Gość: Rincewind IP: 213.17.202.* 19.11.03, 18:02 No właśnie. I zaczyna to byc poważnym problemem dla mnie i mojej dziewczyny (jesteśmy razem 9 miesięcy i cały czas jest tak samo). Znacie na to jakies rady? Czy seksuolog moze w czymś takim pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vortex Re: mam przedwczesny wytrysk 19.11.03, 19:42 Gość portalu: Rincewind napisał(a): > No właśnie. I zaczyna to byc poważnym problemem dla mnie i mojej dziewczyny > (jesteśmy razem 9 miesięcy i cały czas jest tak samo). Znacie na to jakies > rady? Czy seksuolog moze w czymś takim pomóc? masturbacja przed stosunkiem, albo po prostu nie przerywaj, a jak musisz odpocząć to dawaj dalej po przerwie pozdrawiam vortex Odpowiedz Link Zgłoś
sarna2003 Re: mam przedwczesny wytrysk 19.11.03, 20:44 Gość portalu: Rincewind napisał(a): > No właśnie. I zaczyna to byc poważnym problemem dla mnie i mojej dziewczyny > (jesteśmy razem 9 miesięcy i cały czas jest tak samo). Znacie na to jakies > rady? Czy seksuolog moze w czymś takim pomóc? ile masz lat? to moze dlatego ze nie masz doswiadczenia. poprostu relax i wszystko bedzie ok.....potrzebujesz duzo duzo sexu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bint_jebaim Mam dla ciebie bardzo prosty sposob 19.11.03, 22:01 zacznij walic w gumach a efekt murowany ze sie nie spuscisz przez pare godzin jak nie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś