Dodaj do ulubionych

Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4

13.05.20, 18:13
Limit wypowiedzi się wyczerpał, czas na nowy wątek. :)
Obserwuj wątek
    • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 13.05.20, 21:47
      O. Obecna :)
      • lethiandreams Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 18.03.21, 14:13
        A broad-leaved, broad-leaf, or broadleaf tree is any tree within the diverse botanical group of angiosperms that has flat leaves and produces seeds inside of fruits. It is one of two general types of trees, the other being a conifer, a tree with needle-like or scale-like leaves and seeds borne in woody cones.[1] Broad-leaved trees are sometimes known as hardwoods.[2]

Most deciduous trees are broad-leaved[3] but some are coniferous, like larches.[4]

Tree types Edit
        Two General Types of Woody Trees[3]
        Gymnosperms (seed plants not flowering) Angiosperms (flowering seed plants)
        Coniferous (females bearing ovulate cones that release unenclosed seeds at maturity) Fruit-bearing (enclosing seeds within)
        Usually evergreen (gradually shedding foliage, green foliage throughout year) Usually deciduous (seasonally shedding all foliage, no foliage for part of year)
        Known as softwoods (nonporous, wood typically lighter & softer)[5] Known as hardwoods (wood structure porous & more complex, wood gerally harder)[5]
        Needle-like or scale-like leaves Broad leaves
        Examples: firs, spruces, pines Examples: hickories, maples, oaks
    • nulloforever Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 14.05.20, 00:35
      nie vege a WIGAN
      • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 14.05.20, 06:51
        nulloforever napisał(a):

> nie vege a WIGAN

Słuszna uwaga.
        Brakuje kilku stałych motywów, ale nie wystarczyło kratek na wszystkie. ;)
        • kilofan Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 14.05.20, 11:22
          Dzbanna powinna wreszcie zrozumieć, że tutejsze zainteresowanie Szarym wynika tylko z tego, że cała ta Jego "działalność" w social mediach stanowi niezłą rozrywkę. Takie połączenie Simsów, Wielkiego Brata oraz (co jest najważniejsze) tzw. znajdź różnice, czyli wyłap kłamstwa i nieścisłości w adamowych wypocinach. Nie ma tutaj żadnej zazdrości czy fascynacji a tylko testy na spostrzegawczość.
          • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 14.05.20, 12:04
            Anna nic nie zrozumie, bo ma pewne problemy (u. ksobne), których nie przeskoczy. Przy jej trudnościach funkcjonuje naprawdę nieźle. Fajnie, że rozstała się z przemocowcem i pijakiem.
            Natomiast Marmurek to drugi Bonus BGC. Filmiki z kłamstwami Bonusa o mma w Norwegii mają kilka milionów wyświetleń! Ludzie szaleją na punkcie prawdy, odkrywania jej, dlatego czytają kryminały, biografie, oglądają dokumenty itd. Odkrywanie zakrytego to jeden z głównych elementów rozwoju człowieka. Fajnie też gdy za odkrywaniem u Marmurka stoi odkrywanie u siebie.
            • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 14.05.20, 12:31
              Zgadzam się. Przecież tu nie ma żadnej fascynacji, tym bardziej sympatii, marmurek interesuje nas jako obiekt do demaskowania ściem i dokładnie, ćwiczenie na spostrzegawczość. Szary lubi opowiadać, że go hejtują, bo co innego ma powiedzieć? Ludzie zorientowali się, że jestem mitomanem i dla rozrywki punktują, gdzie znowu skłamałem?
              • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 14.05.20, 12:51
                Np. na temat Richarda Kuklińskiego obejrzałam i przeczytałam wszystko, co znalazłam:) Oczywiście zrobiłam to z zazdrości, miłości, nienawiści itd.
                Polecam. Marmurkowe sudoku się nie umywa;)
                • nulloforever Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 14.05.20, 14:18
                  tak, to odkrywanie prawdy to jest największym czynnikiem. ja od razu jak oglądałam jego lajwy po obcięciu sprzętu i słuchałam tych bzdur typu ‚nosze obrączkę po pewnej pani z hospicjum która mi ja dała żebym o niej nie zapomnial’ albo ‚mieszkałem w niemczech, w norwegii, w hiszpanii... czemu nie znam angielskiego? bo zawsze byłem z innymi polakami OT CO’ to zastanawiałam się, kto to to łyka 🤷🏼‍♀️ śmierdziało kłamstwami i mitomanią na kilometr. pal licho doktorat, bo to w sumie nikogo nie obchodziło, ale te medialne plany typu sesja w rosyjskim vogue. jak? skąd? marmurek odpowiadał ‚muszę się dotatuowac i będzie sesja’ - aha, czyli edytorial poczeka? cały numer będzie czekał na gwiazdę okładkową, adasia, który nie może sobie białego dupska zatatuowac, bo jest zajęty mazaniem wąsa?
                  osobiście w tym wszystko najbardziej przeszkadza mi łatwowierność nie jego ‚fanow’, a mediów. bywał w sniadaniowkach, w głupich programach. zawsze przedstawiał się innym zawodem. czemu tam tego nikt nie weryfikował? szczególe w ostatniej produkcji, w której mówił znowu, ze tatuaże go uleczyły i podpisywał się jako ‚kołcz osobisty’.
                  • kilofan Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 14.05.20, 14:43
                    Oglądając Ejda oraz widząc reakcje "fanek" (oczywiście do momentu aż mnie skutecznie zablokował) zadawałem sobie pytanie, czy tylko ja dostrzegam brak spójności w tym co opowiada. To zaczynało stawać się trochę dziwne aż do momentu gdy trafiłem na to forum i okazało się, że jednak nie jestem sam.
                    • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 14.05.20, 15:07
                      Faktem jest, że wśród jego "fanów" nie ma ani jednej błyskotliwej i inteligentnej osoby. Same kajki piszące "cześć skarbie, kocham cię skarbie", jak roboty, nie słuchają go :)
                      • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 14.05.20, 16:27
                        Nie jestem teraz pewien, ale chyba na wykopie pod znaleziskiem o kastracji Ejdema było parę komentarzy o tym, że to mitoman i o ile większość obserwatorów nie miała większego problemu z jego wyglądem, to z kłamstwami i zmyślaniem jak najbardziej. Komentarz był z czasu kastracji, czyli 2018. Nie od wczoraj wiadomo, co to za jeden.
                        A kajki, no kajki są trochę motorem "kariery" Pusicy w internecie, dają mu poczucie bycia podziwianym, lubianym, nie wiem, jak to określić.
                        • kilofan Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 14.05.20, 16:58
                          Kariery? To (jako nullo) spaliło mosty i jedyne co pozostaje to wirtualna znajomość i poklask. W żadną reklamę nie wejdzie, bo dla firmy to strzał w kolano, gdy konkurencja się dowie, że osoba sprzedająca swoje ciało (delikatnie mówiąc) reklamuje dany produkt/usługę to jest pozamiatane wizerunkowo. Co do "fanek" to mam nadzieję, że przynajmniej część z nich robi to dla rozrywki (trochę chorej) niż z ufności w wypowiadane słowa.
                          • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 14.05.20, 18:12
                            Cudzysłów użyty celowo, jest raczej jasne, że najwięcej, co może w social media osiągnąć, to jakieś peryferia gdzieś między półrandomowymi dziwakami w stylu Dzbanny i patostreamerami, aczkolwiek ci ostatni chociaż na tym zarabiają. Wystarczy spojrzeć, ilu ma widzów, kiedy nadaje sam te swoje wysrywy, a kiedy przyłączy się np. Monika z Adą, licznik idzie do góry w czwórnasób. Pal licho, że się kurwił za drobne, on po prostu całą swoją aktywnością zniechęcałby na tyle do zakupu czegokolwiek, że żadna firma nie nawiąże z nim sensownej współpracy. Może jakiś Januszpol, w którym nie wiedzą, kto to w ogóle jest. Albo mooooże producent środków do maskowania tatuaży, ale taka współpraca byłaby już otwartą sugestią (a nie jak dotąd, między wierszami), że żałuje wypaćkania się od stóp do głów, z pominięciem bladej sraki, której zdjęcie wciąż krąży po internecie, co też nie ułatwia zadania nawiązania współpracy reklamowej. :)
                            Krótko mówiąc - jest w dupie, tej pracy w handlu niech się trzyma pazurami, bo na roksie też kariery nie zrobił i nie zrobi. A na insta walutą, w której się mu płaci pozostają jak dotąd wysrywy kilku przygłupich kajkuś wraz z prowokatorami i raczej tak zostanie.
                            • skanda Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 14.05.20, 19:36
                              Jaki idol takie fanki 😁
                              A Puś znowu po raz 2748945 wyjebał Werę ze znajomych... co to jest za matołek 🤦‍♀️
                              • kilofan Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 14.05.20, 22:08
                                Nawiązując do "odkrywania siebie" to raczej bym nawiązał do pewnego rodzaju katharsis w obserwowaniu Ejda. Przecież każdy popełnia błędy w swoim życiu, zastanawia się potem czy można było pewne rzeczy przewidzieć, zapobiec jakimś skutkom i te myśli otaczają z chwilach słabości i gryzą...a tu jest taki Adam, który wg mnie poszedł o kilka kroków za daleko i mimo wszystko że ma się świetnie (przynajmniej oficjalnie). Skoro można tak żyć, to po co się stresować?
                                • nulloforever Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 15.05.20, 00:38
                                  zauważ ze on sobie wszystko próbuje zracjonalizować. mówi, ze przecież ‚nikogo nie zabil, nikt przez niego nie popełnił samobójstwa, wiec JEST OK’. to są kategorie chorego człowieka, zaburzonego. skoro czyjeś samobójstwo (!) byłoby dopiero powodem do zarzucenia sobie czegos, to... no... nie jest to zbyt normalne podejście xD normalny człowiek, nie psychopata, odczuwa wstyd, czuje wyrzuty sumienia, analizuje swoje zachowanie, wyciąga z niego wnioski, nawet jeśli nikogo nie krzywdzi. umie się przyznać do błędu, nie tuszuje tego wyciąganiem mitycznych INNYCH LUDZI, którzy są gorsi. gejbriel musi zawsze mieć jakiś kontrast dla siebie, wówczas jest zadowolony, najlepiej kontrast negatywny, wtedy to już w ogóle. jest wiec zaniedbana noksa i bezzębna monika. werce dopiekał przypominaniem o jej operacjach i ich efektach, wjeżdżał na ego i poczucie własnej wartości. chore, psychopatyczne zachowanie, chora zazdrość, chora chęć Bycia Lepszym, nie mając jednocześnie nic do zaoferowania. to jak ludzie, głoszący teorie spiskowe, kompletni kretyni, którzy uważają się za lepszych, bo wierzą w chemtrails, w 5g, w reptilian - są lepsi, bo rzekomo wiedzą więcej od ZWYKŁYCH ludzi. tak naprawdę ciagle są tylko sobą - niewykształconymi i łatwowiernymi ludźmi. tak jak adaś i jego świta.
                                  • przybywamzkafe Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 15.05.20, 01:57
                                    z tego spotkania noxeli z kastratem to bankowo wyniknie drama rokuxD nie wierze ze psychiczny kastrat ma czyste intencje wobec tlusciochaxD moze potrzebuje darmowej przystani w poznaniu a naiwna noxa jest latwa do manipulacji
                                    • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 15.05.20, 06:49
                                      A teraz sobie wyobraźcie, że jakimś cudem psychoPusica dostaje możliwość awansu i zarządzania jakimś zespołem ludzi na przykład w tym sklepie... Po tym, jak traktuje swoich widzów i to nie tylko tych, którzy go krytykują i jak postępuje z osobami, które wydają mu się słabsze (Monika) lub takie są (Nox) miałby tam miejsce książkowy przykład mobbingu, szczególnie, jeśli trafiłby na jakąś cichą i niekonfliktową osobę.
                                      Na szczęście szary wykastrowany dzban nie ma na to najmniejszych szans.
                                      • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 15.05.20, 09:18
                                        On zgaduje, co jest normalne, bo tego nie czuje. Wyobraźcie sobie, że bierzecie własne dziecko na ręce, nie czujecie totalnie nic i zastanawiacie się, co normalny człowiek zrobiłby w tej sytuacji. Głaszczecie dziecko po głowie, a czujecie, jakbyście dotykali kamień, mówicie do niego jakieś miłe słowa, ale tak naprawdę kierujecie je do otoczenia, żeby zobaczyło, jacy jesteście opiekuńczy. Dziecko czuje fałsz, wy nie czujecie nic.
                                        Zgadywał co Wera, Anna chcą usłyszeć, żeby zaspokoiły jego potrzeby. Uczy się tego na pamięć. A u zdrowego człowieka relacje są spontaniczne. Pamiętam, jak trzymał pieska w Łodzi i ciumkał do niego. Przybrał jakąś dziwną maminą pozę, chciał pokazać troskę, a ciało miał spięte, sztywne, pies też oczywiście stał się czujny i spięty. Normalnie człowiekowi odpalają się wtedy emocje i naturalnie skłania się do zwierzaka. On musiał pomyśleć, co jest naturalne w tej sytuacji, co jest pożądane, co będzie dobrze przyjęte przez Magdę i to zagrać. Zwierzęta nie lubią psychopatów, nie dają się zwieść prewencyjnym justowaniom, po prostu nie rozumieją tego pierdolenia, kierują się emocjami.
                                        Procesor Szarego jest stale przeciążony od tego zgadywania, a że ma dodatkowo niskie możliwości intelektualne, to już naprawdę dziwacznie wychodzi. Wypluwa to, czego się nauczył na pamięć. Ludzie mówią np. o miłości do zwierząt, on nic nie czuje, wiec odtwarza skojarzenia: zwierzęta - Wera - wiiiigan - mleczko orkiszowe - glutenfree - półka w sklepie z glutenfree - sklep - praca w sklepie. Podczas gdy człowiek połączony z emocjami jedzie spontanem, mówi o swoim psie, słucha z akceptacją i zainteresowaniem.
                                        Teraz otworzy box "Anna", a w nim ma zapamiętane: poetka - gruba - mówić niegruba - miłośnik zwierząt - zwierzęta - Wera - wiiiigan - mleczko orkiszowe itd. 
                                        • kilofan Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 15.05.20, 09:33
                                          Za dużo do zgadywania nie ma, bo obraca się w specyficznym towarzystwie. Wystarczyło np. powiedzieć Dzbannie, że jest ładna, dobra i kochana itd. a ludzie którzy myślą inaczej się mylą i nie mają prawa mówić, że jest inaczej i wtedy powstaje specyficznego uzależnienie od Szarego. Z Weroniką prawdopodobnie było tak samo, czyli mówienie to co chce druga osoba usłyszeć (np. masz prawo być kim chcesz, słuchaj samego/samej siebie itp.) Jest to w sumie banalne a jednocześnie wykorzystywanie tego jest perfidnie.
                                          • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 15.05.20, 09:42
                                            Z perspektywy, o której pisze Bezdickens, wyłania się przerażający obraz. Przerażająco trafny i przerażający gdy wyobrazisz sobie, że trafisz na taki egzemplarz na żywo.
                                            • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 15.05.20, 10:07
                                              Pusica nie jest w stanie zagrozić nikomu na zwykłym, przeciętnym poziomie funkcjonowania. Jego celem są osoby bezdennie głupie (większość kajkuś), bezdennie głupie i chore psychicznie (Dzbanna), w różny sposób zaburzone (Monika, Ada), inteligentne, ale niekonwencjonalne i zmagające się z różnymi problemami związanymi z tożsamością (Wera) lub takie, od których można coś wyciągnąć (mamki). Dla otoczenia szczęście, że tak się urządził, bo nie dojdzie do sytuacji, o której pisałem, że np. zostaje czyimś przełożonym lub wchodzi z kimś w związek.

lajtbozy2 napisała:

> Z perspektywy, o której pisze Bezdickens, wyłania się przerażający obraz. Przer
                                              > ażająco trafny i przerażający gdy wyobrazisz sobie, że trafisz na taki egzempla
                                              > rz na żywo.
                                              • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 15.05.20, 10:11
                                                Ale tak, trafić na podobny typ, ale bardziej rozgarnięty... nie życzyłbym nikomu.
                                                • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 15.05.20, 10:18
                                                  Gdyby był mądrzejszy, cwany, wziąłby ślub z Werą, "załatwił" sobie żółte papiery i do końca życia musiałaby go utrzymywać. Na szczęście jest prosty i oznakował się ostrzegawczo:)
                                          • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 15.05.20, 09:47
                                            A gdy pojawiają się osoby bardziej skomplikowane, do których nie ma zapamiętanego klucza, opowiada o nowotworze, żeby wprawić odbiorcę w osłupienie, wywołać konsternację. To rodzaj zasłony dymnej. Tak było w Koneserze, gdy prowadzący zapytał go o tatuaże, a Szary zaczął papkę o uzłośliwionych zmianach i katowaniu w domu rodzinnym. Wtedy z reguły ludzie są tak skołowani, odpala im się litość, przestają go słuchać ze zrozumieniem.
                                            • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 15.05.20, 19:56
                                              Mimo wszystko, dobrze wyćwiczył się w manipulacji, ale nie przeceniacie jego intelektu? Owszem, wycwanił się i czasami te gierki nieźle mu wychodzą, ale to nadal nullo-roztropullo z Rogowa koło Żnina.
                                        • merfi Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 22.05.20, 20:32
                                          Przerażająco trafne, rewelacyjne.
                    • isthisthereallife Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 16.05.20, 11:07
                      kilofan napisał(a):

> Oglądając Ejda oraz widząc reakcje "fanek" (oczywiście do momentu aż mnie skute
                      > cznie zablokował) zadawałem sobie pytanie, czy tylko ja dostrzegam brak spójnoś
                      > ci w tym co opowiada. To zaczynało stawać się trochę dziwne aż do momentu gdy t
                      > rafiłem na to forum i okazało się, że jednak nie jestem sam.

Same here
      • dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 15.05.20, 16:54
        nulloforever napisał(a):

> nie vege a WIGAN
        Dokładnie! Onli wigan gajs!
        • dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 15.05.20, 16:56
          Pusica wrzucił projekt swoich kłów, które znalazł na googlach
          • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 15.05.20, 17:51
            Pierwszy wynik z Googli plus to są przecież zwyczajne customowe nakładki do przebieranek, a ten czub udaje, że planuje zrobić to u stomatologa, ba, BENDZIE już niebawem, bo przecież miał sto wizyt! Szary, my dobrze wiemy, że nie umiałbyś znaleźć sam nikogo, kto ci to zrobi na stałe, o ile ktoś taki znalazłby się w Polsce :)
            • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 15.05.20, 18:34
              Ja bardzo proszę, żeby znalazł projekt tureckich cycków, które niebawem bendom.
              • dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 15.05.20, 20:52
                Widzieliście lajwa? 9 osób w porywach do 14 - nikt się nie odezwał ... kastrat na sile przeciągał z nadzieja, że padnie jakieś pytanie, aby tonem księdza mógł dalej pouczać i opowiadać, ale cóż ... żegna się ... głupi śmiech, bo sam wie, ze każdy go ma w dupie ... kochanie to wszystko ... ale powiem Wam jeszcze bo napływa tyle wiadomości! (Na lajwie dalej cisza i 9 osób) I został zmuszony do zakończenia 5 minutowego Wysrywu , gdyż nikt nie był nader zainteresowany justowaniem farmazonów wypaćkanego kastrata.
                • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 16.05.20, 10:10
                  Szary chciał przekazać "na czym działa internet i jak to wygląda z profanowaniem dowodów".
                  Przez kwadrans radzi, żeby nie radzić. Kochani, tak nie robimy, nie mówimy ludziom jak majom żyć.
                  Książki kupuje (zaznacza NIE TYLKO) w Biedronce. Następnie bez czytania robi im zdjęcie na IG i sprzedaje za pół ceny swojej psiapsi.
                  "Mało ludzi czyta w ogóle, co jest takie no straszne w tych czasach, że dużo ludzi inwestuje w tą strefę medialną, wizualną, a jednak nie rozwijamy ani naszego słownictwa, ani wyobraźni".
                  streamable.com/qg35tr
                  Uważajcie na te książki z Biedry;)
                  • skanda Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 16.05.20, 11:15
                    bezdickens napisał(a):

> Szary chciał przekazać "na czym działa internet i jak to wygląda z profanowanie
                    > m dowodów".
                    > Przez kwadrans radzi, żeby nie radzić. Kochani, tak nie robimy, nie mówimy ludz
                    > iom jak majom żyć.
                    > Książki kupuje (zaznacza NIE TYLKO) w Biedronce. Następnie bez czytania robi im
                    > zdjęcie na IG i sprzedaje za pół ceny swojej psiapsi.
                    > "Mało ludzi czyta w ogóle, co jest takie no straszne w tych czasach, że dużo lu
                    > dzi inwestuje w tą strefę medialną, wizualną, a jednak nie rozwijamy ani naszeg
                    > o słownictwa, ani wyobraźni".
                    > streamable.com/qg35tr
                    > Uważajcie na te książki z Biedry;)

Widać, że te piśmidła to każde jedno z łapanki, z przypadku no i nie ma co ukrywać, że literatura wyższych lotów to to nie jest... ale czego tu się po szarym spodziewać więcej 😉
                  • nulloforever Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 16.05.20, 11:26
                    ludzie nie rozumią... dlatego ja się odwołuje do czytania.

czy on przeczytał w swoim życiu chociaż JEDNĄ książkę? taką dla dorosłych? może być nawet lektura szkolna z liceum, taki gombrowicz. albo huxley. albo camus (chociaż to już ciężka sprawa, trudny język). adasiu, wyzywam cię, wypowiedz się na ten temat!
                    • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 16.05.20, 11:44
                      nulloforever napisał(a):

> ludzie nie rozumią... dlatego ja się odwołuje do czytania.
                      >
                      > czy on przeczytał w swoim życiu chociaż JEDNĄ książkę? taką dla dorosłych? może
                      > być nawet lektura szkolna z liceum, taki gombrowicz. albo huxley. albo camus (
                      > chociaż to już ciężka sprawa, trudny język). adasiu, wyzywam cię, wypowiedz si
                      > ę na ten temat!

Pewnie, że nie przeczytał, dlatego nie przekazuje treści książek, ale mówi o tym, że je czyta. Ma zaburzenia myślenia, jest rozkojarzony. Nie umie słuchać. Nie umie zdania sklecić logicznie i nie zgubić wątku. Jest egocentrykiem. Nie obchodzi go, co mówią, myślą, piszą inni ludzie. Takie osoby jak on nie czytają, bo i tak wiedzą lepiej. Książka musiałaby być o nim i musiałby się najeść czegoś na rozkojarzenie, żeby się do tego zabrać. Sam mówił, że w szkole było mu bardzo ciężko, bo wszystkiego musiał uczyć się na pamięć. W środku zdania Szary nie pamięta już, co było na początku.
                      • skanda Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 16.05.20, 11:53

To musiał być ten rodzaj ucznia, który uczył się 5h pół strony tekstu i jeszcze z marnym efektem, nie umiał czytać ze zrozumieniem, nie mówiąc o wyciąganiu wniosków i jakichś własnych przemyśleń. Każdy z nas takowe przypadki zna, bo miewał styczność na różnych etapach nauki z takimi mózgami ☺️
                        • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 16.05.20, 12:37
                          Ten film z instagrama to taki bełkot, że nie jestem w stanie powiedzieć, o czym to było. Poważnie. Nie mam pojęcia, koszmarny bełkot, jedno zdanie nie wynika z poprzedniego, serio nie potrafię streścić, o czym on pieprzy. Grubo weszło.
                          • skanda Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 16.05.20, 13:06
                            lajtbozy2 napisała:

> Ten film z instagrama to taki bełkot, że nie jestem w stanie powiedzieć, o czym
                            > to było. Poważnie. Nie mam pojęcia, koszmarny bełkot, jedno zdanie nie wynika
                            > z poprzedniego, serio nie potrafię streścić, o czym on pieprzy. Grubo weszło.

Może on coś bierze, bo aż ciężko uwierzyć, że można mieć tak grubo trzepnięte pod kopułą 😉
                            • nulloforever Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 16.05.20, 21:48
                              raczej nie bierze, bo chyba ma przepisane całkiem niezle leki. może jakby nie zgrywał mądrzejszego od lekarza to by się mu kleiło.
                              • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 16.05.20, 23:54
                                Właśnie, raczej nie bierze niż bierze. Na napitego też nie brzmi. On po prostu taki jest.
                                • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 17.05.20, 19:29
                                  A dziś ktoś śledził orędzie? ;)
                                  • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 18.05.20, 10:10
                                    www.youtube.com/watch?v=k-StBDd_7QE&t=183s
                                    Jakub wypowiedział się znowu na temat Adama:)
                                    • nulloforever Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 18.05.20, 11:40
                                      to jakieś potwierdzone? nagabywanie młodych chłopców to już poważne oskarżenie.
                                      • noxelia8 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 18.05.20, 12:19
                                        Absurd, bzdura totalna. Czego to ludzie nie wymyślą.
                                      • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 18.05.20, 13:15
                                        nulloforever napisał(a):

> to jakieś potwierdzone? nagabywanie młodych chłopców to już poważne oskarżenie.
                                        >
                                        Skąd w ogóle taki pomysł padł?
                                        • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 18.05.20, 15:56
                                          O Ejdemie jest od 0:45 około, a link wywala od razu na trzecią minutę, gdzie jest o jakimś Jacku, który nagabuje bezdomnych.
                                          • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 18.05.20, 16:03
                                            Jeśli komuś się nie chce oglądać, to streszczę (chociaż dużo do streszczania nie ma, o Pusiu jest mowa przez około 2 minuty):
                                            - Weronika wreszcie się wypowiedziała na jego temat
                                            - cyt. "gdyby się palił, to bym na niego nie nasikał", "ścierwo"
                                            - osoba bardzo zakłamana i toksyczna
                                            - życie go dopadło, karma.
                                            Pamiętam, że Jakub tak mocno anty- na Pusicę nie był, ale jak widać nawet on się poznał na nim :)
                                            • nulloforever Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 18.05.20, 16:21
                                              aha, ja włączyłam od tej sekundy co w linku i słuchałam piąte przez dziesiąte xd nie wiem po co ten jakub do tego wraca, jego rola nigdy się nawet nie zaczęła w tym temacie, same bzdury gadał, najpierw ze adam taki dobry a ludzie zły, a potem nagle na odwrót, zrobił streszczenie forum i wszystkiemu potakiwał. policja pusiowa to nie jest xd
                                              • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 19.05.20, 13:06
                                                Szary coś zniknął, może to przez rewelacje puszczone w eter? ;)
                                                • kilofan Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 19.05.20, 17:34
                                                  "upolował" chwilowo Dzbannę, więc na razie poczeka aż sprawy ucichną w eterze. Potem się zacznie jarmark. Zapewne przeprowadzka do Poznania, nowe projekty, książka, wywiady, autografy, sesje, studia itd.
                                                  • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 19.05.20, 18:45
                                                    Trudno wyrokować, kto ma niższe IQ w tym tandemie :D ale jeśli on się wystroi i wsiądzie w pociąg, to chyba jednak on. Jedno chore i głupie, drugie cwane i głupie.
                                                • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 20.05.20, 20:52
                                                  lajtbozy2 napisała:

> Szary coś zniknął, może to przez rewelacje puszczone w eter? ;)

A co to za rewelacje, drama z Weroniką trwa już dłuższy czas, a Jakub jak i wcześniej nic odkrywczego nie dodał, poza tym, że nie wysikałby się na Pusicę, gdyby ten się palił.
    • przybywamzkafe Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 17.05.20, 14:13
      xDna live u kastrata 7 osob w porywach 15xD przynudza sam do siebiexD mowi ze w poznaniu na poczatku czerwca ma do zalatwienia mnostwo sprawxD noxa nie badz glupia bedziesz robic za darmowy hotel a potem obgada ci doope i nic wiecej albo badz glupia bedzie drama i niezla bekaxD
      • noxelia8 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 18.05.20, 12:18
        Nie wypowiadaj się o kwestiach o których nie masz pojęcia, my się będziemy spotykać tak często na ile się da. Jak ja zapraszam do siebie kogoś z kim się lubię to nie myślę w kategoriach "bycia hotelem" tylko, że spędzimy razem dużo czasu i dla mnie to naturalne. On taki nie jest, żeby mnie obgadać już na tym etapie i vice versa też, więc skończ już te toksyczne komentarze.
        • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 18.05.20, 15:58
          Zajebistą będziesz miała minę, kiedy będziesz słuchała jego kazań :D
        • nulloforever Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 18.05.20, 16:21
          czekamy na szybką zmianę zdania 😜
        • przybywamzkafe Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 19.05.20, 01:13
          nie rozumiesz tepaku ze kazdemu doope obrobilxD dla niego jestes tylko zaniedbanym tlusciochem przy ktorym moze sie dowartosciowac ze jest lepszy a ty liczysz nie wiadomo na coxD jeszcze bedziesz plakac przez kastrata ale dobrze ci tak za zmiane frontuxd
          • dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 20.05.20, 11:25
            Był lajw? :D
            • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 20.05.20, 19:13
              Szary robi lajwa, bełkocze. Ktoś wpada trollować, wyzywa go i wspomina o Dzbance i ich spotkaniu. Szary twierdzi - ludzie zazdroszczą mi teraz znajomości z Anią, tak, jak zazdrościli z Weroniką. Tuż po tym oznajmia, że współczuje Monice i Adzie, bo są to osoby znacznie mniej odporne na hejt niż on. Bełkot, kosmetyki, skubanie wąsa, pewnie potrwa osiem godzin. Zmyśla o tym, że kobieta zaczepiła go na ulicy i skomentowała, że ma dziś na sobie piękną sukienkę. Klasyczna mitomania :)
              • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 20.05.20, 20:54
                Znajomości z Weroniką można mu było zazdrościć w taki sposób, że gdyby nie ona, to ten dzban nigdy nie zobaczyłby Londynu czy Nicei, nie mógłby miesiącami żreć na czyjś koszt i prawdopodobnie nie "zaistniałby" w żaden sposób w mediach mainstreamowych - mam na myśli czasy jeszcze sprzed ucięcia fiuta.
                • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 22.05.20, 12:46
                  Widzieliście "nową formułę" bełkotu? Wrzucał to jako post na insta, wczoraj po kilku godzinach miało 180 wyświetleń... :)
                  • skanda Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 22.05.20, 13:28
                    lajtbozy2 napisała:

> Widzieliście "nową formułę" bełkotu? Wrzucał to jako post na insta, wczoraj po
                    > kilku godzinach miało 180 wyświetleń... :)

Nowa mamka chyba przekazała instruktaż matołkowi, ale jak widać ze spodziewanych tęsięcy widzów mamy tylko stałe grono bywalców 😁
                    • dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 22.05.20, 15:00
                      No i już usunął :D stabilność emocjonalna bez zmian :D
                      • skanda Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 22.05.20, 15:15
                        dominika04 napisał(a):

> No i już usunął :D stabilność emocjonalna bez zmian :D

Siedzi i czyta forum na bieżąco jak widać 🙌
                      • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 22.05.20, 15:25
                        Podobny jest w tym aspekcie do Noxelii. - Jesteśmy lepsi, wyższa świadomość, ludzie nas nie rozumiOM, mamy artystyczne hobbies, wyższą wrażliwość, jesteśmy tacy skomplikowani. Po czym odpalają lajta, jedno przynudza, że kupiło krem bambino, drugie - torbę z kotami. I znowu kwik, że ich ambitne treści nie dotarły do widza. Gdzie te treści? Co ich powstrzymuje przed podzieleniem się tym ze światem? Forum jest be, głupie, puste. Oni są mądrzy, ambitni, ciekawi. Czas to pokazać! I skoro to takie wartościowe, dlaczego sami to kasują? :)
                        • skanda Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 22.05.20, 15:47
                          bezdickens napisał(a):

> Podobny jest w tym aspekcie do Noxelii. - Jesteśmy lepsi, wyższa świadomość, lu
                          > dzie nas nie rozumiOM, mamy artystyczne hobbies, wyższą wrażliwość, jesteśmy ta
                          > cy skomplikowani. Po czym odpalają lajta, jedno przynudza, że kupiło krem bambi
                          > no, drugie - torbę z kotami. I znowu kwik, że ich ambitne treści nie dotarły do
                          > widza. Gdzie te treści? Co ich powstrzymuje przed podzieleniem się tym ze świa
                          > tem? Forum jest be, głupie, puste. Oni są mądrzy, ambitni, ciekawi. Czas to pok
                          > azać! I skoro to takie wartościowe, dlaczego sami to kasują? :)

Matołek liczył na dzikie tlumy na lajwikach, a tu nie wyszło. Stara się teraz bardzo coś ‚lepszego’ sobą reprezentować... ale jak widać ciuszki, czerwone buty, wsiurskie okulary i badziewne kosmetyki nie wystarczyły.
                          • xxxpusxxx Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 22.05.20, 19:50
                            Nasz influłęser robi haul jak na rasowy wytwór instagrama przystało.Kupił sobie butki, zegareczek oraz wspaniały perfUM (aaaa, płaczę) str8.
                          • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 22.05.20, 20:00
                            Nakupił badziewia w rosmanie, pokazuje jakieś kosmetyki i wmawia, że używa tego regularnie, bełkocze na modłę bjuti-jutuberek. Używa olejków, arganowy i ten drugi, nie pamięta jaki :) Bendom kły, bendzie laminacja rzęs i brwi. Ja mam swoje całkiem WYDAJNE rzęsy. Z zegarków sportowych rekomenduje tylko dżi-szoki, bo, jak wiadomo, zapewne testował setki innych ;) Robi jakąś dziwną inwentaryzację gratów z chałupy, pokazuje jakieś kosmetyki, buty, zegarki. Z jednego tematu na drugi, gonitwa myśli, bełkot. Poleca MASZYNKI do zębów oral-be. Jest podniecony, popiskuje, najwyraźniej pierwszy raz od czasów mamki Weroniki nakupił sobie fantów i ma coś więcej niż jedne cienie z Inglota :) Nagle "poleca" wszystko, czego nazbierał na tych promocjach. Urósł, kupił tusz do rzęs za 10zł i dzięki temu jest już ekspertem od maskar do rzęs, może pouczać, edukować, "polecać" :) Szary słucha wyłącznie radia i, uwaga, muzyki poważnej (:DDD). Ignoruje pytanie, jakiej konkretnie. Podobnoż dostaje pytania, czy ma w planach WYPRZEDAŻ SZAFY, bo przecież trąbi o tym, że zmienia styl na bardziej dopasowany! Pewnie ustawia się kolejka po wyszmacone i przepocone szmaty po Weronice. No cóż, ma odlot :)
                            • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 22.05.20, 20:17
                              Kupił sobie zestaw do hybryd, stoi już dłuuuugi czas, tylko nie pokazywał! A to, że na story trafiło dziś zdjęcie stoiska tej marki, to zupełny przypadek :) Pojechał rozpieprzyć pieniądze, najwyraźniej pierwszy raz od lat, to i nagle podnieta, że aż dygocze.
                              • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 23.05.20, 02:16
                                Nowa mamka nieźle weszła do głowy, skoro jest taka górka, do tego parę złotych na koncie i mamy szczęśliwą Pusicę-eksperta od rzęs, zegarków, ciuchów i chg wie czego jeszcze.
                                Upadek będzie srogi.
                                • skanda Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 23.05.20, 09:06
                                  bendzik napisał(a):

> Nowa mamka nieźle weszła do głowy, skoro jest taka górka, do tego parę złotych
                                  > na koncie i mamy szczęśliwą Pusicę-eksperta od rzęs, zegarków, ciuchów i chg wi
                                  > e czego jeszcze.
                                  > Upadek będzie srogi.

Szary oznacza teraz wszystkie firemki jak leci licząc, że go ktoś zauważy i otworzy przed nim wrota współpracy... 🤦‍♀️
                                  Tylko już chyba zapomniał, że szanse takowe mają jak najbardziej ludzie wytatuowani czy zmodyfikowani ale z klasą, a nie jakaś garażowa spartaczona robota w jego wykonaniu. Puś to chodząca antyreklama wszyskiego czego się dotknie 😉
                                  I jeszcze jako piejący znawca tematu nie potrafi poprawnie napisać słowa transseksualność 😝
                            • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 23.05.20, 11:06
                              lajtbozy, streszczenie :D:D:D
                              Wypisz, wymaluj Łizełwd www.youtube.com/watch?v=rX4Su-U2Wuo
                              Trener personalny, life coach, sierota z Rogowa. Ponad połowa wynagrodzenia idzie na pokoik i bilet w mieście, które go przytłacza, którego się boi, z którego możliwości nigdy nie skorzysta. Oszczędza na jedzeniu, je najtańszy syf, żeby potem w CH być wy*uchanym przy każdym stoisku i zapłacić 5x tyle co na ebayu. Idę o zakład, że nie wie jak robić zakupy w necie. Swoje pieniądze można wyrzucać do kosza na śmieci. Nie mam nic do tego. Ale kosztem jedzenia? 
                              Przyciągnął, co zrozumiałe, mnóstwo osób z problemami psychicznymi i one nie chcą słuchać nastoletniej vlogerki. Chcą słyszeć, że obrzydzenie do ciała jest ok, że okaleczanie jest ok, że gdy nikt cię nie lubi to wina wszystkich tylko nie twoja. Chcą powtarzania, że ludzie odrzuceni są mądrzejsi i lepsi, można wyglądać inaczej i być profesorem itd.
                              • skanda Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 23.05.20, 12:52
                                Słuszna uwaga, daje upust swoim emocjom na szopingach i z kupna butów uczynił świeto, a je najgorszy syf. Później zdziwiony, że ma łuszczycę i problemy ze skórą albo inne przypadłości.
                                Po raz pierwszy od czasów londyńskiego dobrobytu kupił sobie cokolwiek i mu odpierdala 😉
                                • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 23.05.20, 17:50
                                  Wniosek z tego, że całe życie miał do czynienia z osobami nadopiekuńczymi. On nie umie nawet przepękać od pierwszego do pierwszego z głową. Nie ma żadnej wiedzy, umiejętności społecznych, kompetencji emocjonalnych, praktycznych. Sierota rogowska. Po raz pierwszy od rozpoczęcia jego kariery w mediach widzimy go zarabiającego. I to jest człowiek, któremu można wcisnąć dziurawe kalosze. Kolejny talent odkryty.
                                  • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 23.05.20, 18:22
                                    Niebawem makijaż semi-permanent, koleżanka-tatuatorka zrobi, obwoluta jeśli chodzi o brwi będzie robiona biała. To, co my nazywamy plamami, to jego tatuowany na biało kontur twarzy (:DDDD). Brwi bendom robione metodą cienia w połączeniu z OMBRĄ.

Bajanie o zakupach sprawia mu taką radość, że musiał zmyślić nieistniejącego szugar dadi dla spotęgowania efektu WOW jego zakupów. Że wiecie, tatuś pozwolił wydać, tatuś ze złotą kartą, hehe, taki układ. Doskonale jednak wiemy, że tatuś nie istnieje, a na takie zakupy raz na kilka miesięcy może pozwolić sobie każdy pracownik niższego szczebla i to nic wyjątkowego. On, jako posiadacz tobołka z pomadą Jefree Star wygrzebaną ze śmietnika Weroniki, uważa to jednak za nobilitujące.

PS. Widzieliście, jak mu ktoś pocisnął o NLP i jego braku wiedzy? ;)
                                    • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 23.05.20, 18:50
                                      Biedak myślał, że "enelpiii" to metoda zdobienia pazura albo jakaś lampa, dlatego dopytał :D
                                      A sugar daddy to jego alibi, żeby nie spłacać Weroniki. Gdy zobowiązał się do zwrotu długu, powstało też kłamstwo o sponsorze. Ktoś wtedy zwrócił uwagę, że na kły i inne zabiegi ma, a jej nie oddaje.
                                      • nulloforever Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 23.05.20, 20:40
                                        już usunął swoje wywody, jak mi przykro xD niesamowite jest to, ze w jakimkolwiek innym formacie niż znikający lajw adaś nie może się odnaleźć. może dlatego, ze zapisywane materiały tylko go ośmieszają, pokazują jak bełkocze bez ładu i składu? hmmm 🤔
                                    • merfi Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 07:50
                                      lajtbozy2 napisała:

> Niebawem makijaż semi-permanent, koleżanka-tatuatorka zrobi, obwoluta jeśli cho
                                      > dzi o brwi będzie robiona biała. To, co my nazywamy plamami, to jego tatuowany
                                      > na biało kontur twarzy (:DDDD). Brwi bendom robione metodą cienia w połączeniu
                                      > z OMBRĄ.
                                      >
                                      > Bajanie o zakupach sprawia mu taką radość, że musiał zmyślić nieistniejącego sz
                                      > ugar dadi dla spotęgowania efektu WOW jego zakupów. Że wiecie, tatuś pozwolił w
                                      > ydać, tatuś ze złotą kartą, hehe, taki układ. Doskonale jednak wiemy, że tatuś 
                                      > nie istnieje, a na takie zakupy raz na kilka miesięcy może pozwolić sobie każdy
                                      > pracownik niższego szczebla i to nic wyjątkowego. On, jako posiadacz tobołka z
                                      > pomadą Jefree Star wygrzebaną ze śmietnika Weroniki, uważa to jednak za nobili
                                      > tujące.
                                      >
                                      > PS. Widzieliście, jak mu ktoś pocisnął o NLP i jego braku wiedzy? ;)
                                      i

TOBOŁEK Z POMADĄ......
                                      Jak ja bym chciała Cię poznać!
                              • merfi Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 07:45
                                O tym nie pomyślałam. On faktycznie może być lepem na takie jednostki.
                                • dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 08:54
                                  • dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 08:57
                                    No i mamy Mickiewicza w wersji bełkocząco-wypłowiałej, dla ubogich umysłowo.
                                    Inspiracja Dzbanna? 😅
                                    • skanda Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 09:12
                                      dominika04 napisał(a):

> No i mamy Mickiewicza w wersji bełkocząco-wypłowiałej, dla ubogich umysłowo.
                                      > Inspiracja Dzbanna? 😅

Już matołek usunął 🤦‍♀️
                                      Strach się bać tych grafomańskich wypocin, no chyba, że jest w tym piąte albo i szóste dno, ale mój mały plebsowy móżdżek tego nie kuma 😉
                                      • dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 09:24
                                        Nie usunął, jest nadal na IS, ale po przeczytaniu tego na forum usunie, słucha się nas jak mało kto haha
                                        • dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 10:41
                                          Kochani, koniec z lajwami. I prośba, aby reagować, jak komuś dzieje się krzywda, bo małemu Dasiowi w tramwaju nikt nie pomógł, jak Pani robiła mu zdjęcia 😢
                                          • oktawina123 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 10:44
                                            oho.
                                            a widzieliście, że ma teraz na Instagramie w opisie "FREELANCER"?
                                            czyli co, wywalili go już z każdej roboty?
                                            • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 10:55
                                              - Dużo sobą reprezentuję, bo jestem zatrudniony i zarabiam!
                                              - Pani w tramwaju zaczęła WYZYWAĆ mnie od kolesi, którzy nie mają penisa:) Nikt nie zareagował, że takie INWEKTYWNY trafiają pod moim adresem!
                                              - Lajwy nie bendom prowadzone! Nie będę pokazywał tego, co kupuję. Intelekt jest - jak widać - mało istotny.  Moja leniwość sięgła zenitu. Miło jest popatrzeć na osobę, która umie się ubrać (o sobie) :D
                                              - Nie znam was. Nie jestem w stanie spersonifikować pewnych rzeczy. Mam nadzieję, że jutub ruszy, kiedy będę w Poznaniu:D Ruszam z blogiem, bo mój artyzm musi być rozwijany. Mam te pieniądze, ale gdzie jest ta moja kreatywność? Wracam do pisania, bo to najlepiej mi wychodzi:D
                                              - Chcę pokazać, jak to jest być mną, bez interakcji z wami! Bo to o to tu chodzi! :D:D:D
                                              Wniosek taki, że jechał w nocy komunikacją miejską. Sapał do ludzi, którzy robili mu zdjęcia. W konsekwencji wysiadł z tramwaju i przerażony zapie*dalał na pieszo "ponad dachami ludzkich ułomności". Wraca do roli ofiary, znowu go prześladują, robią zdjęcia, chodzą za nim. Zatęsknił za użalaniem się. Zatęsknił za uwagą! Bardzo wygodna rola, zwłaszcza po ostatnich żenujących, skasowanych występach.
                                              • przybywamzkafe Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 11:16
                                                on chce nagrywac youtuba w obdartej melinie noxelki?xDDDDD
                                                • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 12:11
                                                  Ciekawe jak poczuje się Noxelia, kiedy Daś zacznie jej justować, że nie mogą razem nakręcić filmiku, a jej rola sprowadza się wyłącznie do wrzucenia jego mądrości na YT.
                                                  Chyba znowu spotkał się z tą męską, bojową koleżanką. Zazwyczaj po spotkaniu z takimi odważniejszymi osobami zaczyna pyskować ludziom na mieście, a potem płakać i grozić policją. W takich ulicznych starciach wygrywa z reguły ten, który ma mniej strachu w sobie, a Adam jest przerażoną sierotą.
                                          • xxxpusxxx Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 10:51
                                            dominika04 napisał(a):

> Kochani, koniec z lajwami. I prośba, aby reagować, jak komuś dzieje się krzywd
                                            > a, bo małemu Dasiowi w tramwaju nikt nie pomógł, jak Pani robiła mu zdjęcia 😢

Ta, jasne, to kiedy zmiana stanowiska? Wtorek, środa? Co za nudny fajansiarz
                                            • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 12:55
                                              I ta grafomania na story ❤️ Zbitek losowych slow bez ładu i składu, sensu, logiki, ale skąd on ma to wiedzieć. Jemu się to wydaje wybitne, bo zmieszał randomowe wyrazy, a sensu mieć nie musi, wszak tak właśnie uczy pisać dzbanka-mamka :DD nie mogę sie doczekać bloga z TWÓRCZOŚCIĄ.
                                              • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 13:30
                                                Ostatnio brzęczał coś o Stephenie Kingu.
                                                "Najtrudniej człowiekowi oszukać siebie między 3 a 6 nad ranem" :D
                                                Stephen King Bezsenność
                                                • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 14:11
                                                  bezdickens napisał(a):

> Ostatnio brzęczał coś o Stephenie Kingu.
                                                  > "Najtrudniej człowiekowi oszukać siebie między 3 a 6 nad ranem" :D
                                                  > Stephen King Bezsenność

:DDDDD Ot, rogowski poeta ❤️ nie sądziłam że może mnie coś jeszcze rozbawić jeśli chodzi o jego wymysły.
                                                  • xxxpusxxx Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 14:38
                                                    Sie dzieje 😂
                                                  • dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 15:41
                                                    Ojojoj i kolejne pozwy widmo ładują na widmo komisariacie :D typowy pusiowy schemat :D później dołek, następnie górka, poeta - marzyciel, kasa sława, dołek, nękanie, koniec lajwow bla bla bla :D
                                                  • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 15:52
                                                    Zrobiło mu się przykro, że kolejne talenty, o które się podejrzewał, nie należą do niego. Spróbował bycia influencerem i niestety byle dzieciak lata temu robił to lepiej. Spróbował bycia poetą. Jedyne sensowne zdanie ukradł od kogoś, a reszta to bełkot o byciu nadczłowiekiem, ponad innymi itd. To teraz leci do mamusi (tu widmo policja) naskarżyć, że się przewrócił:)
                                                  • skanda Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 16:52
                                                    bezdickens napisał(a):

> Zrobiło mu się przykro, że kolejne talenty, o które się podejrzewał, nie należą
                                                    > do niego. Spróbował bycia influencerem i niestety byle dzieciak lata temu robi
                                                    > ł to lepiej. Spróbował bycia poetą. Jedyne sensowne zdanie ukradł od kogoś, a r
                                                    > eszta to bełkot o byciu nadczłowiekiem, ponad innymi itd. To teraz leci do mamu
                                                    > si (tu widmo policja) naskarżyć, że się przewrócił:)

Że znowu nas zgłosił? To już jest nudne 😉
                                                  • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 20:59
                                                    To zabawne, że jedyną osoba która mu naprawdę groziła, prześladowała i nękała jest jego najlepsza poznańska przyjaciółka, która samodzielnie wrzucała screeny jak pisze bzdety do jego pracodawcy na Facebooku :))))
                                                  • isthisthereallife Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 24.05.20, 23:55
                                                    Odlot totalny
                                                  • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 25.05.20, 09:13
                                                    Weronika mówiła o niebinarności, o swoim problemie, swoim temacie, Ejd poszukiwacz osobowości się wykastrował. Teraz Anna z typowymi dla niej problemami przyczynia się do tego, że Marmurka z indukowaną paranoją wywiozą na sygnale w kaftanie. Wcześniej jeszcze zdąży wziąć kredyt na detektywa:) Ona nauczyła się z tym żyć, walnie piwko i pójdzie spać, a dla niego to ogromny stres. Jakby mało miał swoich problemów, cudze wciąga jak odkurzacz, bezkrytycznie i od razu są jego.
                                                  • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 25.05.20, 09:49
                                                    Normalnie mówi Noxelią. Będziecie komentować tak, jak on chce albo pożałujecie i zamkną wam forum, przyjedzie policja instagramowa! Noxelia lata po cudzych profilach i bawi się w detektywa. Policja będzie powiadomiona, że go krytykują!
                                                    Tryb ofiary wskoczył. Beczy o zmyślonej adopcji,  nietolerancji polaczków, grozi. Będzie publikował profile, które wytropiła Noxa:D Kiedyś już pokazywał jakiegoś informatyka:)
                                                    Ma wielkie serce, dlatego nie upubliczni matek-hejterek, tylko wsadzi je do więzienia, ale najpierw musi zapytać prawnika, bo boi się konsekwencji:D
                                                    - Warto walczyć o siebie, ale w sposób bardzo inteligentny. Tak jak każde pieniądze wydam na zdrowie i buty, tak i na detektywa.
                                                    - Myślę, że lincz publiczny jest najlepszą ripostą.
                                                    Ludzie już nie wprowadzą go na ławkę w parku! Przecież nie przez kompulsywne wymalowanie się tuszem miał problem ze znalezieniem pracy. Nie przez pyskowanie na rozmowach kwalifikacyjnych. Nie przez kłamstwa. Nie przez brak jakichkolwiek kwalifikacji. To wina forum! Zgłosi forum na policję, żeby funkcjonariusze mogli poczytać, że dwa lata podawał się za psychologa i psychoterapeutę:D Brawo. Walczy o siebie w sposób NADER inteligentny.
                                                  • xxxpusxxx Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 25.05.20, 10:16
                                                    Tak się boję zapowiadanego publicznego linczu, że się chyba zrekompensuję
                                                    OMG sikam :D
                                                  • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 25.05.20, 11:18
                                                    Wymyślił sobie stalkerów, hejterów, "konkretne osoby". Dzbanka zaszczepiła paranoję, a on łyka jak pelikan i dorabia, dorabia, bo za mało, za mało. Dowody, dowody, konkretne osoby. Zmyśla na potęgę. Tak naprawdę jest obrażony za to, że pośmialiśmy się z jego influencerskiego pokazu dóbr z chałupy. Odgraża się, bo nam się nie spodobała "poezja". Poświęcił pół godziny na gadanie o nieistniejących hejterach, stalkerach, o śledzeniu go, groźbach i niszczeniu życia. Kto bogatemu zabroni ;)
                                                  • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 25.05.20, 11:57
                                                    Takie samo wrażenie odniosłam. Chce komuś przywalić, bo się przewrócił. Małe dzieci tak robią. Znowu nadmuchał balonik - miały być kły, kariera na YT, influencerskie, dietetyczne porady, a wyszło jak zwykle gówno. Dlaczego? Przecież świat stoi otworem. Nikt mu nie zabrania bycia psychologiem, dietetykiem itd. No, ale to się nie stanie od łapania pokemonów.
                                                    Rozbawił mnie, mówiąc, że on nie słucha modyfikatorów, ludzi w sieci, vlogerów, tylko LUDZI Z DYPLOMEM, swoich lekarzy, specjalistów. Po czym zapowiedział serię wykładów na YT:D
                                                  • stachbezpach Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 25.05.20, 12:25
                                                    Co za dzban. Przegapiłem oba lajwy ale po obejrzeniu filmu na ig opadły mi ręce. Wiedziałem że długo bez dramatów się nie obejdzie. Taka górka była, tyle planów, co się stało że nagle wjechał detektyw i pogoń za hejterami? Przecież od zawsze ich ma. Co mnie ominęło?
                                                  • dominika04 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 25.05.20, 13:56
                                                    stachbezpach napisał(a):

> Co za dzban. Przegapiłem oba lajwy ale po obejrzeniu filmu na ig opadły mi ręce
                                                    > . Wiedziałem że długo bez dramatów się nie obejdzie. Taka górka była, tyle plan
                                                    > ów, co się stało że nagle wjechał detektyw i pogoń za hejterami? Przecież od za
                                                    > wsze ich ma. Co mnie ominęło?

Typowy schemat życia Kastrata :D
                                                  • przybywamzkafe Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 25.05.20, 14:08
                                                    przesladowanie i hejt odbywa sie tylko i wylacznie w jego chorym lbiexd robi cyrk byle liczba obserwatorow wzroslaxd dowodow ze cokolwiek ma miejsce brakxd wie ze na udawaniu ofiary wiecej skorzysta dostanie litosc a moze nawet darmowe koryto i noclegi u naiwnej noxelkixd przejebal kase w centrach handlowych i na czynsz za pokoik pewnie brakloxddddd o splacaniu ronixa nawet nie mysli pasozyt i oszustxdddddddddd szuka kolejnej glupiejxd
                                                  • xxxpusxxx Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 25.05.20, 14:15
                                                    Szaremu nawet udał się żarcik, że teraz przejdzie przyspieszony kurs wciskania przycisku "prześlij filmy" i będzie kanał na YT.

• bezpindola Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 26.05.20, 12:02
                                                    On jest ofiara samego siebie 🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♂️
                                                  • xxxpusxxx Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 25.05.20, 14:17
                                                    stachbezpach napisał(a):

> co się stało że nagle wjechał detektyw i pogoń za hejterami?

W koszu na przeceny w biedrze zobaczył kilka książek A .Christie z Poirotem (i jego wąsem) na okładce.

• xxxpusxxx Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 25.05.20, 14:37
                                                    Detektyw inwektyw
                                                  • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 25.05.20, 14:46
                                                    Karol źle zmontował jego wysryw o prostytucji i transseksualizmie, Wera też. Teraz dajmy szansę Annie, by stać się kozłem ofiarnym, że znowu nie chwyciło. On i tak się nie podda. Wróci znowu z tym samym bełkotem w nadziei, że tym razem magicznie się ozłoci.
                                                    Trudno być zdrowym w tym niezdrowym świecie - i cyk, kolejne alibi ma sierotka.
                                                  • bezpindola Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 26.05.20, 12:00
                                                    Wyleciał z Biedry szary smierdzacy śledziami nierob mitoman inwalida 🤣🤣🤣🤣🤣💥💥💥💥💥🥳🥳🥳🥳
                                                  • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 26.05.20, 12:48
                                                    Nie wydaje mi się, że wyleciał, pewnie pochwaliłby się na lajwie, że „hejterzy odnieśli sukces” :)
                                                  • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 26.05.20, 14:18
                                                    Nie wiem, jak jest z tą Boykow, czy robi mu teraz za mamkę, ale widać duży wpływ Dzbanny, on właściwie... mówi Dzbanną. :D
                                                    Masakra, jeszcze rozumiem, że chciał wchodzić w skórę Wery i ją próbował małpować, bo to osoba, która coś sobą reprezentuje (i gdy nie jest z mojej bajki), ale Walnięta Schizoanka? :D Czyżby to jednak ona mu teraz mamkowała?
                                                  • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 26.05.20, 14:26
                                                    A jeśli go znowu wywalili z roboty, to niech sobie spróbuje wyłudzić rentę na pusia lub łeb, jeśli mu się uda, też będzie mógł być jak Dzbanka "ponad szarą, pracującą masą", jak zawsze twierdziła. XD
                                                  • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 26.05.20, 14:46
                                                    - Wracam do pisania, to najlepiej mi wychodzi.
                                                    Adam Gabriel Riedel Curlykale King
                                                    Jakieś pomysły, dlaczego nikt nie chce mu tego wydać? Pewnie przez jego "karnację":)
                                                  • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 26.05.20, 14:50
                                                    Poczekaj, zaraz odwróci kota pusiem i napisze, że to są CYTATY lub PARAFRAZY (jeśli sprawdzi w słowniku PWN, co to znaczy), a hejterzy jak zwykle chcą mu dowalić. :)
                                                  • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 26.05.20, 15:35
                                                    Bezdickens, usłyszysz na lajwie, że jak już przytaczasz, to "proszę o cały fragment, jeżeli komuś się nie podoba", w innym wypadku manipulujesz, bo przecież jesteśmy upośledzeni i nie widzimy, że jedyne sensowne zbitki zdań po prostu skądś kradnie, a sam pisze tak, jak się wypowiada :)
                                                  • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 26.05.20, 16:42
                                                    W jego świecie odpowiedzialność ponosi ten, który złapał złodzieja, a nie złodziej. Ładnie to było widać, gdy ktoś zapytał go o NLP. Marmurek natychmiast przerzucił gorący ziemniak, mówiąc, że pytający jest uszczypliwy czy złośliwy, żeby skupić uwagę na cudzych rzekomych przywarach, a odwrócić od swoich kłamstw. 

Gdyby te ukradzione fragmenty pochodziły z przeczytanych książek, byłoby to bez wartości, dalej byłoby kradzieżą, ale wskazywałoby, że coś czyta. Nie! Wejdźcie na cytaty.info i po kolei lecą "jego" mądrości. Pierwszy od góry Riedel, potem Jan Czarny. Są to cytaty z frazą: być sobą:D 
                                                  • przybywamzkafe Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 26.05.20, 17:08
                                                    naglosnijcie na gabrielblackarchangel na insta jego plagiaty xd chcial byc poeta jak noxia xd a jest zwyklym zlodziejem xd wiersze noxy to dno dla tnacych sie zyletkami psycholi ale ona pisze to sama
                                                  • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 26.05.20, 17:27
                                                    przybywamzkafe napisał(a):

> naglosnijcie na gabrielblackarchangel na insta jego plagiaty xd chcial byc poet
                                                    > a jak noxia xd a jest zwyklym zlodziejem xd wiersze noxy to dno dla tnacych sie
                                                    > zyletkami psycholi ale ona pisze to sama

Helga administruje tym kontem, a ostatnio się tu nie pojawia, podeślij jej to bezpośrednio na insta.
                                                  • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 26.05.20, 17:12
                                                    Myślę, że wklejanie ładną czcionką cytatów ze wskazaniem autora nie jest może zbyt twórcze, ale na pewno w lepszym stylu niż takie ordynarne rżnięcie. Na to się nabierze może parę kajek i to tych głupszych.
                                                  • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 26.05.20, 17:20
                                                    bezdickens napisał(a):

> Wejdźci
                                                    > e na cytaty.info i po kolei lecą "jego" mądrości. Pierwszy od góry Riedel, pote
                                                    > m Jan Czarny. Są to cytaty z frazą: być sobą:D 

O losie, faktycznie :DDD
                                                  • nulloforever Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 27.05.20, 10:33
                                                    pod zapisanymi filmikami pojawiły się komentarze, ze to raczej niemożliwe żeby portal udostępniał dane użytkownikom i żeby gejbriel zaczął tworzyć ciekawy kontent a nie biadolił tylko na ‚hejterów’. i cyk, komentarze zablokowane; a dzisiaj już cyk, filmiki usunięte. bardzo stabilny, poważny i inteligentny, a przede wszystkim odważny jak lew jest nasz kastrat nullo ze stojącym za nim ‚rozwojową’ sprawą na policji.
                                                  • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 27.05.20, 10:50
                                                    Najbardziej lubi LG i Samsunga, bo stojom za tym parametry. Ma już ajfona samsunga i jeszcze musi dokupić drugiego ajfona:) Bardzo dojrzałe podejście do spłacania Wery.
                                                    - Najbardziej boli hejterów, że liczba wyświetleń mi rośnie i że na tym zarabiam:)
                                                  • stachbezpach Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 27.05.20, 10:57
                                                    Komenda ma cały team pracujący tylko nad hejterami Dasia, kłamanie o tym że ma aids i długi jest karalne. Ja się pytam gdzie jest sprawiedliwość że on za podszywanie się pod specjalistów nie beknął jeszcze. Przez konflikt z Wera nikt go nie chce przekłuwać haha bardzo dobrze, pamiętaj dzbanie ze nie jesteś bez długów bo masz ja spłacać zapomniałeś już? Otwarcie mówi że czyta to forum więc może coś sobie przypomni. Myślicie ze faktycznie stracił pracę w bierze? Będzie "powiedzmy pracować" czyli się kurwic będzie caly Weekend
                                                  • stachbezpach Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 27.05.20, 11:01
                                                    Ten samsung wygląda jakby miał z 5 lat pewnie go dostal po kimś. Taki bogaty a z aliexpress badziew zamawia, pewnie będzie narzekał ze przez wadliwy sprzęt jutjuba nie może zacząć. Niech on tego bloga nie publikuje bo te wysrywy mi skręt mózgu daja
                                                  • lajtbozy2 Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 27.05.20, 12:35
                                                    Nie widziałam lajwa, ale obstawiam w ciemno, że nowy telefon wybrała nowa przyjaciółka i to taki, jaki sama posiada :) więc Daś już "poleca", tak jak polecił lampę do hybryd przepłaconą o 600%, której nawet nie wyjął z pudełka i nigdy nie użył.
                                                  • bezdickens Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 27.05.20, 13:19
                                                    Na story jakiś stary telefon, brudny, z kosza wyjęty. Pewnie super okazja cenowa od przyjaciółki. Samsung już oczywiście najlepszy! Szarakowi można wcisnąć dziurawe kalosze na niepogodę:D Jak to przetrwało, że sobie widelca do oka nie włożyło? :D
                                                  • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 27.05.20, 17:58
                                                    Gdyby to był Xiaomi po przejściach, to piałby, że Xiaomi jest najlepsze, jeśli nauczyłby się poprawnie wymawiać nazwę marki. :) On by nawet jakiegoś muzealnego HTC tak zachwalał i polecał, jeśli pojęcie o elektronice tego typu ma takie samo, jak o wszystkim innym, a pewnie ma. Z innej beczki, ma on nadal to stare konto na youtube, gdzie ma 1 filmik jeszcze sprzed ucięcia (albo krótko po, nie pamiętam), gdzie daje wykład o tym, że Wera to jego siostra? Przydałoby się odświeżyć zgniłemu pajacowi pamięć. :)
                                                  • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 27.05.20, 18:37
                                                    Tak w ogóle to znowu puś mało nadaje, ruch słaby, przyda się dalszy odcinek kącika poetycko-muzycznego na rozkręcenie atmosfery :)

* - dla niezorientowanych - odloty to nazwa konkurencyjnego dla roksy portalu, lepiej się mieściło w linii. ;)

Piszesz na insta, że kiedy pada,
                                                    Kiedy smartfony na deszczu mokną,
                                                    Siadasz przy stole, wyjmujesz farbki
                                                    I swoje małe otwierasz okno.

Głowa i ręce są takie szare,
                                                    Barwę ciemnego przybrały nieba.
                                                    W ciszy tak nudno, ględzisz na lajwie
                                                    O ptaku, co ci go nie potrzeba.

Ref. : Więc chodź, wyjustuj swój świat
                                                    Na szaro, zgniłoniebiesko,
                                                    Niech na lajwie stanie tęcza
                                                    Malowana twoją gadką.
                                                    Więc chodź, wyjustuj swe życie,
                                                    Niech tył twój się zarumieni,
                                                    Niech nam zalśni na odlotach*,
                                                    Kolorami szarej ziemi.

Za siódmą górą, za siódmą rzeką,
                                                    Lodówkę Roni obżerasz na kwadracie.
                                                    We drzwiach stanął jej współlokator,
                                                    Spotkały się wasze oczy i twarze.

Ref. x2: Więc chodź, wyjustuj swój świat
                                                    Na szaro, zgniłoniebiesko,
                                                    Niech na lajwie stanie tęcza
                                                    Malowana twoją gadką.
                                                    Więc chodź, wyjustuj swe życie,
                                                    Niech tył twój się zarumieni,
                                                    Niech nam zalśni na odlotach*,
                                                    Kolorami szarej ziemi.

• stachbezpach Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 27.05.20, 20:20
                                                    O ja też mam coś 😁
                                                    Odkąd sięgam pamięcią zawsze było coś nie tak
                                                    W niełasce, w brudną podpaskę explosion był
                                                    Szybko przestałem być wigan , czy choć przez chwile byłem nim
                                                    I naprawdę nic co z roksy mi obce nie jest
                                                    Zabawne jakie zawody potrafią czasem do głowy przyjść
                                                    A ja za dużo zmyślam, zbyt mocno czuję
                                                    Pusia, mam na imię Pusia
                                                    Może to coś zmieni gdy już wiesz
                                                    Dziwnie marmurkowa Pusia
                                                    Co w jej głowie siedzi
                                                    Wiem tylko ja.
                                                    Już w szkole ciągle pytali czy ze mną wszystko w porządku jest
                                                    Gdyby tylko wiedzieli, znali nullo
                                                    A ja wierzę, że to co robię ma sens
                                                    Bo czasem lepiej kły wyjustować by nie zwariować
                                                    Pusia , mam na imię Pusia
                                                    Może to coś zmieni gdy już wiesz
                                                    Dziwnie marmurkowa Pusia
                                                    Co w jej głowie siedzi
                                                    Wiem tylko ja.
                                                  • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 27.05.20, 20:27
                                                    "Pusia, mam na imię Pusia..."
                                                    XDDDDD
                                                  • nulloforever Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 27.05.20, 22:27
                                                    aaaa cudowne XDD

ale uważajcie, prześladowanie za chwile będzie na policję i prokuraturę zgłoszone! nie wolno się z pusi nabijać :(((
                                                  • bendzik Re: Marmur Rogowo, fajny film, wątek numer 4 28.05.20, 13:23