Dodaj do ulubionych

Co z Triadą mam kupiony wyjazd w lipcu do Maroka

20.03.12, 17:26
a biuro ma problemy finansowe , wycofać się teraz ( mam wykupiona obcję rezygnacji) i kupić wyjazd w innym biurze.Ostatnio wysłali specjalny numer konta aby podobno szybciej zaksięgować pieniążki dla II raty a do wyjazdu ponad 4 miesiace , coś tu śmiedzi.
Czy też macie taka propozycje i co mam zrobić ?
Obserwuj wątek
    • aqua_frigida Re: Co z Triadą mam kupiony wyjazd w lipcu do Mar 20.03.12, 22:33
      za wycieczki płać kartą. Idź do biura firmowego z uwową i po prostu zapłać kartą. Biura agencyjne płatności kartą nie przyjmują, boja się konsekwencji finansowych w razie co...

www.kancelaria.lex.pl/newsletter?lex=1&action=showNews&idn=47448&k=10&utm_source=SARE&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter%20Radcy%20Prawnego%20-%20Notariusz%20nie%20mo|e%20odm%C3%B3wi%07%20sporz%05dzenia%20aktu%20przedBu|enia%20prawa%20u|ytkowania%20wieczystego
      • aqua_frigida Re: Co z Triadą mam kupiony wyjazd w lipcu do Mar 20.03.12, 22:35
        sorry, tutaj właściwy link :

forsal.pl/artykuly/455420,chargeback_moze_uchronic_przed_upadloscia_biura_podrozy.html
        • amertillek Re: Co z Triadą mam kupiony wyjazd w lipcu do Mar 21.03.12, 08:36
          Z tego co wiem to pieniadze wpływaja na zablokowane konto Triady i Sky Club który obecnie je4st organozatorem tych wyjazdów nie ma do nich dostepu. Pewnie ten nowy numer konta jest Sky Clubu. Za kilka dni będe miała taki sam problem-ostatnia rata za Teneryfę.
          • ampha Re: Co z Triadą mam kupiony wyjazd w lipcu do Mar 21.03.12, 11:53
            Mam prośbe ponieważ ostatnia rata jest w regulaminie 30 dni przed poczatkiem imprezy prosze
            o kontakt czy wycieczka odbyła się i czy odbyło się bez problemów .
            Co prawda Wasza impreza jest przed sezonem a pod koniec lipca moze byc zupełnie inaczej ale zawsze poajawiaja sie jakieś znaki wcześniej .
    • ampha Re: Co z Triadą mam kupiony wyjazd w lipcu do Mar 23.03.12, 11:43
      Po rozmowie z szefową lokalnego biura podroży nie związanego z Triada okazało się
      ze numer konta jest zgodny ostatnimi cyframi z numerem rezerwacji , poradziła żeby wstrzymać się do końca czerwca z płatnością i tak do tego czasu wszystko wyjaśni się.
      • czarne-litery Re: Co z Triadą mam kupiony wyjazd w lipcu do Mar 23.03.12, 19:57
        biuro nie upada tylko zmienia się wewnętrznie,
        będąc z nimi na wycieczce w lutym rozmawiałam z pewnym człowiekiem ktory się trochę na tym zna i powiedział mi zeby na 100% biuro nie zbankrutuje.
        Szkoda tylko ze nie podają tych informacji na bieżąco i w sposob wiarygodny.
        • aqua_frigida Re: Co z Triadą mam kupiony wyjazd w lipcu do Mar 23.03.12, 22:01
          Artykuł z RP z 15.03. Może Cie trochę uspokoi...
          www.rp.pl/artykul/705167,839066-Sky-Club-podnosi-kapital.html
          • ampha Re: Co z Triadą mam kupiony wyjazd w lipcu do Mar 03.05.12, 11:36
            Widziałem na na forum ze miała Pani planowany wyjazd z Triada w kwietniu jestem ciekawy czy wszystko odbyło się zgodnie z oferta i bez " wiekszych " incydentów ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka