buszmen33 08.05.07, 09:41 A może można sie nauczyć być szczęśliwym mimo że ktoś płacze ,czy cierpi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 09:44 Nie. Szczęście to drobiazgi. Chwile. Momenty. Tylko tyle. Szczęście to doskonałość w każdej dziedzinie życia. Da się osiągnąć taki stan? Nie wierzę. Nie wierzę w absolut;) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 09:46 A ja wierze w absoluta. W odpowiednich dawkach daje szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 09:48 szczęście absolutne nawet.;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 09:58 A na drugi dzień z rana po przebudzeniu ze szczęścia poabsolutnego? Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:01 Trzeba poprawić by szzzęście wciąż trwało... Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:03 'Trwaj chwilo trwaj' - gdzieś to już słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:32 Faust Goethego;) Hmmm jednocześnie: trwać w tej jednej, nawet wyjatkowej chwili zamykasz się na inne fajne, ciekawe możliwości;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:52 Tak mi się kojarzyło. Tam jeszcze chyba dochodzi - 'chwilo jesteś tak piękna'. Człowiek chyba przezywa momenty tak wzniosłego oczarowania, ze pragnie by chwila trwała wiecznie. 'Nie żałuj czasu na marzenia - to pojazd unoszący cię do gwiazd'. Też nie pamiętam kto to powiedział. Ale zawarł prawdę.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 11:26 to takie trochę depresyjne podejście - euforia chwilą... to tak jak ludzie w depresji dwubiegunowej mają;) euforia i hiperszczęście,wiara w to, że cały swiat należy do mnie potem dół, w którym cierpią, bo bardzo chcieliby znowu być w stanie euforii i za tym tęsknią... takie popadanie ze skrajności w skrajność nigdy nie jest zdrowe dla psychiki ja np zauwazyłam, że jak za bardzo się z czegoś ucieszę to zaraz to znika, a jak podchodzę do czegoś bez nadmiernego entuzjazmu to pławię się w tym o wiele dłużej... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 11:43 tak gwoli ścisłości: jt psychoza dwubiegunowa przy czym depresja jt jednym stanem, jedną skrajnością, a wspomniana euforia drugą;) nazywa się psychozą maniakalno-depresyjną Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 11:52 pl.wikipedia.org/wiki/Choroba_afektywna_dwubiegunowa www.latona.pl/informacje,64.html Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 11:53 nie wiem co chciałaś uściślać w tym co napisałam... dół i euforia - wyraźnie napisałam, że to są skrajności Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 09:50 Ale to tylko wg mojej nieskromnej definicji. Jeśli ktoś ma inną, np. szczęście to suma nieszczęść, które go ominęły', a niczego sobie nie złamał, nic przykrego go nie spotkało, to... pewnie jt szczęśliwy... To kwestia definicji.;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:18 W sumie tak Jeśli bym zsumował wszystkie nieszczęścia jakie mogły by mi się zdażyć.to jestem naprawde szczęśliwy:):) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 09:58 A może można kupić szczęście? Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:02 Kupić? Kupić, to chyba można buty na jarmaku. Na szczęście trzeba chyba ciężko zapracować w trudzie i znoju. Zresztą. Może Men_ka to wytłumaczy. Ma nawijkę do przeróżnych teorii. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_wolf Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:02 Ja na przykład będę niesamowicie szczęśliwy kiedy kupię sobie np. Hondę VTX 1800. Znaczy, że szczęście można kupić :P Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:05 Taką maszynę? To koniec szczęścia. Kłopot tylko jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:54 Po pierwsze, całodobowy strach że ukradną. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_wolf Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 13:03 no, to zależy gdzie mieszkasz :) Mi jeden ukradli, ale to się juz nie powtórzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:12 :))) w tabletkach - prozak a w łagodniejszej wersji persen, ale szybko przestaje działać... jak dowiesz się gdzie mozna kupić szczęście to zarzuć namiary, kredyt w banku wezmę i piwniczkę opróżnię by mieć go na zapas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:22 Taaa szcęscia trzeba szukać.Ale można go znaleźć w miłości:) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:31 Wg mnie bez miłości nie da się żyć ... miłość odwajemniona, oparta na uczciwości, lojalności, spokojna, bezpieczna to jest coś co dodaje skrzydeł i pobudza do działania na innych polach... bez miłości życie jest puste jak butelka po coli a jedyne co pozostaje to obojętne bujanie się na falach codzienności ... Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:42 Zgadza sie bo jak można być szczęśliwy w pojedynke nawet wtedy gdy zaakceptujemy swoją samotność no chyba że jak się kocha własne towarzystwo, nikt nie ględzi nad uchem, nie bałagani..ale ja współczuję samotnym ,zwłaszcza w okresie świąt ale nie tylko.A miłości doznaje się bezpłatnie.I dlatego bardziej niż pieniędzy potrzebujemy miłości, bo dzięki niej można być szczęśliwym Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:47 A wg mnie samotność to najgorsze, co może spotkać człowieka ;) Nie mówię tu o byciu samemu, bo to zupełnie coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 11:07 Wiesz, każdy ma swoje podejście, dla jednych szczęściem jest miłość a inni wybierają samotność i sami przed sobą przekonali się, że to jest dla nich właściwa droga... Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 11:44 No niby tak ale myśle że samotni single zwał jak zwał sami się oszukują ze jest im dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:58 Po znajomosci załatwię Ci bez oprocentowania i na bardzo niskie raty. Wiele przez lata jarmarków i bazarów odwiedziłem. Wszystko było do kupienia ale szczęścia ni najmniejsze deczko. Nigdzie. :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:23 ja mogę Ci sprzedać, ale prztyczka w nos, za zadawanie głupich pytań:) chyba, że jednak mało Cię znam... Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:29 Mnie znasz bardzo dobrze no Wiesz szczęścia nigdy za wiele nie jest im więcej tym lepiej można się nim podzielić z iinnymi Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 10:36 coś w stylu "kup mi nową CKlasse a uczynię Cię szczęśliwym? :) przyznaję jest niezła...;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 11:45 No fakt czy to znaczy ze mam Cie uszczęśliwić? Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 12:06 nowym samochodem?:) nie wiem, czy to jest wyjście.... Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 14:28 Eee tam samochodem ja inaczej uszczęśliwiam:):) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 14:35 i na to własnie liczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 14:42 AAaa no widzisz i to mnie się podoba Bo ja lubie dawać szczęście radość i roz... Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 14:52 roz..? co to może być? rozjaśnij mi troszkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 15:00 .... kosz:):) a i jeszcze pare rzeczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 15:03 znaczy, że lubisz trafiać do kosza?:) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 15:10 Taaa zwał jak zwał...Można to i tak nazwać:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 15:24 ale mówimy o sporcie tak?:) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 15:33 Ta to też jest sport znaczy rekreacje ..znaczy tracenie kalari i do tego przyjemność... Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 15:37 dla mnie to brzmi jak reklama zajęć aerobiku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 15:40 TAaa zgadza się i teraz wypinamy bioderka w przód i w tył w przód i tył....A teraz stajemy w lekkim rozkroku i .... Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 15:55 i do tego jaki fajny instruktor :) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 15:58 Mówisz o mnie? a dziękuje Ci Jesteś bardzo miła.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 16:01 ta, ale to tylko jedna z moich wad :)) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 16:02 Jakich tam wad... Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 08.05.07, 16:16 ee..no np. mam zadarty i piegowaty nosek:) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 09:02 No widzisz to dla mnie następna zaleta. Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 09:27 to co powiesz na lekko krzywe i kołkowate nogi?:) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 10:02 Nie wygląd jest najważniejszy tylko wnetrze i dusza. Ps. A nogo widziałem i są super. Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 10:09 miałam nadzieję, że to napiszesz(oczywiście o duszy, nie o nogach, bo tu bym polemizowała:)) miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 10:36 Miałaś co do mnie wątpliwości ? Przecież Wiesz co dla mnie jest najważniejsze..:) A co do nóg nie ma co poleizować wiem swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 10:48 hmmm...no w sumie to nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 10:55 No to najwyższy czas się dowiedzieć i mnie poznać:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:07 poczakemmoże najpierw, aż zjesz tę kolacje z kookardką i zasięgne u niej języka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:12 Tu sie nic nie ukryje..:) Ale chyba Kokardce nie odpowiada moja kuchnia... Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:17 > Tu sie nic nie ukryje..:) Ale chyba Kokardce nie odpowiada moja kuchnia... no bo jakimiś potworami chcesz mnie nakarmić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:14 ulotne_piekno napisała: > poczakemmoże najpierw, aż zjesz tę kolacje z kookardką i zasięgne u niej języka > ;)) sugerujesz, że z zazdrości urwiesz mi język ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:16 eee....myślałam raczej o podpytaniu, nie gustuję w ozorkach:) ale nie mogę obiecać, że będę grzeczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:19 ulotne_piekno napisała: > eee....myślałam raczej o podpytaniu, nie gustuję w ozorkach:) > ale nie mogę obiecać, że będę grzeczna:) ja nie mam zwyczaju ani bić się o faceta ani się nim dzielić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:24 No to jak mam szykować tą kolacje? Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:27 jak masz szykować tę kolację... no nie wiem... przecież to faceci są lepszymi kucharzami od kobiet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:43 no to będziesz musiała odstąpic od reguły, bo, jeśli nie chcesz się dzielić, to musimy rozstrzygnac spór siłą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:01 ulotne_piekno napisała: > no to będziesz musiała odstąpic od reguły, bo, jeśli nie chcesz > się dzielić, to musimy rozstrzygnac spór siłą:)) ale będzie widowisko ;) oj będą fruwały kokardki ... oj będą ... aż im i piękno uleci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:12 ja już się właśnie rozgrzewam:) tylko nie za włosy, dobra? bo mi te dopinane powyrywsz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:34 ulotne_piekno napisała: > ja już się właśnie rozgrzewam:) > tylko nie za włosy, dobra? bo mi te dopinane powyrywsz:) spoko... muszę uważać, żeby mi tipsy nie odpadły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:47 kookardka napisała: > ulotne_piekno napisała: > > > ja już się właśnie rozgrzewam:) > > tylko nie za włosy, dobra? bo mi te dopinane powyrywsz:) > > > spoko... muszę uważać, żeby mi tipsy nie odpadły ;) > dzięki, że to powiedziałas, bo ja o swoje też sie martwię:) od pukania w klawę takie słabe już są:) > Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:13 buszmen33 napisał: > Miałaś co do mnie wątpliwości ? Przecież Wiesz co dla mnie jest > najważniejsze..:) > A co do nóg nie ma co poleizować wiem swoje. że się tak wtrącę... nogi nieważne i tak idą na bok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:26 niby nieważne, ale na coś trzeba najpierw złapać "ofiarę":)) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:29 nie na coś tylko czymś... opleć go nogami ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:34 Czy Wy coś czasem nie konbinujecie.? Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:35 > Czy Wy coś czasem nie konbinujecie.? końbiniujemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:37 Hehehe że jak? Wpadłem? Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:38 buszmen33 napisał: > Hehehe że jak? Wpadłem? a niby w co ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:42 Aaa tak mi się wymsknęlo...jakoś... Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:03 buszmen33 napisał: > Aaa tak mi się wymsknęlo...jakoś... no brnij dalej... jak już powiedziałeś aaaa to teraz nie mów yyyy tylko powiedz mmmm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:45 nie, no skąd, gdzieżbysmy śmiały :) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:36 Czyli mogę wszystko szykować ....To dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:37 znaczy na kolację podasz "pyszne trójkąciki" ? Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:45 No właśnie Tak!!! no widzisz wiedziałem że można na Ciebie liczyć...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:44 to póżniej, najpierw musi w ogóle podejść:)) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:45 A co nie podejdę ? Będziesz kopać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:46 no co Ty? będę oplatać...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 11:54 A no to już nadchodze:):) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:13 buszmen33 napisał: > A no to już nadchodze:):) coś kiepsko Ci idzie..wyglądam za okno i nic :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:35 ulotne_piekno napisała: > coś kiepsko Ci idzie..wyglądam za okno i nic :)) on pewnie od tyłu Cię zachodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:46 jasna cholerka, no tego nie wziełam pod uwagę...dobrze, że siedzę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:57 ulotne_piekno napisała: > jasna cholerka, no tego nie wziełam pod uwagę...dobrze, że siedzę:)) załóż nogę na nogę, będziesz bezpieczniejsza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:01 kookardka napisała: > ulotne_piekno napisała: > > > jasna cholerka, no tego nie wziełam pod uwagę...dobrze, że siedzę:)) > > załóż nogę na nogę, będziesz bezpieczniejsza :)) > normalnie tak zacisnęłam kolana, że nic sie nie przedostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:07 > normalnie tak zacisnęłam kolana, że nic sie nie przedostanie :) Ty magnez jedz, bo Cię skurcz jakiś złapie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:13 kookardka napisała: > > normalnie tak zacisnęłam kolana, że nic sie nie przedostanie :) > > > Ty magnez jedz, bo Cię skurcz jakiś złapie ;) > boję się wstać, żeby lecieć po ten magnez:) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:14 to pokicaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:19 kookardka napisała: > to pokicaj ;) > chyba raczej przepełznę;)) P.S. czuję banana dzisiaj jak nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:24 > P.S. czuję banana dzisiaj jak nic :) :))))))))) odwróć się powoli i dyskretnie obejrzyj... może Ci nogi zdrętwiały i to wcale nie jest banan ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:26 myślisz, że jakiś zaskroniec próbuje się przedrzeć?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:04 ulotne_piekno napisała: > to póżniej, najpierw musi w ogóle podejść:)) kolacja ma mi podejść ? ;) już mi się wpisy mieszają, bo nie cytujecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:10 to po to, żebyś wysiliła szare komórki troche:)) a kolacja lepiej niech nie podchodzi, bo to się może skończyć katastrofą, a raczej pawiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:37 ulotne_piekno napisała: > to po to, żebyś wysiliła szare komórki troche:)) > a kolacja lepiej niech nie podchodzi, bo to się może skończyć katastrofą, a > raczej pawiem :)) skoro juz poruszyłaś temat ptaszków... katastrofa będzie jak nielotem się okaże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:48 kookardka napisała: > ulotne_piekno napisała: > > > to po to, żebyś wysiliła szare komórki troche:)) > > a kolacja lepiej niech nie podchodzi, bo to się może skończyć katastrofą, > a > > raczej pawiem :)) > > skoro juz poruszyłaś temat ptaszków... katastrofa będzie jak nielotem się > okaże ;) > bosszzzesz Ty nie myśl tak w ogóle:) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 12:58 ulotne_piekno napisała: > bosszzzesz Ty nie myśl tak w ogóle:) samospełniająca się przepowiednia ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:02 kookardka napisała: > ulotne_piekno napisała: > > bosszzzesz Ty nie myśl tak w ogóle:) > > samospełniająca się przepowiednia ? ;) > ja tam nie wiem, ale buszmen coś zniknął, chyba się wystrachnął:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:09 schował się do jaskini i mysli, jak wyplątać się z tej kolacji chyłkiem boczkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:14 kookardka napisała: > schował się do jaskini i mysli, jak wyplątać się z tej kolacji > chyłkiem boczkiem ;) > myślisz, że go to przerosło?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:17 wiesz... my się o niego bić chcemy i ustalić między sobą, która z nas go "bierze" - zamiast dać mu wybrać... poleciał szukać innej łani, na którą może sobie zapolować ;) dlatego nie można się bić o facetów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:20 kookardka napisała: > wiesz... my się o niego bić chcemy i ustalić między sobą, która z nas > go "bierze" - zamiast dać mu wybrać... poleciał szukać innej łani, > na którą może sobie zapolować ;) > dlatego nie można się bić o facetów ;) > cholerka, a tak chciałam Ci pokazać moje "sztuczki":) dobra, znajdę inny powód:) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:25 Ty mi zaklęcia magiczne miałaś podesłać a nie jakimiś sztuczkami mnie czarować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:28 kookardka napisała: > Ty mi zaklęcia magiczne miałaś podesłać a nie jakimiś > sztuczkami mnie czarować ;) > zaklecia na razie kompletuje, będzie być długa lista tortur:)) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:40 Nieładnie tak obgadywać nieobecnego....A znam sposoby na rozluźźnienie więc poradzę sobie z Tym zaciśniętymi nogami:) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:44 oj tam zaraz obgadywać ;) tak sobie tęsknimy za Tobą i wspominamy Cię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:47 Musiałem wszysko przygotować...By było tak jak trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:48 nykrycia syą ny dwie czy trzy osyby ? Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:52 Hmmmmm.....Starczy dla wszystkich,,,,:):)Aha nie mówiłem Ci Będzie też muzyka..będą nam prezygrywac cyganie na skrzypkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:54 a już jadą wozy kolorowe z kazachstanu ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:49 buszmen33 napisał: > Nieładnie tak obgadywać nieobecnego....A znam sposoby na rozluźźnienie więc > poradzę sobie z Tym zaciśniętymi nogami:) tam zaraz obgadywać...tylko tak sobie konwersujemy:) co do rozluźniania, to ja od razu mówię, że nic nie "biorę". to mogłoby być niebezpieczne dla otoczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:53 > co do rozluźniania, to ja od razu mówię, że nic nie "biorę". nie Ty jedna kochana... nie Ty jedna i zobacz jak to się potem kończy... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=61997408 poza tym, kto tu kogo miał rozluźniac ;) hę ? Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:56 kookardka napisała: > > co do rozluźniania, to ja od razu mówię, że nic nie "biorę". > > nie Ty jedna kochana... nie Ty jedna i zobacz jak to się potem kończy... > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=61997408 > poza tym, kto tu kogo miał rozluźniac ;) hę ? > ja już sama nie wiem, co tu się dzieje:) a co do brania, to Ty tylko o jednym...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:58 branie i dawanie kojarzy mi się tylko z jednym ... jedynym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 14:12 kookardka napisała: > branie i dawanie kojarzy mi się tylko z jednym ... jedynym ;) > to własciwie całkiem prawidłowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:54 Nie musisz nic brać mam odpowiednie podejście wiem gdzie co i jak dotknąć ,pomiziać pokiziać,by było dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:55 ciekawe tylko czy umiesz tę wiedzę wykorzystać w praktyce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 13:58 kookardka napisała: > ciekawe tylko czy umiesz tę wiedzę wykorzystać w praktyce :))) > no jak nie chce, żebym brała, to zaczynam mieć wątpliwości:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 14:01 > no jak nie chce, żebym brała, to zaczynam mieć wątpliwości:))) (kurcze, weź, bo się znowu schowa- faceta trzeba pochwalić czasem) ON NA PEWNO !!! wie jak wykorzystać wiedzę w praktyce... jeszcze będziesz do niego krzyczała OCH MISTRZU !!... a on do Ciebie OCH KRÓLOWO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 14:11 Taaa no prosze nawet scenariusz już jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 14:13 kookardka napisała: > > no jak nie chce, żebym brała, to zaczynam mieć wątpliwości:))) > > (kurcze, weź, bo się znowu schowa- faceta trzeba pochwalić czasem) > > ON NA PEWNO !!! wie jak wykorzystać wiedzę w praktyce... jeszcze > będziesz do niego krzyczała OCH MISTRZU !!... > a on do Ciebie OCH KRÓLOWO ;) eee..ciekawe, skąd to wiesz...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 14:22 > eee..ciekawe, skąd to wiesz...;)) bo ja wszystkowiedźma jestem ;) a to stary wyjadacz chleba jest ;) nawet okruszki dojada i nic po sobie nie zostawi tylko zapach i smak ... skórki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 14:31 Ja stary!!! wyjadacz ..no może z pewnym doświadczeniem Ale wciąż wrażliwy na wdzięki kobiet .. Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 14:45 > Ja stary!!! wyjadacz ..no może z pewnym doświadczeniem Ale wciąż wrażliwy na > wdzięki kobiet .. no wiesz ... 33 lata to już nie przelewki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 14:59 no dziękuje Ci bardzo.... Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:03 :))) polecam się na przyszłość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:06 Ale wtedy będe jeszcze starszy:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:07 :))) będziesz jak dobre wino ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:13 A lubisz dobre wino:)::) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:14 ja lubię:) ale ONA pewnie też...:( Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:17 A no to dobrze to jeszcze troche poleżakuję:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:15 buszmen33 napisał: > A lubisz dobre wino:)::) skąd wiesz ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:19 Rozpoznaje dobre koneserki Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:14 kookardka napisała: > > no wiesz ... 33 lata to już nie przelewki ;) > no ja nie wiem, jeszcze tyle nie miałam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:15 Co Wy mi tu sugerujecie? Heeee? Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:16 > Co Wy mi tu sugerujecie? Heeee? że przez ręce jeszcze się nie przelewasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:17 Hmmm ...co to ma niby ..znaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:19 że nie jesteś mięciochem tylko twardziochem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Czy można być szczęsliwym całe życie? 09.05.07, 15:20 Aaa no to się wie:):) Odpowiedz Link Zgłoś