charlieapariss 07.08.06, 20:18 witam wszystkich, chialbym poznac polakow w paryzu, jestem tu od roku i znam same zabki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adelina1 Re: y sont les polonais a paris? 09.10.06, 15:33 Ja mieszkam tu od tygodnia i tez nie znam zadnych Polakow, wienc chentnie sie spotkam... Adelina:) Odpowiedz Link
ambriel Re: y sont les polonais a paris? 09.10.06, 18:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14891&w=49926358 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14891&w=47100714 odsylam tu :) beda nastepne spotkania :) wiec sledzcie strone glowna :) Odpowiedz Link
ania_r_r Re: y sont les polonais a paris? 10.11.06, 19:54 ja bym sugerowala by wszyscy co to czytaja sie spotkali w jakis jeden dzien np na concordzie, powiedzmy 2go grudnia (sobota) na mikolajki? Odpowiedz Link
hawk74 Re: y sont les polonais a paris? 11.11.06, 00:54 > ja bym sugerowala by wszyscy co to czytaja sie spotkali w jakis jeden dzien np na concordzie, powiedzmy 2go grudnia (sobota) na mikolajki? Może być pod obeliskiem. Ale dlaczego w grudniu a nie np. w niedzielę 13-go listopada o 16 tej? Chciałbym tylko zauważyć, że wtedy też są imieniny Mikołaja oto dowód: pl.wikipedia.org/wiki/Imieniny :-) Mikołajki listopadowe.... hmmm... coś nowego Odpowiedz Link
glejt_soltysa Re: y sont les polonais a paris? 11.11.06, 21:15 > Ale dlaczego w grudniu a nie np. w niedzielę 13-go listopada o 16 tej? a z tego prostego powodu ze na pierwsza niedziele 13-go listopada trzeba bedzie czekac do roku 2011... ;pppp to co... jutro o 16? kto sie dolacza? ;) Odpowiedz Link
hawk74 Re: y sont les polonais a paris? 12.11.06, 12:18 > > Ale dlaczego w grudniu a nie np. w niedzielę 13-go listopada o 16 tej? > > a z tego prostego powodu ze na pierwsza niedziele 13-go listopada trzeba bedzie czekac do roku 2011... ;pppp :-)))) Nawet kalendarz potrafi zaskoczyć :) No i faktycznie widać małą szansę na zebranie większej grupy :( Odpowiedz Link
glejt_soltysa Re: y sont les polonais a paris? 12.11.06, 13:38 > :-)))) Nawet kalendarz potrafi zaskoczyć :) ech te dzisiejsze czasy... nie znasz dnia ani godziny.. ;) > No i faktycznie widać małą szansę na zebranie większej grupy :( jednym slowem lipa... a niby ze w paryzu to mnostwo Polakow.. Odpowiedz Link
ania_r_r Re: y sont les polonais a paris? 11.11.06, 23:37 Ja mowie grudzien - moze wiecej osob by bylo na spotkaniu, poza tym.... jutro to ja mam gosci ;) a co do Mikolajow - wszystkiego naj :p Jakby ktos sie pisal na pierwsza sobote grudnia to moj numer 0661109928 (Ania) Odpowiedz Link
maciejmalysz Re: y sont les polonais a paris? 14.11.06, 23:22 a no jak juz tak z wyprzedzeniem planujemy to ja tez sie zglosze ze chetnie sie wybiore ;) Odpowiedz Link
ambriel Re: y sont les polonais a paris? 28.11.06, 19:26 to juz chyba teraz ta sobota tak? Mam nadzieje ze jestescie dalej zainteresowani. Coz ja proponuje Greenpoint,czekam na jakies konkretne glosy sprzeciwu tudziez aprobaty. Nie moge podac godziny z mojej strony bo bede miala pojecie jakis dzien przed. Jak tym razem zlot sie nie zmaterializuje znajde kazda marudzaca na brak polakow osobe i przytargam za fraki na kolejny, bo ilez mozna gadac, luuudzieee Odpowiedz Link
glejt_soltysa Re: y sont les polonais a paris? 28.11.06, 20:52 ooo kolezanka sie zdenerwowala :) nie bede wiec chyba ryzykowal... a co w planach? bysmy sie jakos moze fonami wymienili to by sie latwiej zgadac bylo? pozdro!! Odpowiedz Link
hawk74 Re: y sont les polonais a paris? 29.11.06, 10:08 glejt_soltysa napisał: > bysmy sie jakos moze fonami wymienili to by sie latwiej zgadac bylo? > Mam Nokię i chętnie wymienię na Siemensa - jakby ktoś był chętny.... ;-) BTW Kontaktuj sie z Ambriel, Ona zna wszystkich!!! Pzdr Hawk Odpowiedz Link
abela3 Re: y sont les polonais a paris? 29.11.06, 10:34 A ja sie oczywiascie dolanczam:) I do zlotu i do ewentualnego ciagniecia za fraki:P pozdrawiam! Odpowiedz Link
ania_r_r Re: y sont les polonais a paris? 29.11.06, 13:05 to mnie tez ciagnijcie za franki :p (0661109928 Ania) Odpowiedz Link
glejt_soltysa Re: y sont les polonais a paris? 29.11.06, 21:44 >Mam Nokię i chętnie wymienię na Siemensa - jakby ktoś był chętny.... ;-) no to odpada bo ja mam syna Eryka... >BTW Kontaktuj sie z Ambriel, Ona zna wszystkich!!! no to musi miec dziewczyna glowe ;) tak wiec powiedzmy, ze jako ochotnik podaje moj gg... 9007420... to tak zeby Was zachecic... :) à vs de jouer ;p pozdro! Odpowiedz Link
ania_r_r Re: y sont les polonais a paris? 29.11.06, 13:22 2go grudnia zlot przy glowie w Les Halles? Brzmi ciekawie, co wy na to?? (zajrzane w innym temacie) Odpowiedz Link
glejt_soltysa Re: y sont les polonais a paris? 29.11.06, 21:49 uuu to ilu nas bedzie? to moze by sie jakis autokar podstawilo? ;p Pozdro! Odpowiedz Link
ania_r_r Re: y sont les polonais a paris? 10.12.06, 14:34 niech bedzie, zrobie reklame.... Bylo nas wielu, samych bohaterow ;)) w liczbie.. 7 osob ;)) Do zobaczyska na nastepnym ;) Odpowiedz Link
glejt_soltysa Re: y sont les polonais a paris? 10.12.06, 17:34 tiaaa z czego 3 sie zaraz odlaczyly ;p pozdro! Odpowiedz Link