purrwisiak 24.11.10, 10:21 No ładnie ...tylko czy "ciemny lud" to kupi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_anulka Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 10:46 Stepa nigdy się nie bawi w politykę i ma co robić w swojej firmie. Grachla chciałby,ale nie tym razem zresztą woli pewny stołek w radzie. Odpowiedz Link Zgłoś
purrwisiak Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 10:50 Tu nie chodzi Niego ale Nią:) Odpowiedz Link Zgłoś
e_anulka Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 11:15 Ela to prawda kiedyś próbowała,ale to jest mądra kobieta. Świat polityki,to nie dla niej woli spełniać się w swojej dotychczasowej roli.Nawet nie kandyduje od wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelkan Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 13:34 Pani Stepa jest znana jako bardzo zaangażowana działaczka społeczna. Pan Maciuszonek dobrze zrobił, że zaproponował jej stanowisko wiceburmistrza. Mieszkańcy poprą jego kandydaturę, chociażby dlatego, żeby Pani Elżbieta zajęła się szkolnictwem i oświatą w naszym mieście. Brawo-super kandydatura!! Bardzo mądra i kulturalna osoba, lubi ludzi i często im pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
purrwisiak Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 14:21 No 4 lata temu inwestycja w Zenka się nie zwróciła. Odpowiedz Link Zgłoś
e_anulka Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 14:29 Typowe myślenie działacza SLD, dam batonika to na mnie zagłosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
purrwisiak Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 16:04 Typowe myślenie kapitalisty - kupię sobie całe miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
e_anulka Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 17:12 Już jeden z byłych radnych SLD sobie kupił głosy jak donoszą www.wprost.pl/ar/219274/Sledztwo-w-sprawie-kupowania-glosow/ Myślał jak typowy komunista : "Władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy" Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 17:59 e_anulka napisała: > Już jeden z byłych radnych SLD sobie kupił głosy jak donoszą > www.wprost.pl/ar/219274/Sledztwo-w-sprawie-kupowania-glosow/ > Myślał jak typowy komunista : "Władzy raz zdobytej nie oddamy nigdy" A czemu "były"? Na razie "były" ale po 5 grudnia może się to zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
e_anulka Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 18:40 Twój tok myślenia bardzo odbiega w czasie od rzeczywistości.Po 4 grudnia będziemy mieli nowego burmistrza i nie pomogą 20 złotówki,liczymy się my wyborcy myślący o przyszłości miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 20:16 e_anulka napisała: > Twój tok myślenia bardzo odbiega w czasie od rzeczywistości. To się okaże. > Po 4 grudnia będziemy mieli nowego burmistrza Wishful thinking > i nie pomogą 20 złotówki, A pomogą złotówki na nowe banery i plakaty w autobusach? > liczymy się my wyborcy myślący o przyszłości miasta. Jak na razie to znaczna część wyborców zignorowała oferowaną im wizję przyszłości miasta - frekwencja w Żarach była skandalicznie niska... SLD ma najbardziej karny i zdyscyplinowany elektorat, więc nie dzieliłbym skóry na niedźwiedziu. Odpowiedz Link Zgłoś
mkuba79 Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 18:19 > Już jeden z byłych radnych SLD sobie kupił głosy jak donoszą > rel="nofollow">www.wprost.pl/ar/219274/Sledztwo-w-sprawie-kupowania-glosow/ Skąd wiesz, że to były radny SLD, z artykułu to nie wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
e_anulka Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 18:37 Brakuje jego okazałej sylwetki,a i wróble po mieście ćwierkają,że to w jego stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwon68 Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 18:45 obywatelkan napisał: > Pani Stepa jest znana jako bardzo zaangażowana działaczka społeczna. Pan Macius > zonek dobrze zrobił, że zaproponował jej stanowisko wiceburmistrza. Mieszkańcy > poprą jego kandydaturę, chociażby dlatego, żeby Pani Elżbieta zajęła się szkoln > ictwem i oświatą w naszym mieście. Brawo-super kandydatura!! Bardzo mądra i kul > turalna osoba, lubi ludzi i często im pomaga. tacy wspaniali i porzadni ludzie a czy ktos moze pamieta sprawe z pijanym synalkiem ktory spowodował smiertelny wypadek i wspaniali rodzice wybronili go od kary? Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 20:17 iwon68 napisała: > tacy wspaniali i porzadni ludzie a czy ktos moze pamieta sprawe z pijanym synal > kiem ktory spowodował smiertelny wypadek i wspaniali rodzice wybronili go od ka > ry? Ludzie generalnie mają krótką pamięć, np. nie pamiętają dzięki komu mieli przez lata "przyjemność" wciągania nosem zapachu lasu o nucie formaldehydowej. Odpowiedz Link Zgłoś
e_anulka Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 20:45 Jakie by Żary były piękne,przyjeżdżało by mnóstwo turystów podziwiać nasze zabytki kosztować żarskie wino i miód.A ludzie oddychali czystym powietrzem podobnie jak w Lubsku. Tylko ten potworny Kronopol tą krainę szczęśliwości popsuł. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 20:53 e_anulka napisała: > Tylko ten potworny Kronopol tą krainę szczęśliwości popsuł. Ten "potworny Kronopol" mógł iść drogą zachodnioeuropejskich koncernów i postawić na ochronę środowiska. Nic tak dobrze się nie sprzedaje jak firmowy proekologiczny PR. Ale po co się w Żarach czy Szczecinku starać? Tu zawsze znajdą się, ci których Lenin określał jako "Поле́зный идиот", którzy powiedzą, że trzeba trucielowi nieba przychylić, bo mieszkańcy złapali pana boga za nogi. Ale ja się pytam, dlaczego pan były prezes nie miał tyle odwagi by zamieszkać w sąsiedztwie swojego zakładu??? No tak koniuch z niego. To czemu nie wybrał na osiedlenie się Sieniawy??? Odpowiedz Link Zgłoś
e_anulka Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 21:39 Nikt ci nie broni abyś osiedlił się w Lubsku.A ten zakład ulokowali w tym miejscu właśnie "wyznawcy" Lenina,który jest ci tak bliski.A ja jestem pewna,że Płyty Wiórowe były by bardziej szkodliwe, bo w poprzednim systemie o ekologii to nawet nikt nie rozmawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 22:33 e_anulka napisała: > Nikt ci nie broni abyś osiedlił się w Lubsku. Mieszkam w miejscu, które kocham > A ten zakład ulokowali w tym miejscu właśnie "wyznawcy" Lenina, Ci od Lenina nadal tam siedzą? > który jest ci tak bliski. Pewnie wiesz wszystko lepiej > A ja jestem pewna,że Płyt > y Wiórowe były by bardziej szkodliwe, bo w poprzednim systemie o ekologii to na > wet nikt nie rozmawiał. Niewiele tam wtedy produkowano, ja żadnej uciążliwości nie odczuwałem. Nad zakładami górowały wielkie kominy po których dziś nie ma śladu... Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 22:32 croolick napisał: > Ten "potworny Kronopol" mógł iść drogą zachodnioeuropejskich koncernów i postawić > na ochronę środowiska. Do dziś nie mogę pojąć, jak to się stało, że Kronopol poszedł drogą wschodnioeuropejskich koncernów :) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 24.11.10, 22:33 p.e.k.o napisał: > Do dziś nie mogę pojąć, jak to się stało, że Kronopol poszedł drogą wschodnioeu > ropejskich koncernów :) Dziś miasto ma szanse pójść tą samą drogą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pijanista69 [...] 24.11.10, 22:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwon68 Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 25.11.10, 13:39 a ja nadal nie moge sie nadziwic co ludzie widza w tej kandydaturze Maciuszonka? Zawsze dbał tylko o dobro zakladu a nie o dobro mieszkanców Żar i okolic . Truł nas latami jednoczesnie kłamiąc w żywe oczy i w tv i w prasie, że Kronopol nie wpływa ujemnie na jakosc powietrza w miescie.Ktos napisał że winna jest obecna władza ale macie krotka pamiec bo ja pamietam że to p. Krasko ukladał sie z p. Maciuszonkiem by potem w koncu przyjac od niego super posade z super wynagrodzeniem . P. Krasko tak troszczyl sie o miasto że aż poszedł troszczyc sie o Kronopol. Teraz nagle p. Maciuszonek postanowił zatroszczyc sie o nas? a cóż to za przemiana w nim nastąpiła? Może to rodzaj pokuty?Tak , jestem wyborca lewicowym i uważam że obecny burmistrz naprawde nie jest zły ale jeśli wyborcy chcą zmian to ja to rozumiem i pogodziła bym sie z tym, że bedzie to p. Grochla czy p. Madej ale na miłosc boską nie Maciuszonek. Czy to dlatego że kandyduje z list PO? Przykleił sie do nich jak rzep do płotu bo sa u władzy? Naprawde nie wiem jaki fenomen tkwi w PO bo robia z ludzmi co im sie podoba , jest coraz gorzej i drożej a nadal maja takie poparcie. Czyżby to był ten zapowiadany cud?? Odpowiedz Link Zgłoś
amper12 Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 25.11.10, 14:05 Myśle że przed wyborami z kominów leci już tylko sama "para" wodna, widać część osób głosujących na lidera żarskiej PO nawdychała się tej "pary" aż im mózg zalepiło klejem. Warto przed oddaniem na niego głosu zastanowić się co taki człowiek może wiedzieć o problemach ludzi żyjących w blokach z wielkiej płyty? Czy wzorem Kronopolu zamiast dni żar ze straganami i piwem pod parasolkami będzie biletowana impreza z gwiazdami podobnymi do tych co śpiewają w kościele co rok? Odpowiedz Link Zgłoś
e_anulka Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 25.11.10, 16:45 > Zawsze dbał tylko o dobro zakładu Czyli jak Maciuszonka zatrudnimy na stanowisku burmistrza to będzie dbał o miasto Żary. > i uważam że obecny burmistrz naprawde nie jest zły Ale nam potrzeba bardzo dobrego burmistrza.Jak on mógł dopuścić do takiego stanu jaki teraz mamy,choćby z Kronopolem,który wg Ciebie jest naganny. > jaki fenomen tkwi w PO Co innego SLD to byś zrozumiała,lecz ja nie i to jest demokracja. Ogarnie was panika myśleliście,że się uda jak w 2006 roku. Tak Madejowa jest dobra,ja na nią w I turze glosowałam. Tobie też trzeba było na nią glosować,a teraz jak już nie jest w grze to wszyscy lepsi tylko nie Wacław Maciuszonek. Dla nas on w tym momencie wyborów jest najlepszy. Dlatego większość mieszkańców zagłosuje na Maciuszonka, by zakończyć te nie chlubne rządy komunistów w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
amper12 Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 25.11.10, 17:08 Za prezesowania Maciuszkonka w Kronopolu nie było potrzeby montażu filtrów bo przecież wmawiał nam wszystkim ze to jest tylko para wodna. To nowy zarząd zainwestował w te filtry. Poza tym warto by się tez zastanowić dlaczego został z Kronopolu zwolniony. Czy dobrego pracownika się zwalnia? PS. Wskaż mi kto jest komunistą? Bo jak takich, przynajmniej w żarskiej lewicy nie widzę. Jak nie rozumiesz znaczenia niektórych wyrazów to ich nie używaj. Odpowiedz Link Zgłoś
komunista11 Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 25.11.10, 17:08 Dla kogo będzie najlepszy? Dla tych chyba co tak jak członkowie PO , TIM i FS zachowujące się jak kółko różańcowe czy wzajemnej adoracji. Ci ludzie są jak liski - fałszywe i chytre i mówią wiele rzeczy takich jakich ludzie chcą usłyszeć. To ja dziękuję za takie rządy. Odpowiedz Link Zgłoś
iwon68 Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 25.11.10, 17:38 e_anulka napisała: > > Zawsze dbał tylko o dobro zakładu > Czyli jak Maciuszonka zatrudnimy na stanowisku burmistrza to będzie dbał o mias > to Żary. super myslenie .. najpierw nas oszukiwal i truł a teraz bedzie o nas dbał. > > i uważam że obecny burmistrz naprawde nie jest zły > Ale nam potrzeba bardzo dobrego burmistrza.Jak on mógł dopuścić do takiego stan > u jaki teraz mamy,choćby z Kronopolem,który wg Ciebie jest naganny. ten nie jest zły a tamten bedzie zupełnie zły bo to on jest winien złego stanu z kronopolem -przede wszystkim on - /pisałam tez o p. Krasce ale jakos przeszło ci to mimo uszu/ > > jaki fenomen tkwi w PO > Co innego SLD to byś zrozumiała,lecz ja nie i to jest demokracja. a ty rozumiesz czy kieruje tobą zupełnie co innego? > Ogarnie was panika myśleliście,że się uda jak w 2006 roku. jakich "was" jestem zwykłym wyborcą a nie chętną na jakis stołek czy profity z tego tytułu wiec czy to bedzie ten czy tamten to zapewniam cie że bedzie mi tak samo jak do tej pory. Mam poprostu inne poglady i jestem w tym niezmienna od lat a z toba jest chyba troche inaczej:) > Tak Madejowa jest dobra,ja na nią w I turze glosowałam. Tobie też trzeba było n > a nią glosować,a teraz jak już nie jest w grze to wszyscy lepsi tylko nie Wacła > w Maciuszonek. a ty czemu w pierwszej turze nie glosowalas na Maciuszonka? wiec masz moja odpowiedz. > Dla nas on w tym momencie wyborów jest najlepszy. "dla nas" a kogo ty reprezentujesz w tym momencie? a czy najlepszy to sie dopiero okaze w przyszłości jak wygra > Dlatego większość mieszkańców zagłosuje na Maciuszonka, by zakończyć te nie chl > ubne rządy komunistów w naszym mieści o to jakies jasnowidztwo chyba albo reprezentujesz juz połowe miasta conajmniej :)) a kieruje toba zwykła nienawisc a to brzydko bo reprezentujesz jak widac elektorat p. dyrektor szkoły katolickiej i do kościółka pewnie chodzisz i raczki skladasz do modlitwy . a fe nieładnie:))mnie aż tak bardzo nie zalezy kto wygra ale z toba jest chyba inaczej i tym sie roznimy kochana.. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
e_anulka Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 25.11.10, 21:44 Dziękuję za pozdrowienia. My to jesteśmy ta większa część mieszkańców Żar co glosowała przeciw obecnemu burmistrzowi,który nie odbiegając daleko - startował do RM z tej samej listy co inny znany działacz,kalkulując że po jego plecach i 20 złotówkach wejdzie do ponownie do RM. A fe brzydzę się tymi ludźmi i nie chcę więcej na ich temat nawet rozmawiać. A sprawy wiary i religii to powinny być daleko od polityki. Co Ty możesz powiedzieć o nienawiści jak tu jest zagrożony byt wielu "kacyków" i ich bliskich - myślisz,że odejdą z umiłowaniem tych co nie pozwolili im się cieszyć dalszą władzą. Jako kobieta wspieram w wyborach zawsze w pierwszej kolejności mądre kobiety a następnie mądrych mężczyzn i jestem przeciwniczką parytetów. Dziwię się,mamy tylu naprawdę młodych mądrych mieszkańców a w RM ponownie Leśne dziadki. Życzę mądrych wyborów w życiu również. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 25.11.10, 21:59 e_anulka napisała: > Jako kobieta wspieram w wyborach zawsze w pierwszej kolejności mądre kobiety a > następnie mądrych mężczyzn i jestem przeciwniczką parytetów. > Dziwię się,mamy tylu naprawdę młodych mądrych mieszkańców a w RM ponownie Leśne > dziadki. No to kolejny raz dziwię się, że nie głosowałyście na KW TUM - najniższa średnia wieku i na listach więcej kobiet niż mężczyzn... Odpowiedz Link Zgłoś
e_anulka Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 25.11.10, 22:46 Człowiek z dużą wiedzą niczemu nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 25.11.10, 22:48 e_anulka napisała: > Człowiek z dużą wiedzą niczemu nie dziwi. Rozdwojenie jaźni? Co innego deklaracje w internecie, co innego na karcie głosowania? Odpowiedz Link Zgłoś
lasica068 Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 26.11.10, 11:51 Ponoć zdziwienie to podstawa filozofii... Odpowiedz Link Zgłoś
iwon68 Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 25.11.10, 22:47 e_anulka napisała: > Dziękuję za pozdrowienia. > My to jesteśmy ta większa część mieszkańców Żar co glosowała przeciw obecnemu b > urmistrzowi,który nie odbiegając daleko - startował do RM z tej samej listy co > inny znany działacz,kalkulując że po jego plecach i 20 złotówkach wejdzie do p > onownie do RM. > A fe brzydzę się tymi ludźmi i nie chcę więcej na ich temat nawet rozmawiać. > A sprawy wiary i religii to powinny być daleko od polityki. > Co Ty możesz powiedzieć o nienawiści jak tu jest zagrożony byt wielu "kacyków" > i ich bliskich - myślisz,że odejdą z umiłowaniem tych co nie pozwolili im się c > ieszyć dalszą władzą. > Jako kobieta wspieram w wyborach zawsze w pierwszej kolejności mądre kobiety a > następnie mądrych mężczyzn i jestem przeciwniczką parytetów. > Dziwię się,mamy tylu naprawdę młodych mądrych mieszkańców a w RM ponownie Leśne > dziadki. > Życzę mądrych wyborów w życiu również. > Serdecznie pozdrawiam. a niech tam jeszcze odpowiem:) rozumiem o kim mowisz ale wypowiadac sie w imieniu wszystkich ktorzy głosowali na innych to dosc duże nadużycie , poniewaz nawet wsrod moich znajomych sa tacy ktorzy w pierwszej turze głosowali zgodnie z głosem serca a w drugiej jak twierdza zgodnie z głosem rozsądku na Pogo.. To, że startował z tej samej listy co jakis oszust, w niczym nie umniejsza jego umiejetnosci i wogóle o niczym nie swiadczy,Fe ..ja tez sie takimi brzydze.Gdybys czytała moje wczesniejsze wpisy to wiedzialabys że bardzo krytycznie wypowiadalam sie na temat tego oszusta. No wlaśnie... sprawa wiary powinna byc daleko od polityki a niestety nie jest ani tu na dole ani tam na górze i to nie jest akurat zasługa lewicy.O nienawisci nic Ci nie powiem bo ja nie znam tego uczucia ale o pokorze i wrazliwości owszem bo te cechy nie sa mi obce a wrecz bliskie. .a miejsce obecnych "kacykow" zajma nastepni " kacykowie" tylko z innej opcji ... uwierz mi że nie zmieni sie nic w tych sprawach a może byc jeszcze gorzej, bo sama twierdzisz że musza opuścic posady dla nastepnych "swoich"i nikt nie bedzie patrzył na ich czesto bardzo dobre kompetencje . Ja w wyborach wspieram rozsadnych i przewidywalnych ludzi bo na niespodzianki nie mam jakos juz ochoty. Tez ubolewam że nie stawiaja na ludzi młodych bo trzeba dawac im szanse , bo to nasza przyszłosc i nie wszysko mi sie tak bardzo w naszej lewicy podoba ale uważam że i tak są najrozsadniejszym wyborem i przy tym pozostane. W zyciu juz dokonalam chyba wszystkich wyborow i chyba nawet niezle mi to wyszło tak wiec mysle że i tym razem nie popełniam blędu. Miłego wieczoru:)) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 25.11.10, 22:58 iwon68 napisała: > w naszej lewicy podoba Ale co świadczy o tym, że ktoś jest z "naszej lewicy"? Legitymacja SLD, czy może coś jeszcze? > ale uważam że i tak są najrozsadniejszym wyborem i przy tym pozostane. Jeśli pracujesz w licznej grupie pracowników Urzędu Miasta, jednostek organizacyjnych gminy miejskiej Żary, spółdzielni mieszkaniowej to dla ciebie jedyny słuszny wybór. > tak wiec mysle że i tym razem nie popełniam blędu. Miłego wieczoru:)) Oczywiście, przecież "żarska lewica" lojalność nagradza pracą np. w urzędzie, MOSiR, PEKOMie czy innej Spółdzielni Mieszkaniowej. Z tego punktu widzenia można powiedzieć, że głosowanie, czy start z listy Żarskiej Lewicy, czy SLD to naprawdę rozsądny wybór... Odpowiedz Link Zgłoś
iwon68 Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 25.11.10, 23:07 i tu Cie croolick zaskocze bo od kilku lat z pewnych przyczyn nie pracuję i w niczym nie jestem od nikogo zależna:))) aha:)) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 25.11.10, 23:10 iwon68 napisała: > i tu Cie croolick zaskocze bo od kilku lat z pewnych przyczyn nie pracuję i w > niczym nie jestem od nikogo zależna:))) aha:)) Na ale mąż dzięki kolegom z SLD ma przynajmniej porządną pracę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwon68 Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 26.11.10, 08:59 croolick napisał: > > Na ale mąż dzięki kolegom z SLD ma przynajmniej porządną pracę:-))) ooo... a to bardzo ciekawe co mowisz ... a możesz mi powiedziesz skąd masz taką wiadomosc?? Odpowiedz Link Zgłoś
iwon68 Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 26.11.10, 11:01 iwon68 napisała: > croolick napisał: > > > > Na ale mąż dzięki kolegom z SLD ma przynajmniej porządną pracę:-))) > ooo... a to bardzo ciekawe co mowisz ... a możesz mi powiedziesz skąd masz tak > ą wiadomosc?? hej .. administratorze pytalam Cie o cos? bo to sie nazywa "pomówienie" Tak sie rodzi plotka ktora czesto krzywdzi ludzi i na Twoim miejscu uważałabym bardzo co pisze.Twoim zadaniem jest czuwac nad regulaminem a nie wymadrzac sie , insynuowac i dawac do zrozumienia że "cos wiesz ale nie powiesz" Odpowiedz Link Zgłoś
e_anulka Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 26.11.10, 11:23 insynuowac i dawac do zrozumienia że "cos wiesz ale nie powiesz" To tak samo jak Ty to robisz niby anonimowo ! Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 26.11.10, 17:35 iwon68 napisała: > hej .. administratorze pytalam Cie o cos? bo to sie nazywa "pomówienie" Tak sie rodzi > plotka ktora czesto krzywdzi ludzi i na Twoim miejscu uważałabym bardzo > co pisze.Twoim zadaniem jest czuwac nad regulaminem a nie wymadrzac sie , > insynuowac i dawac do zrozumienia że "cos wiesz ale nie powiesz" To tu normalna "administratorska" praktyka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 26.11.10, 21:33 p.e.k.o napisał: > To tu normalna "administratorska" praktyka jest. Po raz kolejny zachęcam do założenia własnego forum i wykazania się tam własnymi administracyjnymi ambicjami. Tu obowiązuje regulamin Agory i netykieta. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
pijanista69 a który to punkt regulaminu złamałem :) ? 25.11.10, 22:01 aleś Ty wrażliwy na krytykę Adminie a nawet nie byłem niegrzeczny dobrze, że nie zostałeś radnym bo na sali ciągle musiałby być lekarz z pigułkami do obniżania ciśnienia :) hy hy hy Odpowiedz Link Zgłoś
croolick do pijanisty69 25.11.10, 22:09 forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617503.html Odpowiedz Link Zgłoś
pijanista69 Re: do pijanisty69 26.11.10, 08:31 rozumiem, że naruszyłem punkt: "...Uważaj z humorem i ironią! Mogą być niezrozumiałe ..." Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: do pijanisty69 26.11.10, 13:17 pijanista69 napisał: > rozumiem, że naruszyłem punkt: > "...Uważaj z humorem i ironią! Mogą być niezrozumiałe ..." Nie. "Nie obrażaj i nie atakuj personalnie swoich rozmówców." Odpowiedz Link Zgłoś
pijanista69 [...] 26.11.10, 22:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: do pijanisty69 26.11.10, 22:09 Chcesz porozmawiać - zapraszam do kontaktu mailowego Odpowiedz Link Zgłoś
e-socjolog Re: Stepa i Grochla wiceburmistrzami ? 15.12.10, 13:33 obywatelkan napisał: > Pani Stepa jest znana jako bardzo zaangażowana działaczka społeczna. Pan Macius > zonek dobrze zrobił, że zaproponował jej stanowisko wiceburmistrza. Mieszkańcy > poprą jego kandydaturę, chociażby dlatego, żeby Pani Elżbieta zajęła się szkoln > ictwem i oświatą w naszym mieście. Brawo-super kandydatura!! Bardzo mądra i kul > turalna osoba, lubi ludzi i często im pomaga. Gratuluję trafnej prognozy. tvlubuska.pl/index.php/wiadomoci/ary/495-s-i-zastpcy Odpowiedz Link Zgłoś