Dodaj do ulubionych

Titanic Resort & Aqa Park 4+* - Hurghada

04.03.06, 23:18
(cytat: Gość: grubalski 03.02.06, 21:10)

"Witam! właśnie wróciłem 2 02.Hotel nowy aqua park w cenie pobytu a dla
obcych
po 20 euro za dzień.Pokoje wielkie,czyste no i całość nowa,no może po jednym
sezonie.Byliśmy z sun&funa wersja all.Bardzo tanio i biorąc pod uwage trzy
hotele po drugiej stronie ulicy /alibaba,jasmin,alladyn/to tytanic ze swoimi
basenami i dużym aqua parkiem jest naprawdę godny polecenia.Na plażę wozi bus
hotelowy .Minusem jest to, że te cztery hotele są położone na uboczu a do
miasta busem za 2 funty od osoby jedzie sie ok 20 minut.I jeszcze jedno
baseny
mają zimna wode a w aqua parku woda ciepła.Pozdrawiam!"
Obserwuj wątek
    • pc_maniac Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* - Hurghada 04.03.06, 23:23
      (cytat: ~pucia 02-02-2006 21:40)

"To co udało mi się ustalić to to, że odległość od plaży wynosi ok.700 m i
      dowozi specjalny bus hotelowy,kursujący co 15 min. Hotel jest nowy otworzony w
      czerwcu 2005r. Aqua park podobno super,lecz dosyć głośno.... Dla gości
      hotelowych all obowiązuje we wszystkich pozostałych 3 hotelach :ali
      baba,alladin i yasmine ale tylko w barach przy plaży i przy basenie. Można też
      korzystać z urządzeń na terenie tych hoteli, więc jak zrobi się za głośno to
      zwijamy żagle i udajemy się na teren innego siostrzanego hotelu. Mam nadzieję ,
      że będziemy zadowoleni.Jeśli udało wam się ustalić jeszcze coś to będę
      wdzięczna za każdą informację. Hej. "
      • pc_maniac Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* - Hurghada 04.03.06, 23:25
        (cytat: cairo1 09-01-2006 18:06)

"No ja bym dodał,że tu pewnie chodzi o Egipt......Hotel jest nowy ,nie leży
        bezpośrednio przy plaży(dowóz bezpłatnym busem,bardzo fajnym i często
        kursującym)Dla dzieciaków będzie frajda z tym aqaparkiem.Na plaży macie all in
        w barze hotelu Alladyn.

Krzysztof"
        • pc_maniac strona internetowa hotelu 04.03.06, 23:29
          www.titanicaquapark.com/
          • pc_maniac Titanic Resort & Aquapark 04.03.06, 23:30
            (cytat: ~margi 16-02-2006 14:05)

"hotel jest bardzo dobry, nowy, super baseny i aqua park, jedyny mankament to
            odległość od plazy, ale jest taki odkryty busik który wozi gosci na plazę
            hotelu Ali Baba, zdjęcia na stronie www.dobrewczasy.pl"
      • justyna_grz Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* - Hurghada 08.06.07, 22:04
        czesc wczoraj juz niestety wrocialm z titanicasad bylo REWELACYJNIE smile)) niczym
        nie jestem rozczarowana razem z moim narzeczonym!!! Wszystko bylo super (nawet
        jedzenie w samolocie) . zaczynajac od poczatku, hotel BOSKI teren na ktorym sie
        on znajduje jest orgomny, tzry duuuuze baseny, wodny plac zabaw dla dzieci,
        park wodny dla doroslych....hotel ogromny sliczne i duze wnetrze, windy 2,
        krecone schody jak kto woli. pokoje nowiutki - zadbane i bardzo duze. Park
        wodny jest rewelacja nie mozna sie tam nudzic w ogole. duzo lezakow wiec ie
        trzeba wstawac wczesnie rano i ich zajmowac jak w niektorych hotelachsad
        reczniki dostajemy kazdego dnia od nich. obsluga bardzo sympatycznasmile pomimo ze
        hotel nie ma plazy to i tak nie zasloguje na zadnego minusa, bo pod sam hotel
        przyjezdza bardzo fajny busik i zabiera turystow na plaze poczym odwozi tych
        ktorzy czekaja i znowu spod hotelu zabiera nowych na plaze i tak od godz 10 do
        18smile po przeciwnej stronie mamy trzy hotele z ktorych aladdin jest najgorszy ma
        beznadziejne baseny i wszystko co tam w nim jest, potem jest jasmin ktory ma
        tylko fajna plaze a na koncu ali baba ktory ma fajne baseny ale wnetrze jak
        lotniskosad wiec jak widac TITANIC jest the bestsmilesmilesmile na pewno tam jeszcze raz
        pojade !!!! polecam wycieczke na safari (wieksza grupa) mniejsz tez moze byc
        ale nie ma to jak ze znajomymi sie bawic nawet tymi poznanymi na miejscusmile my
        poznalismy bardzo sympatycznych ludzi i bylo extra!!!!!!! jesdym slowem polecam
        ten hotel i gwarantuje ze sie Wam spodobasmile!!!! w razie jakichs pytan prosze
        pisac postaram sie odpowiedziec...
        pozdrawiam
        Justyna"*
        • mariusz.sosna Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* - Hurghada 19.06.07, 16:28
          A jest szansa na jakieś fotki z prywatnego aparatu...zawsze to bardziej
          wiarygodne niż zdjęcia z katalogu. Tez sie wybieramy 12 lipca i juz sie nie
          możemy doczekac! poczta.ice@interia.pl
          • arekmati1 Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* - Hurghada 02.08.07, 16:05
            czesc.pisales ze wybierasz sie do titanica 12 lipca.jesli juz wrociles to prosze
            o solidna opinie bo chce sie tam wybrac w polowie wrzesnia z dzieckiem.podobno
            ze wzgledu na aqua park jest tam raj dla dzieciakow(i nie tylko).napisz prosze z
            jakiego biura jechales.ja mieszkam w lodzi.a jak z wycieczkami fakultatywnymi na
            miejscu ? nie ma problemu ? zalatwia sie to na miejscu czy wykupuje sie w biurze
            ? oprocz zabawy w hotelu i na plazy chcialbym zobaczyc jeszcze najwazniejsze
            miejsca w egipcie.prosze o odpowiedz i z gory dziekuje
            • aleksandra_2007 Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* - Hurghada 16.08.07, 10:47
              Witaj
              Wrociłam juz jakis czas temu i dopiero teraz zajrzałam na forum...
              Co do Tytanica goooooooroaco polecam!!!!!!!!!!!
              Zarowno dzieciaki jak i dorosli bawia sie cudownie!!!!!
              Obsluga przesympatyczna, pyszne jedzonko ogromny wybor i co
              najwazniejsze czyssstoooo!!!!
              Nasze biuro podrozy to san&fun ktore srednio polecam!!!
              My na szczescie nie mielismy problemow ale byly sytuacje ze zabrakło
              miejsc w hotelu dla turystow z sana... no i pani rezydent, której
              daleko do profesjonalnej obsługi!!!
              Co do wycieczek wykupywalismy je na miejscu - wtedy pani rezydent
              jest bardzo miławink
              Polecam MEGA SAFARII - jeepy, quady, wielblądy, i wiele innych
              niespodzianek...genialne jest tez nurkowanie! no i Kair ktory trzeba
              zobaczyc!!! Co do Luksoru podobno z dzieciakami za goraco!
              Żadna ali baba zaden alladyn tylko tytanic!!!!!!!!!!!!!
              Milej wyprawy!!!
              • mmcybich7 Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* - Hurghada 03.04.08, 18:36
                Bardzo proszę o informacje jaka jest różnica między
                Titanic Aquapark 4* a Titanic Beach & Aqua Park 5*?
                Mamy się wybrać i nie wiem który hotel wybrać.
                Mamy lecieć z Sun&Fun. Co radzisz?
                Proszę o info jak najszybciej na adres mmcybich@wp.pl
                Pozdrowionka
                • renia7979 Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* - Hurghada 03.04.08, 21:26
                  ja wybrałam ten 4*, jak rezerwowałam nie było 2 Titaniców, ale jutro sie dowiem,
                  bo też zauważyłam u nich coś takiego w ofercie w necie, a w katalogu mają tylko
                  jeden, ten 4*.
                • renia7979 Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* - Hurghada 04.04.08, 13:43
                  Zasadnicza różnica jest to, że ten 5* znajduje sie bezpośrednio przy plaży, jest
                  na pewno o wyższym standardzie, ale w biurze mi powiedziały, że ma mniejszy
                  aquapark niż ten 4*.
    • bernadeta75 Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* - Hurghada 04.06.06, 19:41
      witam.. a czy ten aqa park jest moze w jakis sposób dostepny dla turystow z
      innych hoteli? jade z corka i bede sultan beach ale taki park bylby dla niej
      super atrakcja...
    • annsa Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* - Hurghada 02.07.06, 19:16
      Własnie wrócilismy z Titanica 1.07.Jestesmy bardzo zadowoleni.Jedzenie ok dosyc
      duzy wybór.Jedynie w barze przy basenach snaki raczej kiepskie.
      Pokoje duze ,łozka wielkie i wygodnesmile
      Niezgodze sie z tym ze ze wzgledu na aqua park jest tłoczno i głosno,nie
      prawda.Dla tych co chca spokój jest basen oddzielony od aqua parku zywopłotem i
      jest tam spokój.Nigdy nie brakowało lezaków co mnie mile zdziwiło.Szlismy na
      basen o 10 -11 i lezaki wolne były zawsze.
      Woda w basenach cieplutka
      Obsługa sympatyczna,jeden z menadzerów mówi troche po polsku i jest pomocny.
      Hotel opanowany przez polaków i podobno cos juz robia zeby sciagnac tam
      animatora polskiego dla dzieci.
      Zjezdzalnie super moje dzieci szalały. Jest kompleks zjezdzalni dle dzieci
      starszych i drugi dla maluszków.
      Przejazdzka na plaze busikiem jest przyjemnoscia,a plaza przy hotelu Jasmin
      jest tak ładna jak nad Bałtykiem
      Z dojazdem do miasta nie ma problemów za taksówke płacilismy zawsze 15 funtów
      oczywiscie trzeba sie targowac i byc stanowczymsmile
      Hotel bardzo polecam
    • egipt-hotele tytanic super resort & aquapark red see hurgada 05.07.06, 20:12
      biliśmi mile zaskoczeni tym co tam zobaczyliśmy z wieszchu wygląda cieńko ale w
      środku robi wrażenie.windy jak w tytaniku niestety bardzo wo lne i jak
      mieszkałeś na 1 piętrze nie używałeś ich.za barem stał wielki facet, jak troche
      pomarudziłeś odrazu sie wkużał , ale to normalne.jedzonko było tak dobre że się
      roztyłem. pokuj ogromny a łużka jak wielkie że 2osoby spokojnie by sie wyspały.
      aqua park oczarował mnie a jestem wymagający pot tym wzglendem i dla młodych i
      dla starszych osub sie coś znajdzie. jest 2 basen gdzie jest cisza i
      spokuj.plaża o.k

minusy
      w restouracji przynosili picie i zjadłeś a kalner do piero teraz przynoasił.

ppppppppppooooooooooollllleeecccaaammmmmmmm UWAGA BRAK ZATRUC PIĆ Z LODEM
      • caprio22 Re: tytanic super resort & aquapark red see hurga 02.01.10, 18:30
        Szkoda, że jeśli chodzi o ortografię nie jesteś taki WYMAGAJĄCY!!!
    • panda023 Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* - Hurghada 17.07.06, 17:15
      ja wróciłam 13/07/06.hotel jest na 5, obsługa, jedzenie,aquapark również na 5.
      byliśmy razem z mężem bardzo zadowoleni. dużo osób przyjeżdża całymi rodzinami-
      z małymi dziećmi. Atrakcję maluchy mają też zapewnioną przy basenach i
      zjedżalniach.Plecam hotel wszyskim z czystym sumieniem. Mimo,iż hotel jest
      położony w drugiej lini brzegowej nie ma problemu z korzystania z plaży na
      którą dowozi busik co 15 min (jest to odległość zaledwie kilkiaet metrów ok 500-
      700 więc spokojnie na piechotkę ok 10min). My praktycznie korzytsaliśmy z
      atrakcji na terenie naszego hotelu na plaży byliśmy zaledwie 2 razy.ALL
      obowiązuję również na plaży w barze przy hoteli Alladin. Titanic ma inną
      zabudowę niż pozostałe hotele-bardziej prosta ( przypominającą statek) i nie
      wywarł na nas piorunującego wrażenia w pierwszej chwili, ale za to w środku
      jest super. Pięknie zagospodarownay teren "zielony" z basenami i zjeżdżalniami,
      duże perzestronne pokoje, smaczne jedzenie powodują, iż pobyt jest na 5+.
    • georg22 Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* - Hurghada 29.09.06, 09:13
      Wrócilismy wczoraj t.j 28.09.06 z Hurghady.Bylismy dwa tygodnie w
      hotelu "Titanic Resort & Aqua Park".Polacamy go naprawdę z pełna
      odpowiedzialnościa.Pokoje,obsługa i wszystko na bardzo wysokim poziomie.Tu
      czujesz ,że jesteś prawdziwym klientem,a nie natretem.Jeżleli przeszkadza komuś
      dyskoteka,to nie polecam pokoi od strony basenu.Mielismy pokój od strony ulicy
      i naprawde było super.Panorama na morze i hotele.Słońce zagldało do pokoju
      tylko pare godzin po wschodzie.Naprawde polecem ten hotel też ze względu na
      super aqua park.Niezapomniana rozrywka dla dzieci i dorosłych.Dla gosci
      hotelowych wszystkie atrakcje bezpłatnie.Chcący skorzystać z aqua parku płacą
      20 $ za dzień.
    • prza Titanic Aqa Park - kto leci z Katowic 14 czerwca 25.02.07, 13:21
      Witam
      Wpisujcie się kto leci do Titanica 14 czerwca z Katowic
      lub piszcie na e-mail prza@gazeta.pl
      a tu ciekawe fotki
      www.holidaycheck.de/vollbild.php?ch=ub&id=1152559556&bildMotiv=&ebene=hid
      • ludraf Re: Titanic Aqa Park - kto leci z Katowic 14 czer 07.04.07, 16:18
        Witam, my lecimy z Pyrzowic 19 lipca smileSądząc po zdjęciach jest sie gdzie
        zgubić smile
      • aleksandra_2007 Re: Titanic Aqa Park - kto leci z Katowic 14 czer 12.05.07, 16:09
        Witamsmile
        Dzieki za super zdjecia-przydały się!!!
        My lecimy 12 lipca z katowic!
        Moze ktos jeszcze???
        • xiq Re: Titanic Aqa Park - kto leci z Katowic 14 czer 11.06.07, 18:31
          Witamsmile Lecimy z Wrocka 13 lipca w piątek. Do zobaczenia na miejscu. Pozdrawiamysmile
        • plums Re: Titanic Aqa Park - kto leci z Katowic 14 czer 30.06.07, 18:58
          Wylatujemy w 4 (córki 18 i 14 lat) także 12 lipca, ale z Wa-wy... Do
          zobaczeniasmile
        • jokam Re: Titanic Aqa Park - lecę z KTW 12 czerwca 19.01.08, 21:36
          aleksandra_2007 napisała:

> Witamsmile
          > Dzieki za super zdjecia-przydały się!!!
          > My lecimy 12 lipca z katowic!
          > Moze ktos jeszcze???

hejka

lecimy w czworke, z 6latkiem i 2 latkiem

oby bylo fajnie smile
    • domcia123 Re: Titanic Resort & Aqua Park 4+* - Hurghada 18.05.07, 07:06
      BARDZO PROSZĘ O POMOC. CZY KTOŚ BYŁ W HOTELU TITANIC RESORT & AQUA PARK? JAKIE
      TAM JEST JEDZENIE? DOBRE? CZY FAJNIE JEST NA PLAŻY? WSZYSTKO PROSZĘ MI
      OPOWIEDZIEĆ. ZA ODPOWIEDŹ BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA. POZDRAWIAM WAS
      • rsisioux Re: Titanic Resort & Aqua Park 4+* - Hurghada 23.06.07, 16:41
        Witam, mam pytanie do tych co właśnie wrócili z Titanica: Czy budowa tego
        budynku została już ukończona ?
        • kasiapiel Re: Titanic Resort & Aqua Park 4+* - Hurghada 24.06.07, 15:27
          Witam
          W hotelu Titanic byłam w maju w tym roku. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić.
          Pokoje duże, ładnie i praktycznie wyposażone.Bardzo czysto. Obsługa fantastyczna,
          praktycznie na każde skinienie głową.Park wodny robi ogromne wrażenie i dzieki
          niemu jest codziennie fantastyczna zabawa. Naprawdę polecam.
    • j.b42 Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* - Hurghada 23.01.08, 00:36
      Hotel obecnie posiad 3,5* TUI, byłem w nim w 2007r. Wyeksploatowany, obsługa i wyżywienie dobre.
    • kiciaaaa2 Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* - Hurghada 03.02.08, 19:09
      byłam w tym hotelu w 2006 roku...podobał mi się...jedzenie super! i
      to dzięki niemu poleciałam do Egiptu po raz drugi, tym razem do
      Faraany w Sharm...i jednak Fajniejsza...jade chyba znowu..
      • renia7979 Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* -maj 26.03.08, 17:46
        Witam, czy ktoś wybiera sie w maju do tego hotelu.
        Wycieczkę wykupiłam w biurze Sun & Fun.
        • alina17370 Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* -maj 27.03.08, 13:00
          witam cie ja jade z rodzina w lipcu ale drugi raz z kolei jest naprawde super
          polecam
          • renia7979 Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* -maj 27.03.08, 15:41
            Witam, czy w każdym pokoju jest suszarka do włosów i jak z jedzeniem(jest w czym
            wybrać?Mam opcję all). Przyznam,że trochę się boję, jadę z dwoma niejadkamismile
            • fantasticmysiapysia Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* -maj 24.04.08, 16:51
              Suszarki są w każdym pokoju, obsługa mila, ale jakaś tak sztywna, strasznie
              pilnowana przez bossów. Halas owszem i jest, najgorszy dochodzi z
              dyskoteki.....Jedzenie dobre, ale mnie osobiście nie powaliło, super zupy! Dla
              dzieci jest barkinder: frytki, kurczaczki itp. będą zadowolone... Jak na mój
              gust na tak duży obiekt za mała restauracja! UWAGA! animacje są bezpłatne, wielu
              Polaków nie bralo udzialu, ponieważ byli przekonani o opłacie za wstęp do
              amfiteatru!
              Zjeżdżalnie super, busem dojazd super, plaża ok. piękna rafa! Bar na plaży b.
              fajny! Można korzystać z basenów.
              • renia7979 Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* -maj 27.04.08, 07:27
                mam pytanie o sejfy, czy są w pokojach? I czy zostawiając w nim rzeczy, będą one
                w miarę bezpieczne?
        • aga_jak24 Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* -maj 21.04.08, 14:48
          Witam . Wybieram się 17.05.2008 roku do tego hotelu .Jedziemy w
          czwórke. 2+2
          • plepla Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* -maj 03.07.08, 11:04
            Aga! Jak było? Opowiedz wrażenia? Może jakieś rady dla wyjreżdżających?
            • rewelka86 Re: Titanic Resort & Aqa Park 4+* -maj 20.08.08, 09:23
              O jakieś bieżące informacje na temat tego hotelu proszęsmile dzieki za
              odpowiedzi...
              • monteblack Prosze o swieze informacje 21.08.08, 08:25
                Witam,wybieram sie we wrzesniu.Moze ktos akurat wrocil i podzieli
                sie swoimi odczuciami.
                • texil Re: Prosze o swieze informacje 26.08.08, 19:08
                  Prosze bardzo!!!
                  Wróciloismy 23 08 bylismy 2 +2 (12 i 18) polecam hotel choc nie jest
                  az tak pieknie jak wynika z postów,co fajne to zostało opisane ,ja
                  moze o minusach
                  -przy rejestracji warto dac troszke zielonych mamy szybciej i
                  ładniejszy pokoik
                  - wieczorami czesto czuc smród z pobliskiego wysypiska smieci
                  (oddalone ok. 5 km) niestety utylizowanego poprzez spalanie owych.
                  -czesto przy barach brak szkła lub w pol barze plastikowuch naczyń
                  _A tak ogólnie jak chcesz wypocząc to nie jest zle animacje owszem
                  fajne jezeli znasz kilka jezyków ,polski w nich nie wystepuje mimo
                  chyba najliczniejszej grupy wczasowiczów.Pozdrawiam jakby Cie
                  interesowały jakies szczegóły to na mail kowal67@tlen.pl
                  • sowa_55 Re: Prosze o swieze informacje 13.01.09, 22:03
                    Kryzys finansowy dotknal Egipt Hotel Tytanic oraz Hotel 1001 Nocy
                    zostaly zamkniete ze wzgledu na mala ilosc turystow. Pracownicy
                    zostali wyslani do domu!
                    • jan_jankowski Re: Prosze o swieze informacje 02.03.09, 21:32
                      > Kryzys finansowy dotknal Egipt Hotel Tytanic

co za brednie. wróciłem stamtąd kilka dni temu.
                      • brenda123 Re: Prosze o swieze informacje 23.11.09, 15:25
                        prosze o swieze opinie jedzenie czystosc obsluga itp
                        • karum34 Re: Prosze o swieze informacje 11.03.10, 18:21
                          Byliśmy w 7 osób w lutym br.(trójka dzieci). Hotel wyeksploatowany. Pokoje do
                          remontu. Okazały hol i budynek główny. Restauracja tylko jedna zdecydowanie za
                          mało jak na tak duży hotel . Na kolacji kolejki po stoliki. Widać że tu też
                          warto zrobić remont. Jedzenie zmaczne choć niezbyt zróżnicowane. Niestety
                          faraonka dopadła czwórkę z nas. Byliśmy rok temu w Sharm i tam nikt z nas nie
                          zachorował. Lekarz 70 euro w hotelu. Największy plus: aquapark i jego obsługa.
                          Ratownicy naprawdę pilnują, zero kłopotu z leżakami. Obsługa ma oczy wszędzie, a
                          za dolara uprzejmości nie ma końca zresztą jak wszędzie w Egipcie. Minus tylko
                          jeden bar przy basenach. Mimo że hotel był pełny - zamknięta spora część
                          rozrywkowa z disco na świeżym powietrzu. Czynna tylko od czerwca do końca
                          października. Pierwszego dnia pobytu przypadkowo mężowi została połowa klucza od
                          drzwi do naszego pokoju w ręku. Zgłosiliśmy to w recepcji. Chciano nas
                          obciążyć za to 20dolarami. Panowie z recepcji po dyskusji z mężem doszli do
                          wniosku,że jeśli się to stało pierwszego dnia to nie jest to nasza wina i nie
                          musimy płacić. Kazano jednak mężowi pokwitować odbiór nowego klucza. Jakież
                          było nasze zdziwienie tuż przed wyjazdem, gdy kazano nam zapłacić za ten
                          klucz.Na nic zdały się tłumaczenia męża że ustalenia były inne. Egipcjanie po
                          prostu nad podpisem męża wpisali że mąż złamał klucz i zapłaci za niego 50
                          funtów egipskich.Pod tym zdaniem widniał podpis mojego męża. Jeśli nie to nie
                          wypuszczą nas z hotelu. dyskusja się przeciągała. I tak czar Titanica prysł i
                          nawet fajny jak nam się wydawało pobyt w tym hotelu pokazał nam ,że pracują tam
                          oszuści, którzy wolą sobie zepsuć opinie za 25 złoty w przeliczeniu z egipskich
                          funtów. Takie sytuacje nie powinny mieć miejsca w hotelu 4* - porażka. Miesiąc
                          wcześniej moim rodzicom kazano zapłacić za naprawę kranu (uchwyt od zatykania
                          korka był tak zużyty,że w umywalce został siostrze w ręce) 50 euro.Egipcjanie
                          chyba znaleźli sobie sposób na dodatkowy fundusz remontowy zbierany wśród
                          odwiedzających ich Polaków. To był nasz drugi raz w Egipcie. Dla nas ostatni
                          raz w Hurghadzie bo jest tam po prostu brudno, niesympatycznie i na razie po
                          tych przygodach będę omijała Egipt. , polecam hotel w Sharm - Tropicana Grand
                          Azur. Oprócz aquaparku i temperatury wody w basenach wszystko o niebo lepsze
                          niż w Titanicu. I jaszcze jedno nie dajcie się nabrać na wypełnianie hotelowych
                          ankiet. właśnie taką ankietę dostaliśmy na 3 godziny przed wyjazdem do pokoju. I
                          my nie wiedząc co czeka nas "miłego" przy wymeldowaniu wypełniliśmy ją wydając
                          pozytywne opinie o obsłudze hotelu. Dostaliśmy ją tylko po to by w razie
                          jakichkolwiek reklamacji z naszej strony mieli podkładkę że wydaliśmy im
                          pozytywną opinię. Jak dla mnie to banda oszustów!!!!!!!!!!!
                    • achula1986 Re: Prosze o swieze informacje 16.03.10, 13:45
                      Ja byłam w Titanicu dokładnie rok temu i powiem że byłam bardzo
                      zadowolona. Zaczne od obsługi panowie robili wszystko aby nikomu
                      niczego nie brakowało,w tym hotelu nie odczułam tego że np. Polscy
                      są gorsi od innych narodowości np. Niemców coczęsto się zdarza w
                      innych hotelach w Egipcie w szczególności. Jedzenie było Pyszne
                      każdego dnia kolacja była tematyczna czyli np. w Poniedziałek była
                      kuchnia Włoska a we Wtorek Egipska smile wiec jedzenie było
                      zróżnicowane. Każdy mógł sobie wybrać coś pyszcnego. Było mnustwo
                      owoców warzyw przepysznych smile
                      Jeśli chodzi o Pokoje były ogrmne czyste codzień sprzątane. cODZIEN
                      WYMIENIANE RĘCZNIKI PAN OD SPRZATANIA BARDZO MIŁY SYMPATYCZNY WIĘC
                      NIE MOGŁAM SIĘ PRZYCZEPIĆ DO NICZEGO. POKÓJ BYŁ TAK SAMO WYSPRZĄTANY
                      GDY ZOSTAWIŁAM BAKSZYSZ JAK I TEGO NIE ZROBIŁAM WIĘC NIE ODCZUŁAM
                      TEGO ŻE ONI ROBIĄ WSZYSTKO DLA PIENIĘDZY. jA Z WYJAZDU DO EGIPTY I Z
                      HOTELU BYŁAM BRDZO ZADOWOLONA smile
                      • oliwuchna Re: Prosze o swieze informacje 16.04.10, 15:29
                        Witam!
                        Wybieramy sie w dwie Rodzinki(4 dorosłe i 4 dzieci) do tego hotelu 3
                        czerwca-lecimy z Pyrzowic
                        Opinie dużo i różne,najlepiej się przekonać na własnej skórze
                        Lecimy z Oasis Tours
                        Są jakieś osoby lecące do Titanica w tym terminie???
                        • achula1986 Re: Prosze o swieze informacje 22.04.10, 19:01
                          Będziecie mieć super wakacje Titanic jest świetny. I powiem wam że
                          zazdroszcze smile
                          • jul_l Re: Prosze o swieze informacje 17.05.10, 13:39
                            Witam serdecznie
                            Bardzo proszę o informacje ile teraz kosztuje wstęp do aquaparku dla gości z
                            innych hoteli. Jak to wygląda, czy jest jakaś kasa, gdzie trzeba płacić?
                            Dziękuje za odpowiedź
                            • oliwuchna Re: Prosze o swieze informacje 27.05.10, 11:45
                              Pytałam w BP i doczytałam na innych forach,ze wstęp dla innych gości do aqua
                              parku jest płatny 25dolarów za caały dzień(dzieci maja zniżke )
                              Jest osobne wejscie dla gości niehotelowych
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka