GoĹÄ: AA IP: 80.51.255.* 23.04.06, 14:38 Ulubiony cytat z Kilera:) napewno kazdy ma. Ja sie zawsze smieje z "morderstwa na zlecenie...samorzadu klasowego" i "na nastepny raz niech pan nie wchodzi na linie ognia";)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ultraviolet6 Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) 23.04.06, 17:37 "I cały misterny plan w pizduuu" :) To jest z 2-ki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Senior Siarra Zamknij morde Poncki!! IP: *.dip.t-dialin.net 25.04.06, 07:50 To jest piękna kobieta? Hrrr, krrr ...uuuuuch ...to ty jeszcze nie widziałeś pięknych kobiet... Memory, fajf... Siara... i wszystko jasne!! -Tak mnie połamało panie naczelniku dyrektorze Mieczesławie, tak mnie połamało, a w dodatku jestem jeszcze załamany i pognębiony... -A skąd taka nagła depresja? -Wszystko przez pana, naczelniku Mieczysławie... wypuściłeś pan na wolność wroga mojego nawiększego Ferdynanda... To ja mam od razu taki plan... Zamiast tamtego kilera, który był naszym wrogiem, podkładamy tego, który jest naszym przyjacielem, bo Kilerów dwóch nam nie potrzeba... Dobry plan? -To jest mój plan Siara!!! -Czyli obaj wpadliśmy na ten sam plan!!! Czyli jedna sztaba pan Siara, jedna sztaba pan Lipski... i tak aż do wyczerpania zasobów... -Jako pragmatyk i realista przedkładam interes ponad prywatne porachunki i dlarego nie zabiłem cię Siara, chociaż powinienem, a podejmuję lanczem i proponuję współpracę... -W imieniu rodziny Siary Siarzewskiego, chciałbym z tego miejsca zapewmnić, że doceniam przyjacielski gest mojego byłego wroga, gdyż od dziś wspólnym naszym wrogiem jest były mój przyjaciel Jorguś Kiler... -Nie pie..mi tu Siara tylko słuchaj!!! - ...i dlaczego tak niekulturalnie?????!!!!! -Czy tobie czasem Wąski sufit na łeb się nie spadł?? (Pif, paf!!) -Siara jakiego jest zdania?! -Potwierdzam! -Co potwierdzam?! -Pan Wąski jest debeściak!!! -A jego mafia? -Też!!! I cała masa innych grypsów.... można by w zasadzie wpisać tu oba scenariusze w całości!!! Machulski jest debeściak i jego Wereśniak też!!! --- gazeta-bawarska.pl/modules.php?op=modload&name=PNphpBB2&file=index Odpowiedz Link Zgłoś
alana102 Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) 25.04.06, 13:50 Panie Killer! Niech pan pamięta o emerytach! 3oo dolarów? Na waciki? (To Gabrysia- Rysia- Figura) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kilerka Ale masz zajebiste pekaesy! IP: *.localdomain / 80.50.252.* 25.04.06, 17:07 Odpowiedz Link Zgłoś
tonks666 to szło inaczej;P 01.05.06, 17:24 '300 dolarów!? och***ełeś?? co ja sobie za to kupię? Waciki??':D zdecydowanie najleprzy tekst:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kiwaczek11 Żałosne IP: *.cantonimotor.com.pl 27.04.06, 07:41 Żałosny film ( chociaz przyznaję , że chyba jesczze najlepszy z całej tej kupy g... na samym dole jest "NIc smiesznego"- jak sam tytuł zresztą mówi) OBLICZONY na załosne cytaty, które to potrafią zdominować każdną żałosną imprezkę załosnego towrzystwa. Ot polskie pazurowate żałosne kino... Spodziewam się oczywiście tych samych epitetów w moim kierunku, bo jakżeby inaczej...świtokradztwo przecież Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mela Re: Żałosne IP: *.icpnet.pl 30.04.06, 21:35 Jakie wartościujące tytuły TY nam zaproponujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
fryderyk-kleryk Re: Żałosne 01.05.06, 11:22 He, He , He - moze "Smierc w Wenecji"? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) 23.04.06, 19:11 "to g... w błyszczącym dresie" - cudowny epitet Lipskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wąski Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 00:24 Siara mi dał - zawsze na pytanie skąd to masz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: x Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 25.04.06, 13:14 a myślałem, że to tylko mój ulubiony cytat ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosia Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: *.k.mcnet.pl 26.04.06, 02:48 Ha ha ha! Ja też ten uwielbiam XD I waciki :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wojtek Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: 80.51.255.* 23.04.06, 19:15 "To g... w blyszczacym dresie" jest the best!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olka Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: 80.51.255.* 23.04.06, 21:38 "Sprowadza sobie dziewuchy z tej tu podstawowki"!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) 24.04.06, 01:21 "Wiesz, Kilerku, samotny jestem na tym świecie, wokół sami KRRRYMINALIŚCI..." by Siara (gdy siedza sobie w jaccuzi) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) 24.04.06, 01:23 ooo, albo: -Wąski jestem. -To widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) 24.04.06, 01:28 i jeszcze: -"No kto tu jest Debesciak??" -"Wąski jest Debesciak!!" a tak wogole to Wąski byl debesciak, moja ulubiona postac :D Odpowiedz Link Zgłoś
figuralegoryk Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) 24.04.06, 01:33 "A jaką ja mam gwarancje, ze pański film, to nie będzie... kaszan?" I jeszcze: "Ale ze mnie głupia nimfomanka" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) 24.04.06, 14:26 - Może zrobic panu kanapki albo usmażyć jajka...? - Cycki se usmaż! Ty wież kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
zajacpoziomka Wąski rządzi!! polski Cosmo Kramer :-) 24.04.06, 20:42 ...i tak każdy wie, że w tym filmie rządzi Wąski!! ..."przejmuję złoto i kontrole nad miastem" z Kilera 2 to poprsotu dzieło sztuki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gzzz Re: Wąski rządzi!! polski Cosmo Kramer :-) 24.04.06, 23:18 "-kto jest debesciak?! -Wąski! -A jego mafia? -Też!" Odpowiedz Link Zgłoś
zajacpoziomka Re: Wąski rządzi!! polski Cosmo Kramer :-) 24.04.06, 23:28 widzę, że koleżanka też czuje blues'a na Wąskiego ;-) ... a swoją drogą Krzysztof Kiersznowski to super aktor i szkoda, że tak rzadko można go gdzieś zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewa Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:18 "Lewa jego, lewa jego, lewa jego mać!" - przy podawaniu kawy ze środkiem usypiającym Siarze. Teraz zawsze, gdy szykuję napoje dla 2 osób, lewa należy do gościa ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: x2x Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:26 halo? i wszystko jasne... SIARA Odpowiedz Link Zgłoś
b.oh Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) 25.04.06, 07:47 Gość portalu: x2x napisał(a): > halo? i wszystko jasne... > SIARA > Trochę inaczej Memory. Five. Siara. I wszystko jasne. W komediocytatologii niezwykle ważna jest precyzja =) (dlatego też stwierdzam, że nie jestem pewien, czy 'five' czy 'find') Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: find Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: *.wp-sa.pl 25.04.06, 10:58 find, nie five :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mj Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: 217.116.98.* 25.04.06, 12:42 five nie find :) Memory, 5. I teraz do sluchawki, po zgloszeniu sie goscia z burdelu: - Siara. I wszystko jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asdf Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 17:53 five- bylo by logiczne find- na wyswietlaczu jest napisane czasem :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stary qfvfq Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 21:26 FIND! uczta sie jezykow ciemniaki. Zawsze mowie jak gdzies dzwonie korzystajac ze spisu telefonow. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: danny Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 26.04.06, 10:05 five memory 5 - numer kolesia ma zapisany w pamieci pod 5 Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) 24.04.06, 23:35 przypomnial mi sie jeszcze jeden, z dwojki: -Buenos dias, seniorrr Siarrra! -Buenos Aires, Buenos Aires!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lekito Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: *.gdynia.mm.pl 24.04.06, 23:39 "Kucze Kiler" - by Kudłaty. Odpowiedz Link Zgłoś
arturwazny Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) 25.04.06, 00:30 -memory 5 - i wszystko jasne ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: *.szuwarowa.krakow.pl 25.04.06, 01:51 To jeszcze z językowych był niezły (+/-): - Killer is dead - Jak to zdechł? Odpowiedz Link Zgłoś
veeron.a Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) 25.04.06, 01:23 lubię :"trzysta dolarów??!! co ja sobie za to..." Odpowiedz Link Zgłoś
m_art69 wąski i jego mafia jest debeściak oraz siara 25.04.06, 02:15 -memory, find. siara. i wszystko jasne.- -a ty kto jesteś?- -rewiński- albo jak w dwójce kiler/morales uczył sie polskiego i powtarzał za siarą. siara sie wkurzył na wąskiego, co morales też powtórzył. -(...) Zamknij morde, Poncki!- + te przez internautów wymienione :) i wiele innych, których nie pamietam teraz. ogólnie każda scena jest udana! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magnuovo Re: wąski i jego mafia jest debeściak oraz siara IP: *.nycmny.east.verizon.net 25.04.06, 02:50 -Buenos Dias senior Siarra! -Buenos Aires! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: biala81 cześć Baldek no estem... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.06, 03:22 Cześć Baldek no estem To dawaj mnie to złoto bo tam w banku syscy cekają...nooo i to sysko i do gabloty poftus leżę zawsze przy tej scenie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) 25.04.06, 06:18 Killer: - Jak jeździsz ty penisie??!! Aldona: - Nikt tak do mnie jeszcze nie powiedział. Głupia cipo w tym wypadku. (pisze z pamięci a film oglądałam dawno więc pewnie nie tak to dokładnie było) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kilerka Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 07:32 "solniczką, znaczy denkiem.. znaczy zakrętką z dziurkami!..." jak Kondrat tłumaczy Kożychowskiej czym ktos tam się udusił.. I jeszcze (ta sama scena):"jak to było zorganizowane! 300 chłopa poszłooo!.. Autobusy jakieś popodstawiali czy co?.." Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Renifer Lopez Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: 158.75.4.* 25.04.06, 12:50 Nie moglem patrzec na Marka Kondrata, ktory tak zenujaco gral w tym filmidle idiote. Taki aktor, a spsial. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja dialog wstawionych Jurek vs Siara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 08:36 czemu tak o niej mowisz, ona jest bardzo miła - co ty Jurek ! ten ku..szon na Ciebie nadaje a Ty mowisz ze jest mila i zeee.... e..... MIłA Odpowiedz Link Zgłoś
colage Re: dialog wstawionych Jurek vs Siara 25.04.06, 09:27 Ja zas uwazam, ze oba Kilery to upadek Machulskiego - nachalne teksty pod glupawa publike. Gorsze jest juz chyba tylko 'Nic smiesznego'. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tooz Re: dialog wstawionych Jurek vs Siara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 10:40 Jesli "Nic smiesznego" jest dla ciebie gorsze (wogole zle) to chyba nie zrozumiales filmu po prostu...To nie glupawa komedia i ten film mial ci cos powiedziec ale nic to... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lilia Re: dialog wstawionych Jurek vs Siara IP: 158.75.4.* 25.04.06, 12:43 No to moze tak w skrocie napisz mi, o co chodzilo w tej beznadziei? Dla ulatwienia poprosze o jedno tylko zdanie zamiast glebokich traktatow filozoficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin Re: dialog wstawionych Jurek vs Siara IP: *.chello.pl 25.04.06, 20:34 "Nic śmiesznego" to film Koterskiego, a nie Machulskiego. Warto czasem coś wiedzieć, zanim zacznie się pisać :) A co do postawionego pytania o sens - zapoznaj się z innymi filmami Koterskiego, to zrozumiesz, o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: uhu Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: 192.193.245.* 25.04.06, 09:26 jak "tomy ly dzons" w sciganym ... bede! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kaska Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 09:28 Kurcze dawno Kilera nie ogladalam ale sie poplakalam ze smiechu jak czytam wasze ulubione cytaty:) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) 25.04.06, 09:38 "Co oni mi Empik z domu robią?" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 09:52 To jest mój przyjaciel Kiler, a to moja żona lafirynda Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 09:53 Ryszarda III Waza, ze zmywaka ją wziąłem Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Teksty lepsze od filmu.Bo film do doopy... 25.04.06, 09:58 Gra aktorow zenujaca.Figura parodiuje sama siebie,Rewinski jak zwykla - zalosny,Pazura - lepiej,gdyby juz przeszedl na emeryture.Ilez mozna powtarzac gagi z 13 posterunku? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MrJUVE Re: do block-bustera i nie tylko IP: *.szklary-gorne.sdi.tpnet.pl 25.04.06, 12:11 Odrazu widać, że nie masz pojęcia o tym filmie. Kto tu powtarza gagi z 13 posterunku? Kiler to film bodajże z 1996 roku, więc jak może powtarzać coś czego jeszcze nie bylo przez ladnych pare lat? Fakt 13 posterunek to serial z debilnym poczuciem humoru. Większego kretyństwa nie widziałem. Ale co do Kilerów, to są jedne z najlepszych polskich komedii. Te teksty są tak dobre, bo są poprostu przyziemne. Siara to wiesniak, który się dobrze nie potrafi wysłowić, Lipski stara się być kulturalny i elokwentny, Jorguś Kiler tak naprawde jest zagubiony w całej tej sytuacji i to nas wlaśnie tak bawi. A wracają do twojego komentarza, to powtórze jeszcze raz, że albo nie masz pojęcia o tych filmach albo coś ci się poprostu pomieszalo. Ja sam mam kilka ulubionych cytatów np.: Siara: - Pan Szakal? Ja dzwonie w sprawie nasze kontraktu... Szakal: - Tego kontraktu co to go właśnie wykonałem? Siara: - (zdziwiony)Jak to wykonałem? Coś ty tam narobił? Szakal: - Kiler lerzy z dwiema kulkami... Siara: - To znaczy że ty go kilim ??? Albo to: Ryba: - Wąski, zawsze sikasz przez zapiety rozporek? Wąski: - Zzzzzawsze, Panie komisarzu. Zzzzawsze Inny, ktory mnie rozklada na łopatki: Siara: - Jorguś, cóż byłby ze mnie za przyjaciel, gdybym cię wyciągnął z kicia, zapewnił ci opieke... i nie dał ci możliwości odwdzięczenia się? Jeszcze pomyślałbyś, że cię nie szanuje... Kiler: - co mam dla ciebie zrobić... przyjacielu Siara. Końcówka drugiej cześci: Wąski: - I co Siara? Myślałeś że można mnie poniżac, że można mnie kopać w dupe, a ja nic? Miarka się przebrała... po czym wyciąga broń i celuje w Lipskiego. Wąski: - Kto tu jest debeściak? Lipski: - Pan Wąski jest debeściak Wąski: - A jego mafia? Lipski: - Jego mafia też. Wąski: (celuje w Siare) - Siara jakiego jest zdania? Siara: (śmieje się) - Ciebie Wąski sufit się czasem na głowe nie spadł? Wąski: (oddaje dwa strzały ostrzegawcze) - Siara jakiego jest zdania? Siara: - Potwierdzam Wąski: - Co potwierdzam? Siara: - Wąski jest debeściak i jego mafia też jest debeściak. Lipski: - Podzielmy się. Tu jest tyle złota,że starczy na nasze trzy mafie. Wąski: - Lipski, ty nie znasz moich potrzeb... Cytaty te oczywiście nie są dosłowne, bo filmy te oglądałem już jakiś czas temu. Jednak każdy kto lubi ten film dokładnie wie o co chodzi. Naprawde jest z czego się śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MrJUVE Ulubione IP: *.szklary-gorne.sdi.tpnet.pl 25.04.06, 12:17 Przypomnieł mi się jeszcze jeden fajny cytat: (koleś którego imienia nie pamietam): - To są moje Młode Wilki. Siara: - A co ci twoi młodzi wilcy umiom? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dormusz Re: Ulubione IP: *.ae.krakow.pl 25.04.06, 12:45 no dobre odpowiedz mlodych wilkow dokladnie nie pamietam " rozboje, gwałty na zlecenie , bez zlecenia zreszta tez" hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mar_dub Re: Ulubione 25.04.06, 14:12 wszystkie cytaty z tego filmu są żenujące..a film był do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gościu Re: Ulubione IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:52 A kto cię prosił o wzięcie udziału w tym forum??!! Chodziło o cytaty z filmu, człowieku. Nie podoba się film, a tym samym cytaty - to nie występuj. De beściak to nauka języka polskiego przez Hiszpana. "Czesc Baldek noooo estem - to dawaj mnie to złoto ,itd. ..."; ja też jak jeden z kolegów, zawsze płaczę przy tej scenie. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: do block-bustera i nie tylko 26.04.06, 23:47 I Kiler i I seria 13 posterunku są z 1997 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pawel Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 11:43 z baru, a nie ze zmywaka ! Ryszarda III Waza, z baru ją wziąłęm... Odpowiedz Link Zgłoś
woyciechu Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) 25.04.06, 10:26 Stefan "Siara" Siarzewski: "...Wszędzie sami krymynaliści..." Ryba i Przełożony: - Masz być jak bulterier! - Będę. - Jak Wściekły Byk! - Będę! - Jak Tommy Lee Jones w "ściganym" - Będę!! - No, to spieprzaj. "Siara": To jak to? Ten ku..szon na CIebie nadaje, a ty mówisz że jest miła i i i i że jest miła? Wogóle, wiele tam było niezłych dialogów. A swojego dopełnili Mieczysław Klonisz, Wąski, Gabrysia i Lipski. Odpowiedz Link Zgłoś
pracownik_gugle Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) 25.04.06, 10:51 jakoś tak szło, też z Wąskim ;) - Te Wąski coś Ty mi tu za leszcze do basenu powpuszczał?? - To nie są leszcze to młodzi wilcy - Amfetamina - produkcja, dystrybucja, masturbacja; - Stefan, wymuszenia, gwałty na zlecienie, bez zlecenia z resztą też, no i jebnąć ze łba potrafie; - Zbigniew, brawurowa jazda samochodem Cinquecento Odpowiedz Link Zgłoś
saveenvironment Ulubiony cytat z Kilera:)) 25.04.06, 11:06 Kultowy film :-)!!! www.ecosolar.pl www.ecosolar.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kaka Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 11:27 Komisarz Ryba: Waski noga, no chodz aport Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: *.smgr.pl 25.04.06, 11:53 z pamieci. czesc jastem Aldona ale mow mi dona krótko i zajebiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
karawana6 Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) 25.04.06, 12:11 trzej kolesie Siary..."Miroslaw, Radoslaw, Zbigniew" albo Siara (ma cos przeczytac, podaje dalej): wez to ogladnij, bo ja dawno nie czytalem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: djembe Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: *.srem.net 26.04.06, 00:26 dobry jest motyw, jak dowódca odziału bodajże mówi, że nie po to zorganizowali cały ich doborowy odział, żeby zwinąć bogu ducha winnego taksówkarza... tylko nie pamiętam dokładnie jak to leciało Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m Re: Ulubiony cytat z Kilera:)) IP: 195.94.207.* 28.04.06, 14:05 "dawno nie czytałem" to mówi karkówa w filmie gulczas a jak myślisz Odpowiedz Link Zgłoś