pal_paloma 07.05.09, 15:52 Czy może ktoś ma namiary na lekarza ginekologa z Szekesfehervar lub okolic, który zna jęz. polski? Może też być Budapeszt, ale lepiej blizej Szekesfehervar.Z góry dziękuję za pomoc! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliczqa Re: ginekolog jęz. polski Szekesfehervar lub okol 07.05.09, 22:00 Byla tu mowa o ginekologu z budapesztu, teraz nie widze tego posta ale moze mam wade wzroku :) Nazywa sie Jerger András ale nie mam numeru telefonu niestety. Odpowiedz Link
hunpolka Re: ginekolog jęz. polski Szekesfehervar lub okol 10.05.09, 20:18 Dr Jerger András Specjalista położnictwa i ginekologii Przychodnia specjalistyczna: IV. Budapest 1041 Budapest, Görgey utca 30 Tel.: 3694-777 Poniedziałek i środa: 8-13 wtorek:14-19 piątek: zmiennie András biegle mówi po polsku. Polecam jako lekarza, gdyż sama u niego rodziłam kiedy jeszcze w IV. dzielnicy Budapesztu istniał szpital położniczy (zlikwidowali go). Obecnie przyjmuje w w/w przychodni, warto wcześniej zadzwonić i się umówić. Jego żona jest Polką z Warszawy. Pracuje w tej samej przychodni jako dentystka. Tu go mozesz zobaczyć: noiegeszseg.atw.hu/orvosaink.html Odpowiedz Link
pal_paloma Re: ginekolog jęz. polski Szekesfehervar lub okol 14.05.09, 11:12 Do Hunpolka: Bardzo dziękuję! Jestem strasznie wdzięczna za ten namiar na lekarza. Pozdrawiam Odpowiedz Link
eliczqa Re: ginekolog jęz. polski Szekesfehervar lub okol 05.11.09, 15:06 Odgrzebuje temat. Czy lekarz ten przyjmuje rowniez prywatnie? Jesli tak to kiedy i gdzie? A moze ktos orientuje sie ile kosztuje wizyta? Dziekuje z gory za pomoc Odpowiedz Link
mo-po Re: ginekolog jęz. polski Szekesfehervar lub okol 05.11.09, 18:37 z tego co wiem przyjmuje w poniedzialki wieczorem pod ponizszym adresem: Megyeri út 232 1048 Budapest pozdrawiam Odpowiedz Link
eliczqa Re: ginekolog jęz. polski Szekesfehervar lub okol 06.11.09, 12:40 O dziekuje, tylko jak umowic sie na prywatna wizyte, masz moze nr tel? Bo podejrzewam, ze ten wczesniej podany to do przychodni. Odpowiedz Link
caia1 Re: ginekolog jęz. polski Szekesfehervar lub okol 15.11.09, 18:35 Ja rowniez poszukuje namiaru telefonicznego to tego lekarza ( Jerger Andras). Eliczqa, udalo Ci sie czegos dowiedziec ?? Moze trzeba na pierwsza wizyte umowic sie do przychodni i zapyc go osobiscie, ze chcialoby sie chodzic do niego prywatnie... Pozdr. Odpowiedz Link
eliczqa Re: ginekolog jęz. polski Szekesfehervar lub okol 17.11.09, 16:10 niestety nie udalo mi sie dowiedziec nic wiecej wiec wybiora sie do przychodni i pewnie bede chodzic panstwowo. Odpowiedz Link
caia1 Re: ginekolog jęz. polski Szekesfehervar lub okol 18.11.09, 09:31 OK. Pewnie ja tez tak sprobuje. Jesli sie czegos dowiem na temat tel do prywatnego gabinetu to dam znac. Pozdr. Odpowiedz Link