dzioucha_z_lasu 04.07.11, 15:18 Na pewno ktoś z Was będzie mógł mi doradzić: mam wybrać telewizor LG ( tak, tylko tej firmy, niestety) - jakikolwiek. Chcę, żeby miał 50 - 60", ale jaki model? Pomożecie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yzek Re: Panowie - pomocy - telewizor :) 04.07.11, 18:18 dzioucha_z_lasu napisała: > Na pewno ktoś z Was będzie mógł mi doradzić: mam wybrać telewizor LG ( tak, tyl > ko tej firmy, niestety) - jakikolwiek. Chcę, żeby miał 50 - 60", ale jaki model Ja znam jednego pomocnego pana: pracuje w MediaMarkt. I drugiego w Euro. Y. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Panowie - pomocy - telewizor :) 14.07.11, 11:35 Radio, radio jest lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Re: Panowie - pomocy - telewizor :) 14.07.11, 19:01 dzioucha_z_lasu napisała: > Na pewno ktoś z Was będzie mógł mi doradzić: mam wybrać telewizor LG ( tak, tyl > ko tej firmy, niestety) - jakikolwiek. Chcę, żeby miał 50 - 60", ale jaki model > ? Pomożecie? :) Kup LED czyli z podświetleniem LED. Bierze mniej prądu oraz obraz jest dużo bardziej stabilny w czasie. Oczywiście 100Hz i full HD. Reszta parametrów jest mniej istotna. Odpowiedz Link Zgłoś