aniku_k 29.04.07, 20:27 a moze wycieczka rowerowa do złotnika w niedzielę 6 maja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: wycieczka rowerowa 30.04.07, 01:04 aniku_k napisała: > a moze wycieczka rowerowa do złotnika w niedzielę 6 maja? chetnie Odpowiedz Link Zgłoś
erykzary Re: wycieczka rowerowa 30.04.07, 01:05 ja też jestem chętny, mam nadzieję że mi rower posłuszeństwa nie odmówi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: wycieczka rowerowa 30.04.07, 12:14 aniku_k napisała: > a moze wycieczka rowerowa do złotnika w niedzielę 6 maja? bober juz byl zary.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: wycieczka rowerowa 30.04.07, 13:49 ale nie był w naszym towarzystwie :) to jakby tam nie był :] Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: wycieczka rowerowa 02.05.07, 20:48 to moze o 11.00 spotkanie w niedziele, hmm tylko gdzie? bober gdzie? przy pttk? Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: wycieczka rowerowa 02.05.07, 22:46 aniku_k napisała: > to moze o 11.00 spotkanie w niedziele, Pasuje > hmm tylko gdzie? Do Złotnika na początku, ale możemy pojechać na stary cmentarz w tajemniczym miejscu tylko mi znanym :o) Żartuje > bober gdzie? Nie jestem organizatorem, ja tylko mogę prowadzić i tempo nadawać :o) > przy pttk? Przy fontannie na Rynku :o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: wycieczka rowerowa 02.05.07, 23:53 dobra, to spotkanie w niedzielę o 11.00 przy fontannie. bober ja nie pytałam gdzie jedziemy tylko gdzie sie spotykamy :)))) wiadomo przecież że ja prowadze wycieczke :)i atrakcją bedzie zagubienie sie w terenie :). kto pierwszy zdoła wrócić do domu o własnych siłach z wycieczki po nieznanym wygrywa nagrode. a co do tempa, to chciałabym dożyć moich kolejnych urodzin... Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: wycieczka rowerowa 03.05.07, 12:35 aniku_k napisała: > wiadomo przecież że ja prowadze wycieczke :)i atrakcją bedzie zagubienie sie w > terenie :). Czekam na to :o) > kto pierwszy zdoła wrócić do domu o własnych siłach z wycieczki po nieznanym > wygrywa nagrode. Szykuj już nagrodę dla mnie :o) > a co do tempa, to chciałabym dożyć moich kolejnych urodzin... Nie dożyjesz do wieczora... Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: wycieczka rowerowa 04.05.07, 20:41 apel do uczestników wycieczki: błagam wezcie ze soba jakies jedzenie, picie... żeby nie wyszło znów ze tylko ja sie cały czas objadam podczas wycieczki ... do zobaczenia :] Odpowiedz Link Zgłoś
erykzary Re: wycieczka rowerowa 05.05.07, 02:20 ja wezmę mineralną albo lepiej dwie;-)) przyda się po "upojnej", sobotniej nocy ;-)) a i radzę się wyposażyć w zatyczki do uszu bo coś mi się zdaję że będe marudził że główka mi pęka <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: wycieczka rowerowa 05.05.07, 10:29 my nie potrzebujemy zatyczek. wystarczą nam twoje skarpeteczki, którymi zatkamy ci otwór chłonąco- trawiący :), gdy już bedzie ciezko nam wytrzymac, gdy już ptaków przez ciebie nie bedzie słychać itp itd :] Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: wycieczka rowerowa 05.05.07, 10:40 aniku_k napisała: > błagam wezcie ze soba jakies jedzenie, picie... Piknik robimy?? Odpowiedz Link Zgłoś
erykzary Re: wycieczka rowerowa 05.05.07, 13:42 >>wystarczą nam twoje skarpeteczki, którymi zatkamy ci otwór chłonąco- >>trawiący :), co za metody <hahaha>, mam silne siekacze, wczoraj zdołały kogoś zranić więc ze skarpetkamni też sobie poradzę ;-)) >> Piknik robimy?? na to wychodzi ;-)) Wezmę sobie marchewkę ;-))<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
dzondou Re: wycieczka rowerowa 05.05.07, 23:46 jak będzie pogoda bezdeszczowa to czekajcie na mnie, jakby co to erykowi dam znać na komórę, pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
erykzary Re: wycieczka rowerowa 05.05.07, 23:55 ok....będziemy czekać...musi być bezdeszczowa ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: wycieczka rowerowa 05.05.07, 23:58 hmm, nie bylbym tego taki pewny: zary.info/module.php?op=pogoda :-( Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: wycieczka rowerowa 06.05.07, 00:00 pogoda.wp.pl/miasto,zary,mid,1201315,mi.html Odpowiedz Link Zgłoś
erykzary Re: wycieczka rowerowa 06.05.07, 00:11 miejmy nadzieję, że się meteorolodzy pomylili i będziemy mieli ostre słońce ;-)) tak, tak, wiem że nadzieja matką głupich jest ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: wycieczka rowerowa 06.05.07, 00:36 Pogoda na jutro: meteo.pl/java2/mgram.php?x=11&y=12&pol_x=395&lang=0&ver=&ikonka=1 Odpowiedz Link Zgłoś
erykzary Re: wycieczka rowerowa 06.05.07, 10:08 Ludzie!!! słońce świeci, po lasach płodzą się dzieci...a my możemy wyruszać w plener !!!! Zaraz wyruszam z Kunic ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: wycieczka rowerowa 06.05.07, 00:15 przecież wszyscy wiedzą że media kłamią :) a szczególnie co do pogody... w tv było ponoc ok Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: wycieczka rowerowa 06.05.07, 00:17 pogoda.onet.pl/1,3505,38,miasto.html 0,1 mm - co to za deszcz... Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Pogoda 06.05.07, 22:56 croolick napisał: > hmm, nie bylbym tego taki pewny Polecam to: meteo.icm.edu.pl/java2/mgram.php?x=11&y=12&pol_x=395&lang=0&ver=&ikonka=1 W porównaniu z innymi, to bardzo wiarygodna prognoza pogody, czasem opady przewidują co do godziny:) Tylko z tego korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: Pogoda 06.05.07, 23:20 dlaczego p.e.k.o nie skusiłeś sie na wycieczke? może next time? Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Zdjecia 06.05.07, 22:21 i8.photobucket.com/albums/a4/croolick/IM000096.jpg rowery sa, a oni gdzie sie podziali? i8.photobucket.com/albums/a4/croolick/IM0000983.jpg a tak! Ogladaja nagrobki... i8.photobucket.com/albums/a4/croolick/IM000127.jpg bober w koncu zainteresowal sie ludzmi. lizun9 ladny piszczel? ;-) i8.photobucket.com/albums/a4/croolick/IM000131.jpg znalezlismy nawet latajacy spodek porzucony przez marsjan (pewnie za duzo Beczki Gorzkiej wypili z panem Edkiem, bylym traktorzysta z PGRu) i8.photobucket.com/albums/a4/croolick/IM000132.jpg wbrew krakaniu meteorologow pogode mielismy wspaniala, co gwarantowalo doskonala widocznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: Zdjecia 06.05.07, 22:53 czytaliście juz to? www.bobry.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 moze by tak jakąś buzkę bobrowi wkleic? bo nie łykał rutinoscorbinu i jakiś taki niewyraźny jest :) np. stąd : www.forumfilm.pl/imgnews/narnia_bobry.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Zdjecia 08.05.07, 23:26 aniku_k napisała: > moze by tak jakąś buzkę bobrowi wkleic? bo nie łykał rutinoscorbinu i jakiś > taki niewyraźny jest :) Bardzo proszę :o) img69.imageshack.us/my.php?image=im000127xu2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Zdjecia 08.05.07, 17:52 Na moim blogu trochę zdjęć ze Złotnika. W następnych dniach będzie jeszcze więcej :o) Ważna informacja: NIE BęDZIE ZDJęć LUDZI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: Zdjecia 08.05.07, 19:25 uwaga lizun9! ponoć podczas ostatniej wyprawy bober zrobił jedno zdjęcie ze mną !!!! albo jest szansa na to, ze bedzie fotografował ludzi, albo z zabytkiem mnie pomylił. w końcu juz troche lat mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Zdjecia 09.05.07, 10:51 boberzary napisał: > Na moim blogu trochę zdjęć ze Złotnika. W następnych dniach będzie jeszcze > więcej :o) > Ważna informacja: > NIE BęDZIE ZDJęć LUDZI!!! Wchodzę dzisiaj na targi staroci w blogu Bobra, a tam kurna ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: Zdjecia 09.05.07, 11:13 musze cie rozczarować, to tylko złudzenie. to niestety same terminatory, androidy itp itd ... Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Zdjecia 09.05.07, 11:21 aniku_k napisała: > musze cie rozczarować, to tylko złudzenie. > to niestety same terminatory, androidy itp itd ... Mhhh tak też sobie od razu pomyślałem;) Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Zdjecia 09.05.07, 15:17 lizun9 napisał: > Wchodzę dzisiaj na targi staroci w blogu Bobra, a tam kurna ludzie... A czego się spodziewałeś?? skorup, monet itp. Nie wiem po co cytujesz mnie w swojej wypowiedzi, jak nie odpowiadasz na to co pisze! Pisałem tyle razy że wchodzić nie musisz a ty nadal swoje, uwziąłeś sie na mnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Zdjecia 09.05.07, 15:22 boberzary napisał: > A czego się spodziewałeś?? skorup, monet itp. > Nie wiem po co cytujesz mnie w swojej wypowiedzi, jak nie odpowiadasz na to co > pisze! > Pisałem tyle razy że wchodzić nie musisz a ty nadal swoje, uwziąłeś sie na mnie > ?? ....A bo taki zabawny jesteś jak się złościsz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: Zdjecia 09.05.07, 16:14 bober, no co ty... ale dajesz sie łatwo podpuszczac :))))) nie kłócic mi sie tu! to mój wątek :) lizun9, może zabierzesz sie z nami na nastepna wycieczke? Odpowiedz Link Zgłoś
erykzary Re: Zdjecia 09.05.07, 18:03 >> może zabierzesz sie z nami na nastepna wycieczke? a planujemy następną?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: Zdjecia 09.05.07, 20:17 no jasne że planujemy. teraz na południe. może 20 maja... jak croolick wydobrzeje, a nas pupki i nóżki przestaną boleć :] Odpowiedz Link Zgłoś
erykzary Re: Zdjecia 09.05.07, 20:43 przepraszam...ja po wycieczce czułem sie jak nowonarodzony ;-)) nic mnie nie bolało :-) Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Zdjecia 09.05.07, 21:01 aniku_k napisała: > jak croolick wydobrzeje, a nas pupki i nóżki przestaną boleć :] Pupka jeszcze dziś boli, tak jest jak emeryt siada na rower po długiej przerwie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Zdjecia 09.05.07, 22:04 boberzary napisał: > Pupka jeszcze dziś boli, tak jest jak emeryt siada na rower po długiej > przerwie :o) O jak milo! To nie jestem jeszcze emerytem! ;-) Ale swoja droga w nowym rowerze mam bardzo wygodne siodelko, acz nie wyglada na takie. Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Zdjecia 09.05.07, 22:33 croolick napisał: > O jak milo! To nie jestem jeszcze emerytem! ;-) Ale swoja droga w nowym rowerze > mam bardzo wygodne siodelko, acz nie wyglada na takie. Mój rower też ma wygodne siodełko i na dodatek działają w nim wszystkie przerzutki, więc jak złoże to będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
erykzary Re: Zdjecia 10.05.07, 00:25 croolick: >>Bober juz opowiada ludziom szczegoly nastepnej wyprawy ;-) jakie szczegóły ;> ? >>Ale swoja droga w nowym rowerze mam bardzo wygodne siodelko, acz nie wyglada >>na >>takie. moje i nie wygląda i nie jest wygodne ale już się do niego przyzwyczaiłem ;-)) do następnej wyrawy chyba będę musiał mały tuning swojemu wysłużonemu rowerkowi zrobić ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Zdjecia 09.05.07, 22:02 aniku_k napisała: > jak croolick wydobrzeje e no nie jest tak zle, przynajmniej mnie tylek nie boli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Zdjecia 21.05.07, 15:38 aniku_k napisała: > no jasne że planujemy. teraz na południe. > może 20 maja... Jakoś nikt chęci nie miał żeby innych zachęcić, jak tak dalej będzie to nigdzie nie pojedziemy. I tak kto będzie chciał ze mną jechać jak się wydało że nie "kocham swojego miasta" a zdjęcia robię z musu (może dżemu truskawkowego?) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Zdjecia 21.05.07, 15:56 boberzary napisał: > Jakoś nikt chęci nie miał żeby innych zachęcić, jak tak dalej będzie to > nigdzie nie pojedziemy. I tak kto będzie chciał ze mną jechać jak się wydało > że nie "kocham swojego miasta" a zdjęcia robię z musu (może dżemu > truskawkowego?) Bober, gdybys byl kobioeta sprawa bylaby prosta - masz "trudne dni", ale Ty jestes facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Zdjecia 21.05.07, 15:58 croolick napisał: > boberzary napisał: > Bober, gdybys byl kobioeta sprawa bylaby prosta - masz "trudne dni", ale Ty jes > tes facetem. To chyba dobrze, nie??Zawsze można być jeszcze party_boyem... Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Zdjecia 21.05.07, 15:59 croolick napisał: > Bober, gdybys byl kobioeta sprawa bylaby prosta - masz "trudne dni", ale Ty jes > tes facetem. Jak ktoś mnie wkurwi tak się zachowuję, jak sie robi zdjęcia z musu?? Czy wszyscy muszą kochać swoje miasto jak ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Zdjecia 21.05.07, 16:44 boberzary napisał: > Jak ktoś mnie wkurwi tak się zachowuję, cos za czesto sie "wkurwiasz" - dobrze, ze w Polsce nie ma powszechnego dostepu do broni palnej ;-) > jak sie robi zdjęcia z musu?? az tak to Cie zabolalo? > Czy wszyscy muszą kochać swoje miasto jak ty?? Nie, nie musza, ale dlaczego zaraz bezsensownie podkopywac czyjes przekonania? To mnie irytuje - nie cenisz Zar? To powiedz cos sensownego a nie pluj dla samego pluca zolcia. Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Zdjecia 21.05.07, 21:36 croolick napisał: > cos za czesto sie "wkurwiasz" - dobrze, ze w Polsce nie ma powszechnego dostepu > do broni palnej ;-) I kto to mówi :o) > Nie, nie musza, ale dlaczego zaraz bezsensownie podkopywac czyjes przekonania? Właśnie. > To mnie irytuje - nie cenisz Zar? Gdybym nie cenił to bym nie robił zdjęć (dżem poziomkowy) Śmieszy mnie tylko nazywanie Żar najpiękniejszym miastem w Polsce. Jak miasto takie jak Żary może być najpiękniejsze gdy: -kompleks zamkowo-pałacowy wygląda jak wygląda, -ul. Cicha zdewastowana i zaśmiecona, -brak zabudowy starego miasta, okolice Ratuszowej, Kaczego Rynku, Osadników W., Mieszka, Plac Przyjaźni, jeden wielki parking, Deptak, Kaczy rynek, Buczka z menelami i brudnymi płytkami, -w parkach coraz mniej drzew, nowych nie ma (Podwale), -brak zwiedzania głównych zabytków, tandetny Rynek (wasze słowa) z fontanną, -Pl. zamkowy z obskurnym ryneczkiem i ruinami, -Zielony Las zaśmiecony, brak ławek, trakty rozjechane, wieże w fatalnym stanie, -Żarskie city to same banki (wasze słowa), -brak imprez zachęcających do przyjazdu, -brak muzeum, - nowe budownictwo na starym mieście, -park przypałacowy, -JPII, -brak terenów pod inwestycję, -same markety, -nowe parkingi w nieodpowiednich miejscach, -nieodpowiedni burmistrz (wasze słowa) -klika SLD ( naiwny tylko wierzy że inny coś zmieni-patrz przykład Grochli) -sieć ścieżek wykonana po pijaku i na odwal, aby tylko były, -młodzi bez szans, To powiedz cos sensownego a nie pluj dla same > go pluca zolcia. Właśnie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Zdjecia 21.05.07, 23:04 boberzary napisał: > Gdybym nie cenił to bym nie robił zdjęć (dżem poziomkowy) no widzisz, ja tez tak sadzilem ale Marianna mianowala sie samozwanczo Twoim adwokatem > Śmieszy mnie tylko > nazywanie Żar najpiękniejszym miastem w Polsce. Jak miasto takie jak Żary może > być najpiękniejsze gdy: Bobrze, przeciez ja sobie z tego doskonale zdaje sprawe, przeciez nikt tego artykulu nie bral doslownie - sam autor przeciez zauwazyl, ze ani wladze ani mieszkancy nie potrafia docenic tego co maja. Chodzi o potencjal! O to co mogloby byc atrakcja i ja mysle, ze to jest do zrobienia, by Zary staly sie naprawde atrakcyjnym miastem. > -kompleks zamkowo-pałacowy wygląda jak wygląda, to osobista zasluga burmistrza, ktory zrobil wszystko by tego nie kupic i sie dlaej tym problemem nie przejmowac. > -ul. Cicha zdewastowana i zaśmiecona, racja, ale dlaczego? Bo nikt w miescie nie stara sie wymuc na Strazy Miejskiej i Policji wlasciwych dzialan > -brak zabudowy starego miasta, okolice Ratuszowej, Kaczego Rynku, Osadników > W., Mieszka, ale sam wiesz, ze to sie powoli zmienia > Plac Przyjaźni, jeden wielki parking, no ale co zorbic, jak radny Luckiwicz i jego sasiedzi z geszeftami zrobia wszytsko by tak zostalo > Deptak, Kaczy rynek, Buczka z menelami i brudnymi płytkami, znowu pojawia sie kwestia wlasciwego dzialania Strazy Miejskiej > -w parkach coraz mniej drzew, nowych nie ma (Podwale), racja, tak to jest jak nie ma zadnej polityki wobec zieleni miejskiej > -brak zwiedzania głównych zabytków, racja! > tandetny Rynek (wasze słowa) z fontanną, nasze? Fontanna mi sie nie widzi, ale generalnie jest OK, mogloby byc ladniej, bardziej z gustem ale co ja moge? Poarzekac moge ;-) > -Pl. zamkowy z obskurnym ryneczkiem i ruinami, ale sie i tak sie ostatnimi laty zmienil in plus! > -Zielony Las zaśmiecony, brak ławek, trakty rozjechane, wieże w fatalnym > stanie mnie tez to boli, ale poki nie bedzie to park miejski (regularnie patrolowany) to raczej nic sie nie zmeni > -Żarskie city to same banki (wasze słowa), no wlasnie, bo strategia rewitalizacjana (czytales?) sluzy w ratuszu za papier toaletowy > -brak imprez zachęcających do przyjazdu, no nie jest tak zle > -brak muzeum, pelna zgoda, ale co zrobic jak wladzy ten problem "zwisa"? > -nieodpowiedni burmistrz (wasze słowa) a co uwazsz, ze odpowiedni w swietle tego co napisalem powyzej? Dostales prace w UM? > -klika SLD ( naiwny tylko wierzy że inny coś zmieni-patrz przykład Grochli) racja > -sieć ścieżek wykonana po pijaku i na odwal, aby tylko były, znowu racja > -młodzi bez szans, to mozna powiedziec w stosunku do kazdego miasta w Polsce! Bober przeciez o tym wszytskim juz nie raz na tym forum mowilismy! Chyba wszyscy wiemy o tych problemach! Ale czy w zwiazku z tym nie ma w tym miescie niesamowitych miejsc, zabytkow etc.? Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Zdjecia 21.05.07, 21:52 croolick napisał: > az tak to Cie zabolalo? Zapomniałeś jak ktoś nazwał twój aparat "tanim" Nie bolało Ciebie?? Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Zdjecia 21.05.07, 23:06 boberzary napisał: > Zapomniałeś jak ktoś nazwał twój aparat "tanim" to byl Peko, chcial sie pochwalic, ze ma fajniejszy ;-) > Nie bolało Ciebie?? Generalnie nie, bo to czlowiek robi zdjecia a nie aparat. Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Zdjecia 21.05.07, 23:13 croolick napisał: > Generalnie nie, bo to czlowiek robi zdjecia a nie aparat. Tylko że za każdym razem jak się dało wspominałeś o tym, patrz też na opis swojej galerii, rozumiem to tylko takie zabezpieczenie? aparat nie robi zdjęć (żartuję) sumując tą rozmowę: Nie ma szans na inne wycieczki :o( Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Zdjecia 09.05.07, 22:01 erykzary napisał: > a planujemy następną?? Bober juz opowiada ludziom szczegoly nastepnej wyprawy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Zdjecia 09.05.07, 21:00 aniku_k napisała: > bober, no co ty... > ale dajesz sie łatwo podpuszczac :))))) Już wyluzowałem na szczęście :o) Ale jutro znowu będę wkurzony! > lizun9, może zabierzesz sie z nami na nastepna wycieczke? Co ty piszesz, chcesz nieszczęścia na wycieczce?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: Zdjecia 10.05.07, 13:27 chętnie bym zobaczyła jak dwóch osiłków sie bije :)... tak mało mamy rozrywek w mieście ;)... Odpowiedz Link Zgłoś
lizun9 Re: Zdjecia 10.05.07, 13:45 aniku_k napisała: > chętnie bym zobaczyła jak dwóch osiłków sie bije :)... > tak mało mamy rozrywek w mieście ;)... ...Teraz to Ty podpuszczasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: wycieczka rowerowa 08.05.07, 22:54 aniku_k napisała: > a moze wycieczka rowerowa do złotnika w niedzielę 6 maja? kurde jak tu z Wami jezdzic?! Toz to zagrozenie zycia! ;-) Wlasnie jade na antybiotyku, bo lekarz chce wyelimnowac ryzyko boreliozy. Obejrzyjcie sie dokladnie, czy was takze nie dopadl jakis wredny pajeczakowaty krwiopijca. Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: wycieczka rowerowa 08.05.07, 23:12 jakie szczeście że ty byłeś smaczniejszy i miałeś krótsze spodenki. zawsze to ja mam przynajmniej 3 sztuki na nogach po wizycie w lesie. a mówiłam, tłumaczyłam.... croolicku nie brykaj tak w tych zaroślach, nie tarzaj sie w ściółce leśnej... a ty co....brykałeś... i masz ci los teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: wycieczka rowerowa 08.05.07, 23:21 No coz nie polakomil sie na moje "smakowite" nozki jeno na lopatke - pewnie to byl jakis spadochroniarz - desantowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Prośba 09.05.07, 21:04 Bardzo proszę Croolicka i Eryka o przysłanie zdjęć na których znajduję się Bober. Z góry dzięki :o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k CZERWCÓWKA 06.06.07, 10:05 a moze wycieczka rowerowa w tą niedzielę (10 czerwca)? gdzie? może bober coś wymyśli :). sieniawa i dalej w świat. o której? lepiej o 10.00, zeby później nikt na obiad sie nie spieszył. gdzie spotkanie? przy fontannie oczywiście jak poprzednio. jacyś chętni? propozycje innego terminu? trasy? itp? Odpowiedz Link Zgłoś