amaresha112 23.07.19, 17:36 Zapraszam do dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jadwiha Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 17:46 Haha ambitny dział jak na omawianie poczynań kogoś kto własnie zamieścił fotkę bez majtek i podkolanówkach :D melduję się Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 17:47 Kaman, wiadomo przecież, o co nam wszystkim chodzi :) Polecam merytorykę i mądre analizy zamiast hejtu, dłuzej tu przetrwamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneurysm Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 17:50 Witam. A jak z wrzucaniem linków tutaj? Normalnie można, bez groźby bana? Odpowiedz Link Zgłoś
aneurysm Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 18:30 Hmm, trochę poprzeglądałam forum i widzę, że lud wrzuca tu linki często i gęsto. W edytorze też jest taka możliwość, także na 99% można. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiha Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 18:01 Gdzie on teraz siedzi? Nie zdążyłam rano przebić się przez te głupoty a widziałam, ze była o tym mowa, kto go przygarnął? Odpowiedz Link Zgłoś
amaresha112 Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 18:07 Nie , no fajne zdjęcia, nie widziałam, zobaczyłam, ykhhhh?, Odpowiedz Link Zgłoś
jarmuz Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 18:11 Sądząc po butach, mieszka u jakichś trans. Odpowiedz Link Zgłoś
amaresha112 Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 18:30 Ale się puś wkurwił, bo mu zdjęcie usunęli Mam was głęboko, yhym💩🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
puspus Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 18:23 Zglaszjcie te zdjecia do insta Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 18:38 aneurysm napisał(a): > To wyście zgłaszały? ^^ Ja nie, ja nie ingeruję w jego wymysły, nie komentuję, nie demaskuję - patrzę z boku. Chociaż czasem kusi, ale to na nic. To jeden wielki spektakl. Odpowiedz Link Zgłoś
amaresha112 Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 18:37 Napisałam mu na priv , zeby się nie wkurwiał , tylko lajta bożego zrobił, ciekawe czy mnie opitoli, czy zrobi, eksperymento Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 18:37 Już spadło. Swoją drogą, znowu widać, że jakieś mamki pchają go na drogę "kariery" w branży. Sam se tych butów nie kupił. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmuz Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 18:47 Zgłaszam go. Znowu jakąś górkę złapał. Ludzie zazdroszczą mu wyglądu:D carla_coxx1, szacun za próby konfrontowania go z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 19:02 jarmuz napisał(a): > Zgłaszam go. Znowu jakąś górkę złapał. Ludzie zazdroszczą mu wyglądu:D > carla_coxx1, szacun za próby konfrontowania go z rzeczywistością. Ma górkę, bo jest przy czyimś cycku. Możemy się domyślać, jaki to sort mamek go przygarnął. A pod artykułem o nim na stronie Wprost ktoś dodał piękny demaskujący komentarz :) Może jeden z drugim się zastanowią, zanim będą go ślepo wspierać w tej psychozie. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmuz Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 19:09 lajtbozy napisała: > jarmuz napisał(a): > > > Zgłaszam go. Znowu jakąś górkę złapał. Ludzie zazdroszczą mu wyglądu:D > > carla_coxx1, szacun za próby konfrontowania go z rzeczywistością. > > Ma górkę, bo jest przy czyimś cycku. Możemy się domyślać, jaki to sort mamek go > przygarnął. A pod artykułem o nim na stronie Wprost ktoś dodał piękny demaskuj > ący komentarz :) Może jeden z drugim się zastanowią, zanim będą go ślepo wspier > ać w tej psychozie. Gazecie zależy na klikach, on się nie liczy. Jednak dla samego Jarmuża lepiej, gdy na zewnętrznych stronach ludzie będą go demaskować. To piękny prezent, ale opakowany w szary papier. Konfrontowanie to jedyna droga do zdrowia psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiha Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 19:43 uuu liczyłam, ze ktoś napisze prawdę idę czytać Odpowiedz Link Zgłoś
aneurysm Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 18:34 Łooo, z insta zniknęło najnowsze, jakże artystyczne ujęcie Ejdama z gagballem, "seksownymi" majteczkami i szpileczkami (pewnie pożyczonymi od jakichś transów). Ciekawe czy sam usunął to zdjęcie czy mu usunęli. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiha Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 18:41 Jest odezwa od Ejdema, zdjęli mu te fotę mu i grożą blokiem konta. Zazdrościcie podłe heatery :D Zazdrościcie wyglądu (btw matko bosko jak on wygląda na golasa, biedna skóra) natomiast moje ulubione w podkolanówkach z gołym yyyy wisi nadal Odpowiedz Link Zgłoś
aneurysm Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 18:51 "Ja wiem, że ludzie zazdroszczą mi tego jak wyglądam" Ehhh, widzisz i nie grzmisz... Odpowiedz Link Zgłoś
puspus Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 18:52 hehehehh nawet nie zdazylem wejsc na insta Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 19:36 A jak tam się miewa patologiczny hejterek z lublinka? :) Piecze anus, że tu nie można wyrzygiwać swoich zwyrodnień umysłowych, bo admin ma IP? Mówiłyśmy ci - będziemy sobie pisać o czym chcemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
aneurysm Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 20:30 Oj, zapewne piecze (i to nie tylko od ewentualnych czynności seksualnych) :D A swoją drogą to ciekawa krytyka w stronę transów i gejów, z ust samego geja - f.kafeteria.pl/temat-7595816-gej-gejowi-jest-wrogiem/ Ja tam nie wiem, nie obracam się wśród takiego środowiska, ale już nie pierwszy raz spotykam się z mocną krytyką takowych ludzi i to ze strony "swoich"... Odpowiedz Link Zgłoś
jarmuz Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 21:22 "Polaczki zazdroszczom mi, bo mam co pokazać, bo mam, uważam, że mam świetne ciało. Uważam, że jestem piękny. Ludzie nie majom jaj, żeby napisać wprost! Już nawet ci, co mnie hejtowali i są zablokowani, się nie udzielajom. Po co dyskutować ze mną, kiedy kogoś blokuję?" :) Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 20:04 puspus napisała: > Trwa lajt u Adama Każdy może robić co chce, aborcja - tak, eutanazja - tak. Mogę sobie uciąć co chcę, KAŻDY POWINIEN DAĆ MI PRACĘ! :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
jarmuz Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 20:26 "Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka" Niech on sobie obcina, co tylko chce. Niech tatuuje się, jak chce. Jednak niech nie wymaga od pracodawcy, żeby rezygnował ze swojej wolności w imię jego potrzeb. PS. Chyba przeczytał wpis we Wprost. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 21:25 jarmuz napisał(a): > "Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka > " > Niech on sobie obcina, co tylko chce. Niech tatuuje się, jak chce. Jednak niech > nie wymaga od pracodawcy, żeby rezygnował ze swojej wolności w imię jego potrz > eb. > PS. Chyba przeczytał wpis we Wprost. Też odniosłam takie wrażenie. Cały lajt w konwencji oblężonej twierdzy, "pewne osoby chcą mu zaszkodzić", jakby co najmniej mówił o jakichś komórkach zatrudnionych do niszczenia mizernego życia mizernej karykaturze. No i, rzecz jasna, nie wychodzi mu nic, bo świat zły, ludzie na niego pluli, a on miał schorzenia poonkologiczne i krzyczeli za nim, że ma hiva. To dlatego mu nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
sheacoulee Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 20:23 Znowu jest na szczycie, jest wspaniały, szczery, pachnący, caly swiat chce go dobić, zniszczyć itd. On naprawdę myśli, że cały świat kręci się wokoł niego. + w bonusie wyimaginowana rozmówka z księdzem przed mszą, Adaś oczywiście mistrz ciętej riposty. PS. zauwazyliscie, że w nowym mieszkaniu mówi prawie szeptem, a w pokoju obok co chwilę jakaś impreza? Odpowiedz Link Zgłoś
puspus Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 20:27 Moze mieszka z Ada i Monika, tylko, ze one sa teraz w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 23.07.19, 21:24 puspus napisała: > Moze mieszka z Ada i Monika, tylko, ze one sa teraz w krakowie Na pewno nie, z nimi już koniec przyjaźni. "Pewne osoby" go zawiodły, więc chyba nie chodzi o te słynne znajome panie z biedronki ani właśnie o zaczepiającego księdza, który nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 24.07.19, 00:23 Nadrobiłam lajt i mam jedną refleksję. On papla o kafeterii, pewnie znalazł o sobie wątki, bo googlował "jak internet wypowiada się o nim o wywiadzie", a oczywiście nikt się, poza nami :D nie wypowiada. I tak musiał trafić na kafe, na stare wątki o sobie, nieskasowanych jest całkiem sporo i pewnie siedział w nocy nad lekturą. Stąd te gadanie, że go ludzie "stalkingują", że znają jego dane "przed zmianą nazwiska" i tak dalej. Na pewno o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
amaresha112 Re: Marmur rogowo, fajny film 24.07.19, 11:23 Teraz jakaś ondine będzie zworzyć dla niego perukè Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 24.07.19, 12:23 FEMINIZACJA pewnie, bo nowe mamki to pewnie tranzystory :D Odpowiedz Link Zgłoś
jarmuz Re: Marmur rogowo, fajny film 24.07.19, 12:51 Wylądował u transów, a widział ktoś transa czy dragqueen bez peruki:D Odpowiedz Link Zgłoś
amaresha112 Re: Marmur rogowo, fajny film 24.07.19, 14:01 Nie😂 Czyli można przypuszczać, ze te jęki i krzyki z poprzednich lajtów to miłość za pieniądze , zza ściany:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 24.07.19, 14:22 Oczywiście. A on gadał, że gdzies tam jest impreza. Jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
puspus Re: Marmur rogowo, fajny film 24.07.19, 16:07 A co ma powiedziec, ze mieszka w "mieszkaniowce" :D Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 24.07.19, 16:25 Czyli albo ma alfa, albo mamkę. Co więcej, gadał coś wczoraj o tym hivie więc może tak być że konkurencja rozpuściła standardową w świecie prostytutek plotkę, więc adaś postanowił oddawać część zarobków za opiekę. Może tak być. Odpowiedz Link Zgłoś
amaresha112 Re: Marmur rogowo, fajny film 24.07.19, 19:12 Uu. Pousuwał ful ludzi , tajemnicza monika , ada, paulina od dawnego mieszkania, oskar od youtuba, fa et od wywiadu w wp itp, 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
puspus Re: Marmur rogowo, fajny film 24.07.19, 19:18 A co, wszyscy se kapneli jaki pus jest mitomanem? Odpowiedz Link Zgłoś
amaresha112 Re: Marmur rogowo, fajny film 24.07.19, 19:25 To raczej on usuwa, zostawia tylko tych, ktòrzy coś mogà dla niego zrobić, po peruce pewnie usunie ondine i jej pusia lorda, hejeheeh, Odpowiedz Link Zgłoś
jarmuz Re: Marmur rogowo, fajny film 25.07.19, 00:29 Znowu się przeprowadza??? Widziałyście insta? Dobrze zrozumiałam czy hejtuję :) na zapas? Odpowiedz Link Zgłoś
amaresha112 Re: Marmur rogowo, fajny film 25.07.19, 02:47 Nooo Z tego co widać to tak😋 Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 25.07.19, 10:09 I on się z tymi workami za każdym razem tłucze piechotą po warszawie, chyba że go ktoś podwiezie. Pewnie mamki miały za duze wymagania albo chciały za duży procent, to się wynosi. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmuz Re: Marmur rogowo, fajny film 25.07.19, 11:53 Albo klientów nie ma nasz Marmurek. Odpowiedz Link Zgłoś
puspus Re: Marmur rogowo, fajny film 25.07.19, 16:17 Pus sie wyprowadza i mowi, ze ktos go sledzi na insta kogo odfollowowal, a to tu ktos o tym pisal Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiha Re: Marmur rogowo, fajny film 25.07.19, 16:20 cytuję mistrza "czy wy jesteście normalni?" ciapulek znów się gorzej czuje, zaczyna się zwalanie na choroby coś za dużo gada o Rafalali, coś jest na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmuz Re: Marmur rogowo, fajny film 25.07.19, 16:29 Facet żyje w totalnym zaprzeczeniu. Rąbie od kilku minut zad Monice i podkreśla, że nie mówimy o innych! A teraz zarzucił jej życie w odrealnieniu. Uwielbiam go słuchać. Wszystko, co mówi o innych, mówi o siebie. Imponująca samoświadomość, która przecież jest warunkiem do wykonywania zawodu psychoterapeuty. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 25.07.19, 16:33 jadwiha napisała: > cytuję mistrza "czy wy jesteście normalni?" > ciapulek znów się gorzej czuje, zaczyna się zwalanie na choroby > coś za dużo gada o Rafalali, coś jest na rzeczy. Co mówił o Lali? Dopiero wlazłam na lajt Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiha Re: Marmur rogowo, fajny film 25.07.19, 17:40 Tak zaczął ni z gruchy ni z pietruchy o Rafce, że on się w dramy nie bawi, że ona jest celebrytką bez uzasadnienia a on nie, że jej ludzie piszą że jest piękna. Taki lużny stek bzdur o niej bez kontekstu, ciężko się było zorientować o co chodzi. Ludzie pytali jaki mają związek ale też bez odpowiedzi tylko "nie znam jej" Pitolił jak potłuczony zdania buduje takie, że nie wiadomo o co mu do końca chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
sheacoulee Re: Marmur rogowo, fajny film 25.07.19, 16:40 ewidentnie przyznal przed chwila ze czyta kafe, albo to forum Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 25.07.19, 16:48 sheacoulee napisała: > ewidentnie przyznal przed chwila ze czyta kafe, albo to forum Że niby jak? Tym fragmentem o przekręcaniu jego słów? Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiha Re: Marmur rogowo, fajny film 25.07.19, 17:37 mówił, ze ludzie śledzą, kogo wywala z obserwowanych ;) i że tak mu na pw piszą Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 25.07.19, 17:51 jadwiha napisała: > mówił, ze ludzie śledzą, kogo wywala z obserwowanych ;) i że tak mu na pw piszą To fakt, pewnie trafił na kafe :) Adasiu, pozdrawiamy! Wszyscy życzymy ci jak najlepiej, a drogą do szczęścia będzie to, że przestaniesz być mitomanem. Ludzie chcą szczerości, nie niespójnej pozy. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 25.07.19, 15:55 Co tu się zrobiło tak drętwo? :D Odpowiedz Link Zgłoś
puspus Re: Marmur rogowo, fajny film 25.07.19, 16:34 Ciekawe czemy wylecial z mieszkanka Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 25.07.19, 16:40 Właśnie bełkocze że świat się sprzysiągł przeciwko niemu i jego słowa są wyciągane z kontekstu, przekręcane, pierdy śmierdy. W Wawie 30 stopni a on w długim rękawie, wydaje mi się że próbuje ukryć tatuaże, żeby udawać że jest trochę mnie osmalony :D Odpowiedz Link Zgłoś
amaresha112 Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 04:04 Nie zapisał srajta:/ Dopiero teraz się zorientował że onim piszà Na instastory pokaz , jak igdzie ma hejteròw Dopiero teraz dię obudziłeś? Wodać że nie ma co robić:) Odpowiedz Link Zgłoś
sierota-kaliningradzka Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 01:44 Biedny marmurek, liczył, że na kontrowersji dorobi się fejmu i forsy a skończył jako samotny, wypłowiały, bezdomny prostytut, który żyje w swoim mitomańskim świecie. To ma być ten wielki bi di es em master? Grafitowy wyciapany lajnerem w żelu master w damskiej bieliźnie z wydziaranym sześciopakiem, trzymajcie mnie zapodaj.net/f53e81657cd82.jpg.html Odpowiedz Link Zgłoś
xxxpusxxx Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 11:28 ale bełkot dzisiaj leci coś pięknego. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmuz Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 11:32 Wywalił kogoś z lajta, zablokował i jeszcze się przyje.ba.ł, po czym zaczął onanizować się tym, że jest miły dla wszystkich i zawsze. Poziom samoświadomości psychola. Wyzywa Ukraińców. Cały lajt to popisy ksenofoba, który grzmi o tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxpusxxx Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 11:43 Mnie sie bardzo podobało, że on chce pracować z kimś kto się rozwija i idzie do przodu a nie tylko oczekuje. Tak pięknie się dzisiaj opisuje np ukraińcy którzy mają cały dobytek w reklamówkach i nimi szurają. Wszystko co opisuje to on sam. Cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
amaresha112 Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 12:25 Czy ja zrozumiałam dobrze? Że on mieszka z 12 ukraińcami w jednym pokoju? , dopiero co na srajta zdàżyłam I opowiada obleśne rzeczy o ich braku higieny? Odpowiedz Link Zgłoś
xxxpusxxx Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 12:51 do poniedziałku jest w czyms na kształt noclegowni/hotelu pracowniczego z ukraińcami już mu się nie podoba bo piją, mowią do nie go per murzyn i udzielił im porady, że nie są u siebie i mają się dostosować (długi wykład). Zapłacił kartą za pobyt i obciążyło go dwa razy(? przecież mówił ze nie ma karty).Zachodzi obawa, że go okradną bo miały byc szafki a nie ma. Z właścicielką motelu (ukrainką) tez się pożarł i udzielił jej reprymendy ale najważniejsze, ze jest w zgodzie ze sobą. Ktoś nad nim rzuca się na łóżku no i spać nie moze, jest to straszne. Wchodzą, wychodza i te pertolone reklamówki, oni wciąż coś wyrzucają z tych reklamówek, on szału dostaje, dlaczego sobie nie kupią torby, plecaka. Mental jak w polsce, wszystko w reklamówkach. On się nie czepia, to stwierdzenie faktów. Zyczy komuś z widzów, zeby spał koło kogoś kto memła całą noc w reklamówce. 12 chłopa na na pokoju każdy ma 5 reklamówek, wloką giry, niedomyci, kładą sie w ciuchach. ejdem jest przerażony. Koło kibla pełno moczu, pasta do zębów wszędzie. On jako mężczyzna, jako osoba sobie nie wyobraża. Boi się że poślizgnie się o mocz. Klapa posikana, kuriozum bo papieru toaletowego nie ma (zapienił się) zwrócił pani z recepcji uwagę, ze dywanik przed prysznicem nie zmieniony i śmierdzi. to nie chodzi o to że on się czepia wszystkiego. No jednym słowem wprowadzono go w błąd i musi sie wyprowadzić. Nie powiedzieli że to hostel dla ukraińców i z 6 osób na pokoju zrobiło się 12. Kłamstwo wszędzie. Nie no to nie warunki dla delikatnego Ejdesia. To smutne, nie kłammy. Kłamstwo nie popłaca, adaś napisze opinię hostelowi. Babcia mu zawsze mówiła że kłamstwo ma krótkie nogi. Pani recepcjonistka udaje ze nie rozumie a adaś wie, ze udaje. Bardzo współczuje ukraińcom, ze musza żyć w takich warunkach, na minimalu! (kisnę ludzieeee). A adaś na granicy dwóch płci nie lubi ludzi niezadbanych. I pragnie sie rozwijać, kursy. kanał na Yt będzie po to, zeby nas nauczał, ze można iśc do noclegowni i po czyste jedzenie. i teraz hit, on mówi , ze na luzie pójdzie do noclegowni a przeszkadza mu chrapanie i mówi że to kwestia zaniedbania i to trzeba iśc na zabieg i nawilżac drogi oddechowe. Także drodzy bezdomni rezerwujcie terminy na operacje zeby przypadkiem nie chrapac już jak Ejdem zdecyduje sie z wami spać. No i hit poprzednie mieszkanie należało do pani sutenerki która się z nim skontaktowała i spodziewała obsługi klientow 24 h a on chce wychodzić. Miał pokój za free nie licząc 50 % z utargu ale się pokłócił no i pokoju juz nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
amaresha112 Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 13:01 Super opisane!❤️ A co do sutenerki Dobrze zgadliśmy po jèkach z innego pokoju 😂😂😂😂hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
xxxpusxxx Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 13:07 zapisał, warto obejrzec szczególnie 1-2 część Odpowiedz Link Zgłoś
jarmuz Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 13:26 Adama szokują brwi wyrysowane i wygolone. Dziwi się jednak, że kogoś szokuje dobrowolna kastracja. Każdy, kto go krytykuje, natychmiast jest wyjaśniony. Ten ma na imię Sebastian i wszystko jasne. Tamten rocznik 98., więc o czym my w ogóle, to głupek. Kolejny ma konto bez zdjęcia czyli tchórz. Inny ze zdjęciem, które trzeba wyśmiać. Kochani, nie oceniamy po pozorach:) Odpowiedz Link Zgłoś
jarmuz Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 13:38 Na początku mówił coś nt. swojego dążenia do autodestrukcji. Pisałyśmy o tym wiele razy, że nieświadomie prowadzi życie tak, by być pod ścianą. Czyli pomogłyśmy mu:) Czy on skasował lajty? A może znowu mnie zablokował? Odpowiedz Link Zgłoś
jarmuz Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 13:40 xxxpusxxx napisał: > do poniedziałku jest w czyms na kształt noclegowni/hotelu pracowniczego (...) > No i hit poprzednie mieszkanie należało do pani sutenerki która się z nim skont > aktowała i spodziewała obsługi klientow 24 h a on chce wychodzić. Miał pokój z > a free nie licząc 50 % z utargu ale się pokłócił no i pokoju juz nie ma <3 <3 <3 Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 15:56 sierota-kaliningradzka napisał(a): > Biedny marmurek, liczył, że na kontrowersji dorobi się fejmu i forsy a skończył > jako samotny, wypłowiały, bezdomny prostytut, który żyje w swoim mitomańskim ś > wiecie. To ma być ten wielki bi di es em master? Grafitowy wyciapany lajnerem w > żelu master w damskiej bieliźnie z wydziaranym sześciopakiem, trzymajcie mnie > > zapodaj.net/f53e81657cd82.jpg.html Właśnie to mnie bawi, że nawet jego prostytucki wizerunek jest niespójny. Albo BDSM master, albo uległa trans-sucza w pończochach, a że nie ma tego i owego, to mógłby trzymać wizerunek freaka-pasywa. A tu nie, luksusowy BDSM escort, damskie majtki, szpilki-kajaki, puś i czarny wąs. On jest karykaturą, nawet jako prostytut. Odpowiedz Link Zgłoś
puspus Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 15:26 Biedny ejdem. A przyszlo wam do glowy, ze on sie maluje farba a nie sa to tatuaze? Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 15:41 O nie, nie zdążyłam obejrzeć lajtów, a widzę, że było co oglądać. Haha, zgadłam z chałupą u sutenerki i nawet z odpłatnym 50%! :D Odpowiedz Link Zgłoś
puspus Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 16:17 No ja tez sie nie zalapalam na lajty :/ ciekawe czemu usuwa Odpowiedz Link Zgłoś
xxxpusxxx Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 16:26 uu skasował, wyłapałam jeszcze takie kwiatuszki są to niemal wierne cytaty. W wywiadzie wszystko zostało zmanipulowane (tylko karol, onet i ddtvn jest ok) natomiast artykuły są złe. Z poziomem wykształcenia idzie świadomość. Ktoś po szkole zawodowej jeśli pracuje w strefie beauty ma pojęcie o dbaniu o siebie, piramida maslova ewoluuuje inaczej niż jak jesteś brukarzem (kufaaaaa :DDDDDDD) Wyznaje zasadę ząb za ząb, o tym też będzie na YT. Nie ma już telefonu zaufania ponieważ musi odbierać inne telefony. No i musi zarabiać na leki. Radzi widzom kształcić pod względem kursow i mozna byc wspaniałym ekspertem i zarabiać krocie ale trzeba mieć swiadomość ale trzeba UWAGA!!!! tolerować szanować ludzi. Ludzie zasłaniają się chorobami psychicznymi i nie tylko, a on wstaje codziennie i walczy! Nie tłumaczy się! Nie stoi w miejscu. Ludzie są źli, niedopieszczeni i rozchwiani emocjonalnie, ale od nas zależy jak będziemy zarządzać naszym czasem. Przejmowanie się hejtem to słabość, wyszystko to kwestia psychiki. Każdy chce kochać i być kochanym a jesli nie to jest skrzywdzony. Jak ktoś się nie chce przytulać to musi się zapalić czerwona lampka bo to jest nasza słabość. Obecna sytuacja bardzo kształtuje ejdema bo może iść do przodu Ale sie nie załamie, bo ma sprzęt do tatuażu więc będzie się tatuował i dzialał Wynajmie kawalerkę, ponieważ poprzednio nikt mu nie pozwałał w poprzednich mieszkaniach kręcić lajtów (wyczułam podjazd po przedpokoju, ma stalkerów ale kasy z tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 16:37 xxxpusxxx napisał: > uu skasował, wyłapałam jeszcze takie kwiatuszki są to niemal wierne cytaty. > W wywiadzie wszystko zostało zmanipulowane (tylko karol, onet i ddtvn jest ok) > natomiast artykuły są złe. Z poziomem wykształcenia idzie świadomość. Ktoś po s > zkole zawodowej jeśli pracuje w strefie beauty ma pojęcie o dbaniu o siebie, pi > ramida maslova ewoluuuje inaczej niż jak jesteś brukarzem (kufaaaaa :DDDDDDD) > Wyznaje zasadę ząb za ząb, o tym też będzie na YT. Nie ma już telefonu zaufani > a ponieważ musi odbierać inne telefony. No i musi zarabiać na leki. Radzi widz > om kształcić pod względem kursow i mozna byc wspaniałym ekspertem i zarabiać k > rocie ale trzeba mieć swiadomość ale trzeba UWAGA!!!! tolerować szanować ludzi. > > ...JEZU :D On jednak całkiem traci kontakt z bazą, konkretnie. No, wywiady ostro zmanipulowane, szczególnie jak mówi w INKu, że skończył studia trzeciego stopnia albo trychologię stosowaną - zmanipulowali, bo chciał powiedzieć że NIE skończył - i ucięli w montażu NIE, no i wyszła manipulacja. Kabaret! Odpowiedz Link Zgłoś
xxxpusxxx Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 17:06 Przy czym nie wiem nadal o jaki wywiad mu chodziło, co go tak rozjuszyło ;) Ciężko ten chaos zrozumieć, w jednym zdaniu zaprzecza sam sobie. Właściwie to oglądam już tylko po to żeby zobaczyć jak on sobie dalej poradzi. Nie będzie przecież zmieniał co tydzień mieszkania, jak widać życzliwi już się skończyli, choć ktoś tam jeszcze pomaga, dziś mówił. Też zwróciłam uwagę, że padło pytanie czy może rzeczywiście dąży do autodestrukcji... No cóż, coś dzwoni ale mało bo znowu powiedział ze to ludzie mają z nim problem, on jest w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 17:32 xxxpusxxx napisał: > Przy czym nie wiem nadal o jaki wywiad mu chodziło, co go tak rozjuszyło ;) Cię > żko ten chaos zrozumieć, w jednym zdaniu zaprzecza sam sobie. > Właściwie to oglądam już tylko po to żeby zobaczyć jak on sobie dalej poradzi. > Nie będzie przecież zmieniał co tydzień mieszkania, jak widać życzliwi już się > skończyli, choć ktoś tam jeszcze pomaga, dziś mówił. > Też zwróciłam uwagę, że padło pytanie czy może rzeczywiście dąży do autodestruk > cji... No cóż, coś dzwoni ale mało bo znowu powiedział ze to ludzie mają z nim > problem, on jest w porządku Najlepsze są te jego aspirację. Ach, och, Ukraińcy żyjący za minimalną, jak tak można. Adaś jest artystą, stworzonym do czegoś więcej, nie tak, jak ten śmierdzący plebs bez grosza przy duszy. Fuj, fuj. Tylko w takim razie dlaczego, Adasiu, Ty tam z nimi mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
xxxpusxxx Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 17:40 A jak, a to dopiero początek dyskomfortu, naprawdę lałam z tego że on wydelikacony narzeka na czyjeś chrapanie i mokry dywanik. I uważa, ze to ktoś powinien rozwiązać problem chrapania, bo on nie może stoperów w ciornyje uszka. Tylko kogo to :D Czekaj chłopie na upragnioną noclegownię, tam będzie hardcore, tu masz kłopot wytrzymać 4 doby a co będzie dalej, zimą? Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 17:54 xxxpusxxx napisał: > A jak, a to dopiero początek dyskomfortu, naprawdę lałam z tego że on wydelika > cony narzeka na czyjeś chrapanie i mokry dywanik. I uważa, ze to ktoś powinien > rozwiązać problem chrapania, bo on nie może stoperów w ciornyje uszka. Tylko > kogo to :D > Czekaj chłopie na upragnioną noclegownię, tam będzie hardcore, tu masz kłopot w > ytrzymać 4 doby a co będzie dalej, zimą? On o tej noclegowni gada na luzaku, bo to element jego fikcyjnej "trudnej przeszłości", gdzie rzekomo się po takich tułał. Jak zobaczy, jak to wygląda, to przestanie pieprzyć, że będzie golił bezdomnych - będzie ściskał ten swój tobołek, żeby nikt nie okradł "śmiesznego", łatwego łupu. Od smrodu wykręci mu nos. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmuz Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 18:13 lajtbozy napisała: > xxxpusxxx napisał: > > > A jak, a to dopiero początek dyskomfortu, naprawdę lałam z tego że on wy > delika > > cony narzeka na czyjeś chrapanie i mokry dywanik. I uważa, ze to ktoś po > winien > > rozwiązać problem chrapania, bo on nie może stoperów w ciornyje uszka. > Tylko > > kogo to :D > > Czekaj chłopie na upragnioną noclegownię, tam będzie hardcore, tu masz kł > opot w > > ytrzymać 4 doby a co będzie dalej, zimą? > > On o tej noclegowni gada na luzaku, bo to element jego fikcyjnej "trudnej przes > złości", gdzie rzekomo się po takich tułał. Jak zobaczy, jak to wygląda, to prz > estanie pieprzyć, że będzie golił bezdomnych - będzie ściskał ten swój tobołek, > żeby nikt nie okradł "śmiesznego", łatwego łupu. Od smrodu wykręci mu nos. Kontakt z takimi instytucjami miał, co pokazuje, że wyniósł z domu raczej roszczeniową postawę. Znacie młodych, sprawnych ludzi bez nałogów, którzy chodzą na obiady do jadłodajni czy spać do noclegowni? Pamiętam, że w blogu narzekał na brak kieszonkowego na pączka. Mnóstwo cierpienia generują jego dziecięce oczekiwania wobec świata. Może i otarł się o noclegownię, ale zgadzam się, że to bardziej element jego wyobrażenia o własnym heroizmie niż dłuższe doświadczenia. Z jego wywodów wynika, że brzydzi się pasożytami społecznymi na socjalu, a sam jest takim właśnie "dej, bo mam chorom wyobraźnię". Odpowiedz Link Zgłoś
jarmuz Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 18:26 I jeszcze opierdziel dostał za tort naleśnikowy:) Sutenerka powiedziała, że w mieszkaniu ma pachnieć perfumami, a nie garami. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxpusxxx Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 19:17 omajgasz czyżby on chciał w zamtuziku u Pani rozkręcić naleśnikarnię? dats it (hehehe :P) 2 w 1 klienci byliby wniebowzięci, wychodzą po robocie a tu naleśniki wegańskie, tortillowe ze spagetti + zupy sezonowe z posypką z Adasia (specjalność zakładu) Odpowiedz Link Zgłoś
jarmuz Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 17:49 xxxpusxxx napisał: > Przy czym nie wiem nadal o jaki wywiad mu chodziło, co go tak rozjuszyło ;) Cię > żko ten chaos zrozumieć, w jednym zdaniu zaprzecza sam sobie. > Właściwie to oglądam już tylko po to żeby zobaczyć jak on sobie dalej poradzi. > Nie będzie przecież zmieniał co tydzień mieszkania, jak widać życzliwi już się > skończyli, choć ktoś tam jeszcze pomaga, dziś mówił. > Też zwróciłam uwagę, że padło pytanie czy może rzeczywiście dąży do autodestruk > cji... No cóż, coś dzwoni ale mało bo znowu powiedział ze to ludzie mają z nim > problem, on jest w porządku Skoro dzwoni, to jednak nie można o nim powiedzieć, że to materiał nieprzemakalny. Innymi słowy, była spora szansa, że baaardzo powoli, z dużym oporem, można było go leczyć. W ramach autodestrukcji skrytykował burdelmamę, za którą przecież jakaś zorganizowana grupa stoi. Czy to się dobrze skończy, już nawet nie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 17:56 jarmuz napisał(a): > W ramach autodestrukcji skrytykował burdelmamę, za którą przecież jakaś zorgani > zowana grupa stoi. > Czy to się dobrze skończy, już nawet nie pytam. Co nie? Też nie uważam, żeby zadzieranie z sutenerką było najmądrzejszym pomysłem. Szczególnie jeśli ma "plan na siebie w tej branży". Zaraz się okaże, że nasza gwiazda zamknęła sobie ostatnią możliwość podłego zarobkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxpusxxx Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 18:05 >Zaraz się okaże, że nasza za gwiazda zamknęła sobie ostatnią możliwość podłego zarobkowania. x po stokroć tak, podjazdy z hivem już się zdaje się zaczęły Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 15:48 jarmuz napisał(a): > Czyli już wiemy, że Ukraińcy nie stosują nici dentystycznych, a każdy ma inny o > dcień zębów:) Pytanie tylko, co te analizy wnoszą w jego życie, poza tym, że są > racjonalizacjami jego chu.jo.wego położenia? 3 godziny spędzone na wytykaniu l > udziom pocenia się i chrapania. A potem i tak trzeba do tych ludzi wrócić i mod > lić się, żeby po kilku biedronkowych voltach nie chcieli zobaczyć jak wygląda e > unuch. > Adasiu, jeśli nas czytasz, energię, którą poświęcasz na obwinianie całego świat > a, mógłbyś spożytkować mądrzej, np. w gabinecie u psychoterapeuty. Boże, on już naprawdę osiągnął dno. Naprawdę, doprowadzenie się do takiej sytuacji, że nikt ci nie da nawet najprostszej pracy, a nic nie potrafisz, więc na własną rękę nie możesz zarabiać inaczej niż sprzedawaniem się. Te bzdury o escorcie niech on schowa w kieszeń, on naprawdę nie ogarnia, że ludzie do escortingu nie wybiorą szarego prostytuta znanego z ucięcia jaj? Jaki "biznesmen" chciałby takiego partnera u boku na jakimś wyjsciu, no litości. I to tłumaczenie, że nie jest prostytutem, że nie fizyczność, że "dominacja". Aha. Jasne. Ciekawe czym. Osiągnął już takie dno, że naprawdę nie da się gorzej. No nie da się. Dupą zarobił na robotniczą klitkę z zaniedbanymi, jak mówi, Ukraińcami, a i tam mu źle. On naprawdę żyje w jakiejś alternatywnej rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmuz Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 16:06 > Boże, on już naprawdę osiągnął dno. Naprawdę, doprowadzenie się do takiej sytua > cji, że nikt ci nie da nawet najprostszej pracy, a nic nie potrafisz, więc na w > łasną rękę nie możesz zarabiać inaczej niż sprzedawaniem się. Te bzdury o escor > cie niech on schowa w kieszeń, on naprawdę nie ogarnia, że ludzie do escortingu > nie wybiorą szarego prostytuta znanego z ucięcia jaj? Jaki "biznesmen" chciałb > y takiego partnera u boku na jakimś wyjsciu, no litości. I to tłumaczenie, że n > ie jest prostytutem, że nie fizyczność, że "dominacja". Aha. Jasne. Ciekawe czy > m. > > Osiągnął już takie dno, że naprawdę nie da się gorzej. No nie da się. Dupą zaro > bił na robotniczą klitkę z zaniedbanymi, jak mówi, Ukraińcami, a i tam mu źle. > On naprawdę żyje w jakiejś alternatywnej rzeczywistości. Wyemigrował do UK, gdzie nie znał języka, było mu ciężko. Cierpiał, czuł się zmarginalizowany, bał się wyjść z domu. Nie umie przełożyć, że tym Ukraińcom też nie jest łatwo. Podobno zna perfekcyjnie rosyjski i dobrze ukraiński. Przyznał, że z rozmów tych Ukraińców zrozumiał tylko zwrot Murzyn. Potem oni zaczęli się śmiać, a on im agresywnie wytknął, że to on jest u siebie, a oni niekoniecznie, że jak się nie podoba, to wypad do siebie, oni są gośćmi i mają się dostosować do niego, a nie on do nich. A już najzabawniejsze było wytknięcie im, że mają mandżur w reklamówkach. W workach na śmieci można? Ukraińcy plują i bekają. A jak on żre na lajcie, odbija mu się, dłubie w nosie, pstryka po pokoju, zdrapuje skórę, to jest mniami? Odpowiedz Link Zgłoś
puspus Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 18:11 Dasiu, skoro wiemy, ze to czytasz, przestan mitomanic! Nowotwor sie uzloslili? Kiedy zdazyles tyle kierunkow zrobic, kursow i pracowac w tylu miejscach. Odpowiedz klamczuszku! Buziaki w siusiaki..upssssss Odpowiedz Link Zgłoś
xxxpusxxx Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 18:28 Zawsze się uzłośliwia jak trzeba się wytłumaczyć z durnoty, jak to leciało? "ludzie się zasłaniają chorobami" Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 18:44 On nie miał i nie ma żadnego raka. Podłapał skądś zwroty typu "markery nowotworowe" a dalej to poszło, jak to u niego. Miał hemoroidy i wstydził się przyznać, bo to taka wstydliwa, parszywa choroba, no ale musiał się pożalić, bo nie jest w stanie trzymać niczego w sobie, wiec naopowiadał o raku, żeby było groźniej. Wiecie, to nie tylko zwykłe hemoroidy, to coś groźnego. Hemoroidy bawią, a choroby się współczuje. Tak rozumuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jarmuz Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 18:57 lajtbozy napisała: > On nie miał i nie ma żadnego raka. Podłapał skądś zwroty typu "markery nowotwor > owe" a dalej to poszło, jak to u niego. Miał hemoroidy i wstydził się przyznać, > bo to taka wstydliwa, parszywa choroba, no ale musiał się pożalić, bo nie jest > w stanie trzymać niczego w sobie, wiec naopowiadał o raku, żeby było groźniej. > Wiecie, to nie tylko zwykłe hemoroidy, to coś groźnego. Hemoroidy bawią, a cho > roby się współczuje. Tak rozumuje. A ja sobie wyobrażam, że lekarz widząc jego zmasakrowany odbyt, chcąc go przestrzec przed takim stylem życia, mógł go postraszyć, że odbyt mu wypadnie albo zmiany się "uzłośliwią". Mogło to być nawet przyczyną skończenia wieloletniego związku. Może być powiązane z kastracją i symboliczną próbą wyeliminowania seksu z życia. Pamiętam jak w Londynie mówił, że chce czułości, miłości, a nie penetracji. A u niego jest zwykle tak, że gdy o coś desperacko, kompulsywnie zabiega, dostaje przeciwieństwo tego. I tak chcąc wycofać się z krzywdzącego seksu, wszedł na drogę prostytucji. Chcąc być akceptowanym, nie mieć widocznej łuszczycy, zrobił się na szaro. Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 19:11 jarmuz napisał(a): ...oho, daleko to idzie. Brzmi strasznie prawdopodobnie, nie jak wróżenie. Niezła jesteś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amaresha112 Re: Marmur rogowo, fajny film 26.07.19, 23:24 Matko , jak on się upodlił... Tak , zdjęcia z dwòch poprzednich pokoikòw On, śmie komuś prawić morały Tania męsko uj wie co prostytuta Upadł nisko, a miał być raj🤦♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
xxxpusxxx Re: Marmur rogowo, fajny film 27.07.19, 14:21 Cd wywodów ksenofoba, informacje dla potencjalnych współlokatorów posiadaczy psów (proszę oddać psa do hotelu) oraz opowieść, że będzie mieszkał w kawalerce tylko musi ją odświeżyć Odpowiedz Link Zgłoś
kakaxy Re: Marmur rogowo, fajny film 29.08.19, 19:58 Ogólnie pierwszy raz tu pisze na tym forum. Napisałam mu rano na lajwie ze na tym forum nikt go według mnie nie hejtuje na co on „Ty .... (moje imię) to tam cały czas piszesz”... no ludzie... potem zaczęliście pisać ze prowadzi lajwa po 18. Zablokował mi możliwość oglądania lajwow. Wiecie dlaczego nie zablokował mnie całkiem? Bo zależy mu na follow (jak sam rano powiedział). Teraz widzę jaki jest żałosny. Z dniem dzisiejszym przejrzałam na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bezdickens Re: Marmur rogowo, fajny film 29.08.19, 20:01 Tak, on wyłącza dostęp do relacji na żywo, nie daje klasycznego bana, bo zależy mu na statystykach IG. Odpowiedz Link Zgłoś
sierota-kaliningradzka Re: Marmur rogowo, fajny film 27.07.19, 16:41 Dla niego odpowiednie miejsce jest w zakładzie zamkniętym. Tam będzie miał wyro, żarcie podstawiane pod nos, życie za darmo, mamki-pielęgniarki, nawet jakieś bi di es em w postaci pasów i kaftana się znajdzie. Dorosły chłop, który nie ma wykształcenia, zawodu, doświadczenia, pieniędzy i siurka, ale będzie pełnił rolę bieda-motywatora i moralizatora dla kajkuś na lajtach i jutubach. Swoją drogą jak to jest, że tym karynom i grażynom imponuje taki nieudacznik życiowy? Odpowiedz Link Zgłoś
lajtbozy Re: Marmur rogowo, fajny film 27.07.19, 17:18 Bo kajkusie widziały go w "mediach", więc cieszą się, że "znana" osoba odpowiada im na lajcie. Tyle że nie czają, że w gronie 40 odbiorców lajta, z czego 3/4 to tacy jak my, a nie żadni fani, dostaną one odpowiedź z przydziału, z braku laku :D W większym gronie jarmuz by nawet na nie nie splunął, przecież to miałkie kury domowe, dokładnie takie, jakich nasz adaś "nie lubi" :) No i umówmy się, kajkusiom nie jest trudno zaimponować, wyświechtane banały, oczywistości typu "nie wolno się poddawać" i pyk, gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś