liley11 22.10.14, 15:43 Farm w Hampshire w ta sobote? www.riverford.co.uk/sur/pumpkinday Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiwi1 Re: Kto ma ochote na Free Halloween Visit at Rive 24.10.14, 08:54 liley rozmawialam z mezem, mial pracowac w sobote, ale stwierdzil, ze nie pojdzie do pracy i pojedziemy do Riverford farm, dla mnie tez najblizsza jest Hampshire. Bedziecie tam? Mozemy sie jakos umowic i spotkac? Kto jeszcze? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
liley11 Re: Kto ma ochote na Free Halloween Visit at Rive 24.10.14, 18:50 Ale super:))) tak, jedziemy - tylko ja z dwojka dzieci:) Maz wybywa na odstresowanie na ryby.... Hehe a ja wieczorem :))) on przejmuje dzieci Skrobnij na liley08@hotmail.com swoj nr tel Odpowiedz Link
espionka Re: Kto ma ochote na Free Halloween Visit at Rive 30.10.14, 13:00 i jakie wrazenia po pierwszym spotkaniu forumowym? dyniowe zabawy sie udaly? Odpowiedz Link
wiwi1 Re: Kto ma ochote na Free Halloween Visit at Rive 02.11.14, 20:30 Byly takie korki, ze jechalismy 3 godziny w jedna strone. Dojechalismy przed samym zakonczeniem. Szkoda, bo calosc wygladala naprawde fajnie, dzieciom, bardzo sie podobalo. Szkoda, ze wielu produktow juz nie bylo do kupienia. Bardzo sie za to ciesze, ze poznalam liley, bardzo milo i sympatycznie bylo, szkoda, ze tak krotko. Musielismy szybko wracac do domu, chociaz liley proponowala jeszcze krotkie spotkanie w pubie. Droga powrotna rowniez 3 godziny, dotarlismy na 8 wieczorem. W kazdym, badz razie bylo warto:) Szkoda, ze nie dolaczylas. Musimy zorganizowac jakies spotkanie w szerszym gronie. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
liley11 Re: Kto ma ochote na Free Halloween Visit at Rive 03.11.14, 00:58 Hej, Espionka- czy Ty rzeczywiscie mieszkasz w okolicach Guildford? Podziwiam Wiwi za wytrwalosc w dazeniu do celu - haha - czyli dotarciu na farme. Dzieciaki sie wybiegaly na calego:) Wiwi, masz cudowne dzieci:) Odpowiedz Link
espionka Re: Kto ma ochote na Free Halloween Visit at Rive 03.11.14, 10:56 tak w Guildford ale ja mialam w planie lot do Pl, ktory notabene nie doszedl do skutku. Jest jeszcze biodynamiczna farma w Hampshire www.laverstokepark.co.uk/ Odpowiedz Link
liley11 Re: Kto ma ochote na Free Halloween Visit at Rive 04.11.14, 21:23 To jestesmy sasiadkami 6-9 mil:) Odpowiedz Link
espionka Re: Kto ma ochote na Free Halloween Visit at Rive 05.11.14, 10:31 tak tak pamietam kiedy jeszcze mieszkalam w Berkshire mialysmy okazje rozmawiac przez telefon. Ty zdaje sie mieszkasz w Aldershot? Franham? Odpowiedz Link
espionka Re: Kto ma ochote na Free Halloween Visit at Rive 05.11.14, 12:06 bywasz na zakupach w Guildford? moze spokamy sie przy eco kawie:) Ja mam czas od 9.30 do 11.00, potem pracuje, odbieram dzieci itd. Jak u Ciebie z czasem? Odpowiedz Link
liley11 Re: Kto ma ochote na Free Halloween Visit at Rive 05.11.14, 20:54 Z checia:) Rozmawialysmy przez telefon!!!!???? Haha??? Mam dobra pamiec, ale nieco przycieta byla w ostatnich czasach:))) Pijam rowniez trunki i kawy niekoniecznie Eco:) Po school run byloby ok. Poniedzialek? Centrum czy okolice? Przeszlybysmy na maila? liley08@hotmail.com Odpowiedz Link
wiwi1 Re: Kto ma ochote na Free Halloween Visit at Rive 06.11.14, 11:14 Chyba sie musze do Guildford przeprowadzic, zeby dolaczyc do Was na eco kawke:) Espionka ta farma co ja zalinkowalas to ja czasem w Ocado kupuje od nich mieso. Ale chyba na samej farmie nie organizuja nic? Tam chyba maja farm shops tez, widzialam na ich stronie. Dziewczyny po waszej kawce w Guildford musimy zorganicowac jakas kawke blizej mnie co?;) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
espionka Re: Kto ma ochote na Free Halloween Visit at Rive 06.11.14, 11:25 moze w Londynie nastepna? przy okazji muzeum... Liley mejla wyslalam Odpowiedz Link
espionka Re: Kto ma ochote na Free Halloween Visit at Rive 06.11.14, 11:26 bylam kiedys na biodynamicznej blizej Ciebie i mi sie podobalo, spacer po farmie przy okazji zakupow, coffee shop i mini plac zabaw ale przy troche ciepleszej pogodzie jednak :) Odpowiedz Link
wiwi1 Re: Kto ma ochote na Free Halloween Visit at Rive 06.11.14, 14:38 A co to za farma byla? pamietasz moze? To dajcie znac jak sie bedziecie do Londynu wybierac. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
espionka Re: Kto ma ochote na Free Halloween Visit at Rive 06.11.14, 15:35 www.tablehurstandplawhatch.co.uk Odpowiedz Link
espionka Re: Kto ma ochote na Free Halloween Visit at Rive 06.11.14, 15:36 ja probowalam sie dostac w Londynie do knajpki z RAW food ale nie udalo mi sie jej znalezc Odpowiedz Link
wiwi1 Re: Kto ma ochote na Free Halloween Visit at Rive 10.11.14, 18:48 I jak spotkanie dziewczyny? Odpowiedz Link
liley11 Re: Kto ma ochote na Free Halloween Visit at Rive 10.11.14, 19:13 Bardzo przyjemnie przy capuccino i wielkim talerzu junk frytek i spacerze:) Odpowiedz Link
espionka Re: Kto ma ochote na Free Halloween Visit at Rive 11.11.14, 10:35 tak fajnie sie gawedzilo o eco i nie tylko:) wiwi przeprowadzaj sie w nasze strony :) Odpowiedz Link