Dodaj do ulubionych

na którym portalu randkowym poszukać kochanki?

16.06.09, 19:15
Pytam bo może macie panowie jakieś dosśwadczenia w temacie? nie
jestem żonaty , mam stała partnerke ale potrzebuje "odmiany" od
czasu do czasu . A dziwki mnie nie kręcą. Licze wiec na porade jak ?
gdzie? albo na ktorym portalu randkowym jest najwięcej pań w
podobnej sytuacji czyli chetnych na skok w bok. Pomóżcie
potrzebującemu poradą:-)
Obserwuj wątek
    • wanilinowa Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 16.06.09, 20:04
      myślisz że siedzieliby tu gdyby znali taki portal?
    • szatan.serduszko Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 16.06.09, 21:10
      Moje doświadczenia z portalami randkowymi ograniczają się do tego że
      poznałem tam swoją obecną dziewczynę, gdzieś po tygodniu korzystania z
      tego wynalazku. Trudno mi powiedzieć jak to jest z tym szukaniem
      kochanek, ale chyba raczej tak jak w życiu, większość pań szuka
      partnera na stałe, bo seks przecież mogą mieć bez kiwnięcia palcem:)
    • kotek.filemon Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 16.06.09, 22:56
      Podobnie jak kol. szatan brak mi obecnie doświadczenia (mimo, że obecną partnerkę, przy okazji pełniącą także funkcję mojej żony, poznałem lata temu na starym cafe). Pamiętam, że na Interii co drugi lachon wpisywał w rubryczkę cel znajomości "seks, sponsoring". Zazwyczaj towar trzeciego sortu, ale jak jesteś wygłodniały, to może na to pójdziesz...
    • tatiana_hegel Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 16.06.09, 23:32
      ermenegildo_z napisał:

> Pytam bo może macie panowie jakieś dosśwadczenia w temacie? nie
      > jestem żonaty , mam stała partnerke ale potrzebuje "odmiany" od
      > czasu do czasu . A dziwki mnie nie kręcą. Licze wiec na porade
      jak ?
      > gdzie? albo na ktorym portalu randkowym jest najwięcej pań w
      > podobnej sytuacji czyli chetnych na skok w bok. Pomóżcie
      > potrzebującemu poradą:-)

Musisz wysłać zgłoszenie :)

forum.gazeta.pl/forum/f,16817,Mezatki_i_zonaci_znudzeni_.html
    • gosiarut1 Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 17.06.09, 23:38
      www.erodate.pl/pl/startuj/
    • piorex12 moje zdanie 19.06.09, 16:28
      Z włansego doświadczenia i obserwacji moge powiedziec, iz
      atrakcyjny i inteligentny facet nie szuka kochanki w necie! Oni
      maja na tyle powodzenie w realu, ze czyms takim sobie głowy nie
      zawracają. A zam kilku facetów, że maja żonę i kochanki a kobiety
      sa przyjaciólkami. Tylko nieudacznik i desperat szuka kochanki w
      necie.
      • fajnaret Re: moje zdanie 28.06.09, 16:13
        Nic dodac nic ując!
    • protogenes Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 19.06.09, 17:37
      Ja znalazłem nawet na naszej klasie!
      Poszperaj w profilach i zagadaj z kulturką, a potem samo idzie....
      Na gg też trafia się niezły towarek!
      Powodzenia
      • b.qwerty Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 19.06.09, 22:23
        otomoto.pl
    • crazyrabbit Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 20.06.09, 00:42
      www.randki.sex-zone.pl
      same chętne :))))
    • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 23.06.09, 20:03
      na http:\\odloty.pl Duży wybór konkretnych lasek
      • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 23.06.09, 20:03
        odloty.pl
        • bakejfii Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 23.06.09, 21:03
          Zjakiego sortu jest ten desperat.
    • lafea Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 28.06.09, 17:17
      Myslisz ze kobiety sa glupie i twoja sie nie kapnie. Tak poza tym to
      uwazaj na grzybki:)
      • creazy_frog Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 28.08.18, 12:34
        szczególnie żeby swojej kobiety nim nie zaraził bo wtedy będą problemy - kumata kobieta kapnie się, że to facet jej sprzedał grzyba, ja bym się wtedy ostro wkurzyła i nie ręczyła za siebie...
      • wielkaniewiadoma Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 09.01.20, 23:46
        i kłykciny kończyste, nawet gumka nie chroni. A panoszy się to-to bardzo...
    • marcin.gornicki Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 04.07.17, 00:36
      wszystkie ogłoszenia kobiet to ściema, chodzi tylko o twoją kasę - proste
    • tomaszek1990aszek Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 24.07.17, 15:15
      Portal zwany: inne miasto, piątek, wieczór
    • creazy_frog Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 28.08.18, 12:32
      za darmo będzie ciążo, kobiety rzadko skaczą w bok dla samego seksu, zwykle liczą na dodatkowe korzyści lub nowy związek, a jeśli kręcą cię zdrady to poszukaj lepiej takiej samej jak ty sam i będziecie się zdradzać na wzajem ile chcecie
    • creazy_frog Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 28.08.18, 12:42
      a w ogóle o co chodzi z wami facetami i tą ciągłą potrzebą odmiany, chyba naprawdę za dużo czasu macie i myślicie o głupotach jak te podlotki? wg mnie tacy egoiści w ogóle nie powinni się wiązać (chyba ze tylko z kimś takim jak oni sami) skoro lubią żyć w obłudzie dla mnie taki człowiek jest niegodny zaufania w każdej dziedzinie życia, nawet chomika bym mu nie powierzyła w opiekę...ciężko pracujący ludzie z ambicjami i inteligencją naprawdę nie mają czasu na take głupoty i podwójne życie, poza tym w życiu są inne rzeczy niż maczanie swojego pióra w coraz to innym kałamarzu...tyle dzieci i rodzin później cierpi przez takich egoistów dla którego liczy się tylko wieczna chemia i jego własny ptak.
      • adria231 Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 08.09.18, 07:21
        Założyciel tego wątku powinien poszukać kochanki w burdelu. Portale randkowe są do tego, by umawiać się i spotykać z sympatycznymi ludźmi. Nie dla zboków i sknerusów do tego.
        • stasi1 Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 10.09.18, 09:24
          Ale przecież są i kobiety które chciały by pokochać się chwilowo a mają na tyle dużo swojej kasy że nie potrzebują za to brać pieniędzy
    • arisha Re: na którym portalu randkowym poszukać kochanki 13.12.18, 11:31
      Tinder :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka