Gość: eve IP: 213.180.137.* 20.02.08, 09:23 Boże , aż strach pomyśleć co Amerykanie zrobią z tej genialnej książki. Pan Wilczyński za to jak zwykle pokaże klasę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lilka "Mistrz i Małgorzata" animowany i aktorski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 11:23 Panie Reżyserze!! Błagam, tylko nie Andrzej Chyra!!!! Nie!!!! Nie!!!! To moja ukochana powieść, błagam niech Pan mi tego nie robi!!!Bo ja sobie coś zrobię!!! Błagam na wszystko - nie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muras good news IP: *.eastwest.com.pl 20.02.08, 12:18 Chyra jako kto Iwan Bezdomny pasuje, jako Piłat hm może Linda, jako mistrz hm hm hm może Pieczynski, jako Szatan hm Majchrzak, Małgorzata nie mam propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yennefer Re: "Mistrz i Małgorzata" animowany i aktorski IP: *.broadband.pl 20.02.08, 15:56 Andrzej Chyra jako mistrz to dla mnie strzał w dziesiątkę, Woland- Maciej Maleńczuk, Małgorzata- Maja Ostaszewka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrEs "Mistrz i Małgorzata" animowany i aktorski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 13:41 Przedsięwzięcie zacne. Z chęcią bym obejrzał "Mistrza i Małgorzatę" ze świetnym aktorstwem i efektownymi efektami specjalnymi. Michaił Bułhakow miał bowiem nie lada wyobraźnię, więc poprzeczka F/X jest zawieszona bardzo wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś