lech_galik
16.09.07, 21:23
Jutro o 8,00 rano (czyli w poniedziałek 17 września 2007.r.) przy ulicy Artylerzystów 6 w Żarskim PINB odbędzie się rozprawa administracyjna zarządzona przez Artura Staszkowiana w sprawie jego prywatnej wojny która wypowiedził mi na koszt urzędu i Polskiego Podatnika.
Jest to już trzecia rozprawą jaką wyznaczył Artur Staszkowian w tej ciągnącej się blisko 2 lata stronniczej sprawie mającej na celu wyłącznie dręczenie mnie i mojej rodziny.
Na rozprawach administracyjnych organizowanych przez Artura Staszkowina dzieją się cuda bezprawia godne UB i NKWD.
Artur Staszkowian w swej arogancji i poczuciu bezkarności łamie prawa obywatelskie i prawa człowiek dopuszczając się fałszerstw, oszczerstw, naruszeń Kodeksu Postępowania Administracyjnego, Kodeksu Etyki Służby cywilnej, a nawet kodeksu Karnego.
W związku z powyższym apeluję do ludzi dobrej woli, którym zależy na ograniczaniu rozpasania i prywaty gangsterów zawłaszczających polskie struktury władzy do przybycia jutro o godz 8, 00 w charakterze osoby zaufania społecznego do siedziby żarskiego PINB.
Potrzebuję ludzi którzy w razie czego zaświadczą o niegodziwościach Artura Staszkowiana, lub których sama obecność na rozprawie powstrzyma tego urzędnika przed zbyt daleko idącymi niegodziwościami.