dexxter33 19.08.13, 13:38 Czy ktoś zna firmę o nazwie Nagrobki Granitowe Krzysztof Łukasz Kubiak. Ogłaszają się na allegro, wystawa w miejscowości Wszebory k/ Radzymina. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dexxter33 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 16.09.13, 20:59 Na pocieszenie powiem, że nie Pani pierwsza i nie ostatnia zapewne. Ja też popełniłam ten błąd, z reguły jestem bardzo ostrożna, 5 razy wszystko przemyślę zanim podejmę decyzję a tu tak zgłupiałam, też wpłaciłam 100%. Dokumenty do Sądu mam już przygotowane, skompletowane składam jeszcze w tym tygodniu. Odpowiedz Link
4lulek Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 17.09.13, 15:32 www.firma.egospodarka.pl/raporty-o-firmach/firma,16924935,luxkam-lukasz-kubiak.html Odpowiedz Link
nasturcja52 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 17.09.13, 19:04 Bardzo dziękuję za nowe namiary na tę firmę. Odpowiedz Link
dexxter33 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 25.09.13, 14:21 Dobry pomysł, nie wpadliśmy na to choć też znaleźliśmy ich dzięki allegro, my złożyliśmy już dokumenty do Sądu. A czy Ty kupowałeś przez Allegro czy tylko dzięki allegro ich znalazłeś? Odpowiedz Link
virus1971 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 25.09.13, 14:41 Przez allegro ich znalazłem. Nie chciałem takiego nagrobka jak oni wystawili bo chciałem większy i troszkę inny. Ponadto on nie chciał płacić prowizji przez allegro. Ale i tak kliknąłem kup teraz i wystawiłem negatywa. Albo nie odbierają telefonu albo nie odpisuje na maile albo obiecują że już już zrobią i dalej nic. Jestem z Wawy jak coś to się mogę spotkać. Odpowiedz Link
wk.focus Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 12.11.13, 21:26 Prosze o kontakt na maila wk.focus@gazeta.pl tez czekam na nagrobek Odpowiedz Link
anula-a16 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 07.06.15, 15:28 Witam serdecznie wiem że post jest stary ale proszę odpowiedzieć czy udało się wyjaśnić sprawę z ty panem i w jaki sposób bo ja również zostałam oszukana i przydałaby się mała pomoc w potraktowaniu tego człowieka odpowiednio.pozdrawiam Odpowiedz Link
darekha2 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 26.11.18, 05:49 Witam, jestem ciekawy jak zakończyła się Pani sprawa? Ja też niestety dałem się naciąć temu oszustowi, proszę o ewentualny kontakt na darekha2@op.pl Odpowiedz Link
dsazx Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 14.10.13, 21:34 Czy udało się komuś coś wywalczyć? Złożyliście wnioski do sądu czy może ta jakże wspałania firma wywiązała się z umowy? U mnie od sierpnia prace stoją w miejscu, a Pan ciągle mi powtarza, że już zaraz będzie wszystko ukończone... Odpowiedz Link
dsazx Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 17.10.13, 19:31 W końcu, po wielu tygodniach kłótni z Szanownym Panem Kubiakiem, pomnik został ukończony. Na razie widziałam efekt końcowy tylko na zdjęciu, bo mieszkam 170 km od Warszawy i nie miałam jak sprawdzić. Miesiąc temu widziałam, to co było zrobione i kamień wyglądał dobrze, taki jak zamawiałam. Na przyszłość, jeśli ktoś będzie chciał skorzystać z usług tego Pana, radzę w umowie dopisać datę zakończenia, żeby było czarno na białym... Odpowiedz Link
mlod.y66 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 02.11.14, 13:43 Witam. Mam problem z firmą pana Kubiaka. Jeżeli jest to możliwe proszę opisać w jaki sposób udalo się pani wymóc na nim postawienie nagrobka.Pozdrawiam Odpowiedz Link
amy-23 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 02.07.15, 15:23 Proszę o kontakt na e mail forum25@vip.onet.pl Odpowiedz Link
dexxter33 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 17.10.13, 19:56 Witajcie My o swoich perypetiach z NG (pięknie można ten skrót rozwinąć, adekwatnie do poziomu jaki ta firma reprezentuje) możemy powiedzieć tyle, że sprawa znalazła finał w Sądzie, czekamy na wyrok. Czytając wpisy zarówno na tym forum jak też jeszcze do niedawna na portalu gowork jesteśmy zadowoleni i pewni, że podjęliśmy właściwe kroki we właściwym czasie. Dziś kiedy za pasem 1 listopada mamy już postawiony ładny pomnik przez firmę której zależy na klientach, natomiast nasze pieniądze które bezpodstawnie a więcej bezprawnie przetrzymuje firma NG odzyskamy, jesteśmy tego pewni. Pozostanie jedynie "kac" jak można było tak dać się potraktować... Odpowiedz Link
dexxter33 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 28.10.13, 21:07 W naszym przypadku sprawa jest w Sądzie, jak zapadnie wyrok dam znać. Zanim poszliśmy do Sądu próbowaliśmy dojść do porozumienia, niestety Pan "NG" mówił dobrze a robił swoje. Szczęście w tym całym nieszczęściu było takie, że wszystko pisaliśmy, nic nie było na tzw. gębę. Sąd otrzymał same konkrety. Odpowiedz Link
aesar Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 28.04.14, 21:02 Witam, moi rodzice mają problem z tą firmą. Postawili pomnik krzywo, węższy, niż w umowie, z inną tablicą i innym krzyżem niż w umowie. Gdy rodzice upomnieli się o swoje, właściciel stał się opryskliwy, arogancki. Odkładał słuchawkę podczas rozmowy. Jeśli ktoś z Państwa jakoś sobie z nimi poradził, proszę o kontakt z info, w jaki sposób. Nasza sprawa pewno wyląduje w sądzie. Brak chęci ze strony firmy, aby sprawę rozwiązać przez porozumienie. pozdrawiam aesar-wp@wp.pl Odpowiedz Link
side_one Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 01.05.15, 07:01 Witam, Czy może ktoś wygrał z tą firmą w sądzie lub mógł by pomóc w tej sprawie. Ja też dałem się oszukać i skusić na obniżkę ceny przy wpłacie 100 % wartości pomnika. Firma oczywiście nie wywiązała się z umowy pomnika niema pieniędzy również. Bardzo proszę o pomoc osoby które miały wątpliwe doświadczenie współpracy z tą firmą. Mój mail side_one@o2.pl. Odpowiedz Link
aguska10 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 01.05.15, 08:48 A gdzie jest biuro firmy?? Odpowiedz Link
anula-a16 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 07.06.15, 15:22 Witam ja również mam kłopot z tym panem Kubiakiem,oczywiście nie dokończył pomnika ,termin minął miesiąc temu a on nie odbiera tel nie odpisuje na e maile więc również kieruję sprawę do sądu już mam dość ,jeśli ktoś może pomóc w tej sprawie proszę o kontakt. Odpowiedz Link
amy-23 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 02.07.15, 12:08 Proszę o kontakt na e mail forum25vip.onet.pl Odpowiedz Link
artur19650808 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 15.06.15, 14:18 prosze o kontakt w sprawie tej firmy 883069286 Odpowiedz Link
anula-a16 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 15.06.15, 14:34 BARDZO DZIĘKUJĘ ZA CHĘĆ POMOCY ALE JUŻ SOBIE PORADZIŁAM Z TYM PANEM TAK CZY INACZEJ NIE POLECAM TEJ FIRMY NIKOMU ICH PROMOCJE I WYKONANIE NIE SĄ WARTE ZAINTERESOWANIA TĄ FIRMĄ A NERW JESZCZE WIĘCEJ.POZDR Odpowiedz Link
hoo-ver Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 29.06.15, 10:10 WITAM JA TEŻ MAM PROBLEM Z TĄ FIRMĄ . NA POCZĄTKU MARCA PODPISAŁAM UMOWĘ I MIELI ZAMONTOWAĆ POMNIK NA PRZEŁOMIE MARCA I KWIETNIA.POD KONIEC MAJA POSTAWILI DÓŁ POMNIKA A TABLICY NAPISOWEJ NIE MA DO TEJ PORY. PROSZĘ O KONTAK JEŻELI KOMUŚ COŚ SIĘ UDAŁO ZAŁATWIĆ 501610198 Odpowiedz Link
hoo-ver Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 29.06.15, 10:12 Witam Ja też mam problem z tą firmą od marca nie mogę się doprosić postawienia pomnika. Jeżeli coś komuś udało się załatwić proszę o kontakt ula145@onet.eu Odpowiedz Link
amy-23 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 02.07.15, 11:15 Witam My też jesteśmy oszukani przez tego pana, z tego co już się dowiedzieliśmy takich osób jest bardzo dużo, a ten pan nadal się ogłasza w internecie oferując swoje usługi, i dalej naciaga ludzi!!! W zwiaku z tym poszukujemy osoby oszukane przez tą firmę, do złożenia POZWU ZBIOROWEGO. Nie dajmy się oszukać, ten pan ma nasze pieniądze!!! Zainteresowne osoby proszę o kontakt na e mail forum25vip.onet.pl Odpowiedz Link
amy-23 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 02.07.15, 13:15 Adres kontaktowy w tej sprawie forum25@vip.onet.pl Odpowiedz Link
arturkozakiewicz Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 12.07.15, 17:16 Ja też zostałem oszukany przez tą firmę. Dużo przesiedziałem na internecie. Firma zmienia swoje lokalizację. Właściciel jest cwany. Po podpisaniu mowy i zabraniu gotówki gość zniknął. Wykonał mi 1/5 i nie odbiera telefonu. Zmył się. Sprawę skierowałem do sądu. WŁAŚCICIELU FIRMY -- Odpowiedz Link
xxx.66 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 14.07.15, 16:50 Witam Pan ma juz założoną sprawę w prokuraturze Wołomin. Dodatkowo sprawy cywilne, w których zwróci nam nasze pieniądze Potem windykacja A może by tak do POLSATU... ciekawy materiał |? Odpowiedz Link
xxx.66 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 30.07.15, 10:03 Już nasi prawnicy postarają się o zwrot nieoddanych pieniędzy. Umiało się brać .... oddasz z odsetkami Odpowiedz Link
a.kowalik111 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 20.12.15, 12:55 21.12.2015 godz 10.20 sąd rejonowy warszawa praga polnoc terespolska 15a sala 215 bedzie mozna osobiscie sie spotkac z panem X i ja bede i wezme ze soba wszystkie dokumenty ktore mam na niego Odpowiedz Link
kilkenny74 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 07.01.16, 11:21 szkoda że przegapiłem wpis o sprawie... czy będzie kolejna rozprawa? czy coś się wyjaśniło z tym panem? Odpowiedz Link
darekha2 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 26.11.18, 05:52 Witam, jestem ciekawy jak zakończyła się sprawa? Ja też niestety dałem się naciąć temu oszustowi, proszę o ewentualny kontakt na darekha2@op.pl Odpowiedz Link
jolka8888 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 19.03.16, 10:45 Długo to trwało , ale pomnik w końcu na cmentarzu. ,Cierpliwośc się opłaciła Odpowiedz Link
ship73 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 01.06.16, 23:06 W marcu 2016 roku podpisałem z nim umowę,wszystko trwało prawie 3 m-ce.Cała rodzina miała dość tych przesuwających się terminów realizacji bez końca.Dopiero wizyta u radcy prawnego i powiadomienia Kubiaka o zamierzanej sprawie sadowej przyspieszyła termin realizacji.Szczerze-nikomu nie polecam tego wykonawcy.Zawsze po stracie bliskiej osoby pozostaje żal i smutek,w tym przypadku doszły duże problemy ze strony p.Kubiaka polegające na niewykonaniu zlecenia przez miesiące.Czyste chamstwo.Omijać szerokim łukiem.Nie polecam. Odpowiedz Link
pcbuniek Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 17.06.16, 21:04 Witam a można dostać namiary na tego radce prawnego bo tez mam problem z tym panem był bym wdzięczny . pcbuniek@wp.pl Odpowiedz Link
3wa333 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 04.07.16, 20:21 witam, ja czekam na realizację 3 tygodnie ale chciałam się skontaktować z panem w sprawie zmian w napisie - niestety głuchy telefon, na maile też nie odpowiada, jak czytam poprzednie wpisy to włos się jeży na głowie... wpłaciłam połowę sumy ale bardzo zależy mi na tym nagrobku, na razie czekam jolka8888 a Ty długo czekałaś jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link
3wa333 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 04.07.16, 20:22 a długo czekałaś jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link
3wa333 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 04.07.16, 20:50 jolka8888 napisał(a): > Długo to trwało , ale pomnik w końcu na cmentarzu. ,Cierpliwośc się opłaciła a długo czekałaś jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link
monikak150490 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 02.11.16, 17:42 Witam. Mam problem z tym Panem ponieważ w czerwcu wysłałam mu całą kwotę za pomnik a do tej pory pomnika jak nie było tak i nie ma. Nie wiem co mam robić. Codziennie dzwoniłam do niego, pisałam email i nic. Cały czas tłumaczył się że z przyczyn od niego niezależnych czas realizacji zamówienia przedłuża się. Jestem załamana. Od 3 dni telefon ma wyłączony a na email nawet nie odpisze. Stary pomnik który był poprzednio na cmentarzu został rozebrany i grób został zakryty deskami i jakimiś szmatami. Bardzo proszę o pomoc żeby ktoś pomógł, podpowiedział jak załatwić tą sprawę. Błagam pomoooocy!!!!! prosiłabym dobrych ludzi o kontakt na mój email: monia-szokiel@wp.pl Odpowiedz Link
3wa333 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 15.12.16, 22:31 ja czekałam pół roku na nagrobek dla Dziecka, nie doczekałam się do tej pory a termin sam ustalił na lipiec, pieniędzy też nie chce oddać w całości tylko część chce sobie zatrzymać bo podobno poniósł jakieś koszty... tylko jakie skoro nagrobka nie ma... Odpowiedz Link
nowijka2 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 05.12.17, 10:40 Witam, czy udało się pani sprawę już zalatwić, skierowac do sądu pozew ? Odpowiedz Link
xxx.66 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 10.01.17, 10:19 komisariat policji Radzymin, zeznanie dołączyć do sprawy karnej sprzed trzech lat, jako kolejna osoba . potem sprawa cywilna. życzę powodzenia i cierpliwości, wiem ile nerwów będzie to kosztowało, ale na końcu wygra sprawiedliwość ! Odpowiedz Link
poszkodowaning Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 17.02.17, 11:42 Witam WSZYSTKICH POSZKODOWANYCH !!! Pewien miły dziennikarz z programu INTERWENCJA zainteresował się naszym położeniem. Proszę wszystkie osoby skrzywdzone, zainteresowane nagłośnieniem sprawy o kontakt na email : poszkodowaning@onet.pl Chcę by już żadna matka nie płakała, że jej dziecku nie został postawiony nagrobek. By osoby starsze, samotne będące w żałobie wiedziały, że jesteśmy w stanie im pomóc, po tym jak zostali skrzywdzeni. Razem możemy więcej...pamiętajmy o tym !! Odpowiedz Link
artur19650808 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 19.06.17, 10:12 bardzo prosze o kontakt pod nr 883069286 czas na dzialanie Odpowiedz Link
artur19650808 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 17.06.17, 08:07 wszystkich oszukanych przez trgo goscia prosze o kontakt pod nr 883069286 czas na dzialanie Odpowiedz Link
megzaj Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 09.10.17, 21:26 PROSZĘ O OPINIE NA TEMAT PANA KRZYSZTOFA KUBIAKA. ZOSTAŁAM OSZUKANA PRZEZ TEGO PSEUDO KAMIENIARZA !! WPŁACIŁAM ZALICZKĘ I DO DZIŚ CISZA.TELEFONY ODBIERA TYLKO WÓWCZAS JAK DZWONIĘ Z INNEGO NR TEL .CHCĘ ZŁOŻYC ZAWIADOMIENIE NA POLICJĘ ,P[OTEM SPRAWA W SĄDZIE.PrOSZĘ O INFO NA dachmax@vp.pl o tym jak załatwiliście sprawę z tym człowiekiem ,pozdrawiam Odpowiedz Link
k.sobieraj.78 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 13.10.17, 16:50 Witajcie. Chciałam przestrzec mieszkanców osiedla Centrum Park w Radzyminie czyli Armii Krajowej 4,6,8,10 a przedewszystkim panie mężatki jak ja. Do budynku Armii Krajowej 8 na parterze wprowadziła sie prostytutka tak zwana TIRÓWKA i dziwka na telefon. Ma okolo 175 cm wzrostu czarne krucze włosy w wieku okolo 30-35 lat wysolaryzowana .Z tego co sie dowiedziałam to wynajmuje ona mieszkanie od strony altan smieciowych. Będąc na placu zabaw widuje ją czasem jak sie pręży na tarasie i ogródku. Ta latawica podrywała mojego męża, zapewne tez i innych meższczyzn w sklepie i na ulicy. Nie rozumie jak mozna wynajmowac mieszkanie takiej osobie, trzeba by pogonic te latawice z naszego osiedla. Nastepnym razem napisze numer mieszkania krore wynajmuje. PANIE UWARZAJCIE NA SWOICH MEZSZCZYZN !!! Odpowiedz Link
k.sobieraj.78 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 05.12.17, 14:55 Tak jak obiecałam, podajen numer lokalu ktory ta LADACZNICA wynajmuje. jest to lokal nr.15. Dokladny adres to: ALEJA ARMII KRAJOWEJ 8 lok. 15. Zróbmy coś i pozbądzmy sie tego kurestwa z naszego osiedła. Jeszcze tylko pragnw zwrócić uwagę, iż w lokalu może dochodzić do przestępstw okołoprostytucyjnych takich jak stręczycielstwo, sutenerstwo czy kuplerstwo,a może i narkotyki. –Jakby tego było mało, to nawet nasze dzieci są zaczepiane przez panów dopytujących, gdzie tu mieszka pani prostytutka, bo już u niej był, ale nie pamięta gdzie. Nastepnym razem wrzuce tu zdjecia tej ladacznicy i jej kolezanek TIRÓWEK które tez tam przychodzą.. Odpowiedz Link
nuleczek89 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 04.11.17, 14:07 Witam, my dziś byliśmy w tej sprawie na policji w Radzyminie. Policjant jak tylko usłyszał Kamieniarz Wszebory, to aż się zaśmiał, mówi, że co rusz ktoś przychodzi zgłosić tę sprawę, że nie jest w stanie zliczyć poszkodowanych na palcach u rąk i nóg... Niestety policja nic nie może zrobić. Policjant skierował nas do Sądu Rejonowego w Wołominie do wydziału cywilnego. Stąd pytanie, czy ktoś prowadzi sprawę przeciwko panu Kubiakowi? Chcemy również nagłośnić sprawę w mediach, gdyż ten precedens trwa już dobrych parę lat, a oszukanych ludzi coraz więcej. Prosimy o kontakt inne poszkodowane osoby, musimy coś zrobić z tym oszustem! Mój adres mail: nuleczek@gmail.com. Odpowiedz Link
olanka08 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 17.11.17, 18:02 Wielki czas nagłośnić sprawę w mediach aby już nigdy nikt nie płakał z powodu tego typa. Odpowiedz Link
xxx.66 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 22.11.17, 23:53 Żadna stacja się za to nie weźmie... Próbowałem. Odpowiedz Link
nowijka2 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 05.12.17, 10:44 SZEROKIM ŁUKIEM OMiJAĆ TEGO OSZUSTA !!! JA założyłam sprawę do sądu, wygrałam w obu instancjach, teraz ma go Komornik. W razie czego słuzę pomocą. prawnik: izaejs7356@gmail.com Odpowiedz Link
weronikah29 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 13.01.18, 08:23 Witam, rownież zostałam poszkodowana w tej sprawie. podpisana umowa w listopadzie, od grudnia brak kontaktu z Panem, telefon wyłączony. Wpłaciłam niestety całość kwoty od razu (naiwność i głupota!). Piszę na maile podane w tym forum i proszę o kontakt zwrotny. Odpowiedz Link
77izydor Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 07.02.18, 14:18 Czy już wie Pani co zrobić z tym oszustem? Jeżeli nikt się do Pani nie odezwał to powiem Pani jaka jest droga do sądu. Alicja Odpowiedz Link
1916lukasz Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 15.07.18, 21:31 Czy może Pani napisać, jak się skończyła sprawa u komornika? Z którego komornika usług Pani korzystała? Odpowiedz Link
arielle1 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 10.09.18, 18:30 OSZUST, nie wywiązuje się z umowy, nie odbiera telefonów - serdecznie radzę OMIJAJCIE TĄ FIRMĘ SZEROKIM ŁUKIEM !!! Odpowiedz Link
teresa112233 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 20.09.18, 14:45 pomnik zamówiony i nawet dzień wcześniej postawiony solidne i uczciwe podejście do klienta fachowe doradztwo a złe komentarze pochodzą najprędzej od konkurencji bo polecam i jestem zadowolona bardzo bo ceny mają konkurencyjne Odpowiedz Link
olanka08 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 11.10.18, 11:06 Bajki pani opowiada i niech się pani nie ośmiesza wypowiadając się o złych komentarzach. Odpowiedz Link
3wa333 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 11.10.18, 11:37 widać miała Pani szczęście a co do komentarzy to myli się Pani bo nie pochodzą od konkurencji ale od ludzi, którzy albo sądzą się z kamieniarzem albo nadal z nadzieją czekają aż postawi pomnik... ja osobiście czekałam prawie pół roku a to nie długo u tego kamieniarza, wpłaciłam połowę i czekałam, w końcu odstąpiłam od umowy a on nie chciał oddać wpłaconych pieniędzy bo twierdził, że zakupił materiały tylko na co skoro nagrobka nie było... w końcu oddał "w naturze" tzn zamiast pieniędzy odebraliśmy pomniczek "gotowiec" niestety nie jasny jak chcieliśmy ale czarny w dodatku w nie najlepszym stanie i sami go przywieźliśmy prawie 300km - montaż załatwiliśmy już we własnym zakresie i dzisiaj moja Córeczka ma nagrobek jednak za każdym razem kiedy u Niej jesteśmy pamiętamy ile kosztowało to nas nerwów i stresu /interweniował rzecznik praw konsumenta/ Odpowiedz Link
teresa112233 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 24.10.18, 11:00 miałam to szczęście bo miał 2 pomniki z tego 1 się wywiązał ale z 2 już nie na szczęście pomnik powstał ale zabrakło wazonu który miał dosłać od 25 IX nie dosyła i stratna jestem na ok 100 zł to niewiele Odpowiedz Link
teresa112233 Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 24.10.18, 10:53 nie polecam partacze i oszuści Odpowiedz Link
izaiklaudia Re: Wszebory - Nagrobki Granitowe Kubiak 14.05.19, 10:56 Po przeczytaniu opinii na tym forum, zakupiłam nagrobek z płatnością przy odbiorze. Spotkanie odbyło się tego samego dnia, kiedy zadzwoniłam. Pan Łukasz bardzo dobrze mi doradził, wszystko wytłumaczył, załatwił wszystkie formalności, po 7 dniach od podpisania umowy nagrobek już stał. Jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach. Profesjonalna i fachowa obsługa, a przy tym bardzo dobre ceny. Proszę w ogóle nie sugerować się negatywnymi wpisami na tej stronie. Serdecznie polecam i jeszcze raz dziękuję. Odpowiedz Link