Dodaj do ulubionych

Jaka cena oleju arganowego?

15.06.15, 22:09
Witam
Wkrótce wybieram się do Maroka i zamierzam obkupić się w olej kosmetyczny. Czy może ostatnio ktoś kupował i pamięta cenę? Myślę, że ten z aptek berberyjskich jest ok. Będę wdzięczna za odpowiedzi, bo z tego co pamiętam to tani on nie był, a ja nie wiem jak zaplanować budżet.
Obserwuj wątek
    • clare79 Re: Jaka cena oleju arganowego? 17.06.15, 20:03
      Z tego co pamiętam to 20 euro buteleczka :)
      • kkk Re: Jaka cena oleju arganowego? 18.06.15, 08:57
        jadalny -ok. 30 euro 0,5L
        kosmetyczny 18-20 euro
    • zijon11 Re: Jaka cena oleju arganowego? 06.07.15, 10:29
      Witam ! Pogadaj z Ibrahimem z ALLMAROKO , będziesz mieć pewność że nie oszukany i taniej. W aptekach, bazarach najczęściej jest mocno chrzczony :)
      • eda36 Re: Jaka cena oleju arganowego? 07.07.15, 22:24
        Kurczę, ale ja jadę tym razem tylko na objazdówkę i w Agadirze będę tylko pierwszego dnia. Pewnie gdzieś na objeździe będziemy w jakiejś aptece, ale tam drogo i też do końca zaufania do nich nie mam.
        • kkk Re: Jaka cena oleju arganowego? 08.07.15, 08:53
          w aptece/zielarnie nie jest drożej - ogólnie olej arganowy tani nie jest i trzeba się na to nastawić
          Często przewodnicy mają namiary na sprawdzone osoby od których można upić dobry, pełnowartościowy olej - kosmetyczny i spożywczy - zbieraja zamówienia i można kupić za ich pośrednictwem. Cena jest ok, jak wszędzie gdzie olej jest dobry i niepodrobiony

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka