Dodaj do ulubionych

Najlepsze profile kobiet na portalach randkowych.

27.01.10, 08:51
Moja idolka to ta:

Dzień dobry, Poszukuję męża. Docelowo. W fazie przejściowej możliwy konkubinat, aczkolwiek kilkuletnie zamieszkiwanie i pranie skarpet bez gwarancji zamążpójścia nie interesuje mnie.

*
o
Szukam:
mężczyzny
o
Czego szukam:
miłości
o
Znak zodiaku:
Skorpion
o
Wzrost:
171 - 180
o
Budowa ciała:
w normie
o
Wykształcenie:
wyższe
o
Związki:
wolny / wolna
*
o
Dzieci:
nie mam
o
Papierosy:
nie palę, akceptuję
o
Alkohol:
sporadycznie
o
Zwierzęta:
wszystko jedno
o
Kraj:
Polska

Oferuję wysoki poziom intelektualny, dojrzałość emocjonalną, miłą aparycję i niezależność finansową. Nie musisz być księciem z bajki, ale szeroko rozumiana inteligencja i co najmniej przeciętna powierzchowność jest rzeczą niezbędną...

Panom z niepełnym uzębieniem i znacznymi zmianami trądzikowymi dziękuję. Z pewnością odnajdziecie szczęście u boku innej, interesującej kobiety.

Nie interesuje mnie również Twój status majątkowy ani społeczny. Zasobność portfel czy marka samochodu przy którym pozujesz do zdjęcia nie ma dla mnie znaczenia.

Aktywność fizyczna tylko w zakresie powszechnie uznawanym za normę. Szczyty zajmują mnie o tyle, o ile związane są z sypialnią.

Pełne oburzenia, pogardy, czy politowania wiadomości nie robią na mnie wrażenia, więc do Ciebie należy decyzja czy chcesz tracić swój czas.

Usilne przeszukiwanie naszej-klasy również nie przyniesie pożądanych rezultatów, ponieważ na tymże portalu konta nie posiadam.

Znacie lepsze?
Obserwuj wątek
    • deodyma Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 09:16
      no to teraz nie dziwie sie co niektorym facetom, ze nie chca wlazic
      na portale randkowe:D
      • tow.ortalion Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 09:29
        deodyma napisała:

> no to teraz nie dziwie sie co niektorym facetom, ze nie chca wlazic
        > na portale randkowe:D
        >
        ------------------

Ale ja przecież wszedłem! A za tą laską poszedłbym w dym.
        Jasno i bez ogródek pisze czego chce. Nie kombinuje.
        Jest wykształcona, inteligentna, niezależna finansowo, a przy tym doskonale zna swoje miejsce w szeregu i wie, że będzie prać skarpety. I nie tylko. Po prostu świadomie przedkłada faceta nad kota.
        Jej jedyny warunek to pełne uzębienie, brak trądzika i nie przeginanie w sporcie. Finanse lubego bez znaczenia.
        Wystarczy posiadać przeciętną inteligencję i powierzchowność.
        No ideał! Ech...
        • deodyma Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 10:51
          jasne, ideal...
          zeby to jeszcze chociaz prawda byla, co tam wypisuje:D
          kolega bym zarejstrowany na potralach randkowych i o dziwo, jakos
          zadna babka mu nie pasowala.
          a tam przeciez same idealy ogloszenia zamieszczaja.
          • 1rape1 Tak zdjęcia ,które wiszą latami 27.01.10, 14:19
            To tak jakby się człowiek cofał w czasie .
            Na zdjęciu młódka,a przyjdzie stara wydra z czwórką dzieci ;)
        • ryszard_mis_ochodzki przeoczyłeś ważny punkt 28.01.10, 11:27
          . Szczyty zajmują mnie o tyle, o ile związane są z sypialnią.

to jest nie bezpośrednie postawienie wymagania, dość istotnego w mojej opini
        • tacx Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 13:53
          > Jest wykształcona, inteligentna, niezależna finansowo, a przy tym doskonale zna
          > swoje miejsce w szeregu i wie, że będzie prać skarpety. I nie tylko. Po prostu
          > świadomie przedkłada faceta nad kota.

No tak... inteligentna tak ze nie potrafi sobie znaleźć pytonga na noc. Zakładam
          ze atrakcyjna i kumata panna w dwa słowa na ulicy znajdzie moskita na wieczorne
          bzykanie. Jest wyksztalcona, yntelygentna ale nic nie wspomina o własnej urodzie
          skupiajac się tylko na miłej powierzchowności. Miłą powierzchownośc to ma
          posłanka Kempa lub Szczypińska na przykład ale seksu w nich jak śniegu na plaży
          w Sydney w środku stycznia.
          • kunegunda123 Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 22:07
            jak wół jest napisane że szuka męża a nie jednorazowego bzykanka. i gdzie ta twoja ynteligencja???
        • 0ffka Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 29.01.10, 16:30
          Ortalion co za obrazek masz w swoim profilu?
          <ziew>
          • tow.ortalion Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 29.01.10, 19:22
            0ffka napisała:

> Ortalion co za obrazek masz w swoim profilu?
            > <ziew>

-------------------

Sztuka malarska: "Ja i kot" ;)

pozdro
            • 0ffka Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 29.01.10, 22:30
              tow.ortalion napisał:

> Sztuka malarska: "Ja i kot" ;)
              >
              >
              > pozdro

Miodzio! Kot przepiękny :)))
              • tow.ortalion Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 30.01.10, 08:03
                0ffka napisała:

> Miodzio! Kot przepiękny :)))
                >

----------------------

No a ja? :(
                • 0ffka Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 30.01.10, 20:49
                  też ładny :)
                  • tow.ortalion Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 31.01.10, 10:12
                    0ffka napisała:

> też ładny :)

--------------------

Miłe to i ciepłe dla mojej próżności.

Na najnowszym obrazie przystojniej wyszedłem.

pozdrawiam :)
      • ultra.kuku Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 12:07
        Jesli o profile meskie chodzi, zazwyczaj sa bardzo ktorkie, ograniczaja sie do
        informacji - w zwiazku, szukam romasu;-) Ja osobiscie dziwie, ze kobiety w ogole
        na takich portalach szukaja.
        • 13gajos87 Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 13:14
          hmm... romansu szukasz tak? a skąd jesteś??
        • basia8.93 Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 13:53
          Kobieta szuka zwyczajnego mężczyzny: bez oznak zaniedbania w postaci braków w
          uzębieniu i śladów braku dbałości o higienę osobistą, takiego, z którym będzie
          miała o czym porozmawiać (przeciętnie rozgarniętego)i takiego, który nie szuka
          przelotnej zabawy (być może na takich trafiła i ma dość). nie wyklucza tego, że
          się nie uda stworzyć związku, ale chciałaby poznać mężczyznę, który jest gotowy
          na stworzenie trwałego związku (i nie boi się tego). nie podobają jej się
          mężczyźni zanadto skoncentrowani na sobie i niedojrzali, którzy pół dnia
          spędzają w siłowni, a życie traktują jak pasmo przelotnych romansów, ani pozerzy
          z niską samooceną fotografujący się przy zaparkowanych autach. Zaznacza, że
          wbrew obiegowej opinii nie szuka -jak to już ktoś tu określił- "jelenie"
          (cokolwiek to oznacza) bo tyle co potrzebuje już ma, więcej nie potrzebuje,
          wystarcza jej.
          Być może dlatego nie wkleiła zdjęcia, że jest osobą rozpoznawaną...
          Wcale nie tak łatwo znaleźć wolnego mężczyznę w realu: może pracuje tylko z
          kobietami? może pracuje do późna? może nie zna samotnych mężczyzn, bo jest w
          wieku, w którym większość jest w związkach? może więcej widzi/zna samotnych
          kobiet, niż mężczyzn? cokolwiek...
    • lolcia-olcia Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 09:26
      Idiotka, skoro jest tak elokwentna to czemu nie znalazła sobie
      faceta w realu?
      • tow.ortalion Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 09:31
        lolcia-olcia napisała:

> Idiotka, skoro jest tak elokwentna to czemu nie znalazła sobie
        > faceta w realu?

----------------------

Bo w młodości zajęta była zdobywaniem wiedzy i nie miała czasu na puby i kluby.
        Podejrzewam, że oferuje nawet dziewictwo!
        • zenia78 Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 19:30
          > Bo w młodości zajęta była zdobywaniem wiedzy i nie miała czasu na puby i kluby.

Zapewne pannice po zawodowkach lub po marketingu i rozporzadzaniu mialy wiecej
          czasu na puby i kluby i znalezienie meza.
          Zastanawiajace jest skad przekonanie ze niezaleznosc finansowa idziew parze z
          dziewictwem???Jakies doswiadczenia???
          • ritsuko Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 29.01.10, 07:32
            Zastanawiające jest skąd przekonanie, że wiedza idzie w parze z niezależnością finansową :)
      • ziereal Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 09:34
        ale może znalazła..związek się skończył i postanowila spróbować na wszystkich
        frontach?..

co to za różnica, real, internet, przecież kontakt w sieci też prowadzi do
        kontaktu w realu. A tam już trudniej pewne rzeczy ukryć, więc suma sumarum - to
        naprawdę wszystko jedno JAK się kogoś poznaje.

moim zdaniem.
        • tow.ortalion Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 09:46
          ziereal napisała:

> ... przecież kontakt w sieci też prowadzi do kontaktu w realu.

----------------------

Nie zawsze.

moim zdaniem.
          • modrooka Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 09:52
            Ale może. Ameryki nie odkryłeś
            • tow.ortalion Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 10:01
              modrooka napisała:

> Ale może. Ameryki nie odkryłeś

--------------------

Ale nie musi. Australię też już odkryto.
          • ziereal Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 09:54
            tow.ortalion napisał:

> ziereal napisała:
            >
            > > ... przecież kontakt w sieci też prowadzi do kontaktu w realu.
            >
            > ----------------------
            >
            > Nie zawsze.
            >
            > moim zdaniem.

no i po co piszesz oczywista oczywistość?;)

prowadzi gdy OBYDWOJE tego chcą, gdy nie chcą to au revoir, czy jakoś tak.

:)
            • tow.ortalion Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 10:00
              ziereal napisała:

> no i po co piszesz oczywista oczywistość?;)
              >
              > prowadzi gdy OBYDWOJE tego chcą, gdy nie chcą to au revoir, czy jakoś tak. :)

---------------------------

Dlaczego zaraz au le voir ?
              Przecież może się zdarzyć, że zostaną długoletnimi e-friend, virtual friends, czy jakoś tak ;)
              • ziereal Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 10:16
                e-friends?...

bez sensu.

ja chcę z "friendem" móc pójść na piwo, kawę..a nie bawić się w E-MAILE całe życie.
                • tow.ortalion Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 10:22
                  ziereal napisała:

> ja chcę z "friendem" móc pójść na piwo, kawę..a nie bawić się w E-MAILE całe życie.
                  >
                  ------------------------------

Całe życie to się chodzi na piwo, kawę z partnerem życiowym/żoną/mężem*
                  A z e-friendem można wymieniać poglądy, zwierzenia, czy wszelkie wątpliwości i porady.

Moim zdaniem.

* niepotrzebne skreślić

P.S. Przecież Ty nie pijesz piwa!
                  • ziereal Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 10:58
                    jedno moge wypić, z sokiem.
                    albo drinka, albo kawę.

chodzi o sam fakt interakcji. Real - mimika, gesty, zapach..no przepraszam, to
                    TO jest to.
                    a nie wieczne e-maile i wymienianie się zwierzeniami i poglądami. Przecież można
                    się powymieniać w realu,a o ile wzbogacimy nasz dotychczasowy kontakt.

ha :)!
                    • leptosom Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 11:42
                      ziereal napisała:

ciekawe kiedy przestaniesz pisac te swoje maile na forum, zamiast
                      wymieniać oglądy w realu
                      ha :)

> chodzi o sam fakt interakcji. Real - mimika, gesty, zapach..no
                      przepraszam, to
                      > TO jest to.
                      > a nie wieczne e-maile i wymienianie się zwierzeniami i poglądami.
                      Przecież możn
                      > a
                      > się powymieniać w realu,a o ile wzbogacimy nasz dotychczasowy
                      kontakt.
                      >
                      > ha :)!
                      • ziereal Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 12:18
                        ej no, wymieniam poglądy w realu, ale z innymi osobami..

:)
                      • zenia78 Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 19:35
                        Nic dodac nic ujac.

leptosom napisał:

> ziereal napisała:
                        >
                        > ciekawe kiedy przestaniesz pisac te swoje maile na forum, zamiast
                        > wymieniać oglądy w realu
                        > ha :)
                        >
                        > > chodzi o sam fakt interakcji. Real - mimika, gesty, zapach..no
                        > przepraszam, to
                        > > TO jest to.
                        > > a nie wieczne e-maile i wymienianie się zwierzeniami i poglądami.
                        > Przecież możn
                        > > a
                        > > się powymieniać w realu,a o ile wzbogacimy nasz dotychczasowy
                        > kontakt.
                    • senseiek Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 22:53

> chodzi o sam fakt interakcji. Real - mimika, gesty, zapach..

Przeciez mowa byla o przyjacielstwie, a nie o kochankach..
                      Zeby pojsc z kims do lozka musi ladnie pachnac i musi nam odpowiadac jego/jej wyglad. Do tego zeby byc przyjacielem, nie jest to do niczego potrzebne, wrecz przeciwnie.

>no przepraszam, to
                      > TO jest to.
                      > a nie wieczne e-maile i wymienianie się zwierzeniami i poglądami. Przecież możn
                      > a
                      > się powymieniać w realu,a o ile wzbogacimy nasz dotychczasowy kontakt.

Z mojego doswiadczenia, spotykanie internetowych znajomych, chocby znanych przez pare lat, konczy sie po spotkaniu w realu. Szczegolnie kobiet, ktore ida szukac dalej "faceta ich marzen"..
                      • ziereal Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 29.01.10, 09:39
                        przyjacielstwie?przyjaźni?:>

mimika, gesty, w przypadku przyjaciół są tak samo istotne.
                        ja nie przeczę, ze zapewne jest tysiące ludzi, którym kontakt
                        internetowy/mailowy wystarczy, dla których taka znajomość być może jest
                        równoważna z realną przyjaźnią. Dla mnie nie.

Wolę się spotkać z koleżanką, niż pogadać z nią na gg. Oczywiście czasami nie
                        można mieć wszystkiego, więc to gg/mail to taka namiastka. Dla mnie. Nie
                        rozciągam swojej opinii na wszystkich, i nie uważam, by była jedyną słuszną.

A co do tych kobiet, które po spotkaniu Cię olały - niektóre baby po prostu
                        oszukują, "och, chodzi mi tylko o przyjaźń", a faktycznie szukają księcia z
                        bajki, a nie kompana do rozmów przy kawie.

Cóż, bywa :)

ps. na forum pisuje i pisywać będę bo lubię, tak samo jak lubię biegać czy
                        tańczyć. Ale bywanie na forum nie zastąpi mi spotkań ze znajomymi i wymieniania
                        poglądów " na żywo".
                        • tow.ortalion Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 29.01.10, 10:03
                          ziereal napisała:

> mimika, gesty, w przypadku przyjaciół są tak samo istotne.
                          > ja nie przeczę, ze zapewne jest tysiące ludzi, którym kontakt
                          > internetowy/mailowy wystarczy, dla których taka znajomość być może jest równoważna z realną przyjaźnią. Dla mnie nie.

Mnie zaintrygowała ta potrzeba poczucia zapachu ;)

> Wolę się spotkać z koleżanką, niż pogadać z nią na gg. Oczywiście czasami nie można mieć wszystkiego, więc to gg/mail to taka namiastka. Dla mnie.

Dobrze, że chodzi o koleżankę ;)

> Nie rozciągam swojej opinii na wszystkich, i nie uważam, by była jedyną słuszną.

Cieszę się, że są jeszcze na świecie ludzie tak tolerancyjni ;)

> A co do tych kobiet, które po spotkaniu Cię olały - niektóre baby po prostu oszukują, "och, chodzi mi tylko o przyjaźń", a faktycznie szukają księcia z bajki, a nie kompana do rozmów przy kawie.
                          >
                          > Cóż, bywa :)

Ano bywa ;)
              • lolcia-olcia Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 10:21
                Tak i będą pisać do siebie długie messages:D
                • tow.ortalion Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 10:25
                  lolcia-olcia napisała:

> Tak i będą pisać do siebie długie messages:D

---------------------

Dlaczego upierasz się przy długich?
                  • lolcia-olcia Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 11:00
                    Nie upieram się, długie mają na celu podkreślenie powagi znajomości;p
              • zenia78 Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 19:32
                ja poprosze link do profilu autora watku...moze byc ciekawie.
                Obstawiam,ze przytoczona laska zjechala kolege i teraz chlopiec sie musi
                podbudowac na forum...a prosciej implanty sobie zafundowac;)
      • deodyma Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 10:52

lolcia-olcia napisała:

> faceta w realu?

bo moze w tym realu az taka elokwentna nie jest?
        dlatego tez smieje sie z takich ogloszen, bo to co ona tam wypisuje,
        to sciema.
        • lolcia-olcia Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 11:04
          Normalny człowiek, w pełni świadomy, nie odpowiedziałby na taki
          anons;p
          może dziwoląga szuka;p
          • brookeforrester Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 11:06
            Może wlasnie swira szuka, kto rzekl ze normalnego.
            Ogloszenie jest frapujace..
          • grassant Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 11:45
            lolcia-olcia napisała:

> Normalny człowiek, w pełni świadomy, nie odpowiedziałby na taki
            > anons;p
            > może dziwoląga szuka;p

masz wzorcowy anons, aby "Normalny człowiek, w pełni świadomy"
            został wyhaczony?
          • zenia78 Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 19:37
            lolcia-olcia napisała:

> Normalny człowiek, w pełni świadomy, nie odpowiedziałby na taki
            > anons;p
            > może dziwoląga szuka;p

Ona nigdzie nie napisala,ze szuka normalnego.

Pozwole sobie zacytowac klasyka"wszyscy jestesmy pomyleni ,bac nalezy sie tych
            normalnych":)))
      • scibor3 Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 11:00
        > faceta w realu?

Ponieważ wcześniej stosowała się do wiecznie samotnych frustratek z FK. A teraz
        poszła po rozum do _własnej_ głowy.
      • zenia78 Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 19:22
        > faceta w realu?

Bo mezczyzni wola kretynki:P

A tak na marginesie wiekszosc bab zazdrosci,ze laska taka wygadana i wali prosto
        z mostu czego oczekuje a wiekszosc panow nie pojmuje ironii tego opisu.

Jak dla mnie super dziewucha...wie czego chce.
      • grundol1 Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 29.01.10, 08:26
        Baranku, mamy XXI wiek. Rozumiem, że jak chcesz zrobić przelew to idziesz na pocztę?
        • zenia78 Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 29.01.10, 17:24
          grundol1 napisał:

> Baranku, mamy XXI wiek. Rozumiem, że jak chcesz zrobić przelew to idziesz na po
          > cztę?

Jak sie nie ma nic do powiedzenia to lepiej milczec.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 10:07
      > Moja idolka to ta:
      >
      > [i]Dzień dobry, Poszukuję męża. Docelowo.

Eee, to zwykła psychopatka jest. Na liście życiowych celów odhaczyła już studia,
      pracę, kilka wycieczek zagranicznych, teraz jej wyszło że następna pozycja to mąż.

I tak samo jak wobec wycieczek do Egiptu, wobec przyszłego męża też ma jasno
      zdefiniowane wymagania.
    • constelacja Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 10:23
      obawiam się, że anons anonsem, a po drugiej stronie siedzi niezbyt
      atrakcyjna, więcej niż puszysta dziewczynina, której wydaje się, że
      jest NAJ NAJ bo jako jedyna ze swojej wsi skończyła studia ;)
      Naoglądała się seksu w wielkim mieście, ally mc beal tudzież
      naczytała się "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" ... i dalejże ...

A może się mylę, może to rzeczywiście kobieta dla której związek i
      zamążpójście nie musi mieć nic wspólnego z miłością...przyjaźnią
      ...radością ...

Chyba lepiej gdyby sprawdziła się ta pierwsza opcja
      • ziereal Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 10:58
        puszysta?..nie, nie sądze.

nie pisałaby wówczas o sobie per atrakcyjna fizyczna.
        • stara-a-naiwna Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 11:07
          puszysta nie puszysta...
          zamiast gdybać niech tow.ortalion powie jak wyglądał profil =
          zdjecie babki do ogłoszenia

ps. skonkretyzowana to ona jest ale po takim anonsie już się
          odechciewa do niej zagadywać
          • tow.ortalion Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 11:36
            stara-a-naiwna napisała:

> puszysta nie puszysta...
            > zamiast gdybać niech tow.ortalion powie jak wyglądał profil =
            > zdjecie babki do ogłoszenia
            >
            >
            > ps. skonkretyzowana to ona jest ale po takim anonsie już się
            > odechciewa do niej zagadywać

-----------------------------

Niestety to jest randka w ciemno. Nie dodała zdjęcia.

Gdybym nie miał trądzika i braku jednej górnej ósemki to z przyjemnością
            odpowiedziałbym na ten anons, bo tak jasno i precyzyjnie wyartykułowana wola
            prania męskich skarpetek w dzisiejszych licencjackich czasach wydaje się być
            bezcenną.
            • stara-a-naiwna Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 11:25
              Dla mnie babka jest nieżyciowa i jak by nie miałą żadnego
              doświadczenia w zwiazkach; zwiazku. I właśnie wzbranianie się
              przed "nieopłacalnością prania brudnych skarpetek" o tym swiadczy.

Jak się jest z kimś; mieszka; żyje nawet tylko widuje to jest
              normalne, ze się dzieli obowiazki domowe i korona nikomu nie spada
              od wsatwienia prania i podania komus obiadu po pracy (problem moze
              byc jedynie jeśli obie osoby pracują a tylko jedna zajmuje się
              domem, ale to temat na sobną dyskusję)

Ale jeśli dalej zależy Ci na tych skarpetkach to... biegiem do
              kosmetyczki a potem do dentystki
              ;-)

tow.ortalion napisał:

> Gdybym nie miał trądzika i braku jednej górnej ósemki to z
              przyjemnością
              > odpowiedziałbym na ten anons, bo tak jasno i precyzyjnie
              wyartykułowana wola
              > prania męskich skarpetek w dzisiejszych licencjackich czasach
              wydaje się być
              > bezcenną.
              • grassant Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 11:52
                Ale jeśli dalej zależy Ci na tych skarpetkach to... biegiem do
                kosmetyczki a potem do dentystki
                ;-)

bo nie wykluczyła trzecich zębów??
            • zenia78 Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 19:48
              > Gdybym nie miał trądzika i braku jednej górnej ósemki to z przyjemnością
              > odpowiedziałbym na ten anons,

Nie odpowiadaj...nie dla psa kielbasa
          • kotek.filemon Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 10:48
            stara-a-naiwna napisała:

> puszysta nie puszysta...
            > zamiast gdybać niech tow.ortalion powie jak wyglądał profil =
            > zdjecie babki do ogłoszenia

To też jest rzecz do obejścia:

www.encyclopediadramatica.com/Fat_girl_angle_shot

PS: Wątek jest na głównej. Towarzysz będzie miał najazd oburzonych dziewczątek.
            • stara-a-naiwna Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 11:17
              he, he
              każdy chce się sprzedać jak najlepiej
              ;-)

a swoją drogą
              ciekawe czy ona po takim anonsie się z kimkolwiek na żywo umówiła?
              (czy ktos się chciał z nią umówić)

kotek.filemon napisał:

> stara-a-naiwna napisała:
              >
              > > puszysta nie puszysta...
              > > zamiast gdybać niech tow.ortalion powie jak wyglądał profil =
              > > zdjecie babki do ogłoszenia
              >
              > To też jest rzecz do obejścia:
              >
              > www.encyclopediadramatica.com/Fat_girl_angle_shot
              • grassant Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 11:55
                stara-a-naiwna napisała:

> a swoją drogą ciekawe czy ona po takim anonsie się z kimkolwiek na
                żywo umówiła?

jestem pewien, ze ma pełen portfel zamówień.
            • fantastic.karioka ;) 28.01.10, 14:19
              • fantastic.karioka Re: ;) 28.01.10, 14:21
                Niestety... fotografia nie zawsze prawdę Ci powie ;)
            • kotek.filemon Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 29.01.10, 09:55
              kotek.filemon napisał:

> PS: Wątek jest na głównej. Towarzysz będzie miał najazd oburzonych dziewczątek.

No i nie myliłem się. Nie zaglądałem tu przez dobę a w tym czasie nastąpił całkowicie oczekiwany najazd przeintelektualizowanych pensjonarek...
          • zenia78 Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 19:23
            > ps. skonkretyzowana to ona jest ale po takim anonsie już się
            > odechciewa do niej zagadywać

Dlaczego ci sie odechciewa???Masz braki w uzebieniu czy klopoty ze szczytem???
            • stara-a-naiwna Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 23:01
              uzębienie to nic
              nawet facetem nie jestem!
          • ritsuko Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 29.01.10, 07:38
            To naprawdę nie takie trudne, wystarczy wpisać w gugla pierwsze zdanie...
        • constelacja Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 11:46
          ale jedno nie przeczy drugiemu... poza tym skoro jest tak wymagająca i
          pewna siebie... to znaczy nie tyle, że jest piękną i atrakcyjną
          kobietą, ale, że jest KOBIETĄ BEZ KOMPLEKSÓW :)
      • lolcia-olcia Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 11:08
        Eee tam może to Kasia Niezgoda, ale u niej akurat nie wygląd jest
        atutem...:D
        • ziereal Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 11:31
          Kasia Niezgoda - WIELKA tajemnica polskiej "sceny" pudelkowo - towarzyskiej.

OGROMNA KASA, żeby uczynić z siebie laskę jak ta lala..i takie jej
          marnotrawienie w tej kwestii. Zamiast lasencji jest prosiaczek.
      • grassant Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 11:49
        constelacja napisała:
        dziewczynina, której wydaje się, że jest NAJ NAJ bo jako jedyna ze
        swojej wsi skończyła studia ;)

jedyna? teraz, gdy w co drugiej wsi jest wysia "uczelnia"?

• diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 27.01.10, 19:48
      Kto normalny wierzy w to co piszą na portalach randkowych
    • cirilla28 Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 10:36
      Pojęcie ironii jest Wam obce? :)

Moim zdaniem ciekawa laska, napisała humorystycznie i z dystansem,
      ośmieszyła trochę facetów co wstawiaja fotki z cudzą bryką, pod
      palemkami, każdy ma nietypowe hobby "bowling", "clumbing" i
      zaczytuje się Brownem i Coelho.
      A co miała napisać o sobie? Ambitnie "jestem jaka jestem" ?

• ricemice Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 14:36
        Cirilla dzieki za komentarz bo juz myslalam ze nikt tego nie widzi:) podobnie
        oceniam ten anons wg mnie babka ma niezle poczucie humoru.
        Prostaki, malo rozgarnieci i niedowartosciowani "geniusze" na taki anons na
        pewno nie odpowiedza wiec przynajmnie oszczedzi sobie dziewczyna daremnych
        spotkan z typem "jestem jaki jestem" :)))))
        • zenia78 Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 19:24
          ricemice napisała:

> Cirilla dzieki za komentarz bo juz myslalam ze nikt tego nie widzi:) podobnie
          > oceniam ten anons wg mnie babka ma niezle poczucie humoru.
          > Prostaki, malo rozgarnieci i niedowartosciowani "geniusze" na taki anons na
          > pewno nie odpowiedza wiec przynajmnie oszczedzi sobie dziewczyna daremnych
          > spotkan z typem "jestem jaki jestem" :)))))

Dzieki bo juz myslalam ,ze coz ze mna nie tak;)
    • dioskorides jestem jaka jestem/musisz mnie poznać 28.01.10, 10:56
      Każdy jakiś jest. Ale jak widzę taki opis to nawet nie zaglądam. skoro dana
      kobieta nie potrafi sklecić chociaż dwóch zdań o tym co robi czym sie interesuje
      i się opisać, to albo jest leniem albo ma pustkę w głowie.
      • saper_vodiczka Re: jestem jaka jestem/musisz mnie poznać 28.01.10, 13:29
        > Każdy jakiś jest. Ale jak widzę taki opis to nawet nie zaglądam. skoro dana
        > kobieta nie potrafi sklecić chociaż dwóch zdań o tym co robi czym sie interesuj
        > e
        > i się opisać, to albo jest leniem albo ma pustkę w głowie.

Bingo.
    • panna_holly normalna kobieta 28.01.10, 11:01
      która nie jest zainteresowana seksem bez zobowiązań.
      Prawdopodobnie b. atrakcyjna. Prawdopodobnie z kimś się rozstała, większość jej
      przyjaciół to ustatkowane pary a mężczyźni w pracy to jej podwładni. Dlatego
      wybrała internet i nie zamieściła zdjęcia.
      • you_can_write Re: normalna kobieta 28.01.10, 11:32
        panna Holly Golighty?... :)
        • panna_holly Re: normalna kobieta 28.01.10, 11:34
          Niekoniecznie :))
      • czwarty.wymiar Re: normalna kobieta 28.01.10, 14:14
        Jeszcze chwila i chyba zacznę myśleć, że to Twoje ogłoszenie.
        • panna_holly Re: normalna kobieta 28.01.10, 19:44
          na moim to jeszcze by było słowo o niezależności finansowej kandydata i wyższym
          wykształceniu.
    • amanda-lear Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 11:27
      a mnie sie podoba:) nie poszukuje czasem...hmmm...przyjaciolki;p?
    • grassant Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 11:53
      to mi wygląda na wacikową, a to cwana baba jest:)
    • dioskorides desperatka 28.01.10, 11:56
      albo stara panna która ze związku postanowiła zrobić deal i która myśli że
      papierek pod tytułem akt małżeństwa coś zmieni.
      wykoncypowała sobie:
      jestem sama wypadałoby kogoś znaleźć no i się hajtnąć bo tak głupio bez ślubu,
      co ludzie powiedzą, znajdę sobie jakiegoś może się uda. Przedstawiła
      warunki"kontraktu" i czeka na jelenia.

Tragiczne jest to że ludzie tacy jak ona traktują związek jako kolejna rzecz do
      załatwienia aby wypełnić ramy narzucone przez społeczeństwo.
      • grassant Re: desperatka 28.01.10, 12:01
        i czeka na jelenia

jak każda. :)
      • panna_holly Re: desperatka 28.01.10, 12:17
        Wątpię zarówno w pierwsze, jak i w drugie.
        Za wysokie wymagania stawia: ponadprzeciętna fizyczność (bez zmian trądzikowych,
        pełne uzębienie) i szczyty w sypialni. Dla 90% facetów po trzydziestce to
        wymagania nie do przejścia. Piszę o Polakach oczywiście.

Nie należy traktować anonsów zbyt dosłownie, raczej metaforycznie, bo czasem
        piszą je osoby z poczuciem humoru.
        • lolcia-olcia Re: desperatka 28.01.10, 12:24
          Jak ma nieżyciowe wymagania to będzie się bujała, wystarczy "zdrowo" rozejrzeć
          się dookoła. Jest wielu wielu fajnych facetów tylko trzeba faceta a nie księcia
          szukać.
          • dioskorides otóż to 28.01.10, 12:29
            to tez w profilach randkowych odstrasza-postawa roszczeniowa
            Jak facet by napisał że poszukuje inteligentnej co najmniej po dwóch
            fakultetach, z białą kością zębową, biustem co najmniej C i zapewniającej full
            servis w łóżku, to komentarz ze strony kobiet byłby wiadomy. Ale jak to pisze
            kobieta to już ok.
            • lolcia-olcia Re: otóż to 28.01.10, 12:36
              To nie jest ok, laska nawiedzona jest i roszczeniowa... Z takimi wymaganiami
              bardzo ciężko jej będzie kogoś znaleźć...
              • amanda-lear Re: otóż to 28.01.10, 15:24
                lolcia-olcia napisała:

> To nie jest ok, laska nawiedzona jest i roszczeniowa... Z takimi wymaganiami
                > bardzo ciężko jej będzie kogoś znaleźć...
                >
                >
                A nie przyjmujecie do wiadomosci ze ona moze w ogole nikogo nie szukac?...po
                prostu dla zabawy, dla jaj zamiescila post...nie wiem...ale jakbym byla
                facetem...tobym sie nia zainteresowala...ale nie jestem...moze znacie namiary na
                podobne posty zamieszczone przez facetow? bede wdzieczna;)
              • rikol Re: otóż to 28.01.10, 17:08
                Rzeczywiscie roszczeniowa - chce dobrego seksu z atrakcyjnym mezczyzna. To jest
                raczej norma, a nie roszczeniowosc. No ale twoje ogloszenie moze wygladaloby
                tak: bede prac, gotowac, szorowac podlogi, w zamian za poglaskanie mnie po
                glowie raz w roku na dzien kobiet.
                • dioskorides Re: otóż to 28.01.10, 17:39
                  Nie popadaj ze skrajności w skrajność bo nikt nic takiego nie napisał.
                  uważam ze to jest postawa roszczeniowa
                  każdy ma jakieś wymagania ale zależy jak się przedstawimy
                  normalne profile randkowe to profile dziewczyn które nie zamieszczają ogłoszeń
                  jak na nabór pracownika albo casting na męża.
                  Dobrze że jeszcze nie kazała dołączyć CV i listu motywacyjnego.
              • zenia78 Re: otóż to 28.01.10, 19:52
                lolcia-olcia napisała:

> To nie jest ok, laska nawiedzona jest i roszczeniowa... Z takimi wymaganiami
                > bardzo ciężko jej będzie kogoś znaleźć...
                >
                >
                Sugerujesz ze lepiej nie miec wymagan???
                Ona nie oczekuje niczego nadzwyczajnego...no chyba,ze przecietne wyksztalcenie i
                odrobina kultury osobistej+przecietna inteligencja to wg.ciebie wygorowane
                wymagania.
                • dioskorides Re: otóż to 28.01.10, 20:08
                  odróznijcie posiadanie wymagań od postawy rozczeniowej
            • panna_holly Re: otóż to 28.01.10, 13:34
              Ale kobiet spełniających te warunki jest całkiem sporo...
              • czwarty.wymiar Re: otóż to 28.01.10, 14:02
                Polacy po 30tce w 90% nie spełniają kryteriów, ale kobiet takich jest całkiem sporo.
                Gratuluję "obiektywizmu".
                • panna_holly Re: otóż to 28.01.10, 14:21
                  Tak się składa, że ja spełniam te wymagania (dwa fakultety, miseczka C + białe
                  zęby), a z kolei mój partner tej pani. Ale uważam, że miałam dużo szczęścia, że
                  się jakoś w życiu spotkaliśmy, bo mam parę koleżanek o podobnych "parametrach" i
                  są same. Kolegów, którzy spełniają oczekiwania anonsu, jakoś znacznie mniej.
                  Poza tym - żadna opinia z założenia nie jest obiektywna.
                  • czwarty.wymiar Re: otóż to 28.01.10, 14:35
                    Nie ma to jak parametry.
                    Twoje koleżanki może dlatego są same, że ciągle szukają facetów z "parametrami" pasującymi do ich wysokich (oczywiście w ich i twoim mniemaniu) "prametrów"?
                    Kobieta może mieć i 10 fakultetów, jędrne C, mega białe, równe zęby, ale z taką gadką/podejściem/mniemaniem odpada. To mi trochę dodowatością zalatuje.
                    • dioskorides no i się pod tym podpiszę 28.01.10, 15:34
                      bo między posiadaniem wiedzy o swojej wartości a zarozumialstwem bardzo cienka
                      granica.
                      Nie chodzi mi o to czy kobiet spełniających takie wymagania jest dużo czy nie,
                      ale zastanów się czy twoje koleżanki z wymaganiami, odpisały by takiemu
                      kolesiowi na portalu randkowym który by tak właśnie zredagował swój profil,
                      nawet jakby pasowały ?
                      Mnie wpis tej pani na pewno by nie zachęcił do napisania do niej mimo że można
                      powiedzieć że mógłbym spełnić jej wymagania.
                      • panna_holly Re: no i się pod tym podpiszę 28.01.10, 15:52
                        Pytanie czysto teoretyczne, nie mogę pisać co na to moje koleżanki, ale ja
                        raczej byłabym skłonna odpowiedzieć. Lubię stawiać wysokie wymagania i vice
                        versa, lubię kiedy mi się takie stawia.
                        Ale każdy lubi co innego.
                        • czwarty.wymiar Re: no i się pod tym podpiszę 29.01.10, 13:44
                          Mam wrażenie, aczkolwiek mogę się mylić, że te Twoje wymagania oscylują wokół spraw czysto wizualno-materialnych.
                          P.S.
                          Jeśli rzeczywiście lubisz jak Ci się stawia wymagania, to mogę Ci zdradzić, że moich nie spełniasz. To tylko tak w ramach małej ciekawostki.
                          • panna_holly Re: no i się pod tym podpiszę 29.01.10, 14:02
                            Po pierwsze to nie jest moje ogłoszenie, więc nie wiem skąd
                            informacja, że interesują mnie sprawy wizualno - materialne?
                            Poza tym, jak wyżej napisałam - każdy lubi co innego, nie muszę się
                            podobać każdemu.
                            • czwarty.wymiar Re: no i się pod tym podpiszę 29.01.10, 14:17
                              panna_holly napisała:
                              > Po pierwsze to nie jest moje ogłoszenie, więc nie wiem skąd
                              > informacja, że interesują mnie sprawy wizualno - materialne?

Na podstawie Twoich wypowiedzi.
                              • panna_holly Re: no i się pod tym podpiszę 29.01.10, 14:58
                                Nie za daleko posunięte wnioski? Na podstawie paru postów?
                                Wszystkich rozszyfrowujesz i szufladkujesz tak pochopnie?
                          • zenia78 Re: no i się pod tym podpiszę 29.01.10, 17:31
                            Moim zdaniem chodzi o to, ze(jak juz ktos pisal)wiekszoc wolnych po 30 nie
                            spelnia tych wymagan.Problem w tym,ze strasznie boja sie pogodzic z faktem,ze
                            moga komus nie przypas do gustu.
                            Trzeba zdac sobie sprawe, ze wszystkim my sie podobamy nie wszyscy nam sie podobaja.
                            Akurat tej lasce pryszcze przeszkadzaja...ina wezmie pryszczatego i klopotu
                            nawet nie zauwazy...co kto lubi.Pisano,ze pewnie jest gruba...a co grube to
                            zaraz samotne???Jedni wola cialko inni o kosci sie wysierac.Trzeba pogodzic sie
                            z faktem, ze wszystkim nie dogodzimy...
                            Czlowiek(kobieta tez;) moze miec wymagania...moze nawet zawyzac
                            poprzeczke.Fajnie jesli zrealizuje swoj cel...jesli nie...trudno...to jej sprawa
                            i jej zycie...

A do wszystkich ktorzy krytykuja portale randkowe...Pradopodobienstwo,ze spotka
                            sie tam swoja druga polowke jest takie samo jak w realu...Pozwolcie ludziom zyc
                            po swojemu.
                      • zenia78 Re: no i się pod tym podpiszę 28.01.10, 19:54
                        mi sie wydaje,ze problem ze znalezieniem partnera maja te osoby ktore maja
                        jakies wymagania....
          • meatloaf Re: desperatka 28.01.10, 12:35
            Chciałbym zobaczyć jak na pierwszej randce sprawdza facetowi uzębienie ;) może
            jest dentystką? ;)
          • zenia78 Re: desperatka 28.01.10, 19:40
            lolcia-olcia napisała:

> Jak ma nieżyciowe wymagania to będzie się bujała, wystarczy "zdrowo" rozejrzeć
            > się dookoła. Jest wielu wielu fajnych facetów tylko trzeba faceta a nie księci
            > a
            > szukać.

Ale na czym te niezyciowe wymagania polegaja???W dupie ma pozerow i
            sciemniaczy.Skarpety upierze ale jak po praniu slub bedzie.Nawet kasy nie
            chce...bo ma swoja.Ino byle szczerbaty i z jajami byl???Gdzie tu
            wymagania...wrecz obniza poprzeczke
        • esteczka Re: desperatka 28.01.10, 19:19
          Czytając te wypowiedzi na forum coś mi się zdaje, że z tym poczuciem humoru i
          dystansem to u nas krucho..
          Po prostu żal.pl
          Babka wie czego chce - kogoś, kto dorównuje jej intelektem a przynajmniej
          poczuciem humoru.
          Niech tu nie szuka.

Swoją drogą - dlaczego tyle oburzonych to niewiasty? Pozazdrościłyście anonsu z
          jajem? A może większość z Was ma fotki strzelone z ręki, w łazience i z dziubkiem?
          • mimur Re: desperatka 28.01.10, 23:13
            Dokładnie. Smutna kobieca zawiść.
            Szkoda że jestem zajęta i nie jestem facetem:)
      • dzoana_jot Re: desperatka 28.01.10, 12:42
        Dziewczyna wie, czego chce, a w zasadzie kogo nie chce. Jasno
        sprecyzowała oczekiwania. Kwestie tzw. uczuć wcale nie muszą być
        sprawą drugorzędną. Priorytetem jest „kompatybilność życiowa”. Na
        tej podstawie postanowiła przeprowadzić wstępna "selekcję". Jakoś
        szczególnie się nie dziwię. Strategia konkretnie określona, bez
        zbędnego koloryzowania. Ot zadanie do zrealizowania. Może ma bardzo
        ścisły umysł (oby nie ściśnięty :)).
        Ja życzę powodzenia :)
      • zenia78 Re: desperatka 28.01.10, 19:27
        dioskorides napisał:

> albo stara panna która ze związku postanowiła zrobić deal i która myśli że
        > papierek pod tytułem akt małżeństwa coś zmieni.

A taki wniosek skad??????
        > wykoncypowała sobie:
        Przedstawiła
        > warunki"kontraktu" i czeka na jelenia.
        To chyba dobrze,ze mowi czego oczekuje...pol roku po slubie nie bedzie niedomowien/

> Tragiczne jest to że ludzie tacy jak ona traktują związek jako kolejna rzecz do
        > załatwienia aby wypełnić ramy narzucone przez społeczeństwo.
        Tragiczny to jest Twoj brak dystansu do zycia i brak poczucia humoru
        • dioskorides Re: desperatka 28.01.10, 20:16
          zenia78 napisała:

> Tragiczny to jest Twoj brak dystansu do zycia i brak poczucia humoru

Co jeszcze o mnie powiesz pani psycholog?
          zauważyłaś jak się ciśnieniujesz?
          jakbyś była autorką tego anonsu, a może jesteś bo jest on z gazeta cafe
          i kto tu nie ma dystansu
          • zenia78 Re: desperatka 28.01.10, 20:45
            > jakbyś była autorką tego anonsu, a może jesteś bo jest on z gazeta cafe
            > i kto tu nie ma dystansu

oj oj a skad wiesz skad ten anons???
            i kto tu sie cisnieniuje???

wyluzuj bo ci cisnienie skoczy

Anons nie moj...moj by zawieral zdecydowanie wiecej wymagan...przecietna
            inteligencja mnie nie zadowala:P
    • spotnik Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 12:47
      No cóż, niestety kobiet zainteresowanych seksem bez zobowiązań to w zasadzie nie
      ma - raczej wszystkie są zainteresowane seksem ze zobowiązaniami :D ... tak się
      składa, że to najczęściej z kolei nie na rękę facetom - ot niedopasowanie
      strukturalne popytu i podaży. A ta Pani po prostu wystawiła swoją ofertę
      sprzedaży - tyle, że tym razem nie chodzi o kasę (przynajmniej na początek)
      tylko o "cyrograf" <lol>. Plusem jest to, że dość jasno określiła o co jej chodzi...
      • lonely.stoner Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 13:02
        o jakich zawyzonych wymaganiach piszecie??? laska nie chce faceta
        bez zebow i z brzydkim ryjem, dobrego w lozku, i zadnego
        napakowanego karka (czesto facetom sie wydaje ze masa miesniowa i
        dobre auto to podstawa atrakcyjnowsci). Moim zdaniem minimum. Z tym
        ze ja nie interesuje zasobnosc majtkowa i status spoleczny to juz
        jakas sciema, z gornikiem/hydraulikiem by sie umowila? albo z
        bezrobotnym Zdzisiem??

chociaz jak ktos wspomnial, w Polszy ciezko spotkac faceta po 30tce
        ktory owe podstawowe wymagania spelnia.
        • rikol Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 17:05
          Hydraulik moze nie miec pieniedzy na dentyste. jednym slowem, wymagania
          dotyczace uzebienia tak naprawde wykluczaja biednych. To samo dotyczy sylwetki -
          dbaja o siebie dobrze zarabiajacy mezczyzni.
      • dzoana_jot Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 13:08
        W zasadzie jedynym warunek jest: powszechnie akceptowalna
        powierzchowność i inteligencja oraz brak śladów trądziku i nie
        posiadanie auta (nawet pożyczonego od kolegi celem zrobienia foty :)

jak dla mnie coś się nie zgadza

Oferta sprzedaży przedstawia milion zalet (swoich), w zamian
        oczekuje bardzo niewiele..., docelowo ino papier. Albo oferta mocno
        przereklamowana, albo oczekiwania jednak nieco inne.

hmmm...
        • rachela25 Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 13:16
          Gdybym sie zalogowała na jakiś randkowy portal , napisałabym coś
          podobnego .
    • pregierz Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 13:18
      taaaa tez bym bzyknął
      • tow.ortalion Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 14:21
        pregierz napisała:

> taaaa tez bym bzyknął

----------------

;)
    • yanca1 Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 13:20
      Ej, miało być o najlepszych profilach a nie dyskusja nad jednym ogłoszeniem.
      Myślałam, że to będzie ciekawsze
    • saper_vodiczka Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 13:39
      Lekko sarkastyczny, ale w sumie inteligentny i całkiem sympatyczny tekst. Ma dziewczyna swoje kryteria i szuka tych co je spełniają - jej prawo. Tym bardziej, że wieku 29 lat pewnie nie chce tracić bezsensownie czasu. O ile to oczywiście nie prowokacja albo jakiś eksperyment :)
    • tow.ortalion Tej bym się wystraszył... 28.01.10, 14:19
      Nie polecam.

cafe.pl/ecafe/1,102,,f5lu2u9fzb0vef,77.html
      • fantastic.karioka Re: Tej bym się wystraszył... 28.01.10, 14:24
        Wystarszyć się można ;], ale z drugiej strony każdy ma prawo do
        poszukiwania miłości/przyjaźni/sexu
        Jak to mówią... każda potwora znajdzie swojego amatora :P
      • ziereal Re: Tej bym się wystraszył... 28.01.10, 15:07
        tow.ortalion napisał:

> Nie polecam.
        >
        > cafe.pl/ecafe/1,102,,f5lu2u9fzb0vef,77.html

-30 kg, bardziej twarzowa fryzura (dłuższe włosy), prawidłowy makijaż i Pani
        będzie apetyczna a nie "Zaokrąglona".
    • tow.ortalion Do tej pojechałbym choćby dziś... 28.01.10, 14:20
      Polecam:

cafe.pl/ecafe/1,102,,j5lu2uhmrl7y7j,43.html
      • fantastic.karioka Re: Do tej pojechałbym choćby dziś... 28.01.10, 14:29
        tow.ortalion napisał:

> Polecam:
        >
        > cafe.pl/ecafe/1,102,,j5lu2uhmrl7y7j,43.html
        >
        >
        Wybór to rzecz gustu... pozostaje tylko nadzieja na to, że to samo
        co na zdjęciu to i realu
      • asfo Re: Do tej pojechałbym choćby dziś... 28.01.10, 15:02
        Ej, naprawdę chciałbyś co chwila słyszeć przebój pt. "Jesteś szalona"?
        Mój chłop chyba by uciekł, jakby mu coś takiego zaserwowali. ;->
      • meatloaf Re: Do tej pojechałbym choćby dziś... 28.01.10, 15:09
        Zmartwię Cię, zdjęcie to fake:
        www.buddytv.com/photos/category.aspx?csi=21&ci=4164&affiliateId=-1&aid=-1
        Zapewne autorka anonsu nie wygląda tak fajnie jak ta pani, pytanie tylko po co
        wrzucać czyjeś zdjecie? Żeby się dowartościować?
        • krejzimama Re: Do tej pojechałbym choćby dziś... 28.01.10, 17:59
          A zgłosiłam nadużycie do adminów. Co mi tam.
        • tow.ortalion Re: Do tej pojechałbym choćby dziś... 28.01.10, 19:32
          meatloaf napisał:

> Zmartwię Cię, zdjęcie to fake:

-------------------------

Fuck, nie fake !

Ech... ja to mam pecha w życiu... ;)
      • you_can_write Re: Do tej pojechałbym choćby dziś... 29.01.10, 14:08
        babeczka o infantylnym nicku, sztuczna i lubiaca disco-polo :)))
        bosssko! :))

a na dodatek fake :)
    • chrissis mogłabym się pod tym podpisać 28.01.10, 14:25
      i myślę że wiele znanych mi kobiet również. Nie wiedzieć czemu ostatnimi czasy
      fakt, że dorosła kobieta chce wyjść za mąż, zaczął być wstydliwy ... dlaczego?
      co w tym dziwnego? Nie wszystkie kobiety są dziś owładnięte żądzą kariery jako
      sposobu na życie, nie wszystkie akceptują konkubinaty, całkiem sporo marzy o
      dzieciach a małżeństwo uważa za najlepsze co je może spotkać. Ale dzisiaj to
      straszny obciach chcieć wyjść za mąż - do tego stopnia, że anons laski, która
      otwarcie pisze o co jej chodzi, pokazuje się na forumach jak dziwoląga o 3
      głowami, o! patrzcie! kobieta chce znaleźć męża, ale dziwo! Skutkiem tego jest
      masa sfrustrowanych kobiet, którym się wydaje że tylko one jakieś nietypowe są,
      bo chciałyby mieć tradycyjnego męża, który by o nie dbał a one o niego, bo
      obecnie lansowany model kobiety to jest przeraźliwie ambitna karierowiczka.
      prywatnie w luźnym związku albo uprawiająca seks bez zobowiązań. Ale czy ktoś
      zna takie kobiety w realu? Szczerze wątpię.
      • fantastic.karioka Re: mogłabym się pod tym podpisać 28.01.10, 14:31
        chrissis napisała:

> i myślę że wiele znanych mi kobiet również. Nie wiedzieć czemu
        ostatnimi czasy
        > fakt, że dorosła kobieta chce wyjść za mąż, zaczął być
        wstydliwy ... dlaczego?
        > co w tym dziwnego? Nie wszystkie kobiety są dziś owładnięte żądzą
        kariery jako
        > sposobu na życie, nie wszystkie akceptują konkubinaty, całkiem
        sporo marzy o
        > dzieciach a małżeństwo uważa za najlepsze co je może spotkać. Ale
        dzisiaj to
        > straszny obciach chcieć wyjść za mąż - do tego stopnia, że anons
        laski, która
        > otwarcie pisze o co jej chodzi, pokazuje się na forumach jak
        dziwoląga o 3
        > głowami, o! patrzcie! kobieta chce znaleźć męża, ale dziwo!
        Skutkiem tego jest
        > masa sfrustrowanych kobiet, którym się wydaje że tylko one jakieś
        nietypowe są,
        > bo chciałyby mieć tradycyjnego męża, który by o nie dbał a one o
        niego, bo
        > obecnie lansowany model kobiety to jest przeraźliwie ambitna
        karierowiczka.
        > prywatnie w luźnym związku albo uprawiająca seks bez zobowiązań.
        Ale czy ktoś
        > zna takie kobiety w realu? Szczerze wątpię.

Ja znam i to bardzo wiele. I stąd wiem, że wcale nie są mega
        szczęśliwymi kobietami. Do tej całej, misternie ułożonej układanki
        zawsze brakuje "tego czegoś"
      • ugenwillla :) 28.01.10, 14:58
        też tak myślę, ale sądzę że to głównie męski punkt widzenia, bo dla facetów
        wygodnie byłoby gdyby świat zaludniały kobiety bez małżeńskich ambicji, za to z
        gościnnym kroczem, dlatego taką odrazą napawa ich anons NORMALNEJ kobiety, która
        szuka za męża NORMALNEGO faceta i nie ukrywa tego, dla nich taka kobieta to
        wróg, gdyby było ich więcej to gdzie by sobie pociupciali na boku?
    • tow.ortalion Podstawowy błąd wszystkich opisów w anonsach 28.01.10, 14:55
      Barak informacji o

- nogach,
      - biuście,
      - gotowaniu,
      - praniu,
      - zmywaniu,
      - sprzątaniu.

Takie blubry typu kino, teatr, podróże, książka na nikogo już nie działają. Bo do kina i teatru samego faceta też wpuszczą.
      Wyjechać gdzieś i kupić książkę sam też może.
      • fantastic.karioka Re: Podstawowy błąd wszystkich opisów w anonsach 28.01.10, 15:32
        tow.ortalion napisał:

> Barak informacji o
        >
        > - nogach,
        > - biuście,
        > - gotowaniu,
        > - praniu,
        > - zmywaniu,
        > - sprzątaniu.
        >
        > Takie blubry typu kino, teatr, podróże, książka na nikogo już nie
        działają. Bo
        > do kina i teatru samego faceta też wpuszczą.
        > Wyjechać gdzieś i kupić książkę sam też może.
        >
        >
        >A w szczególności, najważnijeszy punkt stanowi informacja o
        gotowaniu,
        - praniu,
        - zmywaniu,
        - sprzątaniu.
        Ehhh... i znowu wątek tych "brudnych skarpet" ;]
    • lopresolja Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 15:29
      Teraz przecietny 30 latek-mezczyzna nie mysli o powaznych zobowiazaniach i
      zakladaniu rodziny tylko o wygodach :]a kobieta o malzenstwie chyba tylko byle
      bylo i by dzieci miec...szoook a gdzie jakiekolwiek uczucia?? a mi sie zawsze
      wydawalo ze jak ktos nas zauroczy to jest poczatek `czegos-zwiazku` ktory moze
      zakonczyc sie slubem i wady partnera to nie wady a tu widze jakies castingi na
      meza najpierw trzeba przeprowadzic.. Moim zdaniem Lepiej Byc Samemu niz Byle z
      Kims Byc pozdrawiam:]
      • fantastic.karioka Re: Najlepsze profile kobiet na portalach randkow 28.01.10, 15:34
        lopresolja napisała:

> Teraz przecietny 30 latek-mezczyzna nie mysli o powaznych
        zobowiazaniach i
        > zakladaniu rodziny tylko o wygodach :]a kobieta o malzenstwie
        chyba tylko byle
        > bylo i by dzieci miec...szoook a gdzie jakiekolwiek uczucia?? a
        mi sie zawsze
        > wydawalo ze jak ktos nas zauroczy to jest poczatek `czegos-
        zwiazku` ktory moze
        > zakonczyc sie slubem i wady partnera to nie wady a tu widze
        jakies castingi na
        > meza najpierw trzeba przeprowadzic.. Moim zdaniem Lepiej Byc