paulina685 15.10.09, 13:55 Witam, dla Polakow albo osob mowiacych perfekcyjnie po polsku jest praca w Budapeszcie, praktycznie od zaraz, w renomowanej firmie, w dziale HR. Zainteresowanych prosze o kontakt. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zspasztor Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 15.10.09, 22:52 Witam! Jestem zainteresowana praca, proponowana przez pania. Prosze mi udzielic dalszych informacji! Pozdrawiam P.Zs. Odpowiedz Link
ryszard.6 Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 03.11.09, 07:42 Jestem zainteresowany Państwa ofertą pracy w Budapeszcie. Proszę o dodatkowe informacje na adres: works.praca@gmail.com Pozdrowienia Odpowiedz Link
eldritch68 Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 16.10.09, 01:21 też jestem zainteresowany Odpowiedz Link
ryszard.6 Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 03.11.09, 07:43 Jestem zainteresowany ofertą pracy w Budapeszcie. Proszę o podanie bliższych informacji na adres: works.praca@gmail.com Pozdrowienia Odpowiedz Link
marialis.online Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 16.10.09, 20:05 Jestem zainteresowana oferta pracy w dziale HR.Od miesiaca mieszkam w Budapeszcie . Mam karte stalego pobytu. Posiadam wyksztalcenie wyzsze psychologiczne./ UAM/ specjalnosc psychologia pracy studia podyplomowe Zarzadzanie Personelem iDoradztwo Personalne,wieloletnie doswiadczenie zawodowe.Nie znam jezyka wegierskiego, jezyk polski jest moim jezykiem ojczystym Chetnie podejme prace nawet w niepelnym wymiarze godzin Prosze o podanie danych do kontaktu to przesle CV. Maria Rogala tel +48604 90 19 38 lub budapesztanski +3617891384 Odpowiedz Link
boska67 Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 24.10.09, 14:57 ja rowniez szukam pracy w Budapeszcie, jestem polka mieszkajaca na Wegrzech juz 18 lat.Mam obywatelstwo wegierskie. boska67@freemail.hu to moj e-mail. Odpowiedz Link
ryszard.6 Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 03.11.09, 07:45 Jestem zainteresowany ofertą pracy w Budapeszcie. Język węgierski znam na poziomie języka ojczystego. Proszę o podanie bliższych informacji na adres: works.praca@gmail.com Pozdrowienia Odpowiedz Link
kludi3 Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 26.10.09, 14:09 Jestem zainteresowana praca, czy moge prosic o jakies szczegoly? Pozdrawiam Odpowiedz Link
boska67 Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 29.10.09, 14:42 Witam, Juz od 5 m-cy szukam pracy na Wegrzech. boska67@freemail.hu to moj e-mail.Gdzie mam wyslac Cv? prosze o e-maila. Bozena Rózsa Odpowiedz Link
ryszard.6 Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 03.11.09, 07:40 Jestem zainteresowany ofertą pracy w Budapeszcie. Proszę o udzielenie dodatkowych informacji na adres works.praca@gmail.com Pozdrowienia Ryszard Odpowiedz Link
boska67 Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 04.11.09, 10:35 boska67@freemail.hu Szukam natychmiast pracy. Prosze o e-maila gdzie mam wyslac Cv. lub moj nr tel.+36305706324 Bozena Rózsa Odpowiedz Link
paulina685 Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 24.11.09, 13:06 Witam wszystkich szukajacych pracy jeszcze raz. Ostatnim razem moja oferta wywolala spore zainteresowanie i dosc szybko mozliwosc pracy sie skonczyla. Ale teraz mam znow dwie otwarte pozycje, rowniez w dziale HR. Nadal glownym kryterium jest znajomosc polskiego (nie trzeba znac wegierski, dobrze znac angielski chociaz w stopniu komunikatywnym). Jak w pozostalych przypadkach jest to praca w miedzynarodowej renomowanej firmie, od zaraz. Prosze o zglaszanie sie i podanie jakis namiarow kontaktowych, zebym mogla sie odezwac. Pozdrawiam Odpowiedz Link
przewodnikbp Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 08.12.09, 11:29 Witam serdecznie Pani Paulino, dzis znalazlam informacje o mozliwosci pracy w Budapeszcie. Jestem Polka dobrze znajaca jezyk wegierski oraz w podstawowym stopniu jezyk angielski, od 15 lat mieszkam na Wegrzech i przez ostatnie kilka lat pracowalam w jedenej z duzych, zagranicznych firm. Jesli sprawa pracy nadal jest aktualna bardzo prosze o przeslanie blizszych informacji na adres: b.steiner@freemail.hu Z gory serdecznie dziekuje Pozdrawiam Beata S. Odpowiedz Link
kludi3 Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 09.12.09, 13:33 Pilnie poszukuje pracy w Budapeszcie. Jeśli oferta jest jeszcze aktualna o proszę o kontakt: tel.:+36704079917, e-mail: kludi@live.com. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link
paulina685 Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 15.12.09, 12:44 kludi3 napisała: > Pilnie poszukuje pracy w Budapeszcie. Jeśli oferta jest jeszcze aktualna o > proszę o kontakt: tel.:+36704079917, e-mail: kludi@live.com. > Dziękuję i pozdrawiam Prosze, przeslij mi swoje CV. Dziekuje. Odpowiedz Link
batalaszlo 91209BL-Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 09.12.09, 18:56 Paulino! Nadal mnie interesuje oferta Twoja:studia skończyłem w Polsce, władam biegle polskim i mieszkam w Budapeszcie, szczegóły prześlij na bata.laszlo@wp.pl lub batalaszlo@gazeta.pl. Dzięki:László Bata Odpowiedz Link
paulina685 91209BL-Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszci 15.12.09, 12:42 Prosze przeslij mi swój zyciorys i dane kontaktowe. Dziekuje. Odpowiedz Link
monikak85 Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 06.05.18, 13:56 Witam Jestem zainteresowana pani ofertą proszę o więcej szczegółów na meila.pozdrawiam monikak11160@gmail.com Odpowiedz Link
batalaszlo 91209BL-Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 09.12.09, 18:44 Paulino! Skończyłem studia w Polsce i znam biegle język polski, mieszkam w Budapeszcie i interesuje mi ta praca! Zaproszenie na spotkanie, lub informacje o szczegółach prześlij, dla mnie: bata.laszlo@wp.pl, batalaszlo@gazeta.pl˛. Dzięki: László Bata Odpowiedz Link
mak2312wp.pl Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 09.02.10, 16:59 Witam kłaniam sie obecnie poszukuje pracy w jakiś magazynie czy coś takiego mam uprawnienia na wózek widłowy mam 27 lat załuważyłem to głoszenie i postanowiłem do państwa napisać jeśli jest to aktualne prosze o odpiskę muj mejl Mak2312@wp.pl W jaki jest to dziale praca i co oferujecie jakie waruni? Odpowiedz Link
renif1213 Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 12.02.10, 09:23 witam, jestem zainteresowana, mam duże doświadczenie w handlu, współpracy z sieciami, prowadzeniu firmy. Oprócz węgierskiego angielski i rosyjski. Proszę o kontakt na renif1213@gazeta.pl Odpowiedz Link
dariuszf83 Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 11.04.10, 13:29 W sierpniu wyjeżdżam do Budapesztu. Czy łatwo jest tam znaleźć pracę? Znam język polski, angielski komunikatywnie a węgierskiego się zacząłem uczyć. Skończyłem studia we Wrocławiu. Proszę o wszelkie informacje na maila: darekfabis@gmail.com Odpowiedz Link
pawel.goralski Re: Oferta pracy dla Polakow w Budapeszcie 28.06.10, 23:22 Witam serdecznie, od września podejmuję studia na CEU w Budapeszcie i z chęcią zacząłbym też pracę na Węgrzech. Biegle władam angielskim. Jeśli byłaby jakaś możliwość pracy prosiłbym o kontakt na mail: pawel.goralski@yandex.ru Odpowiedz Link