martinsam1 21.12.13, 16:25 bo te dzisiejsze niby kobiety to tez jakby faceci , klócą się z nami , chcą nami rządzić dzis związek z kobietą to tak jak związek z kolegą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie.mam.20 nie boj nic, rzuca przed swietami 22.12.13, 00:16 odrzuty z eksportu oraz towar z wystawy. :P Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.uwodziciel Re: Dzis kobiet już nie ma 21.12.13, 17:34 martinsam1 napisał(a): > bo te dzisiejsze niby kobiety to tez jakby faceci , klócą się z nami , chcą na > mi rządzić > dzis związek z kobietą to tak jak związek z kolegą Daj spokój. Każdą kobietę trzeba zdominować, wtedy się uspokajają. Nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak silny facet może wpłynąć na wewnętrzną równowagę tych emocjonalnych wulkanów. Marudząc na pewno nie będzie partnerem dla kobiety, tylko co najwyżej irytującą koleżanką. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Dzis kobiet już nie ma 21.12.13, 17:39 jesteś pewny że każda da się zdominować? Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.uwodziciel Re: Dzis kobiet już nie ma 21.12.13, 19:32 Raczej tak. Oczywiście mogą być wyjątki, z niezwykle silną osobowością, ale tutaj trudności z dominacją mogą raczej wynikać ze stosunkowo słabych charakterów obecnych mężczyzn. Z dominacją jest podobnie jak z samochodem służbowym. Dopóki pracownik zasuwa komunikacją miejską, to jest wrogiem samochodów, które korkują centrum miasta. Daj mu służbowe auto na kilka dni i nagle okaże się, że zrobił się zbyt wymagający na jazdę tramwajem czy autobusem. Z kobietami jest tak samo. Mogą się zarzekać, że nigdy, że nikomu... I kiedy właściwy facet robi sobie z nich dywanik, to okazuje się, że to uwielbiają. I jest jeszcze jedna rzecz. Kobiety są jak lwice. To, że lew potrafi je zdominować nie znaczy, że byle zajączek nie zostanie przez nie rozszarpany bez mrugnięcia okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
basiastel Re: Dzis kobiet już nie ma 21.12.13, 21:08 I lepiej nie zakładaj wątków pod dramatycznym tytułem "dziś kobiet już nie ma", bo kobiety nie lubią takich wrzucających wszystkich kobiet do jednego worka, skarżących się facetów. Poczytaj sobie odpowiedzi jakie dostaje michael_praed - specjalista od takich wątków (seksista na dokładkę). Strasznie po kobietach jedzie, uważa, że mężczyźni powinni kobietom pokazywać, kto tu rządzi. Nie ma kobietom nic do zaoferowania, ale szuka pięknej, mądrej, czułej, kochającej, troszczącej się o niego. Najczęściej dostaje odpowiedzi typu "spier....j" Dlatego zamiast narzekać, zachowuj sie jak meżczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Dzis kobiet już nie ma 24.12.13, 14:52 to nie był dramatyczny tytuł ale taki żeby zwrócił na siebie uwagę tak jak spotyka się w bulwarówkach Odpowiedz Link Zgłoś
asfo Re: Dzis kobiet już nie ma 23.12.13, 15:38 Kolejny dominator - gawędziarz. :] Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.uwodziciel Re: Dzis kobiet już nie ma 23.12.13, 20:54 asfo napisała: > Kolejny dominator - gawędziarz. :] A skąd akurat Ty o mnie to wiesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.uwodziciel Re: Dzis kobiet już nie ma 23.12.13, 22:41 asfo napisała: > Poznaję po wszechwiedzy. Och mój drogi, czyżbyś naprawdę wierzył, że tylko skończony idiota z wiedzą ograniczoną do minimum może być prawdziwym samcem alfa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
asfo Re: Dzis kobiet już nie ma 24.12.13, 10:45 Niedokładnie. Twierdzę, że jeśli ktoś twierdzi, że wie wszystko o wszystkich (np. że wszyscy mali chłopcy kochają grać w piłkę) to znaczy, że nie zdaje sobie sprawy z ogromu własnej niewiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Dzis kobiet już nie ma 26.12.13, 23:41 Zdolnosc do uogolniania jest ponoc cecha wybitnie bystrych ludzi .To talent umiec uchwycic slabe zwiazki tworzace regule w masie pozornie niespojnych elemntow .Bowiem w kazdym zbiorze jest podzbior ok 50% oscylujacy woko sredniej arytmetycznej zbioru .Reszta to jest wielka roznorodnosc Tak wiec to te 50% nadaje pewna ceche zbiorowi .Patrz krzywa Gausa ! Twoj argument wiec jest nietrafiony. Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.uwodziciel Re: Dzis kobiet już nie ma 26.12.13, 23:54 speedboat8 napisał(a): > Zdolnosc do uogolniania jest ponoc cecha wybitnie bystrych ludzi .To talent um > iec uchwycic slabe zwiazki tworzace regule w masie pozornie niespojnych elemnt > ow .Bowiem w kazdym zbiorze jest podzbior ok 50% oscylujacy woko sredniej ary > tmetycznej zbioru .Reszta to jest wielka roznorodnosc Tak wiec to te 50% nadaj > e pewna ceche zbiorowi .Patrz krzywa Gausa ! > Twoj argument wiec jest nietrafiony. No dzięki. Miałem nadzieję, że zgodnie ze statystyką musi tu być przynajmniej jeszcze jeden facet, myślący podobnie jak ja ;) Mi samemu nie wypadało się bronić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asfo Re: Dzis kobiet już nie ma 28.12.13, 02:26 Że zacytuję SU "Każdą kobietę trzeba zdominować". A teraz zjeżdżamy do 50%. Co by sugerowało że pozostałe 50% kobiet albo dominuje nad swoimi partnerami, albo przynajmniej pozostaje na poziomie równorzędnym. Trzeba by też uwzględnić te, które udają zdominowane w celu osiągnięcia korzyści - np. materialnych. Aczkolwiek to i tak wszystko tylko takie pogadywanie - no chyba że masz jakieś rzetelne wyniki badań do przytoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Dzis kobiet już nie ma 03.01.14, 20:03 Jak zerkniesz na krzywa Gausa to zobaczysz ze o cechach zbioru decyduje wlasnie owe 50% skupione wg sredniej arytmetycznej zbioru.Reszta to albo ekstrema albo "wszystko jest mozliwe" To wszytsko jest mozliwe zas ma warosc 50/50 na plus lub minus wiec mozna zalozyc ze Wszystkie kobiety trzeba zdominowac odnosi sie do cirka 75 % ,Reszta zas to wielka niewaidoma .To Natura tak steruje nasza biologia wiec nie miej pretensji do czlowieka :) Odpowiedz Link Zgłoś
madame_charmante dziś już nie ma bystrych mężczyzn :) 06.01.14, 16:06 ... takich, którzy są w stanie dostrzec, że choć to on jest głową rodziny, to kobieca szyja nim kręci.. :) wasi dziadkowie, panowie i lepiej się znali na dominowaniu, i na radzeniu sobie z faktem, że rzeczywiste zdominowanie w większości wypadków jest niemożliwe.. :)..nie trzeba bowiem się kłócić, szarpać,dowodzić sobie czegokolwiek w dyskusjach ..wystarczy panowie -i tak własnie robią często kobiety -pozwolić mu wierzyć, że rządzi...i robić swoje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: dziś już nie ma bystrych mężczyzn :) 06.01.14, 17:33 Skomplementuje cie :) Jestes naprawde madra szyja :) Problemem jest nie to ze nie ma bystrych facetow ,bo tych zawsze bylo tyle ile trzeba ,w kazdej genracji bo tak ksztaltuje nas Natura ale ze wspolczesny kapitalizm wyciska z facetow wszystko co wartosciowe jak cytryna a ochlapy wypluwa.Faceci sie pogubili w tempie zycia ,kobiety zreszta tez :).Nie ma czasu na tygodniowe zaloty ,uwodzenie.Dzis wszystko jest szybkie i pozorne ! Tu nalezy szukac winowajcy ze prawdziwych kobiet i prawdziwych facetow juz nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Dzis kobiet już nie ma 26.12.13, 23:26 Seryjny! popieram cie w calej rozciaglosci !;) Nie jestes sam !;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Czy seryjny to speedboat 27.12.13, 18:47 czy też wam obu niewłaściwe bajeczki opowiadano? Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.uwodziciel Re: Czy seryjny to speedboat 27.12.13, 23:59 maitresse.d.un.francais napisała: > czy też wam obu niewłaściwe bajeczki opowiadano? Jeszcze mi daleko do odpisywania sobie na własne posty :D Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Czy seryjny to speedboat 03.01.14, 20:06 Ja jako speedboat oswiadczam ze do swej wiedzy doszedlem wlasnym wysilkiem i przy pomocy wielu kobiet sluzacych jako material eksperymentalny .Nie wypowiadam sie za kolege Odpowiedz Link Zgłoś
sermina77 Re: Dzis kobiet już nie ma 14.01.14, 22:45 wow:))) dawno tak się nie uśmiałam..dywanik? naprawdę? Z tym samochodem to prawda ale co ma to wspólnego z kobietą?:))))))) eh trochę pomogę... Kobiety są różne, tak jak różni są mężczyźni. Jedne są delikatne i szukające ochrony, inne waleczne, te poszukują partnera a nie rycerza, są też głupiutkie, prostackie, kiczowate...albo eleganckie, mądre...oraz te neutralne, które zachowują równowagę między byciem partnerką, mamą i pracownikiem. Jest nas, kobiet pełen wachlarz:) Do wyboru do koloru;) Dywanik?... zakładam, że pan skarżący się na dzisiejsze kobiety , żalił się na brak porozumienia z kobietami...może Pan poszuka w innej puli skoro dotychczasowa nie odpowiada? Może dobrym pomysłem byłoby zmiana otoczenia? To tylko sugestia...A może Pan nie szuka Partnerki tylko nowego dywanika? :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio a kto ci k... karze wchodzic z nimi w zwiazki ? 21.12.13, 23:22 bo mnie zupelnie wystarczaly miec z nimi RELACJE i UKLADY. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: a kto ci k... karze wchodzic z nimi w zwiazki 22.12.13, 09:35 czym się rożni uklad i relacja od związku? ja nie lubię się do Kobiet umizgiwać mówie do nich w prostych żolnierskich słowach: 1.podobasz mi się lub zakochalem się w Tobie 2.spotkajmy się na kawie /w restauracji 3.spacer w parku /po srodmiesciu/po galerii handlowej (można jej kupic fajny ciuch) 4. wieczór U Niej lub u mnie 5. wyznanie chcę z Tobą byc Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.uwodziciel Re: a kto ci k... karze wchodzic z nimi w zwiazki 22.12.13, 10:03 Może dlatego masz złe doświadczenia z kobietami, że grasz wyłącznie według swoich zasad. Oczywiście nie jest to złe, ale być może brak Ci charyzmy, aby przekonać innych, że warto się do Twoich zasad stosować. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: a kto ci k... karze wchodzic z nimi w zwiazki 22.12.13, 18:12 martinsam1 napisał(a): > czym się rożni uklad i relacja od związku? wszystkim. tym, ze babie niczego nie obiecujesz , a nawet nie sugerujesz i nie uzalezniasz sie od niej uczuciowo. - na pytanie - czy Ci sie podobam ? odpowiadasz - tak. a na pytanie - czy mnie kochasz ? odpowiadasz: - sam nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: Dzis kobiet już nie ma 22.12.13, 12:49 Jak przyciągasz wciąż ten sam typ kobiet to problem jest po Twojej stronie;) Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Dzis kobiet już nie ma 22.12.13, 12:57 ciągle ten sam tzn jaki wg Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: Dzis kobiet już nie ma 22.12.13, 13:07 No jeśli piszesz wątek, że teraz to już nie ma fajnych kobiet. Że tylko takie co się kłocą, walczą i przypominają kolegów to znaczy, że tylko z takim typem kobiet masz do czynienia. Bo oczywistym jest, że kobiety są różne. I jest wiele takich, które nie są kolegami i nie chcą walczyć ze swoim partnerem. Kwestia tylko taka-czemu przyciągasz czy widzisz tylko te niefajne. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Dzis kobiet już nie ma 22.12.13, 16:08 ano rzeczywiscie bardzo ciekawe jest Twoje spostrzeżenie:) muszę dokonać autopsychoanalizy:) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais A kiedy wymarły? Proszę podać datę 27.12.13, 18:48 Z dokładnością do dnia, a co sobie będę żałować. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
asfo Re: Dzis kobiet już nie ma 23.12.13, 15:37 Znaczy się, koniec świata już blisko. Kobiet nie ma, dzieci też nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Dzis kobiet już nie ma 24.12.13, 09:33 no ja uważam że takich kobiet dominujących jest dzisiaj większość ,przynajmniej w wielkich miastach Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Dzis kobiecych kobiet już nie ma... 24.12.13, 16:25 martinsam1 napisał(a): > no ja uważam że takich kobiet dominujących jest dzisiaj większość > ,przynajmniej w wielkich miastach to za ladnie powiedziane i zbyt je nobilitujace... ja bym powiedzial brutalniej: - WYCWANIONYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kmiotek Re: Dzis kobiet już nie ma 25.12.13, 19:20 Człowieku, kompletna sierota jesteś, boisz się kobiet i skomlesz jak szczeniak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Dzis kobiet już nie ma 25.12.13, 20:49 Nie chyba sie nie boje, tylko podobno kiedys byly bardziej posluszne:), dzis zeby zdobyc i utrzymac kobiete trzeba sie duzo nameczyc:) i nastresowac:),ze to nie jest jak automat ze jej funduje extra kolacje i kupuje jej extra kreacje i juz ma sie kobiete na stale Odpowiedz Link Zgłoś
karol.kmiotek Sierota 26.12.13, 10:22 Nie umiesz zdobyć kobiety, wiesz, ze wiele z nich przerasta Cie intelektualnie i Cie to przeraża. Wolałbyś, żeby były głupie i posłuszne, bo wtedy nawet taka niemota jak Ty mogłaby być panem i władca. Kup sobie psa, one zwykle sa posłuszne, ale nawet z psem trzeba umieć sobie poradzić... Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Sierota 26.12.13, 11:27 no bo stałe zabawianie bajerowanie kobiet jest nudne a też jak zagadujesz pierwszą drugą dwudziestąpiątą i nic to dalej ci się już odechciewa szukać wystarczy ci panna rączka i żona wodka jedna kobieta powiedziała mi najwyzszy komplement: że sam jestem jak kobieta:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Sierota 26.12.13, 23:53 No i masz odpowiedz dlaczego... Bo one szukaja samcow ! z wladza ,majetnych i perfekcyjnych kochankow a przy tym takich co nie pozwola sie zagadac :) i okazuja kobiecie generalnie pogarde co je automatycznie sprowadza do roli zabiegajacych.Facet ma byc wyzwaniem dla kobieyty ! ustawicznym wyzwaniem,jak Sfinks.!Takich one kochaja bo wciaz sa niepewne swojej pozycji u jego boku.Zwoc uwage jakich fajne dziewczyny maja palantow u swego boku! bo oni maja ten"pawi ogon" ktorego ci brak:)Zaloz sobie kapelusz w kratke, getry,okulary koloru teczy a najlepiej zegarek co wciaz blyska fleszowym swiatelkiem i juz bedziesz mial ich na peczki:) To markiz de Sade napisal ze w kazdym zwizku musi byc Pan i Niewolnik:) Prezmysl to ! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Ojej, speedboat, ale masz wizje 27.12.13, 17:57 To z dyskoteki w Pipkach Dolnych? Jestem powalona. Fleszowe światełka to nie były modne 20 lat temu? Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Ojej, speedboat, ale masz wizje 28.12.13, 21:37 Malo znasz swoja plec :) to nawet w Warszawce dziala .Na poczatek ! :) Mozna zamiast fleszowych swiatelek blysnac tez zegarkiem z nietypowym "cyferblatem " ,czymkolwiek ! byle blyskalo :)! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Co masz na myśli przez 28.12.13, 21:58 speedboat8 napisał(a): > Malo znasz swoja plec :) to nawet w Warszawce dziala Warszawkę? Bo ja mieszkam w Warszawie. Miasta Warszawka nie znam, a do warszafki nie należę. Więc grzeczniej proszę. Tak, u nas też są panie, na które to działa. Szkopuł w tym, że jest ich niewielki procent. Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Co masz na myśli przez 29.12.13, 06:07 Tak myslisz ? :) Na kazda kobiete dziala blyskotka! Niewielka,dyskretna ale blyskotka :).Moga to byc spinki do mankietow , do krawata ,sygnet,zegarek,czy kolczyk w uchu :).Zawsze intryguja was ! Zastanow sie ! Dlaczego lubicie diamenty!?I znowu odwolam sie do mojej ulubionej psychologii ewolucyjnej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Nie wiem, nie lubię brylantów 29.12.13, 17:01 W ogóle nie noszę biżuterii. Zapytałam też drugiej kobiety, specjalnie dla ciebie - nie podniecają jej szczególnie, spokojnie przeżyje bez nich, no chyba że wyjątkowo piękny. Ale też podobają nam się wyjątkowo piękne np. konie, psy, obrazy, ubrania - a jako żywo one nie błyszczą. Brylanty najlepszym przyjacielem kobiety? A po co mi to? Ani lokata kapitału, ani powiernik. Co, pogadam sobie z brylantem o swoich problemach? Wolę dobrych znajomych. Nie błyszczą, zapewniam. :-PPPP Psychologia ewolucyjna, aaaa, to wiem, myśl typu "w głębi duszy siedzimy na drzewach". Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Ale jaki sygnet? 29.12.13, 17:07 Bo może nie wiesz, ale sygnet pierwotnie nie do błyszczenia służył. :-PPPP Tylko zupełnie do czegoś innego. A mężczyźni po co noszą sygnety i łańcuchy? Aaaa, dla nas. Oni ich nie cierpią, nie? :-PPPP Bo jak zobaczę taki sygnet, to śmiechem zabiję. Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Ale jaki sygnet? 03.01.14, 20:11 Dokladnie ! Dla was.To jest robal na ktory sie lapiecie :)Przykuwa wasza uwage jak u sroki :) Ja osobiscie nie znosze kolczykow w uchu u faceta .Dla mnie to gay ale ostanio kupilem sobie gdy moja obecna dziewczyna zapytala : a dlaczego nie przekujesz sobie ucha? fajnie bys wygladal !Seksownie ! Wiec kupilem sobie srebrny,piracki kolczyk i poddalem sie torturze jaka jest przeklucie jednego ucha :) i wygladam jak gay ale niech jej bedzie !Jestem bogatrzy o wiedze ze kobiety uwielbiaja blyskotki ! Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Ale jaki sygnet? 03.01.14, 20:52 Albo te kolczyki u Ciebie ta moze taki fetysz Twojej dziewczyny:)? Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Ale jaki sygnet? 04.01.14, 09:52 Nie sadze !Ona lubi po prostu blyskotki :).Lubi sie obwieszac srebrem bo blyszczy,zakladac okulary na pol twarzy bo zwracaja uwage i generalnie lubi wszystko co odbija refleksy swietlne lub jest krzykliwe w kolorze.Zreszta nie perwsza taka,przyzwwyczailem sie do tego.A ucho przekulem sobie czesciowo o bylem ciekawy jak mnie bedzie odbierac.Nie pomylilem sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ojej, speedboat, ale masz wizje 28.12.13, 23:21 >to nawet w Warszawce dziala .Na poczatek ! :) nie oglądaj tyle łorsoł szor, bo ci resztki mózgu wywieje. Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Ojej, speedboat, ale masz wizje 29.12.13, 06:24 Nie wiem o czym piszesz .Lubie tylko filmy popularno -naukowe :) a w Warszawce mam pare znajomych i i czesto tam bywam wiec dziele sie obserwacjami. Zreszta ,Warszawka czy inne city w Polszy co za roznica ?! Kobiety sa wszedzie takie same .Tzn maja wbudowany ten sam zestaw narzedzi do selekcjonowania facetow : wladza, kasa i erotyka .Zawsze na ktorys haczyk mozna ja wylowic :) lub na zestaw mieszany :) bedacy kombinacja narzedzi prostych .Wbrew pozorom jestescie dosc proste w potrzebach :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt no to jest klopot... bo z mezczyznami odwrotnie... 29.12.13, 07:28 speedboat8 napisał(a): Wbrew pozorom jestescie dosc proste w potrzebach :) kobiety sa proste w potrzebach, ale trudne w obsludze. z mezczyznami jest (zazwyczaj) odwrotnie... To nie moje , to Oscar Wilde. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ojej, speedboat, ale masz wizje 29.12.13, 11:50 >Wbrew pozorom jestescie dosc proste w potrzebach :) ty za to jesteś skomplikowany jak konstrukcja cepa. myśl sobie dalej tymi schematami, tylko dla swojego dobra, może ich nie publikuj, bo już tego nie zmażesz. Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.uwodziciel Re: Ojej, speedboat, ale masz wizje 29.12.13, 13:11 six_a napisała: > >Wbrew pozorom jestescie dosc proste w potrzebach :) > ty za to jesteś skomplikowany jak konstrukcja cepa. > myśl sobie dalej tymi schematami, tylko dla swojego dobra, może ich nie publiku > j, bo już tego nie zmażesz. > Six_a, wierzysz, że różnisz się od pozostałych trzech i pół miliarda kobiet? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
favorita33 Re: Ojej, speedboat, ale masz wizje 29.12.13, 13:42 faceta w minutę rozkłada się na czynniki pierwsze i mechanizm niezawodny.....do czasu....wyślij gościa np. po pomidory....zadzwoni ze sklepu jakie pomidory ma kupić? bo jedne są bardziej czerwone a drugie mniej......generalnie mężczyźni są do siebie bardzo podobni tak jak i kobiety.....ale ja jako kobieta nie lubię feministek....zachciało się równouprawnienia i teraz pracuję za błędy niedowartościowanych kobiet....o i to chciałam napisać...:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ojej, speedboat, ale masz wizje 29.12.13, 13:59 >zachciało się równouprawnienia i teraz pracuję za błędy niedowartościowanych kobiet.... przecież możesz się zwolnić i zostać utrzymanką. ani praca, ani posiadanie własnych dochodów nie są obowiązkowe. nawet feministka ci to potwierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ojej, speedboat, ale masz wizje 29.12.13, 13:54 > Six_a, wierzysz, że różnisz się w tym wątku nie oceniamy moich wierzeń, tylko ja oceniam wasze. tak się akurat złożyło. jak już przerobisz te trzy i pół miliarda, to pogadamy o różnicach i podobieństwach. Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.uwodziciel Re: Ojej, speedboat, ale masz wizje 05.01.14, 03:44 six_a napisała: > > Six_a, wierzysz, że różnisz się > w tym wątku nie oceniamy moich wierzeń, tylko ja oceniam wasze. tak się akurat > złożyło. jak już przerobisz te trzy i pół miliarda, to pogadamy o różnicach i p > odobieństwach. > > > Powiedz to samo astronom, którzy z obserwacji wybranych gwiazd wyciągają wnioski na temat całego wszechświata ;) Równie dobrze możesz postawić przede mną 100 różnych samochodów i pokazywać różnice. A moim zdaniem wszystkim mają silnik, koła, kierownicę i bagażnik i różnią się jedynie rozmiarem i wyglądem blachy. A w dodatku wszystkie służą do tego samego :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ojej, speedboat, ale masz wizje 06.01.14, 16:24 > w dodatku wszystkie służą do tego samego :) ludzie to nie przedmioty codziennego użytku ani nie zabawki. coś ci się pomyliło. ale nie bardzo chce mi się dociekać co, więc szkoda twojego wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy tylko teoretycznie. 07.01.14, 14:37 six_a napisała: > ludzie to nie przedmioty codziennego użytku ani nie zabawki. coś ci się pomyliło. tylko teoretycznie. bo praktycznie to spora czesc populacji traktuje pozostala czesc wlasnie jako przedmioty codziennego użytku i zabawki. - i ta konstatacja sluzy tylko stwierdzeniu "obiektywnego faktu" - czy jakos tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Nie no skąd, 3 i pół miliarda jest identyczne 29.12.13, 16:56 Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.uwodziciel Re: Nie no skąd, 3 i pół miliarda jest identyczne 05.01.14, 03:46 maitresse.d.un.francais napisała: > Koń jaki jest każdy widzi. Każdy jest niby inny, ale to wciąż jest koń. Z kobietami jest tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Nie no skąd, 3 i pół miliarda jest identyczne 12.01.14, 22:08 Powiedz to swojej mamusi, kucyku. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Za to wy jesteście jeszcze prostsi, tylko jedna 29.12.13, 17:02 dźwignia :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
zalosny.jestes Jedyne czego mu brak wg mnie... 29.12.13, 12:21 speedboat8 napisał(a): > Zwoc uwage j> akich fajne dziewczyny maja palantow u swego boku! bo oni maja ten"pawi ogon" ktorego ci brak:) to podatności na manipulację. Relacje palantów z cytatu powyżej skończą się natychmiast jeśli tylko trafnie ocenią swoją pozycję w związku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Sierota 26.12.13, 23:54 No i masz odpowiedz dlaczego... Bo one szukaja samcow ! z wladza ,majetnych i perfekcyjnych kochankow a przy tym takich co nie pozwola sie zagadac :) i okazuja kobiecie generalnie pogarde co je automatycznie sprowadza do roli zabiegajacych.Facet ma byc wyzwaniem dla kobieyty ! ustawicznym wyzwaniem,jak Sfinks.!Takich one kochaja bo wciaz sa niepewne swojej pozycji u jego boku.Zwoc uwage jakich fajne dziewczyny maja palantow u swego boku! bo oni maja ten"pawi ogon" ktorego ci brak:)Zaloz sobie kapelusz w kratke, getry,okulary koloru teczy a najlepiej zegarek co wciaz blyska fleszowym swiatelkiem i juz bedziesz mial ich na peczki:) To markiz de Sade napisal ze w kazdym zwiazku musi byc Pan i Niewolnik:) Przemysl to ! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Sierota 29.12.13, 11:46 > no bo stałe zabawianie bajerowanie kobiet jest nudne > a też jak zagadujesz pierwszą drugą dwudziestąpiątą i nic ożeń się z prostytutką. to rozwiąże wszystkie twoje problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Sierota 29.12.13, 11:50 Twoje rady są wyśmienite:) ps. oj sixo prostytutki tez stały sie wybredne ( a i tak przeważnie już mają chłopaków) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Sierota 29.12.13, 12:05 to straszne, nie wiem co napisać. zostaje jeszcze zakon. tam nie ma kobiet to i problemów więcej nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Sierota 29.12.13, 12:22 jesteś w końcu kobietą czy mężczyzną? bo jak mężczyzną, to raczej rozważaj opcję "mnich". Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Sierota 29.12.13, 12:25 no nie w zakonie jako mnichowi byłoby mi za nudno:) bo lubię czasem z braku stalej panienki wyskoczyć na panienki do agencji Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Sierota 29.12.13, 12:31 no i wchodzę do tej agencji i mowie dzien dobry niestetty muszę skorzystać z uroków jednej z pań a pani odpowiada :dlaczego niestety? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy masz jeszcze w zyciu jakies inne problemy ? 03.01.14, 18:49 poza tymi z kobietami i seksem ? np. finansowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: masz jeszcze w zyciu jakies inne problemy ? 03.01.14, 19:06 Nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Sierota 04.01.14, 10:02 Nie masz racji.Plec jak telewizor mozna nie uzywac ale trzeba miec :) wiec od plci sie nie ucieknie nawet idac do zakonu. Zakony zenskie to tez male piekielko kobiet :) Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Sierota 29.12.13, 23:10 a slyszalas o czyms takim jak "prostytucja malzenska " kotku :)? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Dzis kobiet już nie ma 26.12.13, 10:52 >ze to nie jest jak automat ze jej funduje extra kolacje i kupuje jej extra kreacje i juz ma sie kobiete na stale skąd ty czerpiesz te mądrości? z jakichś melodramatów z lat trzydziestych ubiegłego stulecia? zresztą z innych twoich postów wynika, że traktujesz kobiety jak fetysz. tylko i wyłącznie. więc nigdy nie stworzysz żadnego związku, chyba że z taką, która z kolei mężczyzn traktuje w taki sam sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Dzis kobiet już nie ma 26.12.13, 11:27 really ?naprawde why tak sądzisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Dzis kobiet już nie ma 26.12.13, 19:07 Sixo to nie kobiety sa dla mnie fetyszem ale ich ciuchy:) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio to wez je rozbierz. 27.12.13, 01:34 martinsam1 napisał(a): > Sixo to nie kobiety sa dla mnie fetyszem ale ich ciuchy:) to wez wsie je rozbierz. ale ciala pozostaw mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais To kup se ciuchy i powieś na wieszaku 27.12.13, 17:58 Następnie kontempluj. Może być na allegro, tanio ci wypadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Kiedyś były bardziej posłuszne z braku pieniędzy 27.12.13, 18:49 i praw. Jak ktoś jest pariasem, to musi siedzieć cicho. Same z siebie bynajmniej takie nie jesteśmy. Haha. Odpowiedz Link Zgłoś
przedsesja Re: Dzis kobiet już nie ma 30.12.13, 14:39 fuj, jeszcze tego brakowało, żeby facet kupował mi łachy!!! ale dobra kolacja - no czemu nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zalosny.jestes Ty też się zaczniesz bać jak jedna pani 29.12.13, 12:18 oświadczy Ci, że właśnie ma na Ciebie haka we własnym brzuchu a druga pani skaże Cię na dożywotnią niemal rentę w wysokości Twoich dochodów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Dzis kobiet już nie ma 26.12.13, 12:03 Myśle ze z kobietami jest tak jak z czekaniem na wigilijna- pierwsza gwiazdkę pierwsza na zawsze myli sie z miliardami następnych. Przenosnia, szanowny martini, ma to do siebie ze dociera dopiero gdy uzyje uczucia. Zaś Uczucie mierzymy poswieceniem własne ego. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Dzis kobiet już nie ma 27.12.13, 15:43 no jeż mam tak że jak widzę kobietę którą można się zainteresować ( a mało ktora mi się podoba) to sie zastanawiam czy to naprawde ta czy szukac jakiejs lepszej no i z drugiej strony trochę żal mi tracic wolność a z trzeciej strony jak widze atrakcyjna laske to troche strach zeby mnie nie olała i też sobie mysle że moze jednak nie startować do niej bo moze jednak Ona zasługuje na kogoś lepszego niż ja? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Zrobiles cos tak - ad hoc ? 27.12.13, 16:11 bo miales na to ochote ? a potem sie pomysli, czy to bylo sensowne, czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Dzis kobiet już nie ma 27.12.13, 17:46 Z takim podejsciem to nie masz chyba za wielu kobiet :) Kobiety uwielbiaja byc zaskakiwane.Licza sie pierwsze 3 sekundy! jak jej nie przypasujesz to cie oleje ! ale pociesze cie .Olewaja tak 99% facetow ,ale dla tego 1 procenta warto sie starac robic z siebie blazna ( w swoich oczach).Problem zaczyna sie potem.Poderwiesz ,zbalamucisz i jak ja utrzymac przy sobie :).Tu potrzebna wyzsza szkola jazdy :)Niedlugo bedzie mozna sie dyplomowac z tematu :jak utzrymac wspolczesna kobiete przy sobie aby nie utracic wiary w samego siebie i byc zdolnym do funkcjonowania we wspolczesnym wyscigu szczurow :) Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.uwodziciel Re: Dzis kobiet już nie ma 27.12.13, 18:07 speedboat8 napisał(a): > Z takim podejsciem to nie masz chyba za wielu kobiet :) Kobiety uwielbiaja byc > zaskakiwane.Licza sie pierwsze 3 sekundy! jak jej nie przypasujesz to cie olej > e ! ale pociesze cie .Olewaja tak 99% facetow ,ale dla tego 1 procenta warto si > e starac robic z siebie blazna ( w swoich oczach).Problem zaczyna sie potem.Pod > erwiesz ,zbalamucisz i jak ja utrzymac przy sobie :).Tu potrzebna wyzsza szkol > a jazdy :)Niedlugo bedzie mozna sie dyplomowac z tematu :jak utzrymac wspolczes > na kobiete przy sobie aby nie utracic wiary w samego siebie i byc zdolnym do fu > nkcjonowania we wspolczesnym wyscigu szczurow :) Uwodzenie kobiet jest dosyć proste. Przed kobietą wystarczy postawić szlaban, żeby natychmiast chciała go przekroczyć. Na przykład dziewczynie do 25 roku życia wystarczy powiedzieć, że z zasady nie wyrywamy tak młodych kobiet, ponieważ nie mają w starciu z nami żadnych szans. A poza tym dorosły facet powinien wiedzieć, jak emocjonalnie reagują tak niedoświadczone kobiety. Po takim oświadczeniu większość kobiet poświęci całą swoją energię, żeby udowodnić nam, że jest inaczej i że mogą nam dać to, czego chcemy. Tylko uwaga, jeżeli powiesz kobiecie po 40-stce, że nie podrywasz kobiet powyżej 35 roku życia to ten schemat nie zadziała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Taaa, uwodzenie jest proste 27.12.13, 18:50 a nie napisałeś, jak uwieść czterdziestkę. I proszę tu ad meritum, bez chamskich uwag co do wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.uwodziciel Re: Taaa, uwodzenie jest proste 28.12.13, 00:03 maitresse.d.un.francais napisała: > a nie napisałeś, jak uwieść czterdziestkę. > > I proszę tu ad meritum, bez chamskich uwag co do wyglądu. Nie napisałem, bo nie pasowało mi to do koncepcji wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Taaa, uwodzenie jest proste 28.12.13, 13:46 Ja napiszę. Czterdziestce mówi się - no dobra, choooodź tu ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Ja pytałam, jak UWIEŚĆ czterdziestkę 28.12.13, 16:24 a nie, jak się łaskawie zgodzić na bycie uwiedzionym przez czterdziestkę. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Ja pytałam, jak UWIEŚĆ czterdziestkę 28.12.13, 16:43 czterdziestki tez jeszcze mają mimo wszystko szanse na faceta:) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Ja pytałam, jak UWIEŚĆ czterdziestkę 28.12.13, 16:46 Martinsam, masz jeszcze jakieś odkrywcze myśli? Typu: Kolumb odkrył Amerykę? Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Ja pytałam, jak UWIEŚĆ czterdziestkę 28.12.13, 16:55 ano właśnie to nie jest pewne czy to rzeczywiscie kolumb odkrył amerykę? nic nie jest takie jak się wydaje:) jak w "Oczy szerokie zamknięte" Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Ja pytałam, jak UWIEŚĆ czterdziestkę 28.12.13, 16:58 martinsam1 napisał(a): > ano właśnie to nie jest pewne czy to rzeczywiscie kolumb odkrył amerykę? > nic nie jest takie jak się wydaje:) > jak w "Oczy szerokie zamknięte" szeroko zamknięte Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Ja pytałam, jak UWIEŚĆ czterdziestkę 28.12.13, 17:08 i dlatego właśnie życie jest fascynujące bo nic nie jest pewne nic nie jest dane raz na zawsze wszystko jest możliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Ja pytałam, jak UWIEŚĆ czterdziestkę 28.12.13, 17:06 Jej nie trzeba uwodzic ,bo w bajki nie wierzy! ale zaimponowac!( czyli napiac muskuly) bo jest w apogeum swej kobiecosci i wie co to samiec alfa :).Jak dostrzeze w tobie taki okaz pojdzie jak na rzez :) Nie zadaj abysmy zdradzali sekrety "jak zaimponowac 40latce" to tajemnica kuchni ;)Faktem jest ze podstawowa sprawa jest wywolac w niej takie przekonanie i ty o tym dobrze wiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Ja pytałam, jak UWIEŚĆ czterdziestkę 28.12.13, 17:11 zaimponować 40 stce? muskularna figura pełny portfel super fura , dom z ogrodem,jacht, domek letniskowy na Majorce i władza co najmniej taka jaką ma Putin Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Ja pytałam, jak UWIEŚĆ czterdziestkę 28.12.13, 17:12 czasami jak 40stka jest wyposzczona wystarczy jako taka figura i pachące meskością cialo Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Ja pytałam, jak UWIEŚĆ czterdziestkę 28.12.13, 18:05 martinsam1 napisał(a): > zaimponować 40 stce? > muskularna figura > pełny portfel > super fura , dom z ogrodem,jacht, domek letniskowy na Majorce > i władza co najmniej taka jaką ma Putin _________________________ Ja się nie znam :P (ale się wtrącę ;) ) -z takimi "atrybutami" to raczej do dwudziestki również możesz startować ;). Przy czterdziestce to pewnie trzeba by było jeszcze coś dorzucić ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
asfo Re: Ja pytałam, jak UWIEŚĆ czterdziestkę 30.12.13, 13:21 W przypadku 40-tki należy ten dom notarialnie przepisać, oraz zapewnić, że nie będzie w nim na stałe Twojej matki. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Ja pytałam, jak UWIEŚĆ czterdziestkę 04.01.14, 22:33 Cyniczne jestescie ale moje doswiadczenie wskazuje ze tak samo dajecie sie zbajerowac jak 16tki.:) Wystarczy ze zobaczycie goscia co was zafascynuje! Niewazne czym! ale by mial to "cos" jak same sie przyznajecie :).A to cos to nic innego jak bycie samcem alfa! aroganckim,proznym i czasami chamowatym ! no i przy tym potrafiacym sie wam podlizac :)ale bez przrsady i juz macie mokre majtki :) ! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Taaa, uwodzenie jest proste 28.12.13, 16:25 > > Nie napisałem, bo nie pasowało mi to do koncepcji wypowiedzi. > Dobra, wypowiedź już puściłeś, to napisz teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.uwodziciel Re: Taaa, uwodzenie jest proste 28.12.13, 22:21 maitresse.d.un.francais napisała: > > > > > Nie napisałem, bo nie pasowało mi to do koncepcji wypowiedzi. > > > Dobra, wypowiedź już puściłeś, to napisz teraz. Dobrze, napiszę Ci to, ale pod warunkiem, że najpierw mi wyjaśnisz, po co Ci ta wiedza? Jeżeli tylko po to, żeby ze mną polemizować to sobie daruję, bo jako kobieta masz zapewne mgliste pojęcie o uwodzeniu kobiet :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Taaa, uwodzenie jest proste 28.12.13, 22:23 > > Dobra, wypowiedź już puściłeś, to napisz teraz. > > Dobrze, napiszę Ci to, ale pod warunkiem, że najpierw mi wyjaśnisz, po co Ci ta > wiedza? A pomyśl, pomyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.uwodziciel Re: Taaa, uwodzenie jest proste 28.12.13, 22:30 maitresse.d.un.francais napisała: > > > > Dobra, wypowiedź już puściłeś, to napisz teraz. > > > > Dobrze, napiszę Ci to, ale pod warunkiem, że najpierw mi wyjaśnisz, po co > Ci ta > > wiedza? > > A pomyśl, pomyśl. Jesteś homoseksualna i chcesz zapolować na kobiety 35+? - Pozdrawiam, seryjny Tylko dla mężczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Taaa, uwodzenie jest proste 28.12.13, 22:43 > Jesteś homoseksualna i chcesz zapolować na kobiety 35+? O, na to bym nie wpadła. Dlaczego homoseksualna? Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.uwodziciel Re: Taaa, uwodzenie jest proste 28.12.13, 23:42 maitresse.d.un.francais napisała: > > > Jesteś homoseksualna i chcesz zapolować na kobiety 35+? > > O, na to bym nie wpadła. > > Dlaczego homoseksualna? Dlaczego? Bo po cóż innego byłaby Ci potrzebna rada, jak uwodzić dojrzałe kobiety? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Taaa, uwodzenie jest proste 28.12.13, 23:43 > > Dlaczego homoseksualna? > > Dlaczego? Bo po cóż innego byłaby Ci potrzebna rada, jak uwodzić dojrzałe kobie > ty? > Niestety pudło. Czynisz złe założenie - że pytam o radę. Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.uwodziciel Re: Taaa, uwodzenie jest proste 28.12.13, 23:49 maitresse.d.un.francais napisała: > > > > Dlaczego homoseksualna? > > > > Dlaczego? Bo po cóż innego byłaby Ci potrzebna rada, jak uwodzić dojrzałe > kobie > > ty? > > > > Niestety pudło. Czynisz złe założenie - że pytam o radę. Ja nic nie zakładam. Zapytałem Cię, po co Ci ta wiedza, a Ty zmuszasz mnie do domysłów. Zapytam jeszcze raz, po co Ci ta informacja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Taaa, uwodzenie jest proste 29.12.13, 06:14 Mysle ze z czystej baskiej ciekawosci. Kobiety sa jak sroki.Wszystko co" blyszczy " tzn wyronia sie z otoczonia wzbudza w nich chec posiadania :) To odnosi sie tez do facetow.RFacet wiec musi "blyszczec " aby wzbudzil chec posiadania w kobiecie.To odnosi sie w calej rozciaglosci do 40latek,bo one maja te ceche juz dobrze wdrukowana i wiedza ze bocian dzieci nie przynosi . Odpowiedz Link Zgłoś
asfo Re: Taaa, uwodzenie jest proste 29.12.13, 13:00 Chyba tylko takich, które z wiekiem nie zmądrzały. Błyszczące egzemplarze podobały mi się do ukończenia 25 lat. Teraz jak widzę takiego to od razu się zastanawiam jakie to poważne felery kryją się pod pozłotką - jakieś 80% tych efektownych mężczyzn na dłuższą metę nie nadaje się do niczego. Zresztą - jakby się nadawali, to byliby trwale zajęci. Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.uwodziciel Re: Taaa, uwodzenie jest proste 29.12.13, 13:07 asfo napisała: > Chyba tylko takich, które z wiekiem nie zmądrzały. Błyszczące egzemplarze podob > ały mi się do ukończenia 25 lat. Teraz jak widzę takiego to od razu się zastana > wiam jakie to poważne felery kryją się pod pozłotką - jakieś 80% tych efektowny > ch mężczyzn na dłuższą metę nie nadaje się do niczego. Zresztą - jakby się nada > wali, to byliby trwale zajęci. No tak, w przeciwieństwie do kobiet, większość mężczyzn jest po prostu beznadziejna, prawda asfo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asfo Re: Taaa, uwodzenie jest proste 30.12.13, 13:18 Ależ skąd. Np. mój mąż jest rewelacyjny. :-) Ja tylko sugeruję, że wartościowych partnerów do stałego związku należy szukać według innych kryteriów. Pracowitość, uczciwość, zdrowy rozsądek, właściwie ułożone priorytety życiowe itp. niekoniecznie korelują z atrakcyjnością towarzyską. Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Taaa, uwodzenie jest proste 30.12.13, 17:35 No! twoje bardzo rozsadne uwagi sa " wolaniem na puszczy" bo choc kobitki przyznaj ci racje to jak zagra chemia wybieraja atrakcyjnosc towarzyska 9 na 10:) .Gwarantuje jak znam zycie :) ! Odpowiedz Link Zgłoś
asfo Re: Taaa, uwodzenie jest proste 30.12.13, 18:00 Fakt, duża część moich znajomych jest po co najmniej jednym rozwodzie. Ale w przypadku mężczyzn jest to samo - wybierają jakieś panie zupełnie niedopasowane charakterem i potem narzekają, że olaboga jakie te kobiety złe... Nie wiem po co ludzie to robią. :P Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Taaa, uwodzenie jest proste 07.01.14, 23:09 Bo faceci potrzebuja seksu a kobiety milosci :) bardzo proste.Tak twierdzi psychologia ewolucyjna! :) I zawsze tak bedzie ! amen ! Odpowiedz Link Zgłoś
ada1214 Re: Taaa, uwodzenie jest proste 02.01.14, 10:51 Watek jest na glownej wiec wpadlam goscinnie. asfo napisała: > Chyba tylko takich, które z wiekiem nie zmądrzały. Błyszczące egzemplarze podob > ały mi się do ukończenia 25 lat. Teraz jak widzę takiego to od razu się zastana > wiam jakie to poważne felery kryją się pod pozłotką - jakieś 80% tych efektowny > ch mężczyzn na dłuższą metę nie nadaje się do niczego. Podpisuje sie! Jestem po 40 i jestem zakochana w swoim mezu juz od 12 lat, wiec na innych panow w ogole nie patrze, ale tak sie zastanawiam, gdybym byla szukajaca, to jakie cechy by mnie zainteresowaly? Hm, 1. zaradnosc, 2.zdecydowanie 3. wysokie morale 4. silny psychicznie 5. swiatopoglad zbiezny z moim 6. majacy dobra opinie i ceniony przez otoczenie 7. odpowiedzialny 8. z Cech fizykalnych- nie musi miec pieknego ciala, ale nie chuderlak, bo nie ma nic piekniejszego, niz wtulenie sie w szeroka piers, ktora jest murem przed zlym swiatem ;) Generalne: przeciwienstwo Piotrusia Pana. Facet ma byc jak skala, jak drzewo, stabilne, dajace poczucie bezpieczenstwa i ochrone. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Ludzie, piszcie po POLSKU!!!! 02.01.14, 17:21 Jakie, kurde, cechy FIZYKALNE??? sjp.pl/fizykalny Fizyczne, dziecko. Fizyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ada1214 Re: Ludzie, piszcie po POLSKU!!!! 02.01.14, 19:14 maitresse.d.un.francais napisała: > Jakie, kurde, cechy FIZYKALNE??? > > sjp.pl/fizykalny > Fizyczne, dziecko. Fizyczne. A moze poszukaj dokladniej w slownikach slonko, zamiast wyskakiwac jak Filip z konopii? A po poszukiwniach wroc i zdaj relacje :D Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Słonko 02.01.14, 23:59 w słowniku jest to właśnie i nie chce być nic więcej. A to, że tysiące ludzi nie umieją używać słów prawidłowo i efekty tego wychodzą ci w guglu, to nie moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.uwodziciel Re: Ludzie, piszcie po POLSKU!!!! 05.01.14, 03:31 ada1214 napisała: > maitresse.d.un.francais napisała: > > > Jakie, kurde, cechy FIZYKALNE??? > > > > sjp.pl/fizykalny > > Fizyczne, dziecko. Fizyczne. > > > A moze poszukaj dokladniej w slownikach slonko, zamiast wyskakiwac jak Filip z > konopii? > A po poszukiwniach wroc i zdaj relacje :D Nie masz racji. Użycie zwrotu "cechy fizykalne" w wypowiedzi Ady da się uzasadnić. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais O, następny mędrzec chiński 29.12.13, 16:22 Gdzie wasza męska logika, hę? Nie podpowiada wam najprostszego rozwiązania? Hi,hi. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Za to mężczyźni zdobywają wiedzę 29.12.13, 16:23 z powodów Poważnych i Naukowych. Mężczyzna, idąc na studia, idzie tam Zgłębiać Wiedzę. Kobieta - bo jako srokę interesuje ją wszystko, co się wyróżnia. Kompromitujecie się, kolego speedboat. Nie jesteście przypadkiem krewnym Ottona Weiningera? Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Za to mężczyźni zdobywają wiedzę 30.12.13, 17:58 Nie kopmpromituje sie ja tylko ty szanowna interlokutorko bo nie nadazasz za watkiem :). Co maja studia do podrywania?.Roznorodnosc motywow zdobywania wiedzy jest olbrzymia i trudno ja posegregowac wg plci Ja pisze o pewmej cesze u kobiet ktora wykorzystuja rozne "talenty towarzyskie" aby im namieszac w glowie :).Wlasciwie to nawet nie trzeba wysilku bo idac tym tropem "sroka" sama chwyta haczyk:).Nawet doswiadczona 40tka sie na to daje nabrac :) .Znowu odwolam sie do psychologii ewolucyjnej.Ostatnio znalzlem ciekawe spstrzezenie ze czlowiek rodzi sie z pewna konstrukcja psychiczna zwana natura.Kazdy czlowiek ma inna nature czyli pewna wdrukowana procedura zachowan a wychowanie jest tylko szata nalozona na nature. Ptoz natura kobiety jest bycie sroka :) bo wymog prokr4eacji niejako kieruja ja calu czas ku samcowi alfa ktory z natury wlasnie "blyszczy".Czesto jest to pozlotka ,lichej jakosci ale na pierwszy rzut oka blyszczy.Czasem trafiaja sie diamenty ale bardzo bardzo rzadko.!:) I ten wlasnie instynkt ( natura) kaze wam zwrocic na niego uwage.Wychiowanie( rzecz nabyta) moze podpowiadac cos innego ale i tak oko wasze tam powedruje gdzie blysk slonca sie lsni :) bo tak kaze wam wewnetrzny imperatyw. I tak sie to toczy dalej :)! ku finalowi tj wymioanie genow :) Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Za to mężczyźni zdobywają wiedzę 30.12.13, 18:10 Dodam ze owo"spostrzezwenie" ma ma solidne uzasadnienie empiryczne i zostalo juz przez swiat nauki przyjete za pewnik.Tak wiec rodzimy sie zdeterminowani przez wymiane ,na slepo genow :) .Oczywiscie wychowanie,doswiadczenie nabyte ma swoja wartosc ale zawsze w sytuacjach ekstremalnych natura daje znac o sobie ,pomimo nabytego doswiadczenia :). Mozna wiec ujac ze zachowanie ludzkie jest zdeterminowane procedurami z ktorymi sie juz rodzimy,jestesmy wiec zaprogramowani. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Jak często bywasz w sytuacjach ekstremalnych? 30.12.13, 21:56 Tak cię tylko zapytam. Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Jak często bywasz w sytuacjach ekstremalnych? 31.12.13, 01:26 Bardzo czesto:) ! taka mam prace !Za to dostaje pieniadze :) aby narazac zycie swoje i innych ale jakos mi to wychodzi wiec moge sobie powymieniac poglady z kobitkami na tym forum.Z moimi kobietami sie kocham ale nie prowadze debat swiatopogladowych .Ani one chca ani ja chce :).Natomiast bawi mnie szeptanie im do ucha roznych wulgaryzmow i obserwacja jak sie podkrecaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Nie wiem, co robisz z "twoimi" kobietami 31.12.13, 16:55 (kupiłeś je na rynku?), ale co mnie to obchodzi? Są głupie baby, które nie chcą dyskutować o świecie. Takich widać szukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Glina? 16.01.14, 09:05 Czy to malo zawodow jest gdzie ludzie sie narazaja aby inni mogli sobie spokojnie pobelkotac na forum Gazety?:) Nie zdradze ci co robie bo nie o to tu chodzi.Wymieniamy poglady a nie zyciorysy.Podejrzewam ze nie potrafisz rozmawiac bez wycieczek osobistych,dyskredytujacych oponenta jako osobe a nie jego argumenty.Niezbyt to ladna cecha i swiadczy o skomplikowanym charakterze, nie sklaniajacym do nawiazania blizszych relacji.Ja sznuje przebojowe kobiety ale uciekam od takich jak ty,jedna juz mialem i ucieklem :) w wolnosc.:) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Popłuczyny Weiningera 30.12.13, 21:55 Nie dość, że wtórne, to jeszcze bez polotu. Nie nadążam, aha, bo ty tak mówisz. Speedboat ma rację, a jak jej nie ma, to patrz punkt 1. Kobieta jest sroką, a jak nie jest, to patrz punkt 1. Odpowiedz Link Zgłoś
speedboat8 Re: Popłuczyny Weiningera 31.12.13, 09:33 Nie robia na mnie wrazenia nazwiska "autorytetow ".Na ogol zawsze podpieraja sie dorobkiem wczesniejszych autorytetow :) a wiec nie robia rewolucji w mysleniu. Cenie sobie za to oryginalnosc i niebanalnosc myslenia . Nie uwazam ze mam absolutna racje. Jak na razie tezy Psychologii Ewolucyjnej sa teoria.Co prawda najbardziej spojna i przemawiajaca do rozsadku ale teoria.Dluga droga do jej 100% potwierdzenia,niemneij ze wszystkich panujacych teorii jest to najbardziej udokumentowana i oparta na racjonalnych i namacalnych dowodach teoria.Mozna smialo zaryzykowac ze parwdodpodobnie bedzie panowala przenastepne stulecia w mniej lub bardziej niezmienionej formie .Moze detale sie zmienia ale ogoolna koncepcja raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Popłuczyny Weiningera 31.12.13, 16:53 speedboat8 napisał(a): > Nie robia na mnie wrazenia nazwiska "autorytetow ".Na ogol zawsze podpieraja si > e dorobkiem wczesniejszych autorytetow :) a wiec nie robia rewolucji w mysleni > u. To dowodzi, że dzieła autorytetów znasz jedynie ze słyszenia i nieznane ci jest zjawisko reinterpretacji myśli poprzednika. :-PPP Cenie sobie za to oryginalnosc i niebanalnosc myslenia . Czytaj: własne myśli speedboata? > Nie uwazam ze mam absolutna racje. Jak na razie tezy Psychologii Ewolucyjnej s > a teoria. Czyli jednym słowem - niby to teoria, ale słuszna i basta. Zdaniem speedboata. Ergo dyskusja jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Jakiego wrażenia? 31.12.13, 16:54 Uważasz, że wyszukuję nazwiska w necie, żeby ci zaimponować? Po prostu czytając posty doznałam skojarzenia z twórczością pana W. Za to nie czytałam np. Junga. Ale ty też nie. :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Aha, tak przy okazji 31.12.13, 18:12 "wysoce niebanalne i oryginalne myśli" też z reguły nie bywają niczym nowym. Jeśli ci się wydaje, że autorytet ściąga z drugiego autorytetu, za to Kowalski wpada na pomysł, na który jeszcze nikt nie wpadł od zarania dziejów, to zasadniczo się mylisz. Na ten wysoce niebanalny i oryginalny pomysł wpadły przed nim miliony Kowalskich, Szmidtów, Duboisów, a jeszcze wcześniej Zbyszków z Czarnkowa, Jagienek z Gniezna, a nawet starożytnych Egipcjan i Egipcjanek. Oczywiście możesz napisać, że skoro na pomysł wpadło tyle osób, zapewne jest on dobry, ale tę tezę łatwo obalić. Odpowiedz Link Zgłoś