Dodaj do ulubionych

Mężczyzna i walentynki

14.02.12, 10:47
interesuje mnie szalenie, jak prawdziwy mężczyzna spędza lub walentynki?
wypowiedzieć mogą się także mężczyźni podrabiani czyli tzw. kreacje forumowe.

i bez żadnych kilometrowych oftopów, wyniki posłużą mi do pracy naukowej.

dziękuję z góry na dół.
ale może być też z dołu do góry.
jak kto woli.
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 10:48
      *lub czasopisma
      nieno, lub proszę wywalić.
      • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 10:52
        jak zwykle w świeto - gram mamusi na harmonii a ona tańczy poleczkę
        • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 10:59
          też ładnie. ale mógłbyś to urozmaicić, chociażby foką:)

forum.gazeta.pl/forum/w,16,133317262,133338563,Re_Walentynki_prosba_o_porade_.html
          • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:04
            Mamusia nie lubi zwierząt bo brudzą
            • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:08
              oprzepraszam, ale foka jest od razu w wodzie, to sama pozmywa.
              • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:10
                ale szerści nie pozamiata
                • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:16
                  to ona ma szerść?
                  czy szerść lucka?
                  muszę chyba książkę do bioli wyjąć.
                  • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:20
                    a o foczych futrach nie słyszałaś? jak chamskie kanadyjczyki rzeź co roku robią? wogóle skąd się tu wzięłaś z kosmosa?
                    • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:24
                      matkoiojcze. bo ja telewizji nie oglądam.
                      to przez to na pewno.
                      wypadłam na margines.
                      • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:28
                        a to na jutubie dają,
                        chyba już poza margines nawet?:P
                        • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:30
                          jutub mam.
                          maaaamonnie, tylko nie poooza:)
                          ratujcie.
                          • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:35
                            se nagrabiłaś, tulejt i nie maże to czy tamto,
                            linka nie mam ale pewnie ze swoim talentem znajdziesz;P
                            • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:44
                              no znalazłam:)

• s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:47
                                to mors, foka ma piłkę na nosie:P
                                • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 12:01
                                  piłkę ma klaun.
                                  weź lepiej się pochwa, co tam na walentynki? jakie fajerwerki no?
                                  • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 12:02
                                    ładnie;) pochwaL
                                    • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 12:07
                                      jak sama zgadałaś Lona:P
                                      co imputujesz ja plebejusz? jajka swięcić świeczki zapalić siana napchać to tak ale w czerwone stringi się nie ubiorę choćby mi mamusia harfę chciała kupić
                                      • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 12:27
                                        to może chociaż bokserki niedzielne, w słoniki np.?
                                        • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 12:37
                                          oho, poszlimy chyba do pracy, albo na lancz.
                                          ale dociągnijcie do setki noooo, proszu.
                                          ładnie.
                                          • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 12:43
                                            spoko,ja się ciągle obijam. Ale trzeba Ci wiedzieć, że setka na fm to jest wyczyn.
                                          • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 12:47
                                            my tu nie na ilość a raczej na jakość (za przeproszeniem ) stawiamy
                                            • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 12:54
                                              chyba Ty
                                              • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 12:57
                                                ja stawiam??
                                                • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 13:01
                                                  tak: konfitury, bieliznę i mielone z duszą.
                                                  • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 13:10
                                                    a kredyt juz nie?
                                                  • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 13:55
                                                    już tak.
                                                  • mariuszg2 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 13:56
                                                    no tak a nie?
                                                  • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 14:01
                                                    a jak, a co!
                                                  • mariuszg2 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 14:11
                                                    no jak tak to ok
                                                  • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 14:32
                                                    czyli dobry uczynek zrobiłem:)
                                                  • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 14:50
                                                    Zrobisz, jak dociągniesz wątek do setki. Beze mnie niestety ten rekord zostanie osiągnięty bo muszę iść. Nie rozrabiajcie Panowi i proszę mnie pod nieobecność nie wycyckać z firmy.
                                                  • mariuszg2 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 14:52

no to Romek ciagniemy do setki...ej siup! razem!
                                                  • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 14:58
                                                    a co ja mam za bizness w setce?
                                                    przyjdzie jakas sixa i się szarogęsi ja juz nic nie piszę, zadna setka:P
                                                  • mariuszg2 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 15:12
                                                    no ale sixa robi to dla Ciebie... daj spokoj... no to po maluchu...rozchodniaka w takim razie...ciach?
                                        • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 12:45
                                          taaa z trąbą on demand:P
                                  • lepian4 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 15:10
                                    Moja pochwa pozno dzis wroci do domu.
                                    • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 16:14
                                      byle trzeźwa była.
                                      • mariuszg2 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 16:16
                                        kto ma być trzeźwy?
                                        • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 16:31
                                          eeeeee :)
                                          właścicielka
                                          • mariuszg2 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 16:35
                                            aaaa ta...kuźwa...wszyscy tu zapie..alamy na nia a ta hla...pasozyt jeden.....krwiopijcza bestia...spojrz na romka...przeciez on ledwo zipie chlopina....tak go zajechała
                                            • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 18:14
                                              on jest wytrwały zawodnik.
                                              do triathlonu trenuje pewnie:)
                                              • mariuszg2 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 18:25
                                                to nie dla mnie ;) jestem krótkodystansowcem :0)
    • mariuszg2 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 10:51
      prawdziwy mężczyzna? Nie mam pojęcia...nie znam...może mój dziadek...ale on zszedłbył...poza tym za jego czasów obchodzono dzień kobiet...wtedy szedł w pole topić marzanne w rowie
      • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:27
        teraz też można obchodzić dzień kobiet.
        wężykiem najlepi.
    • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 10:56
      Ohoho, przyjszła i swoje zasady tu wprowadza.
      O prawo do offtopów walczyliśmy i go nie oddamy! Wersja już nas nie kasuje, six_a tym bardziej nie da rady!
      • mariuszg2 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 10:57
        daj spokoj z ta wersja...wczoraj tak kasowala na fk ze szok....
        • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:05
          A co mnie fk obchodzi? Poza tym ja ją lubię. A że cięła, od tego jest. I dalej domagam się dla niej miejsca w naszym biznesie. Stanowczo.
          • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:07
            lizuska:P
            • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:08
              Maminsynek.
              • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:09
                córeczka tatusia:P
                • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:10
                  córeczka Mariusza jak się okazało.
                  • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:11
                    a to tylko mamusia może wiedzieć;P
                    • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:14
                      Twoja? Romek no nie gadaj, że jesteśmy rodzeństwem, przecież po ślubie jesteśmy!
                      • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:18
                        a moja skąd? a wiadomo czy to nie kazirodztwo? i co teraz?
                        • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:23
                          No nic, ostatecznie najważniejsze jest uczucie. Gdzie walentynka dla mnie?
                          • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:27
                            no uczucie też zaraz po zdrowiu, aaa leży koło konfitur:P
                            • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:32
                              To weź przynieś. Konfitury też weź jeśli łaska. Będzie walentynkowa uczta.
                              • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:36
                                ale to Ty wiesz gdzie leżą konfitury? strajk tak pisał
                                • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:41
                                  No dobra, zgubiłeś walentynkę, trudno, niech będzie ta wyrafinowana bielizna.
                                  • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:41
                                    a jaki rozmiar?:P se se se
                                    • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:54
                                      zbok
                                      • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:57
                                        jeśli już to fetyszysta:P
                                        czyli nie da się spełniać postanowienia noworocznego:(
                                        • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 12:01
                                          Dla chcącego nic trudnego.
                                          A fetysz masz bieliźniany czy rozmiarowy?
                                          • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 12:04
                                            staram się ale same kłody pod nogi:(
                                            "fetysz" to jedynie określenie użyte w celu wyjaśnienia niepoprawnego użycia słowa zbok:P a nie poczuwam się
                                            • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 12:23
                                              pochwy raczej.
                                              Czyli tak normalnie, po bożemu? No nie wiem, nie wiem. Tego nawet wyrafinowana bielizna nie uratuje.
                                              • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 12:44
                                                a wyrafinowana to jaka? taki pajacyk z odpinaną klapą z tyłu?;P
                  • mariuszg2 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:13
                    a matka? kto jest Twoja matka? to musiałbyś jakiś króki i bardzo namiętny romans gdzieś w delegacji
            • ultimate.strike Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:12
              > lizuska:P

Ona tylko wie, gdzie leżą konfitury. :)
              • mariuszg2 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:14
                podobno gdzieś koło wiednia....
              • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:14
                a gdzie leżą?
              • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:15
                Strajk, witam. Wiem,wiem i robotę Ci załatwiłam.
                • mariuszg2 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:20
                  nie toleruje w mojej firmie kolesiostwa...Pan Strajk jest bardzo kompetenta osoba w i wybitnym fachowcem w swoim zawodzie (PiJar) dowiódł tego niejednokrotnie zwlaszcza w pojedynkach slownych z niejaka kalllka... niuczciwa konkurencja z Chin...
                  • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:47
                    Jakaś mała obsesja widzę. Opowiedz nam o tym. Wszytko zostanie w rodzinie.
                    • mariuszg2 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 12:15
                      Nie moge... takie rzeczy mowie tylko rodzinnemu lekazrowi...Dr Drejfus czy jak mu tam
                      • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 12:24
                        Księgowa się odnalazła. Zajm się dziewczyną. Okazuje się, że na premię zasłużyła.
                        • mariuszg2 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 13:43
                          Nic mi o Tym nie wiadomo...póki co to ja o tym tu decyduje...
                          • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 14:17
                            Trzyma się tatko tego stołka...
                            • mariuszg2 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 14:23
                              choc na kolanka...poczuj go choc przez chwile...kiedys zajmiesz moje miejsce
          • mariuszg2 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:09
            jak to dalej? pierwsze słysze.... Ty jakas roszczeniowa jestes.... moze bys wtreszcie cos od siebie dała...ciagle tylko roszczenia...a to zrob ze mnie prezesa a to pozbadz sie ksiegowej a to wersja.... jeszcze cos?
            • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:12
              Tato, martwię się o Ciebie. Demencja już chyba. Przeca już postulowałam wersję na bramkarza.
              Księgowej nigdy nie chciałam się pozbyć, ona sama do pracy nie przyszła.
              Ode mnie było pomysł zarobkowania, bo ty tatuniu nie myślisz byznesowo i tylko niewinne zabawy chciałeś organizować.
              • mariuszg2 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:17
                no i na bramkarza sie zgodzilem bo uznalem ze to dobry pomysl....wiem moze to byl blad ze mialem cie za smarkule i nie dopuszcalem do glosu w waznych dla firmy sprawach ale bez przesadyz ta demencja...zaczynasz mowic jak matka (ktokolwiek to jest)...a ksiegowa to zmanipulowałas.... musiałem kobiete pocieszać po fajrancie.... to cud ze chce jeszcze z nami pracowwac...musisz sie przelamac i potraktowac ja jak czlonka naszej rodziny
                • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:25
                  Ależ tarktuję, tato, słowo honoru. Ale ona ciągle nieobecna. Tylko po godzinach z tatą. Bądźmy profesjonalni. Albo się dziewczyna bierze do roboty, albo selavi, jak to mówią.
                  • mariuszg2 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:31
                    bardzo prosze mnie nie stawiaj pod sciana...zablokuje sie w sobie .... a musimy byc profesjonalni...jak slusznie zauwazylas (heh moja krew!)
                  • slottka.ja Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:54
                    no co Wy tak skaczecie po wątkach, rozeznać się nie idzie
                    a ja siedzę w tych papierach i ankiety zbieram,
                    no zawalona robotą jestem, tyle ofert....;))
      • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 10:59
        pewnie przekupstwo jakieś było. doniosę komu trzeba.:)
        • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:06
          I ty Brutusie przeciwko wersji. No pięknie. Jak będziesz donosi to możesz mi przy okazji jakąś fuchę załatwić w gazecie?
          • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:17
            niestety, donoszę anonimowo.
            a jaką fuchę byś chciała?
            • nudzimisie_strasznie Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:29
              Naprawdę czuję się na siłach na redaktorka. Badania amerykańskich naukowców mam w jednym palcu. O albo taki tekst kiedyś był o ciuchach kobiecych co to się facetom nie podobają. To takie coś by mnie interesowało, dam radę. No ale donosisz anonimowo...
              • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 12:29
                ja myślę, że oni to kiedyś docenią i sami zaproponują. bo inaczej to świnie by byli:)
                taki talent!
    • koham.mihnika.copyright Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:16
      prawdziwy M nalal sobie i polowicy spora lufe czerwonego. On - klika, sprawdzajac, co tez pryszczate chca wiedziec, a pani domu w kuchni i przed tv. Byly mile slowa na powitanie oraz sms od dziecka. Poza tym, nic. Siksinska, z takimi ankietowanymi, to ty matury nie zrobisz, sorki.
      Jakbys potrzebowala korepetytora od statystyki, daj znac, gdzie cie mozna zasstac?
      Ja wole z gory w dol i z powrotem.
      Nie zapomnij wstawic swego wzorca - jak TY sie dzisiaj udzielasz? Naukowo.
      Kto cie oblapil i uczuciem obrzucil?
      • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:23
        > jak TY sie dzisiaj udzielasz? Naukowo.
        > Kto cie oblapil i uczuciem obrzucil?
        no ja to liczę walentynki dzisia, to nie mam na nic więcej czasu
        :)
      • mariuszg2 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:25
        ot święte słowa...drogie Panie mamy pierwszego klienta...sixa zajmiesz sie Panem?
        • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:29
          nopszesz się nie rozerwę.
          lista jest
          społeczna;)
          • mariuszg2 Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:33
            rozumiem siksa ale obsadzasz stolik nr1 zarezerwowany tylko dla naszych prajm klientow...wiesz ze ja tam sadzam tylko debeściary...sixa....jak sie postarasz masz u mnie extra bonusa ;) no idź popraw szminke i do roboty...
    • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:39
      własnie facet a radi(u)o powiedział, że dziś są walentynki i sobie kupujemy wyrafinowaną bieliznę???????o co kaman?
      • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:41
        może taka?

https://andyandadrian.files.wordpress.com/2009/01/tena.jpg
        • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:43
          przepszam, bo może to jest niejasne, a nawet troszku ciemne.

https://static.wirtualnemedia.pl/media/images/TenaLady_reklama.jpg
          • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:44
            to się do wyrafinowanych stringów nosi?
            • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:48
              ta, w komplecie z nietrzymaniem:)

są takie problemy poważnie, pamiętaj o tem, jak spotkasz kobietę:)
              • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 11:51
                ee to pewnie sejmowe lobby producentów pieluchomajtek i stringów
                • six_a Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 12:25
                  nowy cykl: kobiety i ich sekrety
                  ;)
                  • s.romeczek Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 12:46
                    tena ladies secrets w skrócie
    • masher Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 13:13
      znaczy sie jak dzien cechu tynkarzy obchodza faceci? rano zjadlem ciastko, wypije teraz herbate i zjem pozniej obiad, pozniej cos sie porobi, zje kolacje, cos sie porobi, sie idzie spac. jakbym mial z kim obchodzic to moze i bym jaka kolacje upichcil, upiekl cos i ladnie podal. zreszta pewnie bylby to jeden z wielu dni w ktorych bym piekl, gotowal i podawal do stolu... a tak to ogolnie mam to w d i dogadzam sobie :D
      • yuyia Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 13:17
        to jest prawdziwy mężczyzna !
        • slottka.ja Re: Mężczyzna i walentynki 14.02.12, 13:31
          yuyia napisała:

> to jest prawdziwy mężczyzna !

Taki to skarb, nie mężczyzna!
    • six_a Re: yes, 100:) 14.02.12, 16:13
      101 tak naprawdę.
      • wersja_robocza Re: yes, 100:) 14.02.12, 18:25
        Kongraty.;)
        • mariuszg2 Re: yes, 100:) 14.02.12, 18:31
          to romka zasluga...jemu sie naleza
          • wersja_robocza Re: yes, 100:) 14.02.12, 18:52
            Etam. Matką sukcesu jest Sika.:cool:
            • wersja_robocza Re: yes, 100:) 14.02.12, 18:52
              Zjadłam sy.
              • mariuszg2 Re: yes, 100:) 14.02.12, 19:03
                no tak...
      • zetka50 masz 15.02.12, 16:04
        six_a napisała:

> 101 tak naprawdę.
        >
        114
        Alleluja :D
    • wygraj150 Re: Mężczyzna i walentynki 15.02.12, 15:23
      Wygraj nagrodę o wartości 150 zł! Zagłosuj w naszym konkursie na Facebooku. Obejrzyj filmiki, zostań fanem i wylosuj zestaw kosmetyków samochodowych!
      www.facebook.com/MobilneMyjnieParowe?sk=app_203351739677351
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka