elami99 12.11.07, 11:23 -Poszukujemy tłumacza języka wegierskiego...chcemy przetłumaczyć 2-3 krótkie maile od znajomej i do znajomej węgierki. Szukamy kogoś kto nam to przetłumaczy w miare niedrogo. - elami99 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
st_krokodyl Re: Tłumacz języka węgierskiego potrzebny 13.11.07, 16:41 2-3 maile to mozna i za darmo przetlumaczyc. Chetnie sie podejme dla sportu, bo z wegierskiego to i tak malo sie tlumaczy. Adres st_krokodyl@gazeta.pl (chyba zupelnie zamarlo to forum, bo przeciez tu wiele osob swietnie zna madziarski!) Odpowiedz Link
elami99 Re: Tłumacz języka węgierskiego potrzebny 13.11.07, 22:40 Dziękujemy za dobre chęci, ale już odezwała sie do nas przemiła kobietka, która przetłumaczyła nam liścik, jednak adres sobie zapisujemy, pewnie sie przyda :-) Mamy takie pytanie.... Pani, która przetłumaczyła nam nasz list do naszej węgierskiej przyjaciółki mieszka we Wrocławiu. Szukamy kogos z Warszawy by poświecił nam 10 minut na rozmowe telefoniczną z naszą przyjaciółką. Na żywo ciężko bo ciężko ale sie dogadujemy używając mieszanki słów węgierskich, polskich, ukraińskich, rosyjskich, angielskich czy niemieckich, wreszcie wspomagając się gestykulacją i mimiką, często tez rysunkami :))), ponieważ nasza przyjaciółka nie zna żadnego obcego języka w stopniu komunikatywnym, co nie przeszkadza nam przyjaźnić sie z nią od dziecka prawie bo ponad 20 lat. Niestety telefonicznie nie da się tak rozmawiać. st_krokodyl napisał: > 2-3 maile to mozna i za darmo przetlumaczyc. Chetnie sie podejme dla > sportu, bo z wegierskiego to i tak malo sie tlumaczy. Adres > st_krokodyl@gazeta.pl > (chyba zupelnie zamarlo to forum, bo przeciez tu wiele osob swietnie > zna madziarski!) Odpowiedz Link
st_krokodyl Re: Tłumacz języka węgierskiego potrzebny 14.11.07, 13:53 czemu nie, w wolnej chwili mozemy sie spotkac. Przyjazn piekna rzecz, nalezy to wspierac :-)) Odpowiedz Link
babyface.1 Re: Tłumacz języka węgierskiego potrzebny 06.02.08, 10:44 witam! Jestem węgierką i z miłą chęcią przetłumaczę nie drogo każdy jeden mail.Pozdrawiam. Tel : 508 555 647 Anikó Balogh Odpowiedz Link
thygriss Re: Tłumacz języka węgierskiego potrzebny 23.04.08, 15:49 Szia Aniko! Tudnal nekem segiteni jotanaccsal, hogyan kell elkezdeni lengyelt tanulni? Szlovakul jol, csehul kicsit beszelek, de nekem zavar okoz a szavak keveredese a harom nyelvben igy szlovakbol nem tudom a lengyelt tanulni. Ki kell hat vennem a kozvetito nyelvet. Hol talalok megvasarlasra erdemes jo lengyel magyar nyelvtankonyvet es egyebeket? elore is koszi! A forditas amit itt ajanlottal valoszinuleg igenybe fogom venni ha mar ott leszek ;) Bar olvasok lengyelul es sokat ertek a beszedhez kicsit tobb kell :) Minden jot! Odpowiedz Link
istvant Re: Tłumacz języka węgierskiego potrzebny 24.04.08, 13:43 Szia, ha komolyan szeretnel tanulni lengyelul, akkor Varsoba van egy lengyel tanfolyam kulfoldieknek - amirol en tudok. Igen jol es eleg gyorsan megtanitanak lengyelul beszelni. Egyebkent a lengyel hasonlit a szlovak nyelvre. Amennyiben Budapesti vagy akkor gondolom a Lengyel Tanszeken talasz valami legyel tankonyvet. Szok sikert a tanulasban.:) Istvan Varso. Odpowiedz Link
ivettee Re: Tłumacz języka węgierskiego potrzebny 24.04.08, 17:53 Szia, ha esetleg Budapesten laksz, akkor a lengyel intezetet tudom neked ajanlani. Az andrassy es a nagymezo utca sarkan talalhato. Tobb szinten inditjak a tanfolyamokat. En ott tanultam, nagyon sokat segitett, nagyon megerte. Ja es ami nem mellekes - egeszen olcso volt. Naluk nyelvkonyveket is tudsz venni. udv, Ivett Odpowiedz Link
thygriss Re: Tłumacz języka węgierskiego potrzebny 24.04.08, 18:26 Kedves Ivett es Istvan, Orulok es koszonom a valaszaitokat! Jeleneleg Londonban elek igy a tanfolyamokat Bp.-n igenybe venni nem tudom, viszont legkozelebbi hazamenetelemkor biztosan megjarom minket ajanlott helyet! Felvideki vagyok igy tenyleg csak a szlov-cseh-lengyel nyelvtani es kiejtesi kulonbsegeket kell kikoszorulni. Amit talan mondtam az egyik zavarja a masikat amikor megszolalnek, es hat helyesen kellene elobb megtanulni mint helyeteleneul, mint aztan kesob ujratanulni a jot tobbleterolvel! Olvasok es ertem a lengyelt, ha szlovakul (cseh) beszelek azt megertik:); de beszelni es irni meg kell tanulnom hogy munkat vallalhassak. Nektek van munkaszerzesi/keresesi tapasztalatotok? Vannak erre szakosodott kozvetito irodak? Kezdetben barhol szivesen kezdenek;) Csak hol? Utolag es elore is megegyszer mindent koszonok, es tenyleg jol esett hogy ilyen gyorsan valazoltatok! Bevallom kellemesen meglepodtem :) Odpowiedz Link
onika22 Re: Tłumacz języka węgierskiego potrzebny 30.07.08, 11:01 witam! Jestem węgierką i z chęcią przetłumaczę niedrogo maile. Pozdrawiam Anika Odpowiedz Link
kojotj Re: Tłumacz języka węgierskiego potrzebny 14.04.09, 20:39 Witam! Potrzebuję Węgra mieszkającego w Budapeszcie mówiącego po polsku raz w tygodniu na kilka godzin. Odpowiedz Link
eliczqa Re: Tłumacz języka węgierskiego potrzebny 14.04.09, 22:11 A mozesz przedstawic mi szczegoly na maila? elcia111@hotmail.com Odpowiedz Link
judytak Re: Tłumacz języka węgierskiego potrzebny 20.04.09, 13:42 a do czego potrzebujesz? i od kiedy? pozdrawiam Judyta Odpowiedz Link
gamo Re: Tłumacz języka węgierskiego potrzebny 26.04.09, 17:24 Witam! Jestem Węgrem, mieszkam w Budapeszcie, mówię po polsku. Kilka godzin tygodniowo mogę pomóc. Jeśli sprawa jest jeszcze aktualna, napisz: gamo2_malupa_wp_kropka_pl Gábor Odpowiedz Link
galczik Re: Tłumacz języka węgierskiego potrzebny 04.08.09, 15:53 witam! szukam osobę na węgrzech ze znajomoscią języka polskiego. Odpowiedz Link
slowbro30 Re: Tłumacz języka węgierskiego potrzebny 29.08.16, 11:11 Ja też tłumaczyłem kiedyś maila firmowe z pomocą tej firmy: www.biuro-punkt.pl Odpowiedz Link
obiedzinskasylwia016 Re: Tłumacz języka węgierskiego potrzebny 05.01.19, 04:15 Szukam tłumacza przysięgłego języka węgierskiego na ślub cywilny w województwie Warmińsko-mazurskim 500736910 Odpowiedz Link