Dodaj do ulubionych

Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 13.07

26.05.15, 11:51
Witam
Razem z żoną i 7 letnią córka wybieramy się do Egiptu do Hotelu
Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park na dwa tygodnie na wczasy w terminie 29.06.2015 do 13.07.2015 na allu. Są to nasze pierwsze wczasy w Egipcie i jesteśmy troszkę przestraszeni , opowiadanymi ludzi oraz doniesieniami z mediów ,
Nasze pytanie czy byliście w tym hotelu ? jakie są wasze opinie ? czy daleko jest morze ? jaka jest plaża ?
- Jakie są w pobliżu atrakcje turystyczne ? , jakie ceny ?
- Jak wygląda transfer z lotniska do hotelu ?
- Jak z animacjami oraz barami w hotelu jest tłoczno ?
- Jak z pokojami?
- Ile wziąć Kieszonkowego ?
Obserwuj wątek
    • sandrula33 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 28.05.15, 01:44
      Hejka, mieszkam w hurghadzie i chętnie ci powiem o położeniu yego hotelu, wiec tak jest to pierwsza linia brzegowa, razem z hotelem Titanic Palace tworza jedność, aquapark w tym hotelu jest praktycznie przyklejony do plaży, hotel wielki wiec w sezonie trzeba liczyc sie z kolejkami do restauracji. jesli chodzi o polozenie hotelu to prawie 25 km od centrum Hurghady, a wokół hotelu liczne sklepy, kramiki, również kikla caffe gdzie można zapalić shisze, ale uwazaj ceny nie takie jak w cenrum wyzsze. Do centrum mozna dostac się taxi koszt 44-5$ w jedna stronę lub busem ktore licznie jeżdżą za jedyne 2.5 le, jak jakies pytania pisz na priva. pozdrawiam
      • nivko09 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 29.05.15, 09:52
        Hejka a jaka jest tam plaża , czysta ? można ponurkować w masce z rurką ?
        • sandrula33 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 30.05.15, 16:20
          z tego co pamiętam, to spoko można popływać z maską, ale blisko brzegu nie ma pięknych raf, tylko co nie co, a tak przy okazji to mogę kogoś poprosić o coś z Polski, trochę Polskich smaków mi tu brakuje, więc jak by dla kogoś to nie było problem proszę niech się odezwie za priva, parę drobiazgów. redseaeyes@gmail.com
          lub sandra_olejniczak@o2.pl z góry dziękuję.
      • karla81_ka Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 31.05.15, 22:00
        Witaj sandrula.powiedz mi co sadzisz o hotelu Mariage aqua park w Hurghadzie.mam wykupiony titanic palace ale sa tak zle opinie o tym hotelu ze chyba zmienie na mariage.pomoz smile
      • daskalec Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 16.06.15, 18:58
        Witam. W lipcu wyjeżdżam do Titanic Palace. Czy są nadal organizowane wycieczki do Kairu autobusem, bo Pani w biurze podróży powiedziała że tylko samolotem. Proszę odpisać na dasklaec@gmail.com.
    • karla81_ka Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 28.05.15, 19:26
      witam.my również mamy wykupione wakacje w titanicu od 2.07 do 13.07.jedziemy z 2 corkami 6 i7 lat.czytajac opienie jesteśmy przerażen jeżeli chodzi o wyżywienie!
      • boo2222 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 28.05.15, 21:27
        Witam, my będziemy w Titanic Palace od 02.07 do 16.07 smile
        • boo2222 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 28.05.15, 21:28
          Witam, my będziemy w Titanic Palace od 02.07 do 16.07
        • karla81_ka Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 29.05.15, 22:19
          skad lecicie?
          • nivko09 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 01.06.15, 10:27
            Katowice- Pyrzowice 29.06.2015
          • boo2222 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 03.06.15, 10:44
            Witam, z Wrocławia, a Wy skąd?
      • nivko09 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 29.05.15, 09:52
        O co chodzi z tym wyżywieniem ?
        • karla81_ka Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 29.05.15, 22:22
          czytam trochę opinii w necie o titanicu i każdy pisze ze okropne jedzenie ze brudno na stolowkach sad
          • diablo_wawa Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 02.06.15, 19:24
            Witam,lecimy 19.06 z Wawy w konfiguracji 2+2.Dzieciaki 5 i 15 lat.Pozdrawiam
          • boo2222 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 03.06.15, 10:45
            Karla, przekonamy się na miejscu, jest też wiele pozytywnych opinii smile
            W poprzednim hotelu też na forum nie zawsze było ciekawie, a było super smile
            • karla81_ka Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 03.06.15, 20:04
              my lecimy z katowic 2 lipca.mam nadzieje ze będą to udane wakacje smile wlasnie pisze na fejsie z chłopakiem który wrocil z tatnica 7 letnim dzieckiem.mowi ze jest super !!! ze wszystko ok.
              • boo2222 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 03.06.15, 20:51
                Najważniejsze jest nastawienie do urlopu smile ja lecę 02 lipca z Wrocławia z synem - 10 lat, być może gdzieś się spotkamy na miejscu smile
              • boo2222 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 03.06.15, 20:57
                Poza tym pani z biura, w którym kupowałam wczasy sama osobiście w nim była i mi go poleciła, dwa lata temu byłam w hotelu również poleconym przez nią i nie zawiodłam się, myślę,że tym razem również będę zadowolona. A opinie są różne jedni zachwyceni, dla innych to porażka, zawsze znajdą się jakieś marudy. Przekonamy się już wkrótce smile
                • karla81_ka Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 04.06.15, 17:27
                  My lecimyv2lipca z katowic .lecimy w 2rodziny my z corkami 6i 7lat oraz brat z 15letnim synem. Moze ktoregos dnia bedziemy sie mijac badz jakims trafem sie poznamy smile
                  • boo2222 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 04.06.15, 21:07
                    Do nas 03 lipca dołączy moja kuzynka z mężem i 15 letnim synem.To w takim razie być może do zobaczenia smile
                    • anqela-dwa Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 20.06.15, 16:14
                      Witam my też wylatujemy 3 lipca z Katowic smile pozdrawiam smile
          • easym Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 08.06.15, 12:44
            Byłam w Titanicu w sierpniu ubiegłego roku i potwierdzam jedzenie JEST FATALNEsad Codziennie kurczak (tzn skóra i kosci) i frytki. Mało owoców, mało warzyw, zero surówek czy sałatek. Jedzenie w barze na plaży tez fatalne, pizza ani smakiem ani wyglądem pizzy nie przypomina. Jedynie w China Town w części Beach całkiem smaczne nuggetsy i w części Palace przekąski przy basenie. Restauracje tematyczne równie fatalnie. Nie wiem, jak oni do tej pory nie wywalili szefa kuchni. Hotel byłby naprawdę fajny gdyby nie to jedzenie.
          • marko_polo36 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 15.06.15, 14:40
            Takie rzeczy piszą "światowcy" co to już "wszędzie byli" i teraz wszędzie szukają minusów. Oczywiście, że 5 gwiazdek w Egipcie to nie jest to co 5-4 a nawet 3 w Europie, ale bez przesady. Jeżeli ktoś jedzie do Egiptu, żeby cały dzień siedzieć w pokoju i nadzorować chłopców od sprzątania, a wychodzi tylko na posiłki i oczekuje, że będzie jak na filmach z Sheratonu... to się zawiedziesmile

W pokojach się śpi i trzyma rzeczy. W restauracjach się je posiłki, a nie ucztuje i delektuje. Sednem wyjazdów do Egiptu i jest gwarantowana super pogoda, klimat i woda - z takim podejściem nikt się nie zawiedzie.

Posiłki są OK. Zawsze jest wybór i zawsze znajdzie się coś co dzieci chętnie zjedzą. Nawet są specjalne Kids Corner, gdzie dzieci z niskich blatów same mogą sobie nakładać potrawy z dziecięgo menu (ryż, makaron, frytki, jakieś mięso). Dla dorosłych wybór jest większy i zawsze jest z 7-8 opcji do wyboru, 2-3 zupy, zawsze ryż, makaron (3-4 rodzaje), frytki, kurczaki, wołowina, ryby, warzywa, fasole, parówki, jajecznice, dużo róznego pieczywa, rózne rodzaje ciast, warzywa, owoce, płatki, mleko, potrawy lokalne, herbata, kawa non stop, wino czerwone, białe, kakao, nesquik, dystryubutory z cola, fanta, sprite, woda sodowa, nestea.

Fakt, czasem obsługa nie nadąża umyć stołu (brudne talerze znikają zawsze bardzo szybko), czasami trzeba podejść po sztućce, ale jak ktoś jedzie odpoczywać to nawet nie zwróci uwagi.

• easym Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 21.06.15, 10:58
              marko_polo36, chyba byłeś w innym Titanicu? Może w Titanic Resort bo tam faktycznie posiłki były ok i zawsze był wybór. Ale w Titanic Palace 2-3 zupy??? Jedna była zawsze, czasami nawet 2, ale 3?????????? Do tego 3-4 rodzaje makaronów?????????? 2 to max z czego jeden do spagetti, raczej "spagetti" bo ten sos pomidorowy bez mięsa i sera spagetti nie przypominał. 7-8 opcji do wyboru???????? Śniadanie + obiad + przekąski przy basenie + kolacja = mogę się zgodzić na 7-8 opcji. Nie wiem gdzie widziałeś wołowinę i ryby. Nie wiem gdzie widziałeś warzywa i owoce (chyba że masz na myśli te płatne przy wyjściu z restauracji). Na pewno potwierdzisz, że jedyne warzywa dostępne do obiadu czy kolacji to papryka, ogórek i pomidor na życzenie krojone przez kucharza. Nie wiem, jaki masz interes aby tam obszernie zachwalać ten hotel. Inne opinie na temat jedzenia zdecydowanie przypominają moją a nie Twoją. A na temat czystości w restauracji nie wypowiedziałam się ani słowem, jest to dla mnie normalne że przy dużej ilości gości obsługa nie zawsze nadąża z umyciem stołu czy rozłożeniem sztućców.
              • marko_polo36 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 27.06.15, 16:15
                Wiem gdzie byłem smile Piszę ogólnie o Palace i Beach, zwłaszcza o restauracjach bo korzystałem i tu i tu - nawet częściej w Beach.

2-3 zupy. Makarony min. 3 np. spagetti, pene i muszelki, nakładane przez kucharza, a do tego często jeszcze inny makaron w pojemnikach. Wołowina chyba codziennie. Grillowane ryby też, ale na kolację i codziennie. Jabłka i pomarańcze w stołówkach były bezpłatne - na 100% w beach w restauracjacg Rose i Jack, a do tego warzywa w pojemnikach: pomidory, cebula, dwa rodzaje kapusty, ceiciorka, jakieś inne, jakieś mixy, słataki.

Nie mam żadnego interesu, bo jaki miałbytm mieć... może jestem mało wymagający, ale zdarzało mi się wracać z tego hotelu z ludźmi, którzy jak się okazywało w rozmowie podczas drogi powrotnej nie zobaczyli połowy hotelu, bo codziennie chodzili w te same miejsca. Poza tym nie zachwalam tylko stwierdzam co widziałem.

PS. na kilka pobytów za każdym razem coś było inaczej, więc może też kwestia jak kto trafi
      • nivko09 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 29.05.15, 09:53
        O to się szykuje mocna grupa Polaków w Tytanicu smile
        • sandrula33 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 30.05.15, 16:21
          Przy okazji zauważyłam błąd taxi z Titanic Beach do centrum Hurghady 4 - 5 $ sorki za błąd
    • kkot80 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 09.06.15, 17:42
      Nie byłam w tym hotelu ale czytając opinie chcesz zerknij www.fostertravel.pl/hotele/egipt/hurghada/titanic-beach-spa-aqua-park/#opinie to wybraliście całkiem spoko hotel. Myślę że nie ma się czego obawiać smile Dobrej zabawy Wam życzę smile
    • marko_polo36 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 15.06.15, 13:46
      Titanic Beach jest połączony z Titanic Palace, więc możecie korzystać bez ograniczeń z pełnej oferty obu hoteli. Plaża i Aqaupark są w sumie wspólne. Kilka razy byłem w Titanic Palace, ostatnio w maju 2015, więc na świeżo:

Morze jest bezpośrednio przy hotelu, plaża jest szeroka piaszczysta. Jednak trzeba wziąć pod uwagę, że jest bardzo płytka. Ok. 500m można przejść mając wodę max. do kolan. Później zaczyna się rafa. Do rafy można też przejść pomostem (długi spacer) lub podjechać kilkuosobowym busikiem, który cały czas jeździ po tym pomoście. Wadą plaży są odpływy. Np. w maju do południa nie dało się kąpać w morzu... ale to mały problem, bo jest wiele basenów, w których zwyczajnie kąpiele są przyjemniejsze niż w morzu. Jeżeli jednak zamierzacie spędzać czas w morzu, warto wziąć specjalne obuwie do wody.

Atrakcje turystyczne - Piramidy, Luksor to całodniowe wyjazdy autokarem. Nie wiem czy z 7 letnim dzieckiem jest sens. W ofercie hotelu będzie kilka wycieczek. Najfajniejsza to chyba "Egipska Wenecja" - rejs statkiem ze sklanym dnem, snoorkowanie, wędkowanie, przejaższka motorówką, zwiedzanie El Gouny (dzielnica z domami na wodzie), pobyt na wyspie z bialym piaskiem, delfiny. Koszt chyba 55 USD dorosły i 35 USD dziecko. Nieco taniej wycieszka na pustynie (wielbłąd, jeepy, quady, kolacja w wiosce - chyba ok. 40 USD / os). Codziennie o 14:45 bus do centrum Hurghady, ale to raczej na zakupy (bus kosztuje 20 LE / os - czyli ok. 3 USD / os)w obie strony, powrót o 18:00. Natomiast o 19:00 bezpłatny bus (w obie strony, powrót o 23:00) do Mariny (sprawdź w google New Marina Hurghada) - port, kawiarenki, sklepiki.

Transfer trwa ok. 20 minut - zależy od biura podróży. Może być duży autobus i więcej osób, wtedy dłużej bo staje przy kilku hotelach. Może być mały busik na 8 osób, wtedy szybciej. Oczywiście bezpłatnie.

Animacje - w dzień nie korzystałem, więc nie wiem. Wieczorem dla dzieci w amfitearze koło plaży ok. 20:30, trwają 45 minut... dzień w dzień te same piosenki i zabawysmile O 21:30 show dla dorosłych, zależnie od dnia: taniec brzucha, fakir, kabaret itp... kwestia gustu.

Pokoje... nie wiem, w sąsiednim TitanicPalace bardzo duże, standard 48m2, bezpłatny sejf, codziennie minibar (woda,cola,sprite - w sumie 4-6 butelek)

All Inclusive 24h, łącznie z dyskoteką (mała, niewiel ludzi).

Na upartego można przeżyć bez żadnego kieszonkowego - wszystko co potrzebne masz zapewnione całą dobę i niezły wybór... ale:

Na początek 3 x 25 USD na wizy, czyli 75USD... jeżeli nie chcesz stać w kolejce dolicz jeszcze po 2 USD, czyli 81 USD do wydania na lotnisku na 3 wizy

Na recepcji dobrze dać z voucherem i paszportami z 10 USD napiwku. Jeżeli chciałbyś już na miejscu zmienić pokój na inny niż masz zakupiony przez biuro (standard) to możesz dopłacić po ok. 15-25 USD / dzień (zależnie jaki pokój chcesz) - polecam pokoje na parterze z bezpośrednim wejściem do basenu... chociaż w Titanic Beach jest ich niewiele, tylko w jednym budynku o zachodniej strony

Dużo drobnych - napiwki po 1USD dla bagażowego w pokoju, codziennie dla sprzątaczy... najlepiej zostawić w lodówce, to dorzucą dodatkową wodę. Woda butelkowana jest bardzo ważna, bo nie zaleca się picia kranówy. Nawet zęby lepiej myć i płukać mineralną, a nie kranową. To samo dotyczy mycia owoców.

Poza tym kieszonkowe na ew. wycieczki, na drobne zakupy (sklepy w hotelu drogie, sklepy przed hotelem nieco tańsze, sklepy w centrum miasta - bus, oraz wiele sklepów w tym wolnocłowe na lotnisku po odprawie w drodze powtronej). Taxi do centrum habdlowego (market) ok. 6-8 USD w obie strony. Ceny... różne.

Jeżeli chcesz Internet, to licz się wydadatkimi rzędu 9 USD za godzinę (można wykorzystać na raty w ciągu 2 dni). Taniej może wyjść kupienie karty SIM egipskiego operatora na lotnisku (przy wyjściu z terminala są stoiska Vodafone i Etisalat) np. 35 USD na nielimitowany transfer przez miesiąc.

Poza tym sprawdź wraunki ubezpieczenia i pokrywania kosztów leczenie (w razie czego) - zależnie od bura, umowy i polisy, może być konieczne pokrycie do 100 EUR (a dopiero później zwrot), więc warto mieć żelazną rezerwę - 3 osoby, 300 EUR / USD. Poza tym może przytrafić się klątwa faraona, a na to najlepiej działają ich lekarstwa dostępne w ich aptekach. Dodam, że na kilka pobytów w tych hotelach nie miałem tej "przyjemności", ale jak wyżej pisałem - unikałem wody z kranu, drinków z lodem (lód z wody z kranu), nie przesadzałem z warzywami i owocami (myte w wodzie z kranu).

Myślę, że na 3 osoby na dwa tygodnie, 600 USD to absolutne minimum. 81 wydasz na wizy, 25-30 na napiwwki, 200 trzyma jako rezerwę. Jedna wycieczka to ok. 150 USD dla trzech osób... jakieś zakupy, pamiątki, zabawki... 600 USD będzie na styk i to bez szaleństw z wycieczkami. Jeżeli zdecydujecie się Kair lub Luksor, to ta jedna wycieczka będzie kosztowała ok. 300 USD... więc zależy jak chcesz spędzać czas. Pomijając wizy, to przeżyjesz spokojnie bez kasy, ale z wycieczkami, zakupami i rezerwą na "jakby co", to 600-1000 USD bedzie OK (weź pod uwagę, że to aż 14 dni - wątpie czy usiedzisz tyle na plaży / basenie, więc skusicie się na wycieczki). Ja na 3 os. na tydzień biorę min. 500 USD (wydaję ok. 200-300, bez wycieczek!, reszta wraca jako rezerwa)
      • marko_polo36 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 15.06.15, 14:27
        znalazłem aktualny cennik wycieczek:

Kair autobusem 100 $ dorosly 55 $ dziecko, w tym lunch, napoje płatne (w jedną stronę jedzie się 6h, wyjazd w nocy, powrót w nocy)

Kair + Alexandria 2 dni, 195$ dorosły, 105$ dziecko

Kair samolotem - 280 $ dorosły, 265 $ dziecko

Luxor - 100 / 55

City Tour (meczet, wytwórnia papirusu, perfumeria, sklep z pamiątkami) 6 / 3 $ (dorosły / dziecko)

Jerozolima - 350 / 330

Wyspa Giftun - 45 / 25

Sahara Park - jeepy, quady, wielbład, kolacja, show - w wiosce na pustyni - 60 / 30 $

Egipska Wenecja (chyba najciekawsze, zwłaszcza z 7 letnim dzieckiem) - 55 / 30 $

Delfinarium - godzinny pokaz - 40 / 20, delfinarium jest blisko, ok. 20 minut busem

Sea Scope - rejs statkem, ze szklanym dnem, a właściwie z panoramicznymi oknami poniżej linii wody - 45 / 25 $

Tia Aquapark - cały dzień w AquaParku, w tym obiad, przekąski napoje w systemie AI - 45 / 25 $ (to nie jest aqupark w hotelu, tylko wycieczka do dużego aquaparku)

Quad Safari - 3h, quady, herbata w wiosce i wielbłady 40 $, 5h (dodatkowo grill) - 50 $ - nie ma ceny dla dzieci, więc chyba tylko wycieczka dla dorosłych ze względu na samodzielną jazdę quadem

Jeżeli pojawią się wpisy, że np. drogo, że taniej można podobne wycieczki zaliczyć załawiając przez inne agencje (spoza hotelu)... może i tak, ale jeżeli jedziesz pierwszy raz, to bezpieczniej brać wycieczkę organizowaną przez hotel. Przynajmniej pierwszy raz zobaczysz co i jak, jak to wygląda, czego można oczekiwać... następnym razem, możesz próbować załatwiać na własną rękę, ale na pierwszy raz wygodniej i bezpieczniej jak wszystko załatwi rezydent i hotel.

Podane ceny z prospekty jednego z biur podróży, ale zapewne wszystkie biura mają takie same lub bardzo podobne ceny.
      • marko_polo36 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 15.06.15, 15:13
        I jeszcze jedno. Zaplanuj dobrze ostatni dzień. O której godzinie masz wylot z HRG ? Z hotelu wyjedziesz ok. 3h przed odlotem. Doba hotelowa kończy się o 12:00. Jeżeli będzie odlot masz wieczorem / w nocy i z hotelu wyjeżdzasz popołudniu / wieczorem, to można "dokupić godziny" i mieć pokój do 15:00 lub do 18:00. Można to załatwić nawet w ostaniej chwili. Koszt: do 15:00 - 20 USD / za osobę dorosłą (czyli x 2, za dziecko nie płacicie) lub do 18:00 chyba 30 USD za osobę dorosłą... warto... nie warto... nie wiem. Normalnie o 12:00 trzeba opuścić pokój i w recepcji zdejmą opaski. Widziałem ludzi, którzy mimo tego bez skrępowania wracali na basen, jedli normalnie obiad itp... więc może to nie problem, ale jeżeli weź pod uwagę możliwy wydatek w ostatnim dniu.

I jeszcze jedna uwaga. Wylatując z Poslki nie przeniesiesz przez odprawę żadnego napoju w bagażu podręcznym (poźniej za odprawą, oczywiście możesz kupić dowolny i wnieść na podkład). Natomiast w drodze powrotnej Egicpjanie już tak nie sprawdzają. Niby jest znak i mówią, żeby wyjąć napoje / płyny i wyrzucić, ale praktycznie w wszystkie butelki, soki, wody przechodzą w bagażu podręcznym bez problemu
        • sandrula33 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 27.06.15, 11:34
          marco polo 36 te wycieczki to strasznie drogie są, na priva piszcie to Wam powiem co, gdzie i jak, 8 lat tu w Hurghadzie mieszkam.Pozdrawiam
          • marko_polo36 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 27.06.15, 15:49
            Tak, wiem że jest drożej niż bez pośrednictwa biura, rezydenta, hotelu - wspomniałem o tym. Podałem ceny z aktualne oferty u rezydenta jednego z biur. Przy załatwianiu bez pośrednictwa, będzie pewnie z 30 % taniej
            • sandrula33 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 27.06.15, 17:03
              tak ok 30%, nie które nawet 100% taniej
    • kam-kozlowska35 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 20.06.15, 10:25
      Witam wszystkich. Jadę do tego hotelu pierwszy raz i chciałam zapytać o Klime w pokojach: czy jest głośna? Czy można ustawić jakąś sensowną temperaturę dla dziecka? Do tych którzy byli z dziecmi: czy na noc wylaczaliscie nawiew? Dziękuję z góry za wszelkie info.
      • marko_polo36 Re: Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park 29 .06 - 27.06.15, 15:46
        Klima jest indywidulna, ma kilka trybów, w tym tryb nocny. Da się ustawić trochę ciszej chyba opcja "slow". W większości pokoi klima oraz cała elektryka wyłącza się po wyjściu z pokoju czyli po wyjęciu karty - ale jest na to sposób: poproś na recepcji o dwie karty dla dwóch osób. W ten sposób możecie zostawiać kartę w pokoju i ustawiać klimę wychodząc, a wyłączać po powrocie. Jest chłodniej, ale bez szumu i nawiewu. Przy dzieciach wyłączaliśmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka