Dodaj do ulubionych

Niesamowicie sliczna aktorka w"strazniku teksasu"!

07.02.06, 23:29
ta czarna policjantka jest przesliczna..ludzie czy ktos oglada ten serial?gra
tam taka czarna długowłosa piękność która jest policjantką chyba i
wspólpracuje z norrisem...ostatnio jak zobaczylem ja to byłęm w szoku bo
niedość ze zjawiskowo sliczna twarz to jeszcze włosy i figura...masakra.kazdy
chyba sadzi to samo.

Obserwuj wątek
    • madziululka82 Re: Niesamowicie sliczna aktorka w"strazniku teks 07.02.06, 23:33
      też mi sie podoba.jest naprawde zjawiskowa.
      taka dziewczyna z marzeń chyba każdego faceta.
      gdy pierwszy raz jązobaczyłam to pomyslałam ze dałabym wiele by tak wyglądać .
      rzadko któa babka z tv wzbudza we mnie zachwyt ale ta ma w sobie 'to coś"..jest
      swietna i taka dziewczęca,ma naprawde sliczne włoski.
      • string_tony Re: Niesamowicie sliczna aktorka w"strazniku teks 07.02.06, 23:35

E tam tylko buraki oglądają Strażnika Texasu
        • madziululka82 Re: Niesamowicie sliczna aktorka w"strazniku teks 07.02.06, 23:51
          jakbys zobaczyl tą aktorke to byś spadł a nie mówil o burakach...to nie ta
          blondyna ale sliczna czarna pieknosc..niespotykana uroda..poprostu cudo nad
          cuda.jestem kobietą i nie lesbą ale podoba sie mi,...
          • nikita696 Re: Niesamowicie sliczna aktorka w"strazniku teks 08.02.06, 09:02
            z ta niespotykana uroda to troche presadzilas;D jest ladna ale jest tez tysiac
            innych kobiet rownie ladnych:)
    • kejcak Re: Niesamowicie sliczna aktorka w"strazniku teks 08.02.06, 00:07
      Ale mila niespodzianka, myslalem zanim zajrzalem, ze chodzi o Chucka ;]
    • d.blue fakt 08.02.06, 00:45
      www.wccma.com/images/niapeeples.JPG
      aketzu.net/~gorefield/images/babes/nia.jpg
      tiny.pl/mt3p
      tiny.pl/mt34
    • krecilapka Re: Niesamowicie sliczna aktorka w"strazniku teks 08.02.06, 07:34
      Nie widzialem "Straznika Teksasu" ani tej czarnowlosej pieknosci, wiec moze na
      filmie wyglada inaczej. Bo na zdjeciach to ona ma taka urode ktora moze sie
      podobac kobietom i romantykom. Ja wole takie ktorym ch..em z oczu patrzy :)
    • modrooka Re: Niesamowicie sliczna aktorka w"strazniku teks 08.02.06, 07:57
      Przykro mi, tylko Chuck Norris może ją obdarzyć względami a ty wogóle tak nie
      mów bo jeszcze Ci da z półobrotu
      • c.kapturek Re: Niesamowicie sliczna aktorka w"strazniku teks 08.02.06, 10:16
        hahahahahahaha
        • mimrek Re: Niesamowicie sliczna aktorka w"strazniku teks 08.02.06, 13:00
          przyznam ze na tych zdjeciach wyglada o wiele ,wiele gorzej..na filmie jest
          poprostu zajebista i tak szczuplutka ....taka harleyowa dziewczyna ..a te
          proste długie czarne włsoy przesliczne...
          • d.blue wrzuc w google i poszukaj sobie lepszych 08.02.06, 13:13
            a to twój ideał? sen-mara?
    • typowy_kark niesamowicie sliczna to jest taka blondynka 08.02.06, 20:51
      w serialu komediowym o policjancie w londynie (na tvn w porze 3 posilku leci). gra wspollokatorke glownego bohatera. nie przepadam za blondynkami, ale ta zdecydowanie rzadzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka