Dodaj do ulubionych

Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza

05.06.07, 08:32
Czytacie w Gazecie Lubuskiej artykuły pewnego dziennikarza w których biadoli on ciągle, że radni nie dają kasy na mieszkaniówke, że biedny Pekom chce zrobić dobrze ludziom tylko ci radni źli? Pisze o tym w kółko. Tylko czemu? Czy czasem nie dlatego, że jego córka dostała mieszkanie w socjalnym domku w Kunicach?
Obserwuj wątek
    • lizun9 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 05.06.07, 09:00
      cirus_the_virus napisał:

> Czytacie w Gazecie Lubuskiej artykuły pewnego dziennikarza w których biadoli
      on
      > ciągle, że radni nie dają kasy na mieszkaniówke, że biedny Pekom chce zrobić
      d
      > obrze ludziom tylko ci radni źli? Pisze o tym w kółko. Tylko czemu? Czy
      czasem
      > nie dlatego, że jego córka dostała mieszkanie w socjalnym domku w Kunicach?

Ten "pewien dziennikarz" to konkretny facet z imienia i nazwiska - pytanie
      synku, czy Ty tez jestes gotów się pod swoimi słowami podpisać i dowiesc, ze
      tak było naprawdę???
      • lech_galik Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 05.06.07, 09:18
        lizun9 napisał:

> synku, czy Ty tez jestes gotów się pod swoimi słowami podpisać i dowiesc, ze
        > tak było naprawdę???

najważniejsze że wszystko jest w rodzinie <lol>
    • moofka Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 05.06.07, 12:18
      mieszkania socjalne tez sa dla ludzi
      widac spelniala warunki ta corka aby dostac socjalny lokal
      bez przesady z tym tropieniem aferek :P
    • croolick Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 05.06.07, 14:05
      E tam, On po prostu "wrazliwy spolecznie" jest. Jesli wybiela Pekom to nie z
      konunkturalnosci tylko z powodu miekkiego serca.
      • lizun9 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 05.06.07, 14:23
        croolick napisał:

> E tam, On po prostu "wrazliwy spolecznie" jest. Jesli wybiela Pekom to nie z
        > konunkturalnosci tylko z powodu miekkiego serca.

A może po prostu facet pojął prosta prawdę, która nie do wszystkich dociera -
        jaki Pekom by nie był, ma zadania do wykonania i bez budżetu na godnym poziomie
        się nie obejdzie...
        • croolick Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 05.06.07, 14:40
          lizun9 napisał:

> A może po prostu facet pojął prosta prawdę, która nie do wszystkich
          > dociera - jaki Pekom by nie był, ma zadania do wykonania i bez budżetu na
          > godnym poziomie się nie obejdzie...

Ale dlaczego w Pekomie przepada kazda kwota, ktora radni tam wrzuca bez
          wyraznej poprawy??? Dawanie pieniedzy, bo Pekom potrzebuje to zwykle
          marnotrawstwo z ktorym w koncu trzeba skonczyc a nie ciagle tuszowac
          niewydolnosc tego tworu. Gdyby jeszcze Pekom choc potrafil dobrze wywiazywac
          sie ze statutowych obowiazkow to mozna by przymkonac oko na koszty, ale ta
          firma przejada wiekszosc kasy na swoje wlasne a nie mieszkancow potrzeby.
          Przecez jak sie wejdzie do biurowca na Bohaterow Getta to ciezko sie wcisnac bo
          tyle tam ludzi pracuje, a gdy przez rok nie wplacalem czynszu na wlasciwe konto
          to nikt tam sie nie zorientowal, zadnego upomnienia nie przyslal i tylko
          przypadkiem zorientowalismy sie, ze pieniadze trafialy na niewlasciwe konto!!!
          Czy tak funkcjonuje normalna firma???!!! A bylo to juz dlugo po "sprawie
          kasjerek"...
          • lizun9 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 05.06.07, 14:47
            croolick napisał:

>
            > Ale dlaczego w Pekomie przepada kazda kwota, ktora radni tam wrzuca bez
            > wyraznej poprawy??? Dawanie pieniedzy, bo Pekom potrzebuje to zwykle
            > marnotrawstwo z ktorym w koncu trzeba skonczyc a nie ciagle tuszowac
            > niewydolnosc tego tworu. Gdyby jeszcze Pekom choc potrafil dobrze wywiazywac
            > sie ze statutowych obowiazkow to mozna by przymkonac oko na koszty, ale ta
            > firma przejada wiekszosc kasy na swoje wlasne a nie mieszkancow potrzeby.
            > Przecez jak sie wejdzie do biurowca na Bohaterow Getta to ciezko sie wcisnac
            bo
            >
            > tyle tam ludzi pracuje, a gdy przez rok nie wplacalem czynszu na wlasciwe
            konto
            >
            > to nikt tam sie nie zorientowal, zadnego upomnienia nie przyslal i tylko
            > przypadkiem zorientowalismy sie, ze pieniadze trafialy na niewlasciwe
            konto!!!
            > Czy tak funkcjonuje normalna firma???!!! A bylo to juz dlugo po "sprawie
            > kasjerek"...

To prawda, ale to samo można powiedziec o niejednej instytucji w naszym
            miescie, a nawet o prywatnych firmach - taki lekki powiew dekadencji;) gadam w
            sprawach biznesowych z róznymi ludzmi w całej Polsce, ale ilekroć przyjdzie mi
            zadzwonić do Zar, to czuje się jakby mnie w inne czasy przeniosło...
            Natomiast co do tekstów Jancza w Lubuskiej na temat masy mieszkaniowej -
            facet wytyka braki, a to z kolei trudno uznać za pochwałę stanu rzeczy, czy
            schlebianiu komukolwiek nie daj Boże w zamian za korzysci jakieś...
            • daria9616 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 05.06.07, 14:52
              szkoda tylko, że tego "zacnego dziennikarza" interesują tylko mieszkania
              komunalne, krzywe chodniki. A przecież w Żarach trochę się dzieje dobrego i
              ciekawego. Np. w oświacie, kulturze. Jakoś tak po macoszemu traktuje inne tematy
              • lizun9 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 05.06.07, 14:55
                daria9616 napisała:

> szkoda tylko, że tego "zacnego dziennikarza" interesują tylko mieszkania
                > komunalne, krzywe chodniki. A przecież w Żarach trochę się dzieje dobrego i
                > ciekawego. Np. w oświacie, kulturze. Jakoś tak po macoszemu traktuje inne
                temat
                > y

Daria, ty często czytasz relacje ze szkolnych konkursów i festynów??
                Szczególnie gdy nie grało i nie spiewało tam Twoje dziecko...
                • daria9616 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 05.06.07, 15:05
                  chodzi mi o fakt taki, że nie tylko mieszkania i chodniki są w Żarach, wiele
                  innych ciekwaych rzeczy dzieje się w Żarach. Nie tylko np. Żary 13,oo ul.
                  Buczka, Pan Marian odpoczywa sobie na ławce.
                  Dzieci mam już dorosłe.A sprawy dotyczące miasta, zwłaszcza wydarzeń
                  kulturalnych mnie interesują i basta.Po łepkach te tematy się traktuje. Bo Pan
                  Dziennikarz po prostu na imprezy notorycznie się spoźnia, niestety.
                  • lizun9 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 05.06.07, 15:10
                    daria9616 napisała:

> chodzi mi o fakt taki, że nie tylko mieszkania i chodniki są w Żarach, wiele
                    > innych ciekwaych rzeczy dzieje się w Żarach. Nie tylko np. Żary 13,oo ul.
                    > Buczka, Pan Marian odpoczywa sobie na ławce.
                    > Dzieci mam już dorosłe.A sprawy dotyczące miasta, zwłaszcza wydarzeń
                    > kulturalnych mnie interesują i basta.Po łepkach te tematy się traktuje. Bo
                    Pan
                    > Dziennikarz po prostu na imprezy notorycznie się spoźnia, niestety.

Może po prostu na wydarzenia kulturalne warto chodzić, a nie czytać o nich w
                    gazecie;)
                    • daria9616 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 05.06.07, 15:21
                      wyobraź sobie, że ja uczesniczę, bo w kulturze pracuję i mnie trafia, jak o
                      udanych imprezach pisze się jedno zdanie i zamieszcza do niego zdjęcie.
                      • lizun9 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 05.06.07, 15:27
                        daria9616 napisała:

> wyobraź sobie, że ja uczesniczę, bo w kulturze pracuję i mnie trafia, jak o
                        > udanych imprezach pisze się jedno zdanie i zamieszcza do niego zdjęcie.

No ale sama przyznasz, ze obowiązku pisania o kulturze nie ma - wszystko w
                        rekach organizatorów - ich zapobiegliwości i umiejetności współżycia z mediami.
                        Mnie tez dane było w przeszłości w gazecie pracować i wiem jak to współżycie
                        w Zarach wygląda:)
                        • daria9616 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 05.06.07, 15:29
                          to fakt, nie ma obowiązku. Masz rację. To po co przyłazi, z dyktafonem,
                          aparatem, nawet cyfrowym. Pogapi się, poje a nie napisze.
                          • daria9616 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 05.06.07, 15:30
                            Jak się mu prześle informację o imprezie kulturalnej, to też nie zamieści.
                            Strony regionalne to tylko " komunalka" od czasu do czasu szpital i nic więcej.
                          • lizun9 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 05.06.07, 15:31
                            daria9616 napisała:

> to fakt, nie ma obowiązku. Masz rację. To po co przyłazi, z dyktafonem,
                            > aparatem, nawet cyfrowym. Pogapi się, poje a nie napisze.

Nie wiem po co, nie chcę się za innych wypowiadać;) Może by pojesc??:)
                            • debest3 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 05.06.07, 19:15
                              podejrzewam że chodzi o to zeby odbębnić obecność,bo przeciez nikt mu nie
                              zarzuci że nie interesuje sie imprezami kulturalnymi,kiedyś mi znajomy mówił ze
                              wyzej wymieniony pan jak ognia unika drażliwych tematów dotyczących naszych
                              władz,było to przy okazji przyznawania stypendiów dla uczniów
                    • debest3 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 05.06.07, 19:12
                      lizun9 napisał:
                      >
                      > Może po prostu na wydarzenia kulturalne warto chodzić, a nie czytać o nich w
                      > gazecie;)

jeżeli przyjąć takie rozumowanie to po co sa gazety przeciez wszędzie można
                      pójść i wszystko zobaczyc,a co sie z tym wiaze nigdzie nie wyjezdzać bo przeciez
                      sie nie przeczyta o tym w gazecie,a jak sobie wyobrażasz np.kilkanascie tysięcy
                      ludzi w Lunie albo wiecej,bo kazdy chciał zobaczyć a nie czytac?
                      • lizun9 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 06.06.07, 08:32
                        debest3 napisał:

> jeżeli przyjąć takie rozumowanie to po co sa gazety przeciez wszędzie można
                        > pójść i wszystko zobaczyc,a co sie z tym wiaze nigdzie nie wyjezdzać bo
                        przecie
                        > z
                        > sie nie przeczyta o tym w gazecie,a jak sobie wyobrażasz np.kilkanascie
                        tysięcy
                        > ludzi w Lunie albo wiecej,bo kazdy chciał zobaczyć a nie czytac?

Ja sobie nie wyobrazam, ale Romkowi Krzywotulskiemu sni się to co noc:)
                        Dla odmiany nie umiem sobie wyobrazić wydarzenia kulturalnego, które tyle
                        ciżby by w Żarach zgromadziło - koncert Britney Spears, Ich Troje??? Nie
                        oszukujmy się...
                        • nika139 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 06.06.07, 08:56
                          Na grupie MoCarta w Lunie był nadkomplet. Więcej się niestety nie zmieściło,
                          więc nie wmawiaj nam że w Żarach nucą tylko "A wszystko to, bo ciebie kocham".
                          A że Romkowi Krzywotulskiemu śnią się nadkomplety to źle? Lepiej pić piwo pod
                          sklepem?
                          • lizun9 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 06.06.07, 09:05
                            nika139 napisała:

> Na grupie MoCarta w Lunie był nadkomplet. Więcej się niestety nie zmieściło,
                            > więc nie wmawiaj nam że w Żarach nucą tylko "A wszystko to, bo ciebie kocham".
                            > A że Romkowi Krzywotulskiemu śnią się nadkomplety to źle? Lepiej pić piwo pod
                            > sklepem?

No - i to chyba potwierdza moją teze, ze jak kogoś coś interesuje to woli
                            obejrzec niz czytać jakies ułomne skrótowce w prasie - prawda?

ps. co się czepiasz, ja tam lubię piwo...
    • kalakadze Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 06.06.07, 09:36
      Mam kilka pytań:
      -czy ów dziennikarz znajduje się zasobach bułgarskiej służby bezpieczeństwa?
      -czy istnieje ochrona kontrwywiadowcza na terenie naszego powiatu?
      -czy w/w dziennikarz się zlustrował?
      Czuję nosem postkomunistyczną bułgarską prowokację...
      • citizen_kane Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 06.06.07, 09:42
        o, mamy i "bułgarski trop" ;)

ps

kalakadze jest nie tylko głupkiem ale i ksenofobem ale to idze w parze
        • kalakadze Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 06.06.07, 14:30
          citizen_kane napisała:

> o, mamy i "bułgarski trop" ;)
          >
          > ps
          >
          > kalakadze jest nie tylko głupkiem ale i ksenofobem ale to idze w parze

Jak smiesz szydzic z "bułgarskiego tropu",niedwuznacznie nawiazujac do wydarzeń
          z placu Św.Piotra? Spłoniesz w piekle lewacka świnio.
      • lizun9 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 06.06.07, 09:47
        kalakadze napisała:

> Mam kilka pytań:
        > -czy ów dziennikarz znajduje się zasobach bułgarskiej służby bezpieczeństwa?

Na pewno, inaczej tyle o komunalce by nie pisał..

> -czy istnieje ochrona kontrwywiadowcza na terenie naszego powiatu?

A po co, przecież tu same agenty, a swój swego bez trudu rozpozna..
        >
        -czy w/w dziennikarz się zlustrował?

Nie ma takiego obowiązku, nie czytałes wyroku trubunału??

• toradel Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 06.06.07, 13:07
      jak na obcokrajowca JT daje radę zwłaszcza, że już nie pierwszej młodości,
      haha, może młodej krwi brak w GL, w regionalnej takie świeżynki są
      • croolick Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 06.06.07, 15:14
        toradel napisała:

> haha, może młodej krwi brak w GL, w regionalnej takie świeżynki są

no ta zdecydownie wybieram doswiadczenie niz "swiezynki" z GR :-P
      • debest3 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 06.06.07, 20:19
        toradel napisała:

> jak na obcokrajowca JT daje radę zwłaszcza, że już nie pierwszej młodości,
        > haha, może młodej krwi brak w GL, w regionalnej takie świeżynki są

no i jak przeczytałem co te świeżynki napisały o modernizacji drogi krajowej nr
        12 to ryczałem ze śmiechu ,zajady mam do dzisiaj,nie wiem moze niech redakcja
        im dyktafony kupi, bo jeśli chodzi o przekręcanie faktów i zaniżenie kosztów to
        świeżynki przegięły totalnie
    • toradel Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 06.06.07, 22:35
      podobno w GR niewiele świeżynki mają do powiedzenia, tzn. coś piszą ale ich
      teksty są przekręcane na górze, ile w tym prawdy to szczerze mówiąc nie wiem, a
      jeśli idzie o JT to ktoś tu pisał, że on za mało kulturą się zajmuje, w GR
      chyba sporo się poświęca tym sprawom, ale ich tam więcej, a JT sam na cale
      miasto
      • p.e.k.o Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 06.06.07, 23:55
        toradel napisała:

> JT sam na cale miasto

No... to nie jest taka prosta sprawa napisać po kilka tekstów codziennie, i tak
        od wielu lat. Czasem chodzi się po utartych "łatwych" ścieżkach.
        • wolowicz666 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 07.06.07, 01:47
          p.e.k.o napisał:

> No... to nie jest taka prosta sprawa napisać po kilka tekstów codziennie, i tak
          > od wielu lat. Czasem chodzi się po utartych "łatwych" ścieżkach.

jak to dobrze, że mamy Peko, kto inny by nam opowiadał truizmy?
      • wolowicz666 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 07.06.07, 01:53
        toradel napisała:

> podobno w GR niewiele świeżynki mają do powiedzenia, tzn. coś piszą ale ich
        > teksty są przekręcane na górze,

no tak Piotrowski musi zawsze trochę intryg insynuacjami wprowadzić, bo nic tak nakładu nie podnosi jak półprawdy i gównoprawdy.
    • bnq58 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 08.06.07, 07:10
      Już tak nie narzekajcie, macie w żarach swoją GR i swojego JT z GL, a w moim
      Lubsku CO? nic nie przeniknie do prasy, ale jakiej tam prasy, z GL nie ma
      żadnego korespondenta, jedynie od wielkiego dzwonu ktoś się zjawi. Magazyn
      Lubski pismo całkowicie zależne od UM - zyją z dotacji miejskich i burmistrz
      otwarcie powiedział, że nie życzy sowbie tekstów krytycznych ma być tylko
      "propaganda sukcesu" no i jest, a że w ML naczelny jest z Gubina to poza kasą
      reszte ma w d...
      może jedynym wyjściem jest e-gazeta Lubska? muszę nad tym pomyśleć.
      • lizun9 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 08.06.07, 10:15
        bnq58 napisał:

> Już tak nie narzekajcie, macie w żarach swoją GR i swojego JT z GL, a w moim
        > Lubsku CO? nic nie przeniknie do prasy, ale jakiej tam prasy, z GL nie ma
        > żadnego korespondenta, jedynie od wielkiego dzwonu ktoś się zjawi. Magazyn
        > Lubski pismo całkowicie zależne od UM - zyją z dotacji miejskich i burmistrz
        > otwarcie powiedział, że nie życzy sowbie tekstów krytycznych ma być tylko
        > "propaganda sukcesu" no i jest, a że w ML naczelny jest z Gubina to poza kasą
        > reszte ma w d...
        > może jedynym wyjściem jest e-gazeta Lubska? muszę nad tym pomyśleć.

GR i GL nie są żarskimi periodykami ale (przynajmniej w teorii) powiatowymi i
        wojewódzkimi - i nic nie stoi na przeszkodzie by lubszanie ruszyli dupy i o
        zainteresowanie swoją okolica trochę pozabiegali zamiast biadolic, ze nikt o
        nich nie chce pisac...
        • daria9616 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 08.06.07, 12:50
          Wiesz, jeszcze jest "Tygodnik Powiatowy", który jest otwarty dla wszystkich.
          Możesz stać się sam dziennikarzem i coś o tym Lubsku napisać i przesłać do
          redakcji,może wydrukują. To po pierwsze, a po drugie zaproś JT może pstryknie
          zdjęcie ciekawego miejsca w Lubsku i zamieści je w GL. Pozdrawiam Lubsko.
          • bnq58 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 08.06.07, 15:44
            daria9616 napisała:

> Wiesz, jeszcze jest "Tygodnik Powiatowy", który jest otwarty dla wszystkich.
            > Możesz stać się sam dziennikarzem i coś o tym Lubsku napisać i przesłać do
            > redakcji,może wydrukują.
            no właśnie: MOŻE!!!!!!!!
            To po pierwsze, a po drugie zaproś JT może pstryknie
            > zdjęcie ciekawego miejsca w Lubsku
            NIE! dziękuję! sam mogę "pstryknąć" a znam parę "interesujących miejsc w gminie
            Lubsko" pisałem o tym niegdyś w Tygodniku Powiatowym.

i zamieści je w GL. Pozdrawiam Lubsko.

również Pozdrawiam ... /?/ ... Lubsko
            • nika139 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 08.06.07, 21:58
              A co się stało, że już nie piszesz?
    • cirus_the_virus Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 26.06.07, 08:48
      A on pisze kolejne artykuły o tym jacy ci radni źli a Rapacz i spółka dobrzy:
      www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070626/POWIAT18/70625078/-1/powiat18
      www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070622/POWIAT18/70621042/-1/powiat18
      • lizun9 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 26.06.07, 08:52
        cirus_the_virus napisał:

> A on pisze kolejne artykuły o tym jacy ci radni źli a Rapacz i spółka dobrzy:
        > www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070626/POWIAT18/70625078/-1/powiat18
        > www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070622/POWIAT18/70621042/-1/powiat18

Czytamy między wierszami, co?
        • cirus_the_virus Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 26.06.07, 08:57
          A co tu czytać między wierszami, facet od jakigoś czasu sraczki dostał z tym
          blokowaniem kasy dla Pekomu. Robi to bezinteresownie?
          • lizun9 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 26.06.07, 08:59
            cirus_the_virus napisał:

> A co tu czytać między wierszami, facet od jakigoś czasu sraczki dostał z tym
            > blokowaniem kasy dla Pekomu. Robi to bezinteresownie?

Rozumiem, ze Tobie ten gnój i ruina na miescie kompletnie nie przeszkadza??
            A co do bezinteresowności - jak juz pisałem wyżej, udowodnij, potem
            szczekaj..
            • cirus_the_virus Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 26.06.07, 09:03
              A myślisz, że kolejne miliony wpakowane w Pekom rozwiążą ten problem? Jakoś do
              tej pory Pekom nie portafił roziwązać problemów mieszkaniówki a stał się firmą
              rodzinną. A może ten Skobelski to Mojżesz i wyprowadzi ZGM z niewoli egipskiej?
              • lizun9 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 26.06.07, 09:19
                cirus_the_virus napisał:

> A myślisz, że kolejne miliony wpakowane w Pekom rozwiążą ten problem? Jakoś
                do
                > tej pory Pekom nie portafił roziwązać problemów mieszkaniówki a stał się
                firmą
                > rodzinną. A może ten Skobelski to Mojżesz i wyprowadzi ZGM z niewoli
                egipskiej?

Dzisiaj nie jestem w nastroju do sporów - o Pekomie myslę jak najgożej, ale o
                radzie miasta i włodarzach z ratusza tez nie wypada mysleć lepiej - bo oni
                kompletnie nie przyczyniają się do rozwiązania problemu. A wszystko dzieje sie
                kosztem ludzi o czym Janczo pisze..I tyle..
                • drogba666 Re: Jak zapewnić sobie przychylność dziennikarza 26.06.07, 09:53
                  Skoro nie wszyscy lokatorzy płacą czynsz to nie ma sie co dziwić ze nie starcza
                  na remonty i kamienice sie sypią. A przecież przy Pekomie działa specjalna
                  komórka odpowiedzialna za bieranie pieniedzy.
                  W sprawie artykułu o Pekomie to Janczo podchodzi do tematu jednostronnie i
                  przedstawie ludzi pokazujących jak odpada tynk ze starej kamienicy. Może
                  powinien też za każdym razem przypominać ze za ten milion brakujący w kasie
                  Pekom udałoby sie wyremontowac z 3, 4 kamienice. A odpowiedzialne osoby z
                  bałagan w tej firmie z prezesem na czele pracują dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka