GoĹÄ: radi IP: 193.227.131.* 06.10.10, 08:52 ja mam inny: Ostatni Mochikanin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: zonk Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: *.tktelekom.pl 06.10.10, 08:55 A gdzie są Gwiezdne Wojny??????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafal Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: 195.82.180.* 17.10.10, 23:12 Gwiezdne Wojny, motyw z Bonda, Gorączka Sobotniej Nocy, Dobry Zły i Brzydki itd. Nie wszystkie mi się podobają, ale zna je większość ludzi więc w rankingu powinny się znaleźć, a już na pewno zamiast Titanica i temu podobnych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rosiu Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: 212.160.172.* 06.10.10, 09:06 A mi brakuje genialnej Twierdzy autorstwa Hansa Zimmera... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fotos Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.13, 15:25 Ja tam bym polecał fotograf gdańsk Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiliams Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: 212.244.153.* 06.10.10, 09:07 gdzie StarWars, Indiana Jones, Szczęki, E.T., Terminator, Twierdza, Gladiator, Mroczny Rycerz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: *.ip.telfort.nl 29.04.12, 23:52 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
merv Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 06.10.10, 09:15 Tytuł bez sensu. Albo wybieramy muzykę filmową albo piosenki które do filmów zostały nagrane. Gdzie Indiana Jones, Gwiezdne Wojny czy Lista Schindlera? A Marzyciel, Osada, Król Lew, Cienka Czerwona Linia? To jest muzyka filmowa, a nie jakieś składanki. Odpowiedz Link Zgłoś
dwapsyikot Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 06.10.10, 09:24 i nie tylko ten kawałek, ale właściwie cała ścieżka jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
ribadeo Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 06.10.10, 10:13 zgadzam się w 100% z tym co napisał merv. A jeżeli chodzi o muzykę filmową to polecam z filmu "Moon". Clint Mansel jest klasą samą w sobie.No i "Gladiator" zawsze spoko... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mat Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: *.ds16.agh.edu.pl 06.10.10, 10:13 Gdzie Gwiezdne Wojny, albo Łowca Jeleni ?! Słaby ten ranking. Jak zawsze. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mutiner Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: *.plus.com 06.10.10, 10:26 A gdzie jest muzyka z Dune (film w reżyserii Davida Lynch-a) a muzykę skomponował zespół TOTO Odpowiedz Link Zgłoś
dominika.barden Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 06.10.10, 10:28 Moja ulubiona muzyka pochodzi z filmów: "Brave Heart" i "Robin z Sherwood". Piękna jest też muzyka z sagi "Zmierzch" i z filmów Kieślowskiego "Trzy kolory ...." To mój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
roszyna Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 29.05.13, 14:25 Jak dla mnie Władca Pierścieni jest na pierwszym miejscu. Inne miejsca należą do kompozytorów, a nie do konkretnych filmów: John Williams (np. Harry Potter, wyznania gejszy), Danny Elfman (praktycznie wszystkie filmy Tima Burtona:P), Yann Tiersen(np.Amelia) Odpowiedz Link Zgłoś
queen_margot_live Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 06.10.10, 10:45 Moja ulubiona z "Bliżej". Ale nie wszystko może się zmieścić do pierwszej dwudziestki... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: *.icpnet.pl 06.10.10, 11:13 Ja również podpisuje się pod filmem "Ostatni Mohikanin" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qg Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: *.bas.roche.com 06.10.10, 11:45 Ostatni Mohikanin oraz Pluton Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kohol Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: *.xdsl.centertel.pl 06.10.10, 11:53 Głupio głosujecie, bo "Królestwa" nie znacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: *.bialystok.vectranet.pl 06.10.10, 11:53 gwiezdne wojny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: top Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: 213.77.20.* 06.10.10, 12:05 no właśnie a gdzie Ostatni Mohikanin??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: *.home.aster.pl 06.10.10, 12:07 A Egzorcysta? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zoyaa Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: *.chello.pl 06.10.10, 12:40 jEST tyle fantastycznej muzyki, o wiele lepszej niz na tej liscie: Marzyciel, Gladiator, Himalaya, Wielki Błekit... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 12:40 Bez sensu. Albo muzyka skomponowana do filmu, albo wykorzystana w filmie. W pierwszej kategorii jest wiele perełek, i na dodatek trzeba jeszcze uwzględnić jak ścieżka współgra z obrazem, a nie jak chwytliwy kawałek leci w napisach końcowych (ojejej, jakie ładne...). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mirekey Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 12:43 A gdzie utwory Enrico Morricone, chyba nieprzypadkowo dostał Oscara za całokształt Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: absalome Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.10.10, 12:50 Ja tez się podpisuję pod Ostatnim Mohikaninem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: absalome Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.10.10, 13:00 Zrobiłam szybki przegląd soundtracków i imponujący jest też do The Assassination of Jesse James by Coward Robert Ford (Nick Cave & Warren Ellis) www.youtube.com/watch?v=O6KFvYCrB4E Niczego sobie jest tez James Horner w The Chumscrubber: www.youtube.com/watch?v=wq1YRoQaU_4 No i jak można zapomnieć o nieśmiertelnym motywie z Terminatora... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: *.man.bydgoszcz.pl 06.10.10, 13:07 Ja też się podpisuję pod Ostatnim Mohikaninem. Ale dodałabym z moich prywatnych zbiorów Jamesa Hornera z The Chumscrubber www.youtube.com/watch?v=mTsNBRb49lA I ścieżkę do The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford: www.youtube.com/watch?v=O6KFvYCrB4E (Nick Cave & Warren Ellis) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jojo Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: *.dip.t-dialin.net 06.10.10, 13:21 co u diabla z ta Agata w takim zestawieniu, pogielo was? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: Najlepsza muzyka filmowa wszech czasów. TOP 2 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.10, 13:23 A gdzie Soundtrack Ennio Morricone do najlepszego filmu wszech czasów "Dawno Temu w Ameryce " Sergio Leone ? Odpowiedz Link Zgłoś