnie tu: zarabianiezdalne.pl
      Od razu po zapisaniu otrzymasz system do zarabiania, który pozwoli Ci jeszcze dziś zarobić pierwsze pieniądze!aa
    • polkawholandii98 Re: Wyprowadzka z Paryża do Polski 25.06.20, 17:12
      Trzymam kciuki i sądzę, że wszystko pójdzie po Twojej mysli!
    • kolantasoranta Re: Wyprowadzka z Paryża do Polski 10.09.22, 18:56
      Za przeproszeniem ''cienki bolek'' z Ciebie. Ja mieszkam w Paryżu od 8 lat, jestem kobietą, wyjechałam tutaj na studia, teraz pracuje, jestem zupełnie sama (cała rodzina i wiekszosc znajomych w Polsce, brak partnera) i jakoś daje rade, mam mieszkanie w samym centrum i sama sie utrzymuje. Co do bezpieczeństwa, to w każdym dużym mieście trzeba uważać. To co sie dzieje w Warszawie mnie bardziej przeraża.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka