Dodaj do ulubionych

Boję się mieć nadzieję :(

29.05.06, 09:23
Mam niby wykres trójfazowy, dziwny jak dla mnie i boję się, że to mój cykl
wariuje. Do tej pory trzymałam się dzielnie, starałam się jak mogłam
podchodzić do wszystkiego spokojnie i nie emocjonować się. Może to problemy,
jakie mi ostatnio spadły na głowę spowodowały że zaczynam się załamywać :(
Mam jeszcze dwa do trzech dni do terminu @ i nawet nie myślę o teście bo się
boję. Wybaczcie, że zakładam wątek żeby marudzić ale chciałam to z siebie
wyrzucić :(

www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
Obserwuj wątek
    • nadya22 Re: Boję się mieć nadzieję :( 29.05.06, 10:25
      Nie wyświetla się Twój wykresik!!Tzn. jak go chce kliknąć to wyświetla się
      mój :) Musisz kliknąć na sharing potem home page setup!!Wtedy wyświetli ci się
      link do Twojej stronki :) Skopiuj go i wyślij jeszcze raz na forum :)
      • megisa1 Re: Boję się mieć nadzieję :( 29.05.06, 10:40
        a mi wyświetla się mój ;)
        komputer zapamiętuje chyba ustawienia ;)
        • ash_74 Re: Boję się mieć nadzieję :( 29.05.06, 11:12
          www.fertilityfriend.com/home/13b3f1 zobaczcie teraz czy dobrze zrobiłam.
          Pierwszy raz robiłam tutaj wykresik :)
          • j_o_asia Re: Boję się mieć nadzieję :( 29.05.06, 12:10
            Ash - nie bój się:)
            Nadzieja zawsze umiera ostatnia:)
            I myślę, ze warto się jej trzymać:)
            Póki co Twój wykres wyglada obiecujaco, więc uszka do góry!:)
            A który to Twój cykl starań?
            • ash_74 Re: Boję się mieć nadzieję :( 29.05.06, 12:16
              11 cykl od hsg. Zanim zaczęłam się leczyć próbowałam dwa lata. Bardzo Ci
              dziękuję j_o_asiu za wsparcie. Tak jak pisałam trzymałam się do tej pory a
              teraz pękam.
              • j_o_asia Re: Boję się mieć nadzieję :( 29.05.06, 12:27
                No tak... to już trochę czasu trwa i rozumiem Twoją obawę.
                Ale nadzieję mieć trzeba!
                Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i trzymaj się dzielnie!
                • nadya22 uszy do góry :) 29.05.06, 14:35
                  Ja po takim wykresiku miałabym nadzieję i to ogromną :) Ten spadek w 5dpo to
                  może zagnieżdżenie?? Daj znać :)
                  • ash_74 Re: uszy do góry :) 29.05.06, 14:45
                    obiecuję, że napewno się odezwę. Poczekam conajmniej do poniedziałku, jeśli się
                    spóżni. Oby się okazało, ze mój cykl zwariował przez maluszka :) Bardzo Wam
                    dziękuję naprawdę :)
                    • j_o_asia Re: uszy do góry :) 29.05.06, 14:59
                      :):)
                      • ash_74 Re: buuuuu :) 30.05.06, 11:00
                        wiecie co, nie wiem czy warczeć, wściekać się czy walić głową w ścianę.
                        Wczoraj pojawiły się silne biale upławy (wybaczcie obrazowość opisu) i boję się
                        że znowu jakieś grzybki mnie atakują. Kurde co za porąbany cykl. Dopiero co
                        wyleczyłam jedne bakterie a tu widzę atak kolejnych. Ręce opadają :(
                        • j_o_asia Re: buuuuu :) 30.05.06, 11:49
                          Ash - dziewczyny często piszą, że taki białawy śluz pojawia się im albo przed
                          miesiączką albo jako oznaka ciąży.
                          Więc może...?
                          Który dzisiaj masz dzień cyklu?
                          • j_o_asia Re: buuuuu :) 30.05.06, 11:51
                            Aaaa, już weszłam na Twój wykres.
                            Ash - póki co wszystko wygląda pomyślnie.
                            • ash_74 Re: ?? 30.05.06, 12:00
                              poważnie? nie wiedziałam, dzisiaj nie wpisałam temp. 37,0, zaraz sobie uzupełnię
                              • j_o_asia Re: ?? 30.05.06, 12:24
                                tak, poważnie.
                                Z tego co napisałam to "na dwoje babka wróżyła" wynika.
                                No ale nie koniecznie taki śluz może oznaczać jakieś zakażenie.
                                Ash - trzymam kciuki!:)
                                • ash_74 Re: ?? 30.05.06, 13:46
                                  oki to już nie brzęczę :)))
                                  • j_o_asia Re: ?? 01.06.06, 14:17
                                    Ash - wykres Twój wygląda ślicznie!:)
                                    Mam nadzieję że się udało - bardzo mocno Ci dopinguję:):)
                                    Pozdrawiam.
                                    • ash_74 Re: :) 01.06.06, 14:49
                                      rośnie narazie zamiast spadać ale ciiii ;)powolutku bardzo ale jednak. Dzisiaj
                                      mi bulgocze w brzucholcu ale kurcze co ma być to będzie. Nastrój mi się
                                      poprawił bo dzisiaj ustaliliśmy z narzeczonym datę ślubu w urzędzie :D
                                      • j_o_asia Re: :) 01.06.06, 15:06
                                        :) oki, siedzę sobie cichutko...:)
                                        O! Wspaniale:) zdradzisz termin?
                                        • ash_74 Re: :) 01.06.06, 15:19
                                          30 września, siedzę dzisiaj cała w skowronkach :))ciągle nie mieliśmy czasu i
                                          wreszcie się udało :) Swoją drogą jestem strasznie ciekawa jaka jutro będzie
                                          temperaturka, jak nie spadnie do niedzieli chyba po cichutku zacznę się
                                          cieszyć. Bardzo Ci dziękuję, że mnie dopingujesz. A jak u Ciebie?
                                          • j_o_asia Re: :) 01.06.06, 15:39
                                            Fajny termin:) Lubię wrzesień - koniec lata/poczatek jesieni - fajnie jest wtedy
                                            na dworze:)
                                            A u mnie już po ślubie (sierpień zeszłego roku:))

A jeśli chodzi o plany dzidziusiowe to w styczniu odstawiłam proszki anty i
                                            okazało sie ze wszystko mam rozregulowane:(
                                            Pierwszy cykl - 116 dni! :(
                                            Drugi cykl - dziś 32 dc, temp nie rośnie.
                                            Chyba mam problem z jajeczkowaniem:(
                                            Więc jak na razie mam niezły wynik - 5 mcy i 2 cykle:( a właściwie jeden i pół:(

A poza tym, oki:)

Trzymam kciuki za wysoką temp!:)
                                            I oczywiście czekam na wieści.

• ash_74 Re: :) 01.06.06, 15:58
                                              A robiłas sobie hormony lub monitoring? Faktycznie długie masz cykle. Jutro
                                              rano uzupełnię temperaturę :)
          • channel8 Re: Boję się mieć nadzieję :( 06.06.06, 15:09
            Ash, teścik miał prawo nie wyjść! Według FF jestes dopiero 10 dni po owulacji,
            beta uwalnia sie po zagniezdżeniu zarodka. A to nastepuje ok 5-6 dnia DPO. W
            moczu wiec bedzie obecna ok 6-7 dnia po zagniezdżeniu czyli ok. 12-13 dnia po
            jajeczkowaniu. W tym cyklu miałas późną owulację stad ten czas dla Ciebie "po
            terminie" wcale nie jesteś, moim zdaniem ( nie wiem jaka długą masz fazę
            lutealną) masz ok 4 dni do @., albo do zrobienia kolejnego teściku -
            poztywnego, czego baaardzo Ci zyczę.
    • ash_74 Re: Boję się mieć nadzieję :( 02.06.06, 06:49
      niestety dzisiaj temperaturka spadła i bulgocze mi w brzuchu, co oznacza jedno.
      Nie wiem tylko czy wynik jest miarodajny, bo wczoraj przysnęlam, obudziałm się
      o drugiej w nocy żeby się pójsc umyc i połozyłam się z powrotem spac.
      Przebudziałm się po 5, zmierzyłam temp. i wyszło 36,8. Stwierdziłam, że to już
      koniec ale jak już budziłam się żeby wstac do pracy, zmierzyłam jeszcze raz o
      tak na wszelki wypadek i było 36,95. Ale już nadzieii nie mam. Może w następnym
      cyklu
      • j_o_asia Re: Boję się mieć nadzieję :( 02.06.06, 11:37
        Hej:)

U niektórych dziewczyn wstawanie w nocy zakłóca pomiar temp a niektórych nie.
        Jak jest w Twoim przypadku - nie wiem.
        Wiesz co, jak spoglądam na wykresy kobiet zaciążąnych ich temp nie jest idealnie
        utrzymujaca się na wysokim poziomie, czasem spada, a ciąża jest.
        Nie chcę wzbudzać w Tobie nadziei na daremno, ale... będziemy musiały jeszcze
        poczekać.
        Szkoda że nie bedę miala dostępu do netu przez weekend. Dopiero w poniedziałek
        dowiem się jak sprawy u Ciebie wyglądają.
        Ale cały czas Ash - trzymam mocno kciuki:)
        • j_o_asia Re: Boję się mieć nadzieję :( 02.06.06, 11:52
          A co do mnie to żadnych badań hormonalnych ani monitoringu, jak na razie, nie
          miałam robionych.
          Umówiliśmy się z moim gin ze czekamy do lipca i zobaczymy co się będzie działo.
          Ale od 3 tyg boli mnie lewy jajnik wiec sie zapisałam dzisiaj na USG, zeby
          zobaczyć co się dzieje. Moze cos po tym badaniu się rozjaśni.
          Pozdrawiam.
          • ash_74 Re: 02.06.06, 12:15
            rozumiem, co do bólu jajnika miałam kiedyś podobnie. Okazało się póżniej że ból
            promieniował z nerki. Mam kamień wapniowy w nerce.Bardzo dobrze, że chcesz
            sprawdzić co się dzieje, lepiej dmuchac na zimne :)
            • ash_74 Re: 03.06.06, 08:36
              Dzisiaj temperatura powróciła na 37,1 i @nie ma.
              • nglka Re: wykresik 03.06.06, 11:16
                O spadku tempki wykluczającej ciążę można mówić, gdy spadnie ona na poziom
                przedowulacyjny i to też nie zawsze, często diametralnie spada przy
                zagnieżdżaniu się zaroska by ponownie wzrosnąć (jak zajrzysz do galerii
                wykresików ciążowych w FF to będziesz wiedziała o czym mówię ;-) ).
                U Ciebie musiałaby więc spaść tak jak w 21 dc na Twoim wykresie (24 maj)i
                utrzymać się poniżej. Jednorazowy gwałtowny spadek w kilka dni po owu może, ale
                nie musi świadczyć o implantacji.

Trzymam kciuki ;-)
                • nadya22 WSZYSTKO JEST NA DOBREJ DRODZE :) 03.06.06, 17:46
                  Kochana nie panikuj tempka przecież nie spadła Ci poniżej czerwonej lini!!!Jak
                  spadnie poniżej czerwonej to wtedy będziesz mogła powiedzieć, że już po
                  ptakach!!Jak narazie widze, że wykresik jest ok!!! :) Trzymam kciuki. Testujesz
                  w poniedziałek???
                  joasiu wiesz masz dziwnego gina (zresztą ja też)ale czemu on nie da ci nic na
                  uregulowanie miesiączki??Powiedzmy luteine nawet??Badałaś prolaktyne, tarczyce
                  i progesteron?? Zrób koniecznie badania, bo odstawieniu tabletek przez pierwsze
                  trzy miesiące miesiączki są w miare regularne dopiero później się wszystko
                  kręci!!!
                  • ash_74 Re: :) 04.06.06, 06:05
                    uaktualniam tabelkę www.fertilityfriend.com/home/13b3f1. Jednak nie będę
                    testowac w poniedziałek, poczekam do czwartku lub piątku.
                    • fiamma75 Re: :) 04.06.06, 08:29
                      Nie musisz czekać do czw.
                      Bardzo ładny wykres :-)
                      • ash_74 Re: :) 04.06.06, 10:02
                        wiecie co, mam taki mleczny śluz, dosłownie kolorem przypomina mleko i jest
                        płynny. Oki zrobię test jutro rano i jeśli nie wyjdzie, zrobię kolejny przed
                        samą wizytą u mojego gina tzn. w piątek.
                        • burczykowa Re: :) 04.06.06, 11:50
                          Gratuluję :)
                          Spokojnej ciąży :)
                          • ash_74 Re: do burczykowej :) 04.06.06, 12:38
                            jeszcze mi nie gratuluj :) nie zrobiłam jeszcze testu. Kurcze z jednej strony
                            czuję, że się udało a z drugiej sobie myślę: nie, to niemożliwe, jeszcze @
                            menda przylezie.
                      • ash_74 Re: :) 04.06.06, 10:03
                        i dziękuję że ze mną jesteście, to dla mnie wiele znaczy :)
                        • nglka Re: :) 04.06.06, 22:37
                          Wykresilk ładnie ciążowy (szczególnie ostatnie dni podwyższonej tempki). W takiej sytuacji test powinien już wyjść przy sprawdzaniu moczu o każdej porze dnia.

Powodzenia :)
                          • nadya22 Re: :) 04.06.06, 22:54
                            Jak zatestujesz jutro to daj koniecznie znać o wyniku :) Myślę, że jutro to już
                            wyjdzie teścik, przecież tempka ślicznie wysoka a i już 16dpo!!
                            • ash_74 Re: :) 05.06.06, 06:27
                              dzisiaj niestety znowu spadła do 36,9. Narazie test nie wychodzi, ledwo jakis
                              tam prawie widoczny zarys drugiej kreski i to dopiero jak się wpatrzę jak sroka
                              w kosc:(
                              • nglka Re: :) 05.06.06, 07:03
                                Kochana, 36,9 TO NIE JEST SPADEK.
                                O spadku można mówić dopiero wtedy, gdy spadnie poniżej linii kontrolnej, czyli w Twoim przypadku poniżej 36,4

A jeśli widzisz drugą kreskę to gratuluję. W tę stronę to testy się nie mylą.
                                • nglka Re: :) 05.06.06, 07:07
                                  Ups, zasugerowalam sie wlasnym wykresem , przepraszam, zmienil mnie pierwszy link ;-)

W Twoim przypadku mozna mowic o spadku gdy tempka zejdzie ponizej 98,0 st. F
                                  • ash_74 Re: :) 05.06.06, 08:51
                                    w panikę nie wpadam z tego powodu, zobaczymy co dalej. W środę pójdę do ginka i
                                    niech on mi rzeknie co myśli :)Albo mnie pogoni na betę albo umówię się z nim
                                    na usg. Zamówiłam sobie u Ewy tescik ciążowy, powinnam go dostac do środy, mam
                                    nadzieję.
                                    • j_o_asia Re: :) 05.06.06, 11:19
                                      Cześc Ash! :)

Już jestem w pracy i pierwsze co robię to zerkam na ten wątek:)
                                      Tak bardzo Ci dopinguję:)

No, no, wszystko wygląda bardzo dobrze.
                                      Dalej trzymam kciuki brdzo mocno!:)

----------------------------------------------
                                      A co do mojej sytuacji to okazało sie ze mam zapalenie lewego jajowodu:(
                                      A poza tym lekarz stwierdził PCO:(
                                      No po prostu ekstra:(
                                      • ash_74 Re: :) 05.06.06, 11:36
                                        hej j_o_asiu :))narazie bedę na bieżąco uzupełniać tabelkę
                                        • ash_74 Re: :) 05.06.06, 11:38
                                          kurcze teraz doczytałam drugą część Twojej wiadomości, cholercia! Przyznam Ci
                                          sie, że nawet nie wiem co to PCO :( A co powiedział Twój ginek na to zapalenie
                                          i PCO?
                                      • j_o_asia odp do nadya22 05.06.06, 11:38
                                        No mam dziwnego gina, ale tak to już jest w państwowych przychodniach, wszystko
                                        szybko, szybko i jak najmniej badań:(
                                        Badań hormonalnych nie miałam robionyh.
                                        A z wywołaniem @ ja się niezgodziłam ze względu na to ze chcę do min ograniczyc
                                        przyjmowanie hormonów (bo przez 10 lat brałam tabletki antykoncep.)
                                        Chcę zeby organizm sam spróbował zadziałać jak należy.
                                        Pozdrawiam:)
                                        • j_o_asia Re: odp do nadya22 05.06.06, 11:42
                                          Hej Ash:)

Na zapalenie dostałam antybiotyk, leki przeciwzapalne, i cos tam jeszcze, cała
                                          garść tabletek. Za tydzień mam się do niego znowu zgłosić.
                                          A na zespół policystycznych jajników (PCO) na razie nic, później mamy sie tym
                                          zająć, teraz najważniejszy jest mój jajowód...
                                        • ash_74 Re: odp do nadya22 05.06.06, 11:43
                                          a tak z gieniami w przychodni tak bywa. Zmuś go kurcze żeby Ci chociaż
                                          skierowanie na hormony dał!A przeglądałaś białą listę, może tam znajdziesz
                                          jakiegoś ginka państwowego ale sensowniejszego.
                                          • ash_74 Re: 05.06.06, 11:47
                                            namieszałam trochę :)
                                            • j_o_asia Re: 05.06.06, 12:53
                                              Na następnej wyzycie to juz wymusze na nim skierowanie na badania. Albo
                                              następnym razem, bo czerwiec / lipiec mam urlop i nie będzie mnie w kraju. Ale
                                              po powrocie biorę sie za siebie!:)
                                              Pozdrawiam.
                                              • j_o_asia Ash, kiedy testujesz? 05.06.06, 16:46
                                                Nio? Kiedy?:)
                                                Moze jutro druga kreska będzie bardziej widoczna?:)
                                                Czy jednak czekasz do środy?

:)
                                                • ash_74 Re: 05.06.06, 16:48
                                                  czekam, bo zbankrutuję na testy :))jak ma nie przyjść to juz nie przyjdzie a
                                                  jak się czai to nic tej cholery nie powstrzyma ;)
                                                  • ash_74 Re: problem z wykresem 06.06.06, 08:47
                                                    cos mi się pokićkało w wykresie, zaznaczyłam dzisiejszą temp. 36,95 i coś mi
                                                    się pozmieniało buuuuu i wrrrrrr
                                                  • j_o_asia Re: problem z wykresem 06.06.06, 11:08
                                                    Hej Ash.

No faktycznie, wszystko się pozmieniało...
                                                    Poprzednio zaznaczył Ci ff owu na 16 a teraz 24...
                                                    Wg tego co teraz wyszło to trzeba będzie znowu czekać co najmniej 4 dni żeby
                                                    zrobić test.
                                                    Robiłaś może w tym cyklu testy owu? Albo miałaś jakies oznaki owulacji? To byśmy
                                                    wiedziały który termin jest bardziej prawdopodobny.
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • ash_74 Re: problem z wykresem 06.06.06, 13:44
                                                    niestety nie robiłam, sugerowałam się tylko temperaturą i próbowałam ;)
                                                  • j_o_asia Re: problem z wykresem 06.06.06, 13:49
                                                    No nic to, będziemy dalej (razem:)) czekać:)
                                                  • nadya22 Re: problem z wykresem 06.06.06, 13:54
                                                    Nie martw się ten ff czasem robi takie różne dziwne rzeczy :) Moim zdaniem
                                                    owulacja była jednak 16dc!!Zresztą pomyśl sama test by Ci jeszcze nie wyszedł
                                                    jakby była 24dc :)
                                                  • ash_74 Re: problem z wykresem 06.06.06, 14:14
                                                    przyznam się Wam do czegoś, nie wytrzymałam i zrobiłam wczoraj test. Nie
                                                    napisałam o tym bo uważam, że nie wyszedł. Coś tam się niby pojawiło ale to tak
                                                    jakby nie było tej kreski drugiej. Ledwo jakiś widoczny zarys a jestem przecież
                                                    dzisiaj 5 dzień po terminie :(
                                                  • j_o_asia Re: problem z wykresem 07.06.06, 09:58
                                                    hej:)

a dzisiaj robiłaś może test?
                                                    A może na bete się wybierasz?
                                                  • ash_74 Re: problem z wykresem 07.06.06, 10:16
                                                    nie, nie idę na betę, dzisiaj już idę na wizytę do mojego gina, umówić sie na
                                                    jutro na usg.Albo będzie coś widać albo nie. Narazie jestem strasznie
                                                    przeziębiona i wykańcza mnie ta niewiadoma :(
                                                  • j_o_asia Re: problem z wykresem 07.06.06, 10:44
                                                    W takim razie życzę zdrówka! I trzymaj sie dzielnie!:) I niepoddawaj, trzeba byc
                                                    dobrej myśli.
                                                    I oczywiscie jak wrócisz od gina napisz co i jak.
                                                    Pozdrawiam:)
                                                  • nglka Re: problem z wykresem 07.06.06, 10:56
                                                    ash_74 napisała:

> nie, nie idę na betę, dzisiaj już idę na wizytę do mojego gina, umówić sie na
                                                    > jutro na usg.Albo będzie coś widać albo nie. Narazie jestem strasznie
                                                    > przeziębiona i wykańcza mnie ta niewiadoma :(

Hm. O ile wiem ginekolog nie jest w stanie stwierdzić ciąży jeśli ma ona mniej niż 5 tygodni a najnowsza aparatura USG wykrywa dopiero od 3go tygodnia.

• ash_74 Re: usg 07.06.06, 11:16
                                                    nglko mogę sie mylic ale jesli ciaze liczy sie od pierwszegoo dnia poprzedniej
                                                    @ to teraz byłabym mniej wiecej w pięciotygodniowej ciązy. Poza tym wydaje mi
                                                    sie ze lekarz bedzie mogł stwierdzic czy jest chociaz pęcherzyk ciążowy, może
                                                    kropka lub chociaz powiększona macica. Dowiem się tego dzisiaj, bo negatywny
                                                    test ciążowy dobrze nie wróży.
                                                  • lilith76 Re: usg 07.06.06, 13:26
                                                    jesli ciaze liczy sie od pierwszegoo dnia poprzedniej
                                                    > @ to teraz byłabym mniej wiecej w pięciotygodniowej ciązy.

pod warunkiem, że owulacja byłaby podręcznikowo koło 14-18 d.c.
                                                    kiedy owulacja się opóźnia i według ostatniej miesiączki możesz być i w 8
                                                    tygodniu, a na usg niewiele zobaczysz.
                                                  • ash_74 Re: usg 07.06.06, 16:43
                                                    teraz już wiem dlaczego testy są negatywne a ja nie mam @. Wróciłam właśnie od
                                                    swojego gina, który zbadał mnie dokładnie i powiedział że to może by torbiel.
                                                    Macica jest płaska więc raczej mizerne szanse ciąży, bo przecież byłaby już
                                                    powiększona. W każdym razie we wtorek mam usg dopochwowe, i czeka mnie
                                                    najprawdopodobniej wywołanie @. Szczerze mówiąc popłakałam się jak od niego
                                                    wyszłam i nadal mam łzy w oczach i pytam sama siebie: dlaczego?Dziękuję, że
                                                    mnie wspierałyście. Buziaki
                                                  • lilith76 Re: usg 07.06.06, 16:57
                                                    sama torbiel to nie tragedia. miałam taką.
                                                    pociesz się, że wywołasz okres - zacznie się nowy cykl, nowe możliwości, nowe
                                                    starania, nowa nadzieja.
                                                    w tej sprawie lepiej działać, niż biernie czekać na efekty :)
                                                  • ash_74 Re: :( jednak nie tym razem 08.06.06, 05:46
                                                    Nie udało się, dzisiaj przyszła w 36 dc :( To była jednak torbiel. O jakich
                                                    zaburzeniach hormonalnych może to swiadczyc?
                                                  • nglka Re: :( jednak nie tym razem 08.06.06, 07:50
                                                    Z logiki nasuwa mi się: zaburzenia prolaktyny. To na przykład.
                                                  • j_o_asia Re: :( jednak nie tym razem 08.06.06, 10:18
                                                    Witaj Ash.
                                                    Przykro mi bardzo, że się tym razem nie udało, ale nowy czas nadchodzi a z nim
                                                    nowe możliwości:)

Ja się tak zastanawiam czy poprzez badanie gin można stwierdzić że jest tobiel?
                                                    Zawsze mi sie wydawało ze to można stwierdzić tylko przez USG.

Ash, trzymaj się dzielnie!
                                                    Bądź - mimo wszystko - dobrej myśli! Dobra myśl ściąga dobre zdarzenia:)
                                                    Przytulam:)

• ash_74 Re: :( jednak nie tym razem 08.06.06, 12:24
                                                    j_o_asiu mój ginek tylko podejrzewa że to przez torbiel na jajniku zatrzymala
                                                    mi się @. We wtorek jestem z nim umówiona na usg, żeby sprawdzic dokładnie co
                                                    się dzieje. A ja szczerze mówiac zgłupiałam bo jesli torbiel oznacza że mam cos
                                                    nie tak z hormonami to znaczy ze znowu cos się pochrzaniło. Na szczęscie dołek
                                                    mi mija i wraca chęc walki. Chce zeby mi dał skierowanie na badania hormonów,
                                                    na cytologię i chyba spróbuję jeszcze ostatni raz z monitorowaniem cyklu. Jesli
                                                    sie nie uda zaczynam badania do inseminacji. Buziaki
                                                  • lilith76 Re: :( jednak nie tym razem 08.06.06, 13:27
                                                    mi też zatrzymała się kiedyś @ przez torbiel. pechęrzyk Graaffa nie pękł (nie
                                                    wyleciało jajeczko) i tak sobie rósł i czekał na nie wiadomo co ;)
                                                    dopiero Luteina pomogła mu się wchłonąć.
                                                    kolejne cykle były ok.
                                                    lekarz powiedział mi, że powód do niepokoju jest wtedy jak torbiel się powtarza.

mój pęcherzyk wtedy nie pękł, bo w okolicach owu miałam ciężkie zatrucie
                                                    pokarmowe. może ty też miałaś jakieś przeziębienie, podróż, silny stres? może
                                                    zbyt mocno czekasz na ciąże i to cię blokuje?

nie przejmuj się!
                                                    uda się!
                                                  • j_o_asia Re: :( jednak nie tym razem 08.06.06, 14:16
                                                    I tak trzymaj!:) Chęć do walki powraca - to wspaniale!:)

No tak, może szczegółowe badania coś wykarzą.

Cieszę, że jesteś taka dzielna!:)

Cmoki
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka