Gość: Fanka Haydena IP: *.bedzin.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 12:38 Test jest za trudny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mara W. Jade Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: *.dozamel.ssk.pl 08.08.02, 14:47 Dobry test o średnim poziomie trudności. Każdy prawdziwy fan Star Wars powinien sobie z nimporadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chewie Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: *.starszyn.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 20:08 Test prosciutki jak... nic trudnego:) Tylko ostatnie pytanie zle zadane:) bo tak naprawde druga republika nigdy nie powstala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thrawn Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: *.retsat1.com.pl 14.05.05, 17:47 Czy Ty też jesteś ruda? jak MJ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:49 Jestem Dość dobry ale tylko 24 na 25 chociaż jestem JEDI Odpowiedz Link Zgłoś
semperidem test chyba trochę nieścisły... 09.08.02, 22:53 BARDZO chciałbym wiedzieć skąd wzięła sie na pytanie jak zginął Boba Fett niby prawidłowa odp. że "jakimś cudem uniknął śmierci w paszczy scarlacca"??? - ta postać ewidentnie ginie w ostatnim epizodzie ! ... no chyba ze brac pod uwagę jakieś bzdurne książkowe kontynuacje SW, które toczą się dziesiątki lat po zakończeniu Powrotu Jedi i występują w nich dzieci Hana Solo i Lei i takie tam bzdury.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość portalu: gorbi Re: test chyba trochę nieścisły... IP: *.mahle.pl / 172.20.6.* 18.11.02, 09:06 test jest b. dobry rzec można. A książki czyli to czego nie uznajesz są oficjalnymi źródłami SW zatwierdzonymi przez Lucasa więc są na równi z filmami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilis Re: test chyba trochę nieścisły... IP: *.pl / 192.168.0.* 24.03.03, 16:37 No cóż. Odsyłam do komiksów po trylogii Thrawna :-) Osobiście motyw Fetta uważam za śmieszny, ale poza tym to radziłabym poczytać książki, bo wyjaśniają bardzo dużo z tego, co się dzieje w filmie. Jedne są lepsze, drugie gorsze, ale mimo wszystko warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nivel Re: test chyba trochę nieścisły... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 23:12 semperidem napisał(a): > BARDZO chciałbym wiedzieć skąd wzięła sie na pytanie jak zginął > Boba Fett niby prawidłowa odp. że "jakimś cudem uniknął śmierci > w paszczy scarlacca"??? - ta postać ewidentnie ginie w ostatnim > epizodzie ! ... no chyba ze brac pod uwagę jakieś bzdurne > książkowe kontynuacje SW, które toczą się dziesiątki lat po > zakończeniu Powrotu Jedi i występują w nich dzieci Hana Solo i > Lei i takie tam bzdury.... Tak się składa, że prawdziwe losy Boby Fetta po tym, jak wpadł do paszczy Sarlacca zostały opisane w trylogii "Wojny Łowców Nagród" i wcale nie dzieje się ona dziesiątki lat po zakończeniu Powrotu Jedi tylko równolegle z trylogią (zawiera bardzo ciekawe retrospekcje) i cykl ten jest na naprawdę wysokim poziomie. Zgodzę się, że niektóre książki będące rozwinięciem wątków trylogii i utworzeniem nowych nie są najwyższych lotów, ale to nie znaczy, że można je wszystkie potępić. Wiele z nich to naprawdę wartościowe pozycje, które każdy szanujący się fan Star Wars powinien znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MuftaK Re: test chyba trochę nieścisły... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.04, 22:51 Wystarczy, ze przeczytasz ,,Mandaloriańską zbroję" lub ,,Opowieści łowców nagród" - tam jest to doskonale wyjasnione. A owe wydarzenie ma miejsce pare tygodni po ,,filmowej" smierci Fetta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpaku Zupelny brak logiki ze strony Gazetty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:07 prawidlowa odpowiedzia w przyapdku Fatta jest ze cudem uniknal smierci a zraz pozniej w encyklopedii mozna znalezc odpowiedz serwisy.gazeta.pl/film/1,31034,824518.html ze zginal...gratuluje pewnie nic tylko CTL+C CTL+V Odpowiedz Link Zgłoś
carrel Re: test chyba trochę nieścisły... 16.05.05, 13:43 Po pierwsze: jest mnóstwo książek, których akcja dzieje się tuż po bitwie o Endor np. Pakt na Bakurze Po drugie: większość tych pozycji jest wydawana jako "dodatki" do oficjalnego uniwersum i są zatwierdzane przez Lucasa (popatrz chocież na listę pozycji uznanych za oficjalne w "Star Wars Sourcebook". Sporo, co? A co do śmierci Fetta, to jakbyś uważnie słuchał Jabby, to wiedziałbyś, że Sarlacc bardzo długo trawi swe ofiary.To pozwoliło niejakiemu Dengarowi uratować Ftta i razem polecieli zabić Hana. Tak to jest jak na tematy poważne wypowiadają się ludzie nie znający się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marun Re: test chyba trochę nieścisły... IP: *.chello.pl 19.05.05, 20:45 to że co mam sądzić o SW, skoro za jednostkę czasu podaje się parseki (a to jest jednostka odległości)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: test chyba trochę nieścisły... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:41 Chyba troche przesadziles niemozesz wiezyc w wszystko co mowia w telewizji ;) ale poza tym rzeczywiscie "jakimś cudem uniknął śmierci w paszczy scarlacca" nazwalbym cudem albowiem byl to wiekowy juz plecak a w zasadzie rakieta ktora raczej niespelniala standardow bezpieczenstwa.... ale uratowala mu zycie... aha cala fabula "ksiazkowych bzdur" byla zatwierdzona przez sztab mozgoli Lukasa i niema sie czego czepiac... polecam te ksiazki bo warto je przeczytac chocby po to zeby wiedziec wiecej od 15 latka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mc Re: test chyba trochę nieścisły... IP: *.net.autocom.pl 02.12.05, 21:49 Ale w grze trza go tez zlać i choc to niecjest jakies powazne źródło, to dla kompletności opowieści nie można twierdzić, że Bobę \pożarło :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spierdalajcie Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: *.rogalo.sk / 172.16.10.* 13.08.02, 14:26 Gdzie jest kurwa ten jebany test pizdzielce????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HCWD Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: *.cafe.ksi.krakow.pl 19.08.02, 19:07 Gdzie te jebane pytania?????????qrwa debile!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedi master Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: 195.205.76.* 23.08.02, 13:09 Kur.a!!!!!!!! Gdzie jest test chamy!!!!!!!!!!niemyte:))kur.a ! mój test!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA mój test chamy niemyte!! kur.a!!!!!!!!! KUR.A!!!!!!!! IP: 195.205.76.* 23.08.02, 13:13 TEST ZNIKNĄŁ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedi Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: *.clan.pl 23.08.02, 20:05 TEst jest o wiele za trudny Odpowiedz Link Zgłoś
bjankowski Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? 14.01.04, 21:05 Dla kogoś kto wiedze o Star Wars czerpie tylko z filmów może faktycznie wydawać się trudny. Ale prawdziwy fan gwiezdnej sagi który przeczytał wiele książek z tej tematyki rozwiąże ten test bez żadnego błędu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyga Prosty ten test IP: 3.5.* / *.chello.pl 10.09.02, 11:00 Czesc pytan mozna wziac na logike, pozostale wymagaja wiedzy z filmow (czasami nieco szczegolowej) lub ksiazek. Cale szczescie ze chociaz te drugie zostaly potraktowane ulgowo gdyz obfitosc dostepnego materialu pozwolilaby utworzyc naprawde trudny test. Ten to kaszka z mleczkiem mimo wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ainka Nan Kumari Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: bajkonur:* / 192.168.10.* 15.11.02, 15:16 Test luzik - to nie klopot dla prawdziwego jedi, jakim jestem, bo jestem Rycerzem z Zakonu Power of the Light Side! Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Thunder test IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 20:21 Test jest spoko tylko w 2 pytaniach pokazało się coś innego niż zaznaczyłem ;))P Odpowiedz Link Zgłoś
wolfspider Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? 19.11.02, 07:57 O czym wy pierdolicie???Gdzie jest ten pierdolony test??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: *.lodz.mm.pl 13.12.02, 16:57 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halik Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.02, 13:29 Test jesy dla prawdziwych fanów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusis Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 22:30 Nie przesadzajmy. Proponuję odwiedzić kiedyś jakiś konwent i zobaczyć konkurs dla prawdziwych fanów. Ten test jest stosunkowo prosty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: add Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.02, 16:41 Nie wiem,chyba tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iceman Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.03, 16:11 Test jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedi Master Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: *.Astral.Lodz.PL 02.04.03, 15:36 Test jest w porząsiu (nie za trudny, nie za łatwy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jango błahostka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 16:19 Ten test to bułka z masłem! niczym się tu nie popisano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: błahostka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:47 Masz rację ale wydaje mi sie ze w 25 pytaniu popelniono bląd poniewaz pokoj podpisano na Bakurze(pewnie znowu blad w pisowni) po smierci Thrawna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pele Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.06.03, 19:24 test jest spoko (a ni nie zatrudny, a ni nie załatwy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Test zawiera blad w ostatnim pytaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 14:16 Ten test jest prosty jak klinga miecza swietlnego:) A po ditwie o Endor proklamowano NOWA REPUBLIKE a nie Druga Republike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brujah Re: Test zawiera blad w ostatnim pytaniu IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 28.08.03, 12:26 Wiesz, ze klinga miecza świetlnego może być krzywa? Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Test zawiera blad w ostatnim pytaniu 28.08.04, 17:37 Gość portalu: Ben napisał(a): > Ten test jest prosty jak klinga miecza swietlnego:) Lightsaber nie ma klingi -- "I know,Master" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Yoda odpowiedz IP: *.zsm1.bydgoszcz.pl / *.man.bydgoszcz.pl 28.09.04, 10:27 A jednak Każdy fan wie o co chdzi... prowda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Test zawiera blad w ostatnim pytaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:49 Nową Republike czyli Drugą Republike Nowa czyli Druga... ale mi sie wydaje ze blad lezy gdzie indziej czyli w odpowiedzie pokój z Spadkobiercami Imperium podpisano po śmierci Thrawna na Bakurze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawakee Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: *.tpi.pl 19.07.03, 11:16 hehe mialem 23/25. Walnalem sie na pytaniu o komlink Qui-Gona i o Nowa Republike. Dobry test. Wiecej takich prosze i w miare mozliwosci troche trudniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: 80.51.11.* 22.07.03, 17:29 no nie wim 24 to duzo czy malo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMX Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: 212.122.214.* 26.07.03, 23:30 Jestem tu pierwszy raz, czadowo, podoba mi sie... Troche zaniedbalem sprawe, ale jestem pelen skruchy. Pierwsze, oryginalne SW ogladalem kupe lat temu w kinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TALON KARRDE Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: *.mtnet.pl 09.08.03, 20:53 sam pomysl jest super !!! A gdzie sa pytania o WIELKIEGO ADMIRALA THRAWN'a ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Yoda Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: *.zsm1.bydgoszcz.pl / *.man.bydgoszcz.pl 28.09.04, 10:29 uduś się Wielkim Admirałem Thrawnem, gdzie są pytania o inwazję Vongów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thrawn Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: *.retsat1.com.pl 14.05.05, 17:32 masz słuszność...Yuuzhan Vongowie rulzzzz... a jak się nazywał ten były egzekutor Vongów? bom zapomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://potls.port5.com Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: 212.191.129.* 04.09.03, 09:26 Test byl zabawny :) Moc z Wami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP Pytania IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 13:15 Test wymagał znajmosci szczegolnie filmowej trylogii, oraz właśnie treści książek na podstawie filmów, dla mnie był on bardzo krótki i brakowało pytań z reszty książek, mogło być pytania o Wielkiem Admirale Thrwanie, Yuuzhan, KorSeku czy Akademii Jedi, ale cóż - nie ma rzeczy idealnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tyminek Re: Czy jesteś dobrym kandydatem na rycerza Jedi? IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 12.11.03, 10:13 22/25 --> koniecznie nalezy zaproponowac nowy test, bardziej wyszukane pytania. niech moc bedzie z wami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noachen Dlaczego testy z wiedzy oznaczają naszą MOC???? IP: *.softpro2.pl 07.03.04, 13:57 Czemu określenie tego, że jest się JEDI musi być zawarte w wtyniku testu??? (23/25). Moc się nie myli, to ludzie się mylą. Nawet Ci którzy układają pytania. Spójź poza siebie a wtedy otworzą się drzwi do poznania wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś