Dodaj do ulubionych

Zatracony w uczuciu i niepewnosci

01.08.23, 06:22
Jak sobie z tym poradzic. Ja 36 o ona 22
Bedac na wakacjach poznalem piekna ,mloda i fantastyczna dziewczyne ktora jest w innym zwiazku na widok ktorej mocno zabilo mi serce i poczulem ze to jest prawdziwa milosc od pierwszego wejrzenia.Od poczatku znajomosci wysylala mi sygnaly ze jest mna zainteresowana / dotyk , spojrzenie, rozmowa , wspolnie spedzane cale dni.Po kilku dniach wyladowalismy w luzku choc za zgoda ze jest to tylko tylko jednorazowy sex Lecz bylo to calkiem cos innego ! Pocalunki , przytulanie dlugie rozmowy i spojrzenia , poznanie mojej rodziny a nawet slowa z jej ust ze moglaby sporowac byc z facetem starszym od siebie . Po tych kilku dniach powiedzialem jej ze sie w niej zajochalem i chcialbym sprobowac stworzyć z nia zwiazek przy czym nie zaprotestowala ale tez nie dala mi wyraznego sygnalu ze nic takiego nie mogloby miec miejsca . Wakcje sie skonczyly a ona dlaej mnie zwidzi mowiac ze nie jest pewna i ciagle sie zastanawia . Z dnia na dzien brakuje mi jej obecnosci jeszce bardziej i czuje ogromny smutek i zal ktory poteguje jeszce bardziej ! Nie moge sobie z tym poradzic i czuje ze sie zatracam . Dodam tez ze jestem facetem ktory jest juz po przejsciach i zostal juz kiedys zraniony przez kobiete leczac sie z tego przez kilka lat nie miesiecy . Szukam tu pomocy i porady jak sobie poradzic z tym bolem ktory teraz czuje i ktory narasta we mnie
Obserwuj wątek
    • tapatik Re: Zatracony w uczuciu i niepewnosci 18.09.23, 20:31
      Znajdź sobie inną. Ta ciebie zwodzi i trzyma jako drugiego.
    • six_a Re: Zatracony w uczuciu i niepewnosci 20.09.23, 23:00
      przecież ona pewnie nie myśli w ogóle o żadnym związku. zgłoś się, jak będzie miała 36.
      • mav.2000 Re: Zatracony w uczuciu i niepewnosci 21.09.23, 11:03
        zgadzam się, w tym wieku dziewczyna myśli o karierze, zabawie, zwodzi Cię, bo wie, że górą za rok będziesz mówił o potomstwie. Spotykałem się z taką, ona jeszcze studiach, ja już stała praca, jak zacząłem mówić tylko o wspólnym mieszkaniu, to szybko podziękowała za kontakt ze mną. Zapytaj ją wprost, co sądzi o wspólnym mieszkaniu, może nawet porusz temat dziecka,
        zobaczysz zerwie kontakt
    • obrotowy chlopie, bedac samemu po 30-tce... 04.10.23, 13:48
      20- to-latke bierze sie nie do zwiazku,

tylko do znacznie milszych i mniej odpowiedzialnych zabaw/zadan :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka