Dodaj do ulubionych

Pure beewax candles - gdzie kupic bez dodatku ...

19.01.14, 15:32
Parafiny, takie tylko z wosku pszczelego i z bawelnianym knotem?
Szukam takich duzych " church candles"?
Mozecie cosik polecic?
Obserwuj wątek
    • wiwi1 Re: Pure beewax candles - gdzie kupic bez dodatku 24.01.14, 20:09
      takie czyste woskowe swiece na przyklad tutaj:
      www.myriadonline.co.uk/myriad-natural-toys-and-crafts-search-results.php
      Tutaj takie wieksze, ale te z tego co pisza sa z dodatkiem palm oil. tylko po co ten palm oil, ja bym tam zadzwonila zeby sie upewnic, maja swietny customer service. A jeszcze lepiej maila wyslac, bo czasem nie odbieraja telefonu.
      Pozdrawiam:)
      • wiwi1 Re: Pure beewax candles - gdzie kupic bez dodatku 25.01.14, 20:27
        www.etsy.com/uk/listing/156779267/10-pure-english-beeswax-15-hr-votive?utm_source=google&utm_medium=product_listing_promoted_en_gb&utm_campaign=candles_low
        • wiwi1 Re: Pure beewax candles - gdzie kupic bez dodatku 25.01.14, 20:32
          www.veebeez.co.uk/
          • cherrie Re: Pure beewax candles - gdzie kupic bez dodatku 25.01.14, 21:59
            Jeszcze trzeba by miec zaufanie do producenta.
            Ja sie sparzylam kupujac w lokalnym health store pure beeswax candle.
            Swieczka, jak parafinowa. Owszem palila sie wolniej, ale zero tego specyficznego zapachu, wiec pewnie to byla tylko domieszka beeswax
      • wiwi1 Re: Pure beewax candles - gdzie kupic bez dodatku 25.01.14, 22:27
        www.dojoeco.co.uk/product/candles
        te sa domieszka, ale mozna zadzwonic dopytac czy nie maja czystych na stanie
        • wiwi1 Re: Pure beewax candles - gdzie kupic bez dodatku 26.01.14, 14:48
          A takie?:
          www.beessence.co.uk/store/products/Large-Square-Candle.html
          • wiwi1 Re: Pure beewax candles - gdzie kupic bez dodatku 26.01.14, 15:16
            goldenhoney.co.uk/
            • wiwi1 Re: Pure beewax candles - gdzie kupic bez dodatku 26.01.14, 23:23
              Wkleilam tego linka na szybko bo nie mialam czasu sie rozpisywac.
              Wydaje mi sie, ze te swiece moga byc bez dodatkow. Oni z tego co widze maja rozne wyroby od pszczol wiec pewnie i wosk pozyskuja sami.
              Pozatym przy takich swiecach zwijanych z woskowego papieru tez moze byc prawdopodobienstwo dodatkow do tego wosku? Kurcze prawde powiedziawszy nigdy sie nie zastanawialam nad tym
              Cherrie jak gdzies kupisz i bedzie czysty wosk bez dodatkow to daj znac prosze.
              • cherrie Re: Pure beewax candles - gdzie kupic bez dodatku 27.01.14, 08:34
                Zamowilam juz od veebeez, jakos mnie kobieta przekonala i miala dobre opinie.
                Sprawdze je i dam znac. Bede miala porownanie z tym szajsem, co to ostatnio w sklepie kupilam:-)
                • wiwi1 Re: Pure beewax candles - gdzie kupic bez dodatku 08.02.14, 12:10
                  cherrie przyszly Ci te swieczki? Jak wrazenia?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka