Dodaj do ulubionych

dobre kosmetyki

04.01.16, 13:08
poleccie mi prosze gdzie w Uk kupic nietrujace kosmetyki. Szukam dezodorantu dla corki.
Obserwuj wątek
    • wiwi1 Re: dobre kosmetyki 04.01.16, 22:02
      taki roll on pod pachy czy spray?
      Ja roll on uzywam ten:
      www.ocado.com/webshop/product/Tisserand-TeaTree-Deodorant-Roll-On/39503011?ULP_CAMPAIGN_ID=3&gclid=Cj0KEQiAzai0BRCs2Yydo8yptuIBEiQAN3_lFsvMuVfxJG1_GxHoOzH5cLNFDrxJoZu84j_zv_L8GOIaAgUZ8P8HAQ&gclsrc=aw.ds&dclid=CNq_9OyFkcoCFWyUwgodNOYLGw
      wlasnie przeczytalam na ocado opinie od dwoch osob, ze nie dziala.
      Ja wczesniej uzywalam Green people, ale on ma aluminium w skladzie, potem znalazlam w Waitrose ten tisserand i kupilam go. Pierwsze moje wrazenie bylo wlasnie takie, ze wogole nie dziala, dopiero po jakims tygodniu uzywania zauwazylam, ze zaczal dzialac. Moze sie skora musiala przyzwyczaic. zreszta pewnie zalezy czego sie oczekuje,bo te z aluminium pewnie beda skuteczniejsze.
      Teraz skonczyl mi sie ten tisserand i kupilam ten:
      www.ocado.com/webshop/product/Bionsen-RollOn-Deodorant/21930011?from=search&tags=%7C20000¶m=bionsen&parentContainer=SEARCHbionsen_SHELFVIEW
      Ale jeszcze go nie uzywalam, wiec nie go nie polece.
      #Jesli chodzi o spraye to nie uzywalam zadnego, ale kiedys szukalam na necie i gdybym miala kupowac to pewnie albo dr hauschka albo Weleda:
      www.biggreensmile.com/search.aspx?q=deodorant
      Pozdrawiam:)
    • espionka Re: dobre kosmetyki 08.01.16, 14:42
      ja mam dezodorant w sprayu z Weledy, szalwiowy. Nie kazdemu ziolowy zapach moze odpowiadac. Bardzo krotko pachnie na skorze. Z lavery zamierzam kupic z oczaru wirgijskiego- to chyba bedzie bardziej damski zapach.
    • margolka1234 Re: dobre kosmetyki 03.02.16, 19:36
      Hej!
      Jeśli poszukujecie kosmetyków ekologicznych w 100% organicznych i nieskodliwych to polecam Tropic. Więcej moge wyjaśnić przez maila !
      Weleda tez jest z tej polki mniej szkodliwych
      Pozdrawiam
      • nannyjo32 Re: dobre kosmetyki 14.02.16, 16:16
        ja urzywam Pitrok
        www.pitrok.co.uk/
    • princesswhitewolf Re: dobre kosmetyki 26.01.17, 10:33
      Salcura

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka