tow.ortalion
27.01.10, 08:51
Moja idolka to ta:
Dzień dobry, Poszukuję męża. Docelowo. W fazie przejściowej możliwy konkubinat, aczkolwiek kilkuletnie zamieszkiwanie i pranie skarpet bez gwarancji zamążpójścia nie interesuje mnie.
*
o
Szukam:
mężczyzny
o
Czego szukam:
miłości
o
Znak zodiaku:
Skorpion
o
Wzrost:
171 - 180
o
Budowa ciała:
w normie
o
Wykształcenie:
wyższe
o
Związki:
wolny / wolna
*
o
Dzieci:
nie mam
o
Papierosy:
nie palę, akceptuję
o
Alkohol:
sporadycznie
o
Zwierzęta:
wszystko jedno
o
Kraj:
Polska
Oferuję wysoki poziom intelektualny, dojrzałość emocjonalną, miłą aparycję i niezależność finansową. Nie musisz być księciem z bajki, ale szeroko rozumiana inteligencja i co najmniej przeciętna powierzchowność jest rzeczą niezbędną...
Panom z niepełnym uzębieniem i znacznymi zmianami trądzikowymi dziękuję. Z pewnością odnajdziecie szczęście u boku innej, interesującej kobiety.
Nie interesuje mnie również Twój status majątkowy ani społeczny. Zasobność portfel czy marka samochodu przy którym pozujesz do zdjęcia nie ma dla mnie znaczenia.
Aktywność fizyczna tylko w zakresie powszechnie uznawanym za normę. Szczyty zajmują mnie o tyle, o ile związane są z sypialnią.
Pełne oburzenia, pogardy, czy politowania wiadomości nie robią na mnie wrażenia, więc do Ciebie należy decyzja czy chcesz tracić swój czas.
Usilne przeszukiwanie naszej-klasy również nie przyniesie pożądanych rezultatów, ponieważ na tymże portalu konta nie posiadam.
Znacie lepsze?