Dodaj do ulubionych

Kiedy mężczyznę zaczyna denerwować żona

18.08.22, 14:32
Poproszę o wypowiedzi Panów przede wszystkim. Jakiś czas temu, już będzie to rok, związałam się z mężczyzną, który ma żonę i dzieci. Sama mam męża. Na początku zaczęło się niewinnie ale potem nasza relacja się roziwinęla, zakochaliśmy się w sobie ale wiedzieliśmy że nie możemy nic zmienić ze względu na dzieci i brak perspektyw na zmianę. Po jakimś czasie on powiedział że coś się w nim zmieniło z mojego powodu, i żona go zaczęła denerwować. Chciałby być ze mną ale....wiadomo:( Co to oznacza że żona go denerwuje? Kiedyś powiedział na nią że gestapo w domu i musi kończyć , nie mogę z nim pisać w domu bo ona zagląda do telefonu. Nie chce mu też robić lodzika, anala, często sama coś postanawia. Co się dzieje w mezczyznie kiedy właśnie takie coś mówi, że zaczyna go denerwować żona? Czy to może zmieniać go tak że zapragnie być ze mną?
Obserwuj wątek
    • obrotowy gdy mężczyznę zlosci żona - bierze sobie kochanke 19.08.22, 23:22
      ale to nie znacza, ze zrobi sobie z niej NOWA zone.

- bo nie jest juz idiota.
    • leszekk1234 Re: Kiedy mężczyznę zaczyna denerwować żona 06.11.22, 12:13
      może pragnąć być z tobą
    • immanuell85 Re: Kiedy mężczyznę zaczyna denerwować żona 16.11.22, 20:06
      Ty lepiej zapragnij odrobiny przyzwoitości i rozstań się z mężem.
    • ninja777 Re: Kiedy mężczyznę zaczyna denerwować żona 25.11.22, 09:49
      Jak minie mu zauroczenie Tobą to żona przestanie denerwować. Niestety tak to jest w romansach... Kochanki są fajne póki są kochankami ale pożniej w życiu codziennym wychodzi często, że jednak z żoną było lepiej.
      • obrotowy Re: Kiedy mężczyznę zaczyna denerwować żona 07.12.22, 10:38
        ninja777 napisał:

> Jak minie mu zauroczenie Tobą to żona przestanie denerwować.

- nieprawda. nawet jam mu to zauroczenie minie, to problemy z zona nie znikna.

Niestety tak to jest w romansach... Kochanki są fajne póki są kochankami ale pożniej w życiu codz
        > iennym wychodzi często, że jednak z żoną było lepiej.

wcale nie lepiej - tylko inaczej.
        dochodzi sie do wniosku, ze po co zamieniac "problemowa" zone na inna kobiete rownie "problemowa" ?
        • maszkaroni Re: Kiedy mężczyznę zaczyna denerwować żona 27.04.23, 17:18
          Andrzej P. powiedział:"kobiety nie zmienisz. Można tylko zmienić kobietę. Ale to niczego nie zmienia". W każdym razie tak to jakoś leciało.
          • nfresko234 Re: Kiedy mężczyznę zaczyna denerwować żona 27.04.23, 17:48
            maszkaroni napisał:

> Andrzej P. powiedział:"kobiety nie zmienisz. Można tylko zmienić kobietę. Ale t
            > o niczego nie zmienia". W każdym razie tak to jakoś leciało.
            A kto jest Andrzej P ? Bo to nie tak leci .
    • ravenheart2 Re: Kiedy mężczyznę zaczyna denerwować żona 10.12.22, 21:48
      żona go denerwuje bo przeszkadza w romansie ?
      • obrotowy zazwyczaj jest tak... 11.12.22, 13:43
        ravenheart2 napisał(a):
        > żona go denerwuje bo przeszkadza w romansie ?

zazwyczaj jest tak, ze denerwuje juz wczesniej (skoro mowil o niej "gestapo"...)

ale , gdy przeszkadza w romansie - to jasne, ze denerwuje jeszcze bardziej.
    • mav.2000 Re: Kiedy mężczyznę zaczyna denerwować żona 29.12.22, 12:47
      myślę, że żona go denerwuje bo wie, że on ma romans i mu w tym przeszkadza, miałem kiedyś romans i też mnie żona denerwowała, że nie mogłem swobodnie pisać maili, że nie chciała kochać się ze mną oralnie...nie wiem, czy to oznacza, że być z Tobą na stałe, tu sugeruję konkretną rozmowę z nim i ze swoim mężem
    • maszkaroni Re: Kiedy mężczyznę zaczyna denerwować żona 25.04.23, 12:52
      Mówi tak no bo co ci ma powiedzieć? A przecież ty właśnie to chcesz usłyszeć.
      • nfresko234 Re: Kiedy mężczyznę zaczyna denerwować żona 25.04.23, 14:46
        maszkaroni napisał:

> Mówi tak no bo co ci ma powiedzieć? A przecież ty właśnie to chcesz usłyszeć.
        ty khochesh seks ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka