dd-j 05.07.08, 17:46 Witam, mieszkam w Budapeszcie i chciałabym pójśc na jakiś kurs węgierskiego dla początkujących. Do tej pory znalazłam tylko kursy w szkole językowej 'Katedra'. Czy ktoś tam może chodził? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliczqa Re: kurs węgierskiego w Budapeszcie - gdzie? 21.11.08, 13:17 I jak DDJ, wybralas sie na ten kurs? A moze ktos moglby polecic mi jakis inny kurs w Bp? Odpowiedz Link
dd-j Re: kurs węgierskiego w Budapeszcie - gdzie? 24.11.08, 17:19 No niestety, w Katedrze się nie zaczął (za mała liczba chętnych) a innego, który mi by pasował nei znalazłam. Zaczęłam się uczyć indywidualnie z nauczycielką. Odpowiedz Link
eliczqa Re: kurs węgierskiego w Budapeszcie - gdzie? 27.11.08, 01:01 I jestes zadowlona z lekcji indywidualnych? Moglabys podac mi szczegoly? Napisz do mnie prosze na elcia111@hotmail.com :) A moze ktos uczeszczal na kurs w szkole Babilon? www.babilon-nyelvstudio.hu/page.php?id=305 Odpowiedz Link
eliczqa Odswiezam watek 11.03.09, 00:50 Moze w miedzy czasie ktos wybral sie na ktorys kurs lub pojawila sie nowa osoba ktora miala do czynienia z kursami w Bp? Odpowiedz Link
j.musialska Re: Odswiezam watek 11.04.09, 22:43 Hej, Polecam kursy w Instytucie Balassiego (bbi.hu), drogo ale warto. Odpowiedz Link
zsofika Re: kurs węgierskiego w Budapeszcie - gdzie? 24.04.09, 18:35 czesc, czy nadal jestesz zainteresowa uczeniem sie wegierskiego? pozdr.ZS jesli tak, to napisz do mnie na adres: zsofika.27@gmail.com Odpowiedz Link
kaczucha31 Re: kurs węgierskiego w Budapeszcie - gdzie? 29.04.09, 11:12 A ja gorąco polecam kursy w szkole Inter Club. Uczyłam się też w Instytucie Balassiego, ale nie byłam zadowolona (choc może tylko nie miałam szczęścia do nauczycieli). Inter Club ma o niebo lepsze podręczniki, metodologię prowadzenia zajęć. Grupy są małe, nauczyciele solidnie przykładają się, nawet minuta nie jest zmarnowana. Zajęcia ciekawe, dużo konwersacji i pracy w parach. Goraco polecam. Ja właśnie tam będę kontynuować naukę. Do tego taniej niż w Instytucie Balassiego. Odpowiedz Link
kaczucha31 Re: kurs węgierskiego w Budapeszcie - gdzie? 29.04.09, 12:14 oto link dla zainteresowanych www.interclub.hu/ Odpowiedz Link