elwira22 16.10.15, 11:06 Bardzo lubię tego aktora i czasem zastanawiam się czy bardziej komediowego, czy takiego ponurego, lub poważnego. I nie mogę się zdecydować, po prostu chyba za każdym razem jest inny i na tym to polega, nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piesbezlap Re: Robert Więckiewicz i jego role 16.10.15, 16:43 Elwira22 chyba sama sobie odpowiedziałaś już na to pytanie ;) moim zdaniem jeden z najzdolniejszych polskich aktorów, ja jego ról nie dzielę na w wersji komediowej czy nie, w każdej mi się podoba, bo jest po prostu dobry. Bardziej patrzę na sam film :) ostatnio podobał mi się w "Królu życia" :) Odpowiedz Link Zgłoś
elwira22 Re: Robert Więckiewicz i jego role 20.10.15, 14:44 Mnie też w tym filmie bardzo, bo wolę go komediowego mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
ermirka873 Re: Robert Więckiewicz i jego role 10.11.15, 14:36 w Kołysance Machulskiego był zabawny i zarazem trochę ponury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_benka Re: Robert Więckiewicz i jego role 10.12.15, 10:36 Świetny aktor! Moim zdaniem lepiej pasuje do ról czarnych charakterów ale w sumie w takich tragikomediach także jego postać pasuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
czebu Re: Robert Więckiewicz i jego role 16.03.18, 19:01 Zgadzam się, że pasuje do ról czarnych charakterów. Nie znam go osobiście, ale wydaje mi się, że on jest takim człowiekiem, któremu na niczym nie zależy. Ma wszystko i wszystkich gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
jol484 Re: Robert Więckiewicz i jego role 24.01.23, 10:35 Uwielbiam kołysankę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Re: Robert Więckiewicz i jego role 02.04.16, 04:04 Bardzo dobry aktor. Znakomicie wpisuje się w wizje Smarzowskiego, zresztą czego by się nie podjął - jest OK. A rola w "Pod mocnym aniołem" - mistrzostwo świata. Odpowiedz Link Zgłoś
fizirk Re: Robert Więckiewicz i jego role 17.05.16, 23:58 cały czas gra tak samo, mruczy coś pod nosem i nie da się rozpoznać co Odpowiedz Link Zgłoś
ziggyzak Re: Robert Więckiewicz i jego role 01.06.16, 11:11 Dokładnie fizirk :). Ja tam w ogóle nie rozumiem jego fenomenu. Wszędzie go pełno a prawie zawsze gra tak samo. Może jeszcze nie na taką skalę jak kiedyś Szyc i Karolak, ale czasem strach poslki film włączyć, bo tam mruczący Więckiewicz :). Odpowiedz Link Zgłoś
czebu Re: Robert Więckiewicz i jego role 16.03.18, 19:01 Taki ma sposób mówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kirsten.ka Re: Robert Więckiewicz i jego role 03.06.16, 15:41 NIe widziałam złej roli pana Więckiewicza:) czy komedia, czy na powżnie zawsze gra świetnie:) no i mój faworyt to "Vinci" Odpowiedz Link Zgłoś
czebu Re: Robert Więckiewicz i jego role 16.03.18, 19:03 Vinci to jest komedia kryminalna w stylu hollywoodzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
laura9191 Re: Robert Więckiewicz i jego role 07.06.16, 12:36 Bardzo dobry aktor, w zasadzie nie ma chyba na koncie żadnej słabszej roli. Mnie się najbardziej podobał w filmie "Pod mocnym aniołem" - świetnie zagrana rola, choć bardzo trudna i w "Lejdis" Odpowiedz Link Zgłoś
zofijkamyjka Re: Robert Więckiewicz i jego role 23.07.16, 23:33 zachwycił mnie jako Wałęsa. Nawet podobny nie jest a zapominało się że to Więckiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
janikkas Re: Robert Więckiewicz i jego role 15.11.16, 22:16 Bardzo dobry aktor na Polskim rynku, wiele dobrych filmów, można śmiało powiedziec czołówka. Odpowiedz Link Zgłoś
odczepcie_sie Re: Robert Więckiewicz i jego role 23.12.16, 10:40 Najbardziej go lubię w "Vinci" i "Świadku koronnym". Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek884 Re: Robert Więckiewicz i jego role 08.03.18, 15:13 Znakomity aktor, ma coś charakterystycznego w sobie, a przy tym nigdy nie widziałem go w żadnym szmirowatym firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
odczepcie_sie Re: Robert Więckiewicz i jego role 25.05.18, 13:29 Teraz będą kręcić pełnometrażowego "Twardowsky'ego", więc znowu będzie miał szansę się wykazać. Odpowiedz Link Zgłoś