Dodaj do ulubionych

Lecicie czy odwołujecie?

20.05.16, 10:42
Pytanie skierowane do osób, które mają wykupione wakacje w Egipcie w najbliższym czasie (maj, czerwiec) oraz do tych, którzy wybierali się do Egiptu. Jakie macie nastroje po wczorajszej katastrofie? Bo ja mam mocno kiepski sad
Obserwuj wątek
    • bonia01 Re: Lecicie czy odwołujecie? 20.05.16, 11:59
      Jeszcze nie wykupiłam bo nie znam dokładnego terminu urlopu, ale będzie to sierpień. I na pewno polecę jak co roku od 10 lat smile
    • troompka Re: Lecicie czy odwołujecie? 20.05.16, 13:33
      lece jutro.....mam nadzieje ze dolece (ale w zasadzie tak mam zawsze kiedy wylatuje, strasuje mnie latanie wiec zestresowana jestem niezaleznie od tego co sie wydarzylo, choc nie powiem ze mi to humoru nie skiepściło)
    • paawel2014 Re: Lecicie czy odwołujecie? 20.05.16, 16:19
      W zeszłym roku w styczniu wykupiłem wycieczkę First Minute do Tunezji , w marcu czy w kwietniu nastąpił atak terrorystyczny i odwołali wszystkie loty w tym kierunku.2 miesiące czekałem na zwrot pieniędzy. W lipcu wykupiłem Lasta na sierpień w Egipcie , za niższą cenę mogłem wybrać wyższy standart. W tym roku również czekam na dobre ceny w Last Minute i pod warunkiem że nic nie wybuchnie.
    • paskudna.zolza Re: Lecicie czy odwołujecie? 20.05.16, 17:15
      Lecę w przyszły czwartek. Dlaczego miałabym odwoływać? Teraz takie czasy, że nigdzie na świecie nie ma gwarancji 100% bezpieczeństwa ale to nie jest powód do tego, żeby urlop spędzać w domu
      • aniasensa Re: Lecicie czy odwołujecie? 23.05.16, 19:20
        My też lecimy w czwartek 26.05.2016 wink
      • wersud9406 Re: Lecicie czy odwołujecie? 24.05.16, 11:55
        Z kad lecisz? Ja. Z Katowic ?
      • samodzielny68 Re: Lecicie czy odwołujecie? 29.05.16, 22:11
        Z całym szacunkiem, Twoje pieniądze, Twój wybór, ale skoro nigdzie nie jest bezpiecznie, po co się krępować, leć do Kabulu!
    • volvo74 Re: Lecicie czy odwołujecie? 20.05.16, 19:19
      oczywiście że lecę teraz to się boję jezdzić autobusami w Polsce - dziś złapali jednego miał w mynażce żurek i kotleta (świni araby nie jedzą więc go wypuścili ),a i jeden student zostawił plecak przyjechali kosmici z robotem i go rozpakowali
      to tylko jeden dzień z Polski
      nie wychodzcie z domu , zróbcie zapasy na 100 lat ,siejcie panikę dalej
      • eryk-555 Re: Lecicie czy odwołujecie? 20.05.16, 19:41
        Mam wylot w lipcu i oczywiście lecę.Nawet mi przez myśl nie przyszło odwoływać.
    • walo14 Re: Lecicie czy odwołujecie? 23.05.16, 22:01
      po wypadku, zamachu, incydencie... podnoszą zawsze rygory bezpieczeństwa, przez jakiś czas jest spokojniej...
    • volkszorn Re: Lecicie czy odwołujecie? 29.05.16, 21:27
      jestem hardkorem, jade
    • volkszorn Re: Lecicie czy odwołujecie? 29.05.16, 21:29
      a co, niech araby widza, jak sie nam powodzi, wywiesimy znowu tluste brzuchy za hamakow i bedziemy je smazyc na sloncu, az bedzie oliwa z nich kapac
    • volkszorn Re: Lecicie czy odwołujecie? 29.05.16, 21:30
      zeby tylko nie pomylili naszego jezyka z ruskim
    • volkszorn Re: Lecicie czy odwołujecie? 29.05.16, 21:31
      prawdziwy samuraj jedzie na urlop do aleppo
    • volkszorn Re: Lecicie czy odwołujecie? 29.05.16, 21:33
      zycze sobie i wszystkim bombowej pogody
      • troompka Re: Lecicie czy odwołujecie? 30.05.16, 13:34
        wrociłam....cala i zdrowa, pobyt bardzo udany i juz mysle o kolejnym.....smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka