filpri 07.03.07, 12:05 Sziasztok! Magyarokat keresek Krakkó városában. Nemrég költőztünk Krakkóba (kb. 1 hónapja). Szeretném tudni, hogyan boldogulnak a magyarok távol a hazájuktól. Talán találkozhatnánk is stb. Irjatok! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivettee Re: SZUKAM WĘGRÓW W KRAKOWIE. Magyarokat keresek 07.03.07, 21:31 Szia! Én Katowice mellett vagyok és szerintem jól boldogulok :)) Nagyon szeretek itt lakni. Hogy kerülttetek Krakkóba, mit csináltok ott - azon kivül persze, hogy ott laktok :))? Odpowiedz Link
barta1 Re: SZUKAM WĘGRÓW W KRAKOWIE. Magyarokat keresek 07.03.07, 22:09 Restauracjo-winiarnia "Buda I Pest"-Pijarska 9 Odpowiedz Link
filpri Re: SZUKAM WĘGRÓW W KRAKOWIE. Magyarokat keresek 31.03.07, 12:49 Mi a munka miatt költöztünk ki Krakkóba. Nem nagyon tetszik itt, viszont a munka megfelel az elvárásaimnak. Vissza vágyom Budapestre. Krakkó számomra nagyon elhagyatott város, szép történelme van, de újdonságai azok ész nélkül csúnyítják a várost. Mint pl. a Mitorái fej szobor... Az itteni bkv is egy kicsit elmaradott. Na jó most már be fejezem a panaszkodást. Végül is mindenhez hozzá lehet szokni. Végeredményben a munka miatt vagyok itt... Én budapesti vagyok és mivel a barátnőm lengyel származású és elég nehéz volt száméra állást találni, kénytelenek voltunk vissza jönni Lengyelországba. És Te mit csinálsz Katowice mellett?? Mennyire tetszik az itteni élet?? Odpowiedz Link
pol-hun Re: SZUKAM WĘGRÓW W KRAKOWIE. Magyarokat keresek 02.07.08, 21:09 filpri napisał: > Mi a munka miatt költöztünk ki Krakkóba. Nem nagyon tetszik itt, viszont a munk > a > megfelel az elvárásaimnak. Vissza vágyom Budapestre. Krakkó számomra nagyon > elhagyatott város, szép történelme van, de újdonságai azok ész nélkül csúnyítjá > k > a várost. Mint pl. a Mitorái fej szobor... Az itteni bkv is egy kicsit > elmaradott. Na jó most már be fejezem a panaszkodást. Végül is mindenhez hozzá > lehet szokni. Végeredményben a munka miatt vagyok itt... > Én budapesti vagyok és mivel a barátnőm lengyel származású és elég nehéz volt > száméra állást találni, kénytelenek voltunk vissza jönni Lengyelországba. > És Te mit csinálsz Katowice mellett?? > Mennyire tetszik az itteni élet?? ... En meg keresek munkatarsakat Budapesten, hat ha van valaki BP., hivjon fel, 36204141753, udv, Teresa Odpowiedz Link
filpri Re: SZUKAM WĘGRÓW W KRAKOWIE. Magyarokat keresek 15.07.07, 10:57 Na ahogy látom vagy nincsenek magyarok Lengyelországban amit elképzelni nem tudok. Tehát vagy alig vannak magyarok a gazeta.forum.pl oldalon vagy annyira le vannak kötve a mindennapos gondokkal, hogy nem hajlandóak találkozni. Hát ennyit a Lengyelországi magyarságról. Mindegy minden jót és azért sokszor látogassátok meg kedves kis országunkat. Pá. azért ha valaki itt van és olvassa ezt az oldal, csak hogy tudja, hogy a tali még mindig él... Odpowiedz Link
wegrzywpolsce Re: SZUKAM WĘGRÓW W KRAKOWIE. Magyarokat keresek 28.09.07, 12:28 Szia, ha magyarokat keresel Lengyelországban-Krakkóban kérlek látogass el kifejezetten Nekik, Nektek szóló a www.wegrzywpolsce.cba.pl internetes oldalra. Odpowiedz Link
babyface.1 Re: SZUKAM WĘGRÓW W KRAKOWIE. Magyarokat keresek 06.02.08, 10:50 Hello:) tzn witam:) jestem węgierką mieszkam w katowicach :) mój numer gg : 5098531 mam na imię Anikó Balogh :) stronka : www.xxxBabyLovexxx.fotka.pl pozdrawiam !!:)))) Odpowiedz Link