Dodaj do ulubionych

Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos?

01.06.15, 17:43
Witam wszystkich! Dzis dostalam przesylke z lekiem meridia 15 od 2010 niedostepnego w polsce i w unii, lek sprowadzony jest z wenezueli, dzis wielam pierwsA tabletke, nie czuje sie zle moze jestem troszke bardIj pobudzona niz zwykle. Mam takie pytanie czy stosowal ktos juz wczesniej ta konkretna z wenezueli? Bede wdzieczna za kazda odpowiedz, Pozdrawiam !
Obserwuj wątek
    • bajka-k Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 13.06.15, 19:44
      Stosowałam zelixe a to mowia ten sam skład ,dawno ,przy diecie szybki spadek wagi, jednak brałam miesiąc i to nie codziennie. Trzeba uwazac ,depresja mnie dopadla , bylam bardzo nerwowa ,szybkie bicie serca ale tylko na początku czyli pierwszy tydzień.Mam pytanie bardzo chętnie bym kupila ,ile kosztuje teraz i proszę o namiar gdzie kupic ? dzięki
    • zaistetak Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 14.06.15, 21:52
      Skąd ją Pani dostała? Jestem zainteresowana kupnem
      • kassi-a Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 30.07.15, 10:03
        Też mam tabletki z Wenezuelii ale kupione w Polsce. Waga spada, ale czy to normalne że tak bardzo chce mi się pić i ciągle mam suchość w ustach i łatwo się irytuję? A wy?
        • em_ama Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 03.08.15, 11:12
          U kogo kupowałas? Mozesz napisac na maila gazetowego?
          • karolina84.kukielska Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 16.05.16, 10:29
            witam czy udało się Pani dostać oryginalną meridię? boje sie oszustów dlatego proszę o pomoc
            karolina84.kukielska@wp.pl
        • evka.1974 Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 05.12.16, 09:28
          Witam. Czy możesz napisać maila od kogo zamawiałas tabletki. Bo widzę że działają. Takie są objawy stosowania meridii. Jest poddenerwoeanie i suchość w ustach.
    • boczusia5 Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 04.08.15, 15:04
      Ja kilka tygodni temu zamówiłam ten lek meridia z smedyczny i bardzo sobie chwalę, co prawdą kiedyś już brałam meridie jak była jeszcze w polsce, lekarz mi ją przepisywał więc teraz za drugim razem trochę słabiej działa ale mimo wszystko prawie 7 kg schudłam
      • evka.1974 Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 05.12.16, 09:25
        Witam. Czy możesz napisać namiary czyli maila od kogo zamawiałas tabletki. Jestem zainteresowana zakupem
    • meridiamonika Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 10.05.16, 12:53
      Witam serdecznie napisz mi prosze z Jakiego kraju kupujesz meridię dziekuje
    • meridiamonika Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 10.05.16, 13:03
      Witam serdecznie prosze o inf jak moge zamowic meridie z wenezueli
    • martamari01 Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 23.08.16, 03:23
      Witam, i jak tam stosowanie Meridii? Jeśli ok. proszę o kontakt. jestem zdecydowana na zakup, a nie mam źródła? Pozdrawiam :-)
      • bluesbulls Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 08.08.18, 07:09
        Nie ma czegoś takiego jak Meridia z Wenezueli! Od 10 lat - kiedy kryzys się pogłębił w tym właśnie kraju tabletki te nie są dostępne. Tam jest taka tragiczna sytuacja, że innych leków - ratujących życie - nie ma. Jaka sibutramina?? Ktoś kto sprzedaje Meride z Wenezueli jest oszustem a w tabletkach tych nie wiadomo co jest. Mąka? Gips? Magnez? Rozmawiałam z lakarzem w Wenezueli - NIE MA MOŻLIWOŚCI ZAKUPU TAK TEGO LEKU OD WIELU WIELU LAT!
    • pawel_en Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 26.09.16, 10:12
      Już lepiej w pełni bezpiecznie np. zbijamywage.pl/preparaty-wspomagajace-odchudzanie/najlepsze-preparaty-wspomagajace-odchudzanie-top-3
    • 88.heniek Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 19.12.16, 16:49
      Ta jest świetna, stosowałam tą meridię i działa bez zarzutu.
      oglaszamy24h.pl/333,meridia-l-10---meridia-xl-15--meridia-xxl-20mg-oryginalna-z-irlandi
    • ania_psychoterapia Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 29.12.16, 10:32
      Chcesz mieć lepszy kontakt ze swoim ciałem, zacząć doceniać je za to jakie jest, czerpać z niego siłę i inspirację? Zapraszam
      www.facebook.com/events/717998038369673/
    • cel-spal Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 30.12.16, 16:30
      Dziewczyny! Jeśli "lek" jest wycofany z rynku to na pewno z uzasadnionych powodów. Gdyby były pigułki i preparaty, które magicznie zastępowałyby dietę, wszyscy ludzie byliby szczupli, a jak widzicie tak nie jest. Oszuści żerują na osobach, które chcą poprawić sylwetkę, ale biorąc takie podejrzane specyfiki możecie sobie zrobić taką krzywdę, której konsekwencje będziecie ponosić do końca życia (a były takie przypadki, że po przyjęciu "leku" osoba umierała!). To nie jest tego warte. Istnieje mnóstwo sposobów, aby doprowadzić się do porządku naturalnymi metodami. Nie trzeba przy tym jeść przysłowiowego liścia sałaty dziennie :) Dajcie znać jakie są Twoje potrzeby dotyczące żywienia, tylko nie bierzcie więcej tych tabletek!
    • wiktoria22o Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 18.05.17, 18:04
      Teraz oryginalną meridie to mało kto sprzedaje bo ciężko ją sprowadzić z tego co wiem. Ja raz z koleżanką zamówiłam z smedyczny i na prawdę sobie chwalimy, przez pierwsze 2 tyg nie było efektu ale potem waga ładnie spadła.
    • monika.abramm Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 30.01.19, 12:47
      www.centrumfigury.byethost14.com, kom. 517614677, agataliszka1@o2.pl - adipex, efedryna, meridia, sibutramine
      • kamilajanik Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 02.02.19, 14:20
        też zamawiałam u tej pani i polecam:) Spadło mi już 9kg więc warto się skontaktować:)
    • g.skwarka Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 15.02.19, 11:16
      Podpowie mi ktoś, gdzie można to by było teraz znaleźć?
      • kontoegoria999 Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 10.05.19, 10:46
        proszę pisać na mail : kontoegoria999@wp.pl dostepna meridia i adipex, najlepszy sklad i cena :)
      • ewa.aneta Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 16.05.19, 17:51
        dowiedziala sie Pani moze gdzie mozna znalezs meridie?
    • robert-dieta Re: Meridia 15 z wenezueli, stosowal ktos? 28.05.19, 11:20
      czesc,
      Meridia to syf - miałem po niej efekt jojo. Każdy kto stosował wie...
      Zamiast tego ustawiłem sobie od 2 miesięcy dietę i trening. Ćwiczę 2x w tygodniu (głównie siłka) plus spalacze. Oczywiście musiałem zacząć od zrzucenia "paru kilo". I zrzuciłbym nawet bez treningu!!
      Jak ktoś chce to polecam porównanie różnych sensownych odchudzaczy:
      u.42.pl/12cXj
      Dla dziewczyn najlepszy jest z tego co patrzyłem:
      cutt.ly/sucABJ
      Ja biorę jeszcze wspomagająco efedrynę i kofeinę, bo spalają całe komórki tłuszczowe.
      Robert D
      pozdro!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka