azbestowestringi 14.09.06, 16:22 hej, wybieram sie na wakacje do francji i mam pytanie - czy dostane ekologiczne jedzenie sloiczkowe dla dzieci typu hipp, holle? dzieki za odpowiedz pozdrawiam magda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kociaszek Re: francja - ekologiczne jedzenie sloiczkowe 14.09.06, 17:41 Azbestowe, wydaje mi sie, ze hipp widzialam...ale przy najblizszej okazji w supermerkacie spojrze na polke z dzieciecio zywnoscia i doniose co tam jest Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: francja - ekologiczne jedzenie sloiczkowe 14.09.06, 18:00 super!!! wielkie dzieki. jedziemy dopiero 25 wrzesnia ale ja JUZ sie pakuje :DDDDDDDDD Odpowiedz Link
malgra Re: francja - ekologiczne jedzenie sloiczkowe 14.09.06, 20:17 ja kupowałam z firmy Bledina, ale czy jest ekologiczne to nie wiem. Wychodzę z założenia,że skoro to produkty dla dzieci to bez chemii. Odpowiedz Link
elzbietan Re: francja - ekologiczne jedzenie sloiczkowe 14.09.06, 21:45 Hipp napewno znajdziesz w Auchan (sama je kupuje, ale niestety jest maly wybor) Jest jeszcze marka francuska bio, ale nie probowalismy Pozdrwiam Ela Odpowiedz Link
koralka Re: francja - ekologiczne jedzenie sloiczkowe 14.09.06, 22:26 cale zarcie francuskie dla maluchow jest ekologiczne; niezaleznie od marki, i wyboru masz do groma; czy to bledina, nestlé, hipp czy jeszcze jakies inne... Odpowiedz Link
azbestowestringi Re: francja - ekologiczne jedzenie sloiczkowe 15.09.06, 08:37 wielkie dzieki. mieszkam w anglii i tutaj nie wszystko co jest w sloikach jest ekologiczne. mieszkamy na farmie ekologicznej i corka je tylko tzw zdrowa zywnosc. raz, bedac w polsce zjadla "normalne" brokuly i "normalnego" banana i miala potworna wysypke i krew w kale. wole nie ryzykowac ponownie! dzieki za info! pozdrawiam magda Odpowiedz Link
nimeska Re: francja - ekologiczne jedzenie sloiczkowe 29.09.06, 00:49 jest tego masa polecam ci "wycieszke" po sklepach ekologicznych takich jak www.biocoop.fr/ www.satoriz.com/ www.naturalia.fr/ www.biovert.com/magasins/index.html www.biofeeling.com/ www.naturosante.com/categories/magasins_biologiques/index.php www.couleursbio.com/catalog/index.php www.linternaute.com/femmes/cuisine/magazine/dossier/0510bio/sites.shtml www.sequoia-shop.com/ www.intelligenceverte.org/PressBookfr.asp Odpowiedz Link