Dodaj do ulubionych

Tom Felton - Draco Malfoy

IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 30.05.04, 17:07
Mimo że w filmie gra jako typowy ciemny charakter to i tak jest piękny.
Dziewczyny!!!
Niech wpisuje się każda której Draco Malfoy się podoba!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: =sKate_OR_diE= Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: 62.233.181.* 04.06.04, 13:48
      Ja uwazam ze to fajny gosc ale wole go jak ma te wlosy do góry czyli na żel ale
      i tka uwazam ze jest jeden chlopak piekniejszy do mniego FJM IV ... pozdro
    • Gość: Justyna fanka Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 04.06.04, 13:49
      ON jest po prostu Boski. Kocham GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Ania Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.181.* 04.06.04, 15:05
        Dziewczyny!!! Wreszcie ktoś mnie rozumie!!! to boski aktor i spodobał mi się
        już w pierwszej części przygód Harrego Pottera!! Moja Przyjaciółka twierdzi że
        jest on obleśny i okropny mam dowód na to że nie tylko mnie się on podoba. WAS!!
        Wszystkie fanki Toma Feltona proszę by napisały do mnie na gg mój numer
        to:9080843 proszę o kontakt !!Pozdrawiam wszystkie zakochane w Tomie po uszy!!!
        Fanki trzymajcie się cieplutko i piszcie naszym tematem bnędzie oczywiście Tom
        Felton pa
      • Gość: justyna fanka Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 13:45
        zgadzam sie z toba ale wolałabym abys sie od niego odpie..ła BO I tak nie
        bedzie chciał takiej szkarady jak ty jestes poprostu poje..a myslac ze zwruci
        na ciebie uwage.
        • Gość: Ulcia Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 17.06.05, 16:55
          jedno pytanie : zdrowa jestes??
        • gwiezdna.matylda Re: Tom Felton - Draco Malfoy 22.04.06, 17:51
          O_O Dziewczynko, chyba ci się fora pomyliły, to nie Onet =D
    • Gość: Eska Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 09:29
      Tom jest superowym chłopakiem, jestem w nim zakochana!
      • Gość: hej Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 14:52
        Kocham Toma. On jest THE BEST!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Ronia Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: 80.48.219.* 27.07.04, 21:15
          Ja uważam że Tom wygląda lepiej gdy ma włosy zaczesane do tyłu, ale i tak mi
          się nie podoba... uważam że Rupert jest o wiele ładniejszy...
          • Gość: ja Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: 83.16.127.* 02.10.04, 10:38
            Racja
          • Gość: Olka_14 Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.crowley.pl 04.02.05, 16:01
            Tom jest poprostu koffany!Świetnie gra w filmie i strasznie mi się podoba,bo
            poprostu on jest piękny!I charakter też ma super,widząc po wywiadach!Pozdro dla
            wszystkich jego fanek,bo mają racje!
    • Gość: julka Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 15:27
      Tom jest cudowny! Wszyscy mi mówią, że jest obleśny i wygląda jak pedał, ale ja
      tak nie sądzę. Kiedyś też tak myślałam, ale gdy przez przypadek napotkałam w
      necie jego zdjęcia, nie z filmu, od razu się zabujałam!
      • Gość: justa Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 21:54
        (DO julki) GDZIE SĄ JEGO ZDJĘCIA???????????????
    • Gość: Ona w Glanach Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.crowley.pl 09.06.04, 15:31
      Jest genialnnnyyyyy
    • Gość: Ala Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 19:09
      Jest słodki i niech gadają on mi się podoba !
    • Gość: kleo Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 18:17
      Borze on mi sie naprawde podoba zawsze mnie ciągnęło do czarnych harakterów, w
      Szwajcarii widziałam podobnego z wyglądu chłopaka i zakochałam się w nim na
      zabój powiedzcie jak moge się skontaktować z Malfoyem?? prosze!!
    • Gość: Karolinka Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.szczytno.sdi.tpnet.pl 15.06.04, 17:50
      Tom jest cudowny. Ubóstwiam go :*. Wszystkie fanki Tomcia piszcie do mnie na gg
      2144517 :)
    • sypka Re: Tom Felton - Draco Malfoy 18.06.04, 08:18
      Charakter paskudny(mam nadzieje,że tylko jako Malfoy) ale przystojny to on se
      jest...
      • Gość: nienawidze Mafloya Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 10:55
        moim zdaniem wy wszystkie jestescie slepe on jest oblesny itak wogule jest
        gejem radze wam znalesc inna osobe do ubustwiania bo on jest beznadziejny
      • Gość: nienawidze maflota Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.04, 10:56
        on jest beznadziejny i denny wy wszystkie jestescie slepe
        • Gość: ewelinka Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.chello.pl 14.11.05, 21:42
          On jest beznadziejny ??? sama jesteś beznadziejna ja go koffam i mam prawo !!!
          :P Głupia to jesteś ty
          to do osoby która napisała że Draco jest beznadziejny !!
          i tyle ci powiem sama JESTEŚ BEZNADZIEJNA !!!
    • Gość: -Lily- Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.deszczno.sdi.tpnet.pl 21.06.04, 11:06
      On jest cudowny!!!!!! Przyjaciele mówią, że jestem chora na jego punkcie:) Ale
      i tak jest świetny!!!!!!!!!!!!!!!!! :*
      • Gość: strega Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.samorzad.uw.edu.pl 21.06.04, 18:56
        Nie wytrzymam!
        Dziewczyny, ile wy macie lat?
        Zero ortografii, zero cikawych postów, tylko obleśny kontra śliczny!
        Jak juz o urodzie piszemy, to Felton jest okropnie pryszczaty, pudru ma takie
        ilości, że to aż śmiesznie wygląda. Może i będzie niebrzydki jak podrośnie, ale
        na razie nie ma co na niego patrzeć.
        Poza tym rozumiem,że forum służy takim celom jak wymiana opinii na temat
        aktorów, ale piszcie o jakiś szczegółach, plotkach i nowinkach, a nie
        tylko "kocham go!!!!!!!!!!!!", "jest śliczny" itd
        • Gość: -Lily- Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.deszczno.sdi.tpnet.pl 22.06.04, 11:26
          Z tego co przeczytałam tzn., że masz ponad 17 lat... Jak Ci nie pasuje co tutaj
          piszemy to po co w ogóle tu wchodzisz???? To nie jest pytanie retoryczne...
          • Gość: strega Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.samorzad.uw.edu.pl 22.06.04, 16:29
            Myslałam, że na forum nie ma kryteriów wiekowych.Więc to chyba nieistotne czy
            mam 15 czy 50.
            Po prostu nie spodziewałam się postów, których treść przypomina mi wzdychanie
            10-latek do misia Uszatka!
            Można mieć 15 lat i pisać naprawdę ciekawie, więc pisząc o wieku miałam na
            myśli prowokację. Po prostu chciałam się dowiedzieć/wymienić opinię na temat
            Feltona, a nie tylko westchnienia i wykrzykniki.I miałam nadzieję, że wykażecie
            się znajomością na przykład filmu, napiszecie, w której scenia fajnie zagrał, a
            która szczególnie was zniesmaczyła.
        • monisiunia1995 Re: Tom Felton - Draco Malfoy 28.01.06, 18:32

• Gość: Małgosia P. Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.181.* 27.06.04, 13:43
      tOM fELTON JEST OBRZYDLIWY CO W NIM WIDZICIE TO OBLEŚNY AKTOR.NIE NADAJE SIĘ DO
      TEGO FILMU MUWICIE ŻE TO PIĘKNY AKTOR A TAK NAPRAWDE WSZYSCY PRZED NIM UCIEKAJĄ
      NAWET LUDZIE W KINIE CZYTAŁAM JEGO STRONE I NAPISAŁ ŻE JEGO SĄSIEDZI PRZED NIM
      UCIEKAJĄ NIE DZIWIE SIĘ KAŻDA CO SĄDZI INACZEJ NIECH ZE MNĄ POGADA NA JEGO
      TEMAT NA MOIM GG O TO MUJ NR.1110870 ZAPRASZAM NA POGAWĘTKĘ
    • Gość: Cero Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 22:36
      Czy ja wiem.... Dla mnie to on jest trochę nijaki
      • misiania Re: Tom Felton - Draco Malfoy 06.07.04, 09:37
        hyhy, taka Małgosia P, zwana również Anią, to ma chyba rozdwojenie jaźni. w
        jednym poście uwielbia, w innym nie cierpi. fuj, bzydki marketing, bzydki.
    • Gość: Ola - megawróg Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.aster.pl 09.07.04, 11:47
      HALO!? Jest tan ktoś w waszych głowach? ON JEST NAJOBLEŚNIEJSZYM FACETEM... A
      RACZEJ PEDAŁEM JAKIEGO WIDZIAŁAM!!!!!!!!!!CO WY W NIM WIDZICIE!!!??? Atak
      wogóle to ktoś się pytał jak go spotkać - mam radę - trzeba pytać się każdego
      kto wygląda jak pedał czy jest Tom-em Felton-em.
    • blenadzidza Re: Tom Felton - Draco Malfoy 10.07.04, 14:31
      Normalnie Ja On jest cudny
      • Gość: Adrianna foto Toma;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 21:26
        tomfelton.escafil.com/tompics/tomscooby205.jpg - jakby tak troche
        pudru...jest osoba publiczna i powinien o tym pamietac;/

tez oszalalam na jego punkcie, ale wiecie... to takie wzdychanie do idola.
        z jednej storny jest nieosiagalny, z drugiej zwykly chlopak, ktory ma talent.

nie ma dziewczyny...i niektorzy dlatego uwazaja, ze jest gejem. ja tak nie
        sadze... ale prasa zawsze znajdzie temat na okladke.

pozdro dla fanek i wrogow:)

tomfelton.escafil.com/tompics/dracopoa05.jpg - tu slodko...takie
        skupienie;P
        • Gość: A.... Re: foto Toma;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 21:29
          foty nie wchodza;/ dla zainteresowanych na gg zapraszam 4110145 to przesle.
    • Gość: Kacka Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 15:46
      Poprostu kocham Toma!!!!!!!!! A nienawidze tej głupiej Watson
      • Gość: zdziwiona Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 15.07.04, 22:37
        Widać, że jesteś głupia. Jak możesz go kochać skoro nawet go nie znasz??????
        Czy dla dzisiejszej młodzieży liczy się tylko wygląd????? U Enny też wszyscy
        piszą, że ją kochają, to samo u Daniela. Dlaczego nienawidzisz Watson? Bo nie
        jesteś na jaj miejscu? Bo ona zna Toma a ty nie? I co z tego? Mi podoba się
        Daniel, ale czy przez to, że jest jego dziewczyną nienawidzę Emmy? NIE. Bo nie
        można kogoś kochać lub nienawidzić, skoro się go nie zna. Muszę kończyć.

A przy okazji: Niektóre dziewczyny piszą, że Tom to gej, wię zwracam się do
        nich:
        Czy macie jakikolwiek dowód, że tak jest? Czy są jakiekolwiek zdjęcia lub filmy
        pokazujące jak całuje się z innym chłopakiem? Jeśli tak, to zgoda, ale
        wątpię... Często śnią mi się różne sny w których różnych ludzi pytam o różne
        rzeczy, lub śni mi się coś, co po kilku dniach dana osoba robi itp. Więc do
        rzeczy. W moim jednym śnie przyśniła mi się Emma W. więc się jej zapytałam czy
        Tom jest gejem (opina niektórych na ten temat utkwiła mi w pamięci).
        Powiedziała, że NIE. Wierzę, że przyśniła mi się prawda.
      • Gość: nikt Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: 83.16.127.* 02.10.04, 10:47
        masz źle w Glowie?
      • Gość: Realistka_15 Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 12:42
        Emma jest super to Ty jestś głupia!!!!A Tom jest Cudny ale nie można kochać
        kogoś kogo się nie zna.TY PSYCHICZNA JESTEŚ!Mnie Tom się podoba ale nie
        mowię,że go kocham!:-(Jestem zniesmaczona.
    • Gość: gigi Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.lanet.net.pl 17.07.04, 16:26
      Mi też bardzo podoba sie Tom!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gra frajera w Potterze, ale
      poza filmem jest taki słodziutki. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny zakockane w
      Tomie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: lilian_ Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: 213.199.221.* 17.07.04, 21:31
      masz racje jest nie tylko najprzystojniejszy, ale i potrafi grac. pozdrowionka.
    • lilian14 Re: Tom Felton - Draco Malfoy 17.07.04, 21:33
      to znowu ja. jaki on boski!!!
    • Gość: paula Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 15:15
      Moim zdaniem tom jest miłym męszczyzną który w filmie gra jako wróg o złym
      charaktere a, naprawde jest słodki przystoiny i nietaki zły!
      • Gość: obojętna Draco Malfoy IP: *.bogatynia.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 09:24
        No i co SUPERFANKI? Znudził wam się Tom? czemu nie piszecie. Jak ja bym go
        kochała to pisałabym codziennie. A wy??????
        • Gość: Ola Re: Draco Malfoy IP: *.aster.pl 27.08.04, 13:10
          NARESZCIE!!!!!!!!!!!!! Bardzo dziękuje, bo zaczynałam się przekonywać że
          wszystkim odbiło na Jego punkcie!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kocicza Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 12:26
      Nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja go UBÓSTWIAM!!! Jest cudowny, może nie
      idealny, ale... szkoda tylko że ma swoją MELISE (jego dziewczyna). Co tu dużo
      mówić - dar z niebios dla mego serca <3!!!
    • sweete1 Re: Tom Felton - Draco Malfoy 20.08.04, 22:43
      Hej, Draco Malfoy jest niezly, ale co powiecie o jego niesamowicie przystojnym,
      seksownym do granic wytrzymalosci i takim niebezpiecznym, ojcu - Lucjuszu?
      • Gość: -Lily- Cudeńko... IP: *.air.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.04, 18:39
        W sumie co do tego pisania co dziennie: są różne strony o Tomie i nie musimy
        wchodzić tylko tutaj, żeby pogadać o Nim... ale cuż... Mi On się bardzo podoba
        i nie wiem co jest w nim obleśnego (?).... O Lucjushu nic nie powiem, ale
        widać, że jest ajny :D:D:D
    • Gość: Kocham go Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.gdynia.mm.pl 01.09.04, 17:32
      Jest cudowny!Jest cudowny!Jest cudowny!Jest cudowny!Jest cudowny!Jest cudowny!
      Jest cudowny!
      Piszcie
    • Gość: Taila(GB) Re: Tom Felton - Draco Malfoy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 08:39
      taaak....miłość do typa z plakatu to piękna rzecz...zawsze ędzie patrzyl na
      tylko Ciebie, nie ucieknie, nie zdradzi i będzie przy Tobie...:P A swoją drogą
      on nie jest taki zły, w końcu zagrał już w kilku filmach, ma sensowne
      zainteresowania i zdał egzaminy(nie jest matołkiem):D Może też powiesze sobie
      plakat??
    • Gość: FaNkA TOM FELTON I DAN R IP: 81.15.181.* 27.10.04, 15:56
      Hej.Ten gościu jest spox.Jest OK i świetny aktor , ale Danielka lubie
      bardziej.Nic do Toma nie mam a wręcz przeciwnie nawet go lubię(jeśli można tak
      powiedzieć,bo wcale go nie znam)Jeśli chcecie możecie ze mna pogadać na moim
      gg .Oto numer 5821598 ZAPRASZAM SERDECZNIE........................

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka