Dodaj do ulubionych

Anulka,co tam u Ciebie?

04.05.07, 23:51
Ania,co słychać?
Wiem,że wracasz dopiero w poniedziałek,ale piszę już dziś.
Odpoczęłaś trochę?
Co się dzieje w Twoim cyklu?
Koniecznie się odezwij,bo nie widziałyśmy się 2 tygodnie!
Obserwuj wątek
    • anulka80 Jestem:) 07.05.07, 07:31
      Witaj!!!!
      Strasznie sie stesknilam za Toba:)
      Sluchaj u mnie dziwne rzeczy sie dzieja, bo tak @ brak, 40dc tempka 36.5 test
      robiony w zeszly piatek tj w 37dc negatywny....Aga nie wiem co o tym sadzic cos
      sie chyba pochrzanilo i to mocno....przez dlugasny weekend oczywiscie nie
      mierzylam bo nie bylo sensu chodzilam pozno spac i w ogole..potem Ci opisze na
      maila....
      Spadam pobuszowac po forum bo mam straszne zaleglosci
      Buziale
      • agafrytka Re: Jestem:) 07.05.07, 22:30
        Cześć Aniu,no w końcu.Sory,nie odezwałam się z ranka,bo Madzia miała egzamin do
        szkoły muzycznej.Chce rzempolić na skrzypeczkach.Monia gra na pianinie,Magda
        chce na skrzypcach!koniecznie,nie ma tłumaczenia.Ciekawe na czym Julka?
        Później popędziłam do pracy i wróciłam późno,po poradni.Więc dopiero
        wieczorkiem zaczęłam buszować po necie.
        Mam nadzieję,że naskrobałaś na gazetowca,bo jestem spragniona info od Ciebie.
        Zaraz sprawdzę pocztę.
        Kobietko,nie masz @.U mnie już 9 dc,a przecież razem miałyśmy @ i owu-w
        podobnym czasie.Ja odrobinę wcześniej skok tempki.Faza lutealna normalna,a u
        Ciebie takie cuda się dzieją.
        Ta tempka 36,5 jest nad linią,bo już nie pamiętam,gdzie przebiegała linia u
        Ciebie.Dlaczego @ nie ma? Grzej na bete.
        Anak,jutro zmierz tempkę i wrzuć tu,a najlepiej jak Ci się będzie chciało i
        będziesz miała czas to napisz gdzie linia podstawowa i który to dzień po owu.
        Nadrobiłaś zaległości forumowe?
        Ja na początku dostałam oczopląsu,ale teraz już spoko,tylko ostatnio bardzo
        szybko padam i czasami jest dzień bez netu,co agafrytce nie zdarzało się
        wcześniej.
        Wrzyciłam Ci na gazecika coś do pośmiacia.
        Trzymaj się Panno Anno.Buziale.Dobrze,że już jesteś.
        • agafrytka Re: Jestem:) 08.05.07, 00:14
          Ania,nie napiszę na gazetowca,bo bardzo późno,ale odebrałam od Ciebie maila i
          tak się nasmiałam,że myslałam o zniesieniu jajka.No to mieliscie przygodę,nie
          ma co.Napiszę co u mnie,ale dziś to już muszę iść spać.
          Trzymaj się,jeszcze raz dzieki.Buziaczki-obcałuje Cię za wszystkie czasy.
    • anulka80 :( 08.05.07, 08:14
      Aga, oto caly cykl jak dotychczas:
      1-4dc @
      5dc plamienia tempka 36.5 gynalgin 1x1 wieczorem
      6dc 36.5 gynalgin 1x1 wieczorem
      7dc 36.7 (zaklócona bo straszne nerwy dnia wcześniejszego) gynalgin 1x1
      wieczorem
      8dc 36.5 gynalgin 1x1 wieczorem
      9dc brak pomiaru- podroż na święta gynalgin 1x1 wieczorem
      10dc 36.4 u rodziców śluz białawy ale zakłócony gynalginem gynalgin 1x1
      wieczorem
      11dc 36.3 u rodziców śluz białawy ale zakłócony gynalginem1 gynalgin 1x1
      wieczorem
      12dc 36.35 u rodziców śluz białawy ale zakłócony gynalginem
      13dc b pomiaru- podróż ból brzucha i po prawej stronie-jajnik?? przytulankox2
      (a co jak szaleć to szaleć)
      14 dc 36.5 pozostałości z przytulanka a wieczorkiem gdy już pn nie było to dużo
      rozciągliwego przejrzystego śluzu
      15dc 36.5 ból brzucha i po prawej stronie-jajnik??, ból piersi, śluz
      rozciągliwy przejrzysty wilgotno
      16dc 36.6 śluz rozciągliwy przejrzysty wilgotno zaklocona
      17dc brak pomiaru śluz wodnisty przejrzysty mokro, przytulanko
      18dc36.2 śluz zakłócony pozostałości z przytulankaJ ból brzucha =ból owu??
      19dc 36.45 śluz rozciągliwy nieprzejrzysty wilgotno ból brzucha
      20dc 36.5 śluz lepki nieprzejrzysty białawy i ból brzucha
      21dc 36.78 śluz lepki nieprzejrzysty lepki biały ból brzucha
      22dc 36,55 zaklocona klucia w jajniku prawym
      23dc 36,95
      24dc brak pomiaru
      25dc brak pomiaru
      26dc 36,55 bol brzucha jak na @
      27dc 36.8
      28dc 36.7
      29dc 36.6 bol brzucha jak na @
      30dc 36.9
      31dc 36,78 późno poszłam spać
      32dc 36.6 późno poszłam spać
      33dc brak pomiaru na wyjezdzie u rodzicow śluz rozciągliwy nieprzejrzysty
      wilgotno
      34dc brak pomiaru na wyjezdzie u rodzicow śluz rozciągliwy nieprzejrzysty
      wilgotno
      35dc brak pomiaru plamienia jasno brązowe
      36dc brak pomiaru na wyjezdzie u rodzicow śluz rozciągliwy nieprzejrzysty
      37dc brak pomiaru na wyjezdzie u rodzicow śluz rozciągliwy nieprzejrzysty
      wilgotno TEST Z MOCZU NEGATYWNY
      38DC brak pomiaru na wyjezdzie u rodzicow śluz rozciągliwy nieprzejrzysty
      39dc brak pomiaru na wyjezdzie u rodzicow sucho
      40dc 36.5 sluz zaklocny klucie z prawej strony nerwowy dzien
      41dc (dzis) 36.4 wczoraj nerwy i stres
      Linia podstawowa na poziomie 36.5 (wg mnie) no i to ok 8 dni po spodziewanej @
      Sama widzisz ze te tempki jakies taki durnowate
      Mowisz zeby isc na bete przeciez sikaniec wyszedl negatywny i tempka jest niska
      wiec chyba to raczej nie ciaza.........a mowie Ci od wczoraj mam strasznego
      dola potem Ci naskrobie na gazeciaka, jakos tak mam chyba majowe przygnebienie:(
      Buziaki, ale mnie obcalowalas od razu mi troche lepiej, zmykam na gazeciaka
      • agafrytka Re: :( 08.05.07, 12:53
        Cześć Aniu,ale masz cykl...normalnie jaskiniowiec jakiś.
        Dobrze wyznaczyłaś linię podstawową.
        Przez brak pomiarów nie można tu wiele zdziałać.No cóż,mierz dalej.Zobaczymy.

U mnie 10 dc.Pogadaj ze mną trochę,mam ok pół godz.czasu
        • agafrytka Re: :( 08.05.07, 13:02
          Chyba mocno zapracowana jesteś?Jak nastroje w pracy?
          • agafrytka Re: :( 08.05.07, 13:41
            Aniu,niestety idę już na dobre z netu,zajrzę tu dopiero wieczorkiem.Obiecałam
            najstarszej,że przekłujemy uszy..brrrr....Słowo się rzekło.A poza tym obiad mi
            się dogotowuje,chyba się też trochę prześpię,bo jakaś taka walnięta jestem.
            Mam nadzieję,że samopoczucie poprawi się mojej Anusi?
            Trzymaj się,życzę wytrwałości do 15.30.Pa
            • anulka80 Re: :( 08.05.07, 14:12
              Aguś szkoda że juz poszlas, ale fakt mialam tyle pracy ze stracilam rachube
              czasu:)
              Ale Ci fajnie tez bym sobie pospala,ale bedziesz miala zespol muzyczny w domciu
              jak jeszcze Julcia bedzie grac na czyms, amoze ona zostanie wokalistka i wtedy
              sukces murowany:)
              No cykl mam niezly, co?? chyba sie cos niezle pochrzanilo, bo ciaza to to na
              pewno nie jest przy takich niskich tempkach??
              Jejku, czemu mi zawsze sie musza przytwrafiac taki dziwne rzeczy, a mowie Ci z
              tego powodu to mam jakiegos strasznego dola od wczoraj i ryczec mi sie chce, ze
              to mi sie tak wszystko zle uklada..grrrr
              A dobra jutro Ci na gazeciaka naskrobie, bo nie mam za bardzo czasu dzis
              Pozdrawiam, milego popoludnia
              • agafrytka Ania-główka do góry! 08.05.07, 21:16
                No co Ty Ania,smutasku?
                Nie będę Ci pisać,że jesteś w ciąży,bo tego nie wiem,ale jestem przekonana,że
                niedługo wszystko się wyjaśni.Mierz tylko systematycznie tempki.
                Wiem,że masz doła-chciałabym Ci powiedzieć coś co podtrzyma Cię na duchu.Faktem
                jest,że jesteś cudną osóbką,bardzo wesołą,optymistycznie nastawioną do
                życia.Wiele razy czytając Twoje posty uśmiałam się do łez.
                Oczywiście chciałabym usłyszeć od Ciebie zdanie:Aga jestem w ciąży!
                Aniu,ja jestem przekaonana,że to zdanie niedługo padnie.Zobaczysz,jeszcze
                będziesz mi fotki słała ze swoim skarbem.
                Nie wiem kiedy to nastapi,ale przekanasz się,że tak właśnie będzie.Chcę Cię
                przytulić.Wiesz,jak ja mam doła,to gramolę się na kolana Osobie,która jest
                najbliższa mojemu sercu,czasami sobie i popłaczę...Bywa,ale mam swiadomość,że
                tyle dobra jeszcze przede mną,a smutek to tylko mały epizod,ktory niestety jest
                nieodłączny,towarzyszy nam,nie chcemy go,a on jest.No cóż,takie życie.
                Aniu,jam Twoja psiapsiółka,obiecuję,że będe trwać wiernie na posterunku,będę
                marudzić,aż będziesz mnie miala dość.Wspólnie będziemy przyglądać się wykresom -
                jaskiniowcom!Aż w końcu wypatrzymy...Ty wiesz co.
                Ania,ja tez mam dzisiaj dzień,bardziej śpiący niż trzeźwy,więc na gazetowca nie
                dam rady.Posiedzę chwilę na forum i znikam.Napisałam tu rzeczy ni do składu ni
                do ładu,ale jedno jest pewne-Anulka to dziewczyna taka jak trza!
                Trzymaj się Aniu,buziali moc
                • anulka80 Re: Ania-główka do góry! 09.05.07, 07:42
                  Aguś jak czytam Twoje posty to od razu mi lepiej:)
                  Dziękuję Ci za tyle dobrych i ciepłych słów....za to ze jestes!!!
                  Aga ja nic nie rozumiem dzis moja tempka poszybowala na 36.72 nie no ja tego
                  nie wytrzymam dluzej raz góra raz dół, o co chodzi...grrrrr!!!!
                  Wczoraj mialam silny ból brzucha i juz myslalam ze @ przyszla a tu nic myslalam
                  ze dzis przylezie a tu tempka wzrosla i wieszs co mierzylam tempke w ustach i w
                  pochwie jednoczesnie i powiem Ci ze nia ma za duzej roznicy...Ale ze mnie
                  zeschizowana wariatka:)))
                  Dziś mam lepszy dzień slonko za oknem tylko zimno....
                  Ruda dopiero o 11 bedzie wiec luz, choc mam troche pracy bo musze poprawic
                  projekt ktory wrocil do aktualizacji.....
                  Buziale!!!
                  Spadam naskrobać Ci na gazeciaka
                  • agafrytka Re: Ania-główka do góry! 09.05.07, 14:52
                    Anka,zrób bete.
                    Jeżeli chcesz powtórz test,ale beta pewniejsza.
                    Tak naprawdę to nie wiesz jaka tempaka była w czasie nie mierzenia w te wolne
                    dni.
                    Dobrze Ci razdę:zrób bete lub test.
                    Cieszę się,że dzisiaj masz lepszy nastrój.Ja w sumie też,chociaż u nas w szkole
                    jest tak zimno,że normalnie w kurtce siedziałam."Uwielbiam" taką pogodę.Brrrr...
                    Anaka,zróbże teścior,bo nie wytrzymam!
                    • agafrytka Re: Ania-główka do góry! 09.05.07, 22:26
                      Ania,właśnie przeczytałam Twojego maila-dzięki bardzo,jestes cudna i tyle sie
                      dzieje.Chciałam Ci odpisać,ale nie mogę połączyc się z serwerem pocztowym-nie
                      wiem,co jest grane?Może później sie da,ale ja chyba idę już spać.Coś ostatnio
                      nie mogę za długo siedzieć,może to i dobrze.Człowiek się przynajmniej wyśpi.
                      Aniu,jeszcze raz dzięki.Szkoda,że musisz czekać aż do piątku,ale pomyśl-jutro
                      już czwartek-szybko zleci.
                      Ale,że rudej wygarnęłaś-no,no Ania.
                      Gębula mi się drze,więc idę zanim zacznę wypisywać głupoty!
                      Buziaczki dla Kochanej Andzi.
                      • anulka80 Re: Ania-główka do góry! 10.05.07, 08:18
                        Aga!!
                        Poszlam dzis na bete ale wynik dopiero jutro poi poludniu!!! Nie wierze ze
                        wyjdzie na plus bo przeciez jakbym w ciazy byla toi jakies objawy by juz
                        byly... a tu nic moze poza brakiem @ no i śluz jest biały taki troche
                        rozciągliwy i uczucie wilgotności nie wiem czy to dobrze czy nie...
                        Dzis tempka 36.8:)
                        Aga chyba z tego stresiorawczoraj tak sie opychalam, w pracy zjadlam mnostwo
                        owocow i pomidorasa i brokulki ...mniam mniam, a w sklepie dopadla mnie chce
                        na lody i to koniecznie czekoladowe, wiec stalam przy tych lodach jakies dobre
                        15 minut i szukalam czekoladowych...znalazlam i po obiadku opychalam sie lodami
                        i pomaranczami...
                        Dzis nie ma rudej wiedzmy...jupiiiii:)
                        Aga pewnie do jutra poobgryzam wszystkie paznokcie dobrze ze ide dzis do siorki
                        po pracy nie bede miala czasu na myslenie....musze sie czyms zajac:)
                        Ok czas na sniadanko, pyszny bialy serek z rzodkieweczka i szczypiorkiem a do
                        tego salateczka z pomidorka ze szczypiorkiem, oczywiscie wszysko bez soli:)
                        Buziale
                        Buziaki
                        • agafrytka Re: Ania-główka do góry! 10.05.07, 15:05

Anka ta chęć na lody i wogóle to podejrzana sprawa!Tempkę masz
                          wysoko.Ale,stop,nie nakręcajmy się....
                          Jutro ja wracam z pracy dopiero o 16,ale koniecznie napisz,bo nie wytrzymam do
                          poniedziałku!
                          Mam ful roboty,ale na moment tu zajrzałam,bo nie mogłam się doczekać.
                          Andzia,mam wieczorkiem gości i nie wiem czy naskrobię na gazeciora.
                          Śluz i inne sprawy,które czujesz...tak,może tak być w ciąży.Nie przejmuj
                          się.Mam nadzieję,że beta wyjdzie po naszej,bo inaczej zmyjesz mi głowę.

Objadasz się do nieprzyzwoitości witaminkami -i tak trzymaj.
                          Buziale
                          • anulka80 :) 10.05.07, 15:18
                            Kurde nie wiem czy bede miec jak Ci napisac bo wynik dopiero odbiore wracajac z
                            pracy:) ale moze gdzies uda mi sie na neta wskoczyc....Jejku ja sie chyba juz
                            nakrecilam troche...
                            Ja zaraz spadam do siorki na obiadek
                            Milego wieczorka Wam zycze
                            PAAAAA
                            Do jutra
    • anulka80 Dziś bedzie wszystko jasne.... 11.05.07, 07:36
      Aga nie moge sie doczkeac do konca pracy, bo dzis ide po wynik....i tak pewnie
      bedzie negatywny wiec troche sie juz nastawilam na to ze nie jestem w ciazy....
      Widze ze mialas chyba bardzo udany wieczorek bo nie pojawilas sie na necie....
      Dzis u nas spotkanie z naczym preziem o 10 i pewnie znowu trzy godziny gadania
      glupot....a ja bede myslec o czyms innym....
      Wczoraj mialam fajne popoludnie, bylam u siorki,potem na zakupy a potem juz
      spac. Kupilam dla malucha znajomych sliczny komplecik i tak jak szalalm w tych
      ciuszkach dziececych to sobie pomyslalam ze m,oze w koncu by ktos dziewczynke
      urodzil bo sa takie sliczne rzeczy rozowiutkie....hihihhihihi
      Dzis moj mezus wraca...jupiiii
      Aga u mnie dzis tempka 36.75:) no i oczywiscie sluz rozciagliwy bialawo-
      przezroczysty, i uczucie mokro.
      Jejku zeby juz byla ta 16
      Buziale
      • agafrytka Re: Dziś bedzie wszystko jasne.... 11.05.07, 09:09
        Ania,wczoraj nie dałam rady nic napisać,bo jeszcze wieczorkiem sprzatałam,tak
        nam się fajnie gadało,że trudno było skończyć-w miarę wcześnie.
        A zaraz zmykam do pracy.Kurcze,kiedy ja się z Tobą na spokojnie nagadam.Tempka
        wysoko.Super.
        Ania,znajdź jakiś sposób,żeby przemycić wynik bety.Proszę.
        Powodzonka w pracy-miego drzemania w czasie spotkania z prezesem.
        Js spadam,dziś mam dłuuuugi dzionek i jutro też,ponieważ odpracowujemy piątek
        4 .05. "uwielbiam" to.
        Ania trzymaj się,mam nadzieję,że wynik będzie...a jeżeli nie,to proszę Cię-
        spokojnie.
        Pa Kochana,buziale
        • anulka80 Re: Dziś bedzie wszystko jasne.... 11.05.07, 15:05
          Agus!!!
          Przepraszam Cie najmocniej ale nie mialam dzis czasu zeby Ci naskrobac na
          gazeciaka ale po weekendzie nadrobie...Mam tyle pracy bo musze oddac ten
          poprawiony projekt na wczoraj, ajak sie czlowiek spieszy to sie diabel cieszy i
          wlasnie wszystko mi sie psuje...buuuuuuuuuuuu
          Aga spadam zaraz po wynik, nie nastawiam sie ze bedzie dobry ale w srodku w
          serduszku bym bardzo chciala
          Aguniu nie wiem jak tylko bede miec jakas mozliwosc to obiecuje ze dam znac!!!!
          Oj sobota w pracy -bidulka,ja nie lubie strasznie w soboty pracowac...
          No wlasnie kiedy my sie nagadamy!!!
          Buziale weekendowe
          Do uslyszenia moja Psiapsiółko!!!
          • agafrytka Re: Dziś bedzie wszystko jasne.... 11.05.07, 23:09
            Ania z niecierpliwością czekam na info od Ciebie.Ty już wszystko wiesz.
            Teraz jeszcze dodatkowo cieszysz się z obecności mężusia!
            Mówisz,że masz duzo pracy...ja tez..kiedy te kobity odpoczną.
            Odezwij się
            Buziaczki
            • anulka80 Niestety.... 14.05.07, 07:40
              Aga no niestety wynik bety 0,36 wiec nie jestem w ciazy...kurde nie rozumiem
              cos sie pochrzanilo i to mocno, dzis tempka36.6 chyba ten cykl dlugi jak nie
              wiem co pojdzie na straty bo owu to chyba nie bylo. Nie rozumiem go sa niby
              skoki a potem co takie dziwnoisci sie dzieja...Chyba sie udam do gina...Jejku
              ale bym chciala zeby ten cykl sie skonczyl juz i przyszedl nastepny mam
              nadzieje lepszy...
              Pozdrawiam
              Napisdze Ci wiecej na gazeciaka
              • agafrytka Re: Niestety.... 14.05.07, 10:04
                Cześć Ania.
                Prawdę mówiąc skrzydła mi opadły...Cały weekend żyłam jedną myślą...
                Bardzo mi przykro,ale myślę,że trzeba było zrobić bete,żeby się nie
                zastanawiać,gdybać...
                Aniu,ja myślę,że na spokojnie!Gdybyś mogła wrzucić tutaj swój cykl,wiem,że jest
                dułgi,ale może w wolnej chwili...Muszę go przeanalizować,zobaczyć ile było
                zwyżki tempki.Prawdopodobnie tamta faza śluzowa to było podejście do owu,nie
                prawdopodobnie,a na pewno.Później tempki nie mierzone przez kilka dni i tak to
                wyszło.Nakręciłyśmy się...
                O ile pamiętam to teraz też masz śluz?
                Domyślam się,że czujesz się trochę kiepsko.Aniu,nie bedzie tak źle,zobaczysz.
                • anulka80 Długie........ 14.05.07, 14:36
                  Agus mi tez opadly skrzydla i piatek miala juz zdolowany, troche jednak po
                  cichu ludzilam sie ze wyjdzie na tak....a tu prosze......Super ze zrobilam ta
                  bete bo przynajmniej nie mam zludzen...Kurde zaluje ze ze mnie taki leniuszek i
                  nie mierzylam tempki w ten dlugi majowy weekend i w ten weekend tez
                  nie...buuuuu.....
                  1-4dc @
                  wieczorem
                  wieczorem
                  wieczorem
                  23dc 36,95
                  24dc brak pomiaru
                  25dc brak pomiaru
                  27dc 36.8
                  28dc 36.7
                  30dc 36.9
                  wilgotno
                  wilgotno
                  41dc 36.4 wczoraj nerwy i stres silny bol brzucha jak na @
                  42dc 36,72
                  43dc 36,8 sluz bialawy rozciagliwy
                  44dc 36.75 sluz bialawy rozciagliwy mokro
                  45dc i46 dc brak pomiaru bo pozno chodzilam spac w wekeknd
                  47dc (dzis) 36.6 sluz bialawy rozciagliwy mokro

Aga dlugi ten mój cykl jak cholera, kurde ja to mam zawsze takie szczescie jak
                  cos zlego to oczywiście mi musi się przytafic. Chyba na przyszly tydzien się
                  umowie do gina
                  Aga naskrobie Ci na gazeciaka
                  Buziale
                  • agafrytka Re: Długie........ 14.05.07, 23:06
                    Ania,ale się napracowałaś wpisując?czy wklejając taki długi cykl...
                    Wiesz co jak patrzę na ten cykl,to dziwię się jak 150!
                    Faza śluzowa była.Zwyżka tempki też.Nie mam bladego pojęcia co się stało!
                    Jeżeli się zgodzisz to wyślę Twój wykres do INER-u do W-wy.Ciekawe co oni na to.
                    Ania wygląda na to,że zaczęła się znowu faza śluzowa.Ten śluz pojawił się już
                    dawno i ma się dobrze!
                    Swoją drogą do gina iść możesz tylko boję się,że będzie proponował Ci leczenie
                    hormonalne.Zresztą niewiadomo.Idź,zobaczymy co powie.
                    Ania,nie rezygnuj z obserwacji.
                    Buziaczki smutaski-a skądże,Anulka się nie podda,prawda?
                    • anulka80 ... 15.05.07, 07:34
                      Witaj Kochana!!!
                      Aga nie ma sprawy wysylaj ta kolumbryne gdzie chcesz, ja tez jestem strasznie
                      zdziwiona dzisiaj juz 48dc i tempka 36.75, wiec znowu rosnie i nie wiem co o
                      tym wszystkim mam myslec. Do gina w przyszlym tygodniu sie wybiore...Nie
                      rezygnuje z obserwacji tylko sie tak nie ekscytuje juz jak patrze na termometr
                      tylko podchodze do tego z dystansem....
                      Pewnie ze sie nie poddam....
                      Jak tam u mnie slonko ale zimno znowu sie zrobilo a ja sie wyletnilam....pewnie
                      zmarzne
                      O ja ruda juz przylazla
                      Buziale
    • anulka80 :) 15.05.07, 15:16
      Aguś ja zaraz spadam do domciu, szkoda ze sie nie widujemy w dzien na forum,
      tylko sie mijamy. Z ustesknieniem patrze co jakis czas czy moja Aga cos
      napisala i nic... Ale coz rozumiem Ty to masz dopiero zajecie, trojka
      dzieciaczkow, maz jest co robic i slusznie a nie na necie przesiadywac
      Pozdrawiam
      Zajrzyj na gazeciaka jak znajdziesz czas!!!
      Buziaki
      • agafrytka Re: :) 16.05.07, 01:55
        Aneczko Kochana,ja też się za Tobą stęskniłam,a co Ty myslisz?Dzisiaj
        myslałam,że wogóle tu nie zajrze,bo zasnęłam i przebudziłam się dopiero po
        godz.00.
        U mnie w dzień faktycznie trochę zajęć.
        A i więcej z moimi babuszkami na podwórku siedzę.Później obiadek,te
        sprawy,lekcje,sprzatanie i tak w kółko.Wieczorkiem wyskoczyłam sobie na
        rowerek,może dlatego zasnęłam jak niemowle,ale Magdę M obejrzałam do
        końca.Później odlot.
        Mówisz tempka w górze.Aniu,czekamy na rozwój wydarzeń,co nam więcej
        zostało.Jestem sama ciekawa co z tego dziwoląga wyjdzie.
        A Ty się tam nie martw.
        Ania,zaraz przeczytam gazecika-bardzo dzięki,ale chyba nie naskrobie,bo mąż
        wygania mnie spod kompa.I ma rację.Kto to słyszał o 2 w nocy w necie siedzieć!
        Trzymaj się Kochana.Jest we mnie wiele słów i myśli,które chciałabym
        wypowiedzieć tobie,a tu trochę czasu brakuje.
        ściskam Ciebie mocno,dzieki za to,że jesteś Anulko!
        • anulka80 Kochana moja!!! 16.05.07, 07:29
          Hej!!
          No nie znowu nie moglas spac!!!
          Aga jak czytam Twoje posty to od razu nie sposob sie nie usmiechnac i tak sie
          milutko jakos robi:)
          Widze ze jestes bardzo zajeta no i dobrze ale o 2 w nocy w necie siedziec!!!
          Nononono, ja tez Magde M obejrzalam od dechy do dechy:)
          Aga u mnie dzis 49dc i tempka 36.8. Wczoraj mialam odczucie sucho choc
          wieczorem jeszcze sie sluz pojawil bialy gesty ale rozciagliwy (wygladal jak
          takie glutki..hihihihi)> Wiesz co Aga czekam do przyszlego tygodnia bo mam
          nadzije ze malpa w koncu przyjdzie. Juz ten cykl spisany na straty wiec niech @
          przylazi bo czas zaczynac nowy cykl majowy...Juz sie nie moge doczekac kiedy
          przylezie.
          Aga mozliwe ze tamten wczesniejszy spadek w 18 czy 19dc?? to byl falszywy alarm
          i dopiero teraz ten ostatni spadek na 36.45 w 41 dc to wlsciwy spadek?? Kto to
          moze wiedziec?? No ale zobaczymy...
          Wczoraj mialam taki apetyt ze zjadlabym konia z kopytami, wiec oczywiscie sie
          opchalam slodkosci i dzis waga znowu w gore a juz byla taka ladna....Rano to
          naskrzyczalam sama na siebie.....
          Dzisiaj u mnie beznadziejna pogoda, pada deszcz i jest strasznie poichmurno,
          ale za to dzis moj mezus przyjezdza...jupiiiiiiiiiii
          Buziale i pozdrowaski
          • anulka80 Re: Kochana moja!!! 16.05.07, 15:19
            Aguniu spadam do domciu!!
            Dzis pierwszy raz w tym roku jadlam truskaweczki:)Pyszne byly mniam, mniam...
            Dzisiaj mam 8 dzienpodwyzszonej tempkiod tego spadku w 41dc i oby tak dalej
            zeby w koncu @ przylazla. Dzis czuje sie senna i taka rozpalona,da sie odczuc
            ze tempka wysoka jest i progesteron szalej. No i dobrze...
            Buziale do jutra
    • anulka80 Aguniu...znowu zniknelas??? 17.05.07, 08:22
      Agus widze ze znikasz coraz czesciej z forum....
      U mnie dzi tempka wysoka 36.9 mierzona pol godzinki wczesniej o5.30 takze
      czekam na @ w przyszlym tygodniu...
      Dzis u mnie masakra na dworze, lekje deszcz niesamowicie i jest zimno...brrrrrrr
      Co u Ciebie???
    • anulka80 :) 17.05.07, 15:48
      Spadam do domciu,znowu moja Aga zniknela po angielsku!!
      Pa do jutra
      • agafrytka Re: :) 17.05.07, 23:53
        Ania,zajrzyj do gazecika.Póki co,teraz to naprawdę jesteś w II fazie.
        Wczoraj miałam trochę roboty ze studentami,a w zasadzie z papierzyskami,bo
        kończyłam im praktyki.Niedługo wakacje,a zimnica nie z tej ziemi....
        Ania,spadam spać,bo gębka mi się drze.
        Buziaczki
        • anulka80 :)) 18.05.07, 07:34
          Witaj Kochana!
          Zajrzalam na gazeciaka , dzieki za mailito.
          Ja tez jestem pewna, ze jestem w II fazie DZIS TEMPKA ZNOWU SKOCZYLA NA 37.1:)
          Teraz juz czekam na @ zeby zaczac nowy swiezutki i mam nadzieje o wiele lepszy
          i krotszy cyklik:)
          Wczoraj uczucie sucho ale z odrobina bialego lepkiego sluzu
          Agus ja wczorajpo prostu odpadlam o 21 zasnelam tez w ubraniu i tez na kanapie
          przed telewizoreem....Hihihihihi
          Spadam na gazeciaka
          Buziale
    • anulka80 Weekendowo.. 18.05.07, 15:10
      Agus, spadam do domciu, na weekendzik!!!Mezus wraca...jupi...
      Aguska!!! Zycze Wam tez udanego i wesolego weekendu!!!
      Buziale!!!
    • anulka80 Poniedzialek... 21.05.07, 07:08
      Witaj Aga!!
      Widze ze chyba nie mialas czasu w weekendi nie zagladalas tutaj...:((
      Zdaje releacje z weekendowych tempke:
      52dc 36.95, sluz bialy-lepki malo, sucho
      53dc 36.85, sluz bialy-lepki malo, sucho, bol prawego jajnika
      54dc 36.8
      Aga czy wyzsze tempki jako pierwsza wyzsza tempke mam uznac ta z 42dc. mWiem ze
      nie mam wczesniejszych szesciu pomiarow i trudno to okreslic ale gdyby tak
      liczyc to dzis bylby 13 dzien wyzszej tempki!!!
      Ale fajnie mezus w domciu czeka a ja musze pracowac...
      Buziale i sloneczko ode mnie
      • agafrytka Re: Poniedzialek... 21.05.07, 23:08
        Cześć Aniu,to prawda,czasu jak na lekarstwo u mnie.
        Nie można na razie ustalić wzrostu tempki,wprawdzie miałaś podwyższoną/?/tempkę
        od 42 dc/brak 6 niższych/,ale jeszcze w 47 dc miałaś objawy płodności/płodny
        śluz/.Aniu,poczekajmy jeszcze z interpretacją.
        Ania,bardzo mocno ściskam,padam wię spadam.
        Pa,kochana.Mierz tempkę
        • anulka80 Witam:) 22.05.07, 07:03
          Witam Cie zaganiana Psiapsiółko!!!
          Dzis tempka 36.95, kiedy sie juz skonczy ten dlugasny cykl???Nikt tego nie
          wie!!!Wczoraj bole brzucha jak na @ i jakies dziwne klucia w obydwu jajnikach,
          wiec moze @ w koncu przylezie!!!
          U mnie piekne lato, bo cieplutko strasznie, mezus w domciu na mnie czeka cud
          miod i orzeszki....Szkoda ze teraz nie ma okresu plodnego bo ysmy go z
          pewnooscia dobrze sporzytkowali!!!
          Aga ale Ci fajnie za miesiac juz masz wakacje i pewnie ruszysz ku przygodzie!!!
          Ja niestety w pracy, ble ble, moze pod koniec lipca pojedziemy sobie nad
          morze!!!
          Buziale, pozdrawiam!!
    • anulka80 Re: Anulka,co tam u Ciebie? 23.05.07, 07:10
      Dzis tempka 36.98, prawie 37, odczucie sucho. Aga jak myslisz kiedy sie moge
      mojej @ spodziewac?? Kurde ile ten cykl jeszcze potrwa???? To chyba najdluzszy
      cykl jaki mialam!!!
      Pozdrawiam
      Buziale
      • anulka80 Cały długaśny tasiemiec.... 23.05.07, 07:23
        1-4dc @
        wieczorem
        wieczorem
        wieczorem
        23dc 36,95
        24dc brak pomiaru
        25dc brak pomiaru
        27dc 36.8
        28dc 36.7
        30dc 36.9
        wilgotno
        wilgotno
        41dc 36.4 wczoraj nerwy i stres silny bol brzucha jak na @
        42dc 36,72
        43dc 36,8 sluz bialawy rozciagliwy
        44dc 36.75 sluz bialawy rozciagliwy mokro
        45dc i46 dc brak pomiaru bo pozno chodzilam spac w wekeknd
        47dc 36.6 sluz bialawy rozciagliwy mokro
        48dc 36.75 bialy.gesty
        49dc 36.8 sucho, odrobina bialy gesty (tj glutki)
        50dc 36.9 sucho, odrobina lepkiego bialego sluzu , tempka mierzona pol godzinki
        wczesniej o 5.30
        51dc 37.1
        52dc 36.95, sluz bialy-lepki malo, sucho
        53dc 36.85, sluz bialy-lepki malo, sucho, bol prawego jajnika
        54dc 36.8 bol brzucha jak na @,
        55dc 36.95 bol brzucha jak na @, klucia w jajnikach
        56dc 36.98 bolące piersi, nabrzmiale

Czy juz mozna by cos zinterpretowac, na 200% to druga faza!!!Ale co dalej....
        Ile jeszcze mam czekac?? Wie ktos może??

• wiosenka1 Re: Cały długaśny tasiemiec.... 23.05.07, 19:24
          tasiemiec okropny, ale coz

tak cobys sie nie nakrecala za szybko, to zrobimy ten wykresik tak:

szczyt sluzu to dzien 47 cyklu, niestety bezp[osrdenio po nim nie ma skoku
          tempki gdyz w dc 43 jest wysoka temppka 36,8 i przez nia bym poprowadzila linie

w zwiazku z powyzszym pierwsza wyzsza od 36.8 to tempka z dnia 50 - 36,9, czyli
          dzis 7 wyzsza tempka, testuj przy 18 wyzszej, wczesniej nie ma po co, figle
          bywaja rozniste

po Twoich tempkach widac, ze cykl czesto robil podchody do owu, bo ta tempka
          skacze do gory i znow opada, nie znam calej historii, moze to jakies lekarstwa?

pozdrawiam
          • anulka80 Re: Cały długaśny tasiemiec.... 24.05.07, 07:15
            Dzieki wiosenko za interpretacje, choc troche mi rozjasnilas sytuacje, bo ja
            juz po prostu zglupialam...
            Jesli chodzi o lekarstwa to biore dopegyt(lek na cisnienie), gdzyz lecze
            nadcisnienie oraz cardiomin (tzn magnez+wapn+potas) oraz lykam sobie czosnek
            fortee tak dla uodpornienia organizmuale nie sadze zeby te leki mialy wplyw na
            tempke, bo to pierwszy z takich dlugich cyklow u mnie...Co prawda 10 mies. temu
            odstawilam pigulki, ale mysle ze to juz troche czasu minelo i ze powinno sie
            unormowac...ale coz los plata mi figle tak to bywa
            Dzieki wielkie
            Pozdrawiam!!!
            Aha dzis 37.15 no i zaczely bolec mnie piersi...
            • wiosenka1 Re: Cały długaśny tasiemiec.... 24.05.07, 16:52
              rewelacja, wsio ok
              • anulka80 Re: Cały długaśny tasiemiec.... 25.05.07, 07:04
                Dzisiaj tempka 37.05, wiec caly czas ladnie w gorze!!Oby tak dalej!!!
                Ale dzis u mnie goraco juz od rana, slonko piekne super!!!
                Agafrytko znowu zniknelas, pewnie sie gdzies opalasz nad rzeczka....hmmmm...
                Buziaki!!!
                • wiosenka1 Re: Cały długaśny tasiemiec.... 25.05.07, 07:53
                  Agusia ma lutaelna, oby nie 16dniowa, bo poczekamy sobie
                  • anulka80 :) 25.05.07, 08:29
                    :))))) mowisz wiosenko ze Aga szaleje i nie ma czasu na forum
                    zajrzec...hmmm...kto wie moze cos w tym jest!!!hihihihhiihi......
                    • wiosenka1 Re: :) 25.05.07, 09:03
                      tak tak

Agusia pozdrawiamy i cierpliwie czekamy
    • anulka80 Aga,ale zabalowałas!!! 28.05.07, 07:21
      Kochana widze ze niezle gdzies balujesz, no mowie pewnie sobie gdzies nad
      rzeczka siedzisz i korzystasz ze zlonka!!
      U mnie
      59dc 37.05,sucho, bolace nabrzmiale pirsi, klucia w podbrzuszu
      60dc brak pomiaru, odrobina sluziku lepkiego kremowego
      dzis 61dc 37.15, 12 wyzsza, piersi bola jak cholera i sa jak balony, a no i
      brzuch pobolewa juz takze myskle ze @ sie zbliza!!!
      Pozdrawiam!!
      • agafrytka Re: Aga,ale zabalowałas!!! 28.05.07, 09:16

ania,hej,już myślałam,że wypisałyście na dobre z forum,ale chyba nie jest az
        tak żle.To prawda,balowałam,od czwartku rano.Najpierw wycieczka rowerowa 2-
        dniowa,spaliłam sobie ramiona i wracalam z wywieszonym jęzorem/kto to
        słyszał,aby w taki upał jeździć tyle kilosów na rowerze!/Chyba tylko ja to
        potrafię.Na drugi dzionek wyjechaliśmy nad jeziorko-wrociliśmy dopiero
        wczoraj,stąd moje milczenie.
        Aniu,nie zdążyłam przeczytać co u Ciebie,ale widzę,że cykl trwa.Mam nadzieję,że
        wieczó spędzę w necie,a tymczasem zaraz znikam do pracy.
        Ściskam Cię bardzo mocno i tysiąc buziali.
        • anulka80 Agus,wrocilas!!!! 28.05.07, 14:18
          Aga no wkoncu wrocilas, bo juz myslalam ze sie pobrazalas na nas wszystkie
          Buziale!!!
          Milego nadrabiania zaleglosci
          • agafrytka Re: Agus,wrocilas!!!! 28.05.07, 21:24
            Gdzie tam mi do obrażenia-kobieto!
            Lutealna się kończy to i czasu więcej.Ha,ha
            Mam nadzieję,że u Ciebie wszystko w porządku-pod każdym względem.
            Tempkę masz wysoko jak 150!Który to juz dzień wyższej tempki?
            Buziaczki
            • agafrytka Re: Agus,wrocilas!!!! 28.05.07, 22:31
              Aneczko wrzuciłam Ci krótkie info na gazecika.Pa
    • anulka80 :) 29.05.07, 07:19
      Hej!!
      Dzieki za mailika!!!To dobrze ze odpoczelas i ze tyle czasu spedzasz z
      dziewuszkami!!!
      U mnie dzis 37.0 i 13 dzien wyzszej tempki, strasdznie bolace piersi i swedzace
      sutki...hihihihi....Patrze codzienie na termometr kiedy ta tempka zacznie
      spadac a ona nic nie spada!!!
      U mnie tez jeszcze sielanka trwa bo mezus w domciu!!!A upaly sa niesamowite!!!
      Buziale!!
      • agafrytka Re: :) 30.05.07, 01:18
        Anka,dobrze,że humorek Ci dopisuje.
        Tempka do pozazdroszczenia.Zobaczymy,zobaczymy...Anka,Ty flirciaro!
        Co Ty tam robisz w tej swojej pracy?Siedzisz w necie!
        I mężuś w domu-nie za dobrze Ci?
        U mnie dziś @ się rozpędza.Lutealna się skończyła to siedzę w necie-to jest
        chyba chore.Muszę iść spać,ale kurcze nie chce mi się!
        Ania,tak się cieszę.
        Trzymaj się Babeczko,niestety siadam do netu tylko wieczorem,a dziś to
        nieprzyzwoicie późno wróciłam do domu.
        Pa,"bądźcie płodni i rozmnażajcie się".
        Ściskam mocniusio!!!
        • anulka80 14 dzien wyzszej:) 30.05.07, 07:15
          Ocho znowu widze ze Aga po nocy siedzi w necie...
          Aga no i jak tu sie nie nakrecac...hihihihihi...dzis 37.1:)....wiesz co czekam
          niby na @ a po cichu licze na cos innego...Zobacz Ty juz masz drugi albo i
          trzeci cykl a ja wciaz ten sam....
          Ale fajnie ze dzis sroda bo jeszcze tylko dwa dni i weekendzik:)Oby tylko byl
          cieplejszy niz dzisiejszy dzien, bo dzis to zimno....
          Pozdrawiam buziale
    • anulka80 15 dzien wyzszej:) 31.05.07, 07:07
      Witaj Agus!!!
      Widze ze znowu zniknelas!!!
      U mnie dzis 37.05:) i strasznie bolacae piersi....
      Jak tam u Ciebie pogoda sie zepsula, bio u mnie tak jest zimno ...brrrrr.....
      Wkoncu czwartek jeszcze tlko piatek a potem weekend a w przyszlym tygodniu
      znowu dlugi weekend sobie robie:)
      Buzialki
      • deigratia Re: 15 dzien wyzszej:) 31.05.07, 08:47
        Anulka, Ty twardzielko :) nic a nic się nie nakręcasz? :) Trzymam za Ciebie
        kciuki :))
        • anulka80 Re: 15 dzien wyzszej:) 31.05.07, 09:52
          Nie dziekuje!!Staram sie nie nakrecac bo juz sie kilka razy rozczarowalam wiec
          wole sobie spokojnie czekac, apoza tym taki tasiemiec jak mi sie trafil, to
          chyba nawet z @ bym sie cieszyla!!!
          Pozdrawiam
          • agafrytka Re: 15 dzien wyzszej:) 31.05.07, 21:54
            Anka zróbże w końcu test!Najwyzej mnie po głowie będziesz walić.Jutro jak @ nie
            przyjdzie,to będzie 16 dzień wyższej.
            Wczoraj miałam napisać,ale padłam!
            Nic Ci nie pisałam o nakręcaniu....ale chyba sama się nakręcam.Tak bym
            chciała,żebyś już była w tej ciąży!!!Sorki.
            Ania,a jak samopoczucie?Oprócz bolących piersi?
            Wiesz tak sobie myślę,jak np w tym cyklu będziesz w ciąży to gin wyznaczy Ci
            termin porodu chyba z miesiąc wcześniej,bo tasiemiec nie z tej ziemi,a gin
            wyznacza na podstawie ostatniej miesiączki,a nie w oparciu o "przedwojenną
            metodę"-jak pisała jedna z babek na forum.
            U mnie jutro latany dzień.Nie ma lekcji,tylko zwariowane pomysły nastolatków,a
            ja podejrzewam,że będe sprawdzać czy przypadkiem żyją.
            Ania,wrzuć tu tempkę jutrzejszą,a jak do poniedziałku nie dostaniesz @ to test
            zrób,bo osiwieję.
            Trzymaj się Psiapsiółko!
            Buziaczki
            • anulka80 16 dzien wyzszej:) 01.06.07, 07:08
              Aga ja sie nie nakrecam i czekam do 18 wyzszej juz sie rozczarowalam kilka razy
              wiec wiesz...a poza tym dzis moj mezus ma egzam i jakos o niczym innym nie
              mysle tylko o tym jak mu pojdzie i czy zda....o zgrozo a ja w pracy musze
              siedziec zamiast isc z nim!!!
              Aga dzis tempka 37.15:) 16 wyzsza piersi bola ale najbardziej rano a poza tym
              to moze jeszcze tylko czesto latam do kibelka (ale ja chyba tak zawsze mialam:)
              Jak do niedzieli @ nie przyjdzie to test w poniedzialek tak juz postanowione:)
              Aga mialsmy sie nie nakrecac, nonono!!!
              Aha dzis masz w szkole dzien dziecka, wiec pewnie jak wrocisz bedziesz
              padnieta!! Ja dzis po pracy spadam do mezusia zobaczyc jak mu poszlo no i na
              wyniki!!!
              Buziale, pozdrowaski!!!
              • agafrytka Re: 16 dzien wyzszej:) 02.06.07, 00:01
                Aniu,bardzo mądrze,że sie nie nakręcasz.
                Tempka ładna,nie powiem.
                Jak tam egzamin,oczywiście do przodu,masz w domciu wykwalifikowanego mężczyznę?
                W poniedziałek z samego rańca wpadnę na forum,żeby sprawdzić Twoją tempkę.
                U mnie dziś sympatyczny dzień,nawet dostałam smsika z zyczeniami na Dzień
                Dziecka.Uśmiałam się.W szkole spokojnie,chociaż za nastolatkami nie nadążysz.
                Tryzmaj się Aniu
                Buziaczki
    • anulka80 :) 01.06.07, 14:50
      Aga w poniedzialek chyba zatestuje jak @ nie przylezie jestem padnieta
      dzisiejszym dniem:)Opowiem wszystko po weekendzie bo teraz juz mezulek na mnie
      czeka:)
      Buziale i zycze calej Agafrytkowej gromadce udanego milutkiego weekendu!!!
    • anulka80 20 dzien:) 05.06.07, 08:02
      Witaj !!!
      U mnie dzis 37.1 wiec tempka sie ladnie w gorze trzyma !!!
      Agus zajrzyj na gazeciaka naskorbalam do Ciebie!!!
      Buziale
      • agafrytka Re: 20 dzien:) 05.06.07, 23:49
        Aniu,stokrotne dzięki,jestem dziś zrypana na maksa więc nie wiem czy będę miała
        siłę "odskrobać".Zaraz sobie poczytam.
        Ania,jesteś cudna
        Buziaczki
        • agafrytka Re: 20 dzien:) 06.06.07, 22:59
          Ania,nie żartuj!!!Proszę Cię!Nie odezwałaś się dzisiaj wogóle.To do Ciebie
          niepodobne.I albo wzięłaś wolny dzień i leniuchujesz,albo...albo...i tak można
          się domyślać jeden Pan Bóg wie czego.Nie rób mi tego kobito!
          Odezwij się,żebym wiedziała,że wszystko jest ok'
          Pa
          • agafrytka Re: 20 dzien:) 10.06.07, 00:10
            Ania,hej,żyjesz?
            Mam nadzieję,że sobie poleniuchowałaś.
            U nas wszystko w porządku,dziewczyny ganiają-nas też/korty,rowerek,rolki/.
            A co u Ciebie?Dzidzia rośnie,co?
            Duża buźka
            • agafrytka Anulka! 10.06.07, 23:34
              Odpoczęłaś w weekend?Mam nadzieje,że się dobrze czujesz.
              Z rana wskoczę w internet,aby popatrzeć co u Ciebie,bo już
              się "trochę "stęskniłam!
              Trzymaj się
              Buziaczki
              • agafrytka Re: Anulka! 11.06.07, 09:49
                Ania,mam nadzieję,że u Ciebie wszystko w porządku,nie odzywasz się to znaczy,że
                nie ma Cię w pracy!
                Nic się nie stało,prawda?
                Proszę,odezwij się!!!
                • agafrytka Re: Anulka! 15.06.07, 00:32
                  Ania,normalnie martwię się o Ciebie.
                  Mam nadzieję,że siedzisz na zwolnieniu i odpoczywasz.
                  Odezwij się
                  • anulka80 No jestem!!! 18.06.07, 07:35
                    Agus sorki ze tak zniknelam ale leniuchowalam na zwolnieniu:)Wszystko super mam
                    mdlosci calo dniowe raz tylko wymiotowalam jestem bardzo szczesliwa!!!
                    Jak bylam u gina to dzidzia miala 4 tygodnie i 0,53 cm:) Pewnie teraz ma wiecej
                    bo to juz 6 tydzien:)Pozniej naskrobie Ci na maila ale sie stesknialam za Toba!!
                    Za dwa tygodnie ide znowu do gina teraz robie mnoostwo badan!!!
                    Na razie spadam bo ruda sie krzywo patrzy!!!
    • anulka80 :) 18.06.07, 15:24
      Aga jutro Ci skrobne na gazeciaka bo dzis nie mialam czasu!!!
      Ale mi sie chce spac chyba jak wroce do domciu to sie przewroce i nie wstane!!
      Jutro ide na badania krwi i moczu wiec pewnie bede pozniej!!!
      Wiesz ze nie przytylam a nawet schudlam kilogram a spodnie sa ciasniejsze na
      mnie!!!
      Jeszcze dwa tygodnie i do ginka, mam nadzieje ze posluchamy serduszka!!!
      Buziale
      • agafrytka Ania,nareszcie! 18.06.07, 20:41
        Normalnie kobito Cię obstawiam!
        Tak się za Tobą
        stęskniam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Myslałam,że coś się stało.
        Dobrze,że wszystko w porządku.
        U nas lutealna....,poza tym dzieci zdrowe,za parę dni koniec roku.
        Chyba w tygodniu nastepnym wyjedziemy nad morze.Mam nadzieję,że pogoda dopisze.
        A Ty oczywiście dbaj o siebie.
        Męża masz w domciu? Niech Cię porozpieszcza.
        Może być tak,że na początku tracisz na wadze.Nie jest to nic niepokojącego.Nie
        objadaj się tylko po nocach.Na noc kłódę na lodówkę! I śpij ile wlezie.Należy
        Ci się.
        Na kiedy masz termin?
        Trzymaj się,ogromniaste buziale!
        • anulka80 :) 19.06.07, 11:40
          Aga ja tez sie strasznie stesknilam za Toba!!!
          Ciesze sie ze u Was wszystko dobrze no i lutealna wiec pewnie szalejecie!!!
          Nie objadam sie bo przeciez musze uwazac co jem ale wczoraj zrobilismy sobie
          mala nieprzyzwoita uczte-Pizza z sosem czosnkowym!
          Z terminem to jest tak ze ginek jeszcze nie wyznacyzl bo chyba sam nie wie na
          jakiej podstawie.Mowil ze tym zajmiemy sie pozniej!!!Ja sobie wyliczylam na
          poczatek lutego a wiec jak bedzie wszystko git to dostane najpiekniejszy
          prezent na swoje urodziny!!!
          Napisalam Ci dlugasnego gazeciaka wiec w wolnej chwili zapraszam do czytanka
          Buziale spadam do pracy bo ruda mnie chyba pobije!!!
          A w pracy nic nie mowilam jeszcze!!!
    • anulka80 Aga znowu szalejesz??? 21.06.07, 07:28
      Agus widze ze jak lutealna sie zaczela to szalejesz na calego...hihihihi...albo
      sie juz pakujesz na wyjazd....
      U mnie wszystko ok jak na razie tempka sie trzyma na ladnym poziomie dzisiaj np
      37.1, rano mnie tak ssalo ze polecialam i sobie wafla ryzowego wcisnelam.
      Wogole to mam tak ze mnie ssie jestem glodna a jak zjemto mi niedobrze.
      Zazwyczaj rano mnie mdli!!1Poza tym dobrze, ciagle chce mi sie spac i rano to
      nie chce mi sie z lozka zwlekac, ale mus to mus. Juz sie nie moge doczekac
      kiedy pojde do ginka a to jeszcze poltora tygodnia i mam nadzieje zobacze
      serduszko. Ide razem z mezulkiem, strasznie chce wiec chyba go zabiore:)
      Jestem bardzo szczesliwa,oby tak dalej szlo!!!
      Pozdrawiam i zmykam z neta bo mi ruda wylaczy neta tak jak koledze z pokoju
      wylaczyla, bo za duzo w necie siedzial. Durnowata baba mowie Ci, mamy tutaj
      ubaw po pachy z niej.
      Buziale
    • anulka80 :) 22.06.07, 14:17
      Hej Aga!!!
      Wiem ze dzis wlasnie konczysz prace w szkole i pewnie się pakujesz i ruszasz na
      wakacje, wiec zycze Ci udanego wypoczynku!
      Mnie w poniedziałek nie ma w pracy bo ide do rodzinnego lekarza, bo gina nie ma
      a mi wyszedl odczyn moczu obojetny poza tym wyniki ok. w normie. I jeszcze mam
      taka wydzieline z pochwy koloru zoltawo-bialego, jasnozolta ale to chyba
      normalne tak mi cos gin mowil!Nic mnie nie piecze i nie swedzi no zapachu
      brzydkiego tez ta wydzielina nie ma wiec chyba jest dobrze.Na razie wszystko
      dobrze oby tak dalej. Tempka mierzona dzisiaj np 37
      Wypoczywajcie sobie moja Droga oby Wam pogoda dopisala
      Strasznie goraco Cie sciskamy icalujemy mocno
      Aga wydaje mi sie ze bedzie dziewucha:) nie wiem czemu ale mam takie przeczucie
      Strasznie goraco Cie sciskam icaluje mocna
      • agafrytka Ania 30.06.07, 23:48
        Ale ze mnie małpiszon!tyle się nie odzywałam...
        A u ciebie w porządku,prawda?
        Miałam "trochę"zajęć mimo wakacji.
        Wyjezdżam we wtorek i będę życ jak pustelnik:bez
        telewizora,komputera...neta.Ale chyba wyjdzie mi to na zdrowie.Na maksa zajmę
        się dziewczynami,będziemy szaleć nad jeziorkiem do bólu.
        Nie wiem kiedy wrócę,bo urlop długi.Niemniej jednak będę tęskinic za Anulką.
        Morze nie wypaliło,bo pogoda w kratkę i doszliśmy do wniosku,że wakacje długie
        i na pewno znajdziemy parę ciepłych dni,wtedy pojedziemy.
        Ania,jak ty się czujesz?
        Czy wszystko w porządku z Tobą i dzieckiemPostaram się zajrzeć przed wyjazdem w
        poniedziałek,ale czy Ty będziesz?A może leniuchujesz na zwolnieniu?
        Jak morfologia?Badania w porządku?
        Trzymaj się Aneczko,odpoczywaj,całusy
        • agafrytka Re: Ania 02.07.07, 11:17

No Ania,widzę,że leniuchujesz.Leniuchuj do woli,ale też korzystaj ze
          słoneczka,dotleniaj się-koniecznie!
          Ja już jutro wyjezdżam,przygoda czeka nas!Już się nie mogę doczekać,żeby
          dziewczyny wywalic na cały dzień nad jeziorko,w końcu będzie spokój,bo okazuje
          się,że mieszkanie dla nich za małe.Za dlugo już są razem,żeby się dogadac we
          wszystkich kwestiach.No cóż,takie życie...Nawet jak będzie lało-bierzemy
          kalosze i płaszcze i wszystkie kałuże są nasze-hurrrrra!
          I odezwij się jak będziesz miała dostęp do neta.
          Ściskam Cię bardzo mocno!
          • wiosenka1 a 02.07.07, 12:41
            nad morzem dziś ładnie
            • agafrytka Re: a 03.07.07, 00:45
              Hej,wyjazd nad morze odłożyliśmy pod koniec lipca,albo na sierpień.Pogoda ma
              być drut - taką sobie zamawiamy.A teraz spadamy nad jeziorko.

Ania,na bank leniuchujesz - to dobrze.Przyjadę to mam nadzieję,że będzie jakaś
              odpowiedź od Ciebie.Trzymaj się zdrowo.
              Buziaczki
              • anulka80 Aga leniuchuje do woli!!! 04.07.07, 20:23
                Czesc Kochana!!
                U nas wszystko ok leniuchuje na zwolnieniu do 13 lipca mam na razie. Wszystko w porzadku, wyniki jak powiedzial lekarz pierwszego kontaktu sa super jak na kobiete w ciazy!
                Czuje sie super, spie i jest mi niedobrze calymi dniami, czasami wymiotuje...hihihi...Wczoraj np mialam zachcianke na sledzie w sosie koperkowym i zapijalam spritem!!!
                Jestem u siorki wiec skorzystalam z okazji i psze do Ciebie.
                Jutro ide do gina i zobaczymy co powie. Wszystko wyniki sa ok.
                Agus zycze Ci udanego urlopu i wypoczynku!!!
                Spadam!!!
                Buziale robale!!!
                • agafrytka Re: Aga leniuchuje do woli!!! 09.07.07, 21:31
                  Cześć Ania,dobrze,że odpoczywasz,wyjdzie Ci to tylko na zdrowie,nie tylko tobie
                  zresztą!
                  Bylam kilka dni nad jeziorkiem.Odpoczęłam,ale z kąpania nici,bo
                  zimno.Zastanawiam się kiedy będzie ciepło.W piatek prawdopodobnie skoczymy nad
                  morze-na pewno bedzie zimno,ale jechać muszę.
                  Chcę ciepełka!!!!
                  Dobrze,że u Ciebie wszystko w porządku.
                  Trzymaj się i rośnij!
                  Hejka buziaku
                  • agafrytka Re: Aga leniuchuje do woli!!! 12.07.07, 21:42
                    Ania,to co jutro wracasz,czy jeszcze jutro w domku?Pewnie tak,a w poniedziałek
                    do pracy.
                    Urosłaś trochę?
                    Jak samopoczucie?
                    Trzymajcie się Grubaski
                    • agafrytka Re: Aga leniuchuje do woli!!! 13.07.07, 22:21
                      Ania,jutro wyjeżdżam na Mazury,pewnie posiedzę tam troche-jak pogoda dopisze.
                      przyjadę to odezwę się.
                      A Ty koniecznie dbaj o siebie.
                      Dużo zdrowka,rosnij duza
                      Buziaki
                      • anulka80 W pracy:( 16.07.07, 07:48
                        Agus no jestem w pracy!!!
                        Mowie Ci ile sie wydarzylo. Widzialam na usg serducho bijace jak szalonei babel
                        nasz maial 2.65 cm, teraz pewnie urosl bo bylo to jakies dwa tygodnie temu!!
                        Wszystko z malenstwem ok rozwija sie jak na razie prawidlowo!!
                        Powoli przechodzi mi sennosc i zmeczenie, cisnienie na razie ok, wyniki dobre,
                        jakis wiekszych nudnosci nie mialam, czasami male wymioty, ale na jedzenie nie
                        moglam patrzec i schudlam zamiast utyc:)
                        Teraz ide do ginka 28 lipca i mam dostane zwolnionko z pracy, bo juz o tym z
                        nim gadalam!!!
                        U mnie dzis straszny upal, no i zaczal sie 12tc
                        Zycze milego wypoczynku i aby Wam pogoda dopisala!!! U nas jak wszystko bedzie
                        git to we wrzesniu chcemy nad morze pojechac. Zobaczymy!!!
                        Pozdrawiam i mocno sciskam, strasznie sie stesknilam za Toba!!
                        Buziale
                        • agafrytka Re: W pracy:( 16.07.07, 09:08
                          Ania,hej,ja dzisiaj w domku,bo mam po południu poradnię.Wyjeżdżałam i tak mi
                          było żal,bo pogoda drut,jeziorko cud i ogólnie atmosfera sprzyja.
                          Ale jeszcze dziś jak wrócę z poradni spróbuję męża wyciągnąć nad jezioro.

Aniu,bardzo się cieszę,że u ciebie tyle dobrego się dzieje.Cieszę się,że jesteś
                          szczęśliwa!Maluchowi to służy a i małżeństwu podejrzewam,że bardzo,bardzo.
                          I tak ma być!
                          Dzieciątko rośnie ,rozwija się.Superowo.

U nas też upał.Ciesz się,że to początek ciąży,a nie koniec,bo wtedy możnaby
                          było orła wywinąć!!!

Morze we wrześniu to bardzo dobry pomyśł.Ogromna dawka jodu na jesieni to
                          potężny zastrzyk zdrowia dla Ciebie i dzieciątka.Będziesz już w drugim
                          trymestrze,więc na pewno samopoczucie najlepsze na świecie.Może nawet będziesz
                          już czuć ruchy???
                          Aniu,dobrze,że wyniki w porządku,a spadek wagi na początku,to normalne,czasami
                          tak się dzieje przy większej wadze początkowej.Gorzej jak bardzo szczupla
                          kobieta traci kg.
                          A tak wszystko jest dobrze.
                          Trzymaj się Kochana i odpoczywaj Szczęściaro!
                          Piękny Grubasku-hej
                          • anulka80 :)) 16.07.07, 10:57
                            Aguś zapomnialam dodac termin wg usg 3 luty!!!Czyli tak jak mama (ja mam
                            urodziny 8 lutego)!
                            Maly babel ma 2.65cm dlugosci, glowa od ucha do ucha 1.14cm a obnwod glowy
                            4,25cm!!
                            Serducho bije 176 uderzen na minute!!Wsszystko prawidlowo!!Widac tez bylo
                            raczki i nozki a jak machal nimi. Mowie Ci ale radosci co nie miara!!!Przez
                            pepowine krw plynela wiec wszystko gra!!!
                            Jak ja wroce do domu w tym upale masakra!!!
                            Zycze udanego wypoczynku!!!
                            Buziale robale
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka