Dodaj do ulubionych

Czy można być szczęsliwym całe życie?

08.05.07, 09:41
A może można sie nauczyć być szczęśliwym mimo że ktoś płacze ,czy cierpi?
Obserwuj wątek
    • menk.a Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 09:44
      Nie. Szczęście to drobiazgi. Chwile. Momenty. Tylko tyle.

Szczęście to doskonałość w każdej dziedzinie życia. Da się osiągnąć taki stan?
      Nie wierzę.
      Nie wierzę w absolut;)
      • poprioniony Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 09:46
        A ja wierze w absoluta. W odpowiednich dawkach daje szczescie.
        • menk.a Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 09:48
          szczęście absolutne nawet.;)
          • grzech_o_1 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 09:58
            A na drugi dzień z rana po przebudzeniu ze szczęścia poabsolutnego?
            • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:01
              Trzeba poprawić by szzzęście wciąż trwało...
              • grzech_o_1 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:03
                'Trwaj chwilo trwaj' - gdzieś to już słyszałem.
                • menk.a Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:32
                  Faust Goethego;)
                  Hmmm jednocześnie: trwać w tej jednej, nawet wyjatkowej chwili zamykasz się na
                  inne fajne, ciekawe możliwości;)
                  • grzech_o_1 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:52
                    Tak mi się kojarzyło. Tam jeszcze chyba dochodzi - 'chwilo jesteś tak piękna'.
                    Człowiek chyba przezywa momenty tak wzniosłego oczarowania, ze pragnie by
                    chwila trwała wiecznie.

'Nie żałuj czasu na marzenia - to pojazd unoszący cię do gwiazd'.

Też nie pamiętam kto to powiedział. Ale zawarł prawdę.:)))
                    • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 11:26
                      to takie trochę depresyjne podejście - euforia chwilą...

to tak jak ludzie w depresji dwubiegunowej mają;)
                      euforia i hiperszczęście,wiara w to, że cały swiat należy do mnie
                      potem dół, w którym cierpią, bo bardzo chcieliby znowu być w stanie
                      euforii i za tym tęsknią...

takie popadanie ze skrajności w skrajność nigdy nie jest zdrowe dla psychiki

ja np zauwazyłam, że jak za bardzo się z czegoś ucieszę to zaraz to znika,
                      a jak podchodzę do czegoś bez nadmiernego entuzjazmu to pławię się w tym
                      o wiele dłużej...
                      • menk.a Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 11:43
                        tak gwoli ścisłości: jt psychoza dwubiegunowa przy czym depresja jt jednym
                        stanem, jedną skrajnością, a wspomniana euforia drugą;)
                        nazywa się psychozą maniakalno-depresyjną
                        • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 11:52
                          pl.wikipedia.org/wiki/Choroba_afektywna_dwubiegunowa
                          www.latona.pl/informacje,64.html
                        • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 11:53
                          nie wiem co chciałaś uściślać w tym co napisałam...
                          dół i euforia - wyraźnie napisałam, że to są skrajności
      • menk.a Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 09:50
        Ale to tylko wg mojej nieskromnej definicji.
        Jeśli ktoś ma inną, np. szczęście to suma nieszczęść, które go ominęły', a
        niczego sobie nie złamał, nic przykrego go nie spotkało, to... pewnie jt
        szczęśliwy...

To kwestia definicji.;)
        • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:18
          W sumie tak Jeśli bym zsumował wszystkie nieszczęścia jakie mogły by mi się
          zdażyć.to jestem naprawde szczęśliwy:):)
      • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 09:58
        A może można kupić szczęście?
        • grzech_o_1 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:02
          Kupić? Kupić, to chyba można buty na jarmaku.
          Na szczęście trzeba chyba ciężko zapracować w trudzie i znoju.
          Zresztą. Może Men_ka to wytłumaczy. Ma nawijkę do przeróżnych teorii.
        • grey_wolf Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:02
          Ja na przykład będę niesamowicie szczęśliwy kiedy kupię sobie np. Hondę VTX
          1800. Znaczy, że szczęście można kupić :P
          • grzech_o_1 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:05
            Taką maszynę? To koniec szczęścia. Kłopot tylko jak cholera.
            • grey_wolf Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:35
              ????????
              • grzech_o_1 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:54
                Po pierwsze, całodobowy strach że ukradną.
                • grey_wolf Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 13:03
                  no, to zależy gdzie mieszkasz :) Mi jeden ukradli, ale to się juz nie powtórzy :)
        • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:12
          :))) w tabletkach - prozak a w łagodniejszej wersji persen,
          ale szybko przestaje działać...
          jak dowiesz się gdzie mozna kupić szczęście to zarzuć namiary,
          kredyt w banku wezmę i piwniczkę opróżnię by mieć go na zapas ;)
          • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:22
            Taaa szcęscia trzeba szukać.Ale można go znaleźć w miłości:)
            • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:31
              Wg mnie bez miłości nie da się żyć ... miłość odwajemniona, oparta
              na uczciwości, lojalności, spokojna, bezpieczna to jest coś co dodaje
              skrzydeł i pobudza do działania na innych polach... bez miłości życie
              jest puste jak butelka po coli a jedyne co pozostaje to obojętne bujanie
              się na falach codzienności ...
              • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:42
                Zgadza sie bo jak można być szczęśliwy w pojedynke nawet wtedy gdy
                zaakceptujemy swoją samotność no chyba że jak się kocha własne towarzystwo,
                nikt nie ględzi nad uchem, nie bałagani..ale ja współczuję samotnym ,zwłaszcza
                w okresie świąt ale nie tylko.A miłości doznaje się bezpłatnie.I dlatego
                bardziej niż pieniędzy potrzebujemy miłości, bo dzięki niej można być
                szczęśliwym
                • menk.a Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:47
                  A wg mnie samotność to najgorsze, co może spotkać człowieka ;)
                  Nie mówię tu o byciu samemu, bo to zupełnie coś innego.
                • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 11:07
                  Wiesz, każdy ma swoje podejście, dla jednych szczęściem jest miłość
                  a inni wybierają samotność i sami przed sobą przekonali się,
                  że to jest dla nich właściwa droga...
                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 11:44
                    No niby tak ale myśle że samotni single zwał jak zwał sami się oszukują ze jest
                    im dobrze...
          • grzech_o_1 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:58
            Po znajomosci załatwię Ci bez oprocentowania i na bardzo niskie raty.
            Wiele przez lata jarmarków i bazarów odwiedziłem. Wszystko było do kupienia
            ale szczęścia ni najmniejsze deczko. Nigdzie. :)))))))))
        • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:23
          ja mogę Ci sprzedać, ale prztyczka w nos, za zadawanie głupich pytań:)
          chyba, że jednak mało Cię znam...
          • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:29
            Mnie znasz bardzo dobrze no Wiesz szczęścia nigdy za wiele nie jest im więcej
            tym lepiej można się nim podzielić z iinnymi
            • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:36
              coś w stylu "kup mi nową CKlasse a uczynię Cię szczęśliwym? :)
              przyznaję jest niezła...;)
              • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 11:45
                No fakt czy to znaczy ze mam Cie uszczęśliwić?
                • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 12:06
                  nowym samochodem?:) nie wiem, czy to jest wyjście....
                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 14:28
                    Eee tam samochodem ja inaczej uszczęśliwiam:):)
                    • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 14:35
                      i na to własnie liczę:)
                      • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 14:42
                        AAaa no widzisz i to mnie się podoba Bo ja lubie dawać szczęście radość i roz...
                        • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 14:52
                          roz..? co to może być? rozjaśnij mi troszkę:)
                          • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 15:00
                            .... kosz:):) a i jeszcze pare rzeczy..
                          • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 15:03
                            znaczy, że lubisz trafiać do kosza?:)
                            • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 15:10
                              Taaa zwał jak zwał...Można to i tak nazwać:)
                              • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 15:24
                                ale mówimy o sporcie tak?:)
                                • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 15:33
                                  Ta to też jest sport znaczy rekreacje ..znaczy tracenie kalari i do tego
                                  przyjemność...
                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 15:37
                                    dla mnie to brzmi jak reklama zajęć aerobiku :))
                                    • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 15:40
                                      TAaa zgadza się i teraz wypinamy bioderka w przód i w tył w przód i tył....A
                                      teraz stajemy w lekkim rozkroku i ....
                                      • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 15:55
                                        i do tego jaki fajny instruktor :)
                                        • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 15:58
                                          Mówisz o mnie? a dziękuje Ci Jesteś bardzo miła....
                                          • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 16:01
                                            ta, ale to tylko jedna z moich wad :))
                                            • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 16:02
                                              Jakich tam wad...
                                              • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 16:16
                                                ee..no np. mam zadarty i piegowaty nosek:)
                                                • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 09:02
                                                  No widzisz to dla mnie następna zaleta.
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 09:27
                                                    to co powiesz na lekko krzywe i kołkowate nogi?:)
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 10:02
                                                    Nie wygląd jest najważniejszy tylko wnetrze i dusza.
                                                    Ps.
                                                    A nogo widziałem i są super.
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 10:09
                                                    miałam nadzieję, że to napiszesz(oczywiście o duszy, nie o nogach, bo tu bym
                                                    polemizowała:))
                                                    miłego dnia
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 10:36
                                                    Miałaś co do mnie wątpliwości ? Przecież Wiesz co dla mnie jest
                                                    najważniejsze..:)
                                                    A co do nóg nie ma co poleizować wiem swoje.
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 10:48
                                                    hmmm...no w sumie to nie wiem :)
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 10:55
                                                    No to najwyższy czas się dowiedzieć i mnie poznać:):):)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:07
                                                    poczakemmoże najpierw, aż zjesz tę kolacje z kookardką i zasięgne u niej języka ;))
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:12
                                                    Tu sie nic nie ukryje..:) Ale chyba Kokardce nie odpowiada moja kuchnia...
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:17
                                                    > Tu sie nic nie ukryje..:) Ale chyba Kokardce nie odpowiada moja kuchnia...

no bo jakimiś potworami chcesz mnie nakarmić ;)
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:14
                                                    ulotne_piekno napisała:

> poczakemmoże najpierw, aż zjesz tę kolacje z kookardką i zasięgne u niej
                                                    języka
                                                    > ;))

sugerujesz, że z zazdrości urwiesz mi język ? ;))
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:16
                                                    eee....myślałam raczej o podpytaniu, nie gustuję w ozorkach:)
                                                    ale nie mogę obiecać, że będę grzeczna:)
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:19
                                                    ulotne_piekno napisała:

> eee....myślałam raczej o podpytaniu, nie gustuję w ozorkach:)
                                                    > ale nie mogę obiecać, że będę grzeczna:)

ja nie mam zwyczaju ani bić się o faceta ani się nim dzielić ;)
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:24
                                                    No to jak mam szykować tą kolacje?
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:27
                                                    jak masz szykować tę kolację... no nie wiem... przecież to faceci
                                                    są lepszymi kucharzami od kobiet ;)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:43
                                                    no to będziesz musiała odstąpic od reguły, bo, jeśli nie chcesz się dzielić, to
                                                    musimy rozstrzygnac spór siłą:))
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:01
                                                    ulotne_piekno napisała:

> no to będziesz musiała odstąpic od reguły, bo, jeśli nie chcesz
                                                    > się dzielić, to musimy rozstrzygnac spór siłą:))

ale będzie widowisko ;)
                                                    oj będą fruwały kokardki ... oj będą ... aż im i piękno uleci ;)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:12
                                                    ja już się właśnie rozgrzewam:)
                                                    tylko nie za włosy, dobra? bo mi te dopinane powyrywsz:)
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:34
                                                    ulotne_piekno napisała:

> ja już się właśnie rozgrzewam:)
                                                    > tylko nie za włosy, dobra? bo mi te dopinane powyrywsz:)

spoko... muszę uważać, żeby mi tipsy nie odpadły ;)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:47
                                                    kookardka napisała:

> ulotne_piekno napisała:
                                                    >
                                                    > > ja już się właśnie rozgrzewam:)
                                                    > > tylko nie za włosy, dobra? bo mi te dopinane powyrywsz:)
                                                    >
                                                    >
                                                    > spoko... muszę uważać, żeby mi tipsy nie odpadły ;)
                                                    >
                                                    dzięki, że to powiedziałas, bo ja o swoje też sie martwię:) od pukania w klawę
                                                    takie słabe już są:)
                                                    >
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:13
                                                    buszmen33 napisał:

> Miałaś co do mnie wątpliwości ? Przecież Wiesz co dla mnie jest
                                                    > najważniejsze..:)
                                                    > A co do nóg nie ma co poleizować wiem swoje.

że się tak wtrącę... nogi nieważne i tak idą na bok ;)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:26
                                                    niby nieważne, ale na coś trzeba najpierw złapać "ofiarę":))
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:29
                                                    nie na coś tylko czymś... opleć go nogami ;)))
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:34
                                                    Czy Wy coś czasem nie konbinujecie.?
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:35
                                                    > Czy Wy coś czasem nie konbinujecie.?

końbiniujemy ;)
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:37
                                                    Hehehe że jak? Wpadłem?
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:38
                                                    buszmen33 napisał:

> Hehehe że jak? Wpadłem?

a niby w co ? ;)
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:42
                                                    Aaa tak mi się wymsknęlo...jakoś...
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:03
                                                    buszmen33 napisał:

> Aaa tak mi się wymsknęlo...jakoś...

no brnij dalej... jak już powiedziałeś aaaa to teraz nie mów yyyy
                                                    tylko powiedz mmmm ;)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:45
                                                    nie, no skąd, gdzieżbysmy śmiały :)
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:36
                                                    Czyli mogę wszystko szykować ....To dobrze...
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:37
                                                    znaczy na kolację podasz "pyszne trójkąciki" ?
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:45
                                                    No właśnie Tak!!! no widzisz wiedziałem że można na Ciebie liczyć...:)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:44
                                                    to póżniej, najpierw musi w ogóle podejść:))
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:45
                                                    A co nie podejdę ? Będziesz kopać?:)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:46
                                                    no co Ty? będę oplatać...;))
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:54
                                                    A no to już nadchodze:):)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:13
                                                    buszmen33 napisał:

> A no to już nadchodze:):)
                                                    coś kiepsko Ci idzie..wyglądam za okno i nic :))
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:35
                                                    ulotne_piekno napisała:
                                                    > coś kiepsko Ci idzie..wyglądam za okno i nic :))

on pewnie od tyłu Cię zachodzi ;)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:46
                                                    jasna cholerka, no tego nie wziełam pod uwagę...dobrze, że siedzę:))
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:57
                                                    ulotne_piekno napisała:

> jasna cholerka, no tego nie wziełam pod uwagę...dobrze, że siedzę:))

załóż nogę na nogę, będziesz bezpieczniejsza :))
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:01
                                                    kookardka napisała:

>
                                                    > > jasna cholerka, no tego nie wziełam pod uwagę...dobrze, że siedzę:))
                                                    >
                                                    > załóż nogę na nogę, będziesz bezpieczniejsza :))
                                                    >
                                                    normalnie tak zacisnęłam kolana, że nic sie nie przedostanie :)
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:07
                                                    > normalnie tak zacisnęłam kolana, że nic sie nie przedostanie :)

Ty magnez jedz, bo Cię skurcz jakiś złapie ;)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:13
                                                    kookardka napisała:

> > normalnie tak zacisnęłam kolana, że nic sie nie przedostanie :)
                                                    >
                                                    >
                                                    > Ty magnez jedz, bo Cię skurcz jakiś złapie ;)
                                                    >
                                                    boję się wstać, żeby lecieć po ten magnez:)
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:14
                                                    to pokicaj ;)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:19
                                                    kookardka napisała:

> to pokicaj ;)
                                                    >
                                                    chyba raczej przepełznę;))
                                                    P.S. czuję banana dzisiaj jak nic :)
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:24
                                                    > P.S. czuję banana dzisiaj jak nic :)

:))))))))) odwróć się powoli i dyskretnie obejrzyj...
                                                    może Ci nogi zdrętwiały i to wcale nie jest banan ;)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:26
                                                    myślisz, że jakiś zaskroniec próbuje się przedrzeć?:)
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:04
                                                    ulotne_piekno napisała:

> to póżniej, najpierw musi w ogóle podejść:))

kolacja ma mi podejść ? ;)
                                                    już mi się wpisy mieszają, bo nie cytujecie ;)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:10
                                                    to po to, żebyś wysiliła szare komórki troche:))
                                                    a kolacja lepiej niech nie podchodzi, bo to się może skończyć katastrofą, a
                                                    raczej pawiem :))
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:37
                                                    ulotne_piekno napisała:

> to po to, żebyś wysiliła szare komórki troche:))
                                                    > a kolacja lepiej niech nie podchodzi, bo to się może skończyć katastrofą, a
                                                    > raczej pawiem :))

skoro juz poruszyłaś temat ptaszków... katastrofa będzie jak nielotem się
                                                    okaże ;)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:48
                                                    kookardka napisała:

>
                                                    > > to po to, żebyś wysiliła szare komórki troche:))
                                                    > > a kolacja lepiej niech nie podchodzi, bo to się może skończyć katastrofą,
                                                    > a
                                                    > > raczej pawiem :))
                                                    >
                                                    > skoro juz poruszyłaś temat ptaszków... katastrofa będzie jak nielotem się
                                                    > okaże ;)
                                                    >
                                                    bosszzzesz Ty nie myśl tak w ogóle:)
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:58
                                                    ulotne_piekno napisała:
                                                    > bosszzzesz Ty nie myśl tak w ogóle:)

samospełniająca się przepowiednia ? ;)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:02
                                                    kookardka napisała:

> > bosszzzesz Ty nie myśl tak w ogóle:)
                                                    >
                                                    > samospełniająca się przepowiednia ? ;)
                                                    >
                                                    ja tam nie wiem, ale buszmen coś zniknął, chyba się wystrachnął:))
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:09
                                                    schował się do jaskini i mysli, jak wyplątać się z tej kolacji
                                                    chyłkiem boczkiem ;)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:14
                                                    kookardka napisała:

> schował się do jaskini i mysli, jak wyplątać się z tej kolacji
                                                    > chyłkiem boczkiem ;)
                                                    >
                                                    myślisz, że go to przerosło?:)
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:17
                                                    wiesz... my się o niego bić chcemy i ustalić między sobą, która z nas
                                                    go "bierze" - zamiast dać mu wybrać... poleciał szukać innej łani,
                                                    na którą może sobie zapolować ;)
                                                    dlatego nie można się bić o facetów ;)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:20
                                                    kookardka napisała:

> wiesz... my się o niego bić chcemy i ustalić między sobą, która z nas
                                                    > go "bierze" - zamiast dać mu wybrać... poleciał szukać innej łani,
                                                    > na którą może sobie zapolować ;)
                                                    > dlatego nie można się bić o facetów ;)
                                                    >
                                                    cholerka, a tak chciałam Ci pokazać moje "sztuczki":) dobra, znajdę inny powód:)

• kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:25
                                                    Ty mi zaklęcia magiczne miałaś podesłać a nie jakimiś
                                                    sztuczkami mnie czarować ;)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:28
                                                    kookardka napisała:

> Ty mi zaklęcia magiczne miałaś podesłać a nie jakimiś
                                                    > sztuczkami mnie czarować ;)
                                                    >
                                                    zaklecia na razie kompletuje, będzie być długa lista tortur:))
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:40
                                                    Nieładnie tak obgadywać nieobecnego....A znam sposoby na rozluźźnienie więc
                                                    poradzę sobie z Tym zaciśniętymi nogami:)
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:44
                                                    oj tam zaraz obgadywać ;) tak sobie tęsknimy za Tobą i wspominamy Cię ;)
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:47
                                                    Musiałem wszysko przygotować...By było tak jak trzeba.
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:48
                                                    nykrycia syą ny dwie czy trzy osyby ?
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:52
                                                    Hmmmmm.....Starczy dla wszystkich,,,,:):)Aha nie mówiłem Ci Będzie też
                                                    muzyka..będą nam prezygrywac cyganie na skrzypkach:)
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:54
                                                    a już jadą wozy kolorowe z kazachstanu ? ;)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:49
                                                    buszmen33 napisał:

> Nieładnie tak obgadywać nieobecnego....A znam sposoby na rozluźźnienie więc
                                                    > poradzę sobie z Tym zaciśniętymi nogami:)
                                                    tam zaraz obgadywać...tylko tak sobie konwersujemy:)
                                                    co do rozluźniania, to ja od razu mówię, że nic nie "biorę". to mogłoby być
                                                    niebezpieczne dla otoczenia:)
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:53
                                                    > co do rozluźniania, to ja od razu mówię, że nic nie "biorę".

nie Ty jedna kochana... nie Ty jedna i zobacz jak to się potem kończy...
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=61997408
                                                    poza tym, kto tu kogo miał rozluźniac ;) hę ?
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:56
                                                    kookardka napisała:

> > co do rozluźniania, to ja od razu mówię, że nic nie "biorę".
                                                    >
                                                    > nie Ty jedna kochana... nie Ty jedna i zobacz jak to się potem kończy...
                                                    > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=61997408
                                                    > poza tym, kto tu kogo miał rozluźniac ;) hę ?
                                                    >
                                                    ja już sama nie wiem, co tu się dzieje:)
                                                    a co do brania, to Ty tylko o jednym...;))
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:58
                                                    branie i dawanie kojarzy mi się tylko z jednym ... jedynym ;)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 14:12
                                                    kookardka napisała:

> branie i dawanie kojarzy mi się tylko z jednym ... jedynym ;)
                                                    >
                                                    to własciwie całkiem prawidłowo:)
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:54
                                                    Nie musisz nic brać mam odpowiednie podejście wiem gdzie co i jak
                                                    dotknąć ,pomiziać pokiziać,by było dobrze
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:55
                                                    ciekawe tylko czy umiesz tę wiedzę wykorzystać w praktyce :)))
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:58
                                                    kookardka napisała:

> ciekawe tylko czy umiesz tę wiedzę wykorzystać w praktyce :)))
                                                    >
                                                    no jak nie chce, żebym brała, to zaczynam mieć wątpliwości:)))
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 14:01
                                                    > no jak nie chce, żebym brała, to zaczynam mieć wątpliwości:)))

(kurcze, weź, bo się znowu schowa- faceta trzeba pochwalić czasem)

ON NA PEWNO !!! wie jak wykorzystać wiedzę w praktyce... jeszcze
                                                    będziesz do niego krzyczała OCH MISTRZU !!...
                                                    a on do Ciebie OCH KRÓLOWO ;)
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 14:11
                                                    Taaa no prosze nawet scenariusz już jest..
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 14:13
                                                    kookardka napisała:

> > no jak nie chce, żebym brała, to zaczynam mieć wątpliwości:)))
                                                    >
                                                    > (kurcze, weź, bo się znowu schowa- faceta trzeba pochwalić czasem)
                                                    >
                                                    > ON NA PEWNO !!! wie jak wykorzystać wiedzę w praktyce... jeszcze
                                                    > będziesz do niego krzyczała OCH MISTRZU !!...
                                                    > a on do Ciebie OCH KRÓLOWO ;)
                                                    eee..ciekawe, skąd to wiesz...;))
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 14:22
                                                    > eee..ciekawe, skąd to wiesz...;))

bo ja wszystkowiedźma jestem ;) a to stary wyjadacz chleba jest ;)
                                                    nawet okruszki dojada i nic po sobie nie zostawi tylko
                                                    zapach i smak ... skórki ;))
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 14:31
                                                    Ja stary!!! wyjadacz ..no może z pewnym doświadczeniem Ale wciąż wrażliwy na
                                                    wdzięki kobiet ..
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 14:45
                                                    > Ja stary!!! wyjadacz ..no może z pewnym doświadczeniem Ale wciąż wrażliwy na
                                                    > wdzięki kobiet ..

no wiesz ... 33 lata to już nie przelewki ;)
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 14:59
                                                    no dziękuje Ci bardzo....
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:03
                                                    :))) polecam się na przyszłość ;)
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:06
                                                    Ale wtedy będe jeszcze starszy:):):)
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:07
                                                    :))) będziesz jak dobre wino ;)
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:13
                                                    A lubisz dobre wino:)::)
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:14
                                                    ja lubię:)
                                                    ale ONA pewnie też...:(
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:17
                                                    A no to dobrze to jeszcze troche poleżakuję:):):):)
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:15
                                                    buszmen33 napisał:

> A lubisz dobre wino:)::)

skąd wiesz ? ;)
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:19
                                                    Rozpoznaje dobre koneserki
                                                  • ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:14
                                                    kookardka napisała:

>
                                                    > no wiesz ... 33 lata to już nie przelewki ;)
                                                    >
                                                    no ja nie wiem, jeszcze tyle nie miałam:))
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:15
                                                    Co Wy mi tu sugerujecie? Heeee?
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:16
                                                    > Co Wy mi tu sugerujecie? Heeee?

że przez ręce jeszcze się nie przelewasz ;)
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:17
                                                    Hmmm ...co to ma niby ..znaczyć?
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:19
                                                    że nie jesteś mięciochem tylko twardziochem ;)
                                                  • buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:20
                                                    Aaa no to się wie:):)
                                                  • kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie?